Det tar på krafterna...

... att vara med i svängen. Somnade sent, upp nu åtta. Skar kött, ner i marinad och nu en snabb frukost i form av en Magnum. Sen Uppsala, partaja lite lugnt, grilla hos Direktörn ikväll men då dricker Flizan saft. Halv sju imorgonbitti avgår Seaten mot jobbet.

Ledig fredag. Jobb 7-16 lör och sön.

Har aldrig varit i Ua en valborg på dagen ska kolla studenterna och allt folk (är ju multum mycket).

Dagens flirt

Dagens jobbflirt:

Liza : "Jag får väl ta och gratulera så här i efterskott"
Flirtoffer: "Jaha, jaså, ja man får tacka..."
Liza: "Ja, jag läste ju i tidningen och såg en bild på dig, så började jag fundera vart jag sett dig (lögn lögn lögn, klart jag visste vem han var) men så kom jag ju på att jag ser dig här. Så grattisgrattis!"

Dagens jobbflirt var han som fyllt 40 som jobbar på Konserthuset. Hurra igen för dig.

Annars så smajlar jag in mig som alltid hos de vanliga, idag var endast en, fel, två kunder arga.

Roligast är ändå hon som tycker att jag är trevlig och som har en assistent. När hon fick veta att vi har öppet som vanligt så dansade hon på stället. Sen när jag fick berätta att jag börjar 7 på torsdag så dansade jag på stället. Då skrattade hon mer än vanligt. I like!


Igår slog mig en tanke

Hade jobbat typ en timme. Så kom en karl, till en början skittrevlig. Sen kom han igen med kvittot och log sådär fint och sa:
"Hur mycket kostade päronen?"
Jag svarade "29.95 kilot"
"Men det står 22,95 på skylten"
"Ok, då får vi ändra det, men vänta så ska du få mellanskillnaden"

Och där. Precis där. Där tokförändrades han.
"NI HAR GJORT SAMMA SAK FÖRRA VECKAN, OCH MIN FRU SA TILL ER MEN NI HAR FOOOOORTFARANDE INTE ÄNDRAT".

"Det var olyckligt, men vänta.."
"JAG PRATADE MED NÅGON ANNAN OCH DEN SAAAAAAAAAAAA ATT NI SKULLE ÄNDRA"

Så får jag se Maggan. Vår fruktansvarige. Ropar på henne och innan jag hinner säga nåt så älgar han fram till henne och kör samma sak. Sen kommer han till kassan, pionröd, slänger fram kvittot. Och jag sitter där och räknar ut mellanskillnaden (5 kr).
"Vill du ha kvittot kvar?"
"JAAAAAAAAAAAAAAAAAA DET ÄR NOG BÄST DET!!!!!"

Och sen stormade han ut. Kunden bakom sa lite störigt "Måndagshumör?" och sen kollade på mig och skakade på huvudet.

Asså. Grejen är att jag självklart tycker att det ska vara rätt pris. Inte snack om saken. Sen är det skitsamma om det är 1 krona eller 100 kronor, det ska vara rätt. Men även om man blir arg så måste man tänka på hur man beter sig. Ibland känner jag en stor lust att bara säga "Skyll gärna den låga pensionen på mig också,för det är mitt fel det också."

Tanken som log mig igår var inte bara en utan flera. Dels att det finns idioter överallt. Såna som brusar upp för, faktiskt, en skitsak. Ta det lugnt, få mellanskillnaden och gå sedan därifrån.

Den andra tanken var att jag skulle lämna min plats igår, där och då. Bara gå. För jag är inte anställd som nåt jävla gorm- och skällplank. Jag skiter i det där.

Idag ska jag jobba igen. Känns sådär. Vet att det är jag som tar åt mig så hemskt av sånt där, men så funkar jag. Och å andra sidan, vem ska kunden klaga hos? Självklart blir det hos den första anställda de ser. Och så funkar det nog. Men ibland önskar jag att folk var lite mer förstående.

Nu ska jag ut på balkongen. Käka en glass. Dricka saft. Gå tillbaka till barnstadiet där den enda utskällningen man fick handlade om att man hade skitat ner sig. Men det tar jag. För nedskitning är kul. Och dessutom går det att tvätta bort. Med tvättmedel. Oavsett om tvättmedlet har fel pris eller inte.


Det var iaf en god tanke

Traskade ut och började kratta. Det blåste lite och då och då. Jag körde undan två kärror löv och sen gav jag fan i resten. Så kul var det inte att vara vaktmästare. Gick istället och busade med minikrabat och tanten. Plus mockade åt Krutov. Den jädern drog ut det lilla rosa läppstiftet och gjorde närmanden. Känns som om han är för hårig för min smak...

On my way to work

Uuu internationella Liza is back in town. Har varit ut på en sväng med minikrabat och sen in för att duscha. Nu jobb 14-21. Hejhååå.


Jag har ingen lust

Vaknar på morgon, grått ute. Jiho. Vad ska man göra idag innan jobb då? Kaiza ska ha lunch och sen en promenix med henne, men annars?  Jaja. Lägger mig och läser ett tag tror jag. Suck.

Fiskfarväl

Kom upp nu på kvällskvisten. Skulle mata firrisarna. En Filipfisk modell medium låg och guppade på ytan. Inget äten eller nåt. Kanske är en fiskart som smakar bajs.

RIP.

Fiskegäst

Kanske skulle man få med sig päronen och gå och kolla på Johanssons fiskeri. Jag beställde en gädda. Han var skeptisk. Men å andra sidan är det pissväder idag så man kanske stannar i huset. Jaja. Visar sig...

Födelsedag

Mamma fyller idag. Och Tarja. Och Bert-Åke Varg. Hurra.

Just nu lite segt, suttit hela dagen och börjar bli rastlös i skinkorna. Lite halvkasst väder men Inger tyckte jag hade blivit brun. Kan denna första solvecka gett resultat redan? Hihihoho, mera sol och mera brunbränd!

Morfar fick en kompis i Bullen. Haha. Så nu tyckte Bertil att morfar kunde skaffa en egen. Förövrigt kom vi fram till att jag skulle jobba 8-23 every day så jag inte missar allt. Som vanligt. Haha.

Och Maria har lysrör utan glimtändare. Stefan påstod att det isåfall var ett lysrör från 1800talet. Och Anders hade ett späckat schema, lycka till med att utöka kontot =)

Jahapp. Det var dagens släktgenomgång. Typ. Dessutom kom jag och Bertil fram till att jag ska pensionsspara 12papp om året. Allt för att få tillbaka på skatten.

Sandra och Adde klyver ved. Undrar vad det är för storleksstandard denna gång =)

Latöööör.

Hund och katt

I morse kom Findus i full kareta längs vägen. Inte långt efter kom Selma i lika full kareta. Mitt på Rogers gräsmatta stannade Selma, kanske insåg hon att kattuslingen skulle komma undan och sen lommade hon hemåt igen. Vid Stefan och Sussis garage stod den svarta hunden och väntade.

Vilken morgonaction det är på Västanån!

Och Findus? Har inte sett till honom sen dess. Men han har nog lärt sig att inte gå dit igen...


Update: igår kväll hade Findus kommit hem. Man kan kalla det för ofrivillig dagsutflykt=)

Semesterprojekt

Boden nästa och ska kvala in till Brolles släkt. Typ.

Rykten som når mina öron

Igår hörde jag ett rykte. I mitt huvud. Jag skickade ut ett gruppsms där andra fick höra ryktet. Vad det är? Att Rikard ska ha grillsamkväm. Allt för att fira Norges nationaldag. Jag tyckte det var ett bra rykte. Jag vet inte om Rikard tycker det. Han har varit tyst iallafall. Roligast var ändå Klara. "Kul. Jag har inte fått nån inbjudan." Haha. Så när jag pratade med henne så var jag ju tvungen och säga att det var i mitt lilla huvud det brunnit som vanligt.

Men nu är Klara glad. Hon har oxå fått en inbjudan =)

Nya projekt

Jopp jopp. Idag ska det baxas upp en tvättmaskin till övervåningen. Känns redan tungt i armarna. Ska ta och kasta undan lite skit först bara=)

Najsigt väder och jag har nackspärr typ. Inatt MÅSTE jag sova i sängen!

Ny blogg

Har startat en annan parallellt med den här. Men blir kanske dubbelt upp ibland. Adressen är:

http://lizelus.blogg.se/voffis

Vad den handlar om förstår ni nog alla. =)

Det här med lust

När det är klarblå himmel, solen lyser och det är sådär medelhavsvarmt i luften när man sitter vid grillplatsen... hur kul på en skala är det då att veta att man ska iväg och jobba?

Svar till: Pensionär - javisst!

Morgonstund har guld i mun

Är verkligen inte att tänka på att sova länge nuförtiden. I morse var jag upp på toaletten, svischsvisch så var Drevus uppe hos mig. Sen gick vi ner och Drevus hittade ytterdörren som var öppen. Svischsvisch så var hunden ute. Där hittade vi mamma och Kaiza. Sen gick vi in. In för att äta hundfrulle. Svischsvisch så hade Drevus ätit upp sin mat. Som vanligt. Mamma tog koppel på stora och jag gick ut med den lilla utan. Svischsvisch så sket KaizaBajsa. Sen fick hon fart under benen och sprang till Krutov och pussade på honom lite. Morgonkärlek.

Nu ska jag äta frukost. Men jag hoppas att jag inte svischar lika mycket, varken när jag äter eller skiter.

Ett litet tag sen

Och jag börjar med att ta av hatten för HåååååååååååVeeeeeeeeee. Grattis tjejen, du får väl en öl till på pizzerian =)

Och Norababy... det kommer det kommer... så fort jag laddat upp bilder. Hahaha. Men ska nog inte publicera allt här, har redan blivit hotad med grym hämnd=)

Och nu har lilla vovve kommit. Så mer om det oxå. Det är en riktig kaxmört vi fått hem så nå fint valppromenixgrejer blir det inte på tal om. Men Kaiza är kär. I Krutov. Och han är kär tillbax. Skäller knappt nåt utan bara ligger och gnäller och tittar på henne. Och den lilla krabaten lyssnar inget. Hon har äkta finsk-stövar-knäck i öronen. Tjofftjoff säger det bara om hon är lös och så kutar hon iväg. Fast man vet ju vart hon är. Står utanför Krutovs hundgård och letar efter nåt litet hål så hon kan komma in.

Idag ska jag iväg och kolla om jag kan göra av med pengar. Borde inte bli så svårt. Men det blir ingen cykel på köpet denna gång....

Dålig humor

Hahaha. Jag ska skicka skojiga (enligt m ig) sms sen. Haha.

Nä nu packa, har varit ner och gosat med hunden och pratat med mamma (sjukt att man trots att man bor i samma hus inte setts sen måndags).

Hejsvejs

Efterlysning på fräcka sången

Asså. För evigheters sen var jag iväg på en annan kryssning. Där var ett gäng på bussen som sjöng mestadelen av tiden. Iaf. Hur gick texten? Melodin är iaf Popeye om jag inte minns fel och en vers gick nåt om "De ligger bland Uppsala högar och bögar" eller nåt sånt.

va fan kan man inte hitta sånt på nätet för? =/

Nio och en halv kvar

Timme alltså. Till den första stödgroggen. Nu jävlar kör vi =)

Och Norababy: jag ska minsann uppdatera dig så gott jag kan=) Löööv jooo!

Skepp ohoj, nu äta middag, sen packa, sen kanske sussa, sen upp, och sen... hihihihi


Dagens flirt: han med Häagen-Dazs Strawberry cheesecake. Hahaa. Tror jag ska införa dagens flirt på jobbet =)

Inte hunnit packa

Men natten är lång...Har iaf varit och gjort en fransförlängning. Och fick det sjuka beskedet att fransarna innerst är min ordinarie längd. Alltså att förlängningsfransarna inte förlängde nåt. Typ. Fast det ser ju mycket fylligare ut.

Sen gjorde jag naglar. Med drinkar. Haha. Eller Kinatecken om man så önskar.

Hem. Frös som en fiskpinne på moppen. Premiär idag=) Lunch. Surfat. Telefonerat. Och där kom ett nytt sjukt besked. Ska man säga jävla apa? Jaja. Jag håller på dig min vän.
 
Nu? Snart jobb. Orkar fasen inte börja packa. Eller så gör jag det och har sparat en halvtimme i natt.

En dag kvar

Jopp jopp. En dag kvar på jobbet denna vecka. Så morgondagen ser ut som följer:
9.00 Nagelfix och fransförlängning och lite bryn
16-23 Jobbet

Vilken dag.... haha.

Idag satt jag då på ett möte. Åkte in till halv tre, började tre istället för fyra. Innan hade Klara och Liam serverat lunch. Hihi. Iaf. Och nu kan jag väl antagligen yra om vad det var för möte. Jag representerade iaf företaget (Hemköp) och satt med på ett medlingsamtal med mig, en representant från BIG (Brottsförebyggarna i Gävle), en kille som åkt dit för snatteri och hans pappa. Jag var lite nervös innan men det kändes hur bra som helst och är, peppar peppar, något som jag i dagsläget skulle kunna göra om. Vet ni vad det sjuka var? Under samtalet kände jag mest att jag saknade läraryrket. Saknade att ha utvecklingssamtal. Saknar ungarna. Det är då sjukt hur man funkar i knoppen.

På kvällen blev jag glad. Telefonsamtal från en saknad bekant.

Nu? Soffan. Vad trodde ni=)

Ett bra sätt att bli väckt på

Det tidigare inlägget var meningen att postas igår kväll men jag orkade inte. Därför blir det lite konstigt med detta som följer på. Iaf. Imorse, halv åtta, ringer mobilen. Jag med mina sovbekymmer var givetvis trött men svarade.

"Godmorgon godmorgon hör fåglar sjunga glatt, godmorgon godmorgon i köööör. Gooooooood moooorgooooon!"
" Hej hej Ami"
" Det är bara två dagar kvar tihitihitihi"
"Jaaaaa"

Och sen fortsatte vi prata. Och även trots att jag blev väckt en timme tidigare än beräknat så gör det inget. Inget överhuvudtaget när man får ett sånt samtal. Ett samtal av lycka (och små djungeldjur... hahahaha). Så om 2 dagar far vi. På kryss. Och den här gången ska jag vara med på frågesport =) Haha. Tro inte att jag glömt att den RÅKADES glömmas sist ;)

Så nu sitter jag med ett leende på läpparna och önskar er alla en bra dag!

Tankar om vänner och förr

Igår kväll när jag åkte hem från jobbet så slog det mig helt plötsligt hur annorlunda man beter sig nu mot förr. Och jag saknar förr. Det jag mest tänkte på var hur man gjorde när man hade problem eller var orolig eller var så glad så man kunde spricka eller... ja ni förstår vad jag menar, hur ALLT var. Det spelade ingen roll om klockan var tre på natten så kunde man ringa någon och få höra en vänlig röst, en röst som stöttade en till 100 procent.

Man skulle ringa no matter what när man kom hem. Och ibland när man ringde så var det en helt sjuk situation på andra sidan luren. Men man blev lycklig av sånt. Man kände sig älskad och behövd.

Idag ringer man inte längre klockan 3 på natten. Man ringer knappt efter klockan 22. Nu för tiden sker all omtanke mellan 8 och 21. De där jobbiga nattetimmarna är liksom inte tillåtna nu. Och jag saknar det. Jag saknar nog tonårstiden när allt var komplicerat men ack så roligt. Jag saknar galna roadtrips helt apropå. Jag saknar nattsamtal. Jag saknar samtal överhuvudtaget när man barrikaderade telefonledningen.

Den senaste tiden har jag börjat läsa om Fem-böckerna. Jag kan inte säga att de ger mig något litterärt och det har hänt att jag under tiden jag läst känt att jag är en stor nörd. Men igår kom jag till insikt i bilen. Fem-böckerna tar mig tillbaka till ungdomens dagar, till den tid som jag nog saknar. Så jag kommer att fortsätta plöja dem. Och efter det går jag in på Tre deckare.

Jag fattar såklart att livet förändras och att det inte längre är brukligt att ha de telefonvanor vi hade förr. Men ändå. Om jag ramlar och slår mig går det att blåsa och sätta på ett plåster. Men vem lagar ett sår när det finns inuti? När det känns som om kroppen går sönder inifrån. Och tro mig. Den känslan kommer oftast inte på dagens öppettider 8-21.

Det slog mig liksom i bilen igår kväll att det där självklara som var förr, tillexempel vem man ringde som nummer ett, är inte lika självklart idag. Idag måste man tänka på den personen man tar kontakt med. Om det är lämpligt att prata om just den saken med just den personen. Så var det inte förr. Förr ringde man en vän och den livlinan svarade alltid. Igår kväll kom jag på mig själv att känna mig ensam. Och det är första gången på länge. Missförstå mig rätt. Jag har massvis av vänner. Jag har massvis av bekanta. Vänner och bekanta som jag både skrattar och gråter med, vänner och bekanta som jag respekterar, beundrar, älskar och som betyder mycket. Men vem ringer jag när det kärvar? Vem vågar jag mig ens höra av mig till om klockan skulle vara 3? Det finns inget givet svar.

Igår när jag kom hem kvart i tolv fick jag ändå en bekräftelse. En bekräftelse på kärlek. Den kom i form av köttfärsbiffar och sallad i kylen och ett meddelande på ett kuvert. Och till detta hörde jag hundtassar mot ett golv och en svans som rörde sig snabbt. I det ögonblicket var jag inte ensam. Jag har en familj.

Kalsonger på stan

Igår åkte Klucken och jag in till stan eftersom hon skulle tatuera sig. Vid Polhem möter vi en kvinna som går och pratar med en karl. Han hade bara en vit t-shirt och svarta kalsonger på sig. Klara och jag tror bägge två att det var nån som rymt från ett hem.

Tatueringen blev nice. Fast lite otaktiskt med jeans  ;) Sen skulle vi leta lunchplace. Vände inne på Tennstopet, jag är inget fan av sån husmanskost som fanns där. Vidare till Absinth (skulle flasha). Där var det fullbokat halv ett så vi hade en halv timme på oss. Det blev Los Sombreros.

Sen impulsade vi och köpte en varsin klocka av Uffes butikschef.

Jobbet. Hem.

Och nu är det frisyrtajm. ´Hahaha.

Största problemet just nu är väl strejken som inte var ett aprilskämt =)

Planer för morgondagen

Imorgon ska Klucken göra en ny tatuering. Jag följer med som lunchdejt. Det är en bra uppgift tycker jag.

Måttmätt

Trodde att min kommande fondtapet som jag fastnat för var för liten. Jag hade fel. Den är perfekt. Nästan så att det står "Passar exakt" på den. Får kapa av den ca 30 cm både höjd och bredd. Kan inte bli bättre.

Så. Projekten går framåt. Sakta men säkert och perfekt.

Blöt hund

Skulle få Drevus att ge fan i min jordnötsring igår. Det slutade med att jag slog ut ett glas vatten och vattentillbringare över pappa, soffan, mig själv, min telefon och hundens skalle. Dreva käkade upp jordnötsringen och skakade bort det otäcka vattnet.

Idag vaknat i sängen. Igår var en bra dag i garderobsammanhang. Nu saknas bara hylla under snedtak och sen städa undan därinne. Dax för nästa projekt=)

Om en vecka idag så är vi på väg och hämta lilla hunden. Voff voff.

Familjedag

joppjopp. Familjen åkte till Ikea, införskaffade ett klädskåp, åkte till Elgiganten, hämtade ut cykel på köpet (som låg i kartong och inte var ihopsatt), körde till Prix, handlade både ditt och datt och sen hem för att äta lunch. Robot städat kök och hall nere under tiden. Sen gick far och dotter upp och skruvade klädskåp, Robot städade tv-rum nere. Sen fick dotter ett ryck så mor och dotter rensade garderob. Resultatet blev 4 kassar kläder varav tre åkte i insamling och en åkte ner en trappa. Körde iväg med kläder, kartonger och annat insamlingstjafs. Det blev en bil full. Så på mindre än en vecka har två fulla bilar lämpat av skit. Nästan äckligt mycket. Kruxet nu är att jag måste skaffa ett klädkonto för det rök ruskigt mycket. Fast resonerade att sånt jag inte använt på 5 år förmodligen inte kommer att användas inom de närmsta 5 åren heller.

Kollade kissemissungar (en öppnade ögonen när vi var där), en vecka gamla. Kollade voffsisar som gör upp vem som ska bestämma. Hem. Ska hämta in min voffsis. Hon bestämmer all time =) Ikväll vara hemma och kolla Körslaget. För det vet jag att Norababy oxå gör, så kan vi flåsa över Brolle samtidigt.

Hej svejs så länge=)

Deklaration del 1

Jag hade en gång en pärm som det stod "LIzas viktiga vuxenpapper" på eller nåt sånt klatschigt. I den fanns bla köpekontrakt på lägenhet och sånt tjafs. Nu är den spårlöst borta. Ger mig fan på att det är Roomba som städat.

Löfte: Bli vuxen och hålla koll.

Nackdelen med ny dator

Jag fattar mig inte på de nya programmen, ny layout och shit. Suck. Bara en sån enkel sak att packa upp filer?? Winzip är sig inte likt så nu skiter jag i det projektet för en kort stund.

Min kyl och frys är inte att leka med. Det finns inte ett skit typ. Idag har det blivit lunch i form av bacon, pommes och suramisticks ihopstekta. För att jämna ut smaken kladdade jag på hamburgerdressing. Ett tag tyckte jag nästan det smakade fish and chips. Och har flashat med efterrätt oxå. Jordgubbar och vit choklad. Måste byta ugnslampa. Kolsvart ju.

Annars inte mycket idag. Det goda humöret från gårdagen har inte infunnit sig. Jag har till och med diskat.

Nä. Dusch och jobb. Kanske later...

Det här med att köpa dator

Har ju länge varit pissirriterad på den gamla burken som går så segt här hemma. Igår rann bägaren över när inget ville fungera så jag körde in till Valbo. In på Elgiganten. Där stod en gaggig gubbe och det dröjde så länge för honom så jag orkade inte vänta på hjälp så jag gick till Siba istället. Därinne fick jag paketerbjudande på typ 9000 och sen när jag skulle vilja komponera en egen så blev det typ samma pris. Sa att jag skulle tänka på saken under tiden jag var på Köpis. Jag tänkte inte. Jag gick tillbaka in på Elgiganten där samma gaggiga gubbe stod och yrade. Iaf. Fick hjälp. Jag var snabb som alltid och förklarade vad jag ville ha.
- Jaa men då är den här datorn bra för dina ändamål och den blir dessutom billig, sa försäljaren. Dessutom får du en cykel på köpet.
- Men jag är inte så intresserad av just cykeln, sa jag.

Jäkla Dogge Doggelito som för tillfället rullar på tv-reklamerna med sin "Kom till Elgiganten, cykel på köpet".

Så bestämde jag mig för datorn. Med skärm. Med Norton. Med Officepaket. Och inte i närheten av det där paketpriset som inte innehöll Office eller Norton.

- Ja, och så får du ju cykeln på köpet, flinade försäljaren.

Gick till kassa, lämnade lappen, fick tillbaka lappen och gick till varuutlämning.

- Ja, men då kommer jag ut med datorn och så får du ju cykeln på köpet, sa lagerkillen.
- Men jag vet inte om jag får in cykeln i min bil, svarade jag.

Ut kom datorn. Men ingen cykel. Lagerkillen insåg att liten Seat inte rymmer stor cykel. Jag ringde Oskar. Han hade inte vägarna förbi.

- Men måste jag ta hem cykeln idag, frågade jag lagerkillen.
- Nej du får komma när du vill, svarade han.

På väg hem mötte jag Rövarn som tutade så jag höll på sätta 10kronorsburgaren från Mackedonken i halsen. Han kunde gå in och hämta cykeln på köpet och slänga in i lastbilen men sen kom jag på att man n og måste ha följesedeln.

Hemma kom jag på att jag kunde ta Jeepen idag och åka och hämta cykeln på köpet innan jobbet. Men  sen kom jag på en ännu smartare idé. Imorgon lördag ska vi ha en familjeträff. Papsen får köra Jeepen, in på Ikea, köpa klädskåp till min nya walk-in-closet och sen plockar vi hem den där cykeln på köpet.

Och jåääävlar vad jag kommer att cykla nu...

Filmmorgon

Har legat och kollat på Linas kvällsbok. Haha. Typisk tjejfilm som jag rekommenderar. Pinsamhetsfaktorer och väldigt igenkännande av tonårstjejer.

Nu är det surfing och sen lunch för att sen bege mig till staden och jobba in mitt levebröd....

Kvällstid

Håhåjaja, har varit en späckad dag. Ska dra datorstoryn imorrn tror jag. Håller på den ett tag till=)

Nu soffa.

<3 Tänker på er... <3

En bra dag

Idag har jag gjort:

* Robot har städat kök
* Robot har städat datarum
* Robot har städat tv-rum
* Robot har städat hallen
* Robot har städat toaletten

Liza har:
* Ringt två telesamtal
* Slängt kläder i insamling
* Slängt kartong i insamling
* Bokat träningstid
* Köpt en ny dator
* Fyllt på spolarvätska
* Käkat lunch
* Solat 20 minuter
* Handlat lite mat till familjen
* Installerat dator
* Tränat 60 min step
* Pratat med Tarja
* Käkat kvällsmat
* Varit med familjen

Snacka om bra uppdelning på sysslor.

Torsdag är en ledig dag

Däremot har jag ringt och pratat om mitt nya mission på onsdag. Hmm. Jag undrar jag=)

Iaf. Känns rätt okej idag, funderar till och med på att ringa och boka pass ikväll. Var evigheters evighet sen.

Ikväll sista matchen i kvalserien. Det går väl inte som jag tänkt iaf.

Funderar på att göra ett ryck härhemma, men funderar ett tag till tror jag... Ska nog sätta roboten i arbete i köket iaf.. Aaa, kanske ska göra en to-do...

* Robot städa i kök
* Robot städa i tv-rum och datarum
* Robot städa i hall
* Robot städa på toa
* Liza undersöka soffan lite mer


Adjökens...

Lyckopiller nästa

Trött. Förkyld. Ömmande fötter. Anti. Och helvets jävla pissväder som innebär snö. Snö i form av måste-skotta-snö.

Nej, soffan igen och dra täcket över sig. Klockan 14 är det jobb.

Den nya Magnhild

Jobbat seriöst långpass. Gick bra. Över förväntan. Akut utom fötterna. Kom hem i pissvädret. Dreva och jag kollade Grannfejden med päronen som köpt äckligt godis. Dreva och jag fick bebisgodis istället för vuxentjafs. Kärringen på tv hade lika glasögon som mamma. Hon kommer härmed att gå under namnet Magnhild.

Lite halvoff

And I hate it... Inte ens lust att träna ikväll så har inte bokat nåt pass. Borde. Får se.

Och jobb imorrn 7.30-18. Mina fötter kommer att vara döda innan lunch.
Har tvättat arbetskläder. Kändes som ett måste.

Förbannad på datorn. Måste ha en ny. Den här håller inte längre. En anledning till att bloggen står halvstill. Piss.

Mission innan jag dör: lära mig nej-ordet.

Det var länge sen jag hyrde film

Klampade in på Turkan. Inga filmer. Fick hyra på Preem. Jag hyr film alldeles för sällan... när slutade Turkan ha film??

Fötter värker. Fan och piss. Snart kommer kusse. Tacos på schemat och 2 filmer. =)

Strumpproblem

Igår när jag kom hem från jobbet så tyckte jag att det kändes konstigt under foten men tänkte inte så mycket mer på det. När jag sen satt vid tv´n så såg min fot konstig ut. Jag hade ingen häl kvar i strumpan. Inte undra på att det kändes strange. Det jävligaste är att det var mina favvostrumpor från Thailand. De av den dyra sorten... tror fan jag betalade 4 kronor för det där paret. Piss. Dagens i-lands-problem.

Livet i hundgården

I förrgår när jag och Drevus traskade iväg var Krutov ensam i sin hundgård (och det hördes må jag säga...). Igår fick jag veta varför Bullfjärt inte var där (Krutov var ju ensam även fast Johanssons bil kommit hem). Iaf. Bullen hade varit hos veterinären. Och nu är han sjukskriven i 12 dagar. Läs: sjukskriven från Krutov i 12 dagar. Anledningen? Sen valpben har Bullens svans farit fram lika fort som hunden själv med resultatet att han slår sönder svansen om och om igen och blöder. Men nu är problemet fixat, svansen har amputerats av en bit så för tillfället går Bullfjärt med en hushållspappersrulle på svansen. De kommentarer som Johansson hade fått när han uppsökte sjukhuset var att det var ett muskelpaket han kom in med. Haha. Tja, vad ska man säga? Men så mycket som den hunden flänger är det inte undra på. Sen hade de sagt att hunden kunde vara lite loj när han skulle åka hem eftersom Bullen varit sövd och det där med aptiten kunde också vara dåligt med så här efter ingreppet. Vad som hände? När Johansson kom och hämtade Killbert så var det samma glada och aktiva hund som mötte honom. Och aptiten har inte ändrats. Hihi, Bullen is the shit. Så nu sussar Bullen inne men promenader verkar inte vara nåt problem alls. Fast ingen litar på att Krutov låter bli Bullens svans så därför är han inte i hundgården.

Så idag gick jag och Dreva på en promenix. Hälsade på Krutov innan vi gick och han verkar ha lugnat sig rejält. Så när vi hade kommit en liten bit började det låta konstigt. Ett tag trodde jag till och med att det var nåt böneutrop. Sen hörde jag. Krutov har lagt till ett nytt ljud och han lät precis som en böneutropare. Drevus och jag traskade vidare. En liten sväng försökte jag jogga. Det resulterade i att hunden sprang ett tag men sen tvärnitade för det var nåt som luktade.

Så nu står Dreva i sin hundgård och får insupa frisk luft under dagen. Själv ska jag jobba.

Och en tjatkalender:
12 dagar kvar till min omvandling på Royal. Hahahaha.
14 dagar kvar till nagel samt mina blinkblinkfransar. Hahahaa.
15 dagar kvar till kryssning. Hahaha.
17 dagar kvar till Kaiza, Caiza, Caisa, Kaisa... valpis. Hihihihi.

Vårkänslor

Idag har det varit en bra dag förutom headachen.

Vaknade min vanliga tid vid 8 men orkade inte gå upp, klev upp drygt en timme senare istället. Skruvade ihop hylla nummer 2 (var ju till Ikea igår och införskaffade mig två hyllor. Problemet var bara att det jag skulle ha inte fick plats i bilen, plingade Oskar som var på väg hem från Sandviken så han fick svänga förbi mig och ta hem hyllorna... fick ihop en igår innan jobbet. ) Iaf. Så nu är mina hyllor i mitt projekt klara, fattas bara en rundstav och sen skohyllor.

Efter att det var klart med byrån åkte jag med mamma till Skutskär och gick in på banken med min reskassa, hihi, sen Apoteket och sen sola 20 minuter. Vidare till campen och käka lunch, hem och donade lite i garderoben. Kollade på klockan och valde mellan att gå ut och att vara inne. Beslutet blev 40 minuter promenix med Dreva.

Nu snart dusch och sen jobb. Men satan  vilket vårväder!

Kul att komma in på bloggen, har ju inte funkat alls de senaste dagarna... men nu kör vi igen=)

hits