Boom och Splash

Vilken dag, eller rättare sagt - vilka dagar. För det första egotrippades jag rejält, mmm gotta sig i det. Ett kap är vad jag är, regerar, äger, lyckas och är bäst. Mmmm, känns grymt skönt, självförtroendet på väg upp igen efter att ha varit nedtryckt i skosulorna.

Blev en lång dag igår, utav olika anledningar. Grannen kom över med blommor som mamma och papa skickat. "Ja, man får väl säga grattis". Hmm, nä...  Idag kollade jag, jorå, minus 2,7 kg sen i måndags kväll. Hur mycket i onödan bär man på egentligen? Men som jag och mamma sa, det kommer tillbax direkt. Som nu, inget av det jag fått i mig har kommit ut igen. Hmm... och magen skriker fortfarande efter energi.

Så jäklans god saft man har fått hem. Mmm, vill ha mer...

Kände inte för nåt myselipys igår, hade andra planer (dejt med herr Gustavsberg) men tydligen var jag ett bra sällskap trots att jag sprang titt som tätt. Somnade astidigt och vaknade i morse för dos 2. Fick skjuts av Terry dit och Tarja hem. La mig i soffan. Sen kom det tulpaner och närhet=) Har varit lite osocial ändå idag, blivit en hel del telefonerande. Fryser fortfarande, men ordnar sig ju ;)

Ska passa på idag och imorrn nu, sen åker jag ju ensam hem till Älvkarleby på fredag, kanske bra att vara lite borta från varann ändå=) Saknar redan...

Och Simpsons blir bara bättre och bättre. Doh!

Bodd är inte på mina idéer tycker jag, haha, ska minsann lägga upp ett oemotståndligt program jag. Mohaha. Men det tar sig, tror att det är 4 saker vi är enade om nu iallafall =)


Leksand nästa

Oh yeah, lördagsnöjet är räddat. Fullsatt mot Brynäs. Fortsättning följer :)

____________------------________________


Och här är fortsättningen. Haft en bra dag trots att Colin McRae inte var i form och trots att Tina Törner hade lite fel med OK-kartan. Lite neggo, det var fruktansvärt trånga gator i Leksand och det var heller inte skyltat. Hittade genom att följa strömmen =)

Liza lyckades nästan med konststycket att skämma ut sig. Snubblade i första pausen på någons fot och höll på att ramla. Någon med foten tar tag i mig och håller i mig, suck, tur det. Hade dött annars, eller åtminstone börjat skämmas och tjuta och fått stor näsa =)

Brynäs vann med 3-0, och - jag hatar att ha rätt (smile) - Bäckström blev matchens lirare. Hihihoho.

Höll på att sluta riktigt illa redan i morse, e ju apmycket snö och jag körde fast på garageuppfarten. Satt och skrek diverse ord i min lilla bil och då kom en gubbe ned i nån sorts mockasiner och skulle hämta skyffel för att hjälpa mig. Förmodligen hade han sett mig från sitt fönster. Precis då lossnade lilla bilen så jag tackade för hjälpen ändå och drog. Sen var det nästan på gång igen efter jag hämtat upp sällskapet. Måste ha kommunens klenaste bil. Var lite svettigt där att jag inte ens skulle komma iväg men det ordnade sig ju.
Jaha, vad ska nu lördagen bjuda på. Vem vet, vem vet ;) Hihihoho, ska få hjälp med att tina upp i allafall, var ju snällt av Bertil åtminstone att ha skottat åt mig. Burr, fryser, så, ska nog ta och krypa upp till lite värme i soffan tror jag. Fnissfniss.

/

Lite taskig fantasi

Skyller på skallbanket tror jag... Mjo, blev en väldigt fantasifattig måltid idag, men jag håller min lilla plan iallafall. På nåt sätt så har det känts som om allt bara sugits ur mig efter den senaste tidens händelser, blir bara ledsen och besviken ju mer jag tänker på det. Ännu lägre än Glocalnets priser. Men, som jag sagt under veckan, up your ass. Fatta körda ni är nu. Det går inte att reparera. Just forget.

Chockat en hel del. Mjo, inte undra på ;) Hoppas det håller i sig.

Undrar hur mycket en fisk kan bajsa på en dag egentligen. Tycker att varje gång jag kollar på dem så har de en sträng under magen som fladdrar i vattnet.

Har varit i rätt bra sinnesstämning, hade en onödigt skön helg. Vi stängde in oss och bara gottade oss. Kollade på Prison break och väntar nu på andra säsongen. Satans bra. Något som både han och jag var lite halvstolt över var att vi inte tog hem nån mat utan vi gjorde det vi kunde i det lilla köket. Mmm, fler såna helger tack i mitt liv. Tänk att lilla jag kunde finna en sån stor stjärna :)


Jag är inte bra på att slå vad. Men okej, det var värt nappar om det ger det resultatet det verkar =) Och nej.. jag är inte Jesus . Haha.

Surrade med Elin en bra stund idag, sen kom vi på en skojsig idé. Tvångsbesök med tillhörande fika är något vi kommer att utnyttja fler gånger. Hihihoho. Var en bra kväll iaf, så tack för den. Ska ta en liten fika med Elin imorgon oxå, inte glömma det sociala =)

Apropå socialt... skrattade gott åt mitt sms igår kväll. Känns bra att kunna göra det. Hihi.

Nej, ska man ta och ägna lite tid åt plutten kanske. Adios.

Lite crazy och mycket annat

Japp, har överatalat Bodd till att va lite crazy, det här kommer blir kuligt värre.

Så var det då en dag med mycket annat. Trollspön och magiska Harry Potter, Hihi. Åsså Creemy. Är min nya drog. Måste sluta. Men det är gott.

Kom hem rätt sent idag, men blev glatt överraskad. När jag öppnade dörren så sa han att han skulle ta med mig ut. Så vi åkte iväg och käkade för att fira (eller vad jag nu ska säga) mitt nya jobb. Mmm, så mysigt. Verkligen glad att ha honom i min närhet.

Kom hem för en liten stund sen. Ska nog lägga mig och träna hjärnan med lite sudoku igen, Var ett tag sen känns det som.

Borde kanske ta tag i telefonerandet nu på kvällen och ringa alla som ringt, men tar det imorgon eller så får de ringa igen. Risken är ju att om jag ringer en så hinner jag ändå inte med alla så då kan jag lika gärna vänta med en=)

Å Södertälje leder över Linköping, skräll.

Håller tummarna imorrn glittret...

Och hur det är med det andra vet jag inte. Usch...

Nähä, over & out.

Akvariekoll och fryssen

Fattar inte varför jag fryser jämt. Var och grejade lite till akvariet idag och startade upp det på kvällen. Hann precis klart innan Prison Break. Var snuskigt bra idag. Så nu blir det inflyttningsfest i helgen, med dop under samma tillställning. Jippie.


Hade det trevligt i natt, tänker på dig och håller tummarna =) Och som om inte det var nog med allt den skiten så kom det fram annan skit idag. Du och jag mot hela världen, fast den här gången är jag inte med, inte än iallafall. Vet att jag inte borde tycka synd om, men det blir så.

Jag är inte så insatt i 20-sekunders-regeln, vill inte bli heller.

Idag var det första gången jag hörde låtsasmamma säga något i snudd på svordom och fula ord om någon annan. Du lär dig.

Måste sluta svära, men nu är jag van efter min byhlevistelse. Skiter jag i. Vet att det inte låter bra, men det är så jag är. Egentligen.

LF skulle bli religiös. Mjomjo, och i framtiden fanns det ingen anledning att deppa. Det ska jag lägga på minnet.

Flashigt Flajz, verkligen :D

Pappas specialdesignade julklapp är guld värd, snygg dessutom. Å för att flasha ännu mer så är det ju ingen i Karlskoga, Karlstad eller Örebro som har en sån. Så det så. Skön är den, mmm så mumsigt.

Försökte koppla in datan igår på TV´n, det slutade med att inställningarna var bautastora och att min Porsche var kokhet. Dessutom pajade jag en kabel så den går inte ens att få igång. Crap. Rejält.
Jeje, fortsättning följer. Tack för hjälpen iallafall ;)

Over and out, Liza blackout.

Och jag är en hejare att hitta billiga priser. Var lite crazy, yooohoooo.

Direktörens 30årsfest

Finns mycket annat att vräka ur mig om, men det var ju den som var igår så det får räcka. Jag och Karlsson åkte dit och skulle hjälpa till, resultatet blev att inget var gjort innan och att Oskar själv inte var hemma. Han kom efter ett tag och då hade vi börjat städa redan. Sen grejade vi och humöret var på topp. Han fick vår present och tackade för den, hoppas nu bara den kommer att användas. Folket anlände och jag lekte suplekar. Som vanligt förlorar jag jämt. Kändes lite skumt i början, men... de är vuxna nu. Eller inte. Eller lite. Skit samma. Pratade mycket med en av dem man haft mest kontakt med sen tidigare, konstigt hur naturligt det kan kännas trots att det gått så många år.

En del åkt till stan och spriten började verka hos andra. Tjafs blev huvudingrediensen. Träligt. Sen började jag plocka undan lite i köket och Karlsson diskade. Blev så anti så det fanns inte ord. På nåt sätt kändes det som om jag var totalt överflödig där och inte passade in. Uppdelade läger. Och sen, kanske det som stör mig allra mest, att folk alltid räknar med mig och min hjälp. Den dagen jag har fest hemma så är det då inte någon annan som hjälper mig på det sättet. En känsla av att man bara var där för att bli utnyttjad. Inte ett tack eller något annat, bara stängda dörrar. Plockade ihop mina saker, satte mig på trappen och frös. Karlsson ringde taxi, sen avboka eftersom Erik var snäll och skjutsade hem oss. Eller jag betalade, rätt ska vara rätt.

Så nu sitter man här idag. Lite anti. Lite irri. Mycket tankar. Hade ju tänkt åka till Kga först imorgon men åker redan idag på eftermiddagen. Orkar inte med byhålementaliteten nu. Dessutom är det helt sanslöst att en människa man känt så länge kan bli så sur för ingenting. Folk har hört mitt namn sägas under bråket, men va fasen, jag har inte gjort ett dugg. Fattar inte att jag jämt blir indragen i skiten.

Ska vänta på vykort från Thailand nu. Inget annat hem nu ;) Fattar inte att jag jämt blir orolig för vad som händer, alla har sina egna liv - även utan mig - men ändå kommer många och pratar med mig om saker och ting. Tycker om dig iaf och blev sur när jag hörde andras kommentarer igår, ingen säger så om mina homies=)

Jeje, ska man ta och packa sina saker idag då. Funderar att ta med lilla akvariet till Kga, funderar bara på hur det kommer överleva när jag är borta =) Men the housekeeper kanske kan fixa det oxå...

Prison break och liggsår

Suck, blev inget sova inatt, gick upp (eller ner) till halv sju och käkade gröt. Tur det, de hade varit taskiga och planerat in en hundgårdsdag för Dreva men nu kom jag som en räddande ängel med mitt duntäcke och gjorde så att hon slapp. Efter gröten kollade jag och hunden barnprogram innan vi kollade in i John Blunds värld nån timme. Vaknade, käkade lunch, slappade, sov, typ. Sen va det mat igen och sen tv-soffan. Har allvarligt talat snart fått liggsår. Gör inget annat. Orkar inte. Bläsch.

Sov nån timme efter maten och vaknade lägligt till lagom uppvakningsstund innan Prison break och det är det som jag /vi (hunden... de andra la sig efter första typ) har glott på nu. Var riktigt bra. Fast jag jämför med Oz. Tycker än så länge att Oz är av det bättre fängelseslaget. Nåväl, blir iaf en serie att följa nu i januari. Dessutom är det mycket bättre sändningstid än för Oz=)

Just nu funderar jag på hur desperat jag är. Min granne skulle bara veta. Haha.

Imorgon då, hmm, tja... blir att gå ner till halv sju igen för att få lite rutin sen är det Casper på tv och sen ska jag coh fissilusan sova ett tag till strax före elva. Där har jag fått ett problem. Är repris på FBK-matchen från idag, skulle vilja kolla på den (Kåberg gjorde ju mål ffs) och så kanske man kan få en liten glimt av Bull. Å andra sidan vet jag hur matchen slutade men... samtidigt på ööö femman är det Fat chanse. Nu har jag och Dreva varit med under invägningen så vi bör ju kolla själva tävlingen också. Hmm... blir att zappa minsann.

Ibland undrar jag vad jag har gjort för att förtjäna att ha vissa människor runt mig - en del på gott , en del på ont. När det gäller den goda biten så kan jag inte bara annat än le åt mms´et jag fick för nån dag sen. Gobit där ;) Blev direkt piggare.

Nä, ska nog ta och spela lite Harry tror jag innan det blir kvällens traditionsenliga sudoku .

Poff, I´m gone.

Svårt att sova och funderingar

Hmm, har varit ett tag sen nu, vet inte vart jag ska börja. Hade en okej jul, och sen ut på juldagen på Heartbreak. Var inte min grej. En del trevliga SMS-kontakter om inte annat efter alla dricklekar. Blev inget derby på annandagen utav olika skäl.  In på rean i Gävle på tisdagen, gick på Narnia när jag ändå var inne. Dagen efter lekte jag med kusin hela dagen, vi började med zoo och avslutade med King Kong. På vägen hem från en Sandra som blivit utlåst av låssmeden satt jag och råfrös i bilen trots Goose på mig. Började ana lite oråd och mycket riktigt. Efter det har jag varit tvärsjuk. Helt slut i kroppen och spytt och krasslig mage och halsont och huvudvärk och hosta. Sover hela dagarna. Orkar inget.

Igår var det nyårsafton. Jippie vad kul. Låg hemma i soffan och kollade Christer Sjögren. Nykter. Fick ett oväntat telefonsamtal som värmde gott. runt elva kom direktören och hämtade mig. Vi åkte in til stan, stannade på Max och köpte en Fanta och en Colalight. Sen parkade vi vid slottet och skålade i våra pappmuggar och kollade fyrverkerier. Sen åkte vi ut till Långsand, skulle bara va där en snabbis, men en snabbis i direktörns mått är tydligen timmar. Jag var hemma vid halv tre. Mer slut än vanligt.

Och nu då. Kan inte sova. Rethosta. Men inte bara det. Jag är fruktansvärt nedstämd. Trodde jag skulle kunna bli gladare men idag kändes det bara som om allt var värdelöst. Spelar ingen roll vart jag befinner mig, är bara crap ändå. Ångrar så totalt att det inte blev bättre sist .

Vad kommer att hända 2006? Förhoppningsvis bättre saker än 2005. Jag vet att jag vid födelsedagen kommer att ha en svacka, tokgråta för att jag inte lyckas med nåt i livet. Jag vet att jag vid jul bara kommer vilja ligga med huvudet under täcket.

Nä, ska väl försöka sova lite.

Over and out.

hits