Jag och Dreva har förmiddagsmys. Husse är ...

dsc_0494 (MMS)

Jag och Dreva har förmiddagsmys. Husse är ute och går med Kaiza, matte är och handlar. Jag sjunger Soft kitty för Dreva men det verkar inte vara nån hit. Funderar på att redigera texten till puppy och se om det tas emot bättre.


Irriterad till max! Ska det vara så jävla ...

Irriterad till max! Ska det vara så jävla svårt att kunna meddela mig om varför eller vad som är tänkt? Nu slår det mot två som redan har fullt upp med annat. Taggtråd till frukost!


Har världens goaste tjej utslagen efter so...

dsc_0442 (MMS)

Har världens goaste tjej utslagen efter socialträning med direktörn. Vem fan behöver karlar när kärleken kommer i form av trofast, varm hund som visar att man är nummer ett? Lizas snuttegull!


Idag har jag hittills varit vaken en timme...

Idag har jag hittills varit vaken en timme och tjugo minuter. Trettio av dem har jag suttit på toa. // I rest my case.


Projekt urrensning

Urrensning på fejjan. Har mer än halverat "vän"antalet och mer lär det bli. Missförstå mig rätt. Jag "känner" fler, men vilka träffar man och kan umgås med? Och det sjuka är att jag i dagsläget inte känner," åå neej, varför raderade jag den? " Jag känner mer att jag inte riktigt saknar nån som är borta och det må vara ett tecken på att det är personer som man inte känner på riktigt.
Börjar likna min telefonbok i fånen.... En handfull nummer till såna jag verkligen har kontakt med och sen bara en massa utfyllnad i form av hantverkare och pizzerior...
Nu till Klara och äta munk. Passar bra till en nunna som jag...

Blir arg och ledsen. Så brutalt. Ni fattar...

Blir arg och ledsen. Så brutalt. Ni fattar inget, ni har det inte lika. Genom att ge spydiga svar gör ni det bara värre. Jag vill se er ha den paniken jag har. Känna tårarna komma och bara hoppas på det bästa. Ni är redan på minus men nu är det istidsvarning.


* - *

När det är som det är - finns kvar.
När jag inte är som jag borde - finns kvar.
När det känns som om inget spelar någon roll - finns kvar.
Som läget är nu - finns ingen...

hits