Lite worried

Kom hem. Satt på toa och löste korsord en bra stund. Skulle gå till datan - inga lampor tändes. Var och vippade upp säkringen och vips så börjde de att funka igen. Men akvariet... firrisarna har haft strömavbrott hela jävla dagen och kvällen. Så nu hoppas jag att de överlever chocken (ingen guppade nu iaf) och sländge i 3 syretabletter ifall att...

Veckans wollof

Så här inför helgen kan det vara bra med en komplimangfras:


      Du är ren    -    Jow danga set

Äntligen fredag...

... och som alltid blir det två jobb idag. Därför kör jag en gammal klassiker som snurrade i cd-spelaren flitigt förr.

Och vilken video, hahahahaha.  Kanske gillar du den här mer än Baha men, Mr Seawall ;)

Musiklyssnandet går vidare till en ny nivå

Det bara spritter i kroppen, right? =) Men vilken klassiker. Haha.

Baha men is kanske inte the shit, men nog fan sjunger man =) Kom igen nu läsare: "Who let the dogs out?!"

Som jag längtar

Hej och gå, kan det inte vara november snart??  Min Harry-abstinens är riktigt svår. Men nu finns iallafall trailers. Ah, ljuvligt!

Skadeskjuten

Ojoj, men pappa är rätt rolig "Det hade varit svårt att eftersöka eftersom det inte blev något blodvite". Kan inte låta bli att skratta trots allt=) Å sen åkte vi runt och gillrade om två fällor. Mmm, jättemums det luktade där med halvruttna (helruttna) älgskallar och duvor. Men nu är det korvar a´la hemstoppat som är på snöret.

Sen var man tvungen att duscha för det där med fästingar och jag är inte okej. Jag såg ingen på mig, men pappa hade en ilsken på sig.

Nu soffa och Project Runway (måste ju bejaka mina kvinnliga sidor lite mitt uppe i allt) och sen sussa. Imorgon bitti är det panikskriva ett papper som jag måste ha klart och sen är det bara att köra på=)

Ska ju till Nopper i morgon med bryn och fransar och sen nagel för att göra två saker. Hahaha. Vi får se hur allt blir. Och det blir spännande att se vad det blir för nagelmotiv nu. Kanske ska begära en målad hare=)

Den börjar suga dåligt

Jag börjar bli arg på robot. Han har skitat ner mattan med helvetes massa damm (okej, jag har inte tömt på länge) och nu suger fanskapet knappt upp det jag handskakat av från mattan (sitter således i dammoln nu vid datorn och hostar).

Korsordsklubben har skött sig lite för bra. Vi är redan klara och det är bara onsdag. Fem dagar tidigare än beräknat!!

Och idag kom mina jaktbyxor. Sitter som smäck. Så nu har jag satt på mina klarröda hängslen också. Jag kommer att vara snyggast i skogen denna säsong=)

Stellan

Okej. Fy på mig att jag inte ger ett omdöme om filmen jag såg=)Kusse var (som alltid) nöjd. Hon är ju i och för sig en liten Arn-nörd. Skrattar jämt åt det där eftersom hon innan film ett var lite skeptisk.

Jag tyckte iaf att ettan var som tvåan. Kommer inte ihåg böckerna riktigt men kan säga att jag inte riktigt fattar ibland vem som är vem (dåliga historiekunskaper fröken!). Filmen är alltså rätt okej, fast kanske lite seg. Och jag tycker fortfarande att Arn har potatisnäsa=)

Igår satt jag och kollade in kläderna, eller rättare sagt en sån kappa med huva. Kanske man skulle skaffa sig. Skulle nog funka och dessutom såg den rätt varm ut.

Och Stellan=) Han är ju nästan bara för go´=)

Morgonens musikklipp är väldigt förkortat. Hittade inget med hela som var bra kvalitet=) Så Stellan... hihi.

OS-abstinens

Känner ni av den också? Den där abstinensen av att inte kunna slå på tv´n och kunna se sport dygnet runt. För att lindra abstinensen så kommer här en riktig 12-poängare.

Bio med kusse

Efter jobb1 hämtade jag kusin, käkade på Lams terass och testade nya rätter. Vi börjar bli duktiga! Sen på Arn, vi slapp trängas eftersom vi hade bokat lite längre ner. Säger bara suckers=)

Och sen garavde vi om Wall-E och annat skoj.

Nästa film (som vi vet) är den Patrik 1,5. Verkar ju bara vara för go=)

I frysskåpet

Okej. Det är klart. Fia-darling. Du får honom. Jag ger upp. Det blir ingen fruktsallad. Jag komponerade ett låååångt sms idag och skickade iväg för att gratta typ till nya jobbet och försöka få en inbjudan till kräftslask hos honom. Jag har än inte fått svar. Jag skickade det vid lunch. Okej. Det var ingen direkt fråga, men hallå!

så jag erkänner mig besegrad. Jag vill inte leka fruktsallad med er. Nu ska jag hitta ett nytt offer.

Kanske lite knark inte vore så dumt

Ska införskaffa mig vakenhetspiller så att jag går som en Duracellkanin all day and night long.

Men fram till dess så lyssnar jag på en klassiker. Som inte vill ha knark. Njut=)

Brevbäraren som kommer sent

Dumpade av lite post hos Klucken nu på nattkröken. Jag hoppas verkligen att hon ser det i samband med morgontidningen. Ska nog dra iväg ett sms imorgon om att hon har post. Nu vågar man väl inte ifall man väcker den sovande lilla prinsessan =) Haha.

Men nu var det segt...

Efter att bara ha sovit tre timmar i natt så ligger jag minus på sömnkontot. Det har jag försökt att ta igen nu på eftermiddagen. Tyvärr. Och att sätta sig för att förbereda morgondagen finns ingen tanke på.

Löfte till mig själv: på fredag är jag helklar med hela v 36 planering.


Är inte så på g, så orkar inte försöka vara rolig=) Men voffsens blogg är updated.

Söndagsångest

Alltid. Slår aldrig fel. Söndagar. En enda lååång transportsträcka till måndagen.

För att råda bot mpå söndagsångesten så släpper jag ut ilskan i form av mina favvotyskar. Eller.... min favvotyska sång iaf.



Man ser inte skogen för alla träd...

... eller vad säger man i det där ordspråket? Okej. Skogavverkningen går in i ett nytt skede. Under barrväxten (håret) så fanns tydligen en stubbe (upphöjnad). Den såg jag inte för allt hår som var i vägen (låter som om jag var som en långhårig angorakanin men så var det inte riktigt). Iaf. Jag blöder. Upphöjningen är numera jämnad längs benstrukturen. Där har jag en anledning till att inte raka benen.

Nu kolla långa stafetten och sen klä på mig. Jihoo.

Skogsavverkning

Jag ska hoppa in i duschen nu. Jag ska seriöst sätta rakhyveln i arbete. Oh my god vilka håriga ben! Funderar på att ringa Stora Enso och erbjdua dem att få köra en skogsavverkning på mina lurviga. Nu börjar jag fundera på vad jag gjort de senaste veckorna eftersom jag ser ut som jag gör? Sen kom jag på det. I och med att det regnat och varit pissväder så har det inte funnits nån anledning till att raka benen eftersom jag haft långbyxor. Vädret nu är i och för sig rätt okej, men det kommer säkert bli sämre. Kanske skulle jag spara ut ännu mer för att vara säker på att inte frysa i vinter.

Min soptunna

Har precis avverkat 92 minuter i telefonen med min soptunna. Fast idag var dte inga sopor som behövdes slängas, så det blev ett allmänt snack i 92 minuter. Okej. Lite sopor blev det, men det är onämnbart... ;)

Slog mig precis att jag inte fått mina jaktbyxor skickade denna vecka. Väntar till tisdag och sen ringer jag de där snubbarna. Va fasen, börjar ju bli dags!

Idag inget göra förutom jobb kl 16 til 23. Imorgon fällvittjing (stavas det så???) och sen ska vi ut och släppa lille voff och se om det går bra. Hoppas på bra väder.

Noratösen, jag har en idé (och Mr Seawall kan ju också läsa eftersom jag fick förfrågan i förförra inlägget) - jag kollar helg när det passar att komma till Nora. Blir inte de närmsta 4 veckorna, är fullskiten kalender. Men jag kollar datum snarast. Sen får min Norababy i uppgift att testa drinkar. Jag vill ha olika sorter serverade. Ni kanske har hört nya "Varannan vatten". Jag har en annan variant: "Varannan vin". Och det där med att vara nyktrare... hmm... det kanske blir ombytta roller - att jag hänger över staketet vid Karlssonhuset och har baken fram. Funderar även på att förära B-gatan med en egen variant av Svansjön - fast kanske ska satsa på breakdancing istället. Vem vet.

Jag har iaf en önskelista:
* Nyttig drink (dakiiiiiiiri)
* Sån med Baileys och smultron eller vad du nu brukar dricka
* Nånting syrligt
* En Irish coffee

Jag kanske kommer på mer... Nu ska jag kolla simhopp och sen spjut. Finns ju faktiskt 2 stycken spjutare som är lite go att titta på.





Vad är det med mig och bara överkroppar??? =)

Multispråk

Vaknade för en liten stund sen. Har sovit som ett litet barn. Därför blir lördagens sång en klassiker. Och den här går i multispråk. Bara för att mina läsare ska bli ännu mer internationellt bevandrade.

Aaauiiiiiii =)





Och för den som önskar så kör vi även originalet:

Veckans wollof-fras

Välkommen till fröken Lizas wollof-skola. Idag har vi en bra fras på lager:




       Jag är mig själv             -               Mann mai suma bopa

Strålande planering

Kollade in tider på Pulshuset i höst. Aaa, najs. Kommer att kunna träna de pass jag vill=) step och boxning ligger samma dag så jag lutar nog åt stepen (eller så varierar jag). Åå vad skönt, äntligen kan man komma igång på riktigt. Och det bästa är att schemat börjar 14 september. Det innebär att Hemköpstiderna hinner arbetas av innan=)

Känner att fredagar kommer att bli en slappardag hemma här framöver. Får inget gjort på morgonen alls. Tänkte discka nu och sen duscha och sen är det dags att åka till jobbet. Oplanerad=) Nejdå, jag har skaplig koll.

Disciplin fröken Liza. Disciplin.

Fredagskänslor

Eller nja... är dubbla jobb idag (tackade ja till kvällspass i tisdags) men jag börjar först kl 10 på jobb 1. Och slutar två... Sen hem och sen köra in päron till stan till före fem och sen börja jobba fem. Slutar elva och hämtar päron och sen hem för att sussa.

Jag kom på mig själv att det kanske inte var så bra med gråtande barn, men det var lite lustigt=)

Idag... så kör jag en solklar fredagsfavorit.

The Cure - Friday I´m in love

I don't care if monday's blue
Tuesday's grey and wednesday too
Thursday i don't care about you
It's friday i'm in love
Monday you can fall apart
Tuesday wednesday break my heart
Thursday doesn't even start
It's friday i'm in love

Saturday wait
And sunday always comes too late
But friday never hesitate...

I don't care if monday's black
Tuesday wednesday heart attack
Thursday never looking back
It's friday i'm in love

Monday you can hold your head
Tuesday wednesday stay in bed
Or thursday watch the walls instead
It's friday i'm in love

Saturday wait
And sunday always comes too late
But friday never hesitate...

Dressed up to the eyes
It's a wonderful surprise
To see your shoes and your spirits rise
Throwing out your frown
And just smiling at the sound
And as sleek as a shriek
Spinning round and round
Always take a big bite
It's such a gorgeous sight
To see you eat in the middle of the night
You can never get enough
Enough of this stuff
It's friday
I'm in love

Gör dina egna sexleksaker

Ibland fullkomligt älskar jag Aftonbladets sköna (haha) tips. Kolla in det här klippet på Aftonbladet TV.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/karleksex/article3141290.ab

Det förklarar genast varför Krav-gurkan fått ett uppsving!

En till medalj

Varför tar Sverige bara medalj i konstiga grenar? Asså. Konstiga i den bemärkelsen att det inte är några wow-grenar. Iaf inte för mig. Men heja Sverige...

Barn som gråter

Jag hoppas att det blir en bra dag idag. Jag har alla klasser, späckat schema.

Orkar inte leta efter nån fyndig låt. Idag blir det White lion med sin underbara When the children cry.
Vi ses i kväll=)

Dagens morgonmusik

Haha, kommer att bli en stående punkt det här=)

Idag så är det onsdag. Det är ju lill-lördag. Därför kör vi ett klipp med taskig ljudkvalitet.Kom igen nu och sjung vid datorn!

Avverkat tre av fyra

Jopp. Träffat tre av fyra klasser idag. Roligast var iaf fjäskförsöket till mvg... Jag tror aldrig att jag fått såna fina komplimanger och ett tag var det nästan som om jag tyckte att jag rodnade. Hahaha. Känns iaf bra. Och sen lovade jag chef1 (eller 2 vad man nu väljer) att jobba fredag kväll. Den här månaden måste jag blir rik som ett troll, eller fel... nästa månad...

Kusse och jag var på Kung fu panda. Jag sa nja. Kusse sa okej. På tisdag ska vi se Arn. Fan  vad bio det blir=) Men åå vad roligt=)  Och idag fick ju kusin äta på Max söder efter branden.

Imorgon blir det nog stugan ett tag. Kryssklubben you know=)

Jag har gjort veckans inköp idag. Var in på Dollar store och köpte frolic för 20 kr och 2 hundmatskålar. En i grönt med gula ben, och en i beige med svarta ben. I botten stod det "all gone". Cute =)

Förslag på att ge Krutov en sån för han käkar aldrig upp maten. Och den stackarn hade ju förresten blivit hämtad i Kubbo. Det är ju en bit om man uttrycker det milt.

Haj svaj. (Och nej, ingen musikblogg men det e ju lite kul), tycker jag i af=) .

Ps. Kollade Holm idag med mina kollegor. "Nu ska han tömma kinderna och smeta ut i ansiktet igen" "Äh kan inte finnas nåt kvar i dom".  Och roligast var ändå Spank-skämten fast de kanske inte lämpar sig i en blogg.

Ps 2. Såg ni också likheten mellan ryssen som vann och han boven i en Bond-film som jagar Roger Moore i Alperna och skjuter på honom? Är nån typ österrikisk skidskytt? Jag skrattade gott när den likheten kom upp. Samma frilla. Kolla!

Gammal goding

Igår var den här på radion. Jag fullkomligt älskar den. Del Shannons Runaway. Aaaah, tisdagen börjar fint.

Så sant som det är sjunget

Den här låten är så jävla sann. Jag fattar bara inte att det alltid är så när veckan ska börja...

Trevlig arbetsvecka kamrater!

Tidigare inlägg

Har komponerat ihop ett riktigt fjortisinlägg och satt och funderade på om jag skulle publicera det eller inte. Jag avvaktar. Men jag säger grattis. Grattis till att du än en gång bevisat att man inte kan lita ett jävla dugg på ditt ord.

Söndagsmiddag

Familjen åkte på Akropolis och käkade. Jag tog typ tre små grekiska rätter (lammkotlett (paidakia), souvlaki, biffteki). Sen drog man en baklava till efterrätt. Mums mums=)

Söndagstvätt

Vi går vidare med mina ljudklipp som ska försöka komma upp en gång om dagen. Men först lite nostalgi, som jag inte verkar vara ensam om.(Det här inlägget skulle alltså kunnat finnas i kategorin "Anekdoter" men den hamnar istället i min nya Musikkategori).  Kommer ni ihåg söndagar när man var liten? Vad var det som hände då? Cosby. Anslagstavlan. Sportspegeln (som man fick se först när man blivit lite äldre eftersom det började halv nio. I början fick jag inte heller se hela spegeln, men spegeltiden utökades.) Nåväl. Men vad var det som hände innan Cosby klockan 20? Alldeles riktigt kamrater. Den ständigt återkommande söndagsbadningen. Det där måste vara något fenomen. Flera som jag pratat med har minnet av att just söndag var en baddag. Man skulle vara fin innan måndagen då skolan började.

För att hylla söndagsbaden som numera vid vuxen ålder även kan vara tisdagsbad så slänger jag in en riktig gammal goding. Jag har nått grymma vuxenpoäng genom att till och med ha Povel på en skiva i bilen...

Michael Phelps

Jag saknar nog ord här. 8 guld. 7 världsrekord, 8 olympiska rekord. Idag är jag amerikansk patriot och bjuder på kanske en av världens bästa nationalsånger.

Heja Phelps, en simningsdisciplin till nästa gång? =)



Lördagsdunk

Och det är inte vinaren. Nej då. Ska nog ta och lägga in mer musik på bloggen. Så much roligare då. Det här är iaf en av mina all-time-favourites. Mycket roliga partyn till denna klassiker. Lyssna och njut=)

Bragdmedalj?

Snacket går ju om man inte borde tilldela Ara Abrahamian bragdmedalj för att han vågade trotsa korruptionen i brottning. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte riktigt varit insatt/intresserad/både och av brottning men efter de senaste dagarnas skriverier så kan man ju inte låta bli att fundera över denna "rena" sport.

Okej. Jag gillar inte dåliga förlorare. Men.... det här vet jag inte om det är dålig förlorare. Nån bragdmedalj? Nej. Men en medalj för att våga stå upp för sin sak och för att avslöja dunkla hemligheter...

Du är en liten hjälte ändå Ara=) Om inte annat kan du få vara badpojke i min blogg....


Favorit i repris

Kommer ni ihåg Atlanta? 1996. Michael Johnson bara gliiiiider ifrån sina motståndare. Rak i ryggen som en fura och med gyllene skor (om jag inte minns fel). Klassiker. Undrar om rekordet håller sig detta OS?

Usain Bolt

Ja. Vad kan man säga? Helt makalöst. Avstannande. Lekande. Lätt. Jag har fått en ny idrottsfavorit. Försöker väl klistra in en video men kanske inte funkar eftersom den förmodligen plockas bort.

Kan inte låta bli att tänka på vad tiden kunnat bli? Under 9.60? Sanslöst. Och nu är det 200 meter oxå. Heja Bolt! (Fast jag håller ändå en femtiolapp på Michael Johnsons rekord...)

Veckans wollof-ord

Eller rättare sagt veckans wollof-fras:



                                                Majsen är  inte uppvuxen ännu

                                                                        =

                                                        Mbochabi sachagul

Man är bara för go

Är faktiskt inte trött alls. Kanske kommer dagen efter?  Så... dagen... jobb 8-15, sen till Hemköp och körde 16-23.20 och nyss hemkommen. Jag är glad att jag inte har webkamera. Sitter som jag kom ut i världen med alltså inget på mig och käkar framför datorn. Hej hå hej hå.

Helgen är ledig. Undrar vad jag ska hitta på då? Kanske drinka lite=)

Första avklarad

Jopp. Drog ut på tiden igår och när jag kom hem var jag rätt trött. Slocknade i soffan strax vid 22-tiden och har alltså fått 8 timmars sömn i natt. Jag hoppas att det blir bra eftersom jag idag har dubbelpass.

Vet inte riktigt hur jag ska göra med frukost. Är ingen frullemänniska men kanske borde bli? Ska iaf införskaffa mig banan och energidryck.

Igår blev ju ruggigt matnyttigt... en macka vid halvtio, kinamat till lunch, luftbubblechoklad i bilen, pizza hemma och några dumlekolor. Jiho.

Känns som om dagen inte blir så mycket bättre heller=)

Nä. Ses imorgon=)

Så var det dags

Uppstigning (sket i OS i natt) och strax iväg. Idag bara ett jobb. Sen hem och sova. Rejält. För imorgon är det dubbelt....

Later=)

Nytt jobb, ny era

Jopp. Fast just nu orkar jag inte dra allt. Har ju varit i stugan och ätit och nu är magen i uppror. Kanske även pga nervositet. Börjar nämligen imorgon. Fast det blir nog en ganska tuff fyra-veckors-period. Sitter med dubbla jobb. Så som det ser ut vissa dagar så börjar jag på det ena stället kl 8 och slutar vid 15.30för att sen dra till andra jobbet som är mellan 16 och 23... Jihooo.


Men mer sen... nu ska jag försöka sova (good luck till det) och sen är det första dagen imorrn=)

Oh my goooood

Jag är inte nådigt trött. Kliva upp mitt i natten. Jihooo. Fattar inte varför jag inte kan somna på beställning. Lär försöka ta tag i det där med sovandet. Har ju varit så bra här ett tag.

Nä. Till jobb. Adjö.

Sömnproblem

Asså. Jag fattar inte. Så här är det jämt. När jag ska upp tidigt så kan jag fan inte somna. Nu har jag legat och vridit på mig i över en timme. Suck. Men jag gäspar ju... borde ju hjälpa. Icke sa Nicke. Så nu kollar man på American pie Band camp på sexan. Bara det säger ju allt.

Hemlig resa

Oh yes. Drog iväg imorse norröver och införskaffade mig kroppsmundering inför höstens jakt. Dyrt men det kändes bra. Fick typ 10 procents rabatt iaf. Tack för det=) Och karln som hjälpte mig bara skrattade hela tiden. Skulle ju prova byxor och tillslut blev jag så frustrerad så jag gick helt sonika ut på lagret bland männen iförd endast överdel och trosor. Han erbjöd sig att komma och klä på mig när harjakten är igång,. Haha.

Och jag är nöjd över betyget från pappa : "Det här är inga skitsaker".

Resonerar att smakar det så kostar det, men jag vill ha bra grejer från start.

Nu försöka sova. Börjar sex imorgon bitti. Känns som om jag får sova när jag blir gammal... direkt efter jobbet imorgon så ska jag på hemligt möte. Men Noratösen : blir det ett positivt möte så får vi skjuta på våra framtidsplaner ytterligare, men å andra sidan slipper du klanka ner på affären ;)

Idag har vi (pappa och Söderhällarna) sågat hål i vardagsrummet. Imorgon ska altandörren monteras. Vi får således både balle och alle =)

Imorgon ska jag på middag i stugan. Hej hå vad jag kommer att vara trött=) Tur är att jag är ledig på torsdag. Som det ser ut...

Gissa vad jag ska göra...

... jorå. Alldeles korrekt. Duscha och sen jobba till elva. Jihoooo.

Och den här veckan är ju fin=) Vi får se vad det blir av allt.

Dagens ris och ros

Dagens ris: Till grodinvasionen på 76an.... det är lixom slalomkörning utanför Järvsta för att kunna missa grodorna/paddorna size from hell

Dagens ros (rosor): Till tysken som tyckte min engelska var briljant och även blev impad över min tyska. Och en ros till gamla grannen som hittat hit till bloggen! =)

Första medaljen

Oh yes. I cykling, men jag missade målgången=/ Är trött, börjar redan ta på krafterna att planera sitt liv efter OS. Nu dusch, sen lunch och sen jobb.

I natt får jag nog sova till fyra, var inget "bra" förrän då= )

En gren för mig

Vin-marathon... vilken hit. Ska börja kvala in mig till nästa OS=)  Kan du vara min hare Noratös?

Taskig planering

För det första visar inte piss-tv de sporter jag ville se. Klockan har alltså ringt klockan 3 och klockan 4 utan att det gav mig resultat.

För det andra skulle jag ha duschat för en timme sen. Jag fastnade vid datorn.

För det tredje har jag värsta idén men det känns som om jag borde vara miljonär. Haha.

För det fjärde börjar jag störa mig på armhår. Såg nu att det kostade 200 kr att vaxa bort skiten. Kanske ska testa det.


Nej. Dusch. Sen mat med morbro och morfar. Sen simning kl 13 (inte jag...) och vidare till jobbet kl 13.30. Ses väl kanske vid kvart i tolv=)

Veckans wollof-ord

Jag hänger på språkskolan och kontrar Mr Seawall med wollof-listan. Jag tycker att det är ett bra initiativ att låta bloggbesökarna bli mer språkligt bevandrade.

Here we go....

Dusch - Sanguwai

Dagens ris och ros

Länge sen sist=)

Dagens ris:  Till mig själv som haft konstiga trosor på mig och därmed fått nåt skavsår vid troskanten

Dagens ros:  Till mina "tanter" på jobbet som berömde min ordning i skåpet och min uppfinningsrikedom. Hihi. ska köpa såna till er i julklapp i år så ni kan ha lika fint som jag.

Veckans inköp

Os-guiden.... vilken lycka. Nu kan jag planera mitt liv två veckor framåt. Alarm påsatt olika tider så sover jag därimellan. Ska försöka sussa nån timme nu innan jag börjar första sportpasset=)


Och jaaaaa, jag vet vad en sparKcykel är. Men en sparcykel... är det en cykel man kan spara sin lön på ? Typ istället för gris? =) Driver ju bara med dig....=)

Kanske ska hänga på Mr Glosa och kontra med "Veckans wollof-ord". Det skulle kunna bli en succé. Haha.

Vill verkligen inte

Ska iväg och jobba. Känner inte alls för det. Är trött sen igår, fryser och vill helst ligga udner det varma täcket. Var ner till Roger på förmiddagen så nu har han fått läxa och göra klart ett kryss. Är det enda vi har kvar=) Hipp hipp=)

Nä. På återseende...

Fylleinlägg

Fy fan vad vi är sjuka. Så grymt=)

Varit in på cityfesten. Fick åka billigare hem med bussen efter att Klucken inlett charmoffensiven. Jag drar allt n ån annan gång. Nu ska jag stupa i säng.

Men tack Klucken, Hanna, Chricco. Markus, Elling, Åkebåt, busschauffören, sheriff Clint, kräftätaren som gav mig en klo, Johan, Lisa (?), Madde, husbandet, Hanns vän på tåget, alla =) Hahahaha. Så sjuka. Så jävla bra.

Några få timmars sömn

Håhå jaja. Och nu in i duschen, sen frulle och sen stan. Blir dagstur till Åland idag. Jag är trött. Det är lindrigt sagt. Kanske ska sussa på bussen=) Vädret lite regnsjukt.

Nä, så här blir inga barn gjorda, bara att sätta fart....

Högtflygande planer

Hahaha. Ja du Klucken. Vi får se. Hahahaha. Men känner jag dig rätt så sker det väl=)

Rain on its way

Jag är så bra på engelska så det finns inte annat. Men ser iaf regnsjukt ut. Tänker lite på mina engelskakunskaper och situationer de satt mig i.

1. Första trippen till Asien ensam. Var i Thailand och hade ju värsta skräckupplevelsen av att det fanns ödlor på hotellrummet. Så när jag skulle in på ett hotell på Kata beach så försökte jag fråga om det fanns ödlor där.

Så kopierar in inlägg från förr, skrivet i Thailand utan prickar=) : "hmm.. iaf, jag fragade om  odlor. De fattade inte. Heter det inte Lizard???? Iaf, jag visade ett kort pa den jag knappte kort pa igar kvall. Visade det for personalen. De bara skrattade (ovanligt) och sa ba nononono. Och nu hoppas jag det. Ska ha det dar odlekortet framme och visa i framtiden sa fort jag ska utomlands och in pa hotell. "

2. Klucken och jag var på Korfu. Vi hade varit i Korfu stad och partat och skulle hem till vår familjevänliga strand. Eller... vi skulle till vår lägenhet uppe i en backe. Jag hade happirajerna och en hatt på mig och var riktigt risig i form av äcklig bakfylla och en svett som bara rann. Taxichauffören körde som en idiot. Det enda jag fick fram (hjärnan tänkte inte alls under bakfyllan) var: "Drive slow! I´m gonna throw up!". Taxin körde inte fortare men han körde oss inte hem. Istället dumpade han av oss på stranden och jag vet inte om han tyckte att jag skulle bada och svalka av mig.

3. Klassikernas klassiker är när jag och Sara var i Bulgarien på Sunny Beach. Där lapade vi Pina Colada och andra drinkar. Iaf. Jag ville jämt ha sugrör, men ibland fick jag inte det. Och under i stort sett 2 veckor gick jag till bartendrarna och sa "I want something to suck on". Skitbra tyckte jag. När resan nästan var slut upplyste en av personalen mig att det heter "Straw".

Engelska... äh... jag klarar mig ändå=)

Lite halvsvettig

Hade jackan på mig i skogen, blev varmt och kladdigt=) Träffade Yngve som sa att det var funktionärsskjutning ikväll och att jag väl kunde komma upp då. Men jobbar ju=/

Helt otroligt att det är mindre äne n månad kvar till harpremiären. Jag satsar en hundring på att Drevus fixar Charles-Ingvar i år=)

Morgonbestyr

Vägt Kaiza och nu ska pappa och jag iväg för att skjuta. Det innebär alltså att Voffis-bloggen uppdateras=)

Det glädjer mig verkligen att se...

... att två bekanta väljer att besöka min blogg under arbetstid och dessutom ge ett avtryck=) Haha. Jag kan trösta (kanske fel ord) dig Eva om att arbetsmoralen är lika hög på Hemköp... fast där kan jag i och för sig inte blogga under arbetstiden... Passa på att njut nu de här dagarna innan allvaret sätter igång på riktigt=)

Själv har jag smaskat kräfta. Och så kollade jag och kusse på Irene och en massa halvointelligenta tv-program. Sen bar det iväg till Filmstaden. Kom på alldeles för sent att de stängt av gatorna i Gävle eftersom cityfesten börjar imorgon så det blev en lite lång promenad till Narnia. Filmen sådär. Jag irriterades mest av att folk hade dålig blåsa och att det pratades. Typiskt när det är barnfilm=)

Imorgon jobb, sen Åland på torsdag följt av förmodligen en tripp på citygalajet.

Najsigt väder

Helt perfekt väder idag. Ska ner till stugan snart, sen filmtajm gånger 2 med kräfta. Kan inte vara bättre saker att göra en dag när det regnar.

Stekaren som blev bränd

Det här inlägget tillägnar jag Noradarlingen.

Idag kom det in en Gävle-stekare. Det tror jag är en sån som inte riktigt kommer upp i äkta stekarklassen men som kämpar hårt för att komma dit. Hur jag visste att han var en stekar-wannabe? Jodå. Klädkoden stämde. Och snacket. Han träffade nån kompis och avslutade med "Vi hörs. Gubben". Bara det.

Iaf. Så skulle han betala. Slängde upp sitt American Express. Modell American Express Guldkort. Och för att förtydliga för dig Nora darling, så kan man bara ta på summan med såna kort. Summan var runt hundringen. Apparaten tjöt. "Medges ej" stod det på datadisplayen.

Så säger tönt-stekaren "Guldkortet funkar inte." Bara en sån sak. "Guldkort". Bara för att visa för halva Gävle (okej, överdrift) att han hade Guldkort från American Express. Så säger hans kompis (ej Gubben-kompisen) att han betalar. Kompisen är för övrigt ingen stek-wannabe. Köpet går igenom. Kompisen säger "Maestro funkar alltid."

Äg! Jag skrattade åt dem. Stek-wannaben skrattade inte. Kompisen flinade. Sen gick de. Var det inte en gullig incident som va klockren va? ;)

Söndagens utskällning

Glömde ju att ta typ "Dagens utskällning" igår. Typ kvart i elva kom det in en kille, modell yngre än mig. Först strulade pantapparaten, Sen var jag och plockade ner skyltar och då kom han och frågade om Sempers mjölkersättning. Så hänvisade väl jag till barnmaten och då kom det... urladdningen...

Kille: "Men det är tomt. TOOOOOOOOOOOOOMT!!!!!"
L: "Me.."
K: "Så är det jämt! Tomt. TOMT. TOOOOOOOOOOOOOOOOMT. Slut. SLUT. SLUUUUUUUUUUUUUT"
L: "Me..."
K: "Tänk om ni kunde börja jobba och få ut saker som står bakom. Jag blir så förbannad"

Och så går han ut. Jag står helt stum kvar. Går till barnmaten. Okej, vi har inte (finns inte i sortimentet hos oss) Semper mjölkersättning på litet paket, färdigblandat. Men vi har Nan. Och det står i hyllan. Hyllan nedanför står Semper mjölkersättning i pulver. Fast den stod långt in på hyllan. Efter att ha sett detta så känner jag bara mer att det var en idiot. Letade säkert inte ens. Och vi som var så nöjda över att vi inte hade några varor förutom lite grönsakskonserver bakom.

Kommer till kassan. Frågade Tessan om hon också fått en avhyvling. Inte då. Men sen hade vi teorier om varför han var så arg:
* Tydligen var det med i lokaltidningen i lördags om att ungen var född - kanske var han missnöjd med hur han såg ut på bild
* Han hade Bajen-tröja på sig - det har kanske inte gått så lysande för Bajen och därför var han arg för det
* Tjejen har barn med en annan och exet är tydligen snyggare - arg för att vara fulare än den som tidigare varit med tjejen och därför ständigt svartsjuk
* Nyss fått barn i familjen - arg för att inte fått komma till på länge.

Och när vi hade raddat upp teorier kändes hans raseriutbrott som en skrattretande grej.

Idag har jag inte fått skäll. Inte alls. Jag har inte ens fått nåt gnäll över att det är fel pris eller att det saknas nåt eller.... tja. Så idag var en bra dag. Typ=)

Tisdagsdejt bokad

Kusse och jag ska dejta. Med Irene, kräftor, vitlök och sen Narnia. Vi är ena riktiga hejare på att dejta=)

Middag from heaven

Hahaa. Laxmackor från Engman. Och så... en strawberry daiquiri. Idag fick jag nog till den bättre i konsistens, aningens för sladdrig. Stackars mor och far som kanske vaknar av att någon först krossar is och sen kör igång en blender. haha. Men nu är det nyttig drink framför datorn. Skål=)  (Söndag??)

Rekord

Haha. Var ner till Roger så nu har vi skickat in kryssen denna vecka. Tydligen var det rekord på hur många han löst. Bra korsordsklubb säger jag bara=)

Nu jobb. Jag har rimmat till chefen om nya kläder. Det kanske fjäskar lite=)

Jag ska sitta inspärrad

Jojomen. Det har jag fått skriket rakt i ansiktet idag av en sk affärsbesökare. Fan vad glad man blir då=) Ingen idé att diskutera vidare med människan, men jag var lite sugen på att fråga om hon kunde rekommendera mig nåt inspärrningsställe som fungerade - eftersom hon själv inte verkar ha uppnått resultat på dem hon besökt. Men nej, så får man inte säga till kunder. Bara tänka.

Dagens jobbflirt - mannen med rim. Idag tjoade han över halva kön att jag såg bra ut i mina glasögon.
Man: "Varför har du skaffat såna?"
L: "För att jag ska kunna se dig bättre"
M: "Jag ser dig varje natt i mina drömmar".

Hahahaha. Mamma och pappa undrade vad det var för ålder denna gång på jobbflirten och jag svarade att han var i deras så jag har ju sänkt åldern efter kanelbullen=) Apropå Kanelbullen... har inte sett honom. Hmm... lite orolig allt=)

Avklarad jobbdag

Och peppar peppar så verkar tabletterna funka=) Bajsfri sen klockan 16 =) Det firade jag nu med en ostskiva. Vi får se vad det blir för resultat av det. Alltså. Jag är hungrig. Det känner jag nu. Som ett hål i magen och kurr. Men kan rekommendera den här snabbdieten, har tappat över 5 kg sen i tisdags. jag veeeet. Det är vätska. Men ändå!! Lite kul är det ändå=) Ska nog ta en ostskiva till bara därför=)


What goes around comes around

Ja ni... ni skulle bara veta.... Eller.. Norababy vet. Och nu kissas det och bajsas det helt vilt. Jag kan bara säga att man ska tänka på sina uttryck för nångång kommer det fram. Herre min gud.

Har varit och löst korsord med Roger. Han behöll min tidning för att skriva av=) Haha. Och nu ska jag duscha och sen jobb.  Ingen middag ikväll på jobbet, men laddar med ombyten och dryck.

Mobilen och jag är för alltid. Med melerad display efter hagel- och regnskuren. Tänk vad mycket vi varit med om under det här året (typ).

Nä, latööör.

Dax igen

Jobb i eftermiddag, säkerligen varvat med löpning på muggen. Idag ruskigt varmt, orkar inte vara ute känns det som . Skugga någon ?

hits