En del tankar

* Det går bra nu. Spännande och intressant, förhoppningsvis. Även om det sett mörkt ut ett tag och att det numera inte är "bara" så gick det. Det har fått mig att tänka på såna som säger att det inte går.
* Köttdebatten. Vargdebatten. Orkar inte lägga mig i. Undrar mest bara vem som är mest barbarisk - jägaren eller köttuppfödarna.
* Ändå en del luckor att fylla. Det fixar vi Flizan!
Läste för nån dag sen om att det idag finns drygt 26500 svenskar under 30 år som är förtidspensionärer. Say whaaaat?! En del av dessa tvivlar jag inte alls på är oförmögna att jobba men hur många tusen är drabbade av latmasken? Sånt här kan få mig att se rött. Läste om någon som ändå börjat plugga och klarat universitetsstudier, men nu skulle han bli av med aktivitetsstödet för han blev äldre än 30 och då blev det buhu buhu. Klarar man universitetsstudier så klarar man att jobba. Man behöver ju inte arbeta som timmerman eller kraftkarl.
En del hänvisade till att de inte tål stress. Men gör nåt som inte är stressigt då! Suck!
Egentligen ska jag inte ödsla energi, men lite off blir jag.
Nu - tacosmys.

Iväg och hämta ut Powerplayvinsten snart. ...

Iväg och hämta ut Powerplayvinsten snart. Tipset gick in igår, så nu är vi på g:-) idag har papsen och jag rivit ur två förråd. Nu är det bara resten kvar. Murfix. Måla tak. Måla väggar. Köpa golvplattor. Piece of cake lixom.


Soffläge innan hockeyn börjar. Idag håller...

Soffläge innan hockeyn börjar. Idag håller vi tummarna att mitt 96-raders system går in. Bolagsstart till lördag tror jag minsann. Satan i gatan om pucken inte går min väg.


hits