Fattar inte hur jag lyckas jämt

Ja, det är sant. Jag irrade bort mig i Kga på kvällskvisten. Ringde Bodd som inte kunde prata för hon käkade. Fick leta mig tillbax samma väg jag en gång gått. Fick motion iallafall. Skulle ju ut på en liten uppfriskande promenix. Gick in vid Karlbergskiosken och sen trodde jag att jag gick så jag skulle hamna på den gågatan vid Lagret. Jojo.... HGL stod det på ett hus och sen hamnade jag vid Västerleden och där fanns en skylt med E18 på så jag vågade inte gå ut på den. Odalvägen... Hmm, jag vet än inte vart jag var. Ska kolla. Kan inte varit så himlans borta tycker jag. 50 minuter lite drygt var jag ute, rödmosig rejält om kinderna och kalla öron. Hade MP3pluttar i öronen, bra som tusan märkte jag.

På vägen hem ungefär vid Hjortz så mötte jag en människa med en hund. Jag tog ut ena plutten för att säga hej, men det var inte den jag trodde det var. Hahaha, stackars människan lär ju funderat vad jag var för psykfall.

Nä, idag har jag ingen inspiration. Läst Vingklippt ängel igen. Var därför jag var tvungen att gå ut. Alldeles för mycket minnen kom upp under tiden. Skitskitskitskitskitskit. Tänk om ni bara visste.

Natacha Peyre - än är inte ämnena slut

Jaha, ska börja med dagens Natacha.. egentligen blir jag förbannad på mig själv att orka iritera mig för nåt dylikt, men det är så iallafall. Dagens rubrik: – Nu vill jag göra brösten mindre.
Istället för att göra en massa utlåtande om denna människa så ska jag nu istället citera från aftonbladets hemsida. Dock inte med allt.
*Jag möter så mycket fördomar, säger ”Paradise Hotel”-stjärnan.
* De 100 000 kronorna som brösten kostade blev kanske biljetten till ”Paradise Hotel”. Och Natacha Peyre menar att hon har mycket att tacka sina silikonimplantat för.
  En karriär som en av Sveriges mest omtalade nakenmodeller till exempel.
* De som känner mig vet ju att jag är en bra tjej. De som inte gör det ser ju brösten först och tänker ”hon är nog inte så smart”.
* Jag vill att ungdomar ska veta att alla har skavanker. När jag vaknar ser jag inte ut som ett tidningsuppslag. Jag är plufsig i ansiktet och har brister och fel precis som alla andra.
* Yrke: Glamourmodell.
* drömjobbet: – Jag vill bli Playmate. Jag har provfotats och de var intresserade. Jag skulle kunna tjäna stora pengar på det.


Sådär. Nu börjar analysen.
* Fördomsbiten... alla möts av fördomar på något sätt. Fördomarna i ditt fall lilla Natacha kan ju också bero på att du är blond. Elelr just ja.. du har ju färgat håret... hmm, ser jag nåt mönster här? Är det den stereotypa bimbon du försöker efterlikna?
* En karriär för 100 000 kr. Jo jag tackar. Vad blir det med alla som har skyhöga studielån? Tänk om alla kunde operera sig istället, fatta vad man skulle tjäna på det.
* Man ser brösten först eftersom de kommer först. Sen fattar jag inte vad smarthet har att göra med stora bröst? Att folk tror att du är korkad lilla Natacha kan ha att göra med återigen -  hello Blondie.
* Kom ut med en bild - osminkad och plufsig.
* Glamour... stackars stackars stackars
* Och nu, tamdataaaaaaam, om drömjobbet är att bli Playmate... alltså, jag är också blond men jag fattar inte.... Varför ska mna ena sekunden tycka synd om sig själv och gnälla över att folk bara ser brösten, när mna i nästa sekund vill bli Playmate? Vad tror du att man visar där? Hjärnans uppbyggnad?? Utvik i skoteroverall??

Ska sluta irritera mig som sagt... lättare sagt än gjort.

Nytt irritationsmoment: Inga hockeysändningar i cityradion för att de inte fått in sponsorintäkter. Hur mycket ska ni ha?? Jag kräver att få höra hur det går för Bofors på bortamatcherna.

Jag skrattar så jag gråter. Illailla.

Ska ringa Basson snart. Har ju fått hundraprocentigt ja för en till. Tihi.

Har hänt idag då? Hmm, ja, en del. Typ. Korvslantsgryta. Nu är det fullt krig.

Kanske dyker in sen...

Förresten, varför skriver man typ Hej på godisar?? Man äter ju inte orden och de smakar godare typ.

Kass rond idag igen. Blev lycklig över en hel ändå när jag kom och gick. Bodd och jag gick i Selmas fotspår. Det är snudd på öppet krig nu.

Stackars liten flicka...

... jag ber redan nu om ursäkt... mina bloggar är inte till för bara den här saken, men just nu är det mycket av..... tamtaaadaaaam - Natacha Peyre. Ja, ni vet. Fröken "folk ser bara brösten och inte personligheten". Jaha. Ska inte dra upp igen nåt gammalt om hennes sillisar, men nu kommer nåt nytt. Tamdataaaam. Stackars Natacha har ångest. Ångest för att ha strippat på en nattklubb och ångest för att hon endast skyddade brösten med sina bara händer. Stackars dig Natacha. Verkligen. Jag lider med dig. Hur kan människor vara så elaka och bara tänka på dina bröst och inte se din personlighet... *ironi ironi*. Kära Natacha, om du någon gång av någon anledning skulle råka snubbla över min blogg så kan jag säga: "Sluta tyck synd om dig själv!" Asså, om inte Natacha själv bryr sig om annat än sina bröst (hallå, varför ska man då visa upp sig och strippa??), varför ska nån annan i detta avlånga land bry sig om den lilla gnutta person som finns bakom silikoninläggen?  Men även kommentaren "Nästa gång ska jag inte dricka så mycket för då tappar jag omdömet". Mmm... på Paradise hotel var du säkert aspackad hela tiden... eller hur ska du annars förklara ditt borttappade omdöme? "Jag har en candy-bh... alla tjejer ska få smaka". Ohlala, å dessa bunnyöron. Kära Natacha, du signalerar verkligen att du har en stor personlighet som man bara längtar efter att få se mer av. En påse Gott & Blandat ger mer njutning och är mindre förutsägbar.

Nog om Natacha. För den här gången.

Jag ska kanske på räkbåt. Gillar alltid Bassons telefonsamtal. Sorry att jag är såpafreak då =) "Aaa, så jag undrar om du kanske vill följa med?" "JAAAAAAA JAG ÄR PÅÅÅÅÅ" "Ööööööööööö, vad......bra.....eller.....vad....kul...." "Vilka är det då?" "ööö jaaa....just nu... är det bara vi två...." Hahaha, men nu e vi nog fler.

Bodd kom med en ny liknelse idag. Jag kan inte se riktigt likheten...

Var på kurs idag. Roligast var kommentaren "Man behöver handledning" (i samband med hur man lär personer med autism att onanera). Skrattade åt den kommentaren halva vägen hem sen. Sammanfattning av dagen: crap. Typ. Fast rasterna var roliga. Och jag sålde min bok. Bodd lekte spanare. Hon ville att jag skulle ha fler såna här blind dates. Mycket roligt. Och troligt =) Pojkstackarn får en 7a av 10 möjliga. Tror jag iaf.

Ska få kondomer. Schysst.... batongstorlek.... hahahahaha.

Elitseriepremiär igår. Månsson har gjort min mamma lycklig. Leksand förlorade. *Hosthost*, men allt kan ju hända i premiärer, eller vad säger du det missförstådda geniet? =) Idag vann MoDo över Frölunda. Halleluja. Extra skönt att Salo torskade. Haha. Killen i Modomålet är grym, söt oxå =)

Dreamteamet är klart. Kör på Staña istället... känner på mig att han kommer att vara kung.

Ingen kan dock vara lika mycket kung som Bull.... Plutten gjorde mål igår. Aaa, äkta stolt.

Stolt... apropå det.... om man är med i KT så blir jag stolt. Hade samma varit i Slitz hade jag inte varit lika impad. Haha.

Over and out.

Bull <3          
   Mmm se och njut....

Bröstfunderingar

Kommer nog med all säkerhet att uppdatera senare men just nu har jag bara en sak i skallen: Natacha Peyre. Alltså, om man har gjort en bröstoperation så finns det ju säkerligen en anledning bakom det hela. Idag talar hennes pappa ut om varför han betalade dotterns operation när hon var blott 17 år gammal. Anledningen? Dåligt självförtroende och att hon var deprimerad och vågade inte gå någonstans, typ skolgymnastiken. Okej, det var säkert jättesynd om henne men jag tycker då att Expressen (som publicerade artikeln) ska titta sig runt hos dagens 17åringar. Hur många av dem har ett dåligt självförtroende? Hur många vågar inte vara med på exempelvis skolgymnastiken? Men skulle problemen verkligen lösas med ett par sillisar?? Problemen kvarstår, för självförtroendet sitter inte i ett par bröst.

Expressen berättar vidare att Natachas pappa inte är en rik man utan att operationen blev en ekonomisk uppoffring för honom. För 100 000 kr gav han dottern ett par bröst, vad skulle andra föräldrar göra för samma summa? Det känns lite som om man i och med operationen bevisar att barnet kan bli ännu bättre, jag har blivit lärd att mina föräldrar älskar mig hur jag än ser ut eller är. Om jag tar min egen familj som exempel så kan jag gissa att vi för 100 000 kr skulle:
* Resa iväg på en oförglömlig resa
* Satsa kapitalet på boendet hemma för att i framtiden kunna njuta än mer av hemmet
* Göra familjesaker, vilket i sig inte behöver kosta så mycket

Natacha Peyre har i tidigare program (typ Outsiders där hon ställde upp pga av sina, vadå? Jo just det, bröst) meddelat att hon har sett brösten som en investering. Hon menar att hon tjänat in beloppet flertalet gånger, eftersom hon blir bra betald vid fotograferingar. Inget illa om det, men då ska man inte komma senare och klaga på att folk bara ser brösten och inte människan. Kritiken mot Tv4 som zoomar in sillisarna är väl delvis berättigade, men vad är skillnaden?? I utvik är det ju exakt samma som får uppmärksamheten, vad tror hon att hon kom med i Paradise Hotel för? Sin intelligens?

Samtidigt är det tragiskt att denna bröstdiskussion får sån stor plats, men ändå : som man bäddar får man ligga. Men hur är det då med de andra 17åringarna som har dåligt självförtroende? Ska vi satsa skattemedel på nya sillisar för tjejerna? Vad ska killarna få? Jaag bara undrar... för är det inte jämt ett himlans tjat på storlek? Tänk vad glada och bekymmersfria ungdomar vi skulle få om alla tjejer hade bröst som Natacha Peyre och killarna kunde vara i samma klass som John Holmes. Troligt? Nä, just det.

*******

En annan grej: final i tv-puck idag. Hoppas få se en skymt av L-G på läktaren=)
Imorgon middag hos Tarja, kolla in Mozzas eleitseriepremiär. Canal+, Brynäs-Leksand. Don´t miss it!

******

Så där, uppdateringsdax.... Värmland TV-pucksmästare, jojo... För övrigt har jag inte gjort nåt idag, illailla. Käkade älgkalvsfilé igår med potatisgratäng. Helt okej. Så idag testar jag nåt nytt, dessvärre lyckas jag ju jämt. Nu brände skiten fast i kastrull. Suck. Får se hur det smakar sen.

Jag har valt fel yrke. Jag kan inte förklara bra. Eller rättare sagt; folk tror en massa andra saker. Okej, här är då utdraget från konversen... Måste bara påpeka att jag faktiskt började att nämna vad det handlade om. 



Liza|:  åsså har jag gnetat tandtråd under hela andra
           perioden., jävlarns va kul det va :D

[19:17:53] Liza|: men ärligt, njutning på hög nivå. du borde prova ;D

[19:18:18] Liza|: du ska få en sån där spade man har i käften. går ju
           skitlätt å e ju skitskönt när man kommer in ordentligt

[19:19:30] Liza|:  ärligt talat, förr har jag
           tyckt att det har varit för trångt emellan där men den här
           glider in hur lätt som helst. värsta bra uppfinningen

[19:20:04] Liza|: ska jag säga till tandläkaren nästa gång jag e där
           :D jag gnäller jämt annars på att jag e för trång och att
           det gör så jävla ont så därför har jag inte gjort det förr

[19:21:21] Liza|: men asså, du lär ju själv fatta hur bra det kändes
           eftersom jag låg i soffan och höll på i en hel period med
           det där

[19:21:58] Liza|: kruxet var bara att jag tror jag körde för hårt
           ibland för jag började blöda :S

[19:22:29] Liza|: va inget kul alls, sprack där det var tunt

[19:22:44] Liza|: måste vara mer försiktig i fortsättningen minsann


JA JAG VET!! Men hur ska man annars förklara det då? Det är ju sådär!
Kollar på Parlamentet. Favorit i repris, säger som Gert Fylking: "ÄNTLIGEN!". Äkta humor.

Funderar på hur jag ska lyckas somna i natt. Scheisse.

Hittat en ny favvoblogg här. Haha, humor i klass med Parlamentet. Älskar när folk gör sig lustig på CSN´s bekostnad. Allt var så rätt helt enkelt.

Over and out... just ja, jag fick en fundering. STod att Rooy och Morteni Biggest Loser funnit varandra och nu bor ihop. De blev kära under programmet. Jag hade redan anat att Rooy var på "andra sidan", emn skit samma. Idag på reprisen såg jag att han hade ring på vänster hand. Han pratar med en tjej på telefon (eller var det mamman? ). Iaf, frågan är ju: hade han ett förhållande när han kom in i programmet och sedan dumpade den? Och om det inte var mamman utan flickvännen - kom han då på att han var gay på slottet? Hmm, måste kontaktera Rooy eller nån som är lika dokusåpatokig som jag...

Åååå härliga dofter i min lägenhet. Hoppas den smakar så bra som det luktar!

Cheeeeeeeeeeeeeeeeeeeese.

Tankat och klart

Jepp, hela 51 pix.  Yeye, kanske räcker säsongen ut nu =)

Ibland blir jag bara sååå matt. Fast kan sammanfatta min dag typ såhär:

* Jä*ligt illa på morron, nu är det bevisat att jag intolerant mot mjölk.
* Gerts lista , hmm, sådär
* Jobbet, var tvungen att göra det fast jag hatar det. På dåligt humör.
* Rätt okej " Va du ser sportig ut"
* Ner till botten igen (visade sig senare att detta var ett "skämt" från föregående vecka, hmm undrar jag)
* Riktigt bra, reda ut saker får en att må gott
* Berg-och-dalbana. Slutade ändå med berg.
* I harmoni
* Promenix med delad halva
* Magjä*el
* Torkad blomma får en alltid på gott humör
* Riktigt bra och trevligt för att avsluta med att bli matt, slutsumma ändå riktigt bra
* Satte upp blomman med tillhörande ritat hjärta =)
* Riktigt trevligt. Slutade med att vara nöjd.
* Jaja, det gick väl.
* "Uh ha this my shit", sångöön vettu =)
* Dålig rond.
* Tanka.
* Och nu... hemma. =)
Så var dagen hittills i korta ordalag.

Jag ska nominera mig till det där "känner du en bra lärare". Kruxet var sedan att det var med matte eller naturvetenskapligt. Kom sen fram till att jag ändå borde kunde räkna in mig där.

Trevligt besök igår, mindre trevligt att Svullo aldrig vill stanna. Ska greja det strax tror jag.

Ska sälja en bok. Nice surprise.

"Det luktar", "Vadå, svett?" Hahaha förutfattade meningar.

Det uttalas som det på båten (fören) men stavas förrän. Säg inte att jag har fel där oxå. Kommer aldrig att sluta prata Äbymål=) 

Återkommer nog tror jag. 
-----------

Redan efter några minuter =) 
Läser att Bofors kickat Kyle Rossiter. Vad hände egentligen i Nyköping? Läser lite här och där att både laget och de tillresta supportrarna var under all kritik. Jaha, vilken surprise. Kanske hade Bodd rätt om att det bara är knarkare och drägg =)

Saknar ord. Tycker bara att allt är pinsamt =)
------------

Dagens telefonsamtal har jag ju glömt. Smile på hela mig :D Två gånger dessutom. Tihitihi. 
<3 så det så <3
 

Äckligt trött och äckligt less

Asså, jag har nåt fel. Inte bara u huvudet utan i kroppen. Jag somnade igår i soffan under första Simpsons... altså nån gång mellan sex och halv sju. Sen vaknade jag till strötillfällen för att lika snabbt falla in i dvala igen. Vaknade 21.40 för att ta mig till sängen och vad händer där? Tvärslocknade. Sov till klockan ringde kvart över sex idag. Skulle kunna sova mer, nemas problemas.

Less då? Tja.. behöver inte ens gå in på det. Förbannar mig åter att jag är så blåögd (fast de är gröna). Varför ska jag fortsätta bry mig och kämpa när ingen annan gör det?

Två derbymatcher, inte illa :D Nåt positivt att se fram emot!

Veckans kille blev äkta glad när han fick en kopia. Sen sa han grattis på lisadagen, men den är tydligen idag. Så alltså alla: JAG HAR NAMNSDAG! Undrar om det finns nån annan som kommer ihåg det oxå.

Bosse Ringholm... vad ska man säga... tänker tillbax på diskussionen vi hade på jobbet där jag påpekade att han inte varit modern på länge. Jag kan ju avslöja att han inte är mer populär nu. Försök förklara bort det här om ni kan.

Kyrkovalet,.. jag röstade inte. Läste dock att det blev en blå majoritet i kyrkan här i Kga. Tronskifte även där?

Borde sätta mig in i politiken men det är ju så tråkigt, äkta boring.

Bra rond igår. Jag och Bodd e pro´s nu.

Idag teater, sen hem och sussa kudde. Borde kanske göra andra saker men orkar fasen inte. Jo just ja, har en del annat på min Måste-lista. För det första: hämta ut biljetterna idag till DiLeva och derbyn. För det andra - måste boka parkering till Kina. Asså, det är snart. :D 5 veckor till avfärd. Shit.

Dissade vidare igår. Till och med under dagtid. Mohahaha.

Vill vara hemma, fissilusan och papsen. Äkta avslappargäng. =) Vet bara inte när jag ska åka hem igen. Vill inte träffa så många andra.

Började läsa Vingklippt ängel igår. Fortsättning följer.

Tvättstuga+Liza = inte sant

Jaha, klev upp fem i sju i morse, ner för att tvätta. Kommer ner. Förbannade mig själv IGEN, tydligen är det start med tvättkl nio på söndagar. Ååååå. Upp, la mig, ner till nio, upp, la mig, ner till tio, upp, kolla lite på tv, fånen ringde: "ja hej, är du klar i tvättstugan?" "öö, nä, men elva" "jaha, för jag ska ha tiden efter dig och tänkte börja tvätta tidigare, men det var inte städat" "öö, nää, jag städar allt när jag e klar" "då vet jag, hejdå". Så ner, städade ur (fattar inte vad som INTE var städat när kärringen vart ner innan). Var iofs skit på golvet, men var inte jag från början. Skitsamma, torkade golv och tömde torktumlarn, torka där inne. Sen kommer hon. "Det va jag som ringde". Jag sa bara " Akta dej så du inte RAMLAR på golvet, det är NYTORKAT". När jag kom upp ringde mamma så lägligt. Ju mer jag tänkte på det, desto mer irriterad blev jag. Asså, om jag ringer hmm 3 ½ timme innan min tvättid börjar och människan som tvättar säger att den är klar med maskiner men inte med tumlare, skulle då jag inte säga "Men är det okej om jag sätter igång mina nu, jag städar när det är klart". För hur som helst ska ju även hon städa... Hon förklarade sen med att det ofta var folk som hann emellan , men vad är problemet? Om jag bokar från klockan 14 så spelar det väl ingen roll om nån hinner tvätta emellan den innan och mig?? Jä*lar om det klagas nåt på städningen nu efter, ska på ren trots i fortsättningen vägra tömma maskinen innan om jag vet att det är hon som är efter.  Grejen med tvätten är ju att jag irriterat mig på att det är ett par fel med det:
            * För få tvättider
            * För långa tvättider
            * Dåligt på helger
Ska minsann lägga in förslag hos styrelsen. Iofs kan man säkert inte sätta in sånt system som Hyresbostäder hade, men det var riktigt bra tyckte jag. För normalt sett: på tre maskiner som tar max en timme styck - varför ska man ha fem timmars tvättid?? Om man är snabb där så innebär det att man har 15 maskiner och det är väl ingen som har samlat på sig så mycket???

Nog om tvätt. Känns som om jag tömt ur mig det mesta kring detta. Var och tränade idag. Fick förklarat vad KaptenJack var. Har iaf inte bestämt mig. 80talslåtar var temat idag, Gunilla höll i det. Började nån minut innan och slutade ett par efter. Dyngsvett var jag iaf. Rätt okej. Fullsatt. Satt bredvid han som jämt verkar träna. Tappade flaskan det sista jag gjorde och var tvungen att böja mig ner och han fick sluta trampa. Haha, bra jobbat Liza. Sa "Sorry", fick till svar "Det är lätt hänt". Väldigt uttömmande konversation. Mötte även han som säger att han håller koll på mig. Hmm...

Sov nån timme på eftermiddagen, svintrött. Ska upp tidigare än vanligt imorrn, jag vet, jag är för snäll men skit samma. Tänkte åka till jobbet efter jag e klar och eftersom jag då är där betydligt mycket tidigare än utsatt så går jag även i tid imorrn. Träningen för veckan är inte spikad, ska på teatern på tisadg som det låter. Är bergspasset som får strykas iså fall. Så funderar på att ta Elins imorrn, Cattas på onsdag, ev Åsas på torsdag, Annas på fredag (om jag inte kör innebandy) och temat på söndag. Aa, kanske inte ens behöver ta måndagspasset eftersom det ändå blir ett par gånger till i veckan :D Får se hur jag känner mig imorrn.

Käkat kokt lax på kvällen, imorrn körs det igång igen. Måste komma på nåt sätt för att klara helgen. Skulle vart till affärn idag men sov ist, äkta trött. Ska stanna efter jobb imorrn tror jag. Träffade garagegrannen som yrade om lingon idag. Jag tycker inte om, men det kunde jag inte säga. Han å andra sidan käkade inte kantareller, frågade inte varför.

Läste klart Bodds vampyrbok i natt. Nu har jag inga naglar kvar. Irriterande. Ska nu slänga mig över skolans nyinköpta grejer.

ScoobyDoo eller GI Jane, känns som dött lopp. Just faaasen, Grattisgrejen på femman. typiskt.

Rickard fått hjärtinfarkt. <3

Hm, har jag nåt annat? Nä, inget annat än att dissningen är total. Jag är på krigsstigen.
Karlsson hörde av sig, vi ska ses nästa gång ist. =) Han kunde ju tänka sig träffa mig själv, men... hahahaha.

Killen på TV ser precis ut som en golvmopp i skallen. Apropå skalle, måste fixa klipptid och färga och ha mig. ååå jobbigt. Eller inte för mig, men det tar ju ändå tid.

Sossar kissar bakom skynken på Ålandsfärjor. I den ena tidningen stog det att han druckit två mellanöl, i den andra att han sagt att han har fel på blåsan. Jag undrar mest vem som betalade den där resan och mellanölen.


Fel tid, fel dag

Alltså, kan man få en sämre start på helgen?? Klev upp tio i sju i morse, ner i tvättstugan, tjeeeena, hade jag bokat tisdag??? Hur korkad har jag varit? Hur har jag tänkt? Tack och lov fanns det imorrn så jag fick ta den. Så upp igen med tvättkorgen, bra iaf att jag inte mötte den som skulle ha tiden i trappan.

Veckan? Tja... no comments.

Igår va det då riktigt god mat på schemat. Har varit torftigt den senaste tiden. Och som jag alltid säger: gratis är gott. Grillat rådjur med potatisklyftor och kantarellsås. Mmm smaskens för magen. Efterrätt också, en jättegod ananaskaka. Aaa, fredagen var räddad. Dessutom en ny bekantskap, hihihoho, 7 cl. Fick nåt fnitteranfall, kunde inte låta bli det.

Ja just ja, huvudattraktionen igår va: tadadaaaam - Läderbrallan ringde igen. Jag dör. Han ska ringa om nån månad igen. Jag börjar bli grym på att prata norrländska.

En nattlig promenad, trots stenar i skorna. Åter nytt skrattanfall. Haha. Jag säger då det.

Väntar just nu på att Bodd ska ringa, återigen är det gratis är gott. Pluppen tyckte det var att vara en tattare. Skitsamma. Det är gott. Förhoppningsvis=) Hoppas det är en bra rond också. Tihi.

Dessutom ska jag passa på att ge vissa hälsningar:
* Grattis Sara!! Fasen vad kul att du e färdig barnevernspedagog nu! Måste ta å bege mig till Kongsvinger snart. Tuva blir ju bara sötare och sötare.
* Fissilusan <3 Tack för kortet ;D
* Och tack för inläggen Gunilla! Hoppas vi ses snart och att nya lägenheten blir till full belåtelse!

Hmm, nog om det. Veckans kille för tre veckor är fixad. Haha.

See ya.

"Shalmuttan behöver nya blingbling jao!" - gillar verkligen det där programmet.

---------------------------------------------------------------

Later....

Nummer ett: det var för lite folk för att jag och Bodd skulle våga oss på att ta oss till logerna och hämta smörgåstårta, det blev ist en liten promenad och en delad kebabpizza på Montana.

Nummer två: Pärlan är i trafik igen.

Nummer tre: jag har bokat mig och Bodd till Dileva i Örebro. Höstmörkret behöver få lite ljus i kosmos.

Nummer fyra: efter ett SMS funderade jag när jag diskade. Jag kom fram till följande resultat:
 Sen augusti 2003 har följande inträffat:
* Mamma och pappa. 1 gång vid inflytt Grundläggarv, 1 gång vid utflytt Grundläggarv, 1 gång i samband med att inreda vid Haren och 1 gång maj 2004 bara ändå.
*Mamma 1 gång i samband med att hon fick skjutsa mig till Grundläggarv då jag annars inte kom hit pga att resesällskap var på annan plats.
* Sara 1 gång, hösten 2004, in och vände eftersom det var stambyte, en timme på McDonalds ist.
* Strand 1 gång i samband med inflytt Haren
* Jonny Boy 1 gång i samband med inflytt Haren, 1 gång Grundläggarv och 1 gång Haren.

Och that´s it. Återigen svart på vitt. Men hur är det med mig då? Jag erkänner, jag skäms för att inte varit i Norge oftare men... 1 gång Kongsvinger och 2 gånger Gävle. Å andra sidan skäms vi båda lika mycket så det jämnar ut sig. Däremot, när jag åker "hem". Vad ska jag hinna med? Ja just det... Varför ska ni alla finnas med i min tidsplanering när ni uppenbart inte bryr er om att lägga in mig i er? Det är säkert så, det är nu paybacktimen har kommit... jag är inte längre någon ni jämt kan lita på. Jag har varit för snäll. Jag har aldrig sagt ifrån,men nu är det slut med det. Försök inte.

Jag vet, du har haft fullt upp. Jag hade tillochmed glömt bort att du glömt bort. Men idag, 11 dagar senare, så kommer du på det. Frågan är hur, jag har mina idéer. Om det är så, ja, vad ska jag då säga? Riktigt riktigt illa. Förlåten? Tja, har jag något val? Jag har inte brytt mig om nån annan så varför ska jag göra nån skillnad med dig? Är det sånt här som kallas att växa från varandra?


Käkade räkor på kvällen. De var inte goda. Dessutom var det inte såna ostisar jag ville ha.

Kom på att jag snart åker till Kina. Tiden går fort. Mamma får ytterligare en poäng då.

Vad skulle hända om jag bestämde mig? Skulle jag bli klokare och finna ro? Tveksam. Men än är inte beslutet fattat.

Ams har inga roliga jobb att erbjuda. Ska starta eget. Vet bara inte vad jag vill göra. Lite trist att man är utbildad och har examen, men ändå inte vet vad man vill jobba med. Jag tackar nån däruppe för att jag åtminstone inte tog studielån. Fy fasen för att sitta med sånt och ångra sitt yrkesval. men men, får´lan se vad det blir. Känner jag mig själv rätt så kommer jag väl om 40 år sitta i en kateder fortfarande.

Inget bra på Tv heler. Men som jag har sagt hela helgen, gratis är gott.

Nytränad och allt

Fasen, det var jobbigt idag. Kanske var lite från igår trots allt och att jag inte riktigt e hundra. Vi var 8 st, 5 var helt nya, jag irriterade mig på 4 av dem.

Värsta såporna nu ju, top model å idol :D Trist att hon lapptjejen åkte ut...

Har nog inget att säga känns det som. Skumt för en gångs skull.

Fick kantareller av Tarja idag igen, måste göra ordning dem, men...just det,... när? =)

Morot å banan idag. Åsså va jag toksugen på popcorn, illailla, men det e som det e.

Nä, hejdå... ingen fosterställning idag tack i ett omklädningsrum =)

Inget kuligt alls

Asså, det var riktigt boring idag. Skit samma, det är gjort nu. Hon bredvid mig gjorde inte ett dugg och hennes dotter ytterligare bredvid fattade ju inget. Vi var fem, jag hade ingen framför så det kändes som värsta kontakten där.

Skojar inte, jag är kräkfärdig. Hur fasen kan man tycka det där  är gott? Hoppas nästa inte är så illa. Satt och räknade på det där under spinningen, gör man som man ska så räcker det i tre dagar. Skulle aldrig kunna leva på nåt dylikt. Som jag gör är det 2 veckor. Jeje, vi får se. Med nästa så räcker det max en vecka om man inte gör det fullt ut, jag planerar 3 veckor. Vi får se som sagt var.

Pratade med Basson idag. Igen. Hihi. Han trodde minsann inte jag skulle orka, men ska nog visa att det gör jag. Blir lite stressigt bara.

Fin planering den här veckan Liza... magsår nästa igen. Otroligt att jag inte mår sämre än vad jag gör. Pular väl i mig lite piller om det behövs, har ju skiten kvar sen sist.

Räksallad två mornar i rad nu. Igår bidde ägget löst, idag perfa. Hur bra lunch som helst. Kommer se ut som en räka sen.

Plupp fuskade igår. Rejält. Jag tröck på Bakåt-knappen. Slime är ett spel för losers. Ibland. Däremot ser det riktigt bra ut ihop med Bodds pres. Ska nog satsa på en ny soffa trots allt. Värsta inne då =)

Och alldeles nyss; dels kräkvarning + en avokado + banan.

Jag är bra på att göra eget kolsyrat vatten. Tyvärr hade jag lite oflyt när jag igår skulle visa. Vatten över hela köket kändes det som.

Karlsson e kul. Undrar jag om han dyker in.

Dagens diskussion må väl ändå vara TransHans. :D Lustigt. Men så slät är han inte.

Grattis tjejen

Eller inte. E fan inte roligt. Deppet blir inte mindre. Avslutade gårdagen med att gråta. Vad har jag lyckats med i mitt liv hittills? Inte ett skit. Ensam, barnlös, osäker, har inte sett världen, vet inte vad som e hemma, missnöjd. Finns inget positivt. Ytan ni ser är bara en illusion, en påklistrad fasad med inslag av sol, inuti är det full storm och ett djupt mörker. Spelar ingen roll egentligen, jag vet att jag nästa år kommer att ha samma tankar. Alla mina planer för livet har skitit sig. Rejält. Inget blir som man tänkt sig. Vad beror det på? En massa OM i min skalle. Kanske mest Om´et för x antal år sen, inte ens det...

Dagen har bestått av kaffe och en munk + lite choklad. Bra jobbat. Inte ens där är livet i balans. Är inte ens hungrig.

Finns en del som jag skulle vilj säga vad jag tycker åt. Jag existerar fastän jag bor längre bort. Förvänta er inget. Jag tänker inte ge er den tid ni vill ha. Vill ni mig nåt vet ni vart jag finns. Men det visar hur mycket ni egentligen bryr er.

Dokusåpaträsket suger mig ner mot sin botten. Jag kämpar inte ens emot utan låtar mig falla ut i det okända och destruktiva.

Grymma tjejen

Tihi, jag e grym på allt jag gör. Måste bero på att jag e född duktig. :D Tackade även idag nej till pizza, drog ihop nån egen variant av det som fanns hemma och allt utan recept. Det lustiga e att det faktiskt smakade helt okej om inte mer. Kassler med räkor. Kommer se ut om en räka snart om jag inte börjar äta annat.

Va på schlagerspinning för Henka idag. Ringde Bodd på en gång jag kom hem, måste minsann visa imorrn hur det ser ut. Jag var millimetrar från ett skrattanfall under tiden jag satt på cykeln. Grymma Liza på riktigt - jag böt (flåt, bytte) sadel på min å den bredvid. Sen kom en tjej som skulle ha den. Mohahahaha. Huvudsaken var att jag satt bra iaf. Hihi. Först till kvarn,..

Var på jobbet i nästan fyra timmar idag. Undrar på vilket konto man ska ta det... nä, e väl mitt fritidskonto som får betala det. Hann med en hel del iaf. Skönt.

Pratat med mamsen. Fissilusan har vart ute i skogen och dängt Stampe. Bra där hunden. (Tack Robert för Braaaa däääääär). Fissilus ville ha fika sen hade papsen ringt hem och meddelat. Hoppas det bidde nåt gott. Mmm, tycka om hunden. Toksakna. Fast hon saknar nog mig mer hoppas jag =)

Mamsen tackade för recept. Johansson hade smaskat i sig och tillåme pappa tyckte det smakade bra. Pricken över i´t var att Johansson druckit vin med mamma. Hon var mäkta impad. Nu kanske man slipper höra att man e kräsen i mat.

Som vanligt somnade jag i soffan igår. Fasen. Är trött. Är bara så.

Vet inte hur man ska lägga upp träningen den här veckan eftersom man åker hem på fredag. Funderar på måndag, ev tisdag morgon (förmodligen vila), onsdag e det träningsmatch Bofors-Örebro (bör väl gå), sen kanske träna torsdag men sen blir det ju inget mer =( Tvivlar på att det blir nån promenix där uppe, men man kanske kan räkna krogsväng som vardagsmotion =)

Tydligen tioårsjubileum på Heartan i helgen, hmm, får välan se vad det blir. E ju tydligen nån knivgalning på Suncity, men vem vet vart den slår till nästa gång. Kanske CH? Men hörde att det inte va nå bra där heller nu. Såg f.ö att Pirre inte betalat hyran, tihi, undrar bara vart Vesterinens tatt vägen? E de inte längre med som ägare?

PISSMAGE!!!! Sitter med minimjölken, men ska fasen sluta med det. Måste ta nån koll på laktos, detta håller inte. Skulle haft en kallelse senast sista mars för kontroll där bak men de verkar ha glömt mig. Jag tänker inte ringa och be om det, men jag undrar hur länge jag orkar hålla ut. Dessutom känns magen av på samma sätt som i vintras, vill inte ha nån mer gastroscopi nu.

Måste ringa vårdcentralen oxå. Jag vet mamma, jag skaaaaa, det är vaccination inför Kina. Uuuu kostade pengar. Jag sa att jag kastat hälsokortet, mamsen sa att man inte fick. Hmm... vart e det då =)

Nää måste rusa på toa =(
Ses!

Helg men ändå inte

Visst, det är helg, men jag kan ändå inte slappna av känns det som. Helt sjukt. Ska åka och jobba imorgon, måste göra det. Samtidigt blir jag så arg på mig själv att jag gör sånt på söndagar, men men... nöden har ingen lag.

Dessutom.... hur kan jag tacka nej på ett bra sätt? Ursäkten var dålig, jag vet, men det är premiär för temaspinningen och jag har bokat pass. Frågan om någon annan dag - alltså, jag var ärlig. Jag sa att jag inte ville. Jag är ledsen om det tas på fel sätt, men det är så det är. Helt galet att man ska ha taskigt samvete för att ha varit ärlig om något som rör mig och hur jag skulle må bäst. Har redan planer för hur jag ska klara mig från de andra oxå, får bara se hur det blir.

Sverige spelar både hockey och fotboll, jag orkar fasen inte bry mig nu. Matvägen har varit hur dålig som helst, sitter nu med riskakor och räkor och sik. Dessutom är jag irriterad på att benet i fisken inte släppte på det sätt det ska göra. Vill hem. Pappas fisk släpper alltid på rätt sätt. Bara några dar kvar nu Liza, sen är det hem till tryggheten på Västanå.

Fick erbjudande om pizzakäkning idag, hihi, får mig alltid på bra humör men idag avböjde jag dejten=)

Haft en hel del tankar, orkar fasen inte bry mig. Vet att det blir fel hur jag än gör.

Irri ännu mer. Dissar medvetet. Bara så du vet.

Ska sitta hemma i min lilla lya ikväll, inte göra mer än nödvändigt. Kanske ska man leta efter mat att göra till veckan. Efter det är det dax. Äntligen. Nu har jag fått tummen ur arslet, nu ska det bli andra bullar.

Hörde att innebandyn skulle börja nästa vecka. Ser fram emot samtalet=)

Och nej... det har inte hänt nåt hur mycket ni än gissar. Men jag lär erkänna att jag nästan börjar känna lite.

På återhör. Typ.

RIP L. <3

hits