Helg snart eller?

Jag har nedräkning...tills jag blir pensionär. Typ. Fast asså, jag gillar mitt arbete. Ibland. Men jag gillar även att inte göra nåt.

Pratade med Tarja på fånen... tihitihi.
Simpsons på TV. Doh!
Premiär för Outsiders idag på femman, äntligen.

Hmm, vad har jag på hjärtat? Kanske inget speciellt. Inget förutom att jag ska bli tidningsinsändarproffs. Allt under pseudonym.

Ågren AB, haha, jag ser fram emot bilder jag.

Ikea...burkinköp. Å Lidl söndagsöppet. Bara en massa nyheter.


Ska ringa mamma idag. Ska minsann berätta att Bodd & Gyllis var elaka mot mig. Jag ska höra hur hennes reaktion blir. Fick tillåme slå upp ordet idag i ordbok för att se vem som hade rätt uttal. Å gissa... ja visst, såklart, de hade rätt. I 25 år, 11 månader och 24 dagar har jag sagt fel. Men och? Jag tänker säga det i fortsättningen oxå... det kallas dialekt. Dialekt är sexigt. :D haha, eller....


Mmmm, ljuvliga bilder spelas upp framför mina ögon. Slurpslurp.

Liza - en tjej med status och respekt=) Tihi.

Ytterligare tid har förflutit

Jag vet. Jag är inte så aktiv längre. Jag orkar helt enkelt inte. Men ska...ska försöka förbättra mig. Den här veckan har varit omtumlande, en hel del faktorer som spelat in och fortfarande gör. Så himlans tragiskt. Låg och läste "Ro utan åror" idag. Sträckläste. Såg inte henne, utan honom. Orättvist och skrämmande. Tänk om det är så där man ska dö? Inte kunna göra något åt det, känna maktlösheten och hur livet bokstavligen försvinner.

E SouthPark på TV, Kiiiiiick ass! Enda som är bra just nu. Varför TV-licens för sånt skit annars???

Var på Woodys i fredags, riktigt trevligt och riktigt gott. En del inträffade händelser och en riktigt bra rond på väg hem.

I lördags var det stressdag a´la Liza. Upp halv tio, till stan och tokshoppade och in på bibblan, hem och tvättade, käkade, torktumlade och halv två kom Bodd för att hämta mig. Till Statt men först stan och Melkers. Messade Basson och sen var jag och Elin nervösa. Hmm, en del huvudbry... hem, sen käka och sen till Bodd och kollade film (men pratade mest), sen hem och lekte vid datan ett tag.

54 spänn, ändå en del kvar i bilen.

Visste inte vad jag skulle käka idag, hade tagit upp köttfärs och tänkte käka tortillas men sen såg jag recept hos Cissi och gjorde det. Gott och enkelt. Tyvärr är inte min mage god och enkel, mååååååste söka ny hjälp för den. Suck.

Kvällen vet jag inte vad det blir. Lite drömmar (ååå apropå det, spooky på hög nivå med knivhuggsdrömmen) om något eller någon.

Haha, samtalet igår, skrek fasen så det hördes hur långt som helst=)

På återhörande. Slurpelislurp... vill vill vill. Och Strand e ensam hemma när jag kommer, varför flyr alla andra kommunen? =)

Mumsigt gott och effektiv

Asså, min kulinariska vecka har verkligen gett mersmak. Idag käkade jag Cissis studentkyckling (fast jag körde utan vin). Fasen vad gott, riktigt smakade kalajs i munnen. Hur har då veckan varit i övrigt? Min couscouskyckling sweet chili smakade även den riktigt riktigt gott, måndagen bjöd på nordafrikansk bönwok vilket inte var någon höjdare alls (kommentar kring att det var jag som gjorde att det luktade i trapphuset för en gångs skull, haha), tisdagen blev det kokosfisk - en kanongod rätt som jag säger att Johansson bjöd på. Ska aldrig mer käka Konsums frysta torskpaket. Ska åka till Norge och fiska upp några torskar, för detta var mumsmums. Idag va det då Cissis studentkyckling och det var oxå som sagt var gott. Pratade med Tarja under tiden och smaskade riktigt högt emellanåt. Sen fick Liza ryck och frostade av frysen. Det tog en halvtimme exakt, alla andra säger nån timme, hmm, va har jag nu gjort fel på. Grejen e att det lik förbannat inte blev nån mer plats i den. Mina matlådor får inte plats... hmm, måste lösa problemet. Gjorde en kött-, en fisk/blandat- och en bröd/blandat-låda. Hmm... planen e att alla halvfabrikat ska bort och istället ska mina ljuvliga maträtter få en plats. Hittade i städningen min tacoskyckling, måste ta och käka den oxå nån dag. Jaaaa jag veeeet, jag ska inte ba äta kyckling, men jag varierar mig ju nu ändå...

 

I övrigt säger jag bara : inga kommentarer. Möjligtvis kan jag drista mig till ett fuck.

 

Fredag, jag längtar. Spanelispan, hahaha.

 

Ska åka till Kronis tror jag. Nästa på menyn är nog smalpizza på tortillabröd och räkris.  Hmm... hur länge ska jag orka :D

 

Simpsons ikväll igen, ska blänga klart på den här boxen och sen buya nästa. Apropå buy... shit va jag kände mig som Joakim von Anka igår... kan inte hjälpas... sved när 3 pix försvann. Men det gäller att investera.

 

Vart e min polisradio???? DOH!!!

 

Dagens kommentar: "Jag är väl en riktig man". Reaktion: hosthosthost. Sorry :D


Med benen placerade i olika världar

Hur tusan ska jag kunna bestämma i vilken värld jag vill vara när jag inte ens kan bestämma vad det blir till middag? Och apropå middag - äkta vuxenpoäng för de kommande maträtterna.

 

Varit på kryssning, trots allt. Var hemma igår, trots allt.

 

Jäkla irri, sluta anklaga mig när jag inte vet hur ni vill ha det. Jag kommer inte så fort ni ropar, ni kan inte få mig att sitta på plats bara för att ni knäpper med fingrarna. Robban hörde av sig igår, all credit för det=) Lovar, du ska få det du vill nästa gång jag e hemma. Hoppas du hade kul iaf, trots mitt bortfall (haha).

 

Sitter och funderar på om man ska ringa till alla dem man e så besviken på, men jag tror inte det. Varför ska jag tjata om min existens när de ändå inte verkar bry sig. Det är som att gå på smällar varje gång jag vaknar, varje gång jag blir påmind. Och sen då, varför ska jag vara så lätt att komma tillbax till? Bryr ni er inte nu så behöver ni inte bry er sen heller.

 

Vem ringde i natt halv tre?? Bara undrar...

 

Suttit och avverkat alla Sex and the city-säsonger... vill ha en egen ryss eller en egen Mr Big=) Kom in i en riktig svacka idag när jag låg och funderade. Lyckopiller here I come. Eller inte...vet inte jag.

 

Just nu maraton på Tv, samtidigt i bakgrunden är det en töntig finsk unge som springer, ska ringa hans mamma och gnälla. Hatar sånt där.

 

Kontakterat idag. En hel del. Dels min nya kompis i garagelängan. Samtidigt med honom kom den ökända, kolla du, jag äger dej ändå hur du än försöker överträffa mig. Sen va jag på Ica, två gubbar kommenterade att jag ba hade ett lyse och jag svarade med att det är lagen som säger så. Ge fan i att säga nåt om ni inte vet, men jag skämtade lite med dem iaf fast de la sig i och det kändes rätt bra ändå. Inne på Ica fick jag kontakt med nån som letade efter pulversås, asså, ser jag ut som att jobba där?? Pekade ut honom mot en annan hylla, jag vet inte vad det var på den. Tveksam om det var sås iaf. Sen stod jag i grönsaksdisken och såg intelligent ut medan jag plockade i exotiska saker, blängde lite extra på kärringen med vanliga ingredienser. Ska bli sån.... en sån överklassbrud på Ica. Ska bara handla värstingprylar och visa upp min varukorg för alla som ser griniga ut. Nejdå, kanske inte, men nästan...

 

Simpsons väntar i DVD´n, doh....

 

Fem minuter senare: Jaså... var det han som ringde i natt?? Haha, kussebusse, du skulle bara veta =) Jeje, får väl höras av senare istället då. Hihi...


Inte så hälsosamt

Premiär för den halva med blandad men delad idag. Å andra sidan blir det väl ändå hälften så onyttigt på det sättet antar jag.

 

Frågan man ställer sig så här på kvällskvisten är: Vart finns vännerna när man behöver dem? Tycker jag ringt hela eftermiddagen, vad är det som sker egentligen? Ville ju inte det skulle bli så här ju... kan ändå inte säga att jag ångrar vad jag sagt, jag orkar inte vara tyst längre.  Men vill ändå att det ska vara som förr.

 

Kanske blir ändå som Klucken föreslog. Men är det värt det? Tveksamt. Är dock ännu mer tveksam om vad som egentligen är värt vad. Tycker att det inte spelar någon roll vad jag funderar på så är det ändå alltid tankar kring om det är värt det. Var mitt lilla utbrott värt allt som hänt efter? Hmm, lär jag inte få veta i första taget. Blir ändå fundersam vart de tatt vägen.

 

Jävligt nyttigt idag. Middagen bestod av ölkorv och potatisskruvar. Dax att växa upp Liza, dax att börja ta ansvar för dig själv. Hade en hel del tankar i skallen på kvällskvisten, ovanligt, men jag vet hur det blir, kommer ändå inte att kunna genomföra det. Men en sak ska jag försöka iaf, lita på det. Och sen... sen... sen ska jag hitta hem.


Slut på friden

Hmm, eller vad man nu ska säga. Kommit på mig själv att jag inte bloggat på aslänge (kanske ska sända en tacktanke till Cissi som utan att hon visste det påminde mig om det). Vad har då hänt? Hmm,.

*Kryss med Bööörtil. Lärt mig att Hyschpa betyder kvinnligt könsorgan på Alftamål                                             

* Tjejkväll här i fredags. Fem pers. Fyra på Bakfickan. Gratis. Å Spänn.

* Blitt så desperat att jag ett tag övervägde att höra av mig till Skinnbrallan igen, avstod efter viss fundering

* Blitt Bitch number one. Tänk att sanningen kan göra så ont. Vad skulle jag då gjort? Kan inte vara tyst längre. Jävla less på det där beteendet.

*Träffat Tuva och Sara. Myyyyysunge, vill ha en sån. Skrattade med Sara, skulle hälsat på Hillman men han vägrade ju bjuda in oss innan jag åkte. Vill ha Sara på närmre håll!

* Kontakterat med Malin H. Töcker öm döj Malin Fågöl. :D

* Läst Pottan... vill ha den sista boken. NU.

* Varit en hel del med familjen. I regnet.

* Vart med kussebusse. Grattis till myndigheten :D och lägenheten... fasen vilken fin.

* Blivit Pärlägare. Min gobit. En riktig läckerbit. Mmmm...

 

Och idag... börjat jobbet.... tyckte det var igår jag var där. Helt okej och god frukt (mindre gott med oliver, undrar om det tillhör vuxenpoängen... måste diskutera med Bodd om saken).

 

Och nu.... nu e  det friidrott för hela slanten. Tarja ville jag skulle komma på Bofors första isträning, men jag åker ut till henne imorrn efter jobbet ist. Måste bara kolla på hur jag ska ta mig dit. E inte inne på mindre vägarna i Kga än... kommer väl att komma bort på köpet =)

 

Hejsvejs så länge, ska skärpa till mig med det här bloggandet igen. Men jag är mäkta stolt över mig själv... har faktiskt kommit från databeroendet lite granna nu under sommaren ju!


hits