Min saknade mage...

... eller inte,.... Nu är jag tillbaka till det stadiet som ser ut så här:

1. Ät något.
2. Smält maten i varierad tid (2 min, 15 min, 30 min)
3. Gå på toa
4. Dra ner byxor
5. Splash boom bang
6. Fääärdig (på 30 sekunder)
7. Låtsas som om det regnar



Jag hatar när det är så här. Fuck.

Oh happy day

Tröööött. Räcker med att säga det tror jag. Nu packa. För det har jag såklart inte gjort igår. Och leta film till Kluck.

Nashipäron

En ny punkt att stryka från min 30årslista... det smakade gott, kommer att äta igen, men smaken påminner om nåt jag inte vet vad det är. Kanske är det nåt jag inte tycker om. Nu kommer jag ha huvudbry för det här också...


Och Rickard.... nu  är det bara att kommentera=)

Lite sur, minneskortet i PS hade kukat ur så nu får jag börja från scratch. Lärdom: ta inte fram spelet på fyllan.

Fundering kring packning

Jag kommer att sakna många saker trots att jag bara är borta 3 nätter. Bland annat:

1. Fissilus. Mamma tyckte att jag kunde ta med henne. Jag funderar på att ta med en tröja full av hennes hår så att jag kan få hår i maten, i fötterna, i munnen, you name it. Alternativt en hundfilt som stinker varm, blöt hund.

2. Rooibos-te. Eftersom detta är ett nytt påfund funderar jag skarpt på att ta med mig ett paket (inhandlade 3 nya med 3 olika smaker idag). Känner mig som en riktig Mma Ramotswe. Alternativt Mma Makutsi eftersom hon är singel.

3. Soffan. Kan inte ta med mig den. Ångest. Ska sova i den (i natt igen) för att riktigt ha kvar känslan i kroppen.

4. Mitt stjärntäcke. Finns inget skönare. Kan inte släpa. Ska snutta med det hela natten och ta ett kort så jag kan kolla på när jag är borta.




Klenis

Haha, jag har varit på push (pump). Jag är klen. Är bara att inse. Skivdstänger, vikter och hantlar tycker inte om mig. Men skam den som ger sig.

Annars fick jag ett bra träningssms av Klucken. Jag vidarebefordrade det till såna jag tyckte behövde det. Haha.

Känns som om mina armar kommer att strejka imorrn. Men nångång ska musklerna synas.

Nästa vecka bara träning tisdag, jobbar de andra sex kvällarna. Klockers. Och hejade på Tommy idag igen när han satt och svettades vid en sån hemsk maskin.
Samtalet:
Liza: Hejhej, jobba på nu!
Tommy: Hej.
L: Tränar du ofta?
T: (Utläggning om vad och när)
L: Okej.
T:Jag ber om ursäkt att jag inte kände igen dig,
L: Nej, jag vet, Klara sa det. Men va fan, du måste ju ha känt igen mig.
T: Men det är säkert 10 år sen vi sågs sist.
L: Nu överdriver du lite, så länge har jag inte ens känt dig.
T: Men det är inte långt ifrån, senast var ju där med Rövarn.
L: Hmm, jaja. Men du får ha det så bra så ses vi.
T: Hejhej.

Pappa och jag har samma humor när det gäller tvprogram. Mamma fattade ingenting. Tyvärr kan jag inte se programmet nuförtiden eftersom jag jobbar eller har boxning. Pratar givetvis om Outsiders.

Later.

Det här med telefonköer

Igår. Ringde a-kassan. På första rasten. Den är kort. Det är inte väntan i telefonkö. Jag hade 2 samtal före mig hur länge som helst.

Samtalet:
Receptionist:: Lärarnas arbetslöshetskassa, (namn)
Liza: Hej, jag heter Liza och undrar om (mitt ärende)
Rec: Du skulle ha tryckt ett i slingan för att få svar på den frågan. Jag har bara hand om (nåt som jag inte lyssnade på för jag kände mig så uppgiven). Men håll kvar så kopplar jag in dig på slingan.

Röst: Du har nu jävligt många samtal före dig i kön igen din satans idiot som inte kan trycka rätt på en helvetes jävla pissknapp.

Jag la på luren och gick och jobbade.

Dagens att göra

* Ring Vägverket och kolla möjlighet med digitalt foto
* Ring A-kassa

* Förära Arbetsförmedlingen med ett besök
* Knäpp kort på Vägverket - lämna in ansökningar till nytt körkort
* Sola
* Dejta Klucken och Liam
* Kolla bössa med pappa

* Diska
* Packa
* 17.45 Push med skivstänger

Vilken härlig dag

Kollar ut och ser vilket vackert väder det är. Solen skíner och det är 35 grader varmt. Eller inte. Fy fan.

Ska kolla om hur vägverket har öppet och sen ska jag göra allt viktigt. Och näår jag ändå är i stan funderar jag på att sola. Att vara hemma en dag is the shit=)

Lite om denna dag och nästa

Imorrn ska jag nog sammanställa mina klagomålsinlägg. Ids inte nu.

Idag har jag och Klucken shakat assen. Släpper mer och mer=) Och imorrn ska jag på push, premiär för Flizan! Får se vad det blir. Fick sms iaf så jag bekräftade.

Apropå sms. Eller nej...

Efter latinon solade vi och poppade radio. Lättroad. Jag låg och sjöng men tydligen har de ändrat texten sen sist =)

Pratat bössor med pappa. Får se hur tiden ser ut imorrn, men annars blir det nog nästa vecka.

Imorrn ska jag till Vägverket och greja körkortet. MÅSTE! Och så ska jag förära Arbetsförmedlingens TELEBILDSRUM med ett besök. Och så ska jag ringa a-kassan (och trycka rätt denna gång). Och sen... hmm... diska (gjorde det inte idag) och packa för helgen (men lite syrak är jag allt....)


Hmm. Känner mig lite humorlös. Hejsvejs.

Som vanligt blir det inte som det skulle

Jag orkar inte ta en klagomålsgrej nu. Men det kommer.

Om en timme är det iaf träning. Later. Off .

Så var det dax igen

Jag verkligen när klockan ringer. Not. Gick ju rätt bra med dagsplaneringen igår så testar väl en idag också. Blir inget med körkortet eftersom jag jobbar.

* Jobb 8-16
* Ring a-kassan
* Ring Karlskoga kommun om arbetsgivarintyg

* Diska
* Kanske sova
* 18.50  latinogympa

* Hem och sova i rätt tid,

Pappa har kollat på bössa åt mig. Jag skrattar fortfarande om en viss sak och ska nog meddela Bodil det. Pappa trodde att det kunde vara en släkting men jag håller fast vid att det bara är ett vanligt förnamn.

Dagens 7 sanningar

Efter en trevlig utmaning av Cissi ger jag er här mina sju sanningar:

  1. Jag pratar ofta med mig själv och hittar på typ konversationer. Detta gör jag överallt när jag får långtråkigt -hemma, i bilen, på jobbet (fast på jobbet pratar jag inte utan låtsas prata)
  2. För att få i mig mycket vatten så brukar jag, helt seriöst, gå in på www.kroglek.se och leka Jag har aldrig för mig själv. Vattenflaskan töms fort och jag känner mig då duktig samtidigt som jag har haft roligt. Nu är det bara att hoppas att det kommer nya påståenden snart.
  3. Jag är en impulsiv människa och det händer ofta att jag ångrar mina infall, fast å andra sidan har jag ruggigt kul när de sker så det går väl jämnt ut
  4. Av någon anledning har jag fastnat för uttrycket "gubbsnygg" och kollar gärna in äldre herrar för att avgöra om dessa är just gubbsnygga. Ibland går jag (och vänner... nämner inga namn...) ett steg längre och fantiserar om hur personen sett ut som ung och då fälls ofta kommentaren "Fatta honom för 30 år sen, mums!"
  5. Jag har redan planer för hur min ålderdomshemsvistelse ska se ut och med vilka jag ska tillbringa den.  Bland annat ska Klucken och jag ha lammkött som skötare (manliga små lamm) och så ska vi vara såna perversa tanter som är überhorny och tafsar på personalen. Dessutom är redan planerna klara på att diskutera "Kommer du ihåg när....". Tyvärr verkar det som om man redan är på ålderdomshem för ofta pratar vi så nu =)
  6. Jag är äckligt nyfiken. Jag tycker om att ha koll. Har till och med hittat en bok hemma där jag skrivit ner fakta om olika personer (observera att detta är tonårsförälskelsen, hahaha).
  7. Jag får veta väldigt mycket av väldigt många, sägs att jag är en god lyssnare. Det som känns skönt är att jag somnar gott varje kväll med att inte ha pratat något vidare och njuter faktiskt lite när andra typ 4 månader senare kommer och ska "skvallra" och jag kan bara le och säga "Men åååå redan". Fast vissa saker ska man skvallra om. Tillexempel krogragg. Den roligaste kommentaren jag och Klara fått är nog "Fan, ni har ju större spridningsområde än Annonsbladet". Skrattar fortfarande gott åt den.

Reglerna för utmaningen ser ut så här:

Länka till den som utmanat dig

Berätta sju sanningar om dig själv

Utmana sju personer

Lämna ett meddelande till dem du utmanar.

Men nu är det ju så att jag är lite trist och därför utmanar jag ingen, förutom den som vill. =)
Tack Cissi och lycka till med resan, jag följer dig och hurrar!


Jabb rak krok upper upper

God damn. Jag gillar den där träningen. Really! Fastän jag kanske inte riktigt orkar så ser jag själv skillnad. Sista övningen med 15 höga krokar, 15 mellan krokar och 15 låga krokar gånger 2 var mördande men verkligen ett "styrkebesked". Tyvärr jobbar jag på måndag, ska se om det går att byta.

Något annat trist är att min boxkompis flyttar i veckan. Men jag hoppas att du kollar in här lite då och då Cicci och att vi hörs iaf=) Lycka till i Gbg och med missarna!

Nu? Blänga tv.

Mätz sms var rätt roligt och samtidigt rätt... hmm... haha.

Imorgon latinogympa. Ska försöka shaka mer kvinnligt då=)

Dagens so far

* Jobb 7-14
* Ögon 14.30
* Arbetsförmedling efter ögon (har lyssnat på alla råd och ska göra det=) utnyttja systemet till max som Bodd sa)
* Tvätta bilen
* Omboka frisstid
* Ev boka fotvårdstid

* Kanske hinna sova lite
* 19.00 - traska till Pulshuset (Funderar på att ta bilen för det regnar ute=)...)
* 20.00 - 90 minuter boxning
* Förhoppningsvis skjuts hem från träning annars gå

* Tvärslockna

Det underbara svenska samhället

Helt seriöst. Jag blir matt. Skulle in på arbetsförmedlingen. Det har förändrat sig sen sist om jag säger så.
Idag går det till på följande sätt: skriv in dig som arbetssökande i datorerna (men hallå, jag vill bara ha information), lyft luren som kopplar dig till en arbetsförmedlare (fyndigt namn för nån på arbetsförmedlingen...)Luren har öppet till 15. Arbetsförmedlingsdörren är öppen till 16. (men hallå jag vill fortfarande bara ha information). Gå sedan in i ett rum som får dig att tänka på psykavdelning, dörren pryds av stora bokstäver "TELEBILDSRUM" , för se du räknas bara som arbetssökande om du gjort de tidigare stegen samt går in i TELEBILDSRUMmet och säger att du vill ha jobb. Sen är du välkommen till din förmedlare som du förhoppningsvis fått i luren. (Men hallå, jag vill fortfarande bara ha lite information).

Längre ner på informationstavlan kan man läsa att om man bestämt tid med sin arbetsförmedlare så kommer den och hämtar dig i väntrummet. Men om jag inte har nån arbetsförmedlare och bara vill chittchatta, vad gör jag då? Svar: jag vände på foppatoffeklacken och gick ut.

Ringde sen Arbetsförmedlingens kundtjänst. Jag har inga fördomar, men efter detta samtal vette fan. Skit samma. Jag förklarade min situation och undrade om man kunde stämpla upp de veckor som detta behövs eller om det kommit nya regler. Vad svaret blir? Att det får jag ta med min a-kassa för Arbetsförmedlingen kan inte svara på detta och har inget  med det att göra. Liksom, jag har hela tiden trott att man bara får stämpla om man är inskriven på Arbetsförmedlingen. Och a-kassan hade så generösa öppettider med 2 timmar fm och 2 timmar em. Starkt jobbat. Om de sedan ska hänvisa mig till AF så skiter jag i detta. Alltså, jag behöver inte, men varför ska jag inte göra det om jag har rätt till det?

Nej. Ska bygga mig ett eget TELEBILDSRUM.

Bläsch

Hatar när man vaknar innan klockan ringer och tror att man försovit sig. Nu har jag iaf duschat och ska åka till jobbet om en liten stund. Och sen är det effektivitet. Förhoppningsvis.

* Jobb 7-14
* Ögon 14.30
* Arbetsförmedling efter ögon (har lyssnat på alla råd och ska göra det=) utnyttja systemet till max som Bodd sa)
* Tvätta bilen
* Omboka frisstid
* Ev boka fotvårdstid
* Kanske hinna sova lite
* 19.00 - traska till Pulshuset
* 20.00 - 90 minuter boxning
* Förhoppningsvis skjuts hem från träning annars gå
* Tvärslockna

Och imorgon måste jag fixa nytt körkort. Måste.

Taskig tajming

Det skiter sig. Jag är klarvaken och sitter och käkar. Kvart i sex ringer klockan. Ååååå.

Snart så

3 och 20 kvar. Typ. Kunde varit värre. Jag har fått erbjudande att låna ett par barn och dessutom få betalt. Jag tackade nej. Haha. Annars inte så mycket skoj. Ska försöka stålsätta mig för den jobbiga morgondagen och dessutom vara effektiv imorgon. Kan väl aldrig gå.

Inte förvånad

Det är mycket som inte förvånar mig idag. Jag har idag haft rätt om samtliga berördas sätt att bete sig. Just nu skakar jag bara på huvudet och ska trycka visitkort som människokännare. Fast en del räknas numera som livlösa ting. 4 och 45 kvar.

Lite wake-up-time

I mitt nya liv ingår att inte kliva upp i sista sekund, därför har jag nu klivit upp 14.35 och sitter duschad och klar redan nu. Lovely. Fast jag hinner väl somna på 20-25 minuter.

Mer frisk luft

Drevus har bara voffat lite idag. Såg harspår. Gjorde Dreva också. Men det sket sig. Istället blev dagens jaktbyte frisk luft och grillad korv.

Nu lite lunch hemma, alpint och försöka sova. Jobb 16-23..

Och ni ska veta att ni just nu inte existerar.

Rolig middagsinbjudan

Absolut roligast idag var hunden. Satt uppe och blängde på tv när hon kom upp. Checkade av soporna. Kom in till mig. Och då såg jag=) Med guldsnöre runt halsen satt en lapp fast där det stod "Kom och ät". Hahahaha. Tog bort inbjudan från Drevas hals och sen gick vi ner och käkade hare.

Kollade på MoDo-Skellefteå. SM-guldet kommer i år igen. Sen ska jag och ex-granne på torgfest i Övik=) (Fast han tror det blir Karlstad...)

I övrigt säger jag ingenting, men jag har en drös hatfyllda kommentarer på g.

Svar på tal

Jag är riktigt impad av kunskaperna hos tidigare nämnda radarpar. Hoppas bara att fler som såg På spåret (igår, repris idag) tycker samma. Verkar lixom som om många har förutfattade meningar. Skrattade lite gott åt att de själva bad om ursäkt för att de varit så o-kuliga och koncentrerade på uppgiften.  Hoppas nu att de tar nästa omgång oxå=)

Två skojiga

Råkade somna till ettan under alpinen. Och nu är det Filip och Fredrik i På spåret. Alltid nåt istället för riktigt folk. Kanske till och med bättre.

Fastnat i en dröm

Ibland kommer jag på mig själv att gå och drömma. Drömma att allt är som det ska och att allt är frid och fröjd. Helt plötsligt vaknar jag upp och måste nypa mig i armen för att kolla om det verkligen är sant. Men hur mycket jag än nyper så vet jag att ni finns. Fastän ni lyser med er frånvaro och det innebär att jag får drömma vidare. Väck mig inte. Jag är redan i en mardröm.

Ny smak

Har precis käkat tacos med kycklingfärs. Kändes som vanligt. Kanske ska testa en gång till och då göra typ kycklingbiffar eller nåt.

Och nu är det storslalom. Jag ska inte tjata om vad jag tycker om sportkommentatorer. Bara att inkassera guldet iaf om man lyssnar på det örat.

Har jagat frisk luft

Kom till skogen och såg Stampelinas och Stampes avtryck i snön. Är tydligen parningsperiod så det är ju extra skoj att se att det finns en del harar på området. Hoppas på stora kullar nu och att fällfångsterna visar resultat. Drevus sprang omkring från tio över åtta till typ halv ett utan att få upp. Säkert en massa harorgasmer som ligger och ger lönnspår =)

Nu hemma. Väntar på besked om kvällen.

Och apropå besked, puuuuh, men väntar ett tag till=)

Blänger väl på alpint så länge och dricker lite colalight. Imorrn är det nog dax igen för skog, beroende på kvällens övningar. Och sen jobb 16-23. Försöka sova och sen 7-14. 14.30 ögon. 20.00 Boxning. Känns som om dessa två dagar kommer att vara dryga=)

Joppedijoppeda

Ut i skogen ska jag gå joppedijoppeda.

Trött. Ovanligt. Halv två skruvade jag fortfarande på mig i sängen.

Se upp Stampe, idag är både jag och bössan laddad.

Dålig uppslutning

Är det bara Klucken som har en påslagen  mobil? Det är ska ni få faan för=)


Fast det är inte så bara med Klucken. Så att det inte missförstås=)

Kul sällskap

Efter att ha pratat med Bodd alldeles för länge (men alldeles för länge sen, hihi, men vi tar igen det på torsdag) så gick jag ner till päron och hund för att kolla på Let´s dance. Jag är nu i min soffa igen. I fåtöljen nere satt mamma och blundade, i soffan låg pappa och blundade och bakom pappa låg hunden och sov. Haha.

Och äääntligen är det I en annan del av Köping igen!! Söndag 3 februari på fyran, don´t miss it!!

Det här med lön

Hela januari har tidningarna glatt lagt fram spartips i denna hemska månad. Man har kunnat kolla på billiga recept och gratis nöjen. (Apropå inget så sa en kund igår att det var årets fattigaste dag..hmm, nja,... jag vet inte...) Iaf. Idag är det så lön. Och vad kan man läsa i ex Aftonbladet? Jo: häng på vårens modetrender och lyxa till din middag med skaldjur och oxfilé. En stilla tanke föds i min hjärna: Om man följer dessa råd blir då inte februari lika fattigt som tidigare månad?? Nötter.

Ska starta en ekonomisk rådgivningssida och kontra kvällstidningarnas patetiska tips. Ska ta mej tusan lägga det som en kategori här på da blog...

Det blir aldrig som man tänkt

Skulle sätta på mig mina beloved pjucks. Ser till min bestörtnig att sömmen släppt på sidan av skon. Foppatofflor på. Satte igång en tvättmaskin. Drog till Minuten. Var bara en tant före och ingen efter mig alls. Min plan gick i stöpet. Sen in till Valbo, nya brallor och skulle ha skor. Hittade en sort  (Nike) men fanns bara 39or och det innebar att jag drunknade i dem. Frågade efter Fred Perry och det skulle komma in. Sket då i att köpa skor. Tog brallorna. Fel,. betalade.

Åkte mot enkelriktat till Skopunkten. Levde lite farligt. Var lite crazy. Skulle stappla in där. Stog på arslet utanför entrén då sul-lösa foppatofflor inte är bra att gå på snötäckt glashal is. Förbannad. Slog i knät. Aj. In på affären. Köpte tre par skor för 338,50. Snålast.

Hemfärd. På avfarten mot Gävle södra möts jag av en backande bil. Idiot. In på Ica Maxi. Trångt. Scannade själv. Kul. Inte.

Hem. På väg hem hamnar jag bakom en gubbe som kör 65 på 90väg. Idiot. Fundering: Varför blir alla som förbytta i trafiken så fort det blir lite snö/is? Du har för fan inte foppatofflor som däck!

Hemma. Ser min lilla hund bakom knuten. Framkikandes. Uuurr, kallt, bäst att gå in och skita i lillmatte. Telen ringer, direktörn. Jag ringer upp efter tvätthängning. Sätter igång en ytterligare maskin.

Upp. Ringde direktörn. Bajsade. Hämtade direktörn. Lunch på Skutan, asiatmat. Oskar käkade slottsstek. Diskuterade. Gillar våra snack=) Hejade på Leksén som satt med vårrullar. Till stan och ÖB. Oskar skulle ha tvättställ. Träffade tanten. Haha. Och två kunder från jobbet. Stal en kundvagn i affären och lassade i grejer i. Lämnade vagn. Körde hem Oskar och prylar och nu hem.

Och nu? Leka med mina burkar kanske.

Det här med fjällen

Måste vara nåt speciellt. I detta nu befinner sig två bekanta (vad jag vet, eller alltså jag vet att de är bekanta, inte med varann men med mig, men jag vet inte om det är fler än två, var så jag menade) i fjällen. I olika fjäll i och för sig. Om jag minns rätt. Det vore ju lite coolt om de skulle stöta på varandra, haha. Två sköna på ett ställe=)  Själv sitter jag hemma och blänger på klockan. I fjällen blänger man på liftkön. Eller nåt.

Skickade iaf sms till Mätz, extramamma som jag är, och bad honom komma ihåg störtkrukan. Haha. Och när han åker till Alperna ska jag skicka: "Så di dög int nu di svenska fjälla". (Hoppas jag fått rätt dialekt där nu från Snowroller).

Ska fila på en del såna där klassiska citat så har jag helgen räddad i form av lite intern humor.

Och apropå Mätz. Drömde om honom och Rövarn inatt. Herregud. Iaf. Mätz hade kört över en polis och hade varit rattfull. Sen åkte han till nåt ställe där vi (jag och Rövarn) bodde, nu i efterhand känns parkeringen som min superparkering i nians parkeringshus, men det var nåt festställe... hmm..- iaf--- och hela tiden var det tv-sändningar där man efterlyste honom och den stackars lilla polisen intervjuades. Jag och Rövarn satt i bak loaded och hade nån ilsken kattunge med rekordmånga fästingar på sig med oss i bilen. Mätz var nykter och körde. Jag har inte fått det att gå ihop när han då varit full och kört över polisen, men det kanske klarnar=)

Tips till dig som handlar

För att din upplevelse i din lokala butik/köpcentra/pizzeria ska bli så angenäm som möjligt för både dig och den som tar betalt kommer här tips från en i branschen. Listan kommer att uppdaters kontinuerligt och finns som länk.

Beteende

* Ställ inga flaskor rätt upp eftersom dessa lätt ramlar och gärna på den som tar betalt när bandet rullar (pizzerior har inget band så givetvis ställer man flaskan där). Lägg istället ner flaskan med den satans förbannade streckkoden placerad mot dig.

* Avsluta ditt mobilsamtal innan du kommer till kassan, alternativt be den andra personen vänta när du ska betala. Finns nästan inget mer irriterande än folk som är nonchalanta. Kan du inte avsluta samtalet så be åtminstone om ursäkt i kassan.

* Om du ska betala med kort och pratar i mobiltelefon samtidigt får du skylla dig själv vad det blir. Oftast ställs frågan: "På summan?" och om du då pratar med någon och svarar "Nej" till den personen tror givetvis den som tar betalt att det är till den du säger det. Kom sen inte och klaga på att du inte fick ut pengar.

* Om det är kuponginlösen så se til att du har kupongen utklippt innan du går till kassan och att du överhuvudtaget har en kupong. Om du inte har en kupong färdig så kan det underlätta om du själv klipper ut kupongen istället för att personalen ska göra detta åt dig.

* Även om du "bara" ska ha cigaretter eller tidning så har vi i Sverige KÖSYSTEM. Det innebär att man inte bara kan gå före i kön och slänga pengar på kassören/skan.

* Cigarettkunder bör även vänta till den framför har betalt och ska därför inte heller tränga sig för att ta ned ett paket (på såna ställen) för att sedan gå till sin plats i kön. Cigaretterna flyger inte iväg så de finns när du ska betala!

* Stå inte en meter från kassan och håll inte din arm nära din kropp när du ska betala eller få växel. Butikspersonal har inte hur långa armar som helst.

* Det här med varuberg har alla hört talas om. Frågan är om alla förstår? För att tala klarspråk: Bygg inte upp nå jävla Kebnekaise på bandet!

* Läs skyltar ordentligt så att du får rätt vara med dig. Det är skillnad på 500 g och 1 kg. Lika stor skillnad som Findus och Felix....

* Om du vill köpa stora kvantiteter ofta så säg gärna till personal så kan man beställa extra. Inte roligt alls när samma vara gapar tomt konstant.

* Le gärna. Det kostar inget och gör det hela mycket roligare. Snörp alltså inte på munnen eller se ut som om du blivit överkörd av en ångvält. Du behöver inte gapskratta, men le gärna och du ska se att tiden går fortare och kassören/skan ler också.

Kommentarer

Snälla... skippa dessa kommentarer när ni handlar.

* Kassör: "Vill du ha kvitto"
Kund: " Nej, man får iallafall ingen återbäring"
alt
Kund: "Nej, man får iallafall inte dra av det."

Tips: Roligast svar på denna fråga är hittills: "Nej tack, jag försöker sluta."
Var alltså kreativ om du promt måste svara nåt annat än Nej.

* Kund: "Det är billigare på...(valfri butik)"

Tips: Gå då och handla på den butiken, prissättningar sker centralt och inget som enskilda handlare styr över. (Förutom extrapriser). Och vet du... Den valfria butiken får höra precis samma sak....

* Kund: "Finns det ingen riktig personal?" (Med riktig personal menas anställda över 50 år alternativt såna som varit i samma butik mer än 15 år)

* Kund: "Jag handlar åt fler" (sträcker fram 15 kuponger på samma vara). Spelar ingen roll. Denna händelse kan följas av ovanstående kommentar.

* Kund: "Vad kostar ...(valfri vara)?"

???? Hur ska en människa kunna tusentals priser utantill i skallen?
Tips: ta varan till en prisfrågeterminal, alternativt ta med till kassa och gör en prisfråga där, alternativt läs skyltar och etiketter (i och för sig inte alltid som de finns men...)

* Kund: "Den kostar 19.90 (ex carambole)"

Visst, tack för påpekandet, men som kassör/ska måste man slå in plu-nummer och det spelar ingen roll om jag vet vad saken kostar. Förutom om plu saknas. Men iaf. Låt kassören/skan leta i fred i sina papper efter plu´t. Oftast kan man många nummer (plu finns främst på frukt och grönt) men det är omänskligt att begära att man ska kunna alla. Finns liksom inte bara äpple, päron och banan. Och för din vishets skull kommer härmed 2 stycken inside-information. Om plu börjar på 7 antyder det att det är styckespris, en 9a först står för att saken är kravmärkt. Tex 4011 (banan), 94011 (kravbanan). 4428 (sharon kg), 74428 (sharon st).



Det kommer mera...

Happy new day

Ska tänka positvt varje morgon. Idag ska jag slänga mig på bankomaten. Likt en bombman som vill roffa åt sig alla rödfärgade minutenpengar ska jag stå där och stoppa in kortet om och om igen tills att jag får ut alla dessa tusenlappar jag tänkt. Om det kommer nån bakom mig så ska jag trycka särskilt långsamt och sen säga med gnällig pensionärsröst: "nu tror jag att jag slog fel kod" och sen börja om på nytt.

Det som är positivt för detta uppdrag är att jag är snorig. Ska spara snoret i snoken och stå och dra in gubbslem när jag ändå är i full fart.

Turkey and me,..

... kom hem från jobbet. Ska ta och tugga på Turkey tror jag. Roligast idag är nog att jag försökte greja en betald dejt på krogen med den sista kunden. Han sa inte nej men han sa definitivt inte ja. Haha. Stamkunder, löööv them. (Eller iaf nåra).

Någon gång...

...så ska jag göra en lista över saker jag irriterar mig på när jag jobbar. Det kan vara allt från beteende till kommentarer. Någon gång. Just nu har jag problem över hur jag ska kunna boxas. Måste försöka byta pass med folk. Annars intet nytt förutom att Fiafilur räknade ut hur det ligger till:) men jag saknar uträkningen om min pension!

Liza von Anka

Har suttit och lekt bank nu och plockat om i mina små pengaburkar=) 2400kr cash kvar i en pott. Lovely! Imorgon ska jag köa vid bankomaten och ta ut den här månadens kontanta tillåtna summa. Tihitihi.

Nu? In i dusch och sen jobbet. Så jag kan leka bank nästa månad också...

Britney och felringning

Vaknade till Britney Spears i I love rock´n roll från filmen Crossroads. Brittan har hår i filmen.

Sen hade jag en felringning i morse. En som skulle till Sörgärdet. Ibland har jag sån lust att typ spela med. Att när hon frågade om hon kommit till Sörgärdet skulle jag ha sagt ja och sen skulle hon ha sjukanmält nån unge och jag skulle ha låtsas ha framfört det och sen lagt på luren. Efter ett tag skulle lärarna börja undra vart ungen är och den skulle ha fått ogiltig frånvaro eller nåt. Mohaha.

Men nu gjorde jag inte det. Klockan var för mycket för en sjukanmälan.´Var säkert nån som ville ha praktik eller nåt .Fast å andra sidan hade det varit ännu roligare att välkomnat henne och sen när hon kom skulle ingen fatta nåt.

summan av kardemumman: Ring rätt!

Feel good book

Har nu avslutat Livets skafferi. Vad är det? Femte boken om Damernas detektivbyrå? Fördel med böckerna är ju att de är såna feel-goods.

Nu ska jag nog ta och börja med en kallhamrad deckare istället. Gösta Berling får vänta ytterligare =)

Lunch-tv

Asså seriöst. Varför är det bara crap på tv på dagtid?? Istället för att blänga på tv har jag läst en bok. Ska fortsätta med Livets skafferi efter att jag har kollat in i mitt lunchskafferi... 

Godmorning sunshine

Känner mig som en riktig solstråle så här på morgonen. Telefonen ringde, ett samtal som kanske gör februari bättre iaf=)

Snorig, ingen röst, hostig, pissregn och piss-slask ute. Och dessutom har jag sovit på¨soffan i natt tydligen. Nu bara slapp, kanske ringer det igen och ger mig vidare instruktioner. Jobb 16-23 iaf (eller tidigare).

Roligast på morgonkvisten är Karlssons mail. Det vidarebefordrade jag till några av mina vänner. Tycker att de kan behöva lite upplysning om nya lagen och så=)


Nya saften

Var in på Ica Kvantum under ett av mina vredsmod. Där köpte jag Icas goda liv saft. Smak av krusbär och kiwi. Är snuskigt jävla gott. Kanske till och med skulle kunna funka som groggvirke. Nästa gång ska jag köpa en annan smak. Eller så håller jag fast vid denna gröna läckerhet.

Har köpt nåt annat oxå. Fan fan fan. Men är seriöst lite fundersam. Och Angelica bara skrattade idag. Kul att kunna roa nån ;)

Nu? Seinfeld zapzap Skenet bedrar. Loooove Hyacinth =) Är seriöst en av de roligaste serierna ever.

Glädjebesked

Nåt som alltid får mig glad. Nästan iaf. Loggat in på banken och ser framtida insättning. Underbart med lön. I allafall när det är bättre lön än jag trott. Men det kanske innebär att nästa månad är skit istället. Och genast blev det moll istället för dur.

Nu? Fråga Olle.

Ny snabbfavvo

Tihi. Riskakor med nachosmak och skivad kalkonkorv . Gott. Och relativt nyttigt kanske=)


Men of course att jag har kort på dig min lilla Fiafilur! Kanske ska lägga det på bakgrund ändå=)

Varför man ska ha en laptop

* Kan ligga i ryggläge i soffan med laptopen i knät
* Laptopen alstrar värme och hettar upp mina ben
* För att jag har jordens snyggaste bakgrundsbild=)


Äntligen hemma. Borde sola men har inte lust just nu. Ska bara ligga och tycka synd om mig. Har varit oerhört duktig idag. Alltid nåt.

Men suck

Känns verkligen blä. Allt fel. Jag är neggo. Kan inte rå för det. Dessutom har jag värsta släpp på naglar. Fast vet ju vad det beror på. Hm. Är det två veckor till eller mer?tror minsann att det är stresstecken. Jag som knappt gör något:) och som vanligt är det tycka synd om sig själv,gör ingen annan det så...

In i minsta sekund

Jag är en tidsoptimist tror jag. Upp,. duscha, underkläder på, diska, kläder på och blogga. Fast jag har inte tid. Ont i fötter har jag idag så frågan är hur det funkar att jobba 8-18 =/

Måste dra. Hejhej=)

Varning att komma nära mig

Sitter och moffar... vitlöksklyftor... jag borde sluta eftersom jag jobbar imorrn....men det är ju så gott.

Och mer skit i hockeyn:
Fullbokat i restaurang när jag skulle kunna tänka mig att gå.
Dessutom har jag fått inbjudan från en ny trevlig bekantskap att hänga på och då jobbar jag 16-23. Va fasen.  Men nångång ska det bli av! =)


Hahaha funny mushrooms på trean. Kusse måste se detta. Är ju Bridget i vattnet med vackra hatten... hahaha. *Tänker tillbax till Thailand*

Kulinariska jag

Nya maträtter är alltid skoj. Nästan. Idag gjorde vi kyckling i saffran med broccoli, paprik och purjo ihop med färsk pasta. Smakade riktigt bra men det finns en del saker att tänka på till nästa gång. Till efterrätt hade vi panerad camembert och hjortronsylt. Blir garanterat fler gånger. Cheeeezus=)

Snart iväg att träna. Kluck ska också med och shaka asset. Jag har mest problem med hur jag ska kunna gå eftersom jag har så ont. Men den som vill vara fin får lida pin som det heter.

Turkey fast annorlunda

Jag har fastnat för kalkon. Idag inhandlades kalkonfalukorv. Nästa projekt är gås. Såg (gås baklänges hihihoho) att det låg en och väntade i frysdisken på affären.

Skvallrade med Klara igår att jag tränat med Tommy, haha. Fast jag slogs aldrig mot honom. Vågade knappt kolla om jag ska vara ärlig. Frågan är vad det kommer för kändis nästa gång=)

Taskig hockeyplanering

Efter att vi var på Brynäs-Djurgården i början av januari började familjen surra om att gå på hockeyrestaurangen när MoDo kom på besök. Har lixom inte fått sett mitt kära lag på urminnes tider. så nu har jag börjat kolla speltider. Och jaha. Brynäs spelar hemma mot MoDo torsdag 31 januari. Tack för det. Då befinner jag mig i Karlskoga. SCHEISSE! Så vad finns det att kolla på då? HV, Mora, Frölunda och nå annat. Tack men nej tack. Kan sitta och gnaga på en morot och kolla canal+ lika gärna.

Hälsning till svensk hockey: Vänligen hör av er till mig så vi kan boka matchdagar och motstånd utifrån min kalender. Bitte!

Hur fort kan det göra ont?

Alltså. Somnade som ett slakt igår i soffan. Kanske är såna dagar melodin för att ens kunna sova (upp halv 7, jobb 8-18 igång i stort sett hela tiden, hem stressad typ kvart i sju, kvart i åtta ta bilen och sen 90 min box och hem). Somnade kanske vid kvart i tolv eller nåt, va iaf Mash och var vaken fram till reklamen. Sen vaknade jag klockan 2 och skulle ta mig till toaletten. Tjena. Föttershelvetespiss. Stapplade dit, borstade tänder och sen stapplade till sängen. Och tro det eller ej, men tvärslocknade. Vaknade åtta men somnade om till kvart i tio. Funkar hyfsat att röra sig, högerfoten är inte som den ska men annars helt okej. Alltså innan man börjar riktigt känna efter. Jag konstaterar iskallt att det är en grym träningsvärk på g bakom hörnet... 

Kroppsgenomgång:
Fötter: Bägge vrister har fått sig en rejäl genomkörare och alla sparkar har nog sagt sitt (plus jobbet)
Vader: Herre min skapare, vad har de varit med om ? 
Smalben: Återigen dessa kickar (lyft, knuixa med knät och låt benet hänga efter, trodde inte att det tog såå hemskt)
Baksida lår: Låren har varit med om mer saker än vaderna, funderar på om man går stelbent om det hjälper till att lindra värken.
Framsida lår: känner jag faktiskt inte av alls
Arslet: Till och med när jag sitter ner så har jag sätesmusklerna i stelt läge som ropar Massera oss! 
Magen: Note to my self: dra inte in magen för det gör mer ont än att leka gravid
Midjan: rätt uppstående nemas problemas, minsta sidorörelse drar
Ryggen: får nog gå som en tölla=) Sträcker jag på ryggen så ömmar den
Bröst: Boobsen funkar alla lägen
Axlar/skuldror: Det finns tydligen muskler där. De har tydligen jobbar. 
Armar: Jag gör ingen skillnad på under/över/inner/ytter/handleder/fingrar - ALLT känns. Ändå var det en värstingstretch av insida underarm igår. Blir inte till att hänga tvätt idag iaf. 
Hals/huvud: Dunkelidunk i skallen och drag i halsen. 

Grattis Liza. Jag måste seriöst ha använt varenda jäkla muskel som finns. Ikväll är det latinogympa. Att shaka asset känns just nu inte som en höjdare. Mina skinkor vill gärna bara vara och inte behöva utsätta sig för mer arbete. Men man hinner väl ändra sig och när man väl kommit igång är det ju skoj=) Problemet bara med fossingarna, men blir man uppvärmd så funkar det till slut. 

Kanske skulle anlita Helena som personlig tränare och bara köra dessa intervaller med slag och rubbet. Hihi. Paolo Roberto - när tar vi matchen =) HAha, eller inte=)
 

Kick ass!

Har tränat boxning nu. Är grymt skoj men grymt jobbigt. Fast idag tror jag minsann att jag gjorde exakt allt. Idag körde vi även sparkar. Har redan ont i fötterna, förmodligen spänner man inte vristen som man ska. Lite otäckt att kicka på folk men det har funkat bra. svettig som en gris, hade lite superflås där ett tag, men i det stora hela ser jag själv några framsteg=)

Längtar redan till måndag! God daamn.

Boxningstajm

Men fan vad jag ha ont i höger fot. Det som kändes så bra vi två där =/

Får se hur det går att träna. Pappa frågade om jag ville ha mat men tackade nej. Känns som om det komer upp annars.

Gullesöt och jag har busgosat. Hon är ju bara adorable... <3

Tom mage

Fasen vad tiden gått. Inte undra på att man är hungrig. Klockan är nu två o jag ska stressa ner. Känns ok i fötter,lite öm men dagen kommer att funka. Kanske ska ta bort tofflor innan arbeta igen:) och klara har fått en ny tele. Gissa vad för sort? En som min. Och funkar den? Givetvis:)

Sömnproblemen har gått in i ny fas

Var duktig igår kväll och la mig i sängen vid elva. Jahapp. Där låg jag och vred och vände på mig. Gav upp och tände lampan och fortsatte läsa Gösta Berlings saga. Klassiker. Jag har inte läst. Efter ett litet tag blev jag trött och gjorde nytt försök att somna. Nähäpp. Till slut måste jag ha lyckats. Iaf. Sen kommer det mest otäcka. Jag har tydligen drömt att jag inte kan sova. Grejen är att jag för tillfället verkar sova väldigt lätt och alltså vaknar direkt. Värre förr=) Men i natt/på morgonen har jag alltså trott att jag varit vaken fast jag drömt. I drömmen kollade jag på klockan och den var halv två. I verkligheten slog jag upp ögonen och klockan var kvart över sex. Typ iaf dax att kliva upp. Men fastän jag sovit så är jag alltså nu i skick som om jag inte sovit eftersom det är vad jag har trott. Supersvettig och rufs i skallen, bevis på att jag varit orolig och vänt mig. För det vet jag att jag har gjort. Har ju"drömt" det. Huvva.

Nu åka till jobb, 10 timmar på golvet. Sen hem, boxas, hem, soffan/sängen. Och inatt hoppas jag att jag får drömma något roligare och sötare.

Snutterutt

Dreva har varit i skogen idag med pappa. De kom hem med en Stampe. Tihi. Lille skruttemussenuss. Fast pappa tyckte att det var synd att jag inte varit med för haren hade kommit så fint och sen satt sig på hagelhåll.

Jag har slöat i soffan och surrat med Ami. Sen har jag surrat med Mats också. Haha. Hade ju ringt när jag var nere så ringde upp. Vi har nu en fisketävling innestående. God daaamn vad jag ska vinna. Hans lilla mamma =) Hahhaa. Humor. Diggar Mats=)

Nu väntan till att väckarklockan ska ringa och ja får åka och jobba 8-18. Kommer ha sablans ont i fötterna antar jag. Tar bilen till Pulshuset imorrn, känns som om det blir stressigt annars och sen 90 minuter boxning och sen bil hem. Orkar inte annars=) Men på tisdag ska jag gå till och från latinogympan. Hehe, ska shaka asset rejält då=)

Kom an long

Rastlös. Fast ändå trött. Håhåjaja. Mitt kaffesällskap vill inte dricka nå mer tequila och asiatmaten får vänta liksom kaffe=)

Nu skidskytte. Jahapp. Just nu ser det väl bra ut men det hinner ju ändra sig. Positiva Liza.

Pigg som en mört

seriöst. Jag måste ha allvarliga problem.

Gårdagen: Ami och jag käkade tacos och lyssnade på NKOTB. Sen kom Rövarn och Mätz. Mätz var nykter men torskade ändå på fia med hutt (vilket jag, I, Moi, ich vann....).Vi körde rövarns regler. Det blir lixom lite mer sprita då.

Diskuterade kvartingar och tamponger och var tvungen att höra med mitt uppslagsverk=) Fråga inte hur vi kom in på det. Men i samband med detta så måste vi ha kommit in på ett annat ämne - hur man har ihjäl en människa smidigast. Kvartingen var en liten outsider.

Jag och Ami drack tequila. Jag kom på varför jag inte druckit det på länge. Och varför jag inte ska dricka det på ett tag.

Sötpotatis är numera bara potatis igen för han bangade och var trött. Dålig stil!
Åkte till Pimpen och Ami ville göra dubbelkullerbytta med MAts. Hahahhaha. Jag pratade med gamla grannen som meddelade att man rivit min gamla lägenhet på Grundläggarv.Vi hade sorg tillsammans för hans gamla lya går samma öde till mötes.

Vidare till Kungs. Jag saknar ord. Sen hem till Ami och därifrån taxi. Surrade med Strand också så nu ska vi dit idag.

Ja och idag.... alltså. Somnade väl hm... fyra? Vaknade till och från och nu, tio över nio, är jag klarvaken. Så här var det iofs i Nora också men det kom senare. Ingen skallbank, ingenting. Hmm... när sätter vi igång igen? :D
Tack för igår :D

Dålig stil

Masturbating var på Kungliga igår och har - enligt Rickard - ebola idag. Dålig stil! Jag har hotat med smisk så skinkorna blir röda men det verkar inte hjälpa.

Däremot bra är att Sötpotatis med Kalles kaviar åker buss och dyker upp. Och sen har Rövarn dratt med 2 till. Ser ut som en ljus kväll ändå tror jag. Fastän de ska till stan. Men jag och Ami ska rocka på Kungliga och kanske kanske kanske är min stora idol där. Som sagt. Kan bli en ljus kväll.

Nu? duscha, ut med sopor och diska. Sen bara invänta.


Måste vara ödet

OM det inte hade regnat så hade vi varit ute i skogen och när Johansson då vittjat fällorna hade vi varit på plats. Men nu regnade det och därför var vi hemma. Vid Kopasset har "äntligen" fällan slagit igen. En stor rävhane. Pang sa det från Johanssons bössa. OM det hade varit uppehåll hade alla förväntat sig ett pang från Lizas bössa. Men nu var det inte så. Ödet. Det är ju det jag säger.

Var ju inte så farligt

Asså. Bara jag väl sätter igång och röjer så går det ju rätt fort. Herre gud. Borde ju göra det oftare =) Fast finns vissa ställen för tillfället som skulle behöva en heldag: kontoret, datarummet, garderoberna och kallgarderoben. Nån dag MÅSTE jag få iordning alla jävla papper, kläder och annat skit.

Kom på mig själv idag att det mesta skit jag har framme är snabbstädat skit. Alltså grejer som bara ligger framme som enkelt kan kastas ihop och slängas eller kastas in nån annanstans.

Var är min toabok????

Precis när jag skulle sätta igång Rolfy gick proppjäveln. När proppen gick kom Dreva upp. När proppen pluttades till on och Rolfy gick igång sprang hon ner igen. Grymt otäckt med dammsugare=) När allt var klart kom hon upp igen, så nu har vi lekt Frolicleken (att hon inte fattar ligg???) så nu är det nedkladdat med hundsnor på mina nytorkade ytor.

Ska bara diska och sen skiter jag i det här. Tacos sen=) Och rejält med sprit.

Att det ska vara så tråkigt

Jag försöker städa. Ni ser vad bra det går. Ungefär lika bra som AnnaKarin Olofssons stående skytte. Nu ska jag fortsätta innan herrarna ska ut på jaktstart. Är väl ingen idé och fortsätta kolla på damerna. Eller. Ska kolla sista skyttet. Sen städa. Eller. Ska kolla även målgången. Sen städa. Eller,,,

Melodikryss

Haha, har suttit via msn och löst Melodikrysset med min stora idol. Hahahaa. Strand rockar!

Manne- the mean clown

Kom akut att tänka på Manne. Ni vet clownen Manne. Jag har aldrig riktigt gillat clowner och tror att  jag vet hur jag kan förklara detta. In the old days... när jag var en liten sparv... så satt jag och kollade på Manne medan mamma och pappa var i köket. Det lustiga är att jag komer ihåg detta men inte föräldrarna så det måste vara ett starkt minne. Vet inte hur gammal jag är. Jag påstår iaf att vi har en svartvit tv, men det säger mamma blankt nej till. Så jag säger så att det var taskiga bildrör =)

Iaf. Satt och blängde på Manne. Tyckte inte om det, men hej... det rörde på sig. Helt plötsligt går Manne mot rutan (kameran) och POFF! smäller vår tv, bilden kommer aldrig mer tillbaka och jag börjar grina. Summan av kardemumman var att pappa fick köpa ny tv och jag var helt övertygad av att det var pissiga jävliga Mannes fel. Givetvis var det inte det. Men efter detta ville jag inte kolla på honom eftersom jag var rädd att han skulle paja ytterligare en tv. Om jag får barn ska de aldrig få kolla på Manne. De ska få kolla på riktiga program, såsom Simpsons och South Park. För Homer skulle aldrig paja en tv., Doh!

Röstliknande kunder

Slog på tv´n det första man gjorde efter att ha slagit upp ögonlocken det lilla som gick efter nattgegget. Gegg i näsan också. Fan vad jag hatar att vara snorig. Men det var ju inte det jag skulle säga. Zappade och hamnade på barnprogram =) Alltid lika fascinerande. Iaf. Var ju min favvo som liten. Och då är det inte den hemska Manne. Nej då. (Ska nog skriva en anekdot om just Manne). Iaf. Var Bamse. Och nu som "vuxen" skrattar jag åt en helt annan sak. Jag har nämligen en kund som låter exakt som Rune Andreasson (elelr vad han nu heter den gode författaren till Bamse). Kunden tror för övrigt att jag varit dagbarn hos en av hans bekanta, så han är nog inte riktigt riktigt. Men varje gång han kommer och handlar så är jag på vippen och säga "Läs en Bamsesaga snälla du." Synd bara att Rune är död, för då är ju min kund inte en riktig kändis. Men han skulle kunna knäcka som röst-look-alike. Det absolut gulligaste är att han pratar just som om det är ett Bamseprogram. I like!

Ingen jakt

Regnade som fan i morse så papsen ställde in jakten. Var bara att sova vidare. Istället blir det städa. Livet är fullt av överraskningar...

En anan stor överraskning var att Bofors spöade Leksand med 6-3 igår. Jag pratade med min LF=)

Nä. ska ner och mysa med voff ett tag. Hon var ju apkul igår när jag kom hem från jobbet. Jag satt mig nere i soffan och kliade henne och sen försvann hon och började gnälla.- Då stod hon vid min dörr och skulle upp. Hahaha. När jag sen gick upp följde hon med och när mamma och pappa skulle lägga sig fick de ropa på hunden som då hade lagt beslag på min soffa. Haha. Hon är bra skön den där filuren.

Snart så

En o halv kvar. Haha,klara liten.ringde inte nån så du behöver inte känna dig bortglömd. Messade kusin om öppettider. Märks när jag är grinig:)inget nytt alls vad jag vet,händer inget i världen? Inte ens stackars lilla Tito har kunnat roa. Mer än att folk tror att han fejkat sin kollaps. Roligast iofs var hans uttalande om att han hungerstrejkat för att han inte vill ta emot svensk mat. O nu är alla arga på alla. Värsta såpan. På måndag fortsätter komedin. Väntar spänt på vad som händer då. Runar vs Carola?

Trött jag blir

Blä för vissa människor. Blä för era jävla smil. Har bestämt mig för att handla imorgon,bara för att... Nej,nu ska jag nog ringa någon o få rasten att gå. 4 och 45 kvar.

Äntligen fredag..

.. så man kan få åka till jobbet. 14-21 på schemat idag. Måste komma ihåg och köpa groggvirke denna gång. Var ju odiskutabelt äckligt sist. Men nu ska jag ladda på med både det ena och det andra.

Hittat jordens bästa skiva i växlaren, Best of 2001 typ. Ruggigt bra dunkadunka=) Och Nkotb har piskat högtalarna idag (eller inte, blir inte så mycket piskning av det...)

Nä. Later.

Tillbax till gamla vanor

Efter att ha legat en liten stund i solariet med nya rör har jag kommit fram till följande: återuppta smörjandet Flajzan! Tar ju för fan inget annars utan luktar bara solarium. Uäk. Så nu är det dagcreme och nattcreme och fan och hans moster som ska kletas in i fejan igen. Ska bara hitta skiten.

Dax igen

Bara att kliva upp, fast man är så himla trött. Snart måste jag seriöst ta tag i sömnproblemen. Orkar inte längre. Varför kan jag inte somna som vanligt? Åååå.

Sola med Klara. Kanske somnar en kvart där iaf då=)

Festkommittén dundrar vidare

Som ny veckogrej kommer det att skickas ut råd och tips. Idag löd det:
"Festkommittén är mån som sina inbjudna. För att redan nu få in rätta stämningen till 18 april (mest troligt datum) kommer helgens pirattips. Köp en påse pimpim o för varje intagen båt uttala orden : In i dimman pirater! Nästa vecka kommer Vera Bengtssons säkerhetstips."

Jag lovade dock Maria att förbättra dimman med en bag-in-box. Man är ju inte ogin.

Mambo jambo

En timmes latinogympa med danssteg och hip´s don´t lie och shake that ass lixom=) svettigt, kuligt och jag var yngst. Bara det=)  Inte alls slut som efter boxningen men kul och annorlunda. Ska nu kolla upp när jag kan träna nästa sväng.

Och Noratösen, min lilla Fiafilur. Of course baby ska vi tänka på dig när vi spelar ditt namne med hutt. Jag ska dedikera varje hutt till dig och efter att jag svept alla pjäser ska jag skicka sms och berätta how much I löööv you. (Vilket jag alltid brukar göra=) hihi)

Nu in i dusch och sen ner och äta nybakt aprikosbröd.

Inte gjort ett skit

Fy. såna här dar får en att ba känna sig värdelös. Har inte gjort ett skit. Inte ett dyft. Ingenting.

Om en timme ska jag iaf motionera. Alltid nåt.

Patrick vs Niklas Strömstedt

 Jahapp. I en viss filmsekvens ser Patrick Swayze ut som Niklas Strömstedt. Jag har aldrig tyckt att Strömstedt varit snygg så utav den enkla matematiken så stryks även Patrik Swayze från min tidigare flåslista.

Seriöst.

Fullt manskap

8 av 8 har gett klartecken. Jag är nu lika taggad som en välutrustad älgtjur!

Fundering om NKOTB

Varför spelas inte Please don´t go girl och Step by step på radiokanalerna? Bäst musik från förr eller nåt. Ska bli en hängiven groupie, fast nackdelen är väl att de lagt av för 10 år sen. Får väl ta och leta upp ett par kallingar av Mark Wahlberg istället. Asså brorsan till Donnie i NKOTB. Känns som om MarkyMark är hetare för tillfället.

Ska nog bränna ett par kopior och skicka ut till mina nära och kära till julklapp i år.

Hangin tough... =)

Dagens uttryck

"Hunden har barrat".

Haft hundplundring idag och sjungit "Nu är gladen hunden slut slut slut, Drevaskruttan kastas ut ut ut, men till nästa år igen kommer hon min käre vän för det har hon lovat". Och så har mamma kammat henne. Det är det som är barret alltså för dem som inte fattade.

Sov till hemska halv elva idag. Genomförkyld igen. Ringde Pulshuset och bokade in mamma också på latinopasset idag. Chachacha.

Skulle ha gjort en massa saker men det blir väl inte av. Ska iaf sätta mig och halvkolla kryssningen=) Gårdagens roligaste massutskick: "Förslag från festkommittén: kryssning i åländska farvatten mars/april. Är du på? Vad passar bäst m fre el lör? Hyttönskemål? Skepp ohoj!"

Alternativt var detta roligare: "Namnsdagssamkväm på lördag! Vi firar att det är Henrik och leker fia m hutt på Västanå för att sen göra Kungshallen osäker!"

Sötpotatis svarade: "Nu så..." Haha.

Just nu känns det som om vi letar varje liten orsak till att fira=) Haha. Kanske ska fira Kluckens telefon. Hämtade den igår. Den var blå. Klara lämnade in en röd. Patrik på Telia var ett föredöme. Klara och jag bara garvade sen. Men telefonen fungerar. Än så länge =)

Nu? Reseledaren ska kolla tid, plats och pris. Och kanske playa lte rock.

Apropå play.... Jag har grejat New Kids on the Block!! Diggar för fullt och ska bränna ut en skiva så att högtalarna får smiska ur den =)

Smartast idag!

Ami har vunnit en extra hutt i Fia med hutt genom att vara smartast idag! Grattis! Om inte sötpotatis vill dyka upp tar vi fram det beryktade kortet på herrns käraste kroppsdel och om han då får veta att kortet är uppe så kommer han. Logiskt.

Däremot vidhåller jag fortfarande att Joe (haha hette han ens så? Typ McIntyre eller nå) i New Kids on the Block var ruskigt snygg. Ska bara för att hedra dessa underbara gossar kolla efter favvolåten Step by step och så ska vi digga den på lördag. Ska INTE kolla på en bild innan så hans underbara söta ansikte visar sig vara inte alls så underbart och sött.

Fick erbjudande om jobb lördag 10-21, tackade nej eftersom partajet är bokat. Bara för att ni då ska veta vad jag tackar nej till för just er skull så kan jag ge er denna enkla matematik:
10-12 =2 timmar
12-21 = 9 timmar
12-21 = dubbel timlön.
12-21 = 18 timmar betalt således
2+18 = 20 timmar
20 * hemlig timlön = 3 dagars jobb
3 dagars jobb + 12 % semesterersättning = 3 dagars jobb + en middag på Church nykter.

Så nu ligger pressen på er att se till att det blir skoj =)

Håhåjaja

Mindre än tre timmar kvar. Har nu fått klartecken av sex tillfrågade,en svarar bara humm och den åttonde musketören är tvärdöd:) mycket spännande fortsättning. Vidare är det namnsdagssamkväm på lördag men Sötpotatis är skeptisk. Typiskt. Det är ju han som har namnsdag:)

Smaken som baken

Hur?? Hur kunde man tycka att han var sååå snygg? Med ålder kommer visdom=)

Gammal bekant

Va fasen är det inte Newman i filmen? Tihitihi.

Nobody puts Baby in a corner

Har nostalgitripp och blänger på Dirty dancing. Lyckliga ungdom, när man tyckte att Patrick Swayze var hur läcker som helst.... ja... tider förändras och även den gamla Patrick,,,

Sex av sju

Jaaaa sex av sju har lämnat positivt besked! Klockers! Då väntar jag ba på den sjunde och en vakant åttonde. Jihoooo. Festkommittén is the shit!

Festkommittén har talat

Skickade ut mass-sms om festkommitténs senaste påhitt. Hittills är det bara den andra halvan har kommittén som svarat. Uselt! Fast vad vet jag, de inbjudna kanske är människor med ett jobb eller annan viktig sysselsättning.

Ska när och om idén blir klar maila våra blöta vänner och fråga om de också vill följa med.

Dagens stora rosbukett går utom tvivel till Johanna. Ååå you made my day! Ledig ledig ledig v 5 =) Ska nog kolla om jag kan komma och hälsa på Bodd på dagtid innan där=)

Neeej

Asså. Jag är trött. Illa trött. Ska med Kluck strax och ska in i duschen. svårt att somna och när jag väl somnar så känns det som om det är dags att kliva upp. Funderar på att sova nån timme innan jobbet  idag men jag vet inte hur det blir med det. Fattar inte vad det är för fel =/

Pratade med ami igår. tihitihi.

Jag ska styra upp saker, hoppas folket inte sviker=)

Och Klara tyckte min innebandyidé var bra men var skeptisk till att få ihop folk like old days. Det visar sig. Just nu är jag så sömnig i ögonlocken att jag skulle ta den där innebandyklubban och dra den i skallen på mig själv för att få sova.

Kyrkobesök

Åååå så gott. Mums mums mums mums muuums.

Nu är frågan bara när Churchan får nytt besök=)
Imorgon ska jag iaf vara moraliskt stöd till Klucken när hon äntligen ska få en telefon. Tihi.

Nya chips och taxin

Jag har fått en ny favvosort på chips! OLW´s nyaste! Sourcream&pepper. Snuskigt gott. Precis som chips ska vara!

Kom hem från banken, 1324 kr=) Var Taxirobban här bredvid och sen vinkade jag med tummen upp och han bara skakade på skallen. Hahha. Sen ringde jag Klara för att skvallra om grannarnas senaste. Riktigt underhållande.

Köpt nashi idag. Ytterligare en punkt att stryka=)

Dunkelidunk

Blir till och ta huvvetablett som vanligt. Men nu ska jag strax ner till banken iaf, ska ba fräscha till mig=) Å om 3 timmar 45 minuter är man förhoppningsvis i stan med dollarchips och smält ost och kyckling och geggor. fan va gott.

Impulstankar

Har många såna nuförtiden ;D Memn fick akut sug efter att dra igång och spela innebandyn igen. Ska underska saken och kolla om det finns tider och folk=) Like old days... :D Jaaa, taggad!!

En annan fundering,,.kan ju inte stämma att det gått så fort men det var iofs en bra dag igår.

Måste ta mig till banken idag, glömde det igår=) Men nu leka litegranna.

Och apropå lek så har papsen börjat kolla på hagelbössa åt mig. Hihi. Egen leksak=)

Fler punkter avklarade

Har på kvällen nu smaskat ett granatäpple. Haha. Fler gånger? Hmm, tja, varför inte... fast det var lite knövligt...

Redan träningsvärk

Gick upp till Pulshuset, nytt rekord 30 min :D Nu är nästa mål 28 minuter=) Svettig efter den promenixen och sen då boxas. I 90 minuter. Jag orkar inte. Det  är bara att inse. De där intervallsträningarna som är att slå slå springa slå slå springa eller den där åla på golvet, 2 upphopp, rakrak, krokkrok, upperupper, kräftgång tillbaka eller varför inte den här 4 rak 4 krok 4 upper 4 armhävning sidoförflytt. Herre gud. Även om det "bara" är nån minut så är det herregud. Det jävliga nu är att jag mentalt skulle vilja, men kroppen säger nej och om jag har håll är det bara att inse att nej det här funkar inte. Men..... jag var med på allt fast gjorde inte alla övningar som man skulle utan lite eget =) Haha. Men det känns bra.

Fick skjuts med mamma hem. Drack te vid hemkomst. Jag är så lättpåverkad på nya sorter så efter att ha läst Kalaharis skrivmaskinsskola för män (och alla andra om Damernas detektivbyrå förstås) så dricker jag numera afrikanskt (ej från Botswana vad jag vet) Rooibos-te. =) Gott faktiskt.

Apropå gott.. Imorgon ska jag och Klara göra vår nya tradtion fast det tagit lite tid innan vi hittat en dag som passar oss båda... ska iaf på Church street =) Fan längtar redan, snuskigt gott!

Och apropå Klara, hon har verkligen gjort en kanonstart på sitt "nya" liv. Grattis tjejen! Imponerad!!

Och en annan tjej... Dreva.... hahaha. Hon är sjuk. På riktigt. Idag kom hon flygandes upp till mig och trasslade in sig i kablar så min nya leksak drogs ur. Sen flög hon ner för trappan (bokstavligen). Hade tydligen gnällt som vanligt nere och då är det enda som hjälper att öppna dörren till mig för att ordningen ska kunna återställas. Sen innan jag skulle gå till Pulshuset då... hade ju tappat bort brallorna och gick ut med långkalsingar och letade i källaren men icke. Gick in till päronen och där på en soffa var de nytvättade. Frågade pappa var hunden var men han visste inte. Så fick vi syn på att dörren till mig var öppen. Haha. Efter att han ropat på henne så kommer hon ner som ett jehu igen och blir skitglad för att jag är nere. Värsta trolleriet lixom=)

När vi kom hem nu på kvällen möttes vi av en gruffande hund med örat på flaj. Hahha. Så söt. Så trött. Så speciell. Min. <3

Boxning och handled

Herregud, en hel dag har jag bara lekt. Vart ska detta sluta?

Nu ska jag ta och traska iväg till boxningen iaf=)


Sorg i da familia

Vaknade på morgonen och ser en otäck syn. Är alltid lika nervös varje morgon jag kollar... största silverhajen låg och guppade vid innerpumpen. Var liten miss igår med matningen, blev lite mycket men jag tror inte den dog av övermatning (den har ju vart med ett tag så att säga) om inte annat så dog den mätt och belåten. Nackdelen eller vad man ska säga med den här sizen på firrar är att jag lär gå ut till soptunnan=) Iklädd långkalsonger. Fördelen med att bo där man bor=)

Sköna med firren var iaf att den var "intakt", ingen som varit och gnagt på den så antingen tänkte de på gravefriden eller så hade den nyss kolat av. Så nu är ena hajen kvar ensam. Måste nästan köpa ny firre tror jag, de är inte så många kvar men å andra sidan har de mycket plats ;D

Hmm, hur länge har jag haft den där döingen då? Hmm... måste vara 6 eller nästan 7 år... Nej, nu ljög jag. Nej, gjorde jag inte alls. Jag hade firren innan de där läskiga hajmalarna (som pappa fick fånga i fjärilshåv för de var för stora och helt galna) och anledningen till att hajmalarna kom var att denna firre skulle ha sällsis. Herregud. Är ju evigheter sen. Men nu är det som det är.

RIP i fiskehimlen och hälsa Filip!

Analklåda

Seriöst. Roligast på tv i dessa dagar måste vara reklamen för nån salva från apoteket med karln som går om kring med en tröja där det står analklåda. Hahaha. Ska fixa en sån tror jag :D

Träningsvärk

Jag har fan lekt i över sex timmar med min nya leksak och nu har jag fått nån sorts värk. I handlederna ;D

Ska ta en liten paus nu, men sen är det på g igen. Har tillochmed glömt att äta middag =) Gör ordning nåt här tror jag=)

Oxh jag ska få friplåt. Haha-. VIP verkligen =) Sen får ni klaga hur mycket ni vill på stadens dialekt och hockeylag, hahaha.


Jag har köpt en leksak

Hihihoho. Men fan vad tid det tar. Och nu rockar jag på riktigt :D

Varför kan jag inte sova?

Jag börjar bli trött på att bara ligga och skruva mig. Igår borde jag rimligtvis varit skittrött, men nej då. Låg och blängde på Survivor till runt klockan 4 och sen in i sängen för att fortsätta vrida på mig där. Klockan ringde tjugo i nio (hade ju tänkt att försöka kliva upp då och kanske av den anledningen bli tröt... å andra sidan sov jag minimalt igår natt också när jag klev upp halv åtta,,,) . Iaf. Klockan ringde och jag orkade såklart inte gå upp. Men en timme senare vaknar jag. Jippie. Och nu kollar lite alpint. Har en liten plan för idag. Sökte mycket på det igår och ska nog uträtta ärendet snart,.. hihi.

Folk var ut igår, det märktes på telefonen. Jag blir alltid halvt om halvt nervös när människor jag känner och bryr mig om hamnar i oegentligheter.

Och fölåt Rickard att jag inte svarade... men jag anade vad som komma skulle och jag blir förvånad eftersom det skulle vara en lugn helg,,,, =)

Åååh ååh åh

Nu kom de!! Här ska räknas dödade missfoster.

Frågan är när jag gillar Orlando bäst.... som Legolas eller som piratWill Turner... Hmm...

Och nu humor: Legolas fäller hela ottifanten och Gimli ropar "Det räknas ändå bara som en." Hihihoho.

Men varifrån kommer alla pilar hela tiden? Tar ju aldrig slut.... :D

Kåtflås

Slår på tv´n och ser att det är Sagan om konungens återkomst. Ska sitta och flåsa så det blir imma på rutan när Legolas visar sig i rutan. Och sen ska jag gråta när Gandalf kör sitt "Jag ska inte säga : "Gråt inte", ty alla tårar är inte av ondo." Älskar det citatet.

Idag har jag lyckats igen... spullde (uttalas så på Lizadialekt) rödvin (surprise) på duken (surprise) men denna gång var duken blå och fläcken enbart från flaskan så den var minimal (läs femkrona). Hunden fick käka salladsrester efter mums-maten. Hunden is the shit för hon sorterade ut sallad och oliver och la det på golvet. Hahaha. Sen lekte hon med godisautomaten.

Har även vart (dialektalt igen) duktig och planerat in dejter. Både Linnebäck, Nobelhallen, Skranta och my beloved Karlssons får ett besök. Gulligast idag alla kategorier (eller nästan alla kategorier... hunden vinner en del) är ju Noratösen med ulkande dotter. Jag blev så himla glad. Miss you too!

Ska ba greja bortbytande av en jobbarkväll, men det fixar sig alltid. Hoppas jag=) Ska kolla med Johanna, hihi, fast jag yrade sist :D

Den här gången skickas nog inget sms, blir nog inget mer. Haha.


Och vart har folket tatt vägen?? Ska ringa och dryga mig med dirren tror jag. Neeej, kan jag ju inte. För snart kommer Legolas och Aragon (Aragorn, va fan heter han,,.) och Gimli med döingarna. Och så ska de räkna :D Hihi.

Hoppas du inte blir sjuk tösen och hoppas lilltösen blir bättre! Kramisar!

Den röda presenten

asså. När jag flyttade hem från Karlskoga fick jag en sån plastmojäng till hundgodis av min gamla gode granne (drinkfest snart!) efter mycket tjat. Hunden fattade inget då så det slutade med att jag fick pilla ut alla. Idag bestämde jag mig för att göra ett nytt försök. Säg såhär: jag fick leka själv. Seriöst. Hon är söt men väldigt dum. Efter mycket om och men fick hon väl till det lite iallafall och jag satt som den gode pedagog jag är bredvid och klappade händerna och berömde henne för varje sketen frolicbit som ramlade ut. Fråga: finns det leksaker i olika svårighetsgrader?

Om och när vi skaffar en liten valpis så ska den från dag ett få stimulera hjärnan med att få ut grejer ur det lilla hålet.

Idag probably vin. Blir mumsmat! Min favvo fläskfilé med chevreost, honung och timjan (men idag blir det mejram haha).

Och sen vet jag inte? Hmm... sprita någon? Fast kan vara skönt att inte gö nåt oxå. Hmm... Och nu ska jag ringa och boka helg hos extrapäronen i Linnebäck=) ska ba kolla att det e nån hockey samtidigt. Playoff nästa ;D

Goda bakterier...

... hihi vad jag lär mig saker jämt av dig my little friend from Nora=) Men grejen e att om jag bara skulle rengöra inner 2ggr per år så är det igensmetat. För efter 2 veckor är det lixom dy på den där skumgummiplutten=) Så mer tips tack=) Men okej, kanske inte ska byta allt samtidigt, fast mina firrar är veteraner vid det här laget=)

Har vart i skogen, regnar. Jihoo. Drevus är nu en wet dog och kommer att bli en hot dog. Ser redan fram emot den nya doften,,, not... Men hon har voffat iaf och jobbat i 5 timmar. Jag eldade i tre.

Ibiza ocensurerat

Alltså, det är humor. Även om det är repriser. När åker vi? =)

Hemma från jobbet gjorde jag en Liza special till middag: strömming, mos, kebabkött och toppat med lite pommisar.

Och hunden är galen. Men även galet söt=)

Och Rövarn är förvirrad. Haha. Tror jag det.

Anti

Måste börja tänka positivt. Suck. Sluta idiotförklara mig. Sluta prata med mig som om jag inte förstår. Sluta tro att jag ska kunna vara tankeläsare. Sluta ta mig för givet. Den där frågan om hur jag mår slängs bara ut för artighets skull men den som frågar orkar aldrig riktigt lyssna. Fan vad anti jag är. In i dimman.

Sista rycket

Jag är en person som kommer på allt i sista sekund. Men iaf. Innan duschen rengjorde jag fiskpumpen. Kan behövas kan jag ju säga. Ujuj. Men det är ofattbart rent ändå för att ha varit så länge sen jag gjorde nåt. Imorgon ska jag försöka suga lite skit från botten och byta vatten. Kanske ska man ta ytterfiltret på en gång..

Nu på väg till jobb alldeles strax. Funderar vart mina cdskivor tatt vägen. Hmm.

Och måndag är det banken - får inte plats med mer mynt i min lilla spargris=) 1250 kr, inte illa pinkat. Så nu in med det på nå konto och sen börja på nytt. Ska försöka komma på hur man byter namn på kontona men det kanske inte går. Vore ju fränt att själv få bestämma.

Nä. So long. Och grattis pappa=)

Ska det aldrig ta slut?

Fan, repris på tjock i halsen, snor och svårt att svälja (kanske är jag som svalt en protes..) suck. Har varit halvkrasslig i månader nu känns det som.


Har iaf suttit och lyssnat på släktens nya låt. Diggar honom!

Ordbajseri

Seriöst. Jag är bra på att låta käften gå men jag är ljusår efter de sk programledarna för dessa superintelligenta ring-in-program på tv. För det första är det ju väääldigt svårt att gissa vad det är för ord, för det andra så går munlädret i ett på dem och de upprepar samma sak om och om igen. Kommer att dröja ett tag innan jag stryker punkten med Revaxör på listan. Känns som om vaxpropparna skyddar mina öron mot lite rappakalja iaf.

Jag har varit på stöldturné i ett närbeliggande kylskåp där jag hittade en semla.

Och till lunch var jag überambitiös igen. Skulle värma mina sista wokrester men nån har redan förbarmat sig över dem. Istället hittade jag grillspett som jag körde i ugnen. Nästan sommarsmak.... nej inte alls. Men grillat är aldrig fel.

Dagens roligaste på detta ring-in-program: "Visa att du är en intellektuell människa." Mohahaha.

Dagens rubriker och tankar

Att blänga på kvällstidningarna är en riktig humorresa eller i vissa fall en funderartid.

I Expressen först då: Tobbe trollkarl kanske ska uteslutas ur den magiska cirkeln för att han avslöjat ett trick. Som om inte detta vore nog har en annan stor trollkarl i protest begärt utträde. Intressepilarna skjuter mig från alla håll känner jag.

I Årjäng har en typ matförgiftad pizzakund blivit misshandlad när han kom tillbaka och klagade. Inte ett dugg kul men jag känner nästan att jag ler litegrann.

Och de där rubrikerna... att en 71åring svalt en protes, Jag ser framför mig hur han sitter med en benprotes i munnen och det är klart att det är svårt att svälja. Men nej då. Var en tandprotes. Genast sjönk nyhetsvärdet lite=)

Den absolut mest korkade rubriken i Expressen idag handlar om Gävle: "Sju personer hittades döda". Shit tänkte jag, värsta nyheten. Men det var TOTALT, alltså en snubbe i varje lägenhet. Shit happens. Även i Gävle.

Pizza och öl ska höjas, en del pizzabagare har höjt priset med 30 procent och kommer att höja igen. I Årjäng köper man inte pizza längre av andra orsaker (se ovan).

Och Pelle Fosshaug ska bli film för han tror att han kan lida av adhd. Filmen ska heta "Mitt huvud är en motorväg."

Och en lärarinna har fått en svarvad trädildo av sina elever. Lek med tanken att elever skulle ge en lösvagina gjord på syslöjden till en manlig lärare, Bara för att folk kanske ska förstå proportionerna..

Aftonbladet bidrar med dagens roligaste Tito... Rättegången börjar ju som bekant idag men Aftonbladet berättar om Titos klammeri med svenska rättvisan tidigare. De får även in att han internationellt prisas men att i Sverige går han omärkt förbi. Iaf. Roligaste: " På sommaren råkar han i luven på en granne som ber honom sänka hastigheten när han jagar svärmodern med sin BMW i villaområdet i Kungsbacka.

Men Tito Beltran struntar i uppmaningen. Enligt åklagaren ska världstenoren i stället med uppsåt ha kört på grannen så att denne föll över motorhuven. Beltran körde sedan 180 meter med grannen på motorhuven innan han stannade. Han dömdes till dagsböter och fick betala skadestånd till grannen. "


Vidare kontrar nu Iran med sin version av "båtdramat i Persiska viken". Amerikaner känner sig grymt provocerade. När faller första bomben eller blir det inget smälla av? Brukar ju vara USA´s lösning på det mesta. ...

Och nu heter det  "Korståget mot plastkassarna".... Herre gud... Jag kommer inte att ha tygpåse. Måste ha plasten. Vad ska jag annars ha soporna i?

Jahapp.. Frulle kanske...


Rent allmänt så höjer jag på ögonbrynen när Idol-Doreen ska byta kanal och få ett "seriöst" program. Herreminskapare. Gillade inte henne då och kommer inte att kolla nu=)

Men suck

Kommit hem från jobbet. Blivit utskälld. Hatar det. Speciellt när jag är stressad. Dessutom var det knäpptyst med skoj i mobilen idag. Usch. Nere. Orkar inte. Natt.

Tre kvar

Sitter på sista rasten. Skulle ta en tablett men de är tydligen hemma. Hatar magen! Annars har jag pratat med Klara. Hihi. Och nu läser jag om kriget mot plastkassar, känns mest som ett stort jaha. Later!

Fem kvar

Yes. Har precis ätit min wok,haha. En portion kvar hemma,både jag o mamma käkade lunch av den idag. Imorgon blir det väl annat smask,pappa fyller. Undrar mest idag vad det är för vakt,igår kom jag ju på mig i bilen att jag inte spänt skärpet när jag gick ut. Bara han inte såg:) haha, så idag ska jag vara noga att knäppa byxorna. Annars inget nytt. Väntar väl på vissa svar bara. Hm. Herrå!

Flashig inredningsdetalj

Just i detta nu har jag en sån vacker och flashig och unik inredningsdetalj hemma. Sitter i soffan och beundrar underverket. Det passar perfekt i färgsättning mot övriga soffsaker. Just nu har saken flätat ihop sina ben och skjutit fram huvudet. Dreva. Min favoritsak på jorden. Matchar grymt bra ihop med alla stjärnmönster, filtar , kuddar och täcken. Lovely!

Kruxet är bara att detaljen kommer att resa på sig och försvinna, men än så länge ligger hon kvar. Om en timme är det fara till jobbet som gäller, njuter fram till dess =)

VIP-jobb

Rickard ringde. Jag fick ett riktigt VIP-erbjudande om jobb. Tog det direkt. Gick hem till honom och väntade på att Tony Parabol skulle komma och greja dekodern och sen gick jag hem. En puss i påsk blev lönen.

Nu? Vänta på att jobba. Fick iaf ett bra sms från Johanna. Jag jobbar hennes pass imorgon och hon tar min tisdag. Ringde Klucken och meddelade. Vi har härmed bokat in Church street på tisdag =)

Kolossalt sömnsjuk

Och nu har jag ont i skallen och mår illa igen. Dessutom har jag fått min maxmage utan att äta på Max. Fördelen är att toabesöken går väldigt fort =)

Vaknade nio typ, gick på toa, hörde blandat typ skrik och gnäll nerifrån. Gick ner. Möttes av en knorrande hund. Hon är bra rolig hon ändå. Skitglad när hon hör att jag är vaken. Sen åt vi frulle och gick upp till mig och kollade lite på Asterix. Men stängde av och somnade istället. Och så sov vi en timme eller nåt=) Och nu har vi precis haft fruktstund. Banan på schemat idag, fast det var ingen favorit för det verkar svårt att tugga. Är väl nåt med konsistensen =)

Hihi. Hunden rockar.


Och Klara rockar ännu mer med sin telefonföljetong. Haha. Ska nästan ta och skriva ned den här och lägga under klagomål. Det här är värst hittills. Igår hade tillochmed servicepersonalen slängt på luren i örat på henne och sa att han inte orkade med ärendet. Klucken ringde upp och jag ser riktigt framför mig hur hon kokade. Stå på dig! Håller tummarna att du får en ny telefon nu då inom 2 veckor (hur många är vi uppe i totalt?10? ) och sen att du får nån ersättning. Vilka nötter!

En av mina favoriter

För ett litet tag sen var en av mina favoritkunder inne. Han skämtade om hårfärg. Jag började fantisera om hur han skulle se ut. Hoppas bara att jag slutar fantisera innan natten,han är ju säkert 60plus. Men för tillfället har jag två andra favoriter i huvudet:) haha,båda gör då mina arbetsdagar mycket roligare. Tack! O absolut roligast idag var Strands sms att han fortfarande var rörd över den fina serenaden. Haha. O någon som inte var glad idag var Klara. Ring Sverker! Seriöst! Ta ingen skit från Felia!

Me and my wok

Efter att jag och mamma varit på stan och solat i torn =) och Ica Maxi begav vi oss till Lidl för att införskaffa en ny kalkon. Jag stämde upp med "Vad är det för en dag? Jo det är Turkeys flytta-hemifrån-dag, hurra hurra hurra". I kassakön skrattade jag för mig själv och när vi kom ut sa jag bara "Välkommen till kassörskevärlden". Mamma trodde nog inte sina ögon när det gällde kunderna före och efter oss.

Före: tant med vagn. : "Vad blev det?"
Kille i kassa: "Vet inte, du har alla varor kvar i vagnen".

Sen skulle hon betala, men gubben hennes påpekade att hon hade tofflor kvar i vagnen. Men åååå det hade hon inte sett. Fick betala dem oxå.

Efter: Människa, kvinna 40årsålder, med ansiktsryckningar och som sparkade sin korg framför sig. När vi stod i kön efter tanten här man: "Have I tooold you lately....."  "Have I toooold you lately.-..-" "Have I toooold you lately". Tänkte nästan stämma upp med fortsättningen men gjorde inte det.

Vardag för affärerna... big day för mamma som vanlig kund =)


Hem. Wokade kyckling, grönsaker nudlar och räkor ihop med ostronsås. Starkt men gott. Och nu har jag matlåda och säkert minst 3-4 måltider till klara.

Hunden fick tuggben för andedräkten. Hon tog det i munnen och gick och gömde det samtidigt som hon gnällde. Sen tafsade hon på mig istället. Hunden is the shit!

Stackars lille Tito

Tito Beltran är världsartisten som anklagas för att ha våldtagit Maria Lundkvists barnflicka för 8 år sen under en Rhasopdy in rock- turné. Ingen är skyldig förrän motsatsen har bevisats, men i detta fall är det en hel del andra saker som får min uppmärksamhet. Jag till och med skrattar högt.

Först var det den vanliga "min-version" och om det säger jag inget. Typ tufft att gå ut med att han är tidningarnas världsartist.

Sen blev det värre. Tito ska bränna sitt svenska pass och be Sverige fara åt fanders inför tv-kameror i Chile.

Dagen efter (eller om det var fler dagar) så stod det att stackars Tito gått ner 10 kg i häktet på en månad. Orsak? Han tycker inte om den svenska fängelsematen. (Här uttalade sig dock frun, ålder 28 år, att Tito är allergisk och att det är därför han inte åt, men enligt honom själv tyckte han inte om.)

Idag kunde man läsa att han kunnat dö av ett fall som orsakats av att en vakt knuffat honom och att Tito vid tillfället bar tofflor. Och sen det roligaste: Tito har inte duschat sen han häktades. Hygienen sköter han i sin lilla cell eftersom han anser att det gemensamma utrymmet är äckligt. Citat: "- Går man barfota där får man direkt svamp på fötterna. Det är mögel och svamp överallt. De sa att jag får bada i tofflorna, men det gick inte. Duschen är för äcklig."

Jag väntar med spänning på nästa humorinslag.

Jobb i kväll

Yes box. Är ledig (läs utan tid) men för en halvtimme sen fick jag förfrågan om att jobba 16-23 ikväll. Taget.
Så nu in till stan med mamma och handla och stå i torn :D Haha.
Sen hem. Woka. Tror jag. För då har jag matlåda oxå. Ska inte äta ikväll när jag kommer hem. Ska försöka sova istället. Och imorgon oxå 16-23. . Stampe i helgen antar jag ;D

Lejtör.

Godmorgon eller nåt

Hunden flyger in och nu ser jag att hon vält nötgrejemojen. Nötter har ramlat ut så dem tar hon väl nästa gång...


Nähäpp- Bara att kliva upp då . Trött. Rysligt trött.

Hemkommen från Klucken

Joppjopp. Och Liam fick en bok av snälla mig, sen kollade vi på djurena. (Dinosaurier i den där tyå Långbortlandet, är inte så insatt). Gulligast idag: "Tycker om dig". Tihitihi.

Kluck och jag "kollade" hockey, men vi pratade mest. Najskalajs. Får se om det blir kuptestning på fredag då...

Träningsvärken har börjat komma. Lyckliga jag...
  Och Robert måste ha dött efter mitt sångnummer. Taskigt slut på en fjäskdag=) Undrar vem jag då ska testa skicka sången till=) Kan ju även användas som ringsignal=) Någon? =)

Som Per Morberg i köket

Eller kanske inte.... Skulle försöka mig på hederlig jävla falukorv och bränner skiten, potatis i ädelost och bränner fast hela skiten och som om inte dessa katastrofer vore nog så i mina vilda försök att vispa runt så vispar jag så mycket att det stänker upp på min arm och jag klassar mig härmed som brännskadad 3e graden (eller första om det är värre). Kokande grädde ska vara i kastrull, inte på kroppen.

Imorgon ska jag woka. Kycklingen tinar och har tillochmed köpt grönskaer och nudlar. Jag funderar starkt efter dagens iskalla uppvaknande att beställa hem kinamat ist.

Skam den som ger sig!

Nu hockey hos Klucken=) Är fortfarande glad över gårdagens seger. Tihitihi.

Hahah jag är en sjuk person

Hahaha. Fjäskfasen går vidare. Jag spelade in You are my sunshine när jag sjöng och skickade till Robert. Hahaha. Snart ligger väl det ute bland alla ställningsbyggare =) Hahaha. Jag är nykter (tror jag) och ändå så sjuk. Nästan så att jag tycker att jag själv är rolig. Hahhaa. Undrar just vad svaret blir. =)

Det sket sig

Ganska så rejält dessutom. Började faktiskt att traska mot nagel men benen fladdrade åt sidan varenda steg (enda gången du inte särar frivilligt som en viss rolig person sa, hahaha). Kom upp till Klarvik typ, lite längre, kollade på klockan och vände. Jag gick 22 minuter. Att gå 22 minuter i vanliga fall innebär att man nästan klarar Turisten fram och tillbaka. Idag kom jag knappt hälften. Hämtade bilen och körde, kollade hur långt det var. 1,4 km tur och retur. Nästan så att jag simmar snabbare, nästan,....

Till nagel. Idag basicnaglar med silverblomma. Saknar redan mina granar.

Till Skutan, handlade, pratade med Direktörn. Åkte runt Äby hem och handlade mer. Köpte en dr Pepper. Nu jävlar ska ytterligare punkter kunna strykas på listan (även granatäpple införskaffat).

Nu? Lunch. Och kollar på film. Asterix och Obelix... det går utför igen=)


Och Strand funderar på att byta ut korven mot fläskfilé. Hahha. Ska lägga ut alla mina fjäskmess sen tror jag. Kanske kan skicka dem till fler så får vi se om det ger nån effekt.

I valet och kvalet

Ska till nagel nio på morgonen. Känns som om det blir bilfärd dit. Mina ben är inte längre spagetti,de är som styltor och går knappt att börja. Och värre lär det väl bli...

Och vad ska man ha som motiv? Hmm.... kanske blir nåt vanligt=)

Herre min skapare

Idag har jag varit überambitiös när det gäller träning.

Jobbade till fyra, sen hem och käkade och sen sussade lite. Tio över sju begav jag mig på en snorhal väg till Pulshuset, kom dit allmänt svettig och tog av mig långkalsongerna. In i salen och trodde det var 60 min boxning. Icke sa Nicke. 75 minuter. Eftersom jag varit med ett tag förstog jag att det inte heller skulle stämma. Mycket riktigt. Halv tio (dvs 90 min senare) var det slut. Jag märkte ganska snabbt att julledigheten och de inställda passen innan har rejält raserat min kondition (som inte alls var i kanonskick förr, men ändå...) Jaja, jag körde det jag kunde. Styrkeövningarna gick skit och även slagen (känns som spagetti i armarna). Vägrade ge mig men vid hmm, 60 min började jag känna att det inte riktigt funkade. Runt 75 min gick jag ut en sväng, kom in och körde kanske 3 min och sen gav jag upp. Var iofs bara 1 övning kvar men det var tvärstopp. Efter 90 min fick jag erbjudande om skjuts hem, men nejdå. Långkalsingar på och dessutom my beloved gula mössa som jag fick av Cissi för 100 år sen. Finns ingen snyggare (fulare) mössa än den, älskar den. Dessutom syns jag=) Gick hem och det var om möjligt ännu halkigare nu. Var lite drygt i början, men tog mig hem på ny sämsta tid (36 min), helt okej ändå eftersom jag varit så duktig annars=)

Imorgon nagel. Funderar på att gå dit, men får se=) Fast det är ruggigt skönt när det e klart=) På vägen hem idag så resonerade jag för mig själv att varenda steg jag tog måste vara direkt fettförbränning. Har ju hört om alla teorier att man ska gå si och så länge med öö lågförbränning? (Biologifröken?). 

Pappa skrattade bara hemma åt mig. Nu i soffan känner jag att hela min kropp skriker IDIOT! Frågan är vad den skriker när träninsvärken sätter igång.....


Och jag har tatt fram my beloved SodaStreamer =) Mums!

Och jag är ledsen för den bigga red spoten... nästa gång (om jag är välkommen=)..) är det blanksprit rakt igenom. =)

Apropå blanksprit. Dagens roligaste kundkommentar:
Man 50årsåldern köper en Festis utan etikett.
Liza, nyss urkommen puberteten säger: " Fördel att ha utan etikett är att du kan kasta den direkt."
Man: "Men den är perfekt som vattenflaska nu när det inte är en massa text."
Liza: "Aa det är sant. vad smart!"
Man: " Eller den kanske är ännu bättre till starksprit!"
Liza och man asgarv.  I like import-/hembräntsfolk! =D

Kom och värm mig

Jag fryser. Som fan.

Ska iaf packa lilla ryggsäcken nu och sen gå till Pulshuset. Eller om man ska ta bilen=) Är ju snorhalt ute.

snart träning

Jopp jopp. Boxning idag. Hihi.

OCh Strands fjäskvecka har varit rolig idag. Skickade ett på lunchen och satt och fnittrade som en skolflicka. Lika nu på kvällningen.

Ska nog ta och vila lite innan jag beger mig ut på en hal promenad i 35 minuter.... hmm... glad att jag hittade innepjucksen iaf.

Later.

Fjäskveckan inledd

Haha, älskar att börja morgonen på ett bra sätt fastän man är så trött så hälften vore nog. Strand och jag munhöggs som alltid igår och allt gick ut på att jag käkat tacos och inte korv med bröd. Typ. Så lovade jag att jag skulle fjäska en vecka för att ha en chans på korven. Klockan sju i morse skickade jag veckans första sms, lite lagom sliskigt.

"Fjäskveckan är inledd! Godmorgon sunshine, hoppas du sovit lika sött som du själv är och får en bra dag. Om du fryser kan du få låna min toppluva."

Svaret kom nyss: " O trevligt. Nu är korvmiddan jävligt nära. Keep up the good work."

Hahahaha. Det kommer att bli en skojig vecka det här känner jag på mig=)

Andra positiva grejer: Inlägg från Ami som visst får vara med nästa sväng med diskussionerna, hahaha, men kissa hemma så blåsan är tom (risk för overload vid skratt) =)

Annat skoj var att jag skvallrade både med Klara (och Liam, eller han sa bara att det var Bolibompa) och Rövarn igår om samma sak. Hahhaa. Promenader is the shit. Klucken blev lika nyfiken som jag medan Rövarn mer var "Jaha?". Typiskt killar.

Mindre skoj: skickar en tanke till min lilla tös i Nora - today is the day,,, start med jobb. (Kan ju va lite extra snäll och skicka även tanke till Norapöjken som äntligen får börja jobba. ) Menar, är ju min fjäskvecka så fler ska väl få känna på den=)

Hade tänkt att koka ägg men ser ju nu att jag inte hinner eftersom jag sitter i ett badlakan bara. Jaja, prioriteringar kära Liza...

Ha en bra dag, mobilbloggar väl på rasten för min egna skull=)

Med rökelse

Haha, fick för mig att tutta på lite rökelse från Thailand. Kanske ska man ha det mer utomhus i sommar istället? Hmm. Och rökelsehållaren ser pervers ut. Är ju en elefant som ligger på ryg och så är det ett hål i magen. Grejen e ba att rökelsepinnen pekar lite snett upåt så det ser ut som om elefanten har årets resning.

Skit samma.

Det ryker iaf.

Duktig tjej

Oh yes=) Åkte och tankade och mätte samtidigt avstånd. Kom hem, satt på mig reflex och begav mig sen ut för att kolla hur lång tid det tar. Så gick till och från Pulshuset. Jag måste gå skitsakta, tog iaf typ 32 minuter och sen hem. Så i runda slängar har jag promenixat 70 minuter. Fast känns riktigt bra=)

Nu spagetti och nåt hopkok och tillåme grejat matlåda. Tvtid i kväll är det som gäller.

Kolsvart ute

Jepp. Och Sandviken på tv=) Kanske blir att kolla bandymatch innan tankning=)

Nya liv överallt

Japp, senast på tur var Klucken. Tur att du e morgonpigg =)

Själv blänger jag på skidor och dricker saft. Ska ta mig ut och tanka bilen ikväll, så det är väl det enda nya jag gör. Men har planer, och imorgon är det boxning. Jihhaa. Oskar tyckte jag var tuff och duktig. Hmm det beror nog på vad man jämför med=)

Nä- skidorna fortsätter. Och Dreva har ätit majs=)

Sportig dag

Ojoj, kommer väl inte ur soffan idag med alla skidtävlingar på tv... go go!

Multipla

Multipla skrattorgasmer idag/ikväll/inatt. Jag hade styrt upp tacos med Oskar och Christer. Najs kalajs. Karlsson och jag pimplade godsaker och Oskar satt med julmust special (som straff fick han köra hem oss).

Fasen vad kvällen gått fort. Diskuterat allt mellan himmel och jord, inte en långtråkig stund.
* Rövarn ringde och jag fick som vanligt till det perverst vilket gjorde att Rickard och Mats undrade vart jag befann mig för de skulle komma. Fick senare sms och svarade med typ "Åååå aaa mera hårdare mmmm". Detta tog skruv och jag skrattade så jag höll på att kissa på mig. Förlåt mina bilburna vänner!

* Har planerat en singelfest i Sexandthecity-anda. Alla tar med en kompis som de inte är intresserade av och som är singel. Kanonidé tyckte vi och började spåna med inbjudningar. Tyvärr känns det som om det är överflöd på killar (eller det är väl inte tyvärr men...)

* Diskuterade Fäbodjäntan och nu har jag fått filmsällskap även här (vet ju inte om det första filmsällskapet står kvar vid sitt ord ;) men nu e iaf garderingen här). Oskar skulle inte se den IGEN påpekade han medan Karlsson ville se den. Ytterligare en punkt på väg att strykas från listan. Frågan är bara när och var?

* Käkade tacos utan cremefraiche och sen mina älskade jordgubbar med vitchoklad. Oskar smaskade medan Karlsson fnös åt konsistensen. Haha.

* Pratade gamla minnen. Hahahhaa. Här har vi kissat på oss alla tre. I efterhand är det riktigt skoj med vissa anekdoter.

* Diskuterade resningar. Hahahaha. Och om att säga nej om man inte vill men den andra försöker. Kom dock fram till att det förmodligen inte varit så, men iaf. Hahahaha.

* Pratade gamla förhållanden och andras förhållanden. Mohahaha. Och beundrare :D Hahaha igen.

* Fixade flört åt Oskar. Han svarade genom att peka finger =)

Nej. Ska ta och försöka sova. Lycka till,...

Och är faktiskt lite,,, hmm.. besviken? Fast det var ju väntat...

On my way

Japp,ska bara duscha. Har jagat hare idag och sett den två gånger men aldrig inom skotthåll. Dreva har varit så duktig:) nu ska jag duscha och sen hämta Karlsson och sen hem till Oskar. Uppdatering sen:) kanske:)

Knappt två kvar

Sitter och dricker saft. Måste samla på barnpoäng när pensionären i mig fått för mycket tid det sistone. Har iaf bokat boxning på måndag,grymt sugen på det! Jobbar till fyra och funderar på att ta step innan och sen sola och sen boxas men ska nog inte överdriva bland det första jag gör. Men det vore skoj:) ska även GÅ dit,men hem får fasen någon hämta mig. Och Strand skulle bjuda på middag,korv med bröd... Och jag skulle stå för 2flaskor rött och whiskey. Blev en dyr korv insåg jag.:)

Styrt upp

Jag är en bra person när det gäller att styra upp saker:) morgondagen är klar. Skönt! Tankar om ny,jodå,verkar bra men man får väl höra neg kan jag tänka. Andra tankar är att jag är skeptisk till fortsättning. Fan. Eller? Fyra timmar kvar!

Sportkommentatorer

Kollar sprint. Starten går och 26 sekunder senare säger de skitglatt att det ser bra ut. Hallå. De ska åka 2 minuter till minst. Nötter.

Min direktör

Oskar is the shit. Oskar får mig nästan alltid att le. Oskar är my hero. (Utom Guitar hero för där är ju Noratösen rockers). Men iaf. Vuxenpratade med Oskar på telefonen. Haha. Jag gillar när det blir sådär djupt och när man hör att han verkligen är intresserad.

Idag är det strax dax för jobb. Två till nio. Imorgon blir det nåt. Har typ tre saker just nu på tapeten. Får se vad det blir.

Blev sen frulle idag så ingen lunch känns det som. Lär väl köpa nåt på jobbet i värsta fall.

Direktörn och jag pratade om motivation. Så himla skönt att höra att han tycker typ samma. Extra skönt att få bekräftelse om att jag resonerar rätt. Tack Oskar, känns ibland som om ingen lyssnar ens eller bryr sig eller redan har färdiga svar och tycker att jag gör fel.

Drevus sov i soffan med mig ett tag, dammsugaren var på nere och det är sååå otäckt.

Resa! Nu!

Ett stycke gnällspik

Gick ner till päron och möttes av hunden och en stängd dörr. Främmande i köket,Kerstin och sen Roger. Jag stannade med Dreva och ligger nu i sängen med en varm hund på benen. Har varit och voffat på Bullen,Krutov och Conny. Blir nog en brunch idag,sen jobb till nio. Imorgon då? Festanbud eller mat? Den som lever får se men säkert först harjakt om vädret tillåter. Adjö,mys på schemat:)

Ex-Robinsondeltagare i radion

På väg hem från hockeyn hade vi radion på och det blev Karlavagnen. Första samtalet in idag var från en viss Mille Lansburgh. Japp. 28 år. Och lovat sig själv att följa sin inre röst.

Jag tänkte mest att det inte kan vara sant att kändiskåta ex-dokusåpedeltagare syns och hörs överallt. Varför Mille? Varför rintgde du till just Karlavagnen för att tala ut? Är det för att exet Emma Andersson numera även är amerikansk kändis som hockeyfru?

Vad Mille sa lyssnade jag inte på, förutom alla svordomar. Hurra. Vad blir nästa? Jerker Dalman deltar i Allsång på Skansen?

Hockeyseger

Aaaah, härligt. MoDo slog HV med 2-3 =) Mindre kul kanske att Brynäs storspöade Djurgården med 8-2, matchen var inte speciellt bra heller men mamma njöt=) Haha. Och jag satt förmodligen bredvid en ny flickvän till nån av Brynässpelarna, hennes mamma satt och knäppte kort på en viss kedja och jag satt mest och irriterade mig på att bägge trodde att de var Guds gåva till skönheten på jorden.

Hemma sussade hunden med nattsärk. Haha. Me like!

Mår illa, as hell. Blä.


Och Uffe var vip-hörna. Haha. Och Strand var i vip-baren. Hmm...  jag undrar jag om det stämmer Robert lille. Skickade ett klassiskt citat till honom vid typ 5-1. "Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk." Inte ens det lilla humoristiska verkade muntra upp urdjurgårdaren himself. Shape up!


Och resmål har kommit ner på lista. Jag är überseriös. Just nu funderar jag på Hawaii. Det vore ju också en höjdare. Så ska jag köpa en ukulele till nästa hemmafest och dansa hulahula i hawaiikjol. Fast vad dricker man där? *alkogenen vill ha sitt*

Okej, resan går fetbort

Klart man ska se det mesta av downunder när man ändå är där men om det är max 11,12 eller 13 grader i Canberra så går sommaren fetbort. Jag åker inte och fryser häcken av mig. Kalender fram. Planering ny.

Haha älskar att bli rättad

Taaaack teknikfröken. Det ska alltså vara chuck på en skruvdragare. Känns egentligen som om det är onödigt vetande=) 

 
apropå den där skruvdragaren. Karlsson skulle försöka förklara för en nollställd Fliza. "Ja, men kolla om hålet blir större eller mindre!" Haha, och sen var ju perversa tankar på gång igen. Men jag fick i den till slut. Bitsen alltså.


Kollar resor. God daaaamn. australia nästa. Nån som ska med? Så nu ska jag kolla temperaturer och stuff. Var svinbilligt i juni men å andra sidan är det deras vintertid va.. och sen kom jag på att jag förmodligen har rätt mycket jobb under sommaren om jag gissar rätt så det blir väl i höst istället.

Men man kan ju alltid planera=) En favvosysselsättning jag har. Lägga ner timmar på grejer som ändå inte blir av. =)

Känt mig manlig

Å, idag har jag varit aktiv och påbörjat projekt härhemma. En del saker kan nu strykas från 30-listan dessutom.

Iaf. Jag har känt mig riktigt manlig idag när jag stod med en skruvdragare i högsta hugg, Fast fick ringa Karlsson och fråga hur man fick fast bitsen(?) i shoken (?) =)  Fast resultatet blev inte riktigt vad det skulle så nu efterlyser jag en (eller flera) manliga vänner och undrar om de inte kan komma hit och göra saker rätt=)

Vidare går Klaras diskusdiskussion till ett nytt kapitel. Men det är bara att ringa så hänger jag på vettu=) Ända till nollåtteland om så skulle behövas.

Snart hockey. Jihoo.

Bästa vänner igen

Jag och Dreva har funnit varandra igen. Jag lockade med sopor=)

Snö

Jomen, vitt ute och kallt inne. Nej, kanske inte, men nästan. Jag har som vanligt sömnbesvär, och vaknar fast jag är übertrött. Kollade ett sånt test igår i tidningar (som verkligen visar rätt resultat och är 100procentiga) och de rekommenderade att jag skulle ta kontakt med läkare för ev ljusterapi. Haha. stod nåt typ om att jag kunde tillhöra den grupp av människor som blir deprimerade just denna årstid. Bra, då har jag nåt att skylla på nästa gång nån klagar.

Strand var som vanligt alert igår och ska nu vara reseledare om jag ska köra Ibiza ocensurerat. Jag ställde upp på allt utom gatlopp. Humor.

Vidare med humor är ju att jag ringde Klara igår på andra rasten och spelade upp ett samtal jag haft med en kund/gammal bekant/prat-o-skratt-objekt. Det var riktig humor.

Mindre humor är att huvudet värker. Den här gången kan det ine vara den elaka dvärgen så det är väl nån hamster som kutar runt i min överfyllda hjärna och drar i alla substanser.

Nej. ska ner och gosa med hunden och fjäska in mig igen tror jag. snuffehunden=)

Dax igen

Liveblogg från fikarast:) fem underbara timmar kvar,muntert som alltid:) pratade med direktören innan jag började,allt glömt och förlåtet...nästan:) sen ringde klara och förgyllde min dag. Synd att klucken inte bloggar,hennes dag hade varit bra klagomålsläsning. Jag röstar för att kontakta sverker! Man ska pissa på företag som inte kan bete sig. Så är det bara. Och apropå bete sig. Verkar som andra inte heller kan det;)

Min hund har övergivit mig

Måste vara för att jag inte har sopor framme längre. Jahapp. Duscha och sen jobbet. Imorrn är det ledig dag. Tror jag ska städa bort julen då. Och städa på riktigt. Och kanske städa akvariet. Fast det känns som att firrarna har det kliniskt rent nu med det där ytterfiltret. Imorgon är det även en kväll som det står mycket på spel under. Da Familia ska på hockey. Må sämste man eller kvinna förlora, Brynäs mot Djurgården i Läkerol arena. Själv får jag blänga på resultattavlan för att se MoDos segersiffror=)

Mår illa

Blä. Vill inte vara sjuk mer, och definitvt inte om det ska övergå i illamående.

Ligger i soffan och blänger på skidor, ingen lust med nåt.

Måste seriöst ta tag i mitt lilla liv. Men inte idag. Imorgon kanske...

Mysteriet är löst

När jag slutade vid kvart över elva gick jag in i omklädningsrumet och ser att mitt skåp är öppet med den flashiga rosa nyckeln i. Jag har löst mysteriet. Inventeringshjälparna har förmodligen låst in jackor i det skåpet eftersom det är i killarnas omklädningsrum och ingen kille jobbade idag. Men hallå: jag var där=)

Lite trist när Lena flyttat ut från omklädningsrummet, nu blir jag ensam tjej inne med eventuella herrar.


Nu? slappa och sen sova. I soffan? Javisst.

Och du... jag saknar dig på sätt och vis faktiskt.

Seriöst..

Räkning

Jag kanske är knäpp men att inventera är rätt kul:) skriver lappar efter att ha räknat antal. Morgondagens roligaste är jag inte med på,alltså att föra in siffrorna i apparat. Känns som om jag hellre sover kl fem;) och armen gör sig påmind. Fattar inte vad jag gjort. Och dessutom är min skåpnyckel borta,mysterium! Två och en halv kvar:)sen soffan:)

Första dagen av resten av mitt nya liv

Ja så låter det idag och folk köper bantningstidningar och frukt och nyttig mat. Och de som inte köper säger oftast att de ska göra det nästa gång. Själv tänker jag bara. En hel del. Men vad hjälper det. När jag för en gångs skull tror att jag vet vad jag vill. När jag kan tänka mig att rucka på mina principer. Men vad gör det när det säkert ändå inte ens är någon idé. Fjolla. Ja. Kanske.

Vill sova mer

Usch, hjag fryser och är obotligt trött men är bara att kliva upp. Men inatt blir det mer sova=)

On a secret mission...

...yes. Men först vila. Kommit hem från skogen, fick ringa efter mamma som kom och hämtade mig. Dyngsur och inen hund men jakt som vi inte hör. I morse var Dreva loj som bara den och inte var det bättre i skogen heller. Kvart i tio skrek hon ut sin jaktinstinkt och sen satt vi i snöregnet och lyssnade på drevet som kom närmre och närmre. Sen lät det som om hon tappade bort haren och vi gick till bilen för att torka. Jahapp. Tjena. Hunden drev vidare men pejlen är förmodligen fuktig så vi hörde nada. Morris fick oxå upp hare, i början trodde alla att det var den fruktade Charles Ingvar, mem icke! Korsnäshare var det visst=) Sickan lever vidare och är en levande legend.

Pappa är kvar i skogen och väntar på hunden. 3 och en halv timme i detta nu har hon jagat. Det börjar skymma redan...

Själv ska jag på secret uppdrag... kan nån gissa vad=)

Frysta fiskpinnar

Huvva vad kallt det är  i min lilla boning. Inatt gjorde jag nåt jag inte gjort på länge. Stängde av mobilen. Ska jag fasen börja med oftare tror jag=)

Nä. Haren väntar. Later!

Nytt år, nya påhitt

2007 är över och nu är det 2008. Brukar alltid ta ett tag innan jag fattar att  man ska skriva nytt år. Nykter, iklädd duntäcke, stod jag på balkongen med ett oljeljus brinnandes i lyktan. Visst. En del fyrverkerier är fina, men jag har blivit trist även när det gäller sånt och känner mer ett "jaha".

Ska somna i soffan, för att starta det nya året genom att sova i sängen går inte för sig. Eller så är det just det jag ska göra.

Harjakt förmodligen imorgon. Tidigt=)

hits