Skinnad av sjukvården

Asså... det e sanslöst vad det va dyrt med en sketen spruta och en dos anti-kolera-medel. Å för det andra så har jag aldrig fattat att det varit mot kolera. Weird. I efterhand känns det som om jag hade en grym tur att få 2 doser gratis sist (ni vet, när de glömde bort mig i väntrummet). På det tjänade jag tydligen 540 spänn.

Ska demonstrera för Lidl-sjukvård i fortsättningen. Ska inte behöva va så dyrt. Åsså mest klämmig: "Men det är ju värt det efteråt ifall du skulle drabbas."

Jag kan inte göra strutar, men det kan Nilsson. Mohaha =)

Somnade hemma igen ett tag, ren lycka att jag inte missade mitt nya toppenprogram. Idag åkte bitchen ut, aaa ljuvligt.

Var e mina firrar... måste fixa company men har inte kommit ihåg. Stackars firre.

Mer Simpsons till folket. DOH!

Kan det sluta regna snart

Blir knäckt av det här blöta pissvädret.

Har ett stort mysterium med mina firrar. Vart är de andra 2 stora??? Måste fixa sällsis till firren som e kvar, men jag hinner ju inte till zoo innan jag kommer hem - jobbar alldeles för länge verkar det som. Sköna idag var att jag är klar ;D Wiiee.

Ska kontaktera Calzone igen minsann snart. Undrar hur det blir med bajken. Mohaha.

Gaspatron till Liza tack. Sodastreamern vill ha ny =)

Glor Seinfeld, skulle va gött med glass och chokladsås nu faktiskt.

Mulen lördag

Usch, var väl ingen höjdare riktigt igår. Vet inte varför. Bara är så. Och idag är det mat hos Karlsson. Har fixat tilltuggen jag.

Var till Valbo, Gävle och Ica Maxi. Inte kortbyxeväder precis. Helt sjukt. Är ju slutet av maj ffs.

Löste melodikrysset med mamma idag. Hunden hjälpte till oxå. Iallafall i min värld.

Like the old days

Jepp. Ska iväg på en 2dagars. Direktören bestämmer. Så nu är det att grilla litegranna, bränna en skiva och på med stora partyhumöret. Utan läderbralla. Mohaha.

Sprit på tub någon? Vart beställer man festprylen?

Jeje, blir väl snedhals som vanligt. Schkål!

Skulle kunna vänja mig med att vara ledig

Jepp. Lätt. Fasen vad skönt. Nackdelen är bara att jag måste få in pengar. Idag, fel igår, kom jag på att jag skulle kolla på tv efter att ha varit ute och gått med Dreva i 20 minuter. En sväng förbi Rövarn och sen sandvägen och stigen hem. Sagt och gjort, mamma och pappa gick och la sig medan jag och Fissilus äntrade soffan. Och där var Jonas Gardell. Lycka. Jag som trodde jag missat programmet. Nackdelen var att jag nu kom när det var 20 minuter kvar, men bättre det än inget alls. Sen kollade jag och hunden på något annat och sen kom John Blund. Vaknade av att Dreva gick och la sig i sovrummet, men jag orkade inte flytta på mig så det var skinnsoffan som var säng i natt. Imorse klev så päronen upp halv sex och efter att de åkt till jobbet så sov jag och voffsis en stund till. Vi kollade först på Dennis och Simpsons - äkta mäktigt.

Vaknade av att hunden snarkade och då började jag skratta. Ner i tvättstugan, böt maskin, gick ner vid älven och gick längs den bort mot gamla vattenskidklubben. Fasen vad fint det är här hemma egentligen. Hunden och jag kollade på golfare och sen hittade hon på något hål i marken som var väldigt intressant tydligen. Hem. Ut med kompisen i hundgården, in och grejade vid datan. Bokat biljetter till hemfärd nu. Och köpt fonder. Och sen kom jag på andra utgifter så vi får se om det räcker.

Nedräkning till pensionärsdagar nu. Äkta skönt var det att ha en sån här dag. Ska vinna på Lotto så är det ju avklarat med inkomst också. Vann ju hela 18 kr sist, så snart är väl det ändå miljonvinst =) Har dessutom idag vunnit en DaVinciblink :D hahaha.

En vanlig flygardag

Vaknade klockan 10 av att mamma ringde. I samma ögönblick som jag sa hejdå slogs vedkapen igång. Var bara att kliva upp och ut. Medan pappa kapade så klöv jag ved. Mockade hundskit åt Dreva och satt med henne ett tag i hundgården och filosoferade. Sen var det uppfinningsrikedom igen - pappa borrade hål i stubbe och vi satt i ett parasoll. Cafékänsla :D In, pyttipanna och ägg, ut, satt i skruvar i älghorn, upp på skogen, satt fast dem på kojan, körde rundtur och tittade på hyggen, hem, sorterade muttrar och brickor och städade i verkstan, in, käkade paj med vaniljsås. Mamma kom hem och snart är det iväg till Bööörtil. Grattis morbror igen, hihi. Och pissregnet faller.

I efterhand är jag glad att jag åkte igår. Så slapp jag regnet menar jag. Fatta att bli blöt och sen frysa för den skull. Shit.

På återhörande.

28 mil på mopedsadeln

Jepp. Så var det dags igår för min smarta idé - att ta hem moppen till Äby. Startade från Karlskoga vid kvart i tre. Uppehållsväder, nytankad moped, nyinköpt extradunk med 5 liter bensin och en glad Liza på. Kan inte bli bättre. Kom till Nora - typ 4 mil - och var tvungen att stanna för jag inte visste vart jag var. Bra start lixom. Brummade vidare och sjöng för glatta livet, har aldrig någonsin saknat musik så mycket som jag gjorde då. Funderade lite på att knäppa kort och vara extra nördig turist, men ville inte spräcka tidsschemat. Hade planerat max 9 timmar. En del har talat om för mig innan att jag skulle få räkna med mer, men då känner ni inte Liza - har jag gett mig fasen på något så blir det så.

Utanför Björkhyttan var det riktigt spännande. En hund (golden) kom och sprang på 90-väg. Som den sanna hundvän jag är, så slängde jag av mig hjälmen (som för övrigt ska bytas ut eftersom folk skrattar åt den), stängde av Pärlan och satt och lockade på hunden. Hundfan lyssnade inte utan sprang ännu mer. Sen begav den sig in på en väg och jag gasade därifrån. Kom på hur svårt det var att komma på hela melodier att sjunga, men jag försökte. Gastade för full hals, en favorit var "Den blomstertid nu kommer". Så om någon undrar vad det var för psalmsällskap som höll konferens så var det bara jag.

Vid Fagersta stannade jag och tankade. Klockan var väl vid 18-tiden och jag hade kört typ 13 mil. 2 korvar slank ned och jag försökte tina upp fingrarna. Började redan där frysa som en hund och drog på en extra tröja. Ödslade en kvart vid Statoil och hoppade sedan upp på min gröna riddare igen.

Till Avesta och där var det omledning för bron över Dalälven var inte öppen. Ååååå, extra väg. Dryyygt. Genom Krylbo. Satt några vid nån uteservering. Hann tänka att jag inte ville flytta dit iallafall. Under resans gång var det många fina ställen. Alla hade en sak gemensamt : Vatten. Alltså är det klart. Jag vill bo vid vatten. Kom ut från Krylbo och skulle göra en vänstersväng ut på hård trafikerad väg. Otäckt. Klappade om Pärlan och började sjunga nya psalmer. Undrar hur högt det hörs, var tvungen att skrika ju för att själv höra. Hmm..

Ringde pappa efter en stund. Visste inte om jag var på rätt väg. Han var i Gårdskär och hade taskig mottagning, men fick fram "Det ordnar sig" och "Jag vet vart det är". Stannade och ringde vid en busshållplats. Efter samtalet kollade jag på turlistan och såg till min glädje att bussen gick till Horndal och det var dit jag skulle. Wiie .

Nästa stopp blev efter att jag svängt av vid Horndal. Var även där osäker om jag verkligen var rätt, men körde vidare. Kom ut vid Gysinge, stannade, skakade, ringde hem. Upp på Pärlan, 2 mil till Hedesunda knappt och stannade igen för att tanka. Bara utifall. Hemvägen var den vanliga - Hedesunda - Ölbo - Finnböle - Åsbo - Dalen - Hyttövägen - Bruket - Fisket - Västanå - och sen lilla huset. Svängde ypp strax efter 22 på garageuppfarten. Hunden skällde i fönstret, släpptes ut, reste ragg, skällde, viftade på svansen och sen fattade Fissilus att det bara var jag.

In. Messade folk för att berätta att jag var hemma. Käkade korv med bröd. Igen. Pratade och gick sen upp för att sova. Hackade tänder skapligt mycket. Började med filt, täcke och överkast men la snabbt på ett extra täcke och långärmat. Frös som en fiskpinne. Tackar dock för erbjudandet men det var sent påkommet ; ) Vaknade halv tre i natt och då svettades jag, så då kunde man slappna av eftersom man var i normalt tillstånd igen. Sanslöst att frysa från 23 - 02.30 under så mycket töcken och stuff.

Nöjd ändå med 7 timmar och 20 minuter. Räkna då med några stopp.
Orolig igår över arslet. Satans ont på Åsbovägen när man hoppade. Känne ringet alls idag. Det enda som är ömt är handlederna.

Saknade hejarop under vägens gång! Och vätskekontroller.
Och nej direktörn... polisen jagade mig inte för jag körde såååå lagligt. För en gångs skull. Blev ite pissed eftersom jag höll full gas och det ändå inte var olagligt. Har aldrig hänt förr. Rekordnotering igår i nedförsbacke - 62 km/h. Fast sen bromsade jag så inte Pärlan skulle få nåt konstigt för sig=)

Men hem, då blir det tåg :D (eller bil, ska försöka hyra in mig med Björneborgaren).
C U!

Och regnet det bara öser ner

Fy fasen vad deprimerande. Jag vet, jag har varit usel på att skriva på länge. Idag blir det i punktform:

* Är inte snudd på dumhet - är för att jag är en sjuk människa. Hoppas nu bara vädret håller i sig, eller rättare sagt - att det blir helt annat väder än vad det är nu. Pratar förstås om min kommande moppetripp... åker hem , just det HEM, på torsdag med Pärlan. 30 sköna mil

* Finns idioter till allt. Jag som var på sånt bra humör.

* Ska ringa mamma och beklaga mig.

* Vill jobba på en demoleringsfirma och slippa alla mänskliga kontakter.

* Det finns papperskorgar.

* Var så arg så jag till och med tog mig ut i Nobelspåret. Och vad gör det då - börjar regna såklart.

* Regna är fel ord. Det öste ner.

* Jag hade balkongdörren öppen hemma. Kommentar överflödig.

* Och jeansen är i frysen. Nåde dig om det inte försvinner.

* För övrigt kan jag bara säga att jag vill ha schweizernöt nu.

hits