En ny sån där dag

Fattar inte att jag inte är nåt kry i kroppen. Skulle kunna stanna hemma idag utan att tveka, men är så pissigt när jag liksom inte "får ur mig nåt". Tar hellre att jag blir ordentligt sjuk och att det sen är över än att jag ska ha symptomen waaaay long.

Idag. Äntligen. Nagelfix. Och som alltid demolerar jag nailsen innan det är dags. Men jag är ju en demolition girl =) Haha.






Idag härlig musik. I love it.

//Leta efter skivor till bilen

Den magiska tiden

20.00. Lägg klockslaget på minnet. Av någon obegriplig anledning så börjar de flesta "bra" programmen på tv då. Men. Jag är inte den som inte vet vad jag ska glo på. Of course. Top Model 10. Missar det inte för alla lågenergilampor i världen!

Något jag ogillar och duktiga jag

Okej. Jag har blivit miljövänlig och miljötänkande. Idag har jag bytt ut en hel del lampor i mitt lilla bo till lågenergilysen. Jag är inte riktigt kompatibel med det där att det tar lite tid innan den lyser som den ska, men okej. Drar det ner elkostnader så visst.

Dessutom har jag idag haft ett ryck. Med diska. Med dammsuga sovrum och kök (okej, jag ljög. Robot dammsög). Med att greja ny 4veckorskalender. Med att få ut äckliga flugor och spruta Radar (kom ihåg att köpa ny). Jag har dessutom haft ett rätta-ryck. Mina kids kommer att göra vågen när de ser hur duktig jag varit. Sen kommer det att bli tjatter om hur snål jag varit med betyg. Men jag har satt två mvg (ett minus, ett vanligt - skulle vilja haft mvg+ men ser inte klokt ut). Det starka mvg´et gjorde jag en fin kommentar till: "Strålande! Applåder! Tack!" Just det där "tacket" är jag extra nöjd med.

Sen var jag duktig och tränade. Vi drog ut på tiden så dagens step blev 80 minuter. Jag säger att det har regnat på mig. Jag fullkomligen flyter bort. Surrade med da Pimp. Han hade varit på kryss. Det fick mig osökt att tänka på mina och Kluckens kommande bravader. Halva kommunen med på samma båt känns det som.

Oj vad jag varit positiv i hela inlägget. Men då ska vi avsluta neg. Och sen ännu neggare. (Fin svenska där). Jag ogillar när man aldrig får svar på sms. Jag ska skicka ut ett sms till alla mina kontakter där jag kommer att meddela att jag börjat bete mig som jag blir bemött. Att jag ska börja bli ännu mer egocentrisk.

Det mest neggiga (neg-neggare-neggigast) är att det blivit nån form av vattenläckage i mitt sovrum. Kommentarer överflödiga. Å andra sidan kanske det kom lägligt i och med att jag har planer på omtapetsering och nytt golv. Jag vill ändå påpeka att jag är oskyldig till vattenläckaget.

Roligast idag har varit min och Alfreds graviditetsdiskussion. Haha. Och den här gången är det seriöst ängeln Gabriel. (och för att låta ännu mer neg nu i detta positiva Gabriel-snack så vet jag att det nu sitter folk som tror att detta handlar om just dem. Men nej nej. Jag kan ha kul på min egna bekostnad också. ) För det är ju så. Att allt faktiskt inte handlar om alla. Det handlar om mig. En duktig tjej med gravida vattenbesvär. Tack!

Måndag - ny start

Jihooo. Men vi lever kvar i helglåtar och kör en riktigt gammal partydänga. Hihi.

In i arbetsdimman vänner.

Och fasen vad skön värme det var i sängen just nu då =/


// Åh åh

Äntligen fredag

Och idag är det Skoljoggen så det innebär att jag har en lektion...

Idag bär det av mot Nora. Ska bli spännande att se det nya köket=)

Av nån anledning så fastnade jag i Galenskaparträsket efter gårdagens vattenpump. Så här kommer ytterligare en klassiker=)


//Husvagn

Ny härlig värme

Igår installerades värmepumpen här hemma. Igår tände jag ljus och hade lite mysigt i hopp om att det skulle kännas varmt. Nu på morgonen när man vaknar är det perfekt värme. I looove värmepump. Hoppas att det funkar med varmvattnet oxå=) Så apropå vatten och pump - hihi nostalgi går vidare=)


//Gerd

Svällande muskler

Jag ser ut som värsta Arnold när jag står med skivstången och kollar i spegeln. Haha. Kanske inte. Men jag inbillade mig att jag såg musklerna. Fast det kanske bara var fett som tröcks ihop och blev en bulle.

Sen stod jag och surrade med gamla chefen. Hihihoho.

Och ... det bästa av allt : en annans olycka kan kanske bli min lycka. Nä. Kanske inte, men det vore lite trevligt...Är ju trots allt en stark kandidat...

Jag älskar nostalgi

Haha. Kommer ni ihåg? Haha. Jag tror nästan att jag vill se denna dans på valfri busshållplats nästa gång det händer istället för egenkomponerad Svansjön... =)

Vad är det för melodi? Blir ju riktigt glad=)
 

/ Synål

Minus två

Minus två och allt skulle bli plus.

Nu är det slut för idag. Hem till lugnets lilla vrå.


Med dunk i öronen

Ååå jag hittade min mp3 hemma och laddade den. Så nu sitter jag på jobbet med lurar i öronen och hör inte ett dugg om folk pratar med mig. Klockers!

Neeej. Inte bara isen.... hahahha.

Lill-lördag

Inte för att det känns speciellt festligt men måste väl ändå se dagen positivt. Två dagar kvar till träff med nya köket och bästa familjen. Ojoj. Jag är mest inne på en riktigt isig nyttig drink.

Idag är jag lite cool. Haha. Jag saknar - på nåt konstigt sätt - 80talets danssteg. Skulle man komma med såna moves idag blir man väl mer utskrattad än vanligt. Kanske ska sy upp ett par Hammer-byxor. Haha, kom igen nu och digga på=) /Rör inte min kompis

Skillnad på kanaler

Haha. Jag lyssnar ju bara på Rix FM jag=) Men det glädjer mig att Mix megapol har anammat kultsången Ice ice baby. Ska klura på en onsdagssång. Den kommer att kicka ass =)

Roligast idag var att jag skulle vikariera i musik. De skulle träna på prov om barocken. När jag sa det så fattade de inget och sa att det var jazz. Hahaha. Jag som hade tänkt att ta med tvärflöjten och dra en klassisk barocklåt. Hahaha. Tur tur att jag inte gjorde det.

=)

Tisdagssången

Vad strömmar ut ur minas högtalare en morgon som denna? Jorå. En äkta klassiker med taskigt ljud=) Kommer ihåg när man gick på mellanstadiet och tyckte att han var sååååå snygg=) Men jag ska vara ärlig - låten strömmar då och då i bilen också. Gillar den=)



// Frysskåp

Tisdag = kussedag

Av någon anledning har tisdagar blivit en kusse-dejt-dag. Det tycker jag är trevligt. Idag blir det en hemmaträff med räkor och hyrfilm.  Det är också trevligt.

Men först iväg att jobba.

Duschade igår kväll. Är bara att hoppa in i duschen igen på morgonen. Jag fattar inte hur mitt hår kan se ut som det gör efter en natts sömn...

Igår hade jag nostalgi för mig själv. Jag har köpt hem Loranga. Loranga är för mig det sämre alternativet till Fanta. Jag kommer ihåg när man var uppe vid vattenskidklubben och skulle ha läsk ur kylen. Då fick man dra loss en Loranga. Gamla tider=)


Taskig kvalitet

Hahaha, Jag har gjort klassikern. Men det blev bara en flisa.

Hungrig men har inte hunnit äta eftersom det hänt en del. Ska träna direkt efter jobbet. Fan. Kanske ska dra till donken eller nåt en snabbis nu men har inte tid...

Måndag - la de swinge

Kom igen nu Liza. Snoozat i evigheter. Måste få igång humöret.

Bobbysocks kanske fixar det åt mig....


// 80-tal

Söndagsträning

Pappa, jag och Kaiza promenerade tre timmar i skogen idag. Över sten, över stock, i vattenhål, under grankvistar. You name it. Det var inte en promenad på rosor. Tre timmar gjorde mina ben möra. Sen var jag och vibbade med mamma fem minuter. Haha. Men nåt borde det ge.

Summa summarum: om jag fortsätter mina aktiviteter i den här takten är jag Beach 2009 redan till jul.

Den här veckan blir tuff:
Imorgon - step/aerobic
Tisdag - ledig (om jag inte tar ett fiestapass)
Onsdag - push med skivstänger
Torsdag - step/styrka
Fredag - vinpimpling och drinkprovning Nora
Lördag - dricka slattar i Nora
Söndag - vila vinarmen

Norskt rock

Gammal klassiker som kom på hjärnan alldeles nyss=)
Return - Bye bye Johnny. Hihi. Hade man med på fredagstoppen på bruket. haha. Eller vad hette vår musiktävling där??

Sensation i lilla byn

Skulle följa med mamma på Mamma mia som går på Folkets hus i Skutskär. Vi kom dit typ tjugo i sju. Bion började sju. Vi fick veta att det var slutsålt och att de hade svårt att ens få in dem med förbetalda biljetter. Extra föreställning kl 21.

Vi åkte till Tallmon och vibbade istället. Haha.

Kul att det går bra för bion iaf=)

En lördagslåt

Klucken och jag har alltid denna skiva till hands. Hooters. Ingen förfest utan gamla minnen=)

ha det kul ikväll bruvden!=)

Höj volymen och dra igång!

It´s friday. I´m gonna party...



// Da dunk

Ready steady

Älskar korta fredagar. Eller kort och kort... men hemma före skymning=) Kom hem och gick ut till voffsen. Kaiza har ju varit i skogen med husse idag. Alldeles själv. Hönsmamma Liza har varit lite orolig. Men hon verkar ha överlevt. Åsså blev hon sådär alldeles superdryg som bara hon kan bli men efter att ha visat push-musklerna så blev det en riktigt mysig vovve=) Drevus var mysig hela tiden och satt tryckt mot min kropp hela tiden och riktigt njöt. Dreva är j u så rolig med kroppsspråk och ljud. Haha. Hon verkligen suckar djupt när Kaiza är som drygast och så tittar hon med mig med en sån där himlande blick som säger : "Kolla vilken tönt".

Mindre mysigt är de där snuskiga fästingarna. Hittade tre stycken. En ramlade av på golvet och sen skulle Kaiza äta den. Så Foppatoffeln fick gömma den blodfyllda fästingen. Sen kom pappa och jag hämtade handske (det är sant!! Bra jägare...) så jag kunde plocka upp den vindruvsstora fästingen. Sen fick pappa plocka de två som var kvar. En på Dreva och en på Kaiza.

Nä. Nu ska jag öppna en cider och bara vara. Ska möta folket strax före sju. Hej och hå=)

Känner mig lite oseriös

Men men. Det är fredag. En lektion kvar (haha, de tidigare har ju inte varit av denna värld) och sen hem för att börja ladda för kvällen. Vet inte riktigt vad det blir för matställe först, men blir säkert najsigt.

Och skjuts in har jag oxå. Kanske kan man fjäska till för hemresan också. =)

Oh oh oh

Varje steg ömmar. Fy fan för denna värk. Och du har alldeles rätt med din ordvits a´la Oldsberg att det inte värkar något bra... =)

Idag ingen träning alls. Idag ska jag träna drinkarmen. Men hur det ska gå vette tusan eftersom jag även har ont där.

//Sugrör nästa

En fredagsklassiker som får en på bra humör

Vilken låt! Sen att kanske inte artisten är den bästa är en annan femma.

Haha.

Ikväll ut. Kanske ska jag sjunga denna och få stående ovationer=)

// Köp ny bikini så brösten stannar på plats

Jag har en stjärt

Och den värker. Jag har även lår. Och de värker. Mina triceps finns. De värker. Just för tillfället värker hela jag.

Hå hå ja ja

Ååå ibland är man bra dum=) Kortade ner sms till Norababy. sen kom jag på att jag messar gratis. Suck. Och bara två kvar.... sen step... sen soffa. Haha. Roligt liv=) Men ska avverka lite telefonkontakt på vägen hem=)

Ny favvolåt

Igår kördes en gammal skiva på träningen. Men fan vilken tung låt det var att träna till. Gillade den direkt!

Idag step/styrka klockan halv sex. Bidde ingen promenix med voffsen igår. Kanske  hinner idag istället? För jag börjar känna nu att jag inte hinner saker. Och så får jag taskgit samvete för att jag inte gör dessa saker jag inte hinner med. Å andra sidan - om jag gör saker så missar jag istället nåt annat. Varförn kan inte dygnet ha fler timmar?

Veka armar

Jag måste vara svagast i kommunen. Fy tusan. Men skönt att få en styrketräning iaf.

Nu soffa och kolla på dans. Mycket träning blir det =)

Det går undan

Dagarna bara flyger iväg - hej hå. Om tjugo minuter har jag 35 min svenska, sen ska jag dra fortare än en avlöning och hämta ut pengar för att sedan spendera dem direkt. Jag kan säga såhär:  oh my god vad jag är bra på att spendera. Fast å andra sidan.... den här extra löningen har ju gett dyra saker:

* Klädinköp (halvårsvis... hahaha)
* Masai-pjucks
* Secret thing - idag... avslöjas senare... haha. Fast det är inget konstigt, men det är dyrt. Typ drygt 3 papp.

Så... summa summarum.... jag har investerat väl. Men kanske lite väl fort =)

Musik som passar träningen

Oh yeah. Är taggad. Som fan.

Pump it!
 

// Svettig handduk

Behövs ingen spenat

Ikväll är det push och skivstänger som gäller. Fan vilka svällande och pumpande muskler jag kommer att få =)



// Bodybuildar-SM

Att fara med osanning

Jag har kommit på en sak : kör sjukdomssymptom med ungar. Kidsen visar omtanke och kniper mer än vanligt. Det jävliga är väl den dagen när jag har huvudvärk på riktigt.

Idag har inga gåspiller  behövts, har haft ett skönt flow hela dagen.

Och. Jag längtar. Är ju Patrik ikväll!!

Som hittat

Den fär låten är ju som skapt för mina nya pjucks.




//Headbanga på morron!


Vilken grej jag uppfunnit!

Gåspillren verkar vara en succé! Har redan fått beställning =) Haha. Jag hoppas att jag känner mig som en gås idag också.

Idag har jag en sån liten rolig sak: igår frågade ny syo´n (Kickan you know) om hon fick låna en lektion av mig. Sure, inga problem. Så idag tar hon 90 minuter med en klass för gymnasieinfo. Det innebär 90 min fritt för Liza. Å andra sidan har jag gärna den klassen, men det är iaf skönt att bli friställd=)

Idag känns det i kroppen att jag gjort något. Håhå jaja. Streching är inte min starka sida.

Äntligen på g

Har idag avverkat ett pass aerobics/step up på drygt 60 minuter. Dessutom har jag införskaffat mig ett par vita masaiskor. Jag tycker dock att mina vänner låter väldigt skeptiska... =) Nu ska jag bara lära mig att gå i dem och även gå in dem. Högerskon sitter som smäck men jag börjar fundera om min vänsterfot är en storlek större..

Kul att träna idag men fan vilken taskig kondis och koordination!! Imorgon fyller jag på energin genom att äta med kusse och sen bio. På onsdag är det push med skivstänger.

Och masai... 30 minuter om dagen i början. Max. Haha.

Uuuäääk

Upp som en sol, ner som en pannkaka. Typ. Men men. Jag tror att jag blivit nersmittad av gåsen. Haha. För på nåt jävla vänster så rinner det av mig nuförtiden. Hmm. Hade du i nåt gåspiller i rödtutan sist Noradarling? Tack isåfall=) Och om du inte hade i piller så tack iaf. För att du är du.

// Drinkinvigning nästa helg.

Ny fritidssysselsättning

Jag sover. Konstant. Nä, kanske inte konstant, men jädrigt mycket. Jag börjar bli som Klucken=) Sussar tidigt och vaknar i ottan. Men jag inbillar mig att kroppen behöver vila.

Igår var jag in och skulle köpa masai-dojor. Affären hade stängt. Jiho.

Idag step. Kanske hinner jag med stan innan. Får se=)

Dimridå

Något annat som slog mig idag på morgonen var att glasögon+hund=baaaad combination. Kaiza har slickat mina glas så just nu har jag en ständig dimridå för ögonen. Fast jag ska rengöra dem snart. Ska bara njuta av känslan av att vara full fast jag är nykter.

//Spolglans


 
//Också skapliga brillor

Äckliga kryp

Jag hängde inte med i skogen idag. Tog sovmorgon till tio över sju istället... Då luftade jag elementen (fan vilka vuxenpoäng) och gick sedan och gav Kaiza mat och sen ut i skogen på promenix. Hon är så himla rolig måste jag säga. Iaf. Kom hem och mockade. Lillskiten kom då på den utmärkta idén att använda lillmatte som pall. Så när jag stod framåtlutad och mockade skit så flög Kaiza upp på ryggen. Alla fyra tassar i och stod där tills jag skrek. Sen myspyste vi. Dreva hade kommit hem och var inne så jag lämnade Kaiza i hundgården och gick till gammelvovve. Och hon är ju i en klass för sig. Vi har suttit och och pratat och vi förstår varann sååå bra. Plockade (fel, jag såg mamma plockade) 4 krypande fästingar på henne. Blä. Och nu. Nu när jag sitter vid datorn så känner jag ett välbekant krypande på benet. Jepp. En fästing modell röd. Jävla äckliga kryp. Nu ska jag duscha eftersom det kryper på hela mig.

//Nakenhund nästa

Varufundering

Jag är inne på att köpa skor. Men vet inte. Vill kanske ha såna MBT-skor. Massai-pjucks alltså. Alltså såna med en rund sula.  Funderingarna fortsätter en sväng till=) De kostar ju typ 2000 spänn men de verkar häftiga. Och fungerande. Alltså bättre hållning och att man utnyttjar fler muskler i fossingarna och kroppen överhuvudtaget.  Haha. Hmm...




Ljuvliga morgon

Ut i skogen ska vi gå, joppedi joppeda.... Frulle och sen ut med Kaiza. Hihi.


Och av någon anledning var denna låt nåt jag hade på hjärnan när jag vaknade. Haha,. Klassiker.

Ha en trevlig lördag! Ikväll ska en annan på Ladies night och kolla på ding ding dongs....





Att fånga lyssnare

Idag, sista timmen, lyckades jag. Verkligen. De satt som ljus. Jag älskar mitt yrke vid sådana tillfällen. Tack. Tack för att jag är så bra=)

Min skördetröska del 2

Asså tack Cicci för att du varit ringmärkt! Men seriöst... jag köpte datorn i öö april. I år!! Va faaasen. Kan ju inte vara paj redan??

Jag ska sprätta pengar idag. Haha, jag ska nämligen fylla på mitt nudelförråd (Käka nudlar ifrån Tokyo....) Men jag ska inte spendera hela löningen på nudlar. Kanske en femtiolapp. Det blir mycket nudlar det.

Iiii inte inspirerad alls idag. En lektion kvar och sen home sweet home.

I love money

Herreguuu. Jag gillar den här månaden riktigt mycket må jag säga. Hade ju räknat med en och en halv lön från S-viken i slutet av september men igår blev det glädjebsked på posten.

1. 6 september födelsedag - pengar till träningskort
2. 12 september - utbetalning lön S-viken för augusti (och jag har fått betalt för 4 extra dagar!)
3. 25 september - utbetalning lön Hemköp för augusti (jobbat som ett svin under cityfest och följande veckor)
4. 26 september (egentligen 27´e men det är en lördag) - utbetalning lön S-viken för september

Katschiiiiing!! Klirr i kassan!

 

// Leder lönelistan denna månad

En skördetröska

Jiiiizus. Slog på datan nu för en liten stund sen. Den låter som en skördetröska. Vette fasen vad det beror på. Om det kan ha att göra med alla elavbrott eller om jag fått nåt vajsing i datan eller om den bara är allmänt dålig.

Jag tillägnar denna låt min data eftersom jag känner mig extra bonnig idag med en skördetröska framför mig.

Ljuvliga mage

Va ute och käkade med Anna & Cecilia. På Monroes. Det tog 5 minuter efter att jag börjat äta så kände jag pirret. Jahapp. Bara att ursäkta sig, gå från bordet och sen låta den betalda maten flöda ut. Jippie. Nu sitter jag på jobbet i väntan på föräldramöte och tröstar mig med choklad.

Och magen den fortsätter att göra sig påmind. Bara jag kan hålla mig under mötet iallafall....

2 done, 4 left

Jihaaaa, en tredjedel av klasserna avverkade. Haha. Torsdagar är mördande.

Och nu ska jag fortsätta vara skapligt effektiv.

"Jag vet att du vill ha mig." Hahaha.

Sweet dreams are made of cheese

Är det inte någon reklam de sjunger så i? jag har hamnat i ostträsket igen. Inatt har jag till och med drömt om smält ost. Kanske var det därför jag snoozade 45 minuter? Suck. Jag som skulle gå upp tidigt, men jag orkar fan inte. Tänker på kollegan i Gävle som kliver upp 5 varje morgon, sjuuuuuukt tidigt!! Vi har typ samma restid fast det skiljer drygt 3 mil. Hur sjukt är inte det på en skala?

Jag tycker om att kunna kliva upp halv sju. Duscha. Sen åka.

Ikväll är det föräldramöte. Halv sju. Lååång kväll. Positiva Liza bjuder därför på en låt som kanske inte har den bästa titeln om man tänker jobbmässigt - men jag älskar den. Så bra. Så underbar. Så....döm själva...

Namnproblematik

Vi har fått en ny SYV till vår skola. Hon kallas Kickan. Det gör att jag får problem. Jag använder ofta det smeknamnet. Till mina hundar och då främst Kaiza. Jag säger "Duktig Kicka!". Jag säger "Hej Kickan!". Det jävliga är att jag säger det med en babyröst. Tänk om jag ska prata med SYV-Kickan och säger "Duuuuuuktig Kicka!". Jag undrar om hon sätter sig ner och vill ha en Frolic då.

Betalt och bokat

Var in på Pulshuset idag hos Norpan och betalade ett terminskort och bokade tre pass nästa vecka. Så nu är min nästa vecka sådär fint planerad igen:

Må: step
Ti: Bio med kusse (Patrik1,5)
On: Push
To: Step
Fr: Ut med jobb
Lö: Harjakt
Sö: Harjakt

Jihoooo.

Faktiskt rätt laddad för att träna. Boxningen går ju på måndagar men känner att Flizan gärna sussar lite granna istället=) Jag kommer även att kunna köra Fiesta tis och sön. Åsså har jag tänkt nåt spinningpass. Kanon att man kan variera nu och lunna ta det pass man vill=)

Första veckan får jag väl räkna med mindre astmaattacker eftersom kondisen är sämre än sämst men sen jävlar. =)

Rubriken fick mig att osökt tänka på resa. Måste kolla en sån snart.

Party på g

I oktober. Hahaha. Men då jävlar=)

Idag upp tidigare än vanligt, börjar kvart i nio egentligen men ska vara på plats halv åtta. Är lite omständigheter kring det där. Men kan man sätta upp en timme för det då?

Hmm.

Iaf. Dagens humör är som följande:  (fast den får en lite alert=) haha)

Flashback från gårdagen

Tung gung. Karlsson och jag rockade så totalt igår. Sista låten för kvällen var denna. Jiiiizus. Måste vara en av de bästa låtarna att köra cover och live på=)

Idag har det varit en hektisk dag, upp sex sen fällkoll och sen markera på älgbanan mellan 8 och 11 (64 serier), sen hämta båt hos Roger och lösa lite korsord, hem, soffa, mat, släktingar, och nu inväntan på att klockan ska ringa så man får åka och jobba.... Imorgon OS (Otympliga spel), slutar 15.30 (egentligen 16) på skolan, sen Hemköp 16-23.10 och sen hem. Sista kassapasset nu som är mitt.... men blir säkert extra i framtiden iaf.

In your heeeead...... G´natt!

Ett år äldre

Herregud. För det första var det ascool present i morse! Dels pengar och märkes-finlands-kniv. men. ... Bössan (hagelvapnet) är numera graverat med mitt namn på högra sidan. God daaaaaamn. Tack papsen!! (Och mamsen of course!)

Jagade med Dreva i morse. Det blev mygg och macka. Fick värsta partykorgen av Ami och sen kom Klucken med en kanonpresent. Surrade med Fiadarling och Tarjamother. Sen tacos. Och sen hem till Nina där det var partaj och 126 (typ, va iaf anmälda) klappade hädnerna och visslade för mig när Helena (jag vet vart din brevlåda bor....) nämnde att jag fyllde på scen... Kenta tyckte jag skulle följa med på jakt. Haha.

Sen var det värsta partybandet. Shit pommesfrites. Jag är lite hes. Vid de sista låtarna började jag känna av magen och  andningen. Så nu är jag hemma. Kunde inte stanna. Och nu sitter jag med medicin i kroppen och kan andas skapligt normalt.

Tack alla... och den 27e är det drinkmaraton i nya Noraköket =) Hahahahaha.

Grattis mig själv

För att vara den första som grattar den riktiga dagen och således vara den enda som räknas så ger jag mig själv Bon Jovi. Sweet dreams Liza, vi renbäddar på morgonen...

Frukost enligt nån ny modell

Ja, inte e det nån tallriksmodel iaf. Apelsinjuice och en vaniljmunk. JIppie. Börjar tio idag men ska dit till åtta, 2 timmar mertid. Inte illa. =) Igår var jag väldigt social. Somnade kvart över sju och sov till och från till halv sju imorse. Nästan så jag var lite inne på att känna efter om jag var sjuk i morse.

Idag jobb till efter 23. Imorgon harjakt och på det sättet fira mig själv. Sen smörgåstårta och Klucken och kanske ridhusfest.

På söndag ska jag med pappa till älgbanan mellan 8 och 11 och sen kanske släppa Kaiza och sen till stugan och sen... är helgen slut.

Men at work

Fast tyvärr finns det inte många karlar på arbetsplatsen, haha. Iaf. Torsdagar är min jobbigaste dag. Alla kategorier. Anledning? Exakt alla möjliga gruppsammansättningar och lektioner. Men morgonen började bra. Riktigt bra.

Dagens roligaste kommentar i min återkommande debatt: "Det tar ju 2 timmar att åka till Stockholm, är ju hur länge som helst." Replik: "Men ta bussen då om du inte är nöjd".

Haha. Det blev ett väldigt skojigt avslut på den där diskussionen om fri hastighet eller ej.

Nej, Nu ska jag vara lite effektiv. Min årsångest dämpades något i morse när jag hörde att Christer släppt en ny singel.

Dagens sågning: Onämnbar.
Eller... rättare sagt... årets sågning : Onämnbar.
"Jag kissar på dig." Mohahahahahaha.  Fjortis is back in town.

Äntligen dax för Idol

Men jag saknar redan Daniel Breitholtz!

För att ge er ert oförglömligt klipp:


 

I löööööööv it.

Att bli gammal

Varje år inträffar den ständigt återkommande nedåtsvackan i mitt liv. Den börjar i augustis slut och håller på i ca två veckor. Varje år känner jag att jag inte hunnit med ett skit, att jag inte gör nåt viktigt i livet och att alla andra lever så väldigt mycket bättre än mig. Det handlar givetvis om att jag blir ett år äldre. Och absolut inte ett år klokare. Tvärtom. När födelseattestet visar att jag börjar närma mig de hemska 30 så känner kroppens insida att den fortfarande är 19. Typ.

Så försök inte få mig gladare genom att överraska mig på födelsedagen. Bry er inte om att gratulera. För om ni skulle göra något snällt och gulligt så känns det som om det är påtvingat och en livets goda gärning. Å andra sidan - om ni inte skulle visa er omtanke så bara bevisar det att jag alltid haft rätt om att jag inte betyder lika mycket för andra som andra betyder för mig. Knivig situation.

Jag fyller inte jämnt. Lik förbaskat vill jag inte vara hemma. Likt en skamsen hund kryper jag bort från alla blickar. Förra året kröp jag ända till Thailand. Och de fyra föregående åren var jag bosatt i en annan del av Sverige. Fick jag någon uppvaktning där? Nej nej. Inte ett paket. Inte ett telefonsamtal. Inte ens ett sketet kort med ett frimärke för 5,50. Jag är inte bitter (som Tony säger). Men jag tycker bara att det är ett stort hymleri.

Alltså. Låt mig bli gammal. Men låt mig tro att jag fortfarande är tonåring. Låt mig få bete mig som en sådan. För nån gång kommer jag att bli vuxen. Men inte än - jag är inte redo för det...

E lite inne på...

... att stänga den här bloggen och lösenordsskydda. Just nu är jag lite off i ren allmänhet och helt enkelt anti i synnerhet. Så vi får se. Eller så ska jag börja missbruka ordets fria makt och bara vräka ur mig en massa dynga om folk och fä.

Klucken och jag har nya planer. Fast jag verkar ha gjort något ont. Riktigt ont=)

hits