Öppet hus och rödtuta

Jopp, var på Skranta idag och kollade runt. Lite kram här och där. Grr, läckerbit ;) Nä, men ärligt, saknar de där. Verkligen. Fab 5 var bara Fab 4 idag. De var fabolous anyway.

Godkänt idag då glitter, göööööööött. Tar åt mig av äran :D

Kluckis i mitt hjärta. <3    Helvurt...

Missa handla rödtutan som jag skulle men fick hem 2 andra =) Tihitihi. Och nu mumsar man på en julcider med äpple och kanel. Borde kolla om den finns i lättvarianten oxå, men systemets får duga så länge. Hihi.

Var som en levande reklampelare idag. Bra kvalitet iaf. Jag gör bara kap.

Min tand verkar inte ha planer på att skärpa sig. Bara att bita ihop... haha...

Det känns som om det finns en osynlig kniv som bara vrider runt inuti mig. Varv efter varv efter varv. Samtidigt snurrar hjulet bara forrtare och fortare.

Upupeeeeey

En sån som jag

Ja, hur är man egentligen?

Haft det bra hemma, var på bio med kusse i fredags och sen Kina. Gott som tusan men det var konstigt folk där. Kusin skrattade och jag försökte svamla bort det. Efter det var det mys med hunden som gällde. Det är hon och jag liksom. Har dock ett triangeldrama nu. Johansson ska inte få segern utan kamp. På lördagen var vi och jagade hage med Engman. Fissilus fick upp Stampe, men det roligaste var när hon kom längs vägen med nosen i backen och låtsades ha jakt när vi stod 30 meter i från henne. Hihi. Hon är inte dum våran hund. Käkade korv och pinnbröd, pissväder var det men man stod ut. Åkte ner till Kerstin och Roger sen och firade henne, hem, Johansson kom in. Jag och Dreva skulle bara titta vem som åkte ur Robinson, men det slutade med att vi sussade ihop istället. Söndagen var det lunch på Rotskär hos Inger och Erik, morfar och Bertil var där. Sen in till stan med Ami på skyltsöndag och sen Karlskoga igen. Tycker ändå inget blev gjort.

Bokade tåg till nästa lördag. Vågar fasen inte köra hem. Blir fullt upp även då känns det som.

Kan inte få det att hejda sig. Jag vet inte vad jag ska göra. Vill bara ligga hemma och gråta känns det som. Ber om ursäkt, men jag orkade inte ikväll. Jag vet, jag borde, men jag kan inte. Och förresten, det kanske var så, jag vet inte, kanske är det jag som - som vanligt - missuppfattat eller överdrivit? Jag har inga svar. Fan.

Är som tunga ok. Tunga måsten. För varje måste jag avklarar kommer det två nya. Måstena fördubblas, flerdubblas, mångdubblas. Jag kan inte ha kontroll på allt. Och vad ska jag säga? Jag kan inte komma ihåg allt. Förvänta inget från mig, jag är ingen robot eller övermänniska.

Tänk vad ord kan sätta sig djupt i själen. Ord som kanske från början menas att betyda just det de kommer att göra. De blir ord som maler i hjärnan, som blir överanalyserade, som läggs in med värsta möjliga mening.

Sovit på kvällen. Som ett barn. Orkar inget annat, funderade på en promenad men det blev hjärnan som fick tala - jag orkar helt enkelt inte.

Over and out. Riktigt crap.

En bra affär och konstig livsstil

Jopp, ska tydligen göra en affär på mina 7-för-hundra. Sa till mamma att jag bjuder på en, men hon tror inte jag får det. Hihi- fett betalt.

Bio med kusse imöra å sen go mat. Ser fram emot det. Dessutom fick man ett fetare lönebesked denna månad, gött mos.

Apropå mos eller inte. Jag fattar inte hur min nuvarande livsstil kan ge sånt resultat. Men kanske ska man ge det som bästa diettips istället: må skit så går du ner. Sanslöst. Beror kanske på stressen, men ändå. Känns som om jag knappt ätit hemlagat på evigheter.

Hem... home sweet home. Längtar så det gör ont i kroppen. Två helger på rad dessutom. Sen är det bara två helger kvar å sen e det jullov. Ni kan inte föreställa er hur jag känner det. Konstigt hur man längtar efter såna konstiga saker. Hunden är ju en av grejerna som jag suktar efter, hennes gnällande, hennes dreglande, hennes lukt, hennes hårda och stickiga pälshår som fastnar under strumporna och borrar in sig i fotsulorna. Toksakna.

Saknar mina vänner, dom som man kan bli så arg på så man bara håller på att spy men som man ändå är överlycklig för att man har i sin närhet.

Och apropå home sweet home... tänker på dig. Hela tiden. Jag hoppas att du vet det. Jag vet att jag inte ska klaga när jag har det så bra. Du och jag mot hela världen. Igen.

Skinkan blev mager kändes det som. Like I care. Jag kissade ändå=)

Pratat med Jonkan. Rödtuta kanske. Man tackar, man tackar. Men jag vill ha Strand en kväll oxå, länge sen ju din anonyma tomte. Dessutom måste jag få tag på Blomman. Blomman är min okrönte konung.

Up up ey, när kommer Cartman? Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiick aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaass.
Jag kickar ass med mina sånger. Idag sjöng jag om könssjukdomar. Sen hittade jag på en egen.  Sen grät jag för jag var så trött och lättroad. Ska slipa på den där banansången som kliar iaf. Sen ska jag trakassera vidare på jobbet. Haha. Och nej, jag är inte fucking high, bara fucking tired :D

Nä, ska checka lite på DOH!

Ont, det gör ont

Sitter så här på onsdagskvällen och funderar hur jag ska klara en månad till. Alltså, min tand har sagt upp sig. Tandköttet strejkar. Gör sablans ont. Historien om allt är ju att de på folktandvården i Karlskoga vägrar ta emot mig eftersom jag inte är deras kund och hänvisar mig till en akutmottagning i Örebro. Då ansåg jag att jag lika gärna kunde ta en måndag eller fredag hemma i Skutskär i och med att det skulle ta samma arbetstid i timmar, men det går inte eftersom det då inte anses vara akut. Fortsatte mitt resonemang med att det är samma åkomma jag söker för, men det verkade inte fungera. RIngde så till Skutskär för att boka en tid så snart jag kan. Sluttiden blev 22 december. När de hörde om min historia blev de sura och sa att det inte funkar så där, har man ont och förmodligen bitit av en tand så måste man få komma. Inget att göra åt det känns det som. Men känner nu att en månad blir en lång väntetid. Suck.

Har griljerat skinka idag. Julstök i Lizas kök. Och dessutom garagedejt igen, med tre karlar denna gång=) Kanske skulle ses vid korvkiosken på matchen oxå=)

Måste få hjälp med Mao. Han mår inte bra.

Fundersam i kubik.

Dax för hockey idag, pinsamt att erkänna att det bara är andra matchen för säsongen jag är på. Skärpning, men men, har haft annat. Orsk dessutom inte.

Crap.

Nyfixad i barret

Oh yes, var som en extreme makeover typ. Nöjd iaf med håret=) Sen får vi väl se hur länge det tar innan jag fattar att jag inte får till en frisyr med det.

Vart är folkets julskinkor???Crap.

Glor på South Park, Kick ass!!

Och nu kollar jag ju lagligt. Skitavgifter.

Har idag lagt på brevet till Posten, frankerat och klart. Förtryckarorganisation är vad det är.

Hmm, vad har jag annars på hjärtat då? Kanske att hjärtat inte mår så bra. Tydliga tecken på hur det har varit. Bara att vänta och se när det slår till på riktigt.

Var inte min Pärla som varit ute. Finns en till Pärla. Härmapor.

Jeje, upupey.

Fru Potter has spoken. =)

KOllade Gay Army igår. Kvalitetsprogram, ska följa=) Fick en veckans kille på en gång. Skulle kolla Outsider idag men det var för äcklisch.

Ska tatuera in Eric Cartman. What a guy :D

Liza i Harryhimlen

Stör mig inte, jag ler. Det här var värt varenda sekunds väntan, värt varenda krona, värt varenda tjat och tanke. Nåväl, kort sammanfattning: jag är mer kär i Potter än vad jag var tidigare. Är det svar nog?

Åkte till Karlstad idag och mötte upp Cissi och Ola för att käka innan "the big happening". Vi käkade på... Harrys... vad kan passa bättre. God mat. Ska erkänna att jag hade fjärilar i magen innan, var så förväntansfull. Som ett litet barn på julafton. Satt där ett tag för atts edan bege oss till SF. Och sen... magi!

Om en vecka ska jag se den igen med kusin. Längtar redan. Se om alla underbara scener, få skratta lite till och få uppleva spänningen igen. Mer trollstavar åt folket!

Saknar en del från boken, men ska inte klaga en sån här dag. Underbart. Men scary. Jag bävar inför kommande filmer. Läskigt på hög nivå då.

Som om jag inte haft tillräckligt med lycka idag så är det repris på Iron Maiden live från Ullevi. Kan en fredag bli bättre? Tveksam.

Nä, jag tar och avslutar här. Vill bearbeta min kväll. Förstå vad mycket mer jag kommer att kunna se när jag ser den igen. Mmmm.

Och som en bonus: Cedric Diggory var en heting.

Impedenta! Avada Kadavra! Crucio! Accio! Expelliarmus!

Applåder applåder.

Bio och pinnar

Oh yes, tränar min lilla hjärna genom att käka med pinnar hemma. Sägs ju att man blir intelligent. Dessutom tycker jag att det är roligt. Riktigt roligt. Har fått in snitsen efter veckan i Kina, ska bara underhålla mina nyinlärda kunskaper.

Låg hemma i soffan idag (som resten av helgen) å sen så bestämdes det huxflux att jag och Bodd skulle på bio. Blev Flightplan, var inte alls så dålig som den fått recension om. Skojigaste var att vi bara var sex i salongen. Sen satt vi kvar lite och diskuterade filmen och det sjuka är nog att vi inte riktigt fattade allt ändå :D Många luckor i handlingen eller så är det vi som är extremt korkade. Långsökt ab.

Efter att jag skjutsat hem Bodd så såg jag blåljus så jag var tvungen att åka två vändor för att få reda på bilnumren. Så nu har jag fått veta en civilsnut=) Spännande värre sådär på söndagen. Kom hem, pratade lite med Hjortz och det var tur det=) Ska försöka snika in mig nu sådär i sista sekund. Tihi.

Pratade med Kluck. Nassinassi, mörkt i butiken. Hehe.

Posten sköter sig inte. Papsen har inte fått hem sin farsdagspresent.

Och sen , helgens stora sorg: Robinson förlorade den enda som är värd att bli vinnare. Robban kom tillbaka!

Hemkommen pärla och pinsamhetspoäng

Jopp, lilla pärlan har kommit hem i garaget idag. Blir däremot lite fundersam om Pärlan varit ute på olovlig vift under tiden jag var i Kina... Men attans vad fin den är, ett kärt återseende =)

Och pinsamhetspoäng, jopp tillåme det har jag lyckats med. Men jag fick det jag ville trots att personalen menade att det inte var säsong.

Skulle hem till Hjortz och hämta Pärlan. Telen ringde, "Hur går det" och jag ba "Jorå, e lite kallt bara". Sen funderade jag hur han kunde veta att jag var ute och gick men kom fram till sen att han undrade hur det gick för ungen=) Hahaha. Sorry... var trevligt samtal iallafall.

Sitter med en Lolex... hahaha.

Irritationen väller över mig. Inte bra Liza. Lugn.

Guacemolen var inte så od som jag hoppats.

Suck, missar jag partajet ändå. Ååå.

Funderar över tidningarnas moral och etik. Ingen annan utom Expressen har gått ut med fullständigt namn. Tycker faktiskt lite synd om honom. Fattar iallafall inte hur just han kan ha blivit en mördare.

Nä, ska man va lite seriös på kvällningen här hemma tro.

"Nä varför ska du det, det där klarar du bra själv". Tack... fast du vet det inte=)

Å jag såg inte att det var hon som vinkade, var tvungen att maila idag och skylla på Melkers otvättade rutor.

Hemkommen med tidskillnaden i kroppen

Jopp, kom hem igår från Beijing. Mamma och jag tog en kebabtallrik på Viking och taxi hem. Käkade i köket, lade oss och sen toksomnade jag. Saknat min säng. Mycket. Vaknade klarvaken i morse runt halv sju. Vid halv tio åkte vi till Tarja och hämtade bilen. Fick biskvier, mumma. Hem. Mamma drog till Äby. Sen satt jag och gjorde powerpoint på bilderna från resan. Skulle varit ut med Ami, men var taskig och avbokade. Blev nämligen akut trött. Somnade alldeles för tidigt i soffan och vaknade hmm, tio i fyra var den nog eller nåt. Och sen dess har jag varit vaken. Klockan är nu 5.45 typ. Har tvätt klockan nio, men jag antar att jag slocknar tidigt idag igen. Vill inte jobba, vill bara sova känns det som.

Hur har då veckan varit? Självklart bra. Vet inte om jag ska skriva ned nån typ resedagbok, är i valet och kvalet. Var lite inne på att blogga under veckan, men avstod från den tanken. Faktiskt rätt skönt att inte ha haft nån data.

Innan jag nådde Arlanda hade vi löst mordet. Tycker att det är sanslöst. Han kan inte ha gjort det... inte urtypen för en mördare liksom.

Pratat med Klucken idag. Tänk om det kunde finnas nåt jag kunde göra.

Nähä, ska man försöka sova nån timme kanske. Suck...

hits