Juletid e inte kuletid

Hatar verkligen skiten. Fett mycket. Kom i säng halv fyra i morse å sen upp för att jaga hare. Dreva e bäst, så e det bara. Sen åkte jag med pappa i bilen och kollade på orrtuppar i björk. Papsen lekte fjällsoldat. Respect. Sen kollade vi runt skogen med spår och sånt, ganska fränt hur mkt man kan utläsa bara från spår i snön. Var våran guldstund iaf.

Hem, käkade gädda som va rester. Sen va det granklädning med tillhörande tjafs. Nu har mamma dyrt och heligt svurit på att inte fira jul nästa år. Ska minsann påminna henne när november kommer nästa år.

Skönt att va hemma iaf, e lixom jag och hunden för hela slanten nu. Hihi.

Inte orkat skriva, va iaf till tandläkaren. Ibland önskar jag att hela världen läste min blogg, för då kan jag ba säga till alla som tvivlat/inte låtit mig komma/varit allmänt som nötter att tandläkare Sverker var besviken att jag inte kommit tidigare. Han förstod mycket väl att jag hade haft ont. Vill ba säga det. Sen går jag inte in så mycket mer om tandbesvären, mer än att jag kanske behöver komma igen. Idioter. Så.

Johansson kommer in om ett tag, smaka av maten och snapsen. Calzone ringde, haha, jag har inget kaffe ju men tycker om dej ändå. Åsså ringde Jonkan vilket fick mig att komma ihåg Robban. Tänk så mycket allt hör ihop egentligen.

Nej, nu skiter jag i det här för tillfället. Var ett tag sen jag snuffade hundens öron så det börjar bli dax.

Och ja.... jag är pappas flicka, och det är inte för att vi är duktiga utan det är för att vi helt enkelt är bäst. Trots att vi är vanliga arbetare=)  (Å inget i Äby kommun, hahaha, gud va kul det e med interna skojs)

Dyngförkyld och allt

Mest allt. Är min standardfras känns det som.

Bodd och jag nådde oanade resultat idag, men jag tyckte iaf det såg ut som om Kermit spydde. Så nu har vi haft lite namnförslag, men jag kommer inte ens ihåg dem. Blev allt med sprit iaf. Snitsigt var det ändå, vi har fått in farten på sånt och idag blev det inga felberäkningar heller. Och den här gången ska jag spara allt och ta hem. Schillen blir hemma imorrn eller nå.

Ibland undrar man varför det blir uppföljningar på olika filmer. Just nu är det Ensam hemma 4 (fyra). Behöver knappast säga nåt mer antar jag.

Pratat med Tarja i telefonen och gråtit. Jag vet att det är sant allt hon säger, men det hjälper inte.

Lågvattenmärken finns det gott om.

Bröt ihop idag, blev inte som jag fruktat men det kändes rent ut sagt för jävligt.

Fina reaktioner, not, snarare inga reaktioner.

Hörapparat nästa, men kanske inte hjälper.

Egentligen fattar jag inte varför jag utsätter mig själv för allt, men det bara är så.

Blir tokig på min tand, men räddningen är nära nu. Dessutom kan man säga att jag slår två flugor i en smäll. Typ.

Fryser, behöver nog erbjudandet om annans kroppsvärme igen ;)

Dyngförkyld, trodde ett tag jag hade nån allergisk chock igår, nös som en tok. Typiskt Liza att bli sjuk i den här tiden. Jeje, sånt e livet. Blir väl en nyårsafton i duntäcke på balkongen igen.

Ytterligare en helg i mitt liv

Jopp, e snart slut, tyvärr. Fredagen var en känslostorm, slutade med att jag låg i soffan och grinade mig till sömns. Missade Harry bara för det. Lördagen var det lite julmys med Bodd och sen hem till Katja & Maria. Sen hem och till min kompis. Trevligt. Kom hem runt kvart över fyra i morse.

Idag? Inte ett skit, kanske bio, annars bara softa. Softa och gråta. När tar tårarna slut? Jobbigt, känns som om huvudet jämt ska banka sönder efter ett sånt gråtanfall.

Å Klucken som grejat dejt åt mig. Tack, men nej tack. Och jag är inte alls porrig.

Karlsson och Direktörn är lustiga. Så det så.

En del människor slutar man aldrig förundra sig över. Hur funkar en del? Vad är det som är fel? Får gråa hår bara genom att tänka på det.


Tycker om dig...mer än du anar...

Fel på instruktionerna

Jepp, Jysk är värre än IKEA. Fatta hur det e då. Iaf, höll på säkert i 2 timmar med den nya byrån. Fick ringa efter hjälp för det första när jag skulle ha upp den för trapporna. Sen åkte jag och handlade, och när jag kom hem började jag med att lägga in lite sill. Blev tandoorisill. Sen var det byrå fär hela kvällen. Fatta lång tid det tog. Så värdelöst. När byrån sen blev klar så inbillar jag mig att den är sned. Suck.

Band upp lite blommor, ser inte bra ut, men vad ska jag göra.

Efter det har det varit lite telefonterror. Pratat med pappa och sen mamma, Karlsson och Rövarn. Duktig Liza.

Gjorde lite Capuccinotryffel med likör nu på kvällskvisten. Kanske man skulle ta en likör till kaffet och fira att det är torsdag.

Kiiiiiiiiick aaaaaaaaass.

Börjar bli orolig... säg inte att det går i släkten. Kan inte göra det. Men va fasen, jag är 26 år och är som honom nu. Vad ska man tro?

Och apropå orolig. Jag kommer alltid vara det. Spelar ingen roll. Tycker iaf om dig=)

Julgodistajm

Oh yes. Mat-Tina och Carl Jan have entered the building :D Bidde 3 sorter idag, men kastade bort en dubbel sats. Haha. Hängde inte med i matematiken där ett tag. Såg riktigt smarrigt ut iaf, och succén fortsätter. Carl Jan kläckte en annan matig idé, en av delikatesserna och en av de mest uppskattade rätterna på julbordet - sillen. Så nu är det fortsättning under helgen. Tihitihi.

Dessutom är det nu sex avsnitt på rad av Sex & the City, natten blir räddad :D

Kusin e impad, hihi, jag vet, jag kollade inte ensam men det e ett steg i rätt riktning.

Sega data... jag kreverar...

Adios, crapcrap.

Fragglarna och tårar

Jopp, Fragglarna på Barnkanalen =) Minnena kommer tillbaka, men jag tror nog att jag uppskattade Fragglarna mer när jag var yngre. Dagens ungdom har aldrig hört talas om Fragglarna, fick förklara för kusin min igår vilka de var men jag tror inte att det föll henne i smaken.

Var enr en snabbis idag på stan, total nollfantasi. Inget i världen är ljust nu. Inte ett skit. Tror inte jag varit så nere någon gång. Jo, en gång då. Då var det rejält svart, men på något sätt kom jag tillbaks, fast det kanske inte var meningen. Frågan är om det var värt det.

 Blänkaren here I come, eller? Hatar att vara i valet eller kvalet. Men vad kan hålla mig kvar? Livet har precis börjat men ändå känns det som om det snart är slut. Nåt som aldrig verkar ta slut är tårarna. Alltså, vad kräver ni alla av mig? Vad vill ni? Den glada och positiva Liza finns ingenstans alls just nu, spelar ingen roll vad ni säger, glöden håller på att slockna. Det som stör mig kanske allra mest är att ni alla kräver fullt stöd från mig, ni vill att jag ska lyssna, finnas där. Men hur är det nu? Nu när det jag som är i behov av att få veta att jag duger. Jag kan inte direkt säga att ni visar att ni bryr er. Egocentriska och upptagna är vad ni är.

Ibland får man hintar om att man ändå är en betydelsefull person. Men de tillfällena är allt för få. Och vad kan jag göra när ingen annan gör något? Min famn räcker inte åt en hel mänsklighet. Den räcker för en del. Men vem tar mig i sin famn? Låter mig gråta ut och prata. Låter mig vara den jag är just nu, just då, just där.

Kul liv. Komma hem och sitta och tjuta. Kolla på klockan, vänta på att det är sovdags, Inte ens Fragglarna hjälper. Men... kanske är det jag som inte är mottaglig för Fraggelhjälpen.

Jag vet att jag är negativ. Vad ska jag annars vara? Fasaden har fått en spricka och innehållet väller ut.

Snart är jag hemma plumsan, bara du och jag i tre veckor (knappt). Åsså lite Karlsson =)  (Som för övrigt har kollat på sommarhus). Kram till dig min vän som gör dina tappra försök till ett leende på mina läppar. Glad att vi hittat tillbaka till varandra. Verkligen.

Crap.

Slut som artist

Fy tusan, har legat som slakt i soffan idag igen. Jag somnade före Simpsons nummer ett till och med,,, riktigt illa Liza. Vaknade vid halv nio, herreguuu.

Är riktigt nere idag igen, mår inget bra. Kroppen är slut, illamående, magont, trött och väldigt ledsen. Igår satt jag hemma och grinade igen, bara kom. Klarar inte när folk bryr sig, alltså verkligen bry sig. Inte bara någon som slänger ur en fråga och sen inte hundra bryr sig, utan en sån som på ett visst sätt får mig att känna mig älskad och behövd. Tycker bara att allt är så himlans jobbigt och drygt, kan inte vara meningen att man dag ut och dag in ska känna att tårarna inte är långt borta. Crap.

Tycker verkligen om dig, fast du och jag inte alltid är ense om saker och ting. Du och jag mot hela världen. Är bara så. Har alltid varit, kommer alltid att vara.

Trodde ett tag att Lidls mjölk var bättre för min mage. Jag misstog mig. Var nog bara en liten tidsdröjning, men effekten verkar bli den samma. Mår illa, vad är det för fel?

Är bara att dra upp täcket över huvudet känner jag. Igen.

Tomtegröt och tända ljus

Jopp, nykok idag, i wokpannan. Mumsmums. Ska starta grötfabrik.

Är svinigt kallt inne, är verkligen läge för ljus i mitt hus. Dessutom har jag fått igång klockan, det hade ju varit bra om jag satt batteriet åt rätt håll från början :D

Kollat lite på film idag, "Den siste kejsaren". Asfränt att kolla tillbax på Den förbjudna staden, mäktigt, tänk att lilla jag varit där.

Vart lite huslig idag (och igår). Tatt upp en älgstek till kvällen, får se vad jag orkar göra med den.

Lite simningsEM nu, tycker jag varit riktigt sportig idag=) Hihihoho.

Pratade väldigt länge med mamma  idag, saknar hunden tokgrymt. Dessutom har hon börjat ty sig till andra nu, måste jobba på det där=)

Snuffe gott ju. Främmandet hade tydligen satt sig med Drevus tre gånger igår. Hållt på med tassar och öron. Tydligen tycker inte främmandet om hundar så i vanliga fall, men hon hade tyckt att Dreva var så mysig och att hon var fundersam varför de inte kunde göra lika med Morris därhemma. Dreva hade legat med huvudet i knät och knorrat som vanligt. Sen hade min största rival - Johansson - kommit in och då hade hon blivit tokig. Nu jävlar... ska muta hunden med Frolic när jag kommer hem.

Mamma hade vart dum mot Fissilus. Hade tydligen köpt en tomtemask med skägg och Dreva hade börjat morra, haha. Efter att mamma sagt matte och dragit upp skägget trodde hon att hunden skulle äta upp henne, Drevus hade blivit glad att det va nån hon kände igen därbakom =)

Jaha, vad ska man göra ikväll då. Hmm... borde åka och bli av med lite flaskor men orkar inte. Kan nog inte köra heller kom jag på, har ju druckit glögg halva eftermiddagen (är ju kallt ute i skidspåren och slalombacken...)

Pubkväll och extraskörd

Jopp, en bra extraskörd. Nästan så man ska bege sig ut ikväll bara för det. Men nej, blir nog hemma=) Var ner på Woodys igår efter diverse förgrundningar. Ett och annat roligt samtalsämne. Kusinerna är bäst, herreguuuuud vilken Ågren ;)

Philips C17 för Börje. Hahaha.

Idag inget alls, var på Lidl med Bodd och handlade. Ostdipen var riktigt god.

Ska göra mat nu på kvällskvisten, sen e det ju final i Robinson.

Borde kolla upp skojiga grejer, e satans less just nu.

Pratade med den där idag, kissar på dig. Känner mig visst lite , snorsnor, förkyld. Kommer att sitta i länge.

Jeje, kanske blir lite uppdateringar sen, eller inte. Pratade med Jonkan igår, han garvade mest hela tiden. Kul att kunna roa någon ;D

Målkalas och tomtegröt

Jepp, riktigt bra förstaperiod  i Nobel idag. Tarja och jag pratade mest som vanligt=) Kung Nicholas Angell. Ska boka honom i jul så han får komma och leka tomte hos mig. Vilka ögon :D

Kokade gröt idag. Premiär. Har aldrig gjort det. Dessutom har jag bidragit till att folk har skrattat. Kokade i wokpanna=) Jag säger det funka. Jag e grym. Up up eeey.

Adventskonsert igår, inte min smak. Var inte ens säker på att gå innan, men men... Föredrar iaf TVkonsert. Asså, allsång och Orsa och Kalle och de där e helt okej, det e inte det, Men det va lixom känslan. Inget drag under galoscherna =)

Ställde väl till det idag, skit samma, tack för förfrågan fastän jag läste mellan raderna. Måste ta tag i det här. Kan inte fortsätta. Crap. Riktigt illa.

Och jag hade visst rätt med reklamen och PO =) Hahhaaha.

Var på sillfest i fredags. Haha. Kan nog bara säga det. Grymma kort iaf. Grymma minnen :D Grymt sällskap på natten. Måste vi göra om.

30årfest på lördagen. Asså, jag åkte tåg dit enbart för den skull. Vad händer? En grinig anordnare. Nej tack du, sköt du ditt.

Fick träffa Strand i helgen=) Nymöblerat och allt. Har varit alldeles för lite hos Robban på den senaste tiden. Pallan var där och knäppte kort. Hmm. Ami var med, eller vad jag nu ska säga ;)

Fredag e det Woodys igen. Fick ett infall om att det var njurarna i lördags men så kan det inte vara.


hits