Nykter chaufför

Ja, konstigt vore det annars. Ingen partykänsla idag,. Är nykter och kör. Och istället för att slänga bort min tid på sprit så har jag slängt bort min tid genom att sitta och halvplanera en ny resa. Australien, någon som ska med? =)

Träningsvärk och blåslagen

Lizas första träff med hagelbössan gick väldans bra. Känns som om det är värre idag bara. 3 feta blåmärken och lite träningsvärk.

Sista april. Jaha.

Ska inte stoppa mer sockerbitar i flaskor iaf. Haha.

Käkade med Oskar igår på Svarte jägare. Blev gorgonzolafylld kycklingfilé och sen chesecake. Mums i magen. Sen försökte vi hänga på en polisbil i utryckning, men det sket sig för jag var för chicken.

Bartömning på bowlingen

Fast jag och Ami hann bara med en halvtimme. På den halvtimmen hann jag bevisa att jag är blondin. Jag ska aldrig mer göra om det. Pinsamt.

Österns pärla blev tre små rätter a´l a thaimat.  Starkt men rysligt gott. Nästa gång blir det sushi. Då jävlar har jag samlat mod till mig.


Mer info imorrn,. Nu ska jag baksmälla mig lite. Förövrigt gillar jag att jag idag har haft en najsig pratstund med taxichauffören, har träffat Maria igen (Måste leta efter min klocka som jag hade för 15 år sen) och lovat Rövarn att hänga med på partaj. Dessutom har Ami (tack för förgäddan, kul diskussioner!) impat genom att svälja det mesta och sedan förhört mig på Prix-priser.

Mer homevillagepartyn! I like!!

ps. Köpt 3 tennisbollar till Bullfjärt. Nu jävlar blir det springa av.
ps 2. Oskar är trött.
ps 3. min sladd räcker långt och det innebär att jag har datan vid min beloved tv. hihihoho,.

Jag har en knäpp hund

Inte så lite heller. Fast jag älskar Drevus ändå. Fast hon voffar på ingenting och sen är tramsigare än en full fjortis. Bullfjärt är inte mycket smartare han heller. Idag blev han skrämd av sågspån. Sen lekte vi och var och letade efter bollar. Jag hittade ingen så nu ska jag inhandla såna idag.

Har varit ute några timmar, har bland annat slagit lite golfbollar. Svingen funkar.

Nu? Österns pärla med kusin. Vet inte vad det blir för maträtt. Ska man ta japanskt och käka sushi??

Löning och Rhapsody in Rock

Jepp. Så är det. China edition tillochmed.

Vill inte.

Är på ganska kasst humör.

En person - ett helvete.

Till Äby på långledighet. Adjöss till sjöss.

Litteraturhistoria, kurs light

Från att riktigt ha sett fram emot att plåga mina nior med 54 stycken författare slutade jag på mesiga 30. Okej. Det är tillräckligt många, men jag tappade stinget mot slutet. Har plockat bort tunga namn och kör mer lightversionen nu. MEN.... eftersom det står en del på spel så har jag lagt till extrauppgifter. Mohhaha. Som tillexempel: Var Stig Dagerman föddes. Hihi. Fast det kommer alla att ta eftersom jag tjatar om mitt Älvkarleby 24/7.



Tack för tipset om Sömn. Jag ska ge den ett försök =)


Har sovit gott i natt. Utpumpad. Lycklig. Jag har klarat teorin inför jägarexamen. Måste skriva det så jag fattar att det är sant.

Dreeeevus, snart kommer jag =)'

Kom även på att det idag är den sista dagen med internet i lägenheten. Undrar just när de stänger av det. Hmm.. har sagt upp det från idag så....

Just ja. Jädrar vilken tur. Hade de stängt av den i natt så hade jag inte kunnat fixa litteraturen... spooky.

Så. Det kommer att bli ännu sämre med bloggning. Kanske. Om jag inte snor nån annans internet.

Flytten gör sig påmind. Ingen tele, ingen data. Måste säga upp tv´n oxå. Men jag säger inte upp FK ;)

Noll fel på teorin!

Yeeeeeeeeeah. Nyss hemkommen från Höghult. Har skrivit teorin drygt en månad tidigare än de andra. Noll fel. 70 rätt av 70. Jag slka bjuda på hartårta och grävlingspaj. Kanske ska nämna att det var teorin för jägarexamen.

Jag är hemligt kär i Jörgen. Så är det bara. Thx.

I love Försäkringskassan

Asså.... dagsersättning... när det står så, då måste det väl vara från FK? Hihi. Utbetalt idag. I looooove FK. Just nu. Egentligen borde inte detta inlägg hamna under "klagomål" men jag gör det av vana.

Tjolahopp. Jag som sa att detta var min Karlskogahistorias sämsta lön, typ ever. Åsså kommer detta. Trodde att de skulle ha handläggningstider på evigheter.

Najs kalajs.


Jag och John Blund

Vi har ett lite komplicerat förhållande. John vill träffas på tider som jag inte kan och när jag vill träffa honom så verkar han vara upptagen på annat håll.

Jag ska norröver på fredag. Där brukar John och jag kunna slappna av i varandras sällskap. Jag tror inte att han gillar stadsmiljö a´la Karlskoga.

Försäkringskassan del 3

Idag har jag förärats två brev från FK. Fastän jag inte skulle få fler papper. Det ena var trevligt och innehöll namnet på min handläggare. I Degerfors. Jaja. Skit samma. Det stod även att man skulle göra det som stod i den förkryssade rutan. Jag hade inget kryss i någon av mina rutor så jag gör inte ett skit.

Brev två var ett sådant med performeringar. De brukar innehålla utbetalningar. Men i mitt stod det att de fått in en ny lön på mig. Om jag misstyckte skulle jag höra av mig. Det är min lön. Jag misstycker inte. Ta ert beslut nu.

Jag undrar vad nästa spännande blir.

Snabba puckar

Här är det pluggandet för fulla muggar. Hujedanemej.

M som miffo

T - totalt meningslöst
R - riktigt boring
Ö - översömnig
T - tristess
T - typisk vardag


M - men knip
I - idiot
F - förstör min dag
F - fruktansvärd
O - oerhört neg


Min dag. Och miiiiiiiiiiiiiiiiiiina kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillar. Hahahaha.

Är du brun?

Jag har allvarliga fel på min hörsel. Eller så har jag en fet vaxpropp. Frågan var "Är du grym?". Det finns inte en likhet mellan brun och grym.

Bonkabonka. Vill åka till Hawaii och dansa hulahula. Eller nåt annat. Vill inte vara i den gråa staden Kga iaf.

Ikväll jägarexamen, jahapp. Ska dit och snoka reda på fler frågor tror jag.

Imorrn ska jag träffa en beteendevetare. Ska se vad hon ställer för diagnos. Bonkabonka.

Har blängt på Hem till Midgård hela helgen. Sen skulle jag kolla Rena Rama Rolf men bilden laggar. Jahapp. Skit samma. Och hårddisken verkar va paj igen. Jävla grejer.


Nä. Ska ta och dra ut i korridoren och kolla om det finns några hetingar. Fast jag vet ju svaret där redan.

Försäkringskassan del 2

Förra veckan var jag på personligt besök på FK och skulle inte få fler papper. Bara någon dag senare dimper det ner ett brev där det står att jag ska kontakta FK för att redovisa mina exakta arbetstider per dag. Jag ringer. Jag kommer fram. DIREKT!

L: Hej, jag heter Liza och jag ska tydligen kontakta er för jag är sjukskriven på 25%.
FK: Ok, hur jobbar du?
L: Ja, asså, eftersom jag är lärare så har mina lektioner i två klasser tagits bort, men det innebär ju att jag vissa dagar jobbar heltid och andra inte. Men enligt ert papper får man inte göra så om ni inte tycker att det finns tillräckligt medicinskt underlag.
FK: Du.. jag skriver att du jobbar 6 timmar per dag.
L: Ja, men är det okej då?
FK: Nu gör vi så.
L: Oj, ja, men tack då.
FK: Inga problem.


Glad i hågen lade jag på min lur. En FK-kvinna som inte var så pissigt noga. Sen slog det mig. Jag står som 35timmars arbetsvecka och om hon då skriver 6 timmar är ju det beräknat på 40 timmar. Suck. Jag tar smällen när den kommer.

För garanterat... pappren från FK kommer att fortsätta dimpa ner i min postbox.

Gårdagens fight

Yepp. Jag och Ami var på Woodys och mötte upp med min gamla granne. Vi hade som vanligt look-alike-tävlingen och igår fanns den elaka dvärgen från James Bond "Mannen med den gyllene pistolen", Jay Leno och Clark Olofsson där. Clark är för övrigt stammis.

Vidare stiftade jag och Ami bekantskap med Bombay Dreams som var en sprätt och trodde att han var bäst på allt. Ohövlig och allmänt dryg. Vi bytte bord. Senare på kv'ällen fortsatte Bombay Dreams sina bravader och lyckades med konststycket att bråka med flera. Den sista gången åkte han ut efter att ha hamnat i luven med 2 högt uppsatta män i Kga. (Is och miljonär). Bråket fortsatte utanför efter stängningsdax och vi (Liza och Ami) lyssnade och tittade så mycket som vi vågade. Sen tog vi taxi hem.


I övrigt är Israels bidrag "Push the button" Lizas nya karaokelåt.

Lizas nagelhistoria del ingen aning

Igår var det ett gott skratt. Jag kliade mig i skallen och fastnade med fingret. När jag och Ami väl fick bort fingret hade jag ingen nagel och jag undrade om den var fast i håret. Men icke. Den låg på mattan och vi garvade. Menar, i vanliga fall säger man:
"Ursäkta du har nåt mellan tänderna" och här skulle det bli:
"Ursäkta, du har en nagel i håret"


Min ordinarie är lång. Jag undrar hur det blir innan veckan är slut.

Och nu? Bar ner en väska och sen när jag skulle få upp kartonger som var tomma så drog jag ju till så en gick av. Snett. Kul. Not. Fördelen är att det inte gör ont utan att det bara lossnar. Och de som lossnar är såna som jag tidigare inte bytt. Nackdelen är allt annat.

Hade tänkt att inte ha tippar på men är illa tvungen när de gått av snett. Scheisse.

Grillande grannar som stör mig

Eller stör är fel ord. Gör mig avundsjuk är bättre. Grilldoften letar sig in i min etta och här sitter jag med en Cube framför datorn. Hallå grannarna, räcker det åt mig med?

Borde vara obligatoriskt när man bor i lägenheter att de som grillar måste bjuda andra.

Telia del 3

Nu har poletten ramlat ner hos mig, Jag får inte alls tillbaka pengar från Telia utan det är en bekräftelse på att de reglerat fakturan och med hur mycket. Alltså. Jag betalar fortfarande för mycket. Nu skiter jag i det.

Har suttit och lagt in räkningar. God damn vilken månad det här blir. Fordonsskatt, Telia, Radiotjänst, Jet. Jeje. Sista hyran på Haren iaf.

Den grymma kocken

Micrat korv och bröd. min femma i hemkunskap kommer verkligen till pass...

Dagens löfte

Sov Liza.

Jag är sjukligt trött igen. I helgen ska jag jobba arslet av mig så att jag slipper de här skittidiga mornarna.

Pubsväng, när? Ikväll är det tivoli på Nobel, jag funderar på att gå på puben idag. Orkar inte höra skrikande folk när de ska hem. Ungdomsfyllor, nej tack. Dessutom känns det inte stabilt att vara granne med tiviloit när mina egna gulliga odågor ska dit. Nej tack.


Fast det är säkert något kul på tv så man kanske skulle låsa in sig med en räkskål och blänga på dumburken.

Lär kolla med x-grannen hur vi ska göra.


Vad gör du med dina celluliter?

Tja, vi brukar gå ut och fika en gång i veckan.






Asså... jag vet att jag har torftig humor, men den här veckan är Aftonbladet bara fööör roliga=)

Bara lite om Olas armhår

Det såg ut som om han rakat sig och inte var lika hårig under armarna nu. Som om det skulle ha någon betydelse... Alltså inte slätrakad utan mindre hår bara, typ urklippt :D

Olas nya video

Efter at ha sovit någon timme och fortfarande vara trött så klickade jag mig in på Arks nya video till "The worrying kind". Ola gör mig vaken. Ark gör mig vaken.

Sluta klaga på Olas schlagersteg, han är klockren.

Nu ska jag sluta tjata om Ola och om hur vacker han är osv.  Jag ska istället göra wraps (läs slänga in i ugnen) som jag köpt på Ica för 10 kr. Jag hoppas att det är gott. Lika go´a som Ola.

Förbjudet att cykla berusad

Japp. If skadeförsäkring har tagit fram ett förslag till detta. Visst, jag förstår hur de tänker men hur ska man i fortsättningen då kunna vara på fester? Känns ju inte aktuellt att ringa taxi varje gång eftersom ekonomin inte tillåter och det är inte alltid klart att man har nyktra kompisar.

Snart blir sommarfesterna en ekonomifråga. Sanslöst. Jag hoppas att inte förslaget går igenom.


Läs mer på Aftonbladet--->
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1049527,00.html

De senaste dagarnas händelser

Tisdag:
* Försäkringskassan - se tidigare inlägg
* Åkte i bilen från sjukhuset över till Lidl (200 m), handlade och träffade mina boys i nian. Tog bilen från Lidl till skolan (grannar) och garanterat tror boysen att jag är så lat att jag åkt från skolan till Lidl och sen tillbax, men så var det alltså inte
* Hejade på okänd människa på Lidl. Antingen är det en barnmorska eller en lärare eller bara någon jag sett någonstans någon annan gång. Avlossade kommentaren "jag vet inte vart jag ska placera henne" när jag var på jobbet och detta tyckte Sofia och L-G var väldigt roligt sagt med tanke på att det kan vara min barnmorska
* Förbannad när dagen var slut

Onsdag:
* Pissigt humör från start
* Träffade Elin
* Tappat bort bilnycklar och fick panik. Hade tydligen lagt dem i kopieringsrummet så jag fick gå till expeditionen vid halv fyra och hämta ut dem
* Kronhallen
* Hämtade en flyttlåda på jobbet full med grejer
* Till Tarja.

Torsdag:
* Pisshumör. Var en riktig citronvagina med niorna, inte likt mig men fan, blä, skit
* Vikarie för åttorna. Brandlarm. Nior skrev NP i ma. Vilket sammanträffande.
* Fuskdiskussioner om NP.
* Lindrade mitt dåliga samvete om soffan med en tialott
* Packade lite i flyttlåda två från jobbet
* Hem, käkade minipizzor. Det var det löjligaste jag sett. Skrattretande.


Nu? Tv och soft.

Mitt möte med Försäkringskassan

I tisdags stiftade jag mig en ny bekantskap. Oavsett åsikter om att inte hänga ut företag gör jag det återigen. Den här gången står Försäkringskassan på tur.

Jag har fått en blankett som jag inte fattar hur man ska fylla i och efter mina dåliga erfarenheter av kundtjänster via telefon bestämde jag mig för att besöka FK i egen hög person.

Klockan 10.30 stövlar jag in på kontoret. Får nummer 16 och just då expedieras nr 9. Två handläggare. Iaf. När den ena kunden är klar så går handläggaren ifrån sin plats. Fler anställda kommer och går och stannar och småpratar med varandra och kopierar. 10.45 har inget nytt nummer plippats fram. Men då kommer en ung tjej och hennes kille och nyfödda barn. De får nummer 17.
Tjej: MEN TITTA!! HÄR LIGGER NUMMER 10!
Kille: Ok.
PLIPP - nummer 10 plippas fram på väntelistan.
Tjej: VI TAR DEN!
Kille: Sssch, nej.
Tjej: MEN KOM NU DÅ SIMON! (Går till kassan. Pojkvän Simon dröjer sig kvar, ser skyldigt på alla väluppfostrade och smyger sig bort.)

Ingen av oss väntande säger något, för sånt gör man inte i Sverige. Nej. I Sverige köar man snällt och ställer inte till scener. Innerst inne kände jag att jag avundades det som tjejen precis gjort - hon gjorde det som säkert alla vi andra också tänkte. Poängterar att hon också var svensk, så att det inte låter som om jag pekar ut en annan folkgrupp.

När klockan är 11 öppnas den andra kassan igen. 11.10 är det min tur. Det tog 40 min att få hjälp,. Jag hade 7 nummer före mig och en hade försvunnit. Under min väntetid kan man sitta och lyssna på vad de andra vill ha hjälp med. Det tycker jag är riktigt förträffligt. Borde ju rimligtvis vara säkert att prata men tydligen inte.

När det är min tur så kommer jag fram till kassatanten. Precis när jag slår ner arslet säger hon: Vänta. Efter det vänder hon sig till kassatant 1 och hennes kund. Sen diskuterar kassatant 1 och 2 kund 1´s ärende. Ett tag kände jag att jag skulle börja vifta med armarna som om det var massor av mygg därinne, men det gjorde jag inte. För i Sverige ställer man inte till besvär och man sitter istället tyst och väntar på sin tur.

När jag sen får uppmärksamheten inleder jag manöver "jag är dum i huvudet kan du hjälpa mig". Den brukar funka. Men inte på FK. Hon lade av världens suck när jag sa att jag inte förstod deras blanketter. Efter att hon pekat en del så kom vi till rutan: Sjukdom och hur den påverkar arbetet. Jag frågade vad jag skulle skriva för sjukdom. Enligt mig är inte stress en sjukdom utan mer ett tillstånd. Men jag skrev stress. Och sen hur det påverkar mitt arbete? Asså, man KAN jobba, men man mår inte bra. Jag flummade ihop ngt så oerhört dåligt, men skit samma.

På sidan två står typ: "Får du behålla mer än 10 % av din lön från arbetsgivaren?". Jag hade kryssat ja, men icke sa Nicke. Jag sa då: "men jag är sjukskriven 25% och får 75% av lönen och 75% är mer än 10%". Och då kommer det: att det är beräknat på sjuklönen. Hur ska man veta det när formuleringen är så korkad? När jag sen skulle skriva min årslön och sa att det varierar beroende på om och när jag fått min lönehöjning så kom en ny suck. Den tredje sucken kom när jag inte visste hur många dagar jag beräknas arbeta per år. Förlåt, jag är en idiot.

Angående friskanmälan så får man inte skriva det nu utan måste vänta och bekräfta när detta sker. Måste bara komma ihåg det, kände jag då för mig själv...

När det sen var ifyllt tackade jag för hjälpen och gick därifrån. Lovad att detta var rätt och att jag inte skulle få något nytt papper. Jotack. Jag väntar och ser.

Müde

Ovanligt.

Igår var det jägarexamen. Piss. Det börjar skita sig med datum för frökens del. Lär checka upp det där.


Ska åka och förpesta dagen för mina kollegor snart. Ska bara skruva isär byrålådor först.

Telia del 2

Telia-såpan fortsätter. Idag är det ett positivt program. Jag har fått en till räkning från Telia, (måste ha kommit i fredags) och den här gången 'är det jag som ska få tillbaka pengar. Jag kommer inte att älska företaget för det, men jag börjar mjukna lite. Kan någon gissa vad jag får tillbaka pengar på? Jajamän... de fasta avgifterna. Alltså de avgifter som jag i två samtal försökt att få bort men som jag fått nej till. Tack du på Telia som skickat ut detta till mig!

Däremot har jag fått en avgift att betala pga av brutet avtal. Det är 299 spänn. Jag struntar i vilket som, får tillbaka 236 spänn och är nu NÄSTAN uppe i de fasta kostnaderna.

Jag ska inte gnälla mer på Telia. Imorgon är det Försäkringskassan som ska få ett personligt besök av fröken. Kan knappt bärga mig...


Lite irri, men ändå inte. Mest fundersam på att det var ett sånt bra resultat... scheisse=) Men måste bero på att jag är bästa läraren. Haha.

Min guldhjälm

Haha. Igår hade jag pyssel och knåp och slog in min hockeyhjälm i guldpapper. Jag borde få in en bild på den men hmm...

Idag åkte jag imorse klockan 6.15. Just nu är jag vidrigt trött. Ska till Örebro sen, men ska åka hem och sova först tror jag=)

Igår var det thaimatspremiär på Österns pärla. Jag och Ami käkade mumsigt. Sen shoppade jag på Ica Maxi.

Heja Modo säger en Liza i matchtröja :D

SM-guld!!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Älskade MoDo. Spruta så mycket champagne ni kan, det är ni värda.

Jag kollade på matchen hos Klara och lekte dagistant med Liam. Byggare Bob var en höjdare. Haha.
Klucken ville inte att jag skulle plinka på pianot, taskigt du ;)


Måste fixa guld till hjälmen imorgon.På måndag är det guldhjälm och matchmundering. Lät som om Pop var i Linköping, fan va avis jag är =)

Jag och min fd granne ska fira i rockstarfasoner med stänkare och Calvados. Grannen lindrar sorgen och jag firar segern.

Grattis MoDo=)

En solig dag i hundgården

Satt inne hos Fissilus och läste en bok. HIhi. Åsså lekte jag med Bullen en stund. Trots att det var solsken så gick jag in och somnade. Har fruktansvärd huvudvärk, men med Alvedon kanske det löser sig.

Igår var jag chaufför och skrattade mest hela tiden. "Prima skinka, bjäbb bjäbb".

Idag? Hockeykväll hos Klucken med frosseri.
Imorgon? Softeri softera
Måndag? Åker nog tillbax klockan 6 när pappa åker till jobbet.


Färden hit igår var riktigt skoj. Hade medpassagerare som gjorde resan kortare. Haha. "Högt i det blå". =)

MoDo Hockey är dom bästa...

...Heja heja heja MoDo :D


Jaaaaaaaaaaaaaa. Nu leder vi med 3-2 i matcher. Hoppas att de vinner guld och det redan på lördag.

Krizan till landshövding !

Souvenir och yrslig läkare

Kort sammanfattat om mina första dar efter lovet:

* Onsdag. Kanonhumör hela tiden. Börjar bäst med en souvenir från Tjeckien :D God daamn, surprise på hög nivå och det fick mig så jädrans glad (dessutom kunde den utnyttjas till att ha skadeglädje vilket kändes ännu bättre).

Paris med Bodd. Hihi. Jag är glad här också=)

Hem, bytte mobiltyp och ringde Elin. Gratis är bra. Extra bra på mobil.

Kanondag alltså=)


* Torsdag. Hade bara 2 lektioner med niorna. Haha. Ska käfta emot om det behövs, de är ju bara för sköna trots allt =)

Till läkare och förlängde sjukskrivning. Han babblade konstant och avbröt mig. Gillade honom iaf, gubbsnygg och med privata kläder. Sen skulle vi till ett undersökningsrum och då fick han gå och fråga expeditionen vart det låg för han visste inte:D Hahaa. I rummet formulerade han sig "det är en massa slynglar i skolan va? såna som borde få veta hut?" . Jag skrattade och svarade typ; "Aa". Och han sa "jag skulle inte kunna vara lärare. Jag har varit vikarie en gång och då hoppade de ut genom fönstret." Sen asgarvade han och det gjorde jag också och sen drog han den lektionen om blötdjur och att han var livrädd att rektorn skulle komma och utvisa honom (och här är det ännu roligare för han var typ bosnier, iaf sånt namn). Så jag ba "En gång lärare? Blev det inga fler gånger? " Och han: "Det räckte med en gång så jag har all förståelse för hur ni lärare mår. Antingen är det stress eller så är det konflikter." Jag tyckte ärligt att det var skönt att han upplevt samma sak (fastän det bara var en gång), kändes mycket lättare för att han då visste hur jag känner mig. Resultat? 25% sjukskriven till 1 juni och erbjudande om medicinering för min mage. Medicinen sa jag nej till, känns som om jag harvar mig fram med mina Losec mups. Han pratade om ångest och panikångest och var väldigt pedagogisk och bra. Förklarade stressen och olika reaktioner. Liza tycka om sin nyfunna läkare.

Sen hem. Och telia. Så vi slutar där eftersom jag fortfarande är anti.

Telia gav mig tårar

Fy fan. Hatar det där jävla bolagets sk kundtjänst just nu. Det sjuka är att jag väl är illa tvungen att ha dem kvar.

Har fått en faktura som jag blev fundersam på - stod att jag skulle betala in abonnemangsavgift april-juni och jag har inte ens en telefon. Ringde igår och fick prata med en tjej som sa att de korrigerat min faktura och att jag skulle strunta i att betala den gamla. "Hur ska jag kunna vetat att ni skickat en ny?" frågade jag och hon sa det intelligenta svaret: "Det vet du när du får den i brevlådan." Och eftersom jag är så snabb så kan det ju hända att jag redan betalt min räkning (hade inte hunnit än ang denna) och då sa jag "Men om jag betalar för mycket får väl ni betala tillbaka." Och hon svarar: "Men du får vänta på räkningen."

Iaf. Idag blev jag sur. Hade fått den där nya räkningen och jag fattar fortfarande inte varför jag får betala så pass mycket. De har dragit ner med typ 200 kronor och jag har fasta avgifter på 525 kronor. Är obegripligt då för mig. Så jag ringer igen och det slutar med att jag gråter när jag lägger på luren. Tack kundtjänst. Jävla bra service.

Det börjar med att karln säger exakta summan och exakta korrigeringen, Sen säger han att jag uppgivit fel nummer. Och det har jag inte gjort. Jag vet väl för fasen vad jag hade för nummer hit, När jag sen frågar vad de korrigerat så svarar han att de korrigerat de fasta avgifterna och jag påpekar att jag kan inte ha fasta avgifter kvar eftersom jag inte har det numret kvar. När han sen säger samma sak så säger jag att jag inte förstår och han svarar inget alls.

I slutet av samtalet så säger han att det är 026-numret som sagts upp och jag säger tvärnej. Han fortsätter att strida och säger att jag har sagt upp det och inte 0586. Jag har inget 0586 eftersom det är uppsagt och hänvisning och jag vet att 026 funkar. Han ger sig inte och här avslutar jag samtalet eftersom jag känner att tårarna är på väg.

Jag skiter i om det där företaget får för mycket betalt, tänker inte ringa en gång till när de inte kan förklara för mig. För givetvis betalar jag,men jag vill att de ska förklara för mig hur de har räknat. För det har man väl rätt till att få veta, eller?

Nu har jag varit riktigt kass

Måste måste måste bli bättre. Imorrn. Lovar.

Idag har jag iaf varit aktiv på kvällskvisten och sökt två jobb. Man får se vad som händer... så nu börjar jag iaf lägga ut mina krokar oc förhoppningsvis har jag ett jobb klart eller på g innan jag flyttar hem. Skulle ju vara skönt att ha det klart så man slipper tänka på det överhuvudtaget.

Tomorrow....


Finalseger

Åååå tack MoDo! Kvitterat till 1-1 i matcher. Nu jädrar...

Är übertrött, ska bli bättre på det här. Sen...

Grillpremiär

Seriöst. Finns det något godare? Ska skaffa en parfym med grill-lukt=) Karré och tillbehör, ååå mumsigt! Avnjöts med en flaska Faustino som jag hittat i skafferiet uppe, från 2000=) Haha. Känner mig som Loffe i GötaKanal "Lena... Sigurd har gammalt vin".

Nu? Färska winerbröd från IcaMaxi, min favvoaffär.


Jag har fått en anonym vardagshjälte. Ta ingen skit!

Nyfixade nails och åklagarmyndigheten

Jepp, nya hela naglar. Ljuvligt igen. Med nya dekorationer. Hoppas de sitter nu då. Hon trodde på min teori oxå. Jag är grym på att anta.

Nu har jag kollat jobb inför sommaren och hösten. Åklagarmyndigheten verkar ju skoj, men jag lär ju inte ha samma lön som jag har nu. Scheisse. Å andra sidan får jag dra av för resor, mohahaha.

Fast lutar mest åt morgontidningsutdelare nu. Slipper jag prata med folk. Hittade även om Statoil. Frågan är om jag får komma med min Hydrotröja :D

Jag är kär

Vilka vårkänslor. Han är underbar. Han är smal, ganska lång och hög och är skimrande. Min nya platt-tv. I lööööv it! 37 härliga tum, mums. Jag ska bli tv-nörd på riktigt sen och bara sitta och njuta på skapelsen.

Jag börjar känna mig tjatig. Grattis. Igår lossnade tattarnageln från Karlskoga. Idag en på pekfingret. Vi som hela tiden sagt att de suttit så bra. Men jag har en teori som jag ska lansera imorgon hos nageltanten. (Tant är fel ord, men Klucken och jag vet inte vad vi ska säga annars).

Nu ska jag steka köttisar. Kollade på fyran och Malou med gäster. Var ett par med en dotter med Downs syndrom. Hon älskade köttbullar så jag blev akut sugen på det.

Och nu är sommarpjucksen pålagda. Dyrrrt men najsigt=) Kanske blir mindre bensinförbrukning då oxå=)

Bakpotatis, Gunvald och finalklara

Igår hade jag en uppbokad dag.
*Ner till Berras däck  8.25
* Ut och gick 9.05-9.40
* Grejade med datorn
* Lagade nagel 12.40
* Färgade bryn och fransar 13.30
* Tandläkaren 14.20
* Slog av en annan nagel i bilen 14.35
* Hem, gick på toa
* Stan, Ica Maxi 15.35
* Kusse - käkade mumsig bakpotatis, dejtade Beck och Gunvald 2 ggr och spelade lite Mario 16-20.30
* Hem, kollade sista perioden. "MoDo Hockey är de bästa, hejahejaheja MoDo" =)


Idag?

Blåser. Och jag har varit ute hos Drevus och matat henne, mockat och bäddat. Åsså hejat på Bullbert så klart.
Ikväll är det Klucken som ska få njuta av mitt sällskap. Fan vad dagarna går ändå.

Nya Beck

Jag och kusse dejtade igår. Först smarrig mat på Österns pärla och sen bio med Den svaga länken. Beck är Beck, iallafall jag blir aldrig besviken.

Idag är det ner till Berra och hans däck som gäller, sen laga nagel, sen färga bryn och sen tandläkaren. Efter det är det färd mot Gävle igen och dvd-kväll med kusin och bakpotatis som gäller.

Kanske hinner jag se sista perioden, kom igen MoDo!

hits