Stort garv

Hahaha, knäppte på tv´n och hamnade på morgonens julotta i repris. Prästen pratade om tur och slump och Jesus, själv var jag fokuserad på annat. En fluga kom nämligen och surrade i tv-rutan. Jag trodde den var hos mig och hade satt sig på min tv. Men i själva verket satt den på prästen i kyrkan och kröp lite där. Hahahahaha, roligast ever :D Nu fortsätter jag kolla på julottan, kanske kommer det nåt mer oväntat.

Blir så ledsen och besviken

Jag fullkomligen hatar när jag inte får prata till punkt. Avbryt mig inte och verka som om det jag säger är meningslöst. Lyssna och lek delaktig iaf. Fan. Jag blir bara så ledsen och besviken och sen ska jag lyssna på ert prat som av någon anledning är så mycket viktigare än det jag säger. Att jag aldrig lär mig. Ska knipa igen och bara lyssna. Inte säga något om mina funderingar. Ensam är stark, ensam kan.

Tvinga mig inte att bli en gråare, tystare mus när jag egentligen vill ryta som en tiger.

Släktgröt och skitprat

Jag förstååååår inte vad det år för fel på min släkt. (Med mig inkluderad). Varje gång vi ses så hamnar vi i konstiga samtalsämnen och idag var det bokstavligen talat skitprat. Den ena värre än den andra. Maten? Kanongott med gröt och skinka (både gris och kalkon) och sen efterrätt. Jag satsade stenhårt på kladdkakan för att precis se att pepparkaka och saffranslängd kommit ut. Norpade det på samma sväng och precis när jag ska börja lassa in så kommer en sorts äppelkaka in. Jo men visst, tröck på den oxå på tallriken. Nu känns det som om jag kunde ha skippat typ hälften. Raaap.

Imorgon nails. Och jag har tiden efter Jenny =) Och grattis grattis igen och så där ;) Och efter det ska jag nog susa in på jobbet och äta tårta. Hahaha, gottegrisen vettö ... för att sen åka hem och äta med grannarna. Blir nog en liten alkosväng oxå om jag inte känner mig själv helt fel. Har jag glömt nåt? SNÖSKOTTNING FFS!! Jag vet, jag ska sluta klaga. Först har jag gnällt på att det inte kommer nån ny snö. Och sen när det kom så vräkte det ner. Sen vräkte det lite till. Nu har det gått nån dag och jag började få lite hopp om att hararna börjat röra på sig igen och vad händer då? Dasslocksflingor ner från skyn! Harjäklarna bygger väl en igloo och kommer inte ut alls nu på en månad eller två.

Och ja. Jag sitter på dass och bloggar. Skitprat ni vet.

Lite press

Jag som låtit denna blogg förfalla och idag fick jag veta att jag minsann fått en ny läsare som skrattat gott. Ååå vilken prestationsångest :D Så.. jag kanske ska göra ett nytt försök att bli mer aktiv här. Det andra alternativet är att lösenordsskydda eftersom det tydligen finns saker att missförstå och börja prata om. Det tredje alternativet är att lägga ner och stänga ner den för gott. Jag lutar ändå åt nummer ett eftersom jag lever av filosofin: om det stör dig - lägg din dyrbara tid på något annat än en obetydande blogg som ändå inte underhålls regelbundet. Hoppsan, nu lät som jag en grinig pensionärstant men so what. Jag har ju klivit över strecket nu och säger "På min tid..." Nog dravel nu till nåt annat.

Hmm. Hur ser livet ut nu? Jag har fått en liten rosa i tidig julklapp. Det innebär att jag numera kan sitta på toa samtidigt som jag internettar, vilken grej! Det har gått så långt att jag ett tag tänkte att jag hade golvvärme på muggen. Men sen kom jag på den lilla detaljen att det ju är mina fötter som värmt just den punkten. Hihi.

Idag till Gårdskär på gröt och skinksmörgås. Innan det har jag varit med Katta på jobbet och sen handlat två svängar och efter det har jag skottat snö. Jag har sagt det förr och säger det igen: jag är inte skapt för kroppsarbete. Haha.

Nä. Ska man ta och göra nåt skoj tro. Duscha typ.

hits