Och jaha...

... nykter femte året i rad på nyår. Är väl en bra bedrift att ha klarat av vid ej fyllda trettio? Tyvärr känns det som om andra inte uppskattar det och just nu känns det som om jag ska vara nykter varenda helg och bara bojkotta fyllesamtal. Men ha ett gott nytt år, för er morgondag blir inte god...

Och just ja

Jag har en grym värk under armen vid muskelfästet. Fattar inte vad jag gjort men gör ont att skära saker till och med. Så nu ska jag leka stenålderskvinna och slita sönder grejer med tänderna=)

Dusch i halvtid

Gick ner och käkade avocado, skagenröra, räkor och hummer. Fick skratt till välkomst eftersom jag kom ner med nysoven frilla a´la knullrufs och långfilsingar. Så nu ska jag duscha och bli representabel till varmrättens intåg. Och idag bojkottar vi potatis=)

God morgon och så...

Inget i skogen, men snö och blåst. Skönt att sova när man kom hem. Strand skäms för mig säger han, haha, men jag har avgivit  nyårslöfte att inte vara så här tråkig nästa år.

OCh apropå nytt år.. nej nej Norapöjk, denna lista är inte stulen från där du tror utan den är från en annan tjej. Å andra sidan är det samma lista som andra har (med lite tillägg på om jag minns rätt) men det är alltså inte där jag har klippt och klistrat=) Är ju inte ens lika många nummer=) Lite uppmärksam om jag får be ;) Gott nytt iaf!  Hoppas det blir bra med fri bar och flashig champagne :D Tror nästan att det kommer att låta lite stånkigt imorgon och att dvärgen är hos dig istället=)

Och Klara... jag har sovit=) Men gott nytt på dig också! När tar vi Church? Jobbar onsdag och sen Brynäs-Djurgården på torsdag och jobb fredag men annars... =)


Apropå hockey. Skulle kolla på juniorerna men somnade tyvärr ifrån, hörde nånstans i drömmarnas land att de vunnit. Jag erkänner. Jag är värdelös. Det goa en sån här deppdag är att jag om 5 timmar och 45 minuter kan stå under mitt beloved täcke och i mina långkalsonger (som herreminskapare har börjat gått sönder nere vid foten) och kolla på fyrverkerierna=) Men jag vet andra saker jag hellre skulle vilja göra ;)

Gott nytt vänner och ovänner, men det blir säkert en senare blogg än denna. Nu vänder vi blad och fyller 2008 med ännu fler skandaler!

Nyårslista

Förra året skulle jag summera året. Det gick väl sådär. I år har jag ärligt stulet en lista som rör sig på många bloggar. Får se om det går bättre. Gott nytt år iallafall=)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jo men visst, gör alltid nya saker men sen när jag ska försöka summera dem så är de som bortblåsta. Jag har iallafall tagit steget att säga upp mig och flytta hem så det är väl något som räknas. Och jag har tagit jägarexamen.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Som alltid avger jag inte nyårslöften eftersom jag vet för väl hur jag är. I år däremot har jag en del saker på min lista men de ska inte ses som löften utan mer som heliga förbund. Hur det går med dem summeras om exakt ett år.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Jodå och jag har varit så jävla usel och inte ens åkt och hälsat på. Jag skäms. Men jag har för att dämpa mitt samvete iallafall gratulerat.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej. Fast Filip dog och det blev en chock för mig. Trots att han bara var en fisk. Men han var liksom THE fish.

5.Vilka länder besökte du?
Åland =) Gran Canaria. Malaysia (en övernattning) och Thailand.

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Det kanske jag kan hänvisa till min 30årslista.

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Exakt datum vet jag inte, men två saker (möjligtvis tre). Att jag tog steget och flyttade hem från Karlskoga i juni samt att familjen åkte till Gran Canaria i januari och överraskade Roger med familj och firade brödernas 60årsdag. Och den tredje saken visar sig om ett år om jag alltid kommer att minnas, så uppdatering då.

8. Vad var din största framgång 2007?
Att jag lyssnade på mig själv och struntade i vad andra tycker/tyckte när det gäller mitt arbete.

9. Största misstaget?
Att jag lyssnar för mycket på folk.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Magen.... säg vad jag inte haft för problem med den. Och så var det ju när jag skar mig i tummen och skulle ha en tampong på för att stoppa blodflödet. Och givetvis min flashmiddag ute som slutade med kräkningar hela dagen lång.

11. Bästa köpet?
Hahahaha, två saker. Ytterfilter och den lila=) Haha.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Restaurangbesök i olika konstellationer. Men det var värt varenda krona och tugga. Utom frysupplevelsen på Medelhavet.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jag är lättroad så jag är riktigt glad ganska ofta.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
The Arks festivalbidrag, dels för att Ola rockar, dels för att jag gjorde om texten till succé på niornas avslutningsfest. Och Måns...

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare säger säkert en del och även jag själv, men lik förbannat så är jag en periodare så jag tror nog att det är dött lopp från förra året bara det att svackorna kanske inte är lika djupa i år.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Sagt vad jag tyckt, trott mer på mig själv, inte bangat så hemskt=)

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressat mindre och sluta vrida och vända på saker tills jag får ont i huvudet eller är så orolig att jag har ont i magen.

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma as always. Med föräldrar, släkt och vänner. Fast jag håller fast vid min anti-jul-image.

19. Blev du kär i år?
Det är jag alltid.

20. Hur många one night stands?
Jag är en fin flicka vet ju alla. Och vad de gör vet väl också alla.

21. Favoritprogram på TV?
Desperata husfruar jue! Och under hösten har Boston Tea Party muntrat upp mig. Jag älskar den där sjuka duon.

22. Bästa boken du läste i år?
Harry Potter 7. Kan inte svara annat. Jag saknar dig Harry! Som god tvåa kommer Edward Finnigans upprättelse.

23. Största musikaliska upptäckten?
Att jag fått erbjudande att sjunga på bröllop. Okej, det var på en fest och det var sent och alkoholen rann ur öronen på folk så att de inte hörde riktigt, men ändå...=)

24. Något du önskade dig och fick?
Jag har fått det mesta materiella jag önskat mig så jag kan inte komma på nåt specifikt.

25. Något du önskade dig men inte fick?
Har fortfarande inte fått en chans till att kissa i snön och skriva mitt namn. Det är något jag vill göra för att känna på hur det är att vara kille=)

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Åt gott, drack gott och mådde gott i Thailand. Och jag ångrar inte en sekund att jag reste bort just den tiden på året.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
En vit jul kanske.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Har inte ändrats nämnvärt, samma Liza as always.

29. Vad fick dig att må bra?
Dreva. I alla lägen. Ingen slår hunden med sin villkorslösa kärlek.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ojojoj, det där är svårt. Är även där en periodare. RobinsonRobban har ju lixom försvunnit ur kändisapparaten men han är fortfarande min hero. Orlando Bloom är ju rätt okej. Men. Nej. Nu vet jag såklart. Micke Persbrandt! Of course!

31. Vem saknade du?

Saknade alla under olika perioder, saknade även personer jag kanske inte egentligen borde sakna.

32. De bästa nya människorna du träffade?
Nya människor? Haha. Ja. Okej. Det finns en del=) Ingen nämnd, ingen glömd, men ni vet vilka ni är förhoppningsvis=)

Vaknar för tidigt och andra personligheter

Jag och pappa ska ut på jakt nu på morgonen och som vanligt är klockan ställd på sju. Kan jag sova så länge? Givetvis, när jag väl somnar så sover jag för det mesta länge. Men inte idag. Vaknar och hör ljud och sen är det kört. Låg till och med och lyssnade på när någon tände i pannan och sen dunkade i dörren. Jahapp. Men känner jag Flizan rätt så blir det till att sova lite powernap vid hemkomst från skogen.

Och känna rätt... jag har tänkt en hel del och kommit fram till att det nog är jag som har feta fördomar och placerar in folk i olika fack fast jag inte direkt vill. Men i min lilla hjärna blir det kaos när personer som jag förutsatt är typ Clint Eastwood visar sig vara BondeFredrik, G.I Jane är Maria i Sound of music och vice versa.. Det är då jag tvivlar på min egna förmåga att döma folk och jag vet givetvis att svaret är att man inte ska döma. Men jag kan inte låta bli. När jag bygger upp en person så är det så den ska vara, inte nån annan figur som raserar mina redan självklara svar. Fast jag är en usel människokännare, för även om jag under lång tid trott att jag förstått en människa och har alla svar redan klara så kan det bara komma en enda grej som gör att jag måste tänka om. Och det har jag svårt med.

Vidare har jag tänkt på ämnet som många av mina vänner tycker skulle vara prio ett. Men grejen är att jag förmodligen har så många redan förutfattade meningar och krav att det inte går att genomföra om inte jag ändrar på mig och släpper taget. Och det kan jag inte hur mycket jag än skulle vilja. Eller så vill jag inte. Eller så är jag rädd. Och då får jag alltid kommentaren att folk inte fattar varför just jag skulle vara rädd. Jag som är som en elak pitbull och biter ifrån. Men kanske är det ni som har fel. Kanske är det jag som är den lilla pudeln som ligger i mattes knä och inte vill möta nya faror.

Nostalgi i högtalarna

Efter att ha sett Fredrik Wikingsson idag fick jag lust att lyssna på Guns n Roses igen. Han hade ju underbara November Rain med och det satte igång min AxlRose-gen. Så. Just nu är det Civil War i högtalarna. Inte för högt. Bara lite sådär mysigt lågt. Fast... Gunsn ska man lyssna på med hög volym.

Tror det är appetite for destructions 2 det här. Och om jag inte minns helt fel så är November rain typ låt 10 på den eller så är det You could be mine=) Visar sig. Det här är nackdelen med växlaren, vet inte alls vart mina cd-fodral är.

Och... jag skriver... har kommit en halv a4... fast inte på mina ursäkter utan på en annan idé. Hm. Jag har så mycket idéer jag. Ska nog lägga ner den för kvällen och njuta av Slash ist.

Blängt på film

Slökollat på en iqbefriad film som passade mig. Date movie. Vet inte vad jag ska göra nu, kanske borde sova eftersom jag och pappa ska ut med Dreva imorrn bitti. Har ingen lust att sova. Nu blev jag sådär anti igen.

Eller ska man ringa och tracka nån,, hmm.. nä orkar inte det heller.

Har fortfarande inte bestämt mig

Varken om hur jag ska göra imorgon. Men i och med att Karlsson och Dirren är borta så försvann ju ett alternativ. Just nu känns det ändå som ett femårsjubileum nykter. Just nu...

Och jag har heller inte bestämt om jag kan stryka den punkten. Ska det där räknas eller inte? Känns inte som förr. Fast å andra sidan vet jag inte riktigt hur det kändes då heller. Kanske var det lika illa då.

Inse.  Du kan inte nåt som du tror att du kan Liza. Bra jobbat.

Dagens asgarv

Hahahhaa, telefonen ringde och det var världens bästa Karlsson=) Hahahaha. Han och Direktörn hade fått en impuls att åka till fjällen över nyår. Bara det säger ju allt. Sagt och gjort. Om jag hängde med så var det såhär:
Christer körde Audin eftersom det skulle ta för lång tid med bussen. Först Lindvallen. Där var det tjockt med folk. Nån hade sagt att den skulle citera Loket "Lycka till". Vidare till Sälen (Åre tvärtjockare ändå kontra Lindvallen). I Sälen fick de tag på ett hotellrum på Högfjällshotellet för vrakpriset 1600 kr per natt. Hahahaa. De åker hem nyårsdagen. Mat idag hade de grejat och även att dagens afterskin ingår. Men att åka skidor ska de inte för Direktörn hade inga skidor med och Karlsson surrade om tiofemtontusen i backarna. Och att hyra skidor och fixa liftkort imorrn kostar även det en hel del.

Imorrn är det mörkare. Allt är stängt för typ impuls. Är bara supéer och då med frack som klädsel. (Här skrattade jag så jag höll på att kissa på mig). Och after skin imorgon kostar billiga 300 kronor. Bara i inträde. Pianobaren var öppen och där kunde de köpa en toast skagen, men den kostade å andra sidan 225 kr. Hahahaha.

Frukost vet de inget om men jag rekommenderade att de kunde sno med sig frulle på rummet så hade de iaf kallskuret till kvällen. Jag garvar på mig. Först tjurade jag till för att jag inte hade blivit impulsad jag också att följa med, men nu är jag bara glad att jag slapp=) Karlsson is the shit. Och Oskar sket hela samtalet för att utnyttja rummet till max.

Ikväll skulle de på afterskin men skulle även gnälla på rummet. Jag föreslog att de skulle köpa en nattmacka i pianobaren, Fast värst var det om en stockholmare som de träffat när de käkat (eller nåt). Han hade tappat bort bilnyckeln och i bilen fanns sprit och skidor. Haha. Bra start på nyårsfirandet.

Vidare kan jag garva åt Rickard som blivit datanörd men det verkar inte gå så bra, så nu skulle han köpa limpa och mjölk istället. Hahaha.

Bio avklarad

Och sen Österns... eller Östens som kusse säger=) Haha. Blir extra kul. Typ idag,. var grymt kissnödig. "Men jag kissar på Östen". Hahahaha. Humor.

Och filmen? Hmm... mjo... men bägge ba: "Meen vadå, e det en uppföljare?". Jag tyckte den var lite seg, kusse tyckte den var bra om jag fattade rätt så jag kan väl säga seg men okej. Kanske ska ses en gång till. Och Stellan är ju Stellan =)

Och sen svar på kommentar=) Haha. asså, jag är ledsen men jag minns inte alla punkter ni kom med som förslag. Har iaf kommit ihåg en del men påminn mig gärna=)

Och nu? Väntar på en av mina idoler. Fredrik Wikingsson på ettan halv sju=) Don´t miss it!

Och jag har diskat. Värt en kommentar.

Och jag är grym på att börja meningar med och. Seriöst ;)

Arns rike nästa

Nu ska jag och kusse på Arn. Medeltiden here I come.=)

Saker att göra innan jag fyller 30

6 september 2009 fyller Flizan 30. För att känna att jag åstadkommit något innan dess har jag beslutat mig för att göra en lista. Listan ska försöka vara 1000 saker. Vissa saker har jag gjort i livet men ska göra om dessa innan 30årdagen. Har du idéer på saker som ska stå med... låt mig veta=) Listan kommer att uppdateras och saker jag gjort kommer att strykas.  Listan finns under kategorin liztor och kommer även att ha en egen länk till vänster i bloggen. I slumpad ordning:

1. Åka till Australien
2. Åka till Nya Zeeland
3. Besöka någon ö i Söderhavet
4. Käka på Churchstreet och beställa en stor Frozen Margurita
5. Ta högviltexamen
6. Skjuta en hare
7. Skjuta en fågel
8. Äta lever
9. Läsa Gamla testamentet
10. Läsa nya testamentet
11. Rekonda Seat invändigt
12. Rekonda Seat utvändigt
13. Fixa en väl fungerande budget
14. Åka till Furuviksparken
15. Åka till Gröna Lund
16. Dricka 50 cl Dr Pepper
17. Äta ett granatäpple
18. Laga thaimat och bjuda någon
19. Projekt walk-in-closet
20. Projekt nytt sovrum
21. Projekt tapetsera kök
22. Montera skivan på bordet i köket
23. Kaskadkräkas rödvin
24. Baka farmors nöttårta
25. Ta ett till hål i örat
26. Tatuera ett tredje motiv
27. Kryssning
28. Äta blodpudding
29. Grilla lamm
30. Spela Bingolotto
31. Ringa in en röst på Let´s Dance
32. Medverka på en tv-inspelning
33. Gå på opera
34. Åka snowboard
35. Köra vattenskoter
36. Använda Revaxör
37. Se Fäbodjäntan
38. Ha sex med något annat riktnummer
39. Ha sex i annat riktnummer
40. Dela med mig av Revaxör
41. Cykla till Gävle
42. Börja skriva min ursäktsbok
43. Börja skriva min "vanliga" bok
44. Sitta och titta på TV en hel kväll i soffan
45. Säga åt folk jag tycker är idioter att de är idioter
46. Vaxa benen
47. Lära mig hundmassage
48. Gå ut med min poetiske vän i Kga och skratta åt Clark
49. Lära  mig att säga ordet kuk utan att vara full
50. Bli mer opryd överhuvudtaget utan att vara full
51. Sjunga karaoke
52. Vinna en tävling ex korsord
53. Äta ett nashipäron
54. Klara av hard-nivån på samtliga guitar hero
55. Fallskärmshopp
56. Klara 10 låtar på Guitarhero på expert

Redo igen

Oh yes. Åkte till Sofaja i fredags, nice kalajs as always. Kom i säng väldigt sent, somnade ännu senare och vaknade alldeles för tidigt. Lena garvade åt mina sms iaf. Hahaha. 7.20 var jag fortfarande vaken och pratade med Kluck, sen tror jag att jag sussade. Vid vaknandet tyckte jag att jag var rätt pigg, hoppade in i duschen och sen upp. Men då kom han... den elaka dvärgen med en bautahammare och knackade sönder tegel i mitt huvud. Efter brunch somnade jag en halvtimme på soffan och sen åkte jag hem vid halv tre. Skulle vart på middag men bestämde att gå på krogen med Maria och Klara (alternativt Rövarn och Mätz) men ställde in det oxå när jag var vid Valbo. Tog hem en kebab och somnade i soffan med långkalsonger på=) Fördelen att vara hemma är att jag kan gå omkring i mina gråa, haha. Iaf. Vaknade nu vid halv tio. Redo för livet igen. Halv ett ska jag och kusse på bio och kanske blir det även Österns pärla.

Jaha. Tankar och funderingar har jag iaf fått efter denna helg..
1. Måste lägga upp min 30årslista
2. Var har man folk? Dr Jekyll och Mr Hyde typ. Men jag är van.
3. Är jag likadan?
4. Var detta slutet eller blir det någon fortsättning eller ens någon kontakt?
5. Vilken väg är kortast och snabbast att köra?
6. Var det tomma ord eller kommer det verkligen att ske?
7. Vad trivs jag bäst med för liv?

Nä. Ger upp.

Luktar bajs

Hahahaha. Garvade järnet idag om bajslukten i tomglasrummet. Först funderade man ju om det var:
a) jag som fisit
b) jag som trampat i skit
c) nån som pulat i skit i flaska/burk


Men förmodligen är det någon golvbrunn som man iaf inte vi hittade.

Det lustigaste var att man ofta säger "skit" före nåt ord så jag har fnissat när nån har sagt " Jag har skitmycket att göra" typ.

Och sen hemma var det jag som satt på toa med laptopen i knät. Men den bajslukten vet jag iaf vart den kom ifrån och nu luktar bara rosor=)

En och fyrtio

Och då har rasten knappt börjat plus att jag ska räkna. Den här dagen har gått fort:) fast min engelska är inte bra alls,men jag sa merry christmas och fick ett leende och handslag tillbaka. Vilken flört;) haha. Har kommit på ny idé. Ska skriva en lista,typ 1000 saker att göra innan jag fyller 30. Så om någon råkar vara med på min önskegrej så ställ upp så jag kan stryka den från listan:) ska sätta mig och fila redan nu på saker:)

Så var det dax igen

Japp. Jobbar typ akut. Hann med att åka till stan med mamma,irritera mig på mottrafikanter,åka hem och sen lunch. Fast det var inte illa det heller. Just nu typ fyra och en halv kvar. Sen hem och packa inför imorgon till Nora. Men den här gången reser jag lätt:)haha. Tror jag. Nej,ska läsa tidningen. Later!

Grattis turkey

Jag har drabbats av låghumorssjukan idag. Håller på och tillaga kalkon och har stoppat in termometer i stackarn. Iaf. Så när tempen ökar en grad sjunger jag för fulla halsar: "Vad är det för en dag? Jo det är Turkeys 11gradsdag, hurra hurra hurra" Och så vidare... Det jävliga är att turkey ska vara 80 grader så det blir många verser.


Ps, svårt att somna håller i sig och det blir inte bättre av telefonhelvetet. Pratade med Kluck inatt vid halv tre som var irri av annan orsak, tack för de fem minutrarna Klara så jag fick ur mig värsta aggressionen=) Och sen halv fem i morse ringde telen igen. Två gånger. Jag svarade ingen. Förlåt Mätz ;) Men jag anade i vilket tillstånd ni var i. Lät som en rolig efterfest men idag verkar det inte lika kul eftersom jag inte fått nåt svar=) Tänkte ett tag att jag skulle ringa folk sju i morse när jag gick upp bara för att hämnas åt andra hållet. Men jag bestämde mig för att inte göra det. Jag är en bitch, ingen idiot. Trots att jag är så baaaaall och häääääftig. Det kallar jag idiot.

Nä. ska ner och kolla om Turkey blivit tonåring än.

Och nu är jag än mer irriterad

Jahapp. Personen ringde hem på skyddat nummer. Eller först på  mobil och sen hem. Och då är det bara att svara känns det som. Full som en alika och sååå ironisk och sarkastisk. För jag kan inte tänka mig att det var ärligt sagt. Idioter. Och ni undrar varför jag inte hör av mig? Köp ett jävla liv och sluta höra av er.

Om Malmsjö anser att Persbrandt pissat på Dramaten så är det bara några droppar mot vad jag gör på dig just nu. Köp ett paraply för jag har druckit mycket idag.

Helt ofattbart

Jahapp. Klockan elva ringer en viss person. Drygt fyra månader sen sist. Herregud. Ger de aldrig upp... Förvånar mig inte om det pratas in på mobilsvar oxå. Det här ska Klucken få fan för=)

Pistvakt

Jomen. Glor på tv. Har förflyttat mig en våning upp nu och till annan soffa. Ska på skogsvisit imorrn om vädret tillåter. Jahapp. annars intet nytt. HIttade min plånbok som tur var i bilen. Kan man andas ut igen då...

Värdefulla burkar

Igår var jag seriös och gjorde slag i mina planer. Fick ofattbara summan för mina vinterdäck av världens bästa päron (och även annat.. jiizuz). Iaf.  Delade upp summan i fyra högar och la varje hög i en burk med en lapp på. På varje lapp stod vad pengen skulle gå till. Har lixom en ny ekonomisk tanke. Och den tanken kommer jag att hålla. Och på det sättet behöver jag i fortsättningen inte ha kort med mig och behöver därmed heller inte vara orolig för att andra utgifter ska ske. Jag är en smart jävel. För smart ibland kanske.

Så adjöss med snälla tider, efter nyår är det the new bitch ni kommer att träffa på. Take it or leave it. Så medan ni sitter och knaprar på överblivna brända rester kan jag njuta av min oxfilé. Ensam. Och rak i ryggen.

Nej. Ska ner till föräldrarna igen, vet inte riktigt vad jag ska syssla med men det blir nog att börja läsa kusses braiga julklapp! Och ingen chaufför ikväll, även om man skulle kunna få lite extra inkomst. För hur det än är så vet jag hur det där brukar kunna sluta... Sa nog skriva upp en lista på saker/summor/tjänster som jag har så kallat "innestående" hos folk. Jag kommer att kunna ställa bilen hela nästa år om jag ska hårddra det hela.

Nä. Ingen idé att va neggo. Nu är det nya tider=)

Skulle ha kört Rickard till Möbeln, men drog tillbax erbjudandet. Haha, han är mer lättövertalad än mig. Haha.

Nä. Later.,.

Gårdagskvällen

Jopp. Var hem till Rövarn och fick en julklapp bestående av rosa handbojor, hahaha. Sen drack vi vinglögg, tre groggar och käkade popcorn. En ny tradition är född=)

Idag har jag spelat spel med mamma, haha. Blir en hemmakväll, bojkott av festligheter detta år igen.

På väg till ny tradition

Jopp. Har precis tatt fram glöggen och spriten och ska bege mig till Rövarn. Där ska jag sitta och försöka hålla mig vaken och prata skit.

Första klappen utdelad

Jag slog på stort i år och började tidigt. Tre av mina blommor har fått vatten. Får se om de är otacksamma skitar eller om de nu kommer att repa sig efter att ha suttit på torken ett tag.

Ner till maten

Yes, nu har jag gjort mig julfin i form av att jag rakat benen. Hunden smäller på stort och har röd rosett dagen till ära. Sötproppen. Nopp. Så här blir inga klappar öppnade, adjöss.

Men vad är det för idioter?

Denna pissiga jävla dag väcks jag av hemtelefonen som ringer. Klockan var 7.22. Skyddat nummer efter att jag äntligen kommit på benen. Och självklart att man lagt på. Hur är man funtad om man ringer då? Det kan inte finnas en riktig människa som rimnger den tiden och ska önska god jul. Det måste vara någon som har hittat på världens bästa busringning. För varför ska det annars vara skyddat nummer? Och nu sitter jag och blir lite het över att vem som helst kan ringa med skyddat. Det är nästan så  jag blir arg på mig själv för att jag betalt telefonräkningen, för hade jag inte gjort det hade telefonen varit avstängd och jag hade sluppit detta. Ååååååååå, jag blir så arg. Den lilla gnutta jag hade i mig att "jaja, men nu ler du" har försvunnit, Tack för att du/ni pajat min julafton ännu mer.

Årets värsta helg är här

Ja, god jävla jul då. Fattar inte varför jag blir så anti varje gång det börjar närma sig julhelg. Folk omkring mig njuter och vart jag än vänder mig är det juligt värre. I affärer. I trafiken. På tv (som visar sämre program än vanligt). På vägar.

Det är nästan samma känsla jag får nu som jag får när det börjar närma sig min födelsedag. Pissigt humör, anti det mesta och allmänt depp. Kanske är det för att jag vet att det gått ytterligare ett år och jag har som vanligt inte hängt med i svängarna. Har inte uträttat ett skit sen sist. Har ingen aning om hur jag ska uträtta allt jag vill uträtta. Har inte ens kommit på vad det är jag vill uträtta.

Tre dar. Sen är det väl ändå över.

Ett litet ljus just nu är ändå att det blivit bestämt med Norabesök nästa fredag. Haha, jag gillar att Anders tycker att Fia och jag är veliga och att han istället bestämmer åt oss.

Nej. Ska ta och deppa vidare denna julaftonsmorgon (om man kan kalla 00.15 för morgon...) och försöka komma på en handlingsplan till nästa år (haha, men inte lika illa som Addes *smile*)

God jul och på återhöring.

Tacopaj, Beck, hundbad och skinka

Var in till kusin och käkade tacopaj och glodde sista Beck. Gunvald... jag kommer att sakna dig trots att du "pissar på oss" (Tack Malmsjö för de klassiska orden). Sen hem och klädde granen och sen var det cirkus. Försökte locka in Dreva i duschen men det gick så klart inte så då åkte kopplet på och genast fälldes klorna ut i golvet och hennes muskler kämpade för att slippa. Men det var inte lönt, lillmatte vinner alltid. In och schamponerade dubbla gånger och nu är hunden som ny=) Sen var det den traditionella testa-på-middagen. Jag drack en halv öl, kom fram till att jag dricker för sällan tror jag... Nyheten i år på bordet var pastramilax med cremefraiche och hjortronsylt.

Sen var det skit på tv men jag kollade mest på voffsen som låg och drömde. Min lilla sötrumpa!

Å imorrn kommer väl Klas. Santa Claus.

Lizas rimstuga

Fy fan vad säker jag är. Skojar inte heller=) Hihi, jag borde bli rimdrottning.


Nu ska jag imn till stan till kusse och käka tacospaj iaf, sen hem, klä granen, tvätta hunden och käka.
Och idag är jag ledig=) Som det ser ut ;)

Och Dreva är minsann inget hundskrälle, morr, blir så arg. Drevus är min lilla snuttegull och vi glänser dig!

Grattis Aftonbladet

Satt och läste och fattade först inte, men nu så... Trodde att detta var allas allmänbildning att kunna stava till Gävle...


image58

Liveblogg från toa

Här utnyttjas alla tider till att vara effektiv:) är på jobbet,stress men helt okej. Ska väl köra the partygang efter att jag slutar. Tjipp!

Dagens julvisa

Lizas sångstuga fortsätter. Idag med melodi Hej tomtegubbar

Hej glada vänner det är Liza som ska åka och jobba
Så alla fester och partaj jag idag måste nobba
Har vart iväg
Med pappa Ralf
Och jagat hare med Fissilus
Men nu så ska jag in och duscha
och få på mig kläder

Dreva hon gick och gaffla men Stampe gömde sig duktigt
Jag grilla korv och käka fast det va lite fuktigt (va ska jag rimma på??)
Imorrn så ska
de ut igen
men inte jag för denna gång
För jag ska in till kusse och käka tacopaj och kolla Beck

Jag är kär

Magnus Betnér Störtskön. Så är det bara.

Två och en halv kvar

Känns som om tiden gått fort och kommer att så göra:) käftar på med christian så det gör saken bättre. Sen hem till min ej julkräkta lägenhet;) jadu tösen,ska vi bestämma dag kanske så vet vi. Kul att dotra vill att jag kommer:) nej,kassan väntar. Hej!

Håriga ben

Note to myself: Kom ihåg att raka benen innan jul.


Men så här blir det när man bara jobbar och inte umgås med folk=) Jag ber till han där uppe att jag inte hamnar på sjukhus och att de då får se mina lurviga. Men jag har iaf rena underkläder (något som man inte direkt tänker på det första man gör om man är med i en olycka "Jaaaa jag har rena undisar, vilken tur!").

Håriga ben får mig osökt att tänka på Tobbe Pop. Han sparade ju till slkutspelsskägg förra säsongen (MoDo Hockey är de bästa...) och vi sa att jag också skulle göra det denna säsong om MoDo gick vidare. Åsså skulle jag färga benen röd, vit och grön i äkta MoDofärger.

Jag börjar tänka om. Även om jag har långt hår nu så är det lixom inte färgbart. Ser lite glest ut och jag har inte heltäckande. Ska fundera på om jag istället ska spara ut under armarna under slutspelet för där kanske det blir mer buske. Hmm... Fast då är det ju inga som ser det. Jo, Jag kan gå i linne.

Måste kontakta Pop när det börjar närma sig och höra vad han anser är bäst...


Resmålsplanering

Till mig själv, ifall jag glömmer mina tankar... Uppdateras när jag kommer på mer=)


Vill åka till:

* Sydafrika - vithajsafari False Bay

* Brasilien -  Rio de Janeiro,

* Kina - Terracottaarmén, Hainan, Shanghai, Kinesiska muren, Förbjudna staden, Transsibiriska järnvägen,

* Indien - Taj Mahal, Varanasifloden,

* USA - The wizarding world of Harry Potter Orlando Florida (2009/2010), New York

* Mexico - Mayainidaner, äkta tacos

* Egypten - pyramiderna

*Thailand - Phiphi, JamesBondIsland, Krabi, Phuket, Bangkok, Ko Samui, (Vill tillbax och se mer av det jag redan sett)

* Malaysia - Twin towers, Kuala Lumpur, solöar

* Kambodja - Angkor Wat, Phnom Penh,

* Australien - Barriärrevet, Sydney,

* Nya Zeeland -

* Söderhavet -

* Indonesien - Bali,

* Singapore - Raffles house, Sentosa, (vill tillbax!)

* Island - varma källor,

* Zanzibar - safari

* Kenya - safari

* Vietnam

* Burma

* Laos

* Västindien - Dominikanska

* Hawaii -

* Cuba -

* Japan - Tokyo,

* Frankrike - Paris, Eiffeltornet,

Julefix

Jopp jopp. Riset är äntligen på plats med glitter, kulor och ljus. Riktigt snajsigt om jag får säga själv. Efter det var vi och handlade lite och pantade burkar, sen till Rotskär utan resultat och istället hem till morfar, fika, hem, skulle käka köttisar, främmande av Monica och Yngve och sen fika igen och nu ska jag duscha. Slutar efter elva idag, hem, kanske få i mig nåt, sussa lite granna, upp imorrn och sen harjakt, hem, lunch och sen dusch för att komma till jobbet. Jahapp. Och när ska jag få upp tomtepynt då? Äh, skiter i det. Kan lika gärna stå i kartong ett år till=)

Ut i skogen ska jag gå gå gå

Dagens julvisa a´la Liza. Melodi Raska fötter springa tripptripptripp

Ut i skogen ska jag gå gå gå
Bära hem riset på tå tå tå
Dreva hon ska oxå meee
Ut och titta komma se
Det är bara roligt


Sen ska jag hem med fart fart fart
Ut och jobba ska jag snart snart snart
Men först ska riset få flera ljus
Så det blir vackert i mitt hus
Det är bara roligt

Gissa vart jag är på väg...

... hihihoho. Jojomen, för en timme sen knappt ringde telefonen så nu ska jag in och jobba till nio=) Najs kalajs nästa månad. Det lustiga är att från endast två dar denna vecka inbokade så har jag nu sex dar. Hihi.


Later.

snörvel snörvel

Jahapp. Vad glad man blir när klockan ringer aptidigt och man vill bara sova vidare. Ska på bilbesiktning med mamma. Och sen Ikea. Och sen mathandling. Och sen Systemet, Och sen.... Hade iaf kalkon på jobbet men var sån kalkonskinka=)

Och jag ska få en kändis i släkten. Hihihoho. Kommer och le varje gång jag ser kampanjen tror jag. Ska fan ta en autograf.

Gårdagens chock: trean har tidigarelagt min komeditimme - undrar om det var ett tillfälle eller om det nu blir så. Detta gör att jag kan somna tidigare men å andra sidan så blir det stressigare=)

Nej. In i duschen och sen fixa barret. adios.

Det blev mer

Japp,ytterligare en härlig kväll med ännu härligare ob är inbokad:) fredag. Känns som om det kvittar eftersom det ändå inte finns ngt att göra. Pratade med direktörn idag,känns bra med ngn som bryr sig och som får mig på bra humör. Iaf för en stund. Annars inget nytt,får se vad som blir imorgon. Åh vad trist jag är känner jag. Kul iaf att käfta med Christian:) haha. Vi jobbar för sällan ihop tror jag,är lite efter med munhuggandet;)

På väg igen...

... ska alldeles strax fara till jobbet. Är väl hemma strax före tolv ikväll. Och sen imorrn är det bilbesiktning och Lidlhandling med mamma (looking for the turkey!). Haha, nåt nytt i familjen alltså på g: kalkon... vet inte vart detta ska sluta. Helledig till lördag som det ser ut idag, men kanske ändras (hoppas, kan behöva tjockt lönekuvert) och sen jakt och jobb på lördag och sen kusse på söndag som det ser ut idag. Jahapp. Och sen är det jul. Och på söndag är det den stora tvättardagen (hunden ska bli skinande blank) och jag och Drevus ska även hinna baka en nöttårta. Ge mig mer tid=)

Hoppas posten gör sitt jobb nu=) Hihi.

Seriös tjej

Hu ja. Ibland blir jag orolig för mig själv. Lite off, men annars okej. Och hunden hårar=)

Täppt i näsan

Liveblogg från fikarummet. Skitkul att vara förkyld och sitta i kassan. Har lock för öronen och hör inte allt,är täppt i näsan och pratar mer otydligt än vanligt. Allt på topp;) dessutom har jag pms tror jag,som man umgås blir man eller nåt. Slutar 21,sova och sen extreme makeover imorgon:)

Som en fryssen fiskpinne

Blä, hatar att frysa. Och nu gör jag det. Sovit en timme efter skogsäventyret. Har sett Stampe och sen Dreva voffsande. Stått på pass med hagelbössan och väntat på Stampe igen. Men nej då, Stampe tog en annan väg och Drevus gav upp och kom till bilen istället.

Jobbet väntar men först en varm, fel kokhet, dusch. Och förkylningen? Snoren ökar i omfattning.

Later=)

Here I go again

Sovtimmar får jag ta sen. Upp i isbjörnsland, torka snoren, mata på med huvudvärkstablett... watch out Stampe!

Sen som igår.. hem, sussa kanske, jobba 17-23.

Adjöken sa fd fröken.=)

Strax bär det iväg

Håhåjaja, jobbet 17-23 idag. Varit en bra dag fastän inte Drevus fick upp nån harpalt. Men hon var ju för go ute i skogen=) Hade precis fått upp eld och skulle grilla korv, då kommer hon springande och sätter sig mellan oss. Haha. Fast iofs hade hon tröttnat på att leta så det var iaf dax att åka. Imorgon är det nya tag. Värsta är bara att jag blir så trött när jag kommer hem och sen det där att man vet att man ska jobba sent gör en inte piggare. Men sex timmar går fort=) Förhoppningsvis.

Skogstajm

Upp och hoppa, gör åkarbrasa för nu är det dax att dra till skogs med fader och hund. Sen hem, sova nån timme och sen jobbet.

Note to myself: somna i soffan vänd åt köket nästa gång - nackspärr mot fönstret.

Fyra timmar kvar

Håhåjaja,sitter på jobbet och har drygt fyra timmar kvar. Har gått fort hittills och är riktigt stolt över vissa saker:) tråkig start,men lite spänning kanske. Dreva och jag somnade ifrån allt vad film hette och vaknade av att moster var i trappan. Bra vakthund;) fixat naglar och lär säga att jag nog ska bli designer:)haha,äkta julstämning på de långa. Christina bara skrattade och tyckte att det blev bra. Nej. Ska läsa tidning nu och sen jobba vidare. Känns skönt att vila lite. Hihi.

Isbjörnar på gatorna

10 minus och jag funderar på hur jag ska göra i nyår.Antingen håller jag på min tradition och är nykter femte året i rad, är hemma och står på balkongen vid 12slaget endast iklädd ett duntäcke. Eller så åker jag till Noratösen och firar med henne och da familia.

Medan jag funderar lite till så ska jag fixa nailsen. Sen hem, kolla Kalle Blomkvist med Dreva och sen jobba 14-21. Mår piss. Halsen, huvud, snor. Men men... är bara att bita ihop.

Satans jävla pissiga kalla väder!

Hastighetunderträdelse

Lek med tanken: 90-väg, bra väg- och väderförhållanden. Du kör 100 km/h. Plötsligt bländas du av blåljus och vips så har du fått en böteslapp på 1000 kronor (säkert mer) för att du kört för fort.

Lek med tanken igen: 90-väg, bra väg- och väderförhållanden. Du kör 80 km/h. Farbror Blå låter dig bara passera.

VARFÖR??!!

De senaste dagarna när jag ska till eller från jobbet så har jag hamnat bakom mottrafikanter som kör mellan 20 och 5 km/h för sakta. Blir dessa stoppade? Icke! Men vänd på kakan och säg att jag kör 5 eller 20 för fort. Blir jag stoppad? Givetvis!

För om man kör sakta heter det att man anpassar hastigheten efter rådande förhållanden. Kan man inte få göra det åt andra hållet också?

Nej då. Inte alls.

Om det skulle finnas nån rättvisa här i landet så ska den där jädra hastighetsbegränsningen gälla precis, varken mer eller mindre. Kör du 80 på 90väg? Grattis, 1000 spänn. Kör du 100 på 90väg? Grattis, 1000 till.

Har irriterat mig bra många gånger på just detta. Fine. Man ska inte behöva känna att det är osäkert att köra, men genom att lägga sig under hastigheten så irriterar man folk bakom, vilket leder till idiotomkörningar och sen kanske även olyckor. Och när olyckan är framme, farbror blå på plats och allt är ett kaos - då kommer hastighetsunderträdaren och puttrar förbi olycksplatsen och säger för sig själv "Idioter som inte kan köra ordentligt."

Tvåfiligt land och rike runt! Oavsett 50 eller 110!

uppdaterad lista

Önskelista uppdaterad

Kapa av mig smärtan

Funderar seriöst på att kapa av mig fötterna. Nu har jag sådär fruktansvärt ont igen och kan knappt gå. Kryckor är bra hjälpmedel. Men jag har iaf fått beröm idag så det kanske är värt det=)

Är lite fundersam på min nya leksak... hmm.. undrar om den funkar som den ska? Fast funkar bättre än igår-... fniss..- not...

Tommy vs Christer

I bilen har jag pensionärat till mig rejält. Har köpt julskivor (2 Christer, 1 Elvis och 1 Tommy Körberg). Idag slogs jag av tanken att jag kanske har övergett min lojalitet till Christer.

Kolla in poängräkning:

Röst (dött lopp, men Tommys version av Oh helga natt gav mig rysningar)
Utseende (dött lopp)
Skandalfaktor (Tommy tar ledningen)
Vad Liza tycker om skandalfaktor (Christer kvitterar, kommer på mig att jag inte gillar Tommys stil)
Hippfaktor (Christer gammal alkis men Tommy har snortat. Tommy tar ledningen)

Och kanske den mest avgörande faktorn: Tommy är polers med bland annat Kjell Bergvist. Det gör att jag just nu diggar Tommy mer än Christer....


Å andra sidan så är fortfarande Ol man river bäst, så jag svänger väl tillbaka till Christers favör.

En dag i skogen

Upp i ottan, kollade fällor och sen till slakteriet. Ut på pass och det dröjde inte länge innan det sköts en kalv. Sen var det fortsatt älgskall och Krutov fick komma men han vågade inte riktigt. Hundar ut på Hyttön, kopplades, till slakteriet och flå kalv. Krutov kräktes i bilen, lille snutten. Hem, käka, sova på soffan och nu ätit gröt. Imorgon jobb, men känns som om jag fått tillräckligt med frisk luft idag=)

Heute abend...

... sollen ich nur pizza mit Klucken essen. Es war sehr gut gestern an Church street saloon...

Fick för mig att kolla upp skoltyskan=) Fünf jahre... und ich kann nicht Deutsch sprechen=)

Church street nästa

Älskar impulser! Ringde Direktörn och undrade om mat ikväll. Han var på. Ringde världens bästa Karlsson (eller näst bästa kanske jag ska säga, haha) och han var på. Så nu ska jag och herrarna på Church street ikväll. Yiihaaa. Fast Direktörn var mest bekymrad över tv´n. "Jaha, då blev det ingen idolfinal. " Hahaa.

Taggad!

(Förklarar härmed projekt analplugg avslutat. För nyss hade jag reklam om kläder....)

Härlig seger

MoDo tvålade dit kaffelaget från Värmland idag. Göööööööött mooooos :D

Sov en timme i natt. Sov sen en timme mellan 12 och 13 på soffan. Jag borde sova nu men kan inte. Vad är fel... Varit till Uppsala med mamma i morse på handoperation och sen hem och fixade käk. Till middag blev det gorgonzolafyllda kycklingen igen men på ett annat vis. Undrar vad vi ska hitta på imorrn..

Och jag har visat att jag är släkt med min kära far genom att ringa och ifrågasätta att det är billigare att köpa lösnummer än att prenumerera.

Vidare är Klucken på akvariehumör. Jag är bara sändebud :D

IG i syslöjd

Jag hade en trea i syslöjd när jag gick ur nian och efter det har jag inte rört vid en symaskin. Idag satt jag och skulle sprätta fickorna på nya jackan som jag blivit tillsagd (har inte ens fattat att man ska sprätta fickor så det finns säkerligen ett par jackor och kavajer med oanvnda fickor i min garderob). Iaf. Jag äger givetvis ingen sprättare utan tog en sax och fick upp stygnen den vägen. Kruxet är bara att jag sprättade fel söm först. Jippie. Jag är värdelös. Nu har jag iaf fickor fastän den vänstra är sehr special...Analplugg oxå.

Ska upp tidigt imorgon men kan som vanligt inte sova. Bra bilförare man kommer att vara....

Mitt stora ljus

Hahaha det finns en människa som är så himla sjuk som jag. (som mig garderat). Min Noratös. Bland det bästa jag vet är att skicka perversa meddelanden till henne (läs vidarebefordra från Rickard) bara för att se hennes svar. Fast mina Christer-sms är nästan bättre, haha. Nu är det snart lov så då jädrar blir du inte av med mig, kolla upp tid och plats så kommer jag=) Och ska nog bränna en Chrille-cd så att du får din dos av härlig basröst i andliga sånger. Men Christer har ingen analplugg.

(Börjar tro att det inte funkar så med reklamen... tror att detär slumpen... men analpluggsteorin får fungera veckan ut).

Slut som artist

Sitter på jobbet på sista rasten. Helt Slut. Vill hem. Sova. Sova. sova. Känner igen den här känslan sen förr men det måste bero på årstiden. Analplugg också. Nej. Upp med humöret Flizan,är en timme och en kvart kvar till soffläge. Och nej,jag ska inte med och äta av olika skäl,men kanske kan man känna sig som en ändå. Däremot ska jag äta med Direktörn som haft en rejäl uppförsbacke. Håller tummarna för dig nu killen:)

Övergiven

Hunden kom upp, såg mig ligga i soffan (finfin att sova i), klev mig i ansiktt, hasade ner på halsen och trampade på min mage fäör att sedan ta samma väg tillbaka, hoppa ner från soffan, in i köket, slicka tallrikar i diskhon och sen gå ner. Jahapp. Jag är övergiven. Ingen hund i knävecken, ingen hund bakpå ryggen eller ingen hund på magen eller framför ansiktet. Nu ska jag fjäska järnet så att hon vill mysa med mig igen.

Har drömt värsta konstiga drömmen i natt,m typ en skräckis fast som om jag höll på att spela in film så jag visste att det inte var farligt. Kanske skulle man skriva ned den som en deckare men blir fundersam om jag typ sett en film eller läst en bok med den handligen...

Men i drömmen ingick ingen analplugg..

Så är man här igen

Halvglor på Lost i väntan på treans komeditimme som jag alltid kollar på när jag jobbar sent. Inget kul att rapportera tror jag, annat än att verkstadsmesset från Rickard gjorde mig på gott humör. Analdildo. Haha. Kunde inte komma mer passande än under min analpluggstestperiod.

Nä. Herrå. Och hutter för det är svinkallt..

Kvalitetstid

Hunden och jag. Jag vet att jag tjatar men Dreva is the shit. Idag låg vi och sov till tio när vi blev väckta. Jag låg i skarven och hunden låg i hela sängen typ. Sen käkade vi frulle och begav oss till soffan och käkade ostkrokar. Och nu har vi precis ätit nudlar. My dog. Coolast i världen. Är bara så. Ska jobba fyra så det innebär att jag har två timmar till i soffan innan dusch. Undrar vad vi ska kolla på nu=)

Har ont i fingret. Vette fan vad jag gjort. Jobb imorrn 14-21. Innebär mer tid med voffsing på morgonen.
Vilket socialt liv jag har, haha. Låter patetiskt ju att tilbringa mest tid med nån som inte svarar eller nåt. Skit samma, äkta kärlek iaf=)

Affärsförslag

Jag kan spela i ditt damlag om du ger mig massage =)

God daamn vad jag är stel utan att ha gjort något. Men nej, inte klaga... har iaf tappat lite skrivkänsla. Återkommer sen, nu tv utan analplugg.

Footloose och tornedou

Kan inte stava den där oxbiten. I know. Var på musikal efter att ha åkt med en torr taxidriver. Vi satt längst fram och det var som att se allt på egen tv. En halvmeter från juckande skrev och bautapaket. Bra kväll,kusin vill vara mer kulturell:) sen hittade vi en rest m typ potatis,haha internskämt, och njöt. Tog en taxi,fick veta varför poliser var ute och sen till hotell där hissen krånglade men vi fick en ny vän:) later och more:)

Dax för Måns

Är i regniga Göteborg och ska kolla Footloose. Kusin och jag åt en sen lunch. Blev ronald efter att sk snabbt och gott inte verkade gott och var definitivt inte snabbt. Först skulle en kebab ta 8 min,sen 20 till 30 min och sen hade han inte så mycket kebab. Vi gick. I jämförelse m Gävle så kommer Gbg på andra plats vad gäller Donken. Är ingen stadsmänniska jag:)

Hemköpsreklam

Är det bara på min blogg som det kommit in reklam för Hemköp? Haha. Undrar om det där går automatiskt typ om vad folk skriver och sen blir reklamen efter det. Skriver jag verkligen så mycket om Hemköp? Ska göra ett test om min teori stämmer och kommer därför att minst en gång i varje kommande blogginlägg skriva ordet analplugg. Bara för att kolla om det ändrar sig... Eller kanske ska jag skriva något annat... hmm.. nej, för jag tycker det ordet är så lustigt=) Ungefär som om man studerar det. Analplugg. Det får det bli.

Chokladsås nästa

På väg in till jobbet så ringde Rövarn och undrade hur det var med tigerbalsamet. Sen tyckte han att jag nästa gång skulle kleta dit chokladsås. Jag kom då på den smarta idén att om man blandar tigerbalsam och chokladsås så måste det smaka after eight. Nån som vill prova? :D

Imorrn Göteborg och första raden på Footloose. Måns kommer ha två stirrande par ögon på sig. Undrar om man känner parfymen eller om man till och med får lite Måns-spott på sig. Kanske man skulle köra After eight-teorin redan imorrn ;)

hits