De där långa ansiktena

Kom på att jag kollar på top model. Kanske har de långsmala ansikten allihop. Ska nog kolla Homer istället så får jag se om han också blir så här skinny.

Tv-experten Liza

Haha, har  ju suttit och förbannat tv-apparaten för att texten inte kommer med i hörnen. Nu har jag hittat en inställning på boxen (var ju inte tv´n s fel) som gjort att jag ser hela textningen. Lovely. Nu kan jag koncentrera mig bättre=) Nu ska jag bara få bort effekten att de är så långa i ansiktet.

ICA´s Gällivareregler

Jag skrattar gott åt nyheten att en 77årig gubbe i Gällivare skulle tvingas att visa leg i kassan på Ica när han köpte en back lättöl. Alltså, läser ICAhandlarens argument om att alla ska visa leg och att det därmed blir lättare för kassörskor. Ja. Okej. Det köper jag. Men lik förbaskat känns det som om man kanske inte behöver vara stenhård när det gäller pensionärer. Kan ju bara jämföra med mina pensionärskunder som ibland bara har pengar med sig och kanske inte ens har leg. Eller de som inte vill skylta med sitt personnummer.

Det jag mest funderar över är varför det är leg på lättöl. Det finns inga regler i Sverige som säger att man ska vara en viss ålder för att köpa denna dryck, men det är en annan sak vad man tycker är lämpligt. Vi har till och med en alkoholfri öl som går in i kassan med en sådan leg-fråga. Även tändstickor, cigpapper och tändare gör det. Frågade om det där för ett tag sedan och förklaringen var att dessa varor går under varugrupper som öl och tobak.

Poängen är alltså att jag inte kan neka en tioåring att köpa alkoholfri öl men jag kan diskutera och tycka att det är olämpligt. Jag kan även neka och då kan det bli en vidare diskussion med andra högre upp om det visar sig att kunden (tioåringen) protesterar. Typ så har jag förstått.

Om 77årige pensionären kom till mig skulle jag låta honom köpa både lättöl och 3,5-or utan leg. Men kanske är det så att Gällivare saknar rubrikerna sedan Robinson-Robbans tid och nu hittar nya möjligheter till att skapa nya.

Julmustpremiär och fräsch

Japp. Verkar inte bättre. Hängde på Gävle-trenden och köpte hem en flarra till maten. Och mat. Ja jävlar. Idag har jag impressat på mig själv så det räcker och blir över. Köpte hem grejer för att bjuda päronen på imorgon och var tvungen och testlaga själv nu, typ klockan tio. Har lixom aldrig gjort det själv förr utan bara varit mamma som gjort det. Iaf. Stekte på fläskfilé (98 kronor kilot denna vecka på Hemköp, färskt svenskt kött), sen på med honung och fårost (fanns ingen chevre) och in i ugnen tills osten "rörde på sig" (mammas uttryck) och sen ut och på med garnering i form av färsk timjan. Kladdade även dit Lomanders (nu med vitlök). God damn, jag är en mästerkock och ska utmana CarlJan snart.

Hoppas det blir bra imorgon också. Hmm... alltid knövligare när andra ska äta av det. Haha. Men imorgon blir det även efterrätt i form av blåbärspaj och vaniljsås. Eller var det äppelpaj? Hmm. (Frödinges egna, 15 kronor denna vecka på Hemköp. Finns även andra smaker)

Ni som känner mig väl vet att det här är ovanligt för att vara mig i köket. Och att jag skulle ha färsk timjan hemma är mer sällsynt än snö i Sahara.

Och nu? Julmust och tv-gloning.

Och vilken reklampelare jag är, haha, dels här i bloggen men även dels när jag packade varor och skulle hem.
Kille, 25årsåldern : "Har ni gainomax?"
Kassörska, 60årsåldern : "Vad sa du du?"
Kille, 25årsåldern: "Gainomax"
Liza, drygt 20 :"Översta hyllan vid läsken, bredvid Redbull och Powerking"
Annan kund, 40årsåldern: "Jag TYCKTE jag kände igen dig! (Kollar på jackan, min jobbjacka) Och titta, gör du reklam för jobbet när du är ledig?"


En annan skoj sak förra veckan:
Kund, kvinna, 40årsåldern: "Vad brun du är, har du varit utomlands?"
Liza, nästan 19: "Var i Thailand för ett tag sen men nu är det nog solarium en sväng som gjort att brunfärgen ploppat upp igen. "
Kund: "Du ser så fräsch ut! Alltså, du ser fräsch ut annars, men nu ser du jättefräsch ut!"


Hahaha, ja jävlar. Och parfymen fortsätter att göra kontakter åt mig. Har haft kunder (mest damer.. hmm.) som sagt "Du luktar så gott".  Brukar alltid svara typ att jag är nyduschad men sen kommer vi alltid in på min beloved parfym. Undrar jag om den luktar så mycket, själv känner jag inte nåt.

Nä.. musten väntar

En vanlig måndag

Jodå. Lika som alla andra. Veckans värsta dag. Kollade på Harry. Jobbade. Kollade Tv.

Idag har jag ännu en gång kommit på en massa kloka saker. Saker som nu bara finns i mitt huvud. Saker som rör andra. Saker som jag känner att jag inte orkar med mer. Skulle kunna lista en hel del men väljer att tiga som vanligt. Men en sak kan jag säga; stå fär vad du/ni säger i fortsättningen, på ett eller annat sätt. Eller så är det jag som är lite asperger och tar allt bokstavligt.


Kvällen har varit bättre. Michael Scofield får mig att känna mig lika het som det verkar vara i fängelset. God damn vilken gobit. Fast jag har bara bläddrat förbi Prison Break, kollade på två andra favoriter istället; Filip och Fredrik=)


Nu måste jag skärpa mig

Jag börjar helt seriöst bli halvt om halvt rädd för mig själv. Efter att ha lyssnat klart på en talbok i bilen så har jag nu övergått till andliga sånger och Christer Sjögren. Vad har jag hamnat i för svacka? Det sjuka är att jag tycker att det är riktigt bra.


Och angående mina foppisar, visst kan jag köra ner i dem men jag har ju bara en mun som smycke=) Inte alls lika mycket som dotra din.


Nä. Nu ska jag lyssna lite på Christer tror jag. "Ovaaan där..."

Typ världens bästa lördagskväll

Jobbade och åkte sen hem. Var tvungen att åka runt Hårsta eftersom det brann där och folk blev utplockade från lägenheterna.

Kom hem. Inga kräftor som var tinade, men duktiga Liza hade lagt upp räkor också. Tog mitt pick och pack (med assistans från hunden) och gick ner till mamma och pappa och deras tv. Där käkade jag och Dreva räkor. Hunden tyckte det var smaskens och blängde när jag inte skalade tillräckligt fort. Jag blev inte mätt på min middag idag. Hade köpt ett tuggben som distraheringsobjekt men den gubben gick inte. Dreva var nyduschad och först funderade jag om hon gjort sattyg eftersom hon var lite fuktig.

Sen gick jag ut med soporna och då var det liv inne. Kom in. Tänkte att jag skulle göra ett försök och därför gick jag in i mitt vardagsrum (the one med najsiga soffan, najsiga tv´n och najsiga kuddarna). Fissilus brukar inte komma till ro där riktigt. Idag var det tvärtom. Hon ägde soffan, hon ägde kuddarna och jag fick iaf ha tv´n i fred. Kom på mig själv med att knäppa kort på henne liggandes på snordyra kuddar. Sen tänkte jag att jag är en idiot som har en fästingskrypande hund i min soffa på mina saker när hon dessutom hårar. Sen tänkte jag att det skiter jag i, en dyr soffa och några designkuddar kan inte mäta sig mot voffsingen.

Vi låg i allafall i soffan och båda somnade. Jag vet att hon både snarkade och sparkade mig i ryggen. Vid halv tolv kom päronen hem. Då smågruffade hon på mamma. Skyller på att hon var nyvaken=) Och nu luktar det varm hund vart jag mig än vänder i rummet, hennes doft är överallt. Mmm lovely=)

Krogsvängar kan ta sig i brasan (apropå Hårsta), hundkvällar is the shit!

Älgjakt utan älg

Åkte ut med pappa i morse, satt på två pass och lyssnde lite på Bettan. Men det var allt utom älg. Vi har sett 2 harar iaf. De passade på att vara ute när Fissilus hade semester.

Och apropå Fissilus. Ikväll är det hon och jag för hela slanten. Krutov och Bullen ska slippa Bettan (eller om det är tvärtom) så Bettan ska bo hos Dreva.  Och det innebär alltså att Dreva får vara inne. Med mig. För päronen ska bort. Undrar vad jag och hunden ska hitta på, hmm... blir väl soffläge om man känner voffsen rätt.

Nä. In i duschen och sen till jobbet. Inkallad 14-18. Sen ska jag bara lördagsmysa med Fissilus och struntar därför i alla fester. Haha. Mina prioriteringar i livet är inte som alla andras.

Det är något allvarligt fel

Tänkte "äh va fan" idag efter jobbet och svängde in på Max. Har inte ätit där sen hmm... ja... bra fråga. Väldigt länge sen. Iaf. Kom hem med maten och jag känner bara "nä, det här var inget gott". Vad är det för fel på mig?


Haha och sen är jag tydligen en gulle-luz. Hahaha. Noratösen is the shit=) Och jahaaaa, menade du det? =) Hahha, Järvstabacken i lördagsnatt får vara min ursäkt (till mycket). Haha. Men men, känner jag Nora rätt är det nemas problemas. Lägg vinarn och spriten på kylning honeybunny.


Måste rusa. Maxmagen är här.

Snart dax igen

Jopp jopp, jobb jobb. Ska börja tidigare idag, halv tre. Slutar efter elva. Och imorgon är det samling för älgjakt klockan 7.00 och det ska jag vara med på. Kruxet är bara att jag lovat att jobba fyra timmar sen, mellan två och sex. Hmm. Kanske blir konstigt med lilla planeringen som vanligt.

Trodde att jag börjat ta mer ansvar och bli vuxen genom att sova i sängen, men de senaste nätterna har det varit soffan som gällt. Måste bli en ändring på det där=)

Idag inget skoj att berätta vad jag vet. Kanske kommer.

Tomaten is back in town

Varit och solat med Klara. "Här, ta den här krämen, den gör en brunare och är skitbra."

Note to myself: Lyssna inte på Klaras råd i fortsättningen.


Det var en skitbra kräm och det gav verkligen effekt, men nu ser jag knallröd ut. Jag hoppas att det lägger isg skapligt innan jag ska jobba idag. Känner att min fina ansiktsfärg ihop med den röda Hemköpsskjortan inte skulle ligga högt upp på modenissarnas lista.

Nu? Ska kolla Harry 2 (e inne på ett nytt maraton...) och dricker TE! Jiiiizus. Vuxenpoäng, men å andra sidan är jag ju en dag närmre pension.


Inatt när jag kom hem (var fasen natt, var hemma typ tio i tolv) efter jobbet var det svinigt kallt. Snäll som man är så gick jag ut till hunden och kollade att elementet var påslaget och passade dessutom på att dra in hennes beloved överkast. Hunden satte sig direkt i Frolicposition så det var bara att ge henne lite kvällssnacks. Idag när jag kom hem från solningen var det fortfarande svinigt kallt så jag gick återigen ut till Dreva. Satte på elementet. Här ska slösas ström. Skrattade lite åt henne eftersom överkastet låg kvar i sängen där jag lämnade det igår och var hett som en kamin. Och sen blev det Frolic igen. Drevus gick ut och kollade när jag var hos killsen men sen sprang hon in igen. In i värmen och till överkastet. Jag älskar hunden trots att hon är en fryslort. Hihi.


Bäst just nu: Min nya Hemköpsjacka. Najsig, skön och frän. Dessutom är den rätt varm. Mer Hemköp till folket!

Slutet är nära

Om max 37 år är jag pensionär. Då ska jag ligga i min soffa hela dagar och kolla på Harry Potter och Vänner.

Tills dess lär jag väl jobba. Ses kanske ikväll efter hemkomst...

Ibland är brainstorming bra

Haft Ami på tråden. Tihitihi. Vi är ypperligt braiga på att diskutera bort minutrar på fånen. Iaf. När man surrar om ett specifikt ämne eller en specifik person så faller många bitar på plats. Jag känner mig nu nästan som en upplyst guru som har svar på alla problem och frågor (allt utom matte och sexualkunskap för det hänvisar jag till Nora). (Eller, inte all sexualkunskap).

Men seriöst. Jag ska skriva ned alla kloka tankar och alla samband så jag kan kolla på det nästa gång jag tvivlar på mig själv. Eller så ringer jag bara Ami igen. =)

Bokat helg

Jajamääään, nu ska jag få skvallra på riktigt med min Noratös. Tihi tihi.

Vidare kom baksmällan igår efter bion tror jag. Jag somnade före åtta (sant!) och vaknade nu vid tio... så nu har jag väl sovit för mycket istället,. Typiskt.

Har fortfarande maxmage. Haha. Kanske är en svit efter att få ha stått på Järvstabacken i 40 minuter ;)

Movietajm

Ska in på den där råttfilmen om ett tag med kusse. Men först thaimat på Lilla saigon.


Trött. Av förklarliga skäl. Later...

När man kommer till insikt...

fy fan. Glöm allt. Det verkar inte betyda ett skit ändå. Jag tar mig upp gång på gång men alltid kommer sånt här. Tro inte att jag inte hört. Jag hör mer än ni tror.


En kväll som började så fantastiskt och som skulle bli magisk slutar med att vara en enda stor bevikelse. Som vanligt. Men varför vara missnöjd? Jag borde ha blivit van.


Tack Strand, du gav mig mest mening när allt kom omkring. Stupid girl, will you ever learn? "Men om jag inte vill...." "HALLÅÅÅÅ SE MIG". Fy fan.

Till världens bästa Määäätz

Nu är vi i Masturbating Määätz sovrumoch har det najsigt.. Thank you for denna natt . Hahahahahhaa. Vi kommer igen. Och du oxå kanske ? =)  Enköping nästa....

Gårdagens träningspass

Efter att ha jobbat 10-18 och den största delen av dagen varit på golvet så vet de flesta vid det här laget hur min jä*la högerfot mår. Men inte hade jag tid med självömkan igår. Tio över åtta var det nämligen airbox. Jag saknade mördarövningen med gummiband. Men det räckte till utan ändå. Orkar ju inte vissa övningar men är ändå nöjd med mitt pass. Och det känns på något konstigt sätt som om vissa övningar går bättre och att jag kommer upp/ner längre. Så kanske blir det en ytterligare förbättring nästa gång.

Funderar lite på hur jag ska få ihop träning nästa vecka. Känns som om det blir typ varannan vecka eftersom jag jobbar lite olika.


Efter airboxen åkte jag hem och duschade, käkade räkor och somnade i soffan. Jag funderar starkt på om jag är materialist. Älskar min soffa. Älskar mina designerkuddar. Älskar min TV. Och igår var jag smart och satte TV´n på sleep. Så slipper jag vakna av att testbilden är fryst eller att programkortet är fel. För man hör ju skräckisar om hur det bränns fast på tvskärmen.

På  söndag är det annan tv... då ska jag och kusse på bio=) Och Lilla Saigon. De två sakerna är som ett....

Gårdagens skratt

Ja, jag skrattar fortfarande. Stod och plockade upp varor när en man frågar mig var jordnötssmör finns. Eftersom jag inte har superkoll (än) så ställde jag mig och tänkte och till min stora lycka ser jag att smöret finns precis där vi står. Jag säger "Vilken tur att vi träffades just här, för där finns jordnötssmöret!"

Han svarar: "Jag såg inte smöret när jag såg dig. Lyssna på mig. Du är snygg." Och sen gick han.

Hahaha, jag var tvungen att gå till Johanna och visa mina oanade sidor. Haha.

Jädrarns vad det där gjorde dagen (nästan) underbar.

Falafelpremiär

Jag har i många år tänkt att jag skulle äta falafel men det har inte blivit av. Nu har jag iaf köpt en sån falafelpåse som man ska steka på hemma. Gjorde det till lunch. Var aptorrt. Fick ha massor av vitlökssås för att tycka att det var okej. Och vad händer? Kass i magen. Tror fasen att jag är allergisk mot veggogrejer. Så här blev ju magen när jag käkade tacos på påse förr.

Jobbat till efter elva och nu hemma och ska äta middag. Vad det blir? Magmotion i natt...

Tidigare liv som dansare?

Klara övertalade mig att gå på step up idag. Jag har aldrig någonsin gjort ett step-pass förr. Det var jobbigt på träningen, men jag tyckte att det gick rätt bra. Och efter kom tre stycken och berömde mig att jag hade varit så bra med och att jag minsann måste ha stepat förr. Roligaste kommentaren var: "Men om du aldrig gjort det här tidigare så måste du ha dansat mycket." Jag skrattar fortfarande. Liza och dans är en dålig kombination,. Men det känns skönt att höra folks beröm =)

Torsdag är det airbox. Redan träningsvärk.


Helgen som gick

Efter att ha akutlagat min nagel på fredagsmorgonen så drog jag till Kga och hem till min extrafamilj. Käkade gott, umgicks och somnade framför tv´n. Precis som det ska vara=)


Sen drog jag hem på lördagen efter lite ändrade planer. Ami kom hem till mig, vi käkade pizza och garvade åt Say my name Biiaatch. Åsså surrade vi en hel del. Ända till typ halv ett. Och mer surr lär det bli=)

Söndagen var lite harjakt. Bidde inget förutom frisk luft. Och sen pösmös jag och Drevus. Fränare får man leta efter. Lite cool var hon på morgonen och stal pizzaresterna,.

Och nu.. nu är det nedräkning till lördag. Potatis har en del att leva upp till=)

Church street eller träning?

Den frågan ställde vi oss i torsdags, jag och Klucken. Kom rätt snabbt fram till att Church är som ett eget träningspass. Drog in till stan efter att jag slutat jobba, bojkottade Klaras idé om kandelabersim och sen käkade vi gott. Och sen var vi impulsiva. Som bara vi kan. Hahaha.

Flizans älgjaktsvecka

Jopp. En tjur skjuten på måndagen. Fast det skrev jag väl inget om. På tisdagen var det tvärdött förutom att en ko med dubbelkalv stod längs vägen innan fikat och sen var spårlöst försvunna.

På onsdagen hann vi vara ute kanske i en kvart innan det small. Engman fick en 10taggare och the family åkte hem efter älgdragaren. Sen följde jag faktiskt med ut på hygget och hämtade fram älgen. Efter det var Bettan in action och det slutade med att pappa sköt en kalv. Och sen ska jag inte gå in på detaljer, men jag var med där framme när urtagningen skedde och jag var även med när den flåddes. Kanonkommentaren är ändå svaret när Nilsson sa att jag skulle hålla i älgskonken hårdare: "Ja men jag måste tänka på naglarna." Frågade även om testiklar, och folk fattade inte vart jag får allt ifrån.

Och efter det har jag inte varit med. Men de har iaf skjutit ytterligare 1 tjur, 2 ko, 1 kalv.

Och lär erkänna: att när det händer något så var det faktiskt riktigt skoj=)

Uppdatering efter helgen

Drar söderut idag. Bloggar sen=)
Hänt mycket skoj de senaste dagarna, eller vad säger du Klucken? =)

Dag ett avklarad

Första dagen av mitt "utnyttja-dygnets-alla-timmar-projekt" är avklarad. Har de senaste 24 timmarna: jobbat igår 14-23. Hemma tjugo i tolv eller nåt. Somnade vid ett. Klockan ringer kvart i fem. Älgjakt. Såg älg, fast både mamma och jag trodde det var en sten. Haha. Sen rörde stenen på sig. Pappa och jag satt sen i torn och kollade på Bettan in action. Sen lyssnade vi på Bettan in action. Sen kom ko och kalv in action och Bettan traskade vidare. Jakten blåstes av och jag fick skjuts hem. Var hemma vid halv två. Käkade lunch. Sov typ en halvtimme, sen dusch och sen jobb 16-23. Kom hem alldeles nyss. Nu är det bara att hoppas att jag kan somna tidigare idag. Imorgon ringer klockan fem. Älgjakt igen. Fast imorrn är det inte jobb så då ska jag hem. Kanske man ska träna istället då=) Haha.


Och Bullen och Drevus leker Lady och Lufsen. De e ju bara för söta. Krutov tuktas av Bettan och får lugn och ro endast när frun är i skogen.

Vill inte vill inte vill inte

Ska jobba idag 14-23, tyvärr har jag börjat komma igång på riktigt med undanplockande och städande. Det innebär att jag lägger ner städprojektet.

Imorgon börjar älgjakt. Jag funderar  mest på sömn denna vecka.

Snabbschema:
sön jobb 14-23. Hemma tidigast 23.30
Må upp kvart i fem, skogen halv sex, älgjakt, jobb 16-23. Hemma tidigast halv tolv.
Ti: älgjakt.

Hmm påsarna kommer att hänga om jag orkar med detta=)

Lite klagomål på Gävlebor

Igår kom jag att tänka på en sak när jag satt och väntade på att föreställningen skulle sätta igång. Jag vände mig till mamma och hon hade tänkt detsamma.

Scenariot är följande:
Gävle. Lördagskväll. Tio i åtta. (Och framåt). Klockan åtta börjar Gardell och folk börjar att bänka sig. Givetvis går man inte in på rad i den ordning man ska sitta. Konstigt vore det annars.  Ett par kommer in i lokalen och ska sätta sig. Ser att platserna är i mitten och att givetvis har andra satt sig på kanterna.

Normalt brukar man kanske säga: "Ursäkta" och sen försöka ta sig förbi. Men inte i Gävle. I Gävle säger man inget alls. Man står på kanten och väntar på att andra ska resa sig upp. I bästa fall kanske man tittar med en irriterad min på den/de man tycker ska resa sig (i bästa fall menas att man alltså på något sätt uppmärksammar att man vill förbi, dock är inte den irriterade minen i bästa fall).

Om första hindret att ta sig förbi folk är avklarat och människor rest sig upp är det inte att säga tack eller nåt sånt. Nej då. I Gävle sätter man sig på sin plats och är tyst.

Är det så här överallt?

Tack för mig och ursäkta att jag störde.

Tillfällig gäst i ditt liv

Igår var jag och mamma på Jonas Gardells föreställning i konserthuset. Drygt två timmars enmansshow och jsg tyckte att tiden flög iväg. Så pricksäker, så skön, så mycket tänkvärt. Jag var mer än nöjd och så var även mor min. Ändå läser man en urusel recension i dagens tidning, frågan är om reportern och jag såg samma show. Att totalsåga Gardells sång är bara för mycket. Vi diskuterade just sångerna och kom fram till att han inte alls sjunger dåligt. Han har tvärtom, tycker jag, blivit bättre och bättre. Vidare kunde man läsa att Gardell var en ytlig tänkare och detta är precis motsatsen kan jag tycka. Han bevisar gång på gång att det finns en massa små tänkvärda saker och det anser jag inte är att vara ytlig.

Skit samma vad reportrar tycker. Publiken älskade Gardell igår och det är väl ändå det som räknas.

Tänk vad man hittar i sina gömmor

Skulle gå igenom en kasse med skit utifrån kallrummet. Iaf. Hittade en plastficka med gamla brev. Brev från 1994. Och tidigare ändå. Brev under högstadietiden. Brev som handlade om killar och skitsnack. Nostagi. Men nu har jag kastat en del. Förutom dem som jag ska ta hem till Klucken. Så ska vi skratta gott åt barndomens galna dagar. Igen.

Ang googlingen igen

Japp. Han är makeupartist åt Dior, dragqueen, och... programledare. Asså. Nu kommer jag med sånt klagosnack istället. Varför ska redan etablerade folk vara med och tävla?

Även om folk verkar tycka att han var den skönaste tävlande (allt enligt nätet) så tycker jag att han är too much just nu.

Men. Jag är grym på att döma folk. Jag kanske också skulle vara med på detta program.

Kan inte slita mig

Nä. Kollar på vidare på ID. Farao har precis sjungit Come come my lady (Butterfly från Crazy Town). Det är en av mina favoriter. Jag vill inte att Farao ska sjunga den. Men nu ska han satsa på Frälsis istället.

Måste googla på denna människa. Han har fått min uppmärksamhet. Vare sig jag vill eller inte.

Programmet ID

Kollar lite halvslött på ID på femman,måste vara repris. Har aldrig tidigare sagt det. Men jag undrar om det blir fler gånger.

Just nu är det en tävlande som heter Farao Groth eller nåt sånt. Och jag ställer givetvis frågan: namnet måste väl ändå vara taget?

Mina följdfördomar blir: en som försöker vara rolig men som bara är pinsam. Extremt nervös. Och extremt mycket homo. Och med detta inget som jag är anti mot, men jag får känslan av att det kommer att bli nåt sånt där pinsamt "gay-skämt".

Jahapp. Och i skrivande stund kom det. Angående han som är eventuell fransk medborgare "Han med baguetten."


Snälla. Jag orkar inte med sånt folk.  Något jag däremot verkar orka är att tänka på vad lätt hans namn måste hamnat i retsamma situationer., Typ Fy Farao.

Nä. Lägger ner det där tror jag.

Movietajm

Jopp jopp. Har kollat på Hitta Nemo istället för att städa. Det känns rätt bra, men nu kanske man skulle göra nåt vettigt... eller så är det tv-dax istället. Kan ju oxå va rätt najsigt.


Ett kallt konstaterande

Vaknar och har haft förmiddagen i ett sånt där lagom tempo. Ska väl snart sätta igång och städa vidare i kallrummet. Men har hunnit tänka. Lite grann.  Och konstaterar att jag sköter mitt nu. Jag kommer inte vara den som hela tiden tar kontakten. Lägger ner projektet.

Känns kanske inte deppat, men lite. Men det är väl så som det är. Man försvinner snabbt ur folks liv. Bara att inse. Men nu försvinner jag på ett medvetet sätt. Orkar inte längre vara så framåt.


Ikväll ska jag på Gardell. Tillfällig gäst i ditt liv. Titeln kan ju inte passa bättre kontra så som jag känner. Iaf. Läste på Gardells hemsida igår. Jag rekommenderar det varmt. Vilka texter. Vilken människa. Tänkvärt.
Adressen är iaf
http://www.jonasgardell.se

Nä. Ska göra något här hemma.

Och tack, med mig är allt bra om någon undrar.

Airboxpasset

Kom hem för typ en halvtimme sen från dagens träningspass som var airbox. Höll på i typ 90 minuter. Jag var svettig efter fem. Körde slagkombinationer, sparkar, smidighet, koordination, och den förbenade styrkan. Det är bara att inse. Jag är svagast i kommunen. Mot slutet körde vi övningar med gummiband och det var ju som om det sista gick ur en.
Sammanfattar passet såhär: ganska kul men jobbigt (på ett bra sätt). Och ja, det kommer att bli fler gånger. Någongång ska jag klara alla styrkeövningar. Någongång.

Riktigt duktigt idag

Fastän jag trodde att det inte skulle vara nån vettig dag idag så verkar det bli det.

Klev upp åtta för att få tillbaka dygnsrytmen, somnade nämligen i soffan igår vid fyra och sov några timmar innan jag drog till nageltiden. Kanske ska lägga upp nya nailsen, men det kommer sen isåfall.

Idag har jag iaf rengjort akvariet, inte en dag för sent. Nu är det så där fint igen så att jag känner mig stolt. Ska nog ta en rengöring till snart för den skit som flyter upp när man häller på vatten har väl sjunkit till botten nu.

Sen åkte jag och käkade lunch med Klucken. Åt sallad. Bara det... sen lekte jag och Liam spöket Laban efter att Liam badat. Jag är en grym lektant och idag ville han tillochmed följa med hem,trots att jag inte hade fika.

Efter det åkte jag hem och gjorde ett ryck i kallrummet på hallen. Inte färdig på långa vägar, men blev av med hur mycket som helst. Mycket nöjd!

Vidare till Nina och kom hem ruggigt nöjd i skallen.

Lagade middag - fashionabelt med sallad på räkor och fetaost. Och nu snart, tio över åtta, ska jag och Klucken träna airbox en timme.

Har bokat en Kgahelg och det känns hur bra som helst.

Och ngt annat som gör mig glad: soliga Sol! Tack för din förklaring=) Hoppas allt bra med dig och sådär, med mig är det bara bra och Thailand rockade lite väl...=) Kanske vi ses ngt när jag är på vift, annars får vi ses i cybern på ngt sätt. Hälsa gossarna två!

Nä... måste käka så jag hinner få i mig lite.

Och Ninas idé om ragg går bort. Hahaha.

Godmorgon världen

Vilken underbar dag...

Imorgon är det utsovning som gäller.
Idag jobb 6-13, sen kommunen 13.30 och sen nagel 20.30.

Byebye,,,

Jag orkar inte mer...

...Markoolio har så rätt i sin gamla dänga. Jag vill få sova ut. Jag vill få gå hemma och sunka i gamla kläder och kolla på serierepriser på fyran. Jag vill ha två extra timmar per dygn. Minst,

Nu har man duschat bort morgonfrillan, lyckas alltid med att se ut som svinto i skallen när jag vaknar. Ska alldeles strax åka till jobbet. Idag 7.30-18. Sen ska jag hem, slänga i mig något och sen dra till Susanne för att fixa ögonbryn och fransar.

Borde kolla upp morgondagens adress. Hmm.

Noratösen: Hihi, impressing! Och i Charleswood dessutom. Nu vet jag ju att du bor väldans långt borta, men de har ju morgonsim annars ibland=) Sen har jag för mig att brandmännen är där ibland, så passa på då=) När ska vi ses?  Känns som om helgen är för kort med alla som jag ska hinna med=)

Nä. Så här blir inga barn gjorda, måste borsta håret och sen åka. See ya!

Varit duktig för en gångs skull

Idag är första dagen på mitt nya liv. Idag har jag börjat tränat. eller iaf varit där en gång. Körde ett kombinationspass med spinning och styrka med skivstång. Jag kan säga såhär: min kondis är inte den bästa. Jag svettas lätt. Jag kom snabbt in i spinningtrampet fast det rann om mig och motståndet inte var på den nivå det var på Träningslagret. Men iaf. Jag grejade det. Sen kom den där förbenade styrkan. Och det är bara att inse. Jag har lika starka muskler som spagettimannen. Dessutom är en nagel paj.

Resultat: Ska nog boka ett nytt pass till onsdag. Då är det ren spinning. Sen funderar jag på hur kroppen mår. Kanske ska köra airbox ändå på torsdag... hmm....

Nu? Ostkrokar och colalight=) Haha. Jag är verkligen ett hälsoföredöme.



ps. Onsdag = dejt med kommunen. Undrar jag,..
ps 2. Pass airbox är efter att jag varit hos Nina = stylad i skallen och träning. Nicht gut.
ps 3. Onsdagspass är innan nageltiden. Hinner jag hem och duscha? =)

Nyaste Beck

Blängde på Det tysta skriket igår. Mer och mer inser jag att jag tokdiggar Persbrandt. Är ju alltid filmernas stora behållning.

Iaf. Skit samma,

Igår kollade jag och Klara på hockey och sen moffade man i sig pizza. Liam förvånade Klara genom att ge mig både kram och puss på munnen när jag skulle åka. Kalle tvärnit. =)

Nu? Jobb. Surprise =) Jobbar 7-14 idag. sen ska jag hem och tvätta och sen ska jag träna spinning,. Premiär. Lite nervös=)

Later.

hits