Äntligen! Lovikasäsongen har startat! I år...

dsc_0294 (MMS)

Äntligen! Lovikasäsongen har startat! I år ska jag vårda dem väl så att inte “nån“ knaprar sönder dem. Hurra för lovika!


Idag taggar vi val! Jag har bestämt mig se...

dsc_0261 (MMS)

Idag taggar vi val! Jag har bestämt mig sen länge, men nu timmarna innan man ska iväg börjar jag fundera på taktik istället... hmm. Äh. Kör nog på magkänsla, men skulle ju bli besviken om personen försvinner... Ska iaf bli grymt skönt när valet är över, slippa fyrtio sidor i tidningen och valdebatter högt och lågt.


Hunden försvann. Verkar ha ont i tummen . ...

dsc_0274 (MMS)

Hunden försvann. Verkar ha ont i tummen . Grattis, två hundra spänn avsmakade. Lärdom: lämna inte tumskyddet utan uppsyn.


Kvällsmys på hög nivå!

dsc_0264 (MMS)

Kvällsmys på hög nivå!


Årets virrvarr. Dreva har dängt en unghare...

dsc_0244 (MMS)

Årets virrvarr. Dreva har dängt en unghare i en timme nu. Runt runt runt runt... Garmins gps is the shit!


Nya nailsen! Voff voff!

dsc_0225 (MMS)

Nya nailsen! Voff voff!


Dagens fynd! Guuud så söt! Hoppas den smak...

dsc_0222 (MMS)

Dagens fynd! Guuud så söt! Hoppas den smakar bra oxå :-)


1 september

I vanliga fall skulle det ha varit tidig uppstigning, ladda termosen och sen ut med bössan som sällskap. Idag börjar ju harjakten på riktigt. Men inte för Flizan. Måste seriöst försöka få bort denna förkylning from hell. Och kurera tummen. Varför blir det inte bättre??
Idag även inventering på jobbet. Jag skulle vilket som ha missat Stampe. Men tidig uppstigning hade jag fått eftersom vi börjar 6 med inventeringsdosorna.
Vaknade till ett regnsjukt Västanå. Tyckte att jag hörde röster. Rörpularn är här! Tjohooo, stora "to-don´n" kan alltså strykas efter denna dag. High five på den!

hits