Favorit i repris

Jag orkar inte dra skiten. Kolla i "Klagomål" och leta upp Telia. Där är mitt problem. IGEN. Fast denna gång ringer jag inte och frågar varför jag får betala abbonnemangsavgift för något jag inte har. Jag betalar och sen ska jg inte ha deras tjänst nåt mer för nu är hemnumret borta och adjö.

Skit!

I´m leaving...

on a jet plane. Don´t know when I´ll be back again.



 

Ååå vad jag älskar Armageddon-kllippet när de sjunger den låten.... men... jag vet att jag är hemma mellan midsommarafton och dag. Drar till Cypern nu. Med bästaste kusse.

Känns gött eftersom det regnar må jag säga.

Avtackning igår. Saknar redan min twin, min Alfred, min Anna. Men det blir säkert något galet upptåg i framtiden.
Saknar även andra såklart, men Anna är Anna =)

Nåä. Nu frulle. Sen packa. Flizan är som vanligt überseg med det....

Paraplydrink och fixa brännan!

Stolt mamma

Idag har Kickan cyklat för första gången. Det gick jättebra och både jag och pappa är nöjda. Tyvärr verkar inte motionsturen tagit speciellt på lille bus,desto mer på oss:) Kickan,hon kan hon:-D

Inte kry

Fan. Fryser som en fiskpinne och är krasslig i magen. Mår illa. Vet inte vad det är för skit på gång=/
Gnäll AktieBolag.  I kubik.

Da Deutschland

Bör väl kanske skriva nån rad om tyskarna...

Vi skruvar tillbaks tiden. Februari. Läkerol Arena. Min klass vann tävlingen Gästrikland i världen och vann 40 jävla tusen. (Mitt mantra sen dess). Iaf. Lärarpriset till de två vinnande lärarna (grundskola, gymnasium) var en resa till Düsseldorf för att besöka Sandvik. Innan dess fick vi även en eftermiddag på Sandvik i Sandviken med guide och kaka.

Förra tisdagen åkte så jag och Erika till Tyskland. Var kanonväder hemma. In till stan. Satte mig på centralstationens uteservering och drack en kall öl. Sen tåg till Arlanda där det blev en öl till. Flyg med kostymnissar. Kom till Tyskland, 15 grader och regn, och skulle ta tunnelbanan till en station där vi skulle av för vårt hotell låg i närheten. Efter ett tag säger jag att " Ååå där ligger ett hotell med röd matta!", jahapp. Var en sexklubb som erbjöd girls, boys, trans och couples...  På andra sidan gatan låg vårt hotell...fin utsikt... not.

Jag fick vindskrubben. Jag skojar inte. Var snedtak all over the place och gången mellan säng och vägg bar ca 30 cm. Jag fick lyfta över väskan. Toaletten var så trång att man fick vända där inne för att kunna stänga dörren. Erika tyckte att hennes rum var litet men när hon fick se mitt så garvade vi bara.

På kvällen skulle vi hitta nånstans att käka. Det blev en pizzeria. Min skoltyska funkade på menyn förutom Zwiebeln. Trodde att det var räkor och skulle fråga om det var shrimps... Vet inte vad jag tänkte på men ur munnen kom orden :" Is that shrinks?"  Maten var okej, givetvis med en pilz. De spelade samma låt 7 gånger....varav 6 gånger i följd...

Dag 2 skulle vi bli hämtade på hotellet för att kunna ta oss till kontoret. Jag hade kavaj, svarta byxor och klackade skor med mig men efter diskussioner med min resekamrat så kom vi fram till att vi aldrig kommer att träffa Sandvikmänniskorna igen och därför hade vi på oss bekväma kläder. Dvs vanliga kläder. Och jag hade som alltid på fossingarna Foppatofflor... (rosa med blommor).... När vi blev hämtade börja vi ana att vi hade fel dresscode eftersom hon hade värsta dräkten och Rayban.

Kom till fabriken. Där fick vi sitta i möte med chefen för Sandvik i Tyskland (någon Peter) och hans tre underchefer som alltså var chefer för de tre avdelningarna (vad är det nu? Coromant, SMT och??) - Christian, Ulf och Kenneth. Kenneth var iaf svensk. Vi skulle hålla en presentation om tävlingen och vårt bidrag. Jag insåg att jag inte kunde konversera så bra på engelska... Sen höll cheferna sina föredrag. På engelska. Christian var iaf riktigt ögongodis. Oh my god!

Lunch. I personalmatsalen. Jag åt kyckling och sen färska jordgubbar. Det funkade. Efter det fick vi gå med svensken som visade hårdmineralsavdelningen och då snackade han svenska. Danke! Sen skulle vi få sightseeing med Silke som var vår typ guide men även högsta chefens högra hand. Vi åkte till Königsallé och där skulle hon shoppa. Jag gick en meter efter med mina Foppa. Efter nån timme i affärer gick vi ner till Rhen och tog en öl. Sen skjuts till hotellet där jag duschade och bytte kläder till "rätt" dresscode.

Klockan sex blev vi hämtade igen och åkte till ett bryggeri där vi fick mer öl och även mat. Lax med sparris tog jag. Dresscoden hade kunnat funka med Foppa fortfarande... kändes lite väl snofsigt om man jämförde med andra som kom och käkade. Diskuterade Rolexklockor. Verkligen mitt typ av ämne... Silke undrade om vi ville göra stan själva för hon tänkte åka hem, men då hängde pensionärerna med så halv nio var vi tillbax på hotellrummet. Dagen efter drog vi vår tunnelbana till flygplatsen och åkte hem.

Mackedonk på Arlanda och när vi kom till centralstationen i Gävle med tåg kom pappa och bar väskan=) Hihi.

Düsseldorf påstods vara den vackraste staden i Tyskland och den femte vackraste staden i Europa... jag säger inget mer förutom :Hur grått och tråkigt och fult är Europas städer i sådana fall??? Kanske spelade pissvädret in oxå... Flajzan hade ju ingen långärmad och inget paraply med sig.

Men det var skönt att komma iväg och kul att göra något jag aldrig annars skulle ha gjort! =)

hits