Dagens rubriker och tankar

Att blänga på kvällstidningarna är en riktig humorresa eller i vissa fall en funderartid.

I Expressen först då: Tobbe trollkarl kanske ska uteslutas ur den magiska cirkeln för att han avslöjat ett trick. Som om inte detta vore nog har en annan stor trollkarl i protest begärt utträde. Intressepilarna skjuter mig från alla håll känner jag.

I Årjäng har en typ matförgiftad pizzakund blivit misshandlad när han kom tillbaka och klagade. Inte ett dugg kul men jag känner nästan att jag ler litegrann.

Och de där rubrikerna... att en 71åring svalt en protes, Jag ser framför mig hur han sitter med en benprotes i munnen och det är klart att det är svårt att svälja. Men nej då. Var en tandprotes. Genast sjönk nyhetsvärdet lite=)

Den absolut mest korkade rubriken i Expressen idag handlar om Gävle: "Sju personer hittades döda". Shit tänkte jag, värsta nyheten. Men det var TOTALT, alltså en snubbe i varje lägenhet. Shit happens. Även i Gävle.

Pizza och öl ska höjas, en del pizzabagare har höjt priset med 30 procent och kommer att höja igen. I Årjäng köper man inte pizza längre av andra orsaker (se ovan).

Och Pelle Fosshaug ska bli film för han tror att han kan lida av adhd. Filmen ska heta "Mitt huvud är en motorväg."

Och en lärarinna har fått en svarvad trädildo av sina elever. Lek med tanken att elever skulle ge en lösvagina gjord på syslöjden till en manlig lärare, Bara för att folk kanske ska förstå proportionerna..

Aftonbladet bidrar med dagens roligaste Tito... Rättegången börjar ju som bekant idag men Aftonbladet berättar om Titos klammeri med svenska rättvisan tidigare. De får även in att han internationellt prisas men att i Sverige går han omärkt förbi. Iaf. Roligaste: " På sommaren råkar han i luven på en granne som ber honom sänka hastigheten när han jagar svärmodern med sin BMW i villaområdet i Kungsbacka.

Men Tito Beltran struntar i uppmaningen. Enligt åklagaren ska världstenoren i stället med uppsåt ha kört på grannen så att denne föll över motorhuven. Beltran körde sedan 180 meter med grannen på motorhuven innan han stannade. Han dömdes till dagsböter och fick betala skadestånd till grannen. "


Vidare kontrar nu Iran med sin version av "båtdramat i Persiska viken". Amerikaner känner sig grymt provocerade. När faller första bomben eller blir det inget smälla av? Brukar ju vara USA´s lösning på det mesta. ...

Och nu heter det  "Korståget mot plastkassarna".... Herre gud... Jag kommer inte att ha tygpåse. Måste ha plasten. Vad ska jag annars ha soporna i?

Jahapp.. Frulle kanske...


Rent allmänt så höjer jag på ögonbrynen när Idol-Doreen ska byta kanal och få ett "seriöst" program. Herreminskapare. Gillade inte henne då och kommer inte att kolla nu=)

Kommentarer:

Skriv gärna en rad eller två!

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Så här tycker jag:

Trackback
hits