Liza & Sandra goes Shrek 3

Idag har Shrek 3 premiär. Eftersom jag är uppbokad fre och lör så sket sig våra premiärplaner. Iaf. På söndag smäller det. Då ska vi matinéa oss.



... och på måndag kl 5.00 är det uppställning på Hemköp.... inventering. Avfärd 04.30 från Västanån. =/

Min sköna soffa

Fan. Har hamnat i en period igen när jag sover i soffan. I natt var jag så seriös så jag hämtade mitt täcke. Liza... sov i sängen. Jag tycker ju att sängen är världsgo´, men just  nu är soffan number one.

Handleden ömmar, kan inte fatta vad jag har gjort.

Ska leta 60talskläder med Klucken idag, sen fredagsflott i form av Max. Sen jobba och sen skogen=)

Världens bästa

Blev så glad när jag kom hem från jobbet. Mamma hade ställt in lax med dressing i kylen och dessutom hade hon diskat. Världens bästa!!


Idag krånglade jag rejält med kassan, hade inte ens varit inloggad som mig själv. Herregud. Jobbar imorrn två till nio och sen är det myspys i skogen. Vara med hunden. Vara med familjen. Bara vara.

Idag kände jag den där bekanta känslan igen,. Att lixom saker förändrats för mig men inte för andra. Att jag inte längre finns. Jag behöver bekräftelse och orkar snart inte vara den som hela tiden ger passningen så någon kan göra det den ska. Jag vill snart vara den som får passningen istället.

Nu? Komedidax. Glad att Sex and the city går i perfekt tid=) Och nu 2 ½ män.

Jag är inte förvånad

Har sovit i soffan som ett litet barn. Har drömt om Svennis och att han och en massa andra kändisgubbar var på kräftskiva på min balkog och att en lek vi tjejer hade var att sätta rätt sko på rätt karl. Nån hade satt fula svcarta skor på Svennis men det skulle vara gympaskor.

Jag fattar inte varifrån allt kommer.

Sen var det längdhoppsfinal när jag vaknade. Och någon italienare såg ut som om han hade mord i blick. Fast han var glad Det är konstigt. Sen hoppade han från Panama och slog sig över bröstet som en stark gorilla. Fast han var också glad. Idrott är konstigt..

Nu? Tyson Gay och sen jobba.


Jorå, Tyson tog ett rekord från Michael Johnson...

Ytterligare omplanering

Ringde Kluck utan framgång. För en kvart sen ringde hon. Hade suttit i möte och avbokade lunchen. Vi käkar imorrn istället.

Det hör gör att min pissiga dag trots allt blir en slapp dag. Ska bara kolla lite friidrott och sen duscha vid tre och sen jobba.

Halleluja. Rostbiff idag igen.

Note to myself

Ät aldrig ren tonfisk. Blanda ut i sallad eller gör på annat sätt. Kräkvarning.

Helgens se-fram-emot-grej

Imorgon. Jobbar till nio. Sen får Seaten bränna upp på skogen. Till kojan. Och där.... där är mamma, pappa, Engman och Dreva. Käka kräftor, räkor och må gott. Sen är det sussning - en tjejkoja och en killkoja. På lördagsmorgonen är det riktig harpremiär (alltså jakt med bössa). Drevus får ut och voffa och vi käkar frukost. Jag hoppas att det blir en kanonskön dag, utan regn.

Sen? Rhapsody in rock China Edition på Dragon Gate.

söndagen... ja... vad tror ni? Jobb.

Omplanering

Jopp. Upp på toa kvart i sex. Mamma öppnar dörren nere och berättar att det är kallare idag och hon menar att vi stannar hemma idag. Pappa låter nästan glad när han då säger "Då kan jag ta jeepen".

Jag rör mig igen mot soffläget, någon timmes extra sömn. Tackar.

Dagsplanering

Just ja. Min dag ska jag få upp.

070830

00.00 Pappersjobb
01.00 Klar pappersjobb
05.45 Uppstigning
06.15 Bilen rullar
06.30 Skogen med Dreva
ca 11.00 Dejt Klara, inkl lunch
15.30 Avfärd mot Gävle
16-23.10 Jobb
23.35 Hemma. Äta middag.


Gud vad kul. Inte undra på att man är seg ibland.
Och nu? Nu är jag fortfarande speedad och taggad. Spelar ingen roll, det tog...

Vuxna människor

Hmm, har sett den Noratösen, men det var länge sen så jag behöver nog en förklaring...=) Fast jag kan trösta Linus ändå. Holm får vara.

Har jobbat. Helt okej. Har skrivit upp extra pass v 39, tror det blev 48 timmar om jag inte missminner mig. Kan behövas. Varav en söndag. Bra timpenning där=)

Det tråkiga just nu är att jag fått fruktansvärt ont i en handled. Hmm.

Kom hem efter halv tolv. Micrade mat som mamma lagt i kylen (hihi, tack tack). Sen satte jag mig och gjorde om listor och skickat. Men nu är de borta och den här gången är det på data och sparat.

Min tävling gissa bajset verkar inte ha gått bra alls. Mamma ringde iaf efter att pappa kollat på kortet och berättade att han ville kolla på det live. Så nu hade han teori om grävling, räv eller björn. Grejen är bara att grävlingen tydligen inte skiter på vägen och att räven inte ser ut så. Men björn? Ojoj. Lite coolt, men lite scary. Får se om det blir nån rätsida på det där.

Nu? Klockan är över 1. Vid kvart i sex ska jag upp igen. Fan vad glad jag känner mig...

Sällan stressad

Jahapp. Bara att jobba då. Kul jul. Slutar 23.10, sen hemma runt 23.40, käka, göra klart, sova nån timme, upp vid sex, skogen, och sen? Ja jobba. Bra bra.


Och Kallur... stackers!! Och Holm... stackers! Och Linus... stackers!

Skogstur

Sex i morse var jag ner till mamma. 6.35 släpptes hunden. Vi skulle grilla men då såg jag en mus och ställde mig på sittbänken. Tjena. Musjäveln kom dit upp och jag skrek och hoppade ett längre hopp än Carolina Klüft i längd. Sen satt vi ute och fikade istället. Jag gav mig fan på att musen hoppat i korgen och just nu finns i jeepen.

Drevus voffade lite, men inget som vi hörde (allt enligt pejlen). Efter ganska exakt 2 timmar gav hunden upp och vi åkte hem och duschade henne och plockade av otäcka fästingar.

 

1. Morgonstund har kall öl i mun
2. Gissa bajset?
3. Jag knäpper på musen men missar
4. Mamma räddar matkorgen men är rädd själv
5. Vad har denna hund jagat? Svar: korv.

Och sen... morgonbilden. Tio över sex i morse stod jag i kylan på min balkong och såg varför jag älskar Västanå. Så vackert. Så lugnt. Så perfekt. 

                              12358-52

Ytterligare en bok till meritlistan

Jopp. Nu har jag så läst ut Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor". Vet  inte riktigt vad jag ska säga. Asså. Det var en bra story, seg i början och som mot slutet blev riktigt otäck, eller inte i slutet men i halvslutet.

Jag säger inte wow som typ hälften av alla som läst den gjort, jag nöjer mig med ett ja.

Nästa på listan? Vet inte. Måste kolla i lilla biblioteket.

Och fasen, kan inte sluta tänka på ...hmm....ja..... fast hur är det möjligt... jag menar... inget... men ändå... fan.

Och vad händer nu?

Top model igen

Men ååå, kommer ju att missa det imorrn och hela veckan, Åååå.

Iaf. En av dem som jag tyckte var cool åkte ut idag. Och den jag inte tål är kvar. Och nu är det 2 jag har svårt för. Hmm,

Nämen...

... e det Top Model i dag oxå? Jihooo,

Sjukligt trött, sovit en timma nu på kvällskvisten. Idag måste jag i säng tidigt.

Och Maria och Klara hade varit nöjda med dagens mms. Fattas bara annat=) Haha.

Jepp, det är du som får bli omnämnd som Norakillen och självklart är du ursäktad=) Kanske jag som ska be om ursäkt för innehållet under natten=)

Att läsa går sisådär. Den är rätt seg...


På fredag är det Shrek-premiär. Kusse och jag ska försöka hinna med innan Thailand. Och apropå det. Exakt en vecka idag. Helt sanslöst=)

Klucken och Liam

Jahapp. Efter 10 minuter ville Lypsylätande Liam hem. När de åkte fattade jag varför: han skulle hem och fika och det hade ju inte jag. Haha. Och jag fick inte komma till honom och fika heller. Nähäpp Då skaffar jag mig andra fikavänner då=)

Stora fiskar var han impad av iaf. Jag kanske inte är helt nere på frysskalan.

Taskig tajming återigen

Skulle ner och handla och trodde att jag skulle hinna i god tid men de sega kassörskorna satte käppar i mitt hjul. Man blir arbetsskadad. Jag undrade varför man inte ropade efter mer kassapersonal. Jaja..

Iaf. Kom hem. Jahapp. Då hade Kallur redan sprungit. Kul jul.

Kom igen nu Musse!

Jag och min sömn

Måste få ordning på det. Har bara sovit fyra timmar. Gick ner och skulle kolla om vi skulle ut med hunden. Det regnade. Vi sket i det. Det är riktiga jägare det.

Jag är en trasig människa

Läser som vanligt Alex Schulmans blogg. Jag börjar tröttna ärligt talat. Idag var personer med ovanliga stavningar i sitt namn trasiga och detta var bara töntigt. Jag är stolt över mitt z och är inget som jag tänker byta bort. Jag är döpt med ett z och har under mina 28 år jämt fått höra "E det Lajza" eller "Uttalas det Litza? Eftersom man uttalar pizza så?" och liknande korkade uttalande.

Jag försöker inte att vara speciell bara för att jag råkar ha en "ovanlig" bokstav. Det här är andra gången på kort tid som jag irriterar mig på tidigare nämnd bloggare.

Men värst är fortfarande HarryPotter-inlägget.

Jag är en långsint jävel. Bara så ni vet.


Nu?  Komedidax på tv=)

Jag och min räka

Kunde inte motstå frestelsen att trycka i mig 70 härliga kalorier i form av 170 gram räkor. Mera mera mera. Jag skulle kunna leva på dessa underbara små skaldjur, Ska frossa i såna i Thailand tror jag=) Nej just ja, då blir det kokosglass ju.

Nån halvfavorit

Svårt att redan nu känna att jag håller på någon speciell. Men jag vet en sak. Jag har en som jag inte fixar överhuvudtaget.

Hoppas Lyxfällan ger nåt kul. Har ju fått mycket skit den senaste tiden i media. Undrar egentligen hur sanningen är.

Ett ruttet försök

De trodde att de skulle bli av med sin värsta konkurrent men mig lurar de inte. Top model börjar nu. Klockan 20.

Om femtio minuter får vi se hur jag lyckas=)

Sen? Fixa ekonomin i Lyxfällan.

Dagens stora händelse

Grattis kusse till körkortet!!!! Wiiie, jag har fått en ny fyllechaufför . Haha =)

Autobahn nästa?

Klaras kaffe

Herregud Klucken. Allt jag kan säga. Måste ha varit kaffet. Magen i uppror hos oss bägge.

splash boom bang. Klädnypa nästa.

Fast å andra sidan bra att det kommer ut. Då är jag extra slimmad när jag står framför juryn klockan 21.50 ikväll.

Och apropå det... haha. Ja jävlar.

Nytt rekord

Kom ju på något som jag faktiskt gjort bra idag. Jag har diskat. Och detta på ny rekordtid - under fem minuter och det var en superhög. ( Nästan lika hög som min tvätt). Iaf. Med den tiden och med den mängden funderar jag nu på hur rent det egentligen blev. Hmm,.


Jag har även gjort en riktig pulshöjare idag - letade febrilt efter minipiller och hittade dem efter någon minut i en kasse tillsammans med vindrutetorkarblad. I min kallgarderob. Under en massa trams.

Men nu har jag dem säkert och lagt dem i apotekslådan.

Nu? Laddar inför kvällens spänning. Ska se till att fjäska för Tyra Banks så att jag går vidare från första omgången i Top Model 8. Missa inte på trean!

Puh. Hektiskt schema idag=)

Träningsvärk

Idag har jag en grym träningsvärk. Eller fel. Imorrn kommer jag att ha det. Idag är bara min kropp helt slut. Jag har idag kvalat in mig på 2,29 m i höjd, sprungit 100 m och kastat slägga in i nätet så att japanerna fick knyta ihop sömmen. Vidare sprang jag 1500 m och knuffade folk på upploppet. Nu? Sprintar vidare.


Nä. Det jag gjort idag:
* Vattnat en blomma som var torr
* Åkt till Skutskär med mammas betalkort (utan BH, utan att borsta håret)
* Kollat TV
* Ätit rostbiff
* Pratat med Klucken
* Skickat in ansökningar


Och nu? Vad gör japanerna?? Kan inte ens kolla vem som vann 100 m damer, Vad är det här?


Får inte glömma nopper idag. Icke.

Alvedonfrukost

Jag och mamma skulle ha åkt i smyg till skogen idag med hunden. Jag vaknade med skallbank och nu bestämde vi oss för att sova istället. Och det går ju väldigt bra må jag säga...

Varför stämmer inte Japans tider med mina? 

Att få liggsår

Efter att ha jobbat 7-16 så åkte jag hem. Papsen och jag beställde pizza och sen sov far och dotter i ett varsitt hörn av soffan.

Nu? Min soffa.

Och Fissilus hade sprungit i 2 timmar idag. Fast utan att hitta nåt skoj.

Saknar lite motivation idag att blogga, så heja Sverige bara=)

Lysnatta

Jag och moder var kulturella och gick ner vid halv nio till älven för att kolla på Lysnatta. Alltså när man har marschaller utspridda längs älven och kyrkbåten ros från Kullen.

Efter 1 timme och 18 minuter var de framme vid sitt mål. Seriöst. Man går snabbare till Kullen på den tiden. Jag försökte knäppa kort och filma. Ska lägga ut resultatet sen tror jag,

När båten närmade sig campingen spelade någon (Göte?) trumpet. Amazing Grace.

När vi kom hem satt pappa på sin favvoplats och skrattade. Jag och mamma surrade om vikingahövdingar som brändes på bål och blev på sin sista färd hedrade med Amazing Grace.,

Alltså. Det var väldigt stämningsfullt. Verkligen. Men jag skulle vilja haft lite mer fart när de väl kom fram. Jag röstade på Anchors away men sen kom jag och mamma fram till att "Engelska flottan har siktats vid vinga oboy oboy oboy" skulle vara number one.


Nu? Sista kvarten av Shrek 2.

Just ja

Jag är ett fruämne. Så det så.

Gårdagen

Helvurt. Jobbade till nio. Köpte grädde som jag glömde i kylskåpet på jobbet. Bra där Norden. Sen hem. Pappa skjutsade till Klara. Var där 21.45. Åkte med FuruviksPeter in till stan, Uppcabbat och uppfartat. När vi var vid Fyrtornet ca 22.50 var Amaretton slut. Det var en halvliter i flaskan. Jag och Maria drinkade på och försökte visa brösten i baksätet men det var för trångt.

Vip in på Heartbreak. Träffade Hellström. Surrade och drack öl och cider.
Vip in på herrarnas sitt-toalett.

Åkte buss hem och chauffören såg ut som nån skådis men kan inte komma på vem. Äldre, gråhårig utländsk man med afrokrull. Hmm. Måste tänka. Släpptes av i grindhålet. Tack för den.

Tjugo över åtta, alltså ca fem timmar efter hemkomst ringde Klara. Hon var också chaufför, men på en helt annan buss.

Jag gick upp vid tio, duschade och drog två alvedon. Och nu? Cola light och faktiskt skapligt fräsch Liza. Fast det var nära i natt.

Skickade sms  och ringde till olika folk. Ska sammanfatta lite:
Rövarn - tröck upptaget när man ringde. Även för Maria. Och Klara.

Mätz - är det ordning på. Han svarade och Rövarn la sig i i bakgrunden. Mätz var nog lite pömsig, men han är fortfarande vår stilige Mätz (eller hur Kluck?)

Kusse - verkar ha haft en trevlig kväll som tyvärr inte verkade ha slutat lika bra som den började. Ska förresten köra med henne om några timmar. Först lunch på Lilla Saigon.

Direktörn -  Dissade mig, men det ska han få fan för.

Strand - var hemma och laddade inför krysset.

Noratösen -  jag tror att jag inte fattade hennes mess och verkar ha tagit bort det i fyllan och villan. Men jag tror att det var gubben jag inte hade koll på. Fick för mig att det var långe farbrorn, men det måste ju varit sambon :D

Norakillen - fick väldigt ingående info om månadens inköp har jag för mig. Men det är sant. Tror tillochmed det är årets inköp. God daaaamn.


Grejen är att jag någongång under natten raderat allt jag skickat. Kanske en tanke att slippa ågren =)


Fundering: kan man fixa knullrufs på sig själv? Hmm.

Nä. Nu ska jag ringa och kolla vad kluck gör. Hihi.

Groggnedräkning

Om 8 ½ timme intas första drinken. Men först arbete. So long.

Fotografera bajs

En halvlustig men äcklig tanke slog mig för nån dag sen på toaletten. En läkare har sagt till mig under ett av alla mina besök om magen att det jag sagt inte kan stämma. Jag menade på att ibland är det äta-springa på toa - skita - maten ses i toan som gäller. Han menade att maten alltid måste brytas ned och bla bla bla.

När detta hände var jag mest, "Jaha, emn jag vet vad jag ser". Hände ju att det var majs och pommesfrites som kom ut hela.

Iaf. I förrgår när vi åt kyckling med tomat hände just det där. Att tomatskalet kom ut liksom på en gång. Då tänkte jag att jag skulle fotografera allt och sedan skicka över bilden till tvivlande läkare. Men jag gjorde det inte.


Ännu en allt för ingående rapport i Lizas värld=)

Ring ring

- Aa Liza
- Hej, det är solstolen. Du hade bokat en tid hos oss idag
- Okej, jag kommer genast.




Lite blåsigt, men men. Klockan 14 är det jobb. sen är det nog sprit ändå.

Extrainkallad

Jepp. Ska börja minst två timmar tidigare idag på jobbet. Jag ska satsa på pastan tror jag så slipper karln från igår gnälla.

Har ätit salladslunch på min balkong med mamma. Igår åt vi kyckling där. Lite semesterkänsla faktiskt=) Fördel att jobba eftermiddagar.

Soltimmarna blir alltså färre idag, men tror att jag iaf solat baksidan 1 och en halv timme.

Drevus har besök av en pippi utanför. Like I care säger Drevus och softar på överkastet.

dusch nu och sen i rask takt till arbetet. Fick förresten lönebesked idag. Älskar att bli positivt överraskad av dessa. Min snabbräkning av vad jag kommer att tjäna under denna sommar kommer inte att hålla. Det kommer att bli sköna tusenlappar mer. I like!!

Bond ikväll när jag kommer hem. Och betala räkningar. Kanske inte så kul, men bra vuxenpoäng.

Adios amigos!

Jahapp

Skulle lägga in boken nu i mitt lilla bibliotek. Sällan,. Står redan en sån där. Så nu har jag tydligen två av nyligen nämnda. Suck. Får väl ta och skänka iväg en då=)
Nu? Ska börja med årets (eller fjolårets) wooow: Stieg Larsson.
Får se om jag säger wow efteråt.

Dagens boktips

Ninaninaninana ninananananaaaa.

Dagens boktips presenteras i samarbete med Ramlösa Skogshallon.


God daaaaaaaaamn. Ska du läsa en bok och inte vet vilken?  Läs Roslund/Hellström "Edward Finnigans upprättelse".

Jag börjar överge Anna Jansson som favvoförfattare. De här är nästan snäppet bättre. Läs gärna de andra böckerna också, "Odjuret" och "Box 21".

19 september ges den fjärde boken "Flickan under gatan" ut. Bra tajming med hemresan från Thailand må jag säga.

Iaf. Edward-boken. Jag började igår och idag är jag klar. En smart story som sätter igång hjärnan och som verkligen har ett diskussionsämne. Läs och njut!

Nordman

Jag har aldrig varit en stor beundrare av Nordman, men måste erkänna att efter att ha lyssnat lite på den senaste låten i Nyhetsmorgon så vill jag höra mer. Livet som en värsting. Nordman rappar. Men vart hittar man den?

Nervös

Hatar alla sorter av kontroller. Fast detta rör väl inte mig, men iaf. Typ. Bara att bita ihop Flajz.

Kluck och jag ska ev Amarettoa på fredag. Kluck ska ha barnklädesparty och jag siktar in mig på spriten.
Jag känner att alkoådran fått liv igen. Fastän det har varit lite under sommaren =)

Nu? Komedier på tv och sen vette fan. E uppe i varv nu ju.

Bra gjort..

..fick samtal från Noppertant fem i två. Jag svarade jävlar. Skulle ha vart där kvart i. Det sjuka är ju att min fina veckoplanering får sig en daglig koll, minst en daglig rättare sagt.

Jahapp. Men men. så är det bara. Jag ska dit på måndag istället.

Börjat läsa en ny bok. Drevus gillade den inte, men å andra sidan gillar hon ingenting som stjäl uppmärksamheten från henne. Boken är halvvägs läst. Riktigt bra.

Och nu? Slappa en halvtimme och sen vidare in i duschen och sedan stan. Jippie.

Myssjuk

Liza är kramsjuk och beger sig därför nu till annat solställe. Myspys med hårig hund står på schemat, Så det så.

Too hot

Ska egentligen inte klaga, men lite vind skulle inte skada.

Nu är iaf boken utläst. Tack för det. Nu är frågan vad jag ska ägna mina pliriga ögon till i fortsättningen. Alla pussel är lagda. Kanske dax att köpa nya. Hmm.

Och Drevus har skugga, staaackers hunden.

Balkongslapp

Jepp. Solen skiner och jag med den, nästan iaf. Ska ut och njuta av förmiddagssolen nu. Klockan fyra är det jobb, till efter elva. Jeje. Går säkert snabbt.

Jahapp. Ska man äntligen få svar på mordgåtan nu då.

Slut och pant

Ja, boken som jag började på i maj börjar äntligen komma mot sitt slut. Och det är först nu det börjar bli lite tempo i den. Ska bli skönt att lägga bort den och satsa på andra böcker istället. Har ju läst en massa under tiden också, men det är alltid bättre för lilla hjärnan att bara ha en handling i skallen.

Jag pantade idag. Och tack vare den pantningen är min reskassa i Amis spargris numera 1045,50 kr. Frågan är när jag ska växla in. Och nej. Jag pantade inte för tusen spänn.

Nu? Arbete.

Big ändring in da planering

Idag skulle jag ha en slöfocksdag. Ledig. Sola. Njuta av livet. Typ.

Nyss ringde jobbet. Jag var hundra procent på att det handlade om min kassadiff, men tydligen hade det stämt med lotter så det måste ha varit jag som yrade igår. Iaf. Folk  är sjuka och nu undrade de om jag kunde komma till klockan två. Yes yes svarade jag. Att jobba två till nio är rätt okej och om det var lika mycket folk som igår så klagar jag inte. Tiden sprang iväg lika fort som kulorna rullade in.

Dessutom. Sju timmar, minus 45 rast, minus 2*15 min kassaräkning gör 5 timmar 45 min effektiv tid. Det är mindre än två sagan-om-ringen-filmer. Och 6 timmar 15 minuter ger några hundringar i lönekuvertet i september. Och dessutom är det ändå 1 timme och 45 min ob, lite grann iaf.

Jag hoppas att det spöregnar idag och att jag därmed kan sitta på min kassastol och le mer än vanligt.

Miss i planeringen

Var tvärsäker på att jag började jobba klockan 16 idag. Nehe. Tydligen ska jag jobba 14-21.

Solen lyser, men jag känner mig nästan mer glad över att missa två soltimmar hemma och istället komma hem vid halv tio.

Och linnet stinker parfym. Vad fasen gjorde vi i taxfreen ami? Badade i dofter?

Fyllekryss i åländska farvatten

Jag och Ami drog iväg på kryssning i lördags. Bilder kommer upp sen, mohahaha.

* Vi var vuxna och drack inget förrän på ölbåten som ligger bredvid Birka. Att vara bland de första och få kliva ombord sket vi i.

* Cirkus halv fyra knäckte vi de två första cidrarna. I var.
* Halv sex på båten knäckte vi en varsin insmugglad öl i hytten.
* Klockan sex var det dryckesbuffé. Vi fortsatte vår vuxna resa genom att skilja på kall och varn och kött och fisk. Och för att låta maten sjunka så drack vi emellan tallrikarna. Halv åtta stängde pumparna, så vi laddade upp med två glas var fem i halv. Om jag räknade rätt mitt i fyllan och villan innebar det att vi drack sex eller sju glas var. Jag gick över till starkare rödvin för att få ut mer procent. Ami höll troget fast vid ölen och toppade med en St Brendans.

* Ner i taxfree. Fyra flaskor var.
* Ner i hytt. Fel. Upp i hytt. Våning 8. Drack upp de fyra. Och hade besök av både Köping och Norrköping. Jag lekte arg kund i telefonväxel och Ami gjorde kullerbyttor.

*In i en svit och fotograferade.
*Upp på däck och fotograferade. Våra vänner från Norrköping var med och här inleddes "Jag tar nästa runda". Alltså var det fyra drinkar till.
* Ami gjorde en Strand. Men inte så länge.
*Upp i baren. Och jag tror att det var två eller tre drinkar till här.
* Vi fick inte vara kvar efter stängningsdags. Drog med oss allt på bordet och skvimpade.

* Köpte flottig pizzaslice med ljuvligt mycket ost. Perfekt fyllemat.
*Ner i hytt. Hade juggemaffian utanför. Vi låg och viskade och vågade inte öppna.

*Halv fem var vi fortfarande vakna.
*Vaknade halv åtta av att vara kissnödig och smakade bajs i munnen.
*Satte mig upp. Var tvungen att lägga mig genast.
* Upp iaf. Huvudvärkstabletter och sen somna om efter toabesök.
* När klockan var tio i tolv började vi komma till liv.
* Mysterium: två stora cidrar. De hälldes ut.

* Ingen musikfrågesport. Buhuuu ;)
* Mat. Med colalight.
*Taxfree.
* Ami försökte trixa med mitt kvitto men utan framgång.
* Lade till och gick av.

* sov i bussen.

God daaaaamn vad kul. Länge sen jag festade 13 timmar=) Nu blir frågan när vi drar igen. Hihihoho. Tack för trevligt sällskap!

Oktoberfest i München

Det blir lite dumt med det här inlägget. Det skulle ha publicerats för en vecka sen, men har inte blivit av. Och nu faller hela idén. Jaja.

Iaf. När vi hade vår Spaniendejt i juli så lade ju jag fram idén att åkapå ölfesten i Tyskland. Och Adde var på. Till min och Sandras stora förvåning. Jag kollade datum och vi spikade.

När de åkte hem hade Sandra sagt "Men Liza glömde den lilla detaljen att vi skulle gå på Footloose med Måns på vägen hem". Detta var Adde inte på alls, men kontrade med en ny grej som gjorde både kusin och kusin helt förvånade: "Aldrig Måns, men vi kan gå på Ullared".

Nu har det gått en tid sen detta och förra vecka var jag hos dem tillsammans med Addes kompis. Vi skulle kolla resrutt, biljetter och hela köret. Jag och Sandra röstade på flyg. Skulle ta kortare tid och slutsumman var ca 2000 kr per person. Det här röstades ned, eftersom bilandet var själva grejen.

så efter två timmar hade vi kommit fram till följande:
* Åka ca 16 från Gävle, onsdag (25´e? typ) till Göteborg.
* Färja Gbg-Kiel över natten, ca 1000 kr/pers
* Bila Kiel-München. Jag poängterade att jag ville köra autobahn och att även kusse borde få testa fri fart. Vad jag minns så byttes detta samtalsämne snabbt.
*Boende. Jag ville bo på tyskt värdshus med frodiga tyska damar och trämöbler. Det blev för dyrt. Sandra ville ha hotell, och då med toa på rummet. Det blev för dyrt. Killarna skulle kunna bo i bilen. Det sa vi blev för trångt för fyra pers. Och då hamnade vi tillslut på en camping. Det var skrattretande billigt. Och vi skulle tälta. Vädret sket vi i. Jag och Sandra skulle bo i vårt redan inbodda tält och Adde skulle ha ett flashigare med förtält. Iaf. vi bestämde oss för detta.
*Kvällen avslutades med att killarna skulle kolla med ledigt från deras jobb och sen skulle jag, äldsteman, ringa tyska campingen.

Igår ringde kusse. De hade läst ett reportage i en tidning om att man måste ha festivalbiletter och att dessa oftast måste bokas nästan ett år i förväg. Att åka iväg och chansa är alltså inte aktuellt.

Summa summarum: ingen bierfest. Men vi ska nånstans iaf. Kanske Ullared. =)

Mina fötter behöver omvårdnad

Usch. De har verkligen inte fått den tid de behöver denna sommar. Jag har så fruktansvärt ont efter alla mastodontpas där jag springer som en idiot fram och tillbaka. Nästan så att jag skulle unna mig en fotmassage, men då var det fobin som ställer till det.

Vrister och trampdynor, hälsenor och tår. Blåsor (vatten och blod). Fy fan.

Och nu? Klä på mig och sen jobb 8-18. Ikväll, då ska jag banne mig ta ett fotbad.

My name is Bond..

... kollar på Åskbollen jag. Har ätit den svåraste maträtt jag vet... räkor... Ingen alko, är för lättpåverkad=) Haha, jag diggar Noras kommentar. Eller Noras sambos rättare sagt.

Idag försökte jag fria till Lennart men han var redan gift. Haha. Annars är jag lite sådär mittemellan vad jag tycker. Faktiskt. Känns inte bra på vissa sätt, medan det på vissa är helt okej.

Kryptiska jag.

Alla lever, wihoo.

Sjukligt trött

Blä. Jag är som ett litet barn och måste ha vissa timmars sömn. Vilket roligt liv.... not....

Idag väntar ett nytt 8-18-pass. Sen ska jag hem och käka räkor som jag lagt i kylen. Möjligt att jag knäcker något med alkohol, får se =)

Ha en bra dag mina kära vänner.

2 dagar kvar till kryssning!

Liza, hon kan handla hon

Får se om mina nyförvärv överlever natten. Ska städa akvariet tror jag innan jobbet imorgon. Suck.

Kluck och jag har garvat i Valbo idag. Sen var jag över till Ami.

Nu? Sängläge. Mohahaa.

Trist jag känner mig, ska bli bättring=)

Kryssning lördag iaf. God daamn, jag är taggad.

Om vår kusseresa

Har ju glömt=)
Kort sammanfattat:


Fredag: Kusse körde tills det blev mörkt, typ, eftersom hon fick problem med´helljuset ;)
Kom till Jönköping vid kvart i ett. Somnade.

Lördag: High Chaparall i regn. Knäppte kort som fasen. Käkade på en restaurang. Till hotellet. Somnade en timme. SEn restaurang. Skulle äta på Olearys men de kom aldrig och gav oss nån service så vi käkade mongoliskt. Gott! Sen var det Simpsons på bio. Vi satt och dissade bioduken för den var så liten, men sen var den större än Gävles. Filmen var kanoooon.


Söndag: Till KOlmården och kollade runt. Delfiner och hela köret.

Hem.

Och nu? Roadtripen fortsätter under året .

Måste bara lägga in tre bilder som jag tycker är störtsköna=)

 
                                               

Soffrapport

Jag är sjukligt trött. Jag är sjukligt generad. Jag är sjukligt irriterad.

Note to myself: en trisslott i veckan, någon gång måste storvinsten komma.

Papsen och jag ska leta kråkor. Just nu känns det som om den enda kråkan jag orkar leta efter finns i min näsa. Ligger i soffan och tycker allmänt synd om mig själv. Ganska trevligt iaf=)

Och förklaring om den stora rosa tar jag gärna på tu man hand :D Haha. Tror inte det passar sig här.

Jahapp, va ska jag sysselsätta mig med sen då? Simpsons kanske. Doh!

Noratösen - när ska vi boka dejt? Ska ju till Thailand och så oxå men lär väl finnas nån tom lucka=)

Ilandsproblem enligt Nora

Och jag håller med. Men fan vad svårt.

Dessutom är jag snurrig,´men jag var iaf smart och smugglade grejer trots att jag fick visa leg i 18års öltält (fast det fick 30åringen oxå göra...)

Däremot lär jag säga att min stjärna blivit mer stjärna. Tack Pittan för länken till Matz låtar. Gratis demo i framtiden! =)

El viva El Spania

Jävlans tryck i öltältet idag. Imorgon är det på riktigt.

Kluck och jag käkade langos och såg en sk mogen kille kicka ner typ en 8åring, Idiot.

Nu är det film i soffan, morskors.

Hyllningstal

Du tyckte aldrig om att stå i rampljuset utan smet hellre undan och lät andra få uppmärksamheten. Du var akvariumets hemlighet, som SÄPO fast mycket fränare. För drygt sju år sen kom du in i mitt liv. Du var den dyraste investeringen jag hade gjort och redan första dagen fick du mig i tårar. Meningen var att du skulle äta snäckor men du var mer mån om en bostad och invaderade tornet. Problemet var bara att du inte ville komma ut så under ackompanjemang av mina tårar fick min mamma såga av toppen och sen trycka ut dig. Jag var rädd att du blivit sågad i nosen.

Tornet blev din boning, men sen flyttade du till en större lägenhet, närmare bestämt porslinsfisken. Där levde du till dina döddagar och fick även en sambo i form av miniFilip.

Det ryktades om att du egentligen var en tjej, och jag gav dig då namnet Filippa. Kanske var du fiskarnas Babsan, kanske var du deras Christer Lindarw.

Eftersom du inte ville vara ute bleknade dina kulörta färger, men tidvis var du så vacker.

Du var akvariets kung och det pratas fortfarande om dig eftersom det nu inte finns någon självklar ledare.

Att hitta dig guppande på  ytan, uppsvullen och med svaga ränder kändes som en spark i magen. Jag hoppas att du inte led och att du är nöjd med livet hos mig.

Plaska lugnt i fiskhimlen och ät så mycket räklarver du vill. Du lever vidare i mitt hjärta.

RIP Filip.

RIP Filip <3

Det är med stor sorg i hjärtat som jag meddelar att min älskade Filip har lämnat detta liv. En minnestext kommer upp när chocken har släppt. Må bra i fiskhimlen.

My beloved Jon

Jag har kommit på en sak som gjort städningen roligare: Jon Bon Jovi på hög volym. Fiskarna diggar med fenorna i takt och jag sjunger med och har dammsugaren som mikrofon. Känner mig lite nördig när jag även gör saker i takt och ör schyssta moves .


Nu r det till att duscha och sen Hemköp. Slutr elva ikväll. Håhåjaja,. Ska knäcka en öl vid hemkomst och njuta av att vara ledig i 43 timmar.


Mer rädd för mig själv

Jag skulle ha städat supercleant idag, men pusslet lockade mer, Illa. af. Det var inte det som skulle sägas. Det som skulle sägas var:

Jag blev rädd för mig själv idag när jag kom på mig själv torkandes en dörr med våt trasa och rengöringsmedel. Liza. Du börjar bli vuxen. Slut är tiden när städa innebar att man dammsög upp det värsta och sprutade doftspray. Nu är det seriös städning. Fan.

hits