Träningsresultat

Svar på tal till er som tycker att jag tränar mycket och att det börjar synas. Jag ska meddela att jag gått upp 3 kg. Herregud vad inspirerande....

Dreva har sex månaders semester

Japp. Idag gick Drevus på semester. Bidde inte nåt idag. Jag pangade upp ammunitionen iaf. Det är ju trots allt skottdagen. Drevas semester blir inte så lugn. BajsaCajsa kommer. Men Drevus ba "Like I care..."

Hundnamn

Jag har gett förslag på Cajsa. Om det är andra kullen ska de heta på B förmodligen. Då får det blir Bajsa. Ingen har gillat mitt förslag än=)

Men Cajsa står jag fast vid. Blir superbt. Kan nästan säga Cajsus. Bara det.

Överambitiösa jag

Huuu. Sov till kvart i fem. Sen iväg. Först 60 minuter step. Sen 60 minuter latino på det. Det gick, men faan vad trött jag var redan efter ett pass=)

Nyduschad och nu tv-tid. Sen sussa och upp imorgon för sista harjaktsdagen denna säsong. Jobb imorgon 14-21.

Min första hare

Drevus is the shit. Släpptes vid kvart i sju imorse vid Lösgommen. Dröjde inte lång stund så skrek hon till och jakten var igång. Bestämdes att jag skulle testa skjuta oavsett hur tidigt hon kom med haren. Så vid typ halv åtta. Så kom den. Och jag pangade på. Och haren satt sig. Chockad. På dödsbädden.
Med lite assistans från fader Abraham så slocknade det lilla harlivet. Drevus kom vovvandes och slaskade i sig lever, njurar och lungor. Sen fotograferades vi. Med granris i harmagen.

Vidare till Nybyggevägen. Där vovvade Stekas hund. Vi körde till Röjders. Såg en hare komma där vi brukar grilla. Sen voffade Dreva igen. Kanske 20 minuter efter släpp. Och då bestämde vi att den haren skulle få leva. Så när vi sitter och grillar så kommer Stampe. Tjenixen tänkte vi och bara kollade. Sen såg vi att det var en annan hare. Den som inte är som den ska. Som har en annan färg. Så då bestämde vi att den inte skulle få leva. Stampe stack i skogen. Drevus inte långt efter. Sen såg eller hörde vi inget. Mitt upp i ingenting kommer harpalten igen, men på alldeles för långt håll. Drevus kopplades och vovvade i kopplet.

Åkte hem. Nöjda. Imorgon är det nog Röjders igen.

OCH.... hihihohohihihoo. April kommer bli en ruggigt skoj månad. Dels kryssningen 18:e. Men det allra roligaste är att vi får hem en liten valpis. En ny liten finsk stövare. En tik.  Som jag har längtat. Så... om jag blir anonym i ett halvår vet ni vad det beror på=) Sötepötis. Frågan är vad Dreva tycker. Hon är nog skapligt less på att få ta hand om småvoffar. Tredje nu på lika många år.... (Bullen, Krutov och nu namnlös,,.) Hihihihi.


Ge mig styrka

Eller åtminstone nån timmes sömn till.... upp och hoppa, på med långkalsingar, ut i skogen.

Ikväll blir det step och latino. Och sen ska Flajzan sussa.

Var tusan har jag sett honom förr?

Bekymmer i hjärnkontoret... nya securitasen.... har jag festat med honom? Gammal elev? Skutskäring/Ä*bybo? Nån jag borde tycka det är pinsamt att träffa? Hmm....

Gått fint idag. Berodde på fiberintaget till lunch med frolic och ben. Jajaja, jag veeet. Vi käkade firre. Seriöst värre, hahaha, har ni börjat sno mina uttryck =) Men Drevus fick oxå käka camembert och hjortronsylt. Voffe och jag äter gärna saker ihop.

Nu ska jag äta korv med bröd. Sen sussa. Upp sex imorrn, för att åka på harjakt med pappa och nya bössan =)

Nya gardiner

Jopp, mor min och jag ska till Valbo och kolla på nya gardiner. Sen ska vi hem och käka lunch med Drevus. Det blir Frolic.

Skakdax

Joppjopp. Ska iväg och köra en timma latino nu med extra stora mambosteg tror jag. Är laddad idag=) Och, pepparpeppar, kroppen känns finfin efter gårdagens boxning.

Har varit och solariat mig med Klucken. På dagen träffades vi och jag lekte md Liam. Eller... han lekte med mig. Nu har jag till och med fått erbjudande om att vara barnvakt. Fan, det tar sig med mig och ungar, hahaha.

Nä. Nu ska jag sticka. Imorgon träningsfritt, men man kanske ska köra 2*Offspring igen ;)

Nu är jag mörkrädd

Vad gjorde jag nyss? Var det en alien som tagit min kropp? Har under två låtar med Offspring stått och lyft skivstång och hantlar. Jag är en sjuk person. Jag är inte mig själv.

Nu in i duschen och sen hem till Kluck. Fika.

Och Cicci - trist igår, hoppas allt är bättre idag? Vet hur det där är. Jodå, har visst tid för en träff. När, var, hur? =)

Later folks!


Ps. Och "bråket" mellan Holm och Sjöberg. Oh my god. Hur gamla är ni? Men lite rolig kommentar från Holm "Det är inte det enda som Sjöberg lagt näsan i." Hahahaha. Fyndigt=)

Ledig dag

Fast fick precis samtal om jag ville jobba ikväll. Tackade dock nej, ska träna. I och för sig kan jag ju avboka men kan vara skönt med en ledig dag så här också. Blir tillräckligt mycket ändå de här två veckorna.

Lite känns det faktiskt också som om nu när jag väl kommit igång att röra på mig så vill jag fortsätta. Jag tycker det är kul. Och därför säger jag nej också.

Idag ska jag få iordning på lite papper hade jag tänkt och så ska jag få fika hos Klucken. Funderar även på en promenix under dagen. Men det beror på om det är sol eller ej. Just nu är det ruggigt grått. Men det kanske tar sig... Eller promenix... ska nog bara gå ner till älven (hahahaa lång promenad menar jag) och sätta mig på en bänk och bara njuta av vårvädret.

Nähäpp. Frulletajm. Hade inget bröd hemma tinat så det blev pitabröd. Hahahahaha.

Det är med gott samvete jag käkar chips

Nästan iaf. Asså... den där boxningen,,,,. Jag skulle verkligen vilja att alla får chans att testa på den. Kick ass! Under de där 90 minuterna som det håller på så händer följande:
* Efter uppvärmningen i början hörs Åååååååååå Fyy faaaaan Herreguuuuu
* Samtliga deltagare ser ut som om de duschat precis. Fast i svett.
* Vattenflaskor tar slut efter 20 minuter.
* Ge mig luuuuuft
* Maginnehållet är upp och vänder
* När halva passet gått frågar Helena "Är ni varma än?" och ger ett psykopatiskt skratt. Detta triggar igång en ännu mer.
* Antingen går nån ut eller så lägger sig nån ner på golvet eller så händer båda
* Mer fyyyyy faaaaaaan, åååååååååååååå, huuuuuuuuuuuuuuu
* När det är en kvart kvar vet man att det bara blir värre
* När sista övningen är man så taggad för man vet att det är slut snart men kroppen skriker nejnejnej
* Under avslappningen är man nästan sugen att köra en halvtimme till fast man vet att man knappt orkar ta sig till bilen

Jossan skvallrade att jag fuskade lite på den där bosubollen. Det fick hon fan för. När allt var slut ställde jag mig på bollen och sprang för hennes skull. Och då erkänner den lilla filuren att hon OCKSÅ fuskat. Nästa måndag är det krig.

Lite övningar från idag:
* Uppvärmning - jogging, hopp, snabba fossingar
* Statiopnsuppvärming. 1 min på varje.
- Hopprep
- Bosuboll mage helsträckning
- Bosuboll springa på
- Stepbräda hoppa med händerna i brädan och upp på brädan och sen ner på varsin sida
 - Knästående på en bosuboll, armhävningar mot en annan bosu
 - Stepbräda snabba fötter
 - Bosuboll rygg "Flyga fallskärm"
- Upphopp
- Stepbräda brett isär med armar och träna bröst, byt sida och träna triceps
- Slag mot sandsäck
* Uppraddat hälften mitsar hälften handskar. Sidoförflyttning efter utförda slag
* Parvis. Kickar och knän.
* Uppraddat 50/50. Kickar, knän, slag. Bosuboll springa

Alltså. Grymt varierat. Och veckorna skiljer sig åt också.

Imorgon latino. Om jag ens kan röra mig. Typ.

Äntligen en ny härlig vecka

Solen skiner, fåglarna kvittrar, jag ligger på balkongen och pressar till tonerna av .... nej just ja.... det är inte sommar nu. Det är ingen härlig vecka. Det är bara en sketen dag i februari.

Fast å andra sidan,,.., den sketna dagen innebär att det är  tamtadaaaaam LÖN!
Men just ja. Idag dras en sjuhelvetes massa kosing till räkningar. Bara att inse: dröm vidare till sommaren pluttan.

Och för att kunna drömma sig bort måste man kunna vara i en annan värld. Och jag ska till jobbet nu. Men imorrn... då ska jag drömma....

Reine - klassiker

Knäppte precis på tv4 film. Black Jack. Och nu ska Reine sjunga Corrina corrina. Hahahaha.

Norababy  - finns den med på singstar då?? =)

Mysfaktor hög

I en annan del av Köping. Don´t miss it. Och Tobbe fyller år =) Hahaha. Älskar de där människorna. Ska åka till Köping på semester i år. Bara för att.

När inte hissen går ända upp

Som igår. Noradarling skickade mms med en egen sång. Jag svarar att jag inte hör ett skit. När jag kommer hem så ser jag att jag haft ljudlös på telefonen. Så  nu hör jag mycket väl den nya hitdängan... Ibland är jag inte så smart. Ibland är jag dummare än så.

Nej nej nej nej

Vill bara sova vidare. Och jag lär då ha sovit som en stock i natt. Har inte hört telefonen ringa alls. Och inte hört sms heller. Huu. Tänk om jag inte hört väckarklockan.

Klucken - jag hör av mig. Låter lovande =)

Duschen- Jobbet-Later

Dagens måste-ha

Seriöst. Innan jag åkte och hämtade upp Ami så såg jag att Johansson var ute på baksidan. Jag snurrade runt med bilen av en anledning - att få lukta på det han höll på med. Åååå längtar såååå. Men Johansson menade att det var säsong året om och att sist de gjorde det så snöade det. Pratar givetvis om grillat.... Herregud. Jag vill ha fram grillen NU. På med härligt doftande marinad och sen bara grilla och känna hur jävla gott det är. NU.

Våldgästat Strand

Nej då. Han var faktiskt öppen till att vi skulle få komma. Åkte till Ica Maxi och handlade för tacos och köpte även en fin inflyttningspresent till honom. Den slog vi in i tidningspapper med Mick Jagger och reklam för att njuta av livet på. Serverat med gröna snören. Strand tittade inte ens på bilderna utan slet bara upp pappret som ett litet barn på julafton. På Maxi träffade vi på Wojahn. Jag frågade varför han svek Hemköp men kom i samma mening på att  jag var ännu värre. Haha. Sen bjöd jag in honom till Strand men det verkade som om vårt sällskap inte passade.

I Roberts nya fina trea kollade vi på Beck och mello. Fast Robert löste korsord när det var festivaldax. Och som vanligt prickade man in flest rätt. Missade bara Patrik Isaksson och Frida. Resten satt där de skulle.

Satt under mello och messade med den gamla geten ;) Som vanligt spårade konversationen ur. Haha.

Nu? Vila i soffan, har så ont i fossingen och bävar för morgondagen....

Tack Ami för kvällen!! Njut av popcornen ;) Hahahaha.

Vila får man göra när man blir gammal

Typ över 30. Iaf. Jobbade till 14. Tiden flög iväg. Sen plockade jag lösgodis. Det tog 2 timmar och 45 minuter. Det tog som fan på ryggen. Det kommer att synas i lönekuvertet.

Sen hem. Pratade med pappa. Hejade på hunden ( som återigen fått nå skit i ögat). Pappa var jättenöjd med Drevus (skräll.,..) och han satt och berättade om hur de jagat idag.De hade sett Stampe flera gånger och det hade varit ett riktigt bra drev. Och långt dessutom. Drevus hade varit så bra så han menade att om detta varit jaktprov hade hon klarat en etta på elitprov. Det innebär alltså att pappa var supernöjd och sa sen att detta var den bästa jakten han nånsin haft med henne (Annja var ju ett kapitel för sig,...). Känns riktigt skönt att höra att lille snuffsemuffsan som är såååå bra som knähund och tiggmoster idag kunde briljera. Snart 9 år gammal... Go girlie!

Och nu funderade jag på att duscha, men tar en raggarskvätt istället. Ska hämta Ami typ nu strax och sen ska vi handla lite tacosstuff och bege oss till Strand. Bra där Robert!! Har inte gjort nåt poängsystem idag till mellon men Strand kanske har ett papper. Hihi. Blir kul att se hans nya lya. Får bara se om vi hittar dit=)

Sen hem. Igen. Och försöka sova. Och sen upp imorrn för att börja jobba 7. Och imorgon jobbar jag bara till 14. Sen hem. Igen. Och byta om för att åka på spinning kl 18.
Sen hem. Igen. Och kolla Köping och försök sova. För på måndag är det tidigt igen med jobb. Men sen... sen är et vila=)

Morgonstund har hemorrojder i mun

Seriöst. Det borde vara straffbart att gå upp så här tidigt en helg. Fem över sex satt man nyduschad och klar här vid datorn. Ingår ju i mitt så kallade nya liv att åka i god tid när jag ska nånstans. Just nu skulle jag bara vilja lägga mig under det perfekt tempererade täcket och somna om.Men måste borsta gaddarna oavsett vad jag gör.Ska införskaffa mig munspray så att det i fortsättningen typ kommer ett fräscht andedräktsmoln innan jag kommer.

Jag har även klurat på det här med att sova. När jag ska upp tidigt så somnar jag sent och har svårt även att få ro. Igår var klockan närmare ett innan jag knoppade. Och med enkel matematik så förstår vem som helst att det i långa loppet inte funkar att sova 5 timmar per natt och dessutom vakna under tiden. För det är just det. Jag är förmodligen livrädd att försova mig så därför är det svårt att somna överhuvudtaget. Smart Liza. Egenställda diagnoser is the shit.

Och nu är jag förkyld också.

Ett  meddelande till Ami: Skaffa en laddare! Tänk vad enkelt det kunnat varit om jag kunnat dra iväg ett sms. Iaf. Vår plan ikväll verkar inte bli av eftersom Strand inte svarar. Så vi måste lägga upp en ny strategi. Du ringer mig. Det är strategin. Jag jobbar till 14, men jag ser ju om du plingat till=) Vet ju inte när du är vaken och vill därför inte ringa själv. Så nu är det bara att hoppas att du går in här och läser=)

Apropå jobb. Jobbar ev längre än 14. Ska plocka lösviktsgodis extra. Najs kalajs.
Nej. Måste dra.. och lycka till husse och hund i skogen idag. Min lilla voffe som igår låg och drog timmerstockar i mitt öra när vi låg i soffan. <3

Min patenterade solbränna

Vafan. Är nån medelålders pisskärring som snott den. Ni vet... den som gör att jag är röd som en dalahäst och har vita härliga streck efter kläderna. Polkagrisen är mitt nickname under säsong....

Men som sagt... nån kärring från england har snott den när hon är med på ocensurerat. Give it back bitch!

Jag hade en idé

Jag till och med frågade Noradarling om de var på. Och så klart anmärkte hon på min stavning när jag frågade... handlar givetvis om kultbandet Kizz som är i Sweden 30 maj. Jag skrev nåt om Kiss och hon svarade Bajs. Herregud vilken hög klass det är på vår humor. Skit samma. Det blev iaf ett nej. Sen tänkte jag fråga nån annan men det har inte blivit av och nu kom jag på att det säkert redan är slut på biljetterna.

Summa summarum: Jag bokar in en helg med singstar i Nora istället. Kanske finns det en Kizzlåt med där... Haha.

Alternativ 2 kan vara att kolla efter att det kommer tillbax biljetter. Men frågan är ju fortfarande vem som vill hänga på. Jag kan ju inte åka ensam.

Alternativ 3 är att åka till huvudstaden. sätta sig på en gräsplätt utanför och lyssna gratis. Det gör säkert flera tusen andra så då kan jag ju se ut att mingla.

Alternativ 4 är att jag glömmer bort det och skiter i det.

Fast å andra sidan brukar jag glömma så det är ingen större uppoffring. Alt 4 it is.

Dagen klar

Jopp. Och det har väl funkat. Nu ny film. Jag är väldigt aktiv må jag säga. Fortsätter i komediträsket med "Fäst vid dig".

Ikväll paella. Och ska dricka nåt glas rött tror jag. Somnar iaf snabbare=) Imorgon jobb 7-14, så ingen jakt med Fissilus. Apropå henne,... i morse innan jag åkte till jobbet gick jag in och gav Drevus benet. Hihi. Och hon sprang in med det vid tv-rummet. På min rast ringde mamma och berättade att benet följt med ut i hundgården och att det är klurigt gömt under överkastet i sängen inne hos Fissilus. Hahaha. Så nu ska jag ta in både henne och benet ikväll. Mysispysis.


Idag har det varit en bra nageldag. Ett flertal kunder har kommenterat det och med en tant hade jag ett "långt" samtal. Alltid en isbrytare....

Åååå nej

Det är extremt svårt att kliva upp nuförtiden...

Men nåt som är åååå jaaa är att jag vann hockeyn igår=) Jihoooo. Mästaren i familjen=)

Nu dusha, sen in till jobbet. Hemma runt 15...

Hem och vända

Ja, så känns det typ=) Ute blåser det som fan,. Med min vanliga tur ligger det väl träd över vägen när jag ska till jobbet imorrn. Har gått bra idag, när man är nöjd med vad man gjort så känns det ju helt okej. Faktiskt.

Imorgon 8-14.30 (egentligen 16 men det var redan ändrat innan jag fick hoppa in som extra). Skönt ändå med "kortdag". Sen hem, och imorgon ska jag för första gången kunna se hela Let´s dance. Fast det kanske inte är så mycket att se... Sjukt att jag inte sett ett helt program på hela säsongen,.,. men har jobbat fredag kväll varje vecka, utom en och då var jag i Kga...

Nä. Ska blänga vidare på tv. Ciao.

Ny skojig idé

Jag och Klucken har kollat datum när det passar. Nu får vi se om det passar den som vi har tänkt på. Hahahaha.

Kollar film

Jopp, e ju bara kasst på tv som vanligt. Så nu rullar Dodgeball i dvd´n. Har även käkat smaskig lunch. Spagetti...



Hihi, tro mig Cicci. Jag är mer slut än dig trots att du säger att du inget gjort sen flytten.  Känner mig faktiskt riktigt duktig som kommit igång så otroligt bra=) Trist på nåt sätt att du måste hämta gamla kläder, tycker ju att du kunnat fått nya... men å andra sidan... om lönekuvertet är tjockare så why not=) Lycka till med HV idag. Själv är det en personligt viktig match - MoDo mot Brynäs. Om MoDo vinner är jag den lycklige i familjen, om Brynäs vinner jublar väl mamma.... och pappa han håller bara på sitt Djurgården.

Apropå hockeyn. Roligast nuförtiden är när far och dotter härmar DIF-klacken och ropar glatt till familjens enda Brynäsanhängare: "Akta er för Leksand!" Haha humor.

Kryssingsdeltagare 8

Men. Vem är det som är kvar? Johodå. Fröken herself. Jag har gjort 2 bilder av mig - the old me och the new me.
Och det är ju bara att klicka för större...

 The old me. Redhead.

 The new me. Citronvaginan med kort stubin.


Tror inte jag behöver säga så mycket mer om mig själv eftersom hela bloggen handlar om mig=)

Jahapp, torsdag

Och jag tycker att det är fredag =) Blir alltid konstigt när jag är fel på dagar=)

Jobbet klockan 16. Undrar just vad jag ska sysselsätta mig med innan=) Just nu är jag iaf på gitarrtvåan. Vackra rader med fem stjärnor=)

Kanske man ska komma på en geografikluris till Fiafilur. Hmm... Jopp så blir det...-

Spagettiarmar

Jag skojar inte heller. Ni vet konsistensen på spagetti som legat för länge i vattnet (hahaha apropå det, kom du ihåg Pricken Klara? Hahahaha, hade inte han spagetti en vattensål?? Hahaha. Den elaka kaninen och jag hade Zimba.... före Lejonkungen.... Hahhaa). Iaf. Så mycket styrsel det är i en sån söndervattnad spagetti, så mycket styrsel har jag i mina armar just nu. Har varit med Ami på push. Oh my gooood. Jag kommer efter detta att vara lika uppumpad som Arnold i sina Mr Universum-dagar. 

Jiihaaaaa.


Och.... värt att nämnas..... Min lilla Jordhanna!! My Hemköps-sweetie! Fick ett sms om att hon jobbar min kryssningshelg och jag tar hennes v 10. Kanoners!!! Tack gulle du. 


Och Klucken försöker ragga fler resenärer. Jag bävar för resan. Om hon får igenom sin vilja känns det banne mig som en hemmafest a´la Äby. Hahha. Like the old days. Men fan vad skoj. Taggad!! Så vill ni ha skoj, så boka Cinderella 18 april. 


Mina nya tillskott i akvariet har redan övergett mig och jag tycker mig se gängbildningar. Två stycken nykomlingar häng med de stora grabbarna. Kanske ska ta ett allvarsamt snack så att de inte börjar med nåt sattyg. Och mygglarver var smaskensfillimaskens. Minifilip (som är störst nu) tog för sig rejält och snurrade runt med de röda larverna. 

Hmm... var är den sjätte firren?? Ser bara fem nykomlingar... eller är den sjätte med i värstinggänget? Hmm... Måste undersökas senast imorgon.,  Filipfiskar is the shit! Kan ha ett helt akvarium bara med såna.  

Jag är den första att erkänna när jag har fel

Okej. Jag ger mig. Var in på Kicks.
"Hej jag skulle vilja ha en kaaanebo"
"Aaa du menar kaneeeebo"


Hahaha. Och nu fick jag två tester. Ami gillar min idé med prover. Värsta guldgruvan!

6 filipfiskar kom till mitt akvarium.
2 växter likaså.
Liam har lärt sig ett trick av mig... att blåsa utåt i sugrör. Jättekul. Blir bubblor och spindelväv. Klara var inte lika road. =)
Liam ville vidare inte hem till mig. Tjurnisse ;) Men kanske om jag lockar med sugrör....
Varnade för poliser vid rondellen. Jahapp.
Försökte få komma hem till strand. Funkade bra innan jag sa att jag skulle vara nykter. Så nu sket sig väl det oxå. Då går vi på nästa offer=)

On my way to zoo

Idag ska följande göras:

* Skriv ut pisspapper till pissarbetsförmedling
* Duscha

* Lämna pisspapper på pissarbetsförmedling . Fuuuuck. Glömde. Får ta´t imorrn.
* Djurmagasinet i Valbo. Införskaffa Filipfiskar och växter
* Kicks och köpa mascara till mamma. Kaneeeeebo. Hahahahhahaa. Jag påstår att det är Kaaaanebo. Och 38 skulle det visst vara.
* Köpa lunch till Klucken och Liam (som är sjuk och därför kunde de inte följa med). Vad det blir? Tja... hahaha..... Och givetvis ska jag oxå ha lunch, men funderar på thaifood  men jag kanske kör som dem iaf.
* Leka med Ami
* Träna push med Ami 17.45
* Boka träningar nästa vecka:

- måndag box 20
- tisdag latino 18.50
- torsdag step 17.30
                  latino 18.45
- söndag spinning 18.10

Pratade med Helena igår. Fick "beröm" för min variation=) Känns riktigt bra, liksom, inget pass är det andra lik och jag får in både styrka, koordination och kondition=) Pushpassen blir inte så ofta eftersom jag mest jobbar onsdagar, men då de är med så är det ju ren styrka i en timme. Är fortfarande inne på att styrketräna nån dag i maskinerna, men får se. Såg ju att boxbollen är där inne, så man kanske ska ta och mata lite slag på den=)

Nä. Lär börja vara aktiv på min lista nu=)

Sumo

Asså... vi skrattade i bilen hem,... den där låten när man gör som sumoövningar,.. hahahaha. Herregud. Japan nästa.

Har shakat och det gick bra. Imorrn push. Och vet ni vad=) Jag har fått en träningskompis imorrn. Ami är på.


Och apropå träningskompis..... Cicci!! Jag såg nog ditt namn!! See ya on monday!! Fan vad skoj! Är du här i helgen eller hela veckan eller...? Eller du kanske till och med är här nu och såg Håååveee spöa Brynäs igår igen? Hur som haver. Välkommen tillbax!!

Tihitihi

Har roat mig genom att sitta och lägga an i köket. Har siktat på lite olika saker och det ser ut som om det funkar. I framtiden ska vi väl ut och skjuta på riktigt. Dessutom var den riktigt fin. Så tack så himla mycket för denna present=)

Snart iväg på latino. Ami ska med och shaka asset också. Latöör.

Pang pang pang

Jag har blivit godkänd av polisen. Det ska jag fira. Väntar på papsen så ska vi åka till stan och förhoppningsvis hämta ut min egen pangpang.

Har varit på AF idag. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Herregud. Vad krävs för att få jobba där egentligen? Nä. Nu ska jag vara snäll.

Later.

Kryssningsdeltagare 7

Nu börjar vi närma oss slutet. Och kvar är eliten. Eller kanske inte. Eller... jo....

Idag ska vi bekanta oss närmre med Klucken. Klucka för större bild.



Egentligen tror jag inte att denna medresenär behöver nån större presentation. Jag vet liksom inte vad mer det finns att berätta.

K - käftar gärna emot
L - lurig
A - alltid där det händer
R - rolig
A - antar utmaningar

K - kär i Ove
L - Liams mamma
U - ungefär 3 gånger galnare än undertecknad
C - checkar in offer
K - kaffet hennes har blivit bättre...
E - en barndomsvän
N - nyfiken

Kanske ska dra lite anekdoter. Men tror jag gör det i punktform=)
Kommer du ihåg Klara.....

* Korven vid Verstuberget. hahaha. Du är mest elak!
* Testningen av Krattans motorcykel. hahaha. Vad tänkte vi på?
* Han med fula tår. hahaha, snacka om långsökt anledning att bli dumpad.
* Bandyvännen vi fick via 118118... hahaha. Som vi sen visade Gävle runt, hahahaha. Fan vad taskiga vi är.
* Valbokillen som trodde det var du med stråhatt. Som vi sen åkte till!!! Hahaha
* Resan till Egypten där vi åkte med en inföding svinsnabbt och till svart spritbutik.
* Korfu - drinkar med spagetti, taxiresor där jag hotade chauffören med att spy och våra grannar som gick in när vi kom ut. Och happirajerna!! Kanske ska leta upp dem till Ålandskryssningen.
* Festerna hos Walle när du lekte med traktorer, julbordet med Walle och HovslagarSören, och givetvis när jag åkte traktorskopa!
* Ålandskryssningen när vi träffade Lorvi och Smurf, den då Havve klev i hundbajs och lekte doktor i min kofta.
* Fotbollsmatcherna med Assyriska
* Påhälsningar hos diverse skumt folk (vad har vi tänkt med??)
* Grisens tjej som båda var livrädda för. hahaha.
* Munken och Ajax som bjöd på taco. Och sen när vi åkte till Ajax jobb. hahahahah.
* Gårdskärs Pikes.... matchen som var så skojig när vi yrade runt och sen var på värstingfest (4 pers, oss 2 inkluderat), med sjuka gris-samtal.- Hahhaa. Din väckarklocka=) Hahahha. Och en oförglömlig kommentar på morgonkvisten: "Liza.... hur är det att jobba på ett reningsverk?"
* Betald taxiresa till Östhammar... 1200 pix..... hahahaha.Och du spydde utanför husvagnen. Hahahha. Så kråkorna kom. Hahhahaa.

Hahahhaa, kan inte fortsätta listan mer. Herregud. Hur mycket har vi hunnit med egentligen. Och som du alltid säger: "Det är ju Liza som kommer på idéerna, men hon får aldrig ta ansvar." Tss... så här många konstiga idéer kan jag inte haft ;)  Tror att kombinationen oss två inte är den bästa. Inte alltid iaf=) In i dimman! Så grejar vi fler punkter! =)


Ett litet practical joke

Mamma skulle till nagel och jag tänkte hänga på för att lägga i lite vit färg på 2 fingrar. så när vi kom dit sa jag åt mamma att spela med. Kom in till nagel (Där Drevus ex-matte precis var klar)

-Hej, här kommer vi!
- Öö hej.
- Har det blivit nåt fel med bokningen idag?
- Ööö nej. Har ni tid båda två?
- Japp, så nu är frågan vem du vill börja med.

Nagel börjar ta fram kalendern, nervöst leende och märkbart fundersam.

- Nej då, bara skämtade. Tänkte lägga i lite färg.

Hihi. Riktigt roligt=)

Måste iaf duscha innan mitt lilla infomöte på af. Har väl inte superlust att gå, men det tillhör väl grejen om jag ska kunna stämpla upp=) Och apropå det. Jag hoppas att det går igenom. Är lite tunnt med tider just nu. Eller alltså. Om man jämför... :D

Dagens hårtips

Om man har en bad hairday eller som i mitt fall inte orkat duscha än och måste iväg har jag ett bra tips. Släng på en keps. Idag har jag min NallePuh. Härligt urskint blå färg. Till detta ett par grå mjukisbyxor modell häng-i-arslet och en urtvättad sovtröja.  Modelejon -  släng er i väggen.

När vi tycker lika

Ujuj. Kanske kanske kanske. Mysigt värre. Hoppas hoppas hoppas.

Testade min Oldsbergsgåta på Christian idag. Han svarade genom att kasta pengar på mig och tyckte att jag var pensionär. När jag berättat svaret satt han sen och härmade mig. Men akta dig du din barnrumpa. Hahaha. Intern humor. Hahaha.


Och Fissilus och jag har haft ett eget årsmöte där vi åt landgång. Jag var ordförande och hon sekreterare och styrelsen fick ansvarsfrihet. Sen pysmyste vi. Leker vad som helst med den hunden=) Kanske är jag som är barnrumpan ;)

Noradarling har grejat min nyaste Oldsberg=)

Rätt svar på förra: FÅTAL=Nora (Talspråk nåra..- jag vet, långsökt)
Den senaste ur min lilla hjärna: SÄNDA SJUKDOM = Budapest.

Jag äger. Bara att inse. Nu ska jag komma på en tredje och messa iväg. Funderar att skicka den där sjukdomen till Cristian, men ska kanske ha den kvar och tracka honom med till nästa gång=)

Kryssningsdeltagare 6

Sista killen ut. Rickard.






























Nackdelen med att spinna

Idag kom jag på varför jag inte varit på spinning länge. Det känns som om cykelsadeln sitter kvar i arslet. Det ömmar eller nåt. Men på söndag är det dags igen.

Nu? Kollar första säsongen av I en annan del av Köping=)

Kristallklart

Men nu så. När skiten dragit in sig i pumparna så är det ju kristallklart vatten. Nästan så jag har lust att hoppa i och snorkla.

Annat kristallklart: när jag har städat pumpar så är det fiskbajs all over the place. Åtminstone diskbänken. Detta uppskattar jag inte.

Kristallklart tre är mina gourmetmaträtter. Tyvärr är det finito i frysen så idag blir det Hemköps spagetti med en smörklick i.

Kristallklart 4 är att jag för att tycka synd om mig själv har ställt in efterrätt i ugnen. Frysta bär med vit choklad. Ska jag börja leva på.

Kristallklart 5 är att maten snart är klar och det innebär att jag ska mata firrarna oxå. Vi brukar ha lunchdejter ihop.

Städat åt fishisarna

Och jag är såå ledsen Noradarling... men de nyttiga bacilluskerna åkte all världens väg. Här har man städat av rubbet idag med vattenbyte, inner- och ytterpump. Lik förbannat är det inte kliniskt rent.

Kastade även blomstren som de små ligisterna har dragit upp och aft guppandes på ytan. Tjoflöjt bara. Ut genom fönstret. Tänkte på det idag när jag stod med mitt egenhändiga rör och vattnet strilade ut på gräsmattan utanför. Undrar vad folk tänker som ser mig hålla på så=)


Hur går det med min PåSpåret-gåta?
FÅTAL

Varit pensionär

Jopp. Suttit och löst Sverigekrysset (endast måndagar you know) och även ringt in svaret. Vore väl fan om jag inte kunde vinna en enda gång iaf=) Den här gången är förstapriset 50 trisslotter Om jag vinner 50 så ska jag skrapa alla samma dag. Och sen är jag miljonär.

Varit hurtig

Och är faktiskt rätt nöjd. Idag blev det 45 min spinning. Imorgon avbokat eftersom jag ska jobba. Tisdag Latino. Onsdag Push. Torsdag jobb. Fredag softish. Lördag jobb, mello. Söndag jobb, spinning 45 min.

Blir alltså tre pass iaf=) Det har börjat rulla på girlie=)

Träningsdax

Idag spinning 45 minuter. Funderar på att duscha innan eftersom it´s a baaaaad hairday, men tror jag skippar den idiotiska tanken=)

Nykter inflyttningsfest,hahaha, du är bara för rolig Cicci! Hoppas att du hade kul och så! Och riktigt kul att du ringde på smörlåten, kanske var det du som gjorde att jag vann ;)


Nähäpp. Kolla lite Jakt&fiske nu och sen cykla=)

Sötegrodan har bekymmer

Hon var ju ute och jagade igår, alldeles för många timmar. Typ. Så igår kväll var hon som slakt och bara låg i sängen. I morse åkte jag och pappa till skogen i sjutiden. Det var knappt att hon följde med. Plus att hon såg ut som om hon gick och sov eftersom det är nåt klegg i vänster öga. Och när vi kom till skogen gick det inte fort. Lite stelbent och totalt loj. Gick max 30 m från oss och vände sig ofta om och blängde. En timme senare försvann hon (då hade vi redan börjat prata om att åka hem och kolla skidor). Sen började hon voffa. Och sen hörde hon som vanligt inte alls när man ropade. Tre timmar senare kunde hon kopplas. Fick korv och mackor och sen hem. Och  då hoppade hon knappt ur bilburen. Det senaste jag såg från henne var att hon låg i sängen, lagom utslagen. Och när man kommer och ska klia henne lite så lägger hon sig som ett litet barn på armen och bara myser. Snutteruttan då=)

Svårt beslut

Ska jag kolla dålig tv, en film eller sussa för haren imorrn? Vet att det borde vara nummer 3 men jag har svårt at ta det här tuffa beslutet=)

Men herregud

Jaja. Är väl så det är. Citronvaginan ska nog fram igen tror jag.

Nu? Kanske nåt på tv. Men jag tvivlar.


Nä nu blev jag ju off på riktigt.


Jag vann jag vann!

Visst då Cicci? Jag hade ju flest rätt=) Och allt tack vare att jag satte Ola och Sanna =) Jaaaaa, jag har vunnit en starkish ölish (påverkad av dagens film).


Kusse och jag har haft tjejkväll. Käkat god mat. kollat Ett öga rött (och ska börja prata med ish på slutet. Typish) och mello och haft poängsättning. Värsta skrällen det där med Carola och Andreas. Jag jublade iaf. Kusse jublade ännu mer eftersom hennes favvolåt gick till final. Jag påstår att det är för deras likhet med Mika.

Trist med schöld. Han fick näst högst poäng av Sandra och högst av mig. Tyckte låten blev bättre och bättre. Så nog fasen skulle han kommit högre upp. Och Lasse Lindh! (Eller Lasse Lim som kusse sa). En kombi mellan Hellström och Winnerbäck. In i Mp3´n!

Annars sjöng vi mest på Kebabpizza, slivovitza. Och  jag ska  härmed börja uttala ordet Keebab och inte kebaab.

Määätz, hahaha, visst är jag snäll som kommer ihåg såna delikata detaljer=) Men du verkar inte ha glömt så mycket du heller. Kanske ska låta dig skriva min presentation då ;D Haha. Och gropar missar jag alltid. så det så.

Varför är jag inte förvånad alls

Ryssland, nähä. Blev Neuner som vann. Jävla skit. Nu ska jag duscha. Är jobbigt att vara ute och idrotta så mycket som jag varit idag...

Heja Ryssland

Kom igen nu Iourieva! Tvåla dit tyskarna nu. Men se fan till att du är ren=)

Den där dopinglistan

Asså. Jag vet att de är oskyldiga tills att de bevisats vara skyldiga. Men faaan vad jag blir förbannad. Såna som jag sett som duktiga idrottsutövare och som även inbringat lite cash på oddset. Nä. Nu blir jag arg. Antar att detta kanske tillochmed kan påverka deras resultat nu under pågående tävling? Fan. Tävla rent era nötter. Vilket jag hoppats att ni gjort och att detta inte stämmer. Men... som de sa på tv.... ingen rök utan eld.


Får mig att osökt att tänka på Tito. Han bedyrar ju fortfarande sin oskuld. Och har överklagat. Och där tror de att hovrätten friar. Jag ser fram emot Tito-cirkus akt 2. Och nu var han anklaad för att gett en 7åring (är tjejen nu, yngre förr alltså) herpes. Han hade fått nåt intyg om att han inte hade könsherpes. Jag säger såhär. Om du ens har rört denna lilla tjej så hoppas jag att du hamnar nånstans där du har möjlighet att få könsherpes. Idiot. Och då kanske de där två åren du fick för barnflickan blir lite mer. Idiot. Igen.

Jag har fått en ny vardagshjälte!

Åååå taaack Cicci!!! Jag kan stryka en punkt på typiskt=) Thääänk joo!


Btw.... det går snabbt att städa. Är ju bara att plocka undan. Ska dammsuga och kanske torka golv bara extra=) Kanske,,.,.

Så listan nu:

* Sovrum
* Tv-rum

* Kök
*Hall
* Toa

* Dammsuga
* Torka golv
* Diska det lilla från igår
* Betala räkningar (baaaad månad)
* Kolla skidskytte

* Handla för kvällen

Update: bojkottar torka golv. Blir iaf skitigt igen...


Typiskt

Bara för att jag inte är med så har Fissilus fått upp hare.

Typiskt två är att jag inte lyssnade på vad hemsideadressen till dopinglistan var.

Typiskt tre är att dirren och Karlsson ska ut och åka spark (asgarv) och grilla korv på Trösken.


Men ååååååå. Piss-städning. Varför just idag???

Kryssningsdeltagare 5

Jahapp, man kan ju inte skippa en tradition. Så här kommer då den femte resenären. Återigen är det ett ltet oskrivet blad, eftersom vår käre vän Leksén är lite mystisk=)

Som vanligt, klicka för större bild.



Leksén är en funderande person som bara ler. Iallafall ser det ut så. Ibland kommer det en kommentar från hans mun och då skrattar man gott. Innerst inne tror jag nog att det bor en liten gansgta ihonom=)

Att åka skidor är givetvis ett intresse och för att träna inför stav-felet i Alperna med Määtz befinner sig Leksén just nu i Vemdalen. Tror vi.

Något som fascinerar Leksén är fenomenet barnbidrag. Han har i egna studier kommit fram till att det är bäst att vara på krogen runt det datum då detta bidrag betalats ut. Tydligen är det många singelmammor ute då. Hittills har det inte blivit jackpot men det kanske kommer. Förövrigt är det ju en liten ödesgrej att 18 april när kryssningen sker är samma dag som barnbidragen betalats ut (har jag räknat rätt??). Det innebär att, förhoppningsvis, det är hyttvis med singelmammor som Leksén kan froda sig med.

Vi har ett ännu hemligt projekt, Klucken och jag. Tydligen är det jag som ska kolla upp. Vi får se säger jag. Men Leksén... du borde vara på din vakt=)

Inte surprised at all

Somnade sent. Som vanligt. Hade klockan att ringa halv sju. Orkade inte kliva upp. Hörde sen att pappa åkte till skogen. Upp sju. Gick och la mig igen. Låg och vred på mig. Vaknade nyss. Måste ta mig iväg och greja inför kvällen. Men hur ser jag ut i skallen?? Nackdelen att ha i det där pulvret=)

Noradarling,. varför uppe sååå sent? (Säger jag... haha)

Nähäpp. Så här blir inga barn gjorda. Fast det visste jag ju redan. Är ju inte helt blåst. Och apropå det... anders påstår att det går att få easy version.... hur faan säger jag bara=)

After work

Firar att jag överlevt ytterligare en fredag genom att kollat frysen och hittat flintastek som jag stekt på i pannan. Till detta serveras rumstempererad cola light från Lidl.

Ingen boxning på måndag, måste avboka. Johanna hade ju glömt hockeyn, men jag påminde henne idag=) så då jobbar jag och hon får ta fredagen som det var från början. Men nu skulle hon kolla min kryssningshelg istället. Haha. Lilla snuttan=) Skickade ett sms där jag önskade henne en trevlig helg med jobb. Fick tillbaka: "Käften ..." hahaha. Humor. Men hon är min lilla vardagshjälte trots att hon vimsat=)

Imorgon kanske stampe. Måste röja innan kusin kommer oxå. Vi ska käka och kolla mello och kolla film. Kussedejter går inte av för hackor=)

Inför mello

Gör som Cicci=) Tjuvlyssnar på svt=)

Okej, då kör vi. Ytterligare en öl på pizzerian, here it comes!

1. Ola - tja, why not. Oavsett hur det går i festivalen så kommer detta att bli typ Veckans hitvarning på Rix Morronzoo.
2. Lasse Lindh -  varför tänker jag på Håkan Hellström? Är det texten? Hmm. Rätt mysig, men ingen som vinner i mellosammanhang.

3. The Nicole - bara genom att lyssna så är det ett big no no no. Å andra sidan känns det som om det är en låt som kan gå på fester och alla skriker Give me vodka. Se det så här - hade Sverige varit typ Ukraina och låten hade varit med så hade det kunnat gå. Men som landet ligger så är det bara tack och hej.

4. Alexander Schöld - alltså även om han är en personlig favvo så kan jag vara realistisk=) Men jag njuter av att höra hans gulliga röst. Fast helt ärligt - du har gjort bättre snutten!

5. Rongedahl - jag håller med dig Cicci om Mika. Hmm.... lite poppig och så, men inte en låt som fastnar och som kan slå sig in som en vinnare.

6. Sanna Nielsen - jag gillar inte det här med ballader, men jag kanske skulle kunna fixa denna. Tja. Hmm. Hon sjunger ju bra, men... det är nåt men...

7. Andra generationen - nä. Jag beställer hellre en kebabpizza och äter än lyssnar på en låt om en kebabpizza.

8. Carola och Andreas Johnson - säger det igen. Jag vill hellre ha honom ensam. Alltså, hon är en duktig sångerska men hon går bort för mig. Låten? Som vanligt Carolagap. Alla verkar hylla den, men jag är inte impad och jag ser gärna att de inte går vidare. Nästa år kan jag ställa upp med dig lilla Andy i en duett om du vill, eller så kan du få numret till Norababy (som har en happy birthday idag!) som säkert uppskattar det mer än jag=) Men svenska folket verkar avguda the Carola så man får väl säga grattis. Internationellt? No way.

så. Här kommer det Cicci: vinnarraden till en öl på Capri=)
Till final: Carola och Andreas och Sanna Nielsen.
Andra chansen: Ola och.... va faan..... äh,. jag tänker med hjärtat... Alexander Schöld=) (skulle kunnat garderat med Lasse Lindh)

En liten fundering bara.... är det inte VÄLDIGT konstigt att Carola ALLTID hamnar i "lätta" deltävlingar? Menar... hur stor är chansen?

Fundering två: det kommer att vara jämnt mellan Sanna och Ola.... vi får se vem som prickar in rätt=)

Blä

Idag är det tungt. Mycket för att jag oxå känner att jag står lägre och att jag kan hunsas med. Lite att prata om och inte med. Suck. Fyra och en halv kvar. Borde gå snabbt iaf och det kanske ändras under kvällen. Pratat med direktören. Han har inte jobbat på hela veckan. Latmask säger jag. Dödsförkyld säger han.

I en annan del av Gävle

Under vår lunch på Max fick jag och Klucken besök av en annan Ove. Han skrek HAN ÄR DÖÖÖÖ och hade en vårdare bredvid sig. Klucken kunde inte äta och vi begav oss till zoo istället och inhandlade räkpellets, fruset oxhjärta och frusna röda mygglarver. Jag hade gärna stannat och käkat i lugn och ro på Max om de andra hade varit typ I en annan del av Köping. Men det är bara att inse. I en annan del av Gävle är inte alls lika gulligt och sött. Möjligtvis han som stod och skulle klä av sig. Annars icke.

Kryssningsdeltagare 4

Denna presentation kommer inte att bli så lång. Är nämligen en liten joker typ. Vilket innebär att vi ännu inte samlat på oss en massa information. Men det kanske ändrar sig efter 24 timmar ihop.

 Som vanligt - klicka för större.

Annika är då vår joker som med superkort varsel tackade ja utan att blinka. Sadelmakare som hon är styr hon nu stigbyglarna österut. Men Annika är även på Preem och har därför fått en allahjärtansdagshälsning i Arbetarbladet igår. Annika har ständigt ett skratt och leende till hands och har tidigare bott typ granne med Rickard. Nu bor hon typ granne med Rickard fast åt andra hållet.

Annexet hos veterinären (kanske ska säga flyglar eller fristående byggnader) var Annikas egna lilla borg för bra länge. Numera är hon husägare och ryktet säger att hon har många planer. Nån invitation har aldrig kommit till da gäng men efter denna blöta sammandrabbning kanske det kommer ;)

Enligt en säker källa vet Annika hur man handskas med de manliga delarna av medresenärerna. Däremot finns det ett wildcard men detta är nog inget problem.

Den säkra källan berättade vidare om ett tips hur man kan få lite space och detta är ett tips som vi gärna delar med oss av till Annika. Säg bara till påflugna grabbs att "Ååå kolla vilken puma". Och garanterat kommer de att vara som borta med vinden. Å andra sidan är det ju girlsen som är pumorna så kanske inte detta var årets bästa tips.

Ska bli väldigt kul och intressant att travella med Annika. Så till nästa resa har vi förmodligen mer matnyttigt om denna filur. Kul att du hänger med!

Svinigt svårt

Satt och spelade det där nya Buzz-spelet igår. Jag måste varar en idiot. svinsvåra frågor. VArför kan inte jag vara allmänbildad? ska iaf utmana nån (Ami? Sportlovet är långt...) så kanske det är lite roligare=)


Har nyss ringt posten. Allt enligt Kluckens regler. Och eftersökt mitt brev. Hade inte kommit. Nähäpp. Så det innebär att jag ska åka till stan med Klara istället. Och i stan, där händer nya projekt. Men inte för mig=) Och sen jobb 14-21.



Slut med räkor i min frys. Nästan så att jag fäller en tår.

Det blir aldrig som jag tänkt

Har jag diskat? Negativt. Har jag tänt i pannan? Negativt. Har jag fått ett enda rätt på oddset? Negativt. Men. Jag har tränat. Jag har bokat spinning på söndag. Jag har uppgraderat träningskort. Jag har bokat pass nästa vecka. Jag har varit hos Bertil. Jag har druckit kaffe hos Klara. Jag har gett hunden mat. Men imorgon. Då jävlar ska jag få mer gjort innan jobbet. Peppar peppar. Ska ju kanske leka med Klara. Och då blir iaf inget gjort. Men nästa vecka! Då går tillochmed oddset in!

Filmkvällen räddad

Hihi, fick brev med posten idag. Ett paket. Som bla innehöll I en annan del av Köping säsong 1. =) Big smile=)

Plus att jag även fick hem ett nytt spel=) Ska testköra och se om det är nåt jag kan utsätta mina kombatanter med.

Lunchen blev scampi och vitlök. Igen. Men nu är det slut. frågan är vad jag ska göra för kulinariskt nu....

In i duschen och sen iväg för att fixa barret.

Den här dagen

Kanske man skulle göra nån nytta...

Lite hålltider idag är iaf:

13 - Nina
18.45 - Latino

Och så ska jag diska och hinna ner till Böörtil oxå. Och ge voffi mat ikväll och tända pannan.

Funderar på att ta spinning på söndag. Funderar även på att uppgradera mitt nya klippkort till periodkort. Om det funkar som jag vill så är det ju träning 3-4 ggr i veckan. Utom i vissa fall när jag bara tränar en gång. Eller två. Hm.. svårt det där=) Men känns ju som om kortet snabbt tar slut om det rullar på med pass. Har även sett att det är boxning (??) en extra gång i veckan, men sen står det step så jag tror nog att det är stepintervall. Och om det skulle funka då så kan man ju kombinera latino med step. Och då blir det fem pass helt plötsligt. Och då är ett kort slut på drygt 2 veckor. SnikLiza. Hahaa.

Vore ju kanon om det är step eller box på torsdagar=) Då får jag ju det oxå. Orkar ju inte gå på step först på måndagar och sen boxning. Funkar bara inte. Men step+latino borde ju vara en finfin kombi. Nästan bättre än box+latino. Den där boxningen... jeeeezuz.

Nä. Lunchtajm. Ska man käka räkor eller ta scampi... Hmm... blir nog scampi=)

Kryssningsdeltagare 3

Idag har turen kommit till Mats. Och nu vet ni vid det här laget att det bara är att klicka för större bild.



Mats, eller Määääts som vi brukar säga, har under de senaste sammandrabbningarna visat upp en pedantisk sida. Det är nästan att han är i klass med Ajax (mer om honom nån annan gång). Knappt har någon (läs Ami) haft ner en blomkruka så är Määtz där och leker med dammsugaren.

Att brygga kaffe var en upplevelse tyckte Määtz eftersom han fick rengöra kökslådan då kaffet runnit ner där. Efter denna fadäs blir det no more Amaretto för Klucken och mig. Vid ett svagt ögonblick lovade vi att ge en ny kaffebryggare till Määtz men detta har, som så mycket annat, runnit ut i sanden (ut i kökslådan).

Rövarn brukar benämna Määtz som Masturbating. Hur han kan tro eller veta detta låter vi vara osagt för denna gång.

Back in the old days var Määtz på Fiskarfesten i Öregrund. På vägen dit gnällde han över att chauffören (undertecknad) körde i varenda grop som fanns och på festplatsen gnällde han (läs blev asförbannad) när folk röck bort tältpinnarna så att tältet rasade på stackars Määtz som var upptagen med andra aktiviteter. En annan skojig grej i detta var att en radio ställdes i tältöppningen med bara brus, så aktiviteterna fick lov att vänta. Hahaha, en riktig klassiker.

I mars ska Määts och Leksén till Alperna och leka Stig-Helmer. Att de kandiderar till dagens stav-fel är inget att tveka om.

Määts är den som är Amis förstaval till dubbelkullerbytteövningarna. Det är vi andra tacksamma för. Det var roligt att träffas Mats! Men tänk positivt: skidresan har redan varit så det spelar ingen roll om du bryter nåt i kroppen.

Flashig mat missinassen

Nackdelen att jobba sent är att jag vill äta när jag kommer hem. Ikväll ställde jag  mig och slängde ihop nåt enkelt av det som fanns i frysen. Vad det blev?
Haha. Vågar knappt erkänna.

Kokade spagetti. Smörfräste vitlöksklyftor och... scampi.... Smakade riktigt bra ihop med lite sweetchili. Satt ärligt och tänkte "Samma rätt fast med ris kostar 129 spänn om inte mer på billig kinakrog." hahaa.

Undrar hur jag ska toppa det här? Sjötunga Walevska kanske.

Jag och Ullster

Hihi, tycker att det låter så bra att säga Ullster. Iaf. Kommit hem från jobbet nu. Har gått bra. Vissa saker funderar jag dock över:

* Personen som tyckte att vi skulle leka Lady och Lufsen nästa gång han handlade. Jag skulle alltså ta emot pengarna med munnen. Hanna höll på att garva ihjäl sig. Jag svarade bara kaxigt: "Jag tror inte du törs" och han sa blixtsnabbt "Ska vi slå vad?". Jag tror minsann jag ska avböja det där. Vet lixom inte vad vadet ska gå ut på. Så kvällsbönen ikväll: Gode gud, låt mig aldrig träffa på den karln på fyllan på Heartan!

* Är det Psycho jag har inne? Måste kontaktera Emma eller Sara så jag kan få rätsida på hur vi träffade honom. Jag vet ju knappt vad han heter. Men han började prata idag och jag svarade knappt utifall jag hörde fel (Revaxör nu!) och ifall det är fel person.

* Ulla (Ullster) berättade om ditten och datten. Jag gillar Ula (hihi sms sen förr, haha).

* När jag kom idag till jobbet och vi skulle gå ner så fick vi sällsis av Johanna och Anders. Anders menade att det luktade parfym, Ulla menade att det alltid var jag som luktade gott och jag kontrade med att Ullster precis sprutat nåt på sig (vilket visade sig vara hårspray). Iaf. I trappen ner så gick Anders bakom mig och sa "Mmm" och Ulla vände sig då och sa "Där ser du att det var du som luktade gott" och Anders svarade snabbt "Aaa det var hon som luktade gott". Sen kom han på sig. "Inte för att du luktar illa Ulla. " Vi skrattade och kommentaren blev då "Men jag sa ju inte att Ulla luktade prutt." Asgarv. Varför just prutt? Varför just den kommentaren överhuvudtaget? Hahaha.


Och imorrn är det Nina. Funderar på om man ska bli lite bimboblond igen. =)

Min vardagshjälte!

Johanna is the shit! Återigen har hon fixat så att jag kan boxas. Min lilla vardagshjälte! Och nu är det två och fyrtio kvar:)

Att det ska vara så svårt

Imorgon ska jag kolla räkneexemplet. Suck säger jag bara. Nu är jag på jobbet iaf. Fem timmar kvar. I helgen är det mello med kusin. Då ska jag flåsa när alexander schöld sjunger. Hoppas den är lite bra iaf:)

Mina fingrar är stela

Har suttit en hel förmiddag och spelat Guitar Hero. Så nu är allt på medium avklarat och en låt på hard. Men nu gav jag upp. Ska käka lunch (räkor idag igen) och sen duscha innan jag åker till jobbet.
Funderar på att slänga in en film, e ju bara skit som alltid på tv.

Kryssningsdeltagare 2

Så var det dags för den första tjejen på resan:

 Som vanligt, klicka för större bild.

Ami är då den enda i vårt sällskap som passade i bunnyöron och detta måste vara ett tecken att hon ska ha såna på resans gång. Denna person kommer från Karlskoga, träffade the love efter en kryssning med undertecknad (och det var även undertecknad som förde samman de två, värt en extra drink?), flyttade till Skutan, flyttade till Kga och är numera en helgåkande bilnötare.

Ami blev från första stund imponerad av landsbygdens fyllespel och fyllelekar och hänger gärna på dessa i alla olika former. Fast hon fuskar. Men det vet vi sen tidigare att om man fuskar så slår det lätt tillbaka. Kortleken är något som Ami tycker är hur skoj som helst och hon leker gärna v75 eller ringen eller blåsleken eller....

På en liten (i ordets rätta bemärkelse) förfest ville Ami testa Guitar hero. Hon körde samma låt en hel kväll. När hon äntligen klarade låten så jublade åhörarna, mest för att de kanske skulle kunna få lyssna på nåt annat. ;)

Ami har en egen liten procedur innan hon öppnar en burk. Hon knackar på locket. Hittills är det aldrig någon som svarat "Kom in", men det kanske kommer.

Förra kryssningen försökte Ami göra en Strand, dvs smyga ner i hytten och sova. Men där gick hon bet. Och denna gång är det helt uteslutet. Fördelen är att det inte finns någon buss eller Furuvik eller Järvstabacke.... =) 
 
En sak är iaf säker och det är att kullerbyttans drottning är taggad. Och jag hoppas att ni andra tränat för en eventuell dubbelkullerbytta. Jag tränar genom att lägga dockor i framstupa sidoläge och plåstra om. Lycka till!

Tränat för idag

Och dessutom vunnit lite på hockeyn=) Latino idag. Latino på torsdag. Nu Armageddon. Klassikernas afton =)

Sen ska jag nog digga I´m leaving on a jetplane, don´t know when I´ll come back again. Brukar jag göra.

Och hunden har äntligen fattat att det är en tuggring.

Kryssningsdeltagare 1

Har gjort gubbar på alla som ska kryssa enligt SouthParkmallar.

Så här kommer ni att presenteras, vare sig ni vill eller inte.

Först ut är (Söt)potatis Henrik. Klicka på bilden för att den ska bli större.



(Söt)potatis har alltid hetat Potatis men efter att ha uttryckt sitt missnöje om namnet adderades Söt och då blev det genast bättre. Men när (Söt)potatis inte gör som vi andra vill degraderas han snabbt till att bara vara Potatis igen. Henke bor ute i obygden och har den sjukaste humor. Som efter vår nya fyllelek med kameran. Den bilden sitter fastsvetsad på allas våra näthinnor.  Vi väntar spänt på hur det är i åländska farvatten med denna filur.

Enligt obekräftade källor går även (Söt)potatis under "Äldst och längst", frågan är nu vem som ska få äran (?) att bekräfta detta.

Potatis umgicks förr mycket med Hejsan, men efter att Hejsan fått en liten kyrkoherdesunge så är numera Potatis med Kalles kaviar och Vildsvinsgöran. Nästa kryssning får även dessa två följa med. Men just nu får Potatis stå ut med bars oss.

För övrigt är munnen på bilden exakt som Henkes. Han brukar med den utföra ett visst läte när nåt inte smakar som det ska....

Vad var det jag sa

Okej. Fyra är inte dåligt. Men om man lyssnar på kommentatorer så är det ju guldvittring efter första stavtaget.

Känner mig lite trött. Ska inte sova innan träningen. Guud vad intressant=)

Film vs sport

Gick och duschade och bytte sen kanal från Drömkåken till live mixstafett skidskytte.

Få se hur långt ner svenskarna kommer nu då. Positiva Liza.

Drömkåken

Hahaha. Var aplänge sen jag såg den och jag sitter och mysskrattar redan. Den är inte bra. Men vilka sköna kommentarer! Och lite rolig är den ändå.

" Jag skulle vilja ha en....kopp... sprit".
Haha, klassiker.

Nya idéer

Jag har så himla mkt skit hemma. Så nu funderar jag på att under en period ha som mål att kasta en plastkasse om dagen, packad med grejer. Frågan är bara hur lång period....=)

Så urusel

Jag har gjort en grej idag. En. en enda. Och de är att jag suttit och haft sjuk humor. Jahapp. Och nu 13.10 är det Drömkåken. Har ju inte sett den på länge så det blir till att ligga i soffläge och blänga.


Huuur gör man .doc till .jpg??

Du är inte ensam

Haha, diggade Ciccis kommentar här nu när jag loggade in. Jag kan säga såhär till dig: du är inte ensam=)  Och jag hoppas att du har några friends där nere som ändå är nästan lika mycket schlagerräv som dig. För här uppe är vi fler=)

Och angående Perelli.... mjo... Tusen och en natt är en riktigt bra schlager (ååå remember schlagergolvet på ch... Love the old days). Men... det e nåt som gör att jag inte gillar henne. Fast jag är ju sån=)  Ungefär som Carolina Klüft. Jag är impad av hennes prestationer men jag fixar inte människan.


Ryggen känns idag igen. Helvurt.

Och min telefon har ändrats under natten. Hmm....

Roligt iaf att vakna till sms med positivt meddelande. Tack Kluck! Jag gillar att bli så egoupplyft=)


Idag? Latino ikväll. Funkar nog trots hur det känns just nu. Annars vet jag inte. Jag borde verkligen göra en del hemma. Men....

Vad skådar mitt norra öga?

Kollade precis på reprisen av melodifestivalen. Missade den ju som bekant i lördags. Men nu fick jag se Christer på scenen.

Iaf. Var ju inte det jag skulle säga. På lördag är jag ledig. Det innebär att jag får se min all-time-fame-factory-favvo! Ååå underbara Alexander Schöld! Jihooo. Så. Schlagerräv som man är. Utan att ens ha hört bidragen kommer här mina favoriter kvarstående tävlingar:

Västerås v 7 : Alexander Schöld och Andreas Johnson/Carola. Fast seriöst. Varför ska de ha en duett? Johnson själv tack!

Linköping v 8 : BWO (of course) och Dunka mig-Frida.

Karlskrona v 9 : Nordman och Fronda.  (Vad är det för jävla deltävling?? Bengtzing fixar jag knappt. Perelli likaså, Strömstedt har gjort rätt okej låtar men de var förr... och Sibel. Asså. Hon har jättefin röst, men nej. Och de andra har jag ingen åsikt om). Så go go go Skutskärs "hemmason" =)


Men... denna vecka ska gå i Alexander Schölds tecken.  Ska ta och lyssna på hans underbara låtar sen förr. Tihitihi.

Nåt som slog mig

Var faktiskt att fan vilken aktivitet det var idag helt plötsligt. 6 av 7 kom med svar på allt jag frågade. Inte illa pinkat! Jag gick på majoritetsbeslut så därför hänvisar jag till den gamla klyschan: Säger man inget så håller man med. Så det så.


Blev även riktigt positivt överraskad att jag även fått en massa hurraord och beröm längs vägen idag. Tack! Så nu stryker vi ett streck över det som varit och citronvaginan Liza är nästan borta. Till nästa gång iaf. =)


Så nu är 18 april bokat med Cinderella. Snuskigt billigt. Snuskig fylla. Ska även maila de nyfunna vännerna sen sist. Bara för att lixom. Vore ju coolt att ses igen.

Satans rygg

Tränade. Blev svettig. Hade kul. Som vanligt. Sen helt plötsligt börjar jag känna av ryggen. Pisshelvetesfan. Så sista övningen stod jag först med mitsar. Sen när vi skulle slå så körde jag 2 varv och sen satte jag mig ner. Ont. Skit.


och nu har jag sett både kort, träningskort och nalle. Vilken look-a-like =) Kändes lite som förr iaf och jag drog på smilbanden när jag såg den. Lycka till med att hitta nåt som passar där i Gbg!

Vidare är kryssningen bokad. Det blev reapris eftersom det inte fanns spritbuffé förrän vid 21.

Och nu är bilen hemma igen

3720 kr kostade kalaset. Men nu är vi ett lyckligt par igen. Tills nästa gång.... då ska jag använda mina boxningskunskaper och spöa upp dig ditt spanska åbäke. Och apropå boxning. Dax ikväll klockan 20 för 90 svettiga minuter.

Dagens roligaste

Var och handlade med mamma. Var bara tvungen att knäppa ett kort på denna skylt. Mamma skämdes...


image61

Verkligen säsong för julskinka.... verkligen....

Meine neue drivelicens

Ska iväg till Skutan och hämta nya körkortet. Typiskt. Precis när jag börjat finna mig i hur jag ser ut på det förra.

10 härliga år ihop... men nu är det slut =)

Gourmethunden

Jag höll på att skratta ihjäl mig om Drevas senaste tilltyg. Pappa har tydligen styckat haren i veckan och hade omsorgsfullt lagt de olika köttbitarna i diskhon och lagt över både påse och diskställ för att förhindra eventuella hundbesök. Sen hade han och mamma kollat på nåt på tv, tror jag det var, och köttet skulle paketeras senare. Helt plötsligt kommer Drevus in i rummet med ben lika långa som på en tax. I munnen hade hon nåt och hon var väldigt noga med att visa sitt byte. Mamma gormade i och hunden släpper väldigt fint.

Vad det var? Hahaha. Bästa delen på haren. Haha. Harsadeln =) Jag tyckte att det bara visade vilken finsmakare hon var eftersom hon bojkottat alla andra delar.

Hur det gick med sadeln? Inte ett märke så nu är den väl packad i påse. Asgarv.

Vems är bajset?

Man brukar ju så gulligt säga att det som göms i snö kommer fram i tö. Jo tjena. Jag har nu sett nåt mindre gulligt precis utanför min bro. Det ligger där jag brukar ställa bilen och innebär att jag måste ändra mina rutiner för att inte behöva kliva i skiten (bokstavligt talat). Att det är min sötegroda som gjort det finns inte på kartan, så nu utlyser jag återigen Gissa bajset.


 
Oidentifierbart bajs .
Vid min bro.
Vid min bil.                                                                     





 Sött bajs.
Gullesöts lilla hög.
Observera att det är i solsken.

Men nu så

Fortsättning från förra. Iaf. Ingmarie menade oxå att jag kunde slagit i huvudet rejält och svimmat av. Båda var nog glada att inte en halvnaken Liza låg på golvet. Funderade ett tag på hur kvällen skulle bli,men jag kör på. Fast jag känner mig skum. Har även lite ont i ryggen,sträckte väl till. Tre och en halv kvar,borde fungera. Sen hem och kolla vem Rickard har som tvbesök ikväll;) haha.

Rasat ihop

Först måste jag ju tacka mina trogna läsare för tips om bajset. Och nej,jag vet inte hur det smakar men jag skulle kunna ana,förstod att formuleringen inte var den bästa. Och nu till rubriken. Fan vad äckligt. Kom till jobbet och skulle byta om men när jag skulle sätta på mig byxorna bara tappade jag balansen och stöp i golvet. Slog knä och tå illa och verkar även slagit i skallen eftersom jag har ont,mår illa och är lite yr. Mer än vanligt:-) ingmarie kom upp precis efter och hon blev lika skärrad som mig.

Det här med fiskbajs

Mina slamsugare är ena riktiga skitfiskar. Bokstavligt talat. Konstant flyter det en bajssträng under firrarna (på den största pratar vi skollinjalsize). Detta gör att jag snart måste rengöra akvariet för det ser ut som små rep som ligger på botten.

Och nu till min sjuka fråga: hur luktar och smakar fiskbajs? Inte för att jag har lust att leka att det är Malacosnören jag käkar, men ändå? Om man kliver i hundbajs så luktar det ju verkligen skit, men är det samma här? Biologifröken?  Och hur smakar det? Smakar det bajs eller är det annorlunda för att det är fisk? =)

Man är ju en riktig hero

Har suttit och gjort klart alla easy nu (igen). Och med facit i hand så säger jag bara att jag rockar så in i bomben. Alla med 5stjärnor (ett par stycken med 100%) förutom en jävla pisslåt. Fixar inte 5stjärnigt på Slayers låt... så det bidde bara 4. Men skam den som ger sig. Innan 30strecket så är även den en femma!


OCh Noratösen... jag tror att våra spel skiljer sig. Jag får inga bonuslåtar förrän i slutet när jag krossat Lou. Skitspel! Jag vill ha som dig=)

I väntans tider

En nackdel med att jobba kvällar är att man måste gå och vänta på att få åka iväg. Typ. Idag är det extra segt. Men har slagit ihjäl tid med att kolla på skidor och sovit. Håhåjaja. Och nu ska jag playa lite gitarr. Sen dusch. 16.25 avfärd. Och vid 23.10 är äntligen arbetsveckan slut. Då är det bara att ta nya tag inför nästa.

Kan jag verkligen haft fel?

Känns nästan som om jag måste åka förbi Rickards lilla lya för att se om bilöen står kvar.... Fått dementering av den andra halvan, så detta måste undersökas. Har ju tyckt att det ser ut som Määätz bil men kanske har fel. Blir i så fall första gången i världshistorien. Så... Rickard räka... har du nåt du vill bekänna? Vem är hon? Varifrån kommer hon? Och det viktigaste - varför har du inget sagt din lilla filur? Sånt måste bestraffas!


Oskar och Karlsson skulle vara nyktra denna helg och vara på svenska rallyt och även åka skidor. Inte en sportkepa säger jag. Försökte få ta i direktörn igår men utan framgång. Bara det säger ju att jag har haft rätt hela tiden.

Jag är en elak människa. Har varit ut med soporna och sen lät jag Dreva komma upp. Hon försvann snabbt. Var tydligen inte mitt sällsskap hon var ute efter....

Idag jobb 17-23.

I Looove Europe..-- Hahahahah- Christer forever in my heart.

Grannsamverkan

Ett nöje jag har är att kolla vad Rickard räka gör när jag åker förbi. En  morgon satt han och läste tidningen och på kvällarna brukar tv´n mest stå på. Igår och idag har han dock haft besök. Av Mätz. Idag hade de filmkväll. Jag ´slog vad om en hutt att de satt och snyftade till Titanic. Men Rickard svarade att de inte snyftade. Jag gillar verkligen att ni 2 sitter en lördagskväll och kollar en romantisk film.

Frågan är givetvis:: När faaan får jag inbjudan? Men då ska jag ha en alldeles speciell film och jag ska INTE köra bil.

Hihi, gullpojkar <3 hihi.

Missat schlagern

Men vad gör väl det. Får ju se Christer i finalen. Hahaha. Svenska folket KAN INTE ha fel, my Noratös =)

Hahaha.

Bara att bege sig igen då

Jag och pappa har varit ute med hunden idag. Det bidde frisk luft och lite voff. Och korv- Sen hem och käka strömming och sussa lite under tiden det var sport. Det gör jag alltid. Uppstigning och dusch. Nu jobb 16-23.

Och hunden är lite schizofren. Men bara lite.

Men det är ju bara bajs på tv

Varför i hela friden är det bara skit på tv på helger?? Och i och för sig är det bara skit annars oxå. Jahapp. Vad ska man då göra? Och sorry att jag är trög, fattar fortfarande inte=) Att du läser  vet jag Rickard. men hur jag ska ha dålig koll pga av vad? Hmm, I´m lost.


Nähä. Hare imorrn. Sen jobba. Nu bara vänta.

Vad trött jag blir

Inga detaljer men ändå att jag blir så off. Får väl se vad det blir för något imorgon då. Suck. Avslutade med jävla kärring innan jag började iaf. Nog om det. Men idag är det citronvagina Liza. Så det så. Roligast hittills är frågan om betalning i natura. Haha. Jag tyckte att det var för lite pengar. Haha. Later, men kängurun hade inte ens varit känguru. Den har blivit bogserad. Jag är lite orolig faktiskt. Och angående utspelet i början,jag har fått upprättelse. Skönt! Men ändå...

En dag till spillo

Låg och kollade på Asterix. Sen blev jag akut trött. Somnade. Upp nu. Åt lunch. Ska duscha snart. 13.24 avgår bilen till jobbet. 14-21 idag. Jag har således inte gjort ett skit idag. Nästan så att jag har lite ågren . Fast å andra sidan brukar jag inte göra ett skit så det är nog ingen fara på taket.

Dagens garv

Slog på tv´n och där var ett sånt ring-in.program. Medan jag satt och kollade info på andra kanalerna så hörde man ju vilka som ringde in. Så fick man då garva. Lennart. Han har varit inkopplad 6 gånger hittills. Hahaha. Och Kerstin 2 och sen är det 3 som varit inne 1 gång. Men seriöst. Vem ringer in så mycket?

Och nu kom Lennart in för sjunde gången. Frågan är om jag ska kolla vidare på detta och räkna Lennarts samtal. Är ju hon som är hur jobbig som helst. Som säger att man ska vara intelligent och ringa. Jag tror nog att jag är intelligent och kollar film istället. Men jag hoppas att Lennart vinner, för det kan han behöva till sin telefonräkning.

Det är vattenpumpen Gerd

Av nån anledning kom Galenskaparnas låt upp i mitt huvud. Kan bero på att jag återigen vaknade av att det lät från akvariet och att det är luftpumpen som slitits upp och ligger på ytan. Hulliganfiskar! Men nu är den nedstoppad under snäckan. Vore väl fan om inte det funkar. Måste ta och fixa till akvariet också. Men inte nu. Nu vill jag bara sova. Fast det funkar väl inte.

Jahapp. Ska man nöta gitarr då kanske så man ligger bra till..

Puh, äntligen helg

Och med det menas att det är bara tre pass kvar på veckan. Har gått över förväntan måste jag säga. Nästan så man kan köra 7 dar till.

Och Noratösen... På Västanå brukar vi säga "Känn dig som hemma" så därför planerar jag att ligga i sängen medan Noramannen kliver upp,. värmer på baguetter och steker äggen till hotellfrukosten :D Hahaha. Skoja bara. Finns säkert nån catering som kan  greja det. Annars får jag öva ett tag till. Men faan va goda de blev idag. Nästa sväng ska jag komma på nån spännande kryddning till äggen. Kanske gorgonzola =)

Gratis är gott

Eftersom jag inte dricker kaffe eller äter på jobbet så lovade jag mig själv att få dricka gratisprovet från festis. Nu hoppas jag ingen gnäller. Men iaf. Den var ruggigt god! Ska inhandlas någon gång. Sen ska jag gnälla och spela martyr, tycker att det är dålig respons från mina kryssare. Kanske blir så att jag drar mig ur så får nån annan fixa allt. Jag har fått in två personnummer och en betalning, och då räknar jag med mig själv oxå. Svar på sms:1person.Nån kanske har dött. Nu rast. Och mer festis.

Det här med att ta eftermiddagslurar

Herregud vad skönt det är. Jag fattar inte att jag blir så trött på dagarna. Är nåt kopiöst. Ska iaf väg och jobba nu. Imorrn blir det 14-21, inget byte.

Nähäpp, in i duschen och försök vakna till. Fan, inte bra att sova så länge som jag gör på dagarna. Oskar ringde och väckte mig ur min dvala. Hahaha och jag är inte så olaglig som du påstår. Fast... haha... nä... tar det sen.

Later!

En ny färdighet

Jag har äntligen lyckats med något som jag tyckt varit svårt i 28 år. Jag har lyckats att få till de perfekta stekta äggen! Nästan i klass med pappas och det är inte dåligt=) Hurra för mig!

Oh happy day

Jahapp. Torsdag, Idag ska jag:

* Polisen - tillstånd
* Skicka in papper a-kassa
* Fika Kluck (
Klara sjuk, inställt)
* Messa Angelica om fredag
* Handla
* Ringa om kryssning
* Frimärken

* 5 låtar Guitar Hero (har ju ett nytt mål, hahaha)
* Tanka Subban
* Lämna in Seaten, das känguruauto...
* Jobba 16-23



Fyyy vad jag är trött. Ge mig kraft. Nu.

No more klos

Sitter och begrundar nailsen. De är korta. Kan ni tänka er mig säga detta för ett år sen? Att jag klagar på att mina långa naglar är för korta? Å andra sidan är de i bra längd nu men jag är ju van att de vuxit som klor på en häxa. Två och en halv kvar! Sen ska jag hem och göra lista för morgondagen:)

Step two avklarat

Nu är man fräsch om nailsen igen=) Riktigt nöjd och vi skrattade åter åt mina thainagellack. Hahaha. Värsta limmet jue.


Och jag tänkte inte på nån nalle, men ska kolla bättre nästa vecka! =)

Nu jobbet. Imorgon är det en ny effektiv dag....

Step one avklarat

Har nu suttit drygt en timme och blivit ompysslad på fossingarna. Nu känns de som babyskinkor och luktar mintkaramell.

Får se vad det blir hos Christina, funderar på motiv men har inte kommit på nåt.

Karva fötter

Jopp. Ska åka och få fotvård nu på morgonen. Lite lyx i vardagen. Sen nagel. Sen jobb, Man ¨kan ju inte lyxa hela dan..

Det här med koordination

Jag kan fixa att vifta med armar. Jag kan fixa att vifta med ben. Men jag har väldigt svårt att göra båda samtidigt. Ska träna på saken. Sen kanske jag till och med kan göra helikoptern om jag tränar riktigt riktigt mycket.


Dax att svida om

Sen ska man iväg och skaka rumpa. Latino ikväll. Enda träningen denna vecka eftersom det är kvällspass resterande vecka=)
Ons 16-23
To 16-23
Fr 16-23 (eg 14-21 men har bytt)
Lö 17-23
Sö 17-23


Tur att man har sömnproblem=)


Idag även fettisdag. Ska svänga förbi Konsum innan Pulshuset och se om man kan göra papsen glad.

Hunden är lite smått korkad men fruktansvärt roande.

Extrainkallad

Japp, så nu sitter man sin lediga dag och jobbar. Till fyra. Sen latino ikväll:) jag som skulle vara effektiv men det sket sig i det blå skåpet.

En och en halv kvar

Och dessutom har jag rast och ska räkna. Dagen har gått väldigt fort och som vanligt hinner jag inte ett skit fastän jag försöker:) sen hem,och roa mig själv. Kan inte bli så svårt. Svårare är det med halsbrännan. Mer alko kanske är medicinen?

Fundersam

Men jag håller mina tankar för mig själv. Gillar det iaf inte. Men men. Så är det väl. I helgen blir det ingen utgång,jobbar lördag kväll så Kluck får roa de små liven själv. Typiskt. Blir iaf sur. Imorgon måste jag ha humörhöjning. Fast på väg till jobbet idag var det intervju med Christer. Det hjälpte föga. Alltså är jag riktigt nere.

Time to get wet

In i duschen, in i subban, in till stan, in på jobbet, in i arbetskläder, in i helvete =) Ingen boxning idag eftersom jag jobbar, men nästa måndag ska jag iaf dit.

Imorrn måste jag göra en liten lista så jag kan hänga upp mig på vissa punkter. Suck. Jag är så slö. Precis som Oskar säger=)

Bilreparation bokad

Jahapp. Fast han fattade inte ett skit av min förklaring, Men jag är van... På torsdag kväll ska seaten in och på fredag skulle han kolla den. Jaja,. Vi får väl se.


Idag har jag lekt med mina pengaburkar. Skulle vara effektiv men blev inte så. Tänkte istället blänga på nån film innan jag åker och jobbar 14-21.  Känns som om jag snabbt kommer in i gamla vanor.

Lördag i Nora

T&T skulle till Gbg så de skulle dra vid 9 så då åkte jag den tiden till Nora. Försökte prata med Ami längs vägen men mottagningen var ju inte som den skulle. I Nora var det därmot en bra mottagning i form av en pratsam hulligan. Iaf. Da familia skulle på kalas så jag nötte lite gitarr=) Sen skulle vi käka när de kom hem och jag gjorde då en Liza special med fyllning på pizzan. Mitt uppe i måltiden ser vi att das Kinder sitter med fingrarna över sin näsa och är allmänt strange. Nåt luktade tydligen. Sen kom vi på. Lizas gorgonzola=) Haha. Fick lite ågren över mitt val men ska tänka på det till nästa sväng=)

Halvkolla lite tv men babblade mest. Sen skulle vi boxas. Fy fan vad svettigt. Man blev helt exalterad och tog det verkligen på allvar så orden "Dö slyna" kom en hel del. Om man vann var man skitlycklig och förlusterna var väldigt tunga. Sen körde vi lite tennis, bowling och baseball. Under en baseballmatch rasade ett vinglas. Det kan inte vara sant. Andra gången i rad som det händer. Men det är som jag sagt, blanksprit nästa.

Vid två var det nattinatti. Anders skulle bara spela klart sin omgång och jag tänkte vara duktig och stänga av min handkontroll. Haha. Det innebar att när jag tröck på power så stängde jag av hela skiten. Hahaha. Så mitt i boxningen så blev det svart. Var bara för Anders att gå och lägga sig. Men var ju inte meningen=)

Och som vanligt vaknade jag skittidigt på söndagen. Men det ordnade sig. Käkade hotellfrukost (standarduttryck) och surrade ännu mer. Drog heimover vid fyratiden.



Och när jag kom hem så.... goood daaamn vad roligt!! Lite hemligt just nu, men hihihihihi. Jag är på!!

Dö frajtaak

Fredagen var arla uppstigning. Åkte tillbax till Skräänta och surrade med, i stort sett, alla. Mycket skratt, mycket prat och för mycket kaffe. Gick sen med sofaja och hälsade på mina gamla students.

Hem till T&T, käkade, inväntade tid och sen drog vi till Nobel där Bofors torskade. Sen hem. Åt mackor och blängde tv och sen suss. =)

Kängurubilen

Ska börja sammanfatta helgens bravader. Börjar givetvis från scratch i torsdags. Kom iväg lite sent, men skulle käka lunch med Bodd vid halv två-två så det skulle nog bli precis med tid. Poppade music och hade allmänt gött i bilen. Vid Hedesundas lilla Ica tyckte jag att bilen hade reagerat konstigt men tänkte inte så mycket mer på det. Kom till Bojepps. Bilen ryckte, och gasen funkade inte. Kom över korsningen och där dog den. Försökte starta och det blev bara känguruskutt. Var ändå rätt lugn eftersom jag varit med om exakt samma sak för typ 5 år sen. Ringde pappa som menade att jag hade helförsäkring så jag kunde ta en bärgare vart jag än var.

Bilen började bli "som vanligt" så det gick att fortsätta. Kommer till typ Gysinge och det är lika igen. Då kom tårarna. De där krokodiltårarna som aldrig tar slut. Funderade på hur jag skulle kunna vända med en bil som jag inte litade ett skit på. Kunde ju hända mitt på vägen att den dog och då gjorde ju jag det oxå. Kom iaf runt på nå vis och sen gasade jag som fan. Ringde pappa och sa att jag var på väg hem. Skulle ta jeepen eller subban. Ringde mammas jobb men hon var på kurs och då började jag tjuta igen. Efter ett tag ringde mamma för de hade nått henne med hjälp av vaktmästaren. Bilen gick som en klocka. Då tjöt jag ännu mer för jag var så förbannad att inget nånsin går som jag vill.
Kom till Hyttövägen där den börjar jucka fram och tillbax. Kändes bra att det var nåt fel. Vid laxforskningen tvärdog den och sen skuttade jag hem igen som en känguru. In i garaget, svor, grinade, slog, fick sen inte upp motorhuven så den jäveln har också kukat ur. Grinade ännu mer.

Mamma kom, tog subban och körde tilbax mamma till Skutskär. Grinade ännu mer. Är nog min reaktion när jag är både stressad och förbannad. Skickade massutskick för att få lite omtanke "Vilken jävla underar pisshelvetsdag. Kom 5 mil och sen kuka pisshelvetsjävla fittbilen ur så först nu är jag på väg på underbar jävla värmlandstur..gör du då?" Jag lärde mig att de flesta av mina vänner var mest impad av mitt ordförråd och att de istället tyckte detta med bilen och arga jag var väldigt kul. Nu i efterhand tycker jag också det, att det var lite humor, men just då tyckte jag att detta var jordens undergång. Kom till Charleswood till typ kvart i fyra. Blev ingen lunch således, men däremot fika på Paris . (Eftersom Melkers nowaday är tapasrestaurang).

Åkte till T&T runt sex, käkade där, kollade lite tv och sen slocknade jag tidigt. Brukar vara så är jag tjutit=)

Och bilen? står i garaget. Ska ringa OlaBandola idag och kolla om han kan greja det. Var ju så här förr oxå och då var det nåt skitfel så jag gissar att det är samma skitfel även nu. Nåt med givaren vid oljan och temperatur där. Var nåt sånt=)

Ett stycke direktör

Åkte hem till Oskar med kinamat från Lilla Saigon när jag kom från Nora. Hade hunnit prata med låtsaspolisen oxå. Hemma hos Oskar var det kolsvart, men han var ju dödligt förkyld. Kollade på I en annan del av Köping och hade det bra. Men sen skulle dirren prompt kolla på Wallander. Hedda! För farligt för mig. Så åkte hem och hälsade på voff istället.

Ett ps

Igår skulle Mats o Leksén ut på hb. Rickard skulle vara hemma och, enligt Mats, dra i den. Jag fick en fråga var jag ville vara. Tur var att jag inte var i närheten. Men när man fick ett sms vid tvåtiden där det stod ett ord: dyngrak, tja,då var det inte så svårt att ha valt. Haha.

Som vanligt

Jag måste ha allvarliga problem när jag konsumerat alkohol.Kommer ju sent i säng men vaknar alltid klarvaken tidigt.I morse vaknade jag halv 7.Lyckades faktiskt somna om lite pö om pö.Drömt konstigt,nån muslimsk kvinna som skulle gömma sig så jag hjälpte henne in i fällan vid kopasset. Haha. Va redan en liten räv där men den var så dum och sprang in igen o när jag vaknade skulle jag o pappa precis skjuta. Fräscht menar jag att gömma sig där.nu ska jag ta mig upp tror jag. Eller om man ska drömma vidare.

Nyckelord

Ögonen håller på att slå igen så skriver mer sen. Tack för kommentarer! Dagens nyckelord: illaluktande, slyna,dö,svettig, vin,fläck,skvaller,salt, vanish, snö,kul,mera. Och jag älskar folks roliga sms:)

Lite favorit i repris

På matchen mellan Bofors och Malmö träffade jag tre favoriter sen förr. De tidigare små Herr Fredrik och Herr Patrick. De var sig lik men ändå inte. Men jag stod där fånigt leende. Men största favoriten var ändå min lf. Min lifefriend. Min leksing med krull och solarierött ansikte. Jag skickade sms till Bodd att hon borde tänka över namnet en gång till. Jag lovade iaf honom att bli bättre än vad jag varit,så nu är det kvalserien:) ha det kul på korn. Haha. Åkte hem till t&t o såg att kniptanten åkte ut.

Kaffediet

Jag har pimplat kaffe i många timmar idag. Passar på när det är gratis. Haha. Redogör sen. Men ska nämna Tobbe Pop så att han hittar hit nästa gång han googlar på sig själv. Haha. Och en ny punkt på listan: lunch på Bofors hotell. Endast 125 kr. Jag tror jag redan nu vet vem jag ska ha med mig. Och tack för vipbiljetten darling! Och Ami...årsdag:) fan vilken koll jag har. Men det är mer än en månad till kryssning;) hihi.

Tillbaka på brottsplatsen

Sitter nu i fyrans rum o mobilbloggar. Ska göra en skylt med svaren på frågor som alla ställer:) igår var en helvetes dag. Mer om det sen. Men det blev bra tillslut med Bodd och Bosse:) och sen mumsmat hos extrapäron och kollade på tv. Idag har jag sett min darling på morgonen,haha,tänkte nästan göra ett sånt springamotvarannochsedanhoppaupphälsande. Men då hade väl darling knäckt ryggen. Haha. Idag hockey och sen Nora imorgon. Later!

hits