Yippie-kai-ey

Har sovit efter mitt pjukande och sen var det tarmtömning a´la turbo. Känner att magen fortfarande är i uppror, sitter och knaprar morötter nu för att förhoppningsvis få behålla något i magen.,

Nu har mna letat efter DieHardfilmerna. Det är lättare sagt än gjort... men nu har jag hittat dem så jag och kusse kan kolla =)

Ha re.

Lunch på Furuviks brygga

Jag och Oskar flashade idag och käkade på Furuviks brygga. Direktörn slog till med oxfilé och jag med skepparmiddag, vilket innebar olika sorters fisk och pressad potatis.

Efter lunchen (som var runt halv fyra) så åkte vi ut till Fredrik. Scott sprang som vanligt och det var miljoner med knott. När vi skulle åka hem fick vi soppatorsk och bilen hoppade och lyssnade inte på gasen. Vid Stallmon hoppade vi som en känguru och när vi såg macken svarade den inte på gasen. Vi frihjulade in (tack för att det är hög hastighet och ingen uppförsbacke) och kurvan tog Direktörn i sån fart att jag höll krampaktigt i handtaget. Men vi kom fram utan bensin =)


Funderat på att skriva "matrecensioner". ska göra det, men just nu är det soffläge. Käkade jordgubbar med glass och grädde hemma med päronen och jag vet inte vad det beror på men jag har kräkts och haft taskig mage (magen innan jordgubbarna). Så nu är jag tom i magen och ingen fisk kvar. Mår fortfarande illa.

Adjö så länge...

Midsommarfirande

Herrejesus. Följetongen "Jag är rädd för mig själv" fortsätter.

Midsommarafton: colalight, mat med grannarna och föräldrar. Runt halv elva tror jag det var så gick jag upp till mig och lade pussel.

Midsommardagen: nykter, grillade hos Oskar, vid halv tolv åkte jag hem och lade pussel.

Happy Midsommar....

Hej så länge. Lunch nu med Oskar.

Lapp och skylt

När jag och Klucken skulle på fotboll i Älvkarleby (kanske var runt 15-16 år) så kom en bil med fyra killar i. Jag tror att de dessutom var rätt goodlooking, men det tyckte man ju om alla med körkort då. Iaf. De skulle på fotboll och ville veta vägen. Kluck och jag cyklade och jag var snabbast att förklara: "Aa, men det står en lapp på höger sida". Killarna frågade skrattandes: "En lapp???". Klara försökte rädda situationen: "Nej, en skylt!"

Efter detta kallade vi varandra för Lappen och Skylten ett tag. Det skulle ha sett bra strange ut om en same stod och visade vägen.


Men hur ska man annars förklara en affisch? :D

Glad midsommar

Bloggtorka på nästan en vecka... illa illa. Veckan som varit? Jobbat och fått beröm=) Haha. I tisdags hade jag så fruktansvärt ont i fötterna, men efter gårdagens kassajobb så känns inget. Satt igår och ska göra det i fortsättningen också.

Nora har bokat in mig lördagen 7 juli. Jag ska till T&T på fredagen, pratade med henne igår och det ska bli skönt att komma dit. 7 juli är det Andreas Johnson, Noratösen har köpt biljetter, Andreas ingår i priset. Säger jag iaf.

Idag? Ja. Den som lever får se. Vet inte alls. Rövarn pratade om Holmarna, Liza säger kanske. Man kanske skulle vara hemma och bygga pussel istället=)  Idag solsken, jag har nyss vaknat. Så fruktansvärt trött så det finns inte.

Drevus har blivit singel och hon trivs med det. Nu står ungtupparna ihop istället. Drevus vet även vart Frolicen finns i den nya byrån. Hon är störtskön.

Nä, soffläge. Later. =)

Årets bästa fest, hittills...

Rövarn hade garagefest idag. God daaaamn. Kul som få och sen va det turisten och där fick min kamera jobba. Har fått visitkort och annat najsigt idag. Saknar old days... men kul med nya bekantskaper. Skriver mer imorrn, just nu no koll på tangenterna.

Och imorgon kommer favvo-Määtz ut på bloggen. Mätz - the big one ;)

Kjolen som visade arslet

Tänker tillbaka till en Heartbreaktur. Jag hade min redan då slitna jeanskjol på mig och jag och Jonkan rockade framme vid live-scenen. Jag kände att det började bli lite kallt och backade mot väggen, där känner jag att dragkedjan åkt ner. Grattis Liza, inte undra på att det var kallt om röven=) String och neddragen dragkedja i bak är inte att rekommendera. Jag skämdes. Sen rockade jag vidare=)

Drinktips 1

Jepp. Första drinken för idag. Nora säger att Bacardi Apple och fruktsoda är mmm, så var tvungen att testa. Smakade alldeles för mkt sprit för min smak, kan iofs bero på den som blandar :D Slängde på lite energy drink, men hmm, nej. Ska tvinga i mig den här och sen ska jag göra smärre förändringar.

Har tryckt en julecider lite snabbt emellan och nu lär jag säga att drinken är rätt mums. Haha. Ja se vad alkopalko kan ändra intryck. Lärdom: börja inte med drink, börja med julecider.

Later. /Liza med nya nails

Balkongkryss

Ibland är jag så smart. Jag har en überlång kabel till datan. Den räcker precis ut till balkongen, Så nu sitter jag på en solig balkong med laptopen på bordet och ska lösa melodikrysset. Jag kan sola samtidigt som det. Fan vad jag är smart.

Igår var jag, Oskar och Fredrik och käkade på Helt enkelt följt av Church street. Jag kom på den smarta idén att göra såna matrecensioner. Ska bli värsta Carl-Jan., Dessutom har jag tänkt att införa en ny kategori som ska heta "anekdoter" där jag skriver gamla minnen :D

Sådär, nu ska jag snurra runt på nätet och ladda för kvällens övningar hos Rövarn.

Kussedag

Jepp. Min dag i korta drag:

*Lämnade in Seaten på servicve i morse. Svintrött, lade pussel till halv tre i natt (med paus för Project Runway)
* Lunch kusse här hemma - tacopaj
* DVD- dax : Ocean 12 och Shrek 2
* Hämta bilen, Sandra övningskörde till V-ån
* Blixtidé att kolla bio
* Stan (Sandra övningskörde), käkade Max och sen in på bio
* Kollade Ocean 13
* Sandra körde i stan med mig. jag utbrast Perfekt! vid ett par tillfällen. Älskar bär jag märker att jag lär ut bra, haha =)
*Hem och nu pussel.


Jag tror några har inlett dissa-Liza igen. Bad bad bad.


Hsr tokhaglat och regnat här idag. Var som små vita pingpongbollar som smattrade mot rutan.

Ibland blir jag rädd för mig själv

Igår var en sån dag. Jag kom på mig själv att sitta och sjunga (upprepa) "I´m leaving on a jetplane, don´t know when I´ll be back again". Sen kan jag inget mer så det där satt jag och sjöng flera gånger. Sjöng på äkta Armageddon-stil.

Något annat som gör mig rädd är att mina ärade läsare tycker att könshårsfabriken verkar vara en bra grej. Jag ska forska mer i saken bara för er skull. Och nej tack Fialotta, jag vill inte ha någon adress=)

De tredje som gör mig rädd just nu är att jag börjat bygga pussel. Jag kommer idag att ha lagt klart ett och igår köpte jag ett nytt. Liza. Skärp dig. Fast å andra sidan behövs kanske hjärngympa hos mig.

Vilket leder mig osökt in på blond ab. Käkade på Church i helgen och jag och Fredrik hade peppartävling. Vi skulle knapra i oss en varsin sån röd peppar som är ohyggligt stark. Jag vann. Jag grät. Jag brände. Så när jag skulle kyla tungan med min colalight som serveras i frysta glas utbrister jag: "Shit, det här är beviset på att den där grejen va stark! Kolla, det blir rök när jag blåser!". Strax därefter kom jag på mitt misstag men killarna hann före: "Och du tror inte att det beror på att glaset är kallt?"


Igår balanserade jag om framvagnen. Det kostade 700 kronor. Det var det värt. Jag har nu beställt nya sommarpjucks, igen. Bägge i fram är helt slut. Däcken kommer kosta 2000 kr. Jag tror jag spyr. Det har varit dyra månader det här...från april... 2 däck på 2 månader. Starkt jobbat.

Och apropå jobba. Idag är det premiär på Hemköp. Ska bara duscha och sen åker jag in. Wish me luck.

Ikväll? Såg att Project Runway börjat (avsnitt 3), måste jag nog kolla på. Annars är det pussel för hela slanten=)

Vad är svenskar för folk??

Kollar på ngn dokumentär på ngn kanal. Det handlar om att ha plastdockor till flickvänner. Iaf.Tydligen måste man byta ut dockans könshår då och då .... och det håret kommer från Sverige! Och kommentaren var "svenskar säljer sitt könshår". Jag har många frågor... men jag ställer bara några:

* Vart anmäler man sitt intresse?
* Hur är det att jobba med folks könshår och få ihop det till små bitar?
* Vem vill göra detta?
* Är det mycket pengar i branschen? Alltså, vad får man för några fjun?

Herregud. Men Sverige sätts på kartan iaf. =)

Dumpad

Jag gråter floder. Strand har övergett mig, men okej, jag har förtjänat det. Fick ingen dejt imorse. Fick sitta själv med Anders Eldeman och Melodikrysset. Jag kunde allt utom en dubbelfråga. Strand - kom tillbaka. Ska aldrig mer svika våra nätdejter...

Efter krysset möblerade jag lite. Jag blir tokig på hur det ser ut. Sen gick jag ut och testade en grej med Fissilus. Hon sprang i lina. Sen skulle vi leka med aktiveringsgrejen, Dreva var för puckad så det var jag som fick aktivera mig och skaka ut frolicen istället. Dreva tyckte det räckte med att käka. Men sen fick hon smaka på kalldusch. Så det så. Dreva is the shit, fastän hon e som en blondin.

Liza vill INTE ha

Gör en önskelista, fast tvärtom:

Jag vill INTE ha:

* glas
* kastruller, grytor, stekpannor
* krukor
* skålar
* ljusstakar

Jä*la mobil

Orkar inte dra allt. ska bara gnälla. Har inte haft en fungerande mobil sen i onsdags, Torsdag morgon var sim-kort inaktivt och är fortfarande det. Har ringt fyra ggr. Jag ger upp. Blä.

Lite som det är



Hemma forever. Gick bra på avslutningen, jobbigt men okej. Sen lunch med cabaretfrienden och hennes familj. Gott och jäkligt fint.

Nu? Ska försöka dejta min ajdåål. E ju melodikryss.

Sista hälsningen- jag förstod vinken. skiter i det. Behöver aldrig mer se eller höra det.


I natt var jag ilsk på en skällande hund. I morse visade det sig att det var Bullen. Pappa hade lekt mystisk och smygit. Var tydligen ngt oidentifierbart djur som hade varit i vår bunker. Bullfjärt... du är förlåten... bara för du är så söt.

Veckosammanfattning med sirapsbröst

Jepp. Den här veckan:

Må: "hemma" med min extrafamilj
Ti:  speedway Kumla-Hammarby. Premiär för speedway i mitt liv och det var faktiskt helt okej.
On: dejt med Bodd på Paris.
To: dejtade Mirja efter en hel dag av showplanering
Fr: Falunkalaset - RixFMfestival Jag skulle köra men Laggen gjorde det istället så jag och Oskar partade på. Direktörn fick hälla ut men jag smet förbi poliserna. Hihi. Sen käkade vi langos och hade säpo med oss. Direktörn ville ha kebabtallrik men tjejen var humorbefriad. Blev vittne till stöld av rosa handbojor. Var på Etage i Falun. Åkte hem vid kvart i ett. Jag somnade. Skickade fel på sms. Pinsamhetsvarning.

Lö: lunch med Kusse på Österns pärla. Jag käkade japansk box med bland annat sushi. Sen spillde jag från friterad banan med glass och fick sirap på bröstet. Satt och försökte få bort det och då kom servitörn. Asgarv utbröt. Sen skämtade vi om det och att jag skulle behöva hjälp. Till Ikea sen och sen Jysk. Köpte ny tvbänk i svart glas. Hem . Korkade upp och sen till Maria och ljummade. De skulle på krogen men jag gick hem.

Sö: sett att cd-växlaren inte får plats i min nya möbel så nu har jag sågat bitar att lägga under och lik förbannat får jag inte in den ända in mot väggen.

Nu? Måste jobba, Ska ut på balkongen tror jag. Ska bara njuta lite till av mina nya saker i vardagsrummet=) Nu ser det ut som det ska igen med högtalare och alla apparater inkopplade.


later.

hits