Ska bli dansbands-groupie

Larz-Kristerz. Säger bara det. Jag ska fanemig bli groupie.

Är lixom lite pissed nu när min puma Laila kärat ner sig i Niklas Wahlgren.  Bara därför får hon inte vara mitt framtida frikort. Hahaha. Och Noradarling har fått en buksvåger i form av rufshuvudet. Fan vilken bra humor vi har.

Nu Zingo (istället för hojt).

// En till.

Sorg i fiskhimlen

Skulle lyxa till det för firrisarna och gav dem frysta räklarver nu på morgonen. Kollade sen till och ser att mikn stora haj ligger och guppar på ytan. Den får inte plats i fiskhåven så fick ta fjärilshåven istället. Visste inte vad jag skulle göra:
1. Spola på toa
2. Slänga ut genom fönstret så att grannkatterna får mat
3. Soporna

Valde nummer ett. Efter 2 spolningar låg den fortfarande i toaletten. Fick då agera räddare och tog en plastpåse på handen och fick fatt på en sliskig fisk i näven. Så nu ligger den i en tom smörbytta i soporna. Måste komma ihåg att gå ut med dem idag...

Hmm. Trist för den var så stor och så gammal, måste ha dött på morgonkvisten för den var så fin så=) Det här innebär att jag förhoppningsvis kan stoppa ner händerna i akvariet igen, den var ju så jädra skygg och plaskade så hemskt...

Nu frulle. Vad? Haha. Nudlar.

Räkningar är djävulens otyg

Vad kul det är att få lön så här en fredag! Sätta sig ned vid datorn, betala räkningar och se att det är inte överdrivet mycket kvar på kontot. Så när jag satt och var förbannad och tyckte att jag själv var ett fall för Lyxfällan så kom jag på det... direkt vid insättning av lön så dras det pengar till sparande. Och om jag räknat rätt så är det ett sparande på typ 3000 kr. Varje månad. Så om jag nu skulle lagt på dessa 3 papp på den summan som jag nu har kvar så ser det faktiskt riktigt bra ut=)

Tyvärr kommer det ju alltid utgifter som inte är riktigt nödvändiga, men så är det väl hos alla? Den här månaden var det greenfeeavgiften tillexempel som drogs. Och kläder=)

Nä. Undrar om man ska åka ner och handla lite i Skutan, käkade slut på frullen igår... å andra sidan är det något som jag inte alltid äter så kanske är onödigt. Har inlett projekt "Äta ur frysen". Det går sådär...


Direktören och jag ska på dejt imorgon som det ser ut. Funderar på en köttbit och lite sprit.

Och på tisdag ska kusse och jag ses för att pigga upp mig. Jag har beställt dollar chips och kusse sa som Vickan: "Ja JA JAA". Church it is... och kanske en film på det. Länge sen nu=)

Tv-lycka!

Project Runway startar på måndag igen! Härligt =)

Jag är inte så smart som jag ser ut...

... eller så är det just det jag gör?

Först upp i morse och skulle ut med Kaiza i skogen. Var inga harspår så vi sket i att släppa henne efter rådjursfadäserna. Hem. Sen kom snilleblixten att jag skulle åka skidor efter Kaiza (precis som grannarna gör efter Krutov). Jodå. Hittade en sele och sen ett rep runt magen. Trasslade med skidor men tog sen pjäxorna sen stenåldern. På med selen och se skulle vi fara iväg på ovallat. Hej och hå. Hundskrutten gick bara och nosade.

Sen kom vi iallafall upp på snedvägen. Där är det en uppförsbacke. Jag svettades som en gnu när jag kom upp eftersom jag inte hade precis draghjälp utan hade full sjå att hålla linan sträckt. Sen trasslade Kaiza in sig i en buske och fattade inte att hon var tvungen att backa. Var bara att trampa upp med skidorna på och sen försöka trassla ut hund och lina. Där fattade jag beslutet att vända och åka hem. Vi pratar att jag åkt max 300 meter.

Möter Dreva och mamma. Mamma fick trassla ut Dreva, stavar, Kaiza och skidor från linan. Vid snedvägen är det alltså en backe. Den gick utför på hemvägen. Är lixom en liten sväng och jag har inte bra minnen av den sen barndomen heller eftersom jag vurpat ett flertal gånger på exakt samma ställe.
Jag skyller alltså på att det var psykologiskt för TJOFF så låg jag i snön och asgarvade, mamma höll nog på att kissa på sig av skratt och Kaiza tyckte det var jättekul att lillmatte låg i snön. Har ni sett en valross åka skidor? Jag kände mig som en sådan och sket i att försöka ta mig upp och spände av mig laggen istället.

Hela vägen hem (150 meter) så garvade vi. När vi kom hem mötte vi pappa som höll på att skratta ihjäl sig han också när han såg oss. I händerna hade han tre kajor. Hade tydligen kommit in genom en ventil i deras sovrum men nu ligger de i frysen och blir rävmat under året.

Under pjäxan hade jag is. Trodde jag. Men hur jag än sparkade så kändes det fortfarande konstigt under fossingen. Jahapp. Inte konstigt. Själva skon hade lossnat från sulan i fram och i det låg klumpar av is. Nu ligger pjäxorna i soptunnan så det är slut med skidåkningen...

Jag vet inte vad nästa projekt blir - men Kaiza och jag ska inte bli några nya Gunde Svanar eller Mühleggar.... Vi väntar till barmark och ska cykla istället.


Men heey - jag fullföljde ändå min idé :P   =)

Hon är fan överallt

Slår på Femman. Det första man ser och hör är Petra Mede. Lika o-rolig och gapig som alltid. Det jag tycker är mest kul är att publiken som de filmar sitter och ser ut som om de lyssnar på sjöfartsrapporten på serbokratiska. Det mina vänner är humor.  Snälla. Plocka bort den där kvinnan från allt nu. Det hon gav som humor nu var en historia om sin svarta kompis: "Ja, du har gått dig smal men du kan aldrig gå dig vit". Är det humor??

Apropå humor. Hade "Halv åtta hos mig" på när jag och pappa löste korsord. (Jaaaa, jag ska florera!!). Där kan man kalla humor. Han Håkan. Som bjöd på avokado Beetle. Hahaha. Och som pratade om sin kompis: Kjell sorterar. Det är äkta humor.

// Låt programmet ta slut nu

På gång

Ja, jag tänker inte säga nåt nu men det kommer att komma ett inlägg som klagar. Och herregud vad jag ska klaga.

Och Norababy... du är inte dum... då skulle du märka det=)


// Jämna Akademiska med marken

Gratis läkarbesök

Jopp, ska nu duscha och sen dra till Uppsala. Tyvärr har ju mina utslag gett med sig, emn det är gratis så jag SKA.


Haha. Och jag är svintrött. Tog en förmiddagslur med alarm på och tur var det. Klockan elva tjöt telefonen.

Så nu ska jag sticka och sen hem och bara slappa. Men, jag ska bli bättre på att florera som Strand säger. Hahahaha.

Varning för fjortisinlägg

Okej. Nu är jag sån igen. Men kan inte hjälpa det. Jag är så jävla trött på beteenden och folk. Det är stunder som denna som jag förbannar mig själv för att vara en mespropp och som inte vågar säga till - allt för att inte göra andra ledsna, arga eller besvikna. För det är så jag är uppfostrad - tyvärr verkar det som om jag tillhör en minoritet.

Jag har sagt förr att jag ska sålla och jag har gjort det, men tydligen inte allt.

Nä. Lev ert perfekta liv och låt inte mig störa. Men som jag tidigare sagt - förvänta er inte att jag ska finnas där heller.



För att bli på bättre humör skulle jag kolla på bra tv. Tjena. Värdelöst där också. Bra start på lovet...


//Skillnad på folk och folk

Drevus is the shit

Ut i morse. Släppte vovve vid fredagsnattens spår. Försvann. Efter typ 30 minuter började hon vovva. Hon är fanimig fenomenal. Efter ytterligare 45 minuter skrek hon. Vi gick på vägen med bössan i högsta hugg, skarpladdat. Nähäpp, ingen hare ute på vägen. Efter drygt tre timmar kom Dreva ut på vägen. När hon fick syn på oss blev hon sååå lycklig=)

Sen hem, hunden fick mackor och korv. Sen försökte vi vila och Kaiza skulle vara ute men yrvädret kom in och vid kvart i fyra åkte de ut i hundgården.

Dreva och lillmatte är ett bra team =)

//Nu kall och fryssen

Det är inget glamouröst liv...

... att vara jägare. Nu ut i skogen. Tralala laaaa.

Somnade sent igår som vanligt så nu har jag den där illamående känslan när jag sovit för få timmar.

Får se vad dagens resultat blir, jag tippar på frisk luft och en grillad korv.

Autografskrivning

Herreguuuud, jag tror snart att jag ska anlita en biffig karl till bodyguard efter alla som rycker i mig och pekar åt mig när de ser mig i min skottsäkra bil... hahaha. Jodu Noradarling, jag kan nog göra en gaddning du alldrig glömmer.... jag skriver min autograf och så får Noragaddarna nåla in den där du helst vill ha den =)


Och kvalserien för lilla Modo. Jävla helvetes skit.

Linslus

Hahahaa är film ute oxå på Arbetarbladet:

http://tv.arbetarbladet.se/player/play/80136

Grejen är den att när Borgis fick sitt pris så börja landshövdingen prata om lärarpris och mitt namn så jag klev fram och därför står jag med Borgis när de fotas på isen. Hahahaha.

Och mina kids är med lite här och där - precis som jag. Vårt fina möte med just landshövdingen är med men de har tagit bort ljudet - hahahaha.

Dagen varit bra - massa gratulationer och rektorn tog mitt språkval så att jag och Anna kunde åka och köpa tårta. Sen fikade vi det med klassen och då kom rektor in med blommor till mig. Har fan bara haft "normal" lektion i 15 minuter idag. Sen Mulligans och after work och sen hem till Klucken och Liam=)

Jag blev två påsar fisk rikare. Hahahahaha.

Nytt reportage!

Jahapp, var tydligen även den andra tidningen oxå och de har lyckats med att få hela Bad-Hairday-and-Bad-Look-At all-fejan på bild.

http://gd.se/nyheter/gavle/1.538813


Nu måste jag fasen klä på mig!

Till jobbet som en vinnare

Har sovit dåligt inatt. Börjar egentligen tio men ska åka tidigare för att uträtta en del grejer. Håhå jaja.

Så nu ska segerchecken och bautadiplomet med. Hihi.

"Jag är en god förlorare men en jävligt bra vinnare!"


// Ein Grosse Bier

40 jävla tusen!!

Okej. Första arbetsdagen kan nog sammanfattas såhär: SUCCE!

Var på finalen av Gästrikland i världen. Fick i uppdrag att plocka ut fyra elever - tog två av var sort. Sen fick vi gå ner i andra periodpausen till ena utvisningsbåset och sen blev klass efter klass utplockad på isen. Började ana oråd... och jodå. Vi vann hela skiten i högstadietävlingen! 40 000 kr till klassen. Priset delades ut av IdolAlice så nu har man kramat henne oxå. Tiger stod också på plats och jag klämde lite extra där. Hahhaa.

Sen lite halvkaos eftersom ingen fattade nåt. Utan alla gick bara omkring och var röda i fejan och sa Vi vann! Eller: 40000!!! Sen kom vi fram till att det var oss som fotograferna stod och väntade på. Haha. Så fotoblixtar och intervjuer och så fick jag pris som vinnande lärare - studiebesök på Sandvik både i Sandviken och.... DÜSSELDORF!!!

Oh my gooood....

Motiveringen: Jernvallsskolan 7AB har gjort ett trovärdigt, tekniskt och robust bidrag. Med en tydlig gästrikeanknytning och ett annorlunda grepp låter man här framtiden ta avstamp i historien vilket tillför perspektiv.

Så... här är ett reportage. Jag syns med halva huvudet. Hahaha. Bra det för det var Baaaad Hairday. Hahahaha.

http://arbetarbladet.se/nyheter/gavle/1.538625 

Buhuuuuuu

Nej!! Jag vill inte!! Är dags för jobb idag och inte en kort dag heller. Vaknade av att klockan ringde klockan sex (eller, jag vakande min vana trogen 5 minuter innan och låg typ och väntade). Iaf. Vet ni var jag befann mig när det var dags att kliva upp? Javisst, under täcket - men i drömmen så låg jag och skvalpade i havet i Thailand. Måste vara ett tecken! Fan. Ville verkligen inte kliva upp.

Och idag?
Börjar 8 - lektioner i fullt sprut till egentligen fyra men jag släpper mina kvart över tre. 15.20 ska jag träffa klassens föräldrar och sen ska vi åka in till Läkerol arena för natt gå på hockey och finalen av Gästrikland i världen. Från början skulle jag sedan köra tillbaka kids till Sandviken men nu slapp jag det så det innebär att jag kan åka hem direkt. Räknar med att vara hemma efter tio. Fin arbetsdag.... för jag räknar hockeyn som arbete med tanke på varför jag är där och med vilka.

Imorgon lite lugnare men ändå inte - börjar väl vid 10 men ska vara på plats halv så att jag hinner göra en sak innan. Sen slut strax efter två. Klockan tre är det tydligen after work och jag åker dit och är nykter, stannar till typ fem och sen raka spåret hem till Klucken och Liam (Liam:"Jag vill ha pitta, å det vita på pittan", Klara & Liza "Ahaa du menar vitlökssås?" Liam: "Neeeeeej, tycker inte om vitlök. Jag vill ha det vita på pittan!!") Tycker det är loite sött att han inte gillar vitlök men ändå klafsar gott i såsburken. Hahaha.

Efter att ha varit hos Kluck så ska jag hem. Till lugnet. Och sen är det sportlov i en härlig vecka.


// Arbetsskygg

Mycket vill ha mer

Okej. Jag ska inte . Men kunde inte låta bli. Och det blev som det blev.... Bara ynka 10 kr, till ett odds på nästan 7.
Okej...
Bofors-Oskarshamn 1
Mariestad - Västerås 2
AIK-Leksand   2

Och så långt ingen fara. Men tänkte öka med en säker...

Nybro - Pisshelvetes Malmö  2

Och vad blir det??? X!!!!

// Nudlar ifrån Tokyo

alt

// Skåne till Danmark


Overksam

Vad är det för fel på mig?? Gör ju inte ett skit när jag får chansen att såsa...

Fryssen om fingrarna

Har slagit ihjäl tid framför datan under hela förmiddagen. Jodå Eva, jag har fått 6 dagar för att rätta mina NP i svenska i två klasser. Jihooo.

Annars inget nytt att förtälja. Kollat skidskytte och börjat fundera på när jag kan gå i pension. Fasen vad skönt det är att vara hemma =)

Fäääääääääärdig

Jihooooo jag är så bra när jag väl sätter igång. Nu firar jag med en likör, Baileys mint. Ska ta och blänga tv också. Imorgon är det att göra ett prov och annars inget. Kanske koll aupp vad jag ska pyssla med dessa 2 dagar.... För sen är det lov i en vecka. Jag gillar verkligen mina arbetsveckor =)
v 7 - 2 dagar
v 8 - 2 dagar
v 9 - 0 dagar

Hihi.

Men sen är det slut på friden. Kanske ska erbjuda mig att rätta andras prov senare =)


Nä. Adios. Och adios till Foppas fot. Köp ny på Buttericks...

Australien nästa

Jag har bestämt mig. Så nu får vi se när det blir. Pratade med Anna och hon blev om möjligt ännu mer eld och lågor än mig. Haha. Så nu är det Australien och Nya Zeeland som gäller. Tidigast i jul. Hahaha.

Gårdagens mest pinsamma

Var på travet och kick-offade. Kände mig i stort behov av Lypsyl och drog upp ett ur jackfickan. Tyckte att fodralet kändes weird och kollade. Grattis Liza. Stod med en tampong i handen.

Nä. Nu lär jag rätta lite. Är totalt ur form med en hemsk skallbank. Ska nog vila först. Om inte annat så får jag rätta klart det sista på lovet. Vägrar jobba om det är så här.

// Pang i bihålan

ps. Snö... behöver jag säga nåt mer?

Börjar få halvångest

Fan. Jag har snart avverkat 4 av 6 lediga rättningsdagar. Suck. Borde göra klart allt idag och sen bara softa (som jag gör väldigt bra).

Idag ska pappa och jag på trav-kickoff på Gävletravet. Rix-kusen ska ju visas upp. Kul jul att åka till stan när det är bautaflingor utanför fönstret... Kommer jag inte tillbaka så sitter jag i en plogvall.

Nu lunch. Räkor. Haha. Jag är så bra i köket.

Glömde en

Och grattis farbror. Haha. Sällan=)

"Hur mycket vinner jag om...." Jojo. Fin ökning där för 65kr ;) Hurra!

Åsså klassikern: "Det hade blivit mycket pengar om Linköping vunnit"
"Ja, men Bofors slog ju Leksand också"
"Men de spelar ju imorgon..."

Hahaha.

En snabbis

* Grattis knytet
* Grattis Kaiza
* Kaiza fick present av grannarna - en riktig gottepåse som hon ska dela systerligt med Dreva

* Grattis Noradarling en dag innan (51 min)

* Nu halsbränna och kass mage. Jihooo vilken avslutning. Skyller på spriten.

// Det är vattenpumpen Gerd...

Nu har det gått för långt...

... när Klucken efterfrågar varför jag inte har Facebook... Detta är första gången som hon är före mig på något i datavärlden...

Nu dusch, sen kalas för Kaiza=)

Luden

Jag vet att jag är pensionär. Men I like it. Tog in vovvarna idag och mamma fick duscha dem för de luktade pyton. Kaiza sprang in utan problem, under tiden försökte Dreva vara full i fan. Hon la sig i soffan och verkligen låtsades sova. Direkt när hon la ner huvudet. Jo säkert bruden... sen när det var hennes tur så försökte hon som alltid slippa så det var bara att koppla henne och köra bestämda metoden.

Efter schamponering la sig Dreva i soffan medan Kaiza hade ner en brödrost. Till slut la hon sig också men hamnade på rygg och hade arslet på soffryggen, vet inte hur jag ska förklara. Låg iaf och var världens sötaste. Sen trängde hon ihop sig med Dreva och la huvudet i mitt knä. Och sen sov de båda. Under en filt. Från kvart över åtta till halv elva har jag suttit i samma ställning.

När Lets dance var slut så vaknade lillskrutt och jag lär säga att det var som en bastu under filten. Jag förstår att de ligger ihop om nätterna för satan vad heta båda dogsen var.

Jag var luden efter kvällen, filtarna var ludna och kuddarna likaså. Kaizas päls är på väg att ramla av=)

Så oavsett vad folk säger - detta är kvalitetstid. Luden sådan.

En bra fredag

Jag har varit duktig idag. Eller...  jag har inte gjort det jag är hemma för att göra, men jag är duktig iallafall.

Idag har jag:
*Duschat
* Rakat benen
* Handlat
* Varit på Bolaget
* Ätit
* Åkt på skogen med pappa och suddat ut harspår

Ni ser vad jag gör viktiga saker i mitt liv.

Iaf. På Hemköp var det bra för kundkortserbjudanden gör att jag spar några kronor (okej, jag hade mammas kontokort...men HON sparar några kronor). Dessutom har de typ mustutförsäljning. Jag köpte 2 stycken stora flaskor för de kostade fem kr styck. Sen har de nog gjort felbeställnin gmed korv för man fick köpa varmkorv för 5 kr paketet. Jag köpte 4 paket.

Vidare in på Bolaget. Där jag fick visa leg. Stor humor.

Pappa ringde vid kvart iu två så då klev jag ut och följde med upp på skogen och suddade ut spår vid Lösgommen. Kaiza ska ut imorgon och jag hoppas att vi får skjuta en hare för henne - vilken kanonbra ettårspresent=)

Foppas återkomst

Äntligen! I år tar vi guld igen=)

Lite sur

Här har man komponerat inlägg och så försvinner skiten.

Sammanfattat om dagen:
* dag 1 av 6 möjliga rättningsdagar
* jagade med Kaiza och pappa. Det bidde frisk luft och sen 20 minuter rådjur.
* rättat endast 8 uppsatser
* å andra sidan är det 1/6 så jag har gjort det exakta snittet för dagen om man ser det så
*skit på tv
* top model slut
* pratat med stackars kusse och pengainvest
*fortfarande skit på tv

Sluta gnäll,men...

Kusse kom hem från huvudstaden med feber. Själv har jag sovit hela eftermiddagen och har så ont i kroppen. Fan. Jag som skulle göra satsdelspapper tills imorgon. Men seriöst. Jag orkar knappt hålla upp armarna i tangenthöjd.

2 dagars jobb...

El Stockholmo

Ligger på hotellet och ska snart in i duschen. Kroppen är inte som den ska efter att jag drog mig igår på isen. Later!

En oväntad uppskattning

Dröm om min förvåning (ja, det heter tydligen så... har alltid trott att det varit döm ... men Povel Ramel sjöng Dröm..) när jag såg att jag blivit länkad hos en av mina favoritbloggare. Inlägget var den numera ökända wollof-konversationen med Arbetsförmedlingen.

Och apropå AF. Såg att de sökte kundtjänstarbetare i Karlskoga. Kanske ska jag skicka in en ansökan och flytta tillbaka. Sitta på ett litet kontor och ställa frågor som gör att Karlskogas arbetslösa flyttar från kommunen. Jag ska skrämma dem så att de inte vill ha kontakt med mig och sen ska jag göra överföringar från deras a-kassor och fiffla till mig stora summor.

Jag bävar faktiskt lite inför juni... då kommer jag att stå där igen och knacka på AF´s dörr. Men jag har en idé. En grym sådan. Jag ska knacka på hos varenda människa i Sverige och ha en insamlingsbössa i näven. Om alla ger mig en krona var så kommer jag att kunna leva på mina kronor tills jag dör.

// 9 259 000 kr i ett nafs

Vilket misstag!

För det första så vet jag inte vad det är för fel på mig och min sömn. Jag vaknar alltid med hjärtat i halsgropen och tror att jag försovit mig men det visar sig att klockan ringer inom fem minuter. Vad är det för sjuk inställning som kroppen har?

För det andra så kände jag mig som alltid osoven och ville sova mer men kan ju inte eftersom det är jobb. Peppade mig själv med att "Imorgon får du sova och på söndag och du kan gå i slaskläder hela helgen". För det är just det tror jag som jag tycker är så skönt med helger - att jag kan gå oduschad och med jaktunderstället på mig. Att få vara sunkig och att kunna få ha en frisyr som passar bäst under mössa och som är lika flottig som brylcreme fastän man inte haft i någon. Sån är jag.

MEN. Alltid ett men. När jag var på toaletten och var på väg in i duschen så kom jag på att jag inte alls kan vara i jaktunderställ och jag kan heller inte göra det jobb jag tänkt under helgen. För imorgon ska ju jag och kusse till huvudstaden! Hotell och musikal och mat och kussetime. Hade jag visst glömt bort...

... så.... vad gör man ? Äh. Eftersom det är studiedag idag och då endast till klockan tolv så sket jag i att duscha. Ska bara slänga på mig kläder och sen åka. Myspys idag och en skön tröja.

Jag har iallafall höjt mig ett snäpp och inte kommer till skolan med jaktunderstället....

Återfunnet gods

Idag fick jag ett telesamtal som gjorde mig glad men kunde inte prata eftersom jag skulle vakta nationella prov. Men jag ringer imorgon=) HIhihoho.

Annars berg- och dalbana. Jävla skit.

Dagens garv: när vi gjorde bulgur och jag tyckte det var havregrynsgröt. Hahahhaa höll på att kissapå mig.

Nä. Imorgon halv studiedag till 12 och sen hem. Ska sätta igen en glugg bara.

En kommentar idag från kollega.
" Jag vet inte hur jag ska säga det här, för du kanske inte vill att man ska prata om det men vi har tyckt att du sett så snofsig ut så vi undrar om du träffat nån?"
Hahaha nä.. men lite kul att jag har ryckt upp mig från myspysbyxestadiet ;)

En elev sa i veckan en ganska rolig grej angående ovan: "Du ser alltid nydesignad ut!" Med det menades tydligen att jag gjort något varje dag som ser annorlunda ut mot dan innan (hårfärgning, ögonbryn, lugg, naglar, nya kläder, olika frisyrer). Haha. Nydesignad... jo jag tackar....

Jag är så kung!

Hahaa. Idag har jag glänst med mina mattekunskaper i mina sms... det har sett ut såhär:

987
423
329
188
94

Hahahaa. Åååå vad jag älskar mig själv ibland.
 Just nu dricker jag äckligt kaffe, men kanske håller mig pigg ett tag till så att det kommer att se ut såhär:

47
0

Då är det rekord till och med för att vara Liza.

Annars inget nytt, inget annat än att Findus kom och sprang efter min bil när jag kom hem idag och kom in via min ingång,. Men han var skeptisk,... haha.

Åsså har jag glömt glasögonen på jobbet som vanligt. Helt otroligt. Jag som jämt hade dem på mig men nu är det sällan (har jag börjat se bättre???)

Har även fått en kallelse till hud. Jag ska ha kandidater med på mitt besök och det beräknas ta 1-1½ timme och de kommer ev att fotografera mina ben. Som kompensation är besöket gratis. Taaaaack. Då sparade jag 250 spänn eller nåt. Kanske är nån heting dessutom som är med. Det pinsamma är ju att benen blivit så mycket bättre sen jag började lägga mig i solarium men ska kanske ge fan i det så jag får odla upp eksemet igen... =)

Hmm. Annat? Nä. Trors int de.


Sååå lååång.


Lillmattes lilla pluppeskrutt

Kaiza var ute i skogen idag med mig och pappa. Hon gör stora framsteg när det gäller uppförande i skogen, men tyvärr har det inte blivit nån hare än för henne. Idag skällde hon 15 min på älg. Hmm..

Iaf. Så när hon varit borta i typ 2 och en halv timme så trumpetade jag och ropade. Och sen pejlade vi henne och kan ju veta vad hon gör. Och hon kom närmare och närmare och sen kom hon som ett expresståg på vägen och var såååå lycklig =) Korv och smörgås till henne för att hon var så duktig. Skulle ha gett hööög poäng på jaktprov, men som pappa sa "Det andra skulle det inte bli mycket alls på..." Man ska se det positiva i det hela och bara kolla en del tycker jag=)

Om 2 veckor fyller hon ett år. Då jädrar ska det bli första skjutna haren för henne och sen är det Frolictårta=)

hits