Att jag lyckas jämt

Orkar inte ens dra historien utan skriver istället ner dagens bästa sms (adresserat till Rövarn).

"Ligger och tycker synd om mig själv. Börjar bli sjuk och har ont i foten. Hade på tigerbalsam när jag var på toa och förmodligen kom foten åt byxan för nu har jag tigerbalsam mellan benen och det är inte speciellt skönt. En vanlig dag i Lizas liv. Du då? "

Svaret kom snabbt: "Fan nu höll jag på att skratta hakan av mig. Du kanske vill ha hjälp att tvätta bort det?"


Men nej då, jag ska ligga här och känna tigerbalsamstanken i hela rummet. Förhoppningsvis återkommer känseln där nere eftersom det kändes lite avdomnat ett tag. Haha.

Inställd airbox och halv matlåda

Har slitit häcken och fötterna av mig idag i 8 timmar, sen hade jag ett meddelande om inställd airbox. Trist, sett fram emot den träningen. Gillar det verkligen. Istället lagade jag och Dreva mat. Värsting... korv och spaggisar. Under tiden jag åt kom Dreva på hur man får ut nötter ur glasmojängen. Nu har jag ställt upp den så inte ens hennes bautatunga kommer in.  Efter att Drevus ätit rester från tallriken sprang hon ut i köket och slamrade. Min matlåda imorrn kommer att bestå av två halvtuggade korvar och sönderkäkad spagetti. Jag får väl leka att det är makaroner eller nåt.

Nära krock

Jag och Klucken var in till stan, På väg hem såg vi 2 bilar som var nära att krocka. En kom från typ Hemköp och en från Gösta Samuelsson, båda skulle ner till stan och alltså ska Hemköp visa företräde för Gösta. Detta skedde inte. Både jag och Klara sa i kör: Övningskörning. Och mycket riktigt. Den gröna skylten bakpå kändes som neongrön i just det tillfället. Spännande.

Värsting...

...dag på olika sätt:

Värstinggrabben: Harry har varit med mig i drygt två timmar idag. E lixom my guy number one=) Förutom pappa då =)

Värstingkocken: Flajzan slog til med gorgonzolafylld kycklingfilé idag.

Värstingvadet: "Tyvärr" vann ingen =) Haha, hockey när den är som roligast.



Och tack Ami för att du gav mig en sån fin komplimang om min hjärna trots lördagen=) Och just ja, svaret varför Beachboy inte flyttar till Skutan var: "Bara 100 m till Medelhavet". Hahahhaa. Känns som om vi får ett nytt ställe att hänga på. Bara de har Redbull och Jäger så ;)

Dålig andedräkt

Idag har jag försökt att borsta tänderna på voffsen. Det var inte det roligaste hon varit med om. Om jag haft en sån tuggtablett som färgar tänderna röda där man fuskborstat så skulle hon sett ut som en kannibal som precis avslutat en blodig middag i käften. Men skam den som ger sig.

Och... ska ha en ny hund. Som ska heta Prickan. Och kallas Prickus. Och den hunden ska få en tandborste mitt i prick från day one.

Ständigt detta skitsnack

Anledning till att jag funkar bättre med killar: de är raka.

Följande hände mig nu på morgonen och under föregående vecka. Allt skrivs med ekvations tecken för at hedra Noratösen (miss ya igen).

Person A säger till person B att A fått sak 1 och att A ska berätta för bland annat person C snarast. B är tyst om sak 1 och allt är okej. Person C frågar person B om B kan göra sak 2 när A ska göra sak 1. B säger ja till sak 2. Person A pratar med B och frågar om B kan göra sak 3 och A och B kommer överens. Sen frågar A om B sagt till person D att A ska göra sak 1 eftersom person D vetat om sak 1. Person B har inte sagt sak 1 och säger därför nej och drar åter att person C frågat om B kan göra sak 2 eftersom A ska göra sak 1. C visste redan om sak 1 innan A hann berätta och då måste D ha sagt det till C. Efter en stund kommer det fram att det bara varit person B och person E som vetat  om att A ska göra sak 1 och eftersom B inte sagt något till varken C eller D så måste således E ha gjort detta. Frågan är bara om A tror på B  eller som E har större intryck på A. Person D är enligt B inte någon att berätta saker för och om D inte 'är det så är definitivt inte E det heller.

Summasummarum: B är som alltid oskyldig eftersom den enda som B pratar med ordentligt är C eller F och i detta fall har B inte öppnat sin mun eftersom sak 1 var något mellan A och C.


Jiiiiiisus.

Måndag och fortfarande bakis

Asså.. söndagen var en enda lång Törnrosasömn. Och nu har jag ont i ryggen pga av att ha varit säng/soffliggande för många timmar. Ska jobba kl 14 till 21. Vore väl fasen om jag inte piggnat till mig förrän det...

When will I ever learn....

Jag och Rövarn spelade fia med hutt med nya regler. Summa kardemumma var att bacardi apple ihop med redbull smakar apa men var effektivt. Potatis med vän kom hit, sen hämtade vi upp Mats och Leksén. Ett stopp på Folkets hus och hejade på Bången som fyllde och träffade andra fd elever, haha.Sen till Bomhus och plockade upp Åke båt, sen till Brynäs, fortsatte förfest men jag drack nästan inget där för jag kände att det redan var på väg utför. Taxi till Heartbreak, tog stämpel, sen Helt enkelt, tillbax till Heart och sen vette fan. Träffade en massa skojigt folk, Tommy från gamla klassen bjöd på Sambucca (say no more) och Jäger med redbull, Åke båt köpte jäger med redbull och jag själv köpte tillbax. Ringde Ami som hämtade mig (fan va sent det måste ha varit), till Strand för whiskeyprovning (blev en klunk påstår Ami haha) och sen hem för jag höll på att somna. Nånstans på vägen kände jag bara att hela kvällen av förståeliga skäl ville komma upp och då kom jag att tänka på min kloka mor som frågade vid fem om jag ville ha nåt att äta. Jag hade tackat nej och tänkt att jag hinner värma nåt, men se det glömde jag bort så nu när jag äter fryspizza klockan ett på dagen så är det nästan exakt ett dygn sen som jag åt. Inte undra på hur kvällen blev.

Har hittat ett glas i handväskan, är det Heartbreaks månne tro? =)

Och jag brukar aldrig göra sånt mitt i natten... ojoj... pinsamt men trevligt måste jag erkänna.


Jag har iaf försökt borsta tänderna i natt för hela jag är full av tandkräm, vet inte om jag dregglat=)

Nä.... nya tag. Snart kör vi igen...

I väntans tider

Tid... ja... sitter och väntar på folket under tiden som jag drinkar. Frågan är bara när folket kommer. En stund är olika lång. Heartbreak nästa=) Och Rövarn ska utnyttja min mamma. Hahhaa.

Slut på jobba-i-ett-sträck

Jepp, 8 dar i sträck är till ända. Eller inte i sträck givetvis men asså utan ledig dag. Nu är det ledig helg=)

Och idol.... kollar nu... Amanda och Daniel hänger löst. Jag håller verkligen tummarna för att Daniel kommer att gå vidare! Men men... man kanKanske inte får allt här i livet. Har aldrig riktigt gillat Amanda, tycker inte att hon sjunger bra. Hon sjunger speciellt men inte något för mig. Kanske om hon gör egna låtar men inte såna som hon framför nu. Tycker att hon sjunger falskt MEN med en jädra känsla...På scen är hon outstanding. Daniel har alltid varit en favorit.



VA FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN Nu åkte Daniel ut. Jag var fan hundra på att han skulle vinna. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. PissIdol. Vem ska jag nu hålla på? Hm. Nä. Lägger ner projektet.

Och nu så funkar det

Jaaaaa jag har inte längre ett inaktivt simkort. Skönt. Då kan jag återgå till att vara inaktiv i soffan=)

Lite ljus i mörkret

Har tränat en timma box (och idag var det bara en timme efektiv tid och sen stretch). Jag är så stolt över mig själv. Seriöst=) Jag orkade alla styrkeövningar på mage och jag orkade alla på rygg. Fan vad bra jag är=) Är så skönt att verkligen se ett klart bevis på att träning ger resultat. Kanske inte att man slimmats, men jag måste ha blivit starkare och det räcker gott för mig.

Jihoooo hoppas jag kan träna nästa vecka oxå och att det känns bra då med=) Och scheisse vad jobbigt det var på slutet: boxboll, sandsäck och träna slag och sparkar på mitzar. Svetten dröp och armarna och benen kändes som spagetti.

Pissiga nya mobil

Eller egentligen är det fel att gnälla på nya mobilen. Ska istället säga pissiga nya simkort. Lång historia kort:
Må: avi från posten att min mobil kommit
Ti: hämtar ut den fina och försöker komma igång. Sim inaktivt. Ringer kundtjänst. Ska kunna fixas på 2 timmar. Ringer kundtjänst igen. Ska fixas på 24 timmar och teknikerna ska få detta som prioritet.
On: Sim inaktivt
To: Sim inaktivt. Ringer kundtjänst. Ska grejas på en timme. När det nya simkortet aktiveras blir det gamla inaktivt (har ju kunnat haft det under tiden). Efter 45 min står det gamla simkort inaktivt. Glad i hågen byter jag till det nya. Simkort inaktivt. Väntar ytterligare en timme. Simkort inaktivt. Ringer kundtjänst. Ska vara aktiverat men ska vänta tills imorgon och om det inte funkar då ska de göra en felsökning.  Nu på kvällen står det fortfarande simkort inaktivt.

Fortsättning följer...

Och jag hoppas att detta fixas innan helgen. Annars... BIIIIIG PROOOBLEMOS.

Något annat att gnälla på:
Västanå, landsbygd: full täckning på gamla sim (när det funkade)
Hemköp, centrala Gävle typ: inget nät

Waruuum????

Pissiga tryckeri

Jahapp. Hade fått min älskade Harry hemskickad idag. Sista boken på svenska har ju premiär idag (eller om det var igår). skit samma. Skulle börja läsa, jaha. Bokomslaget är felvänt så  man får läsa boken bakifrån. Dessutom är det en felmarginal på ca en cm så teckningarna överst på sidorna syns inte eller är bara små streck i bästa fall.

Kan inte gnälla på distrubitören men har ändå mailat om defekt vara. Hur fan kan man göra såna blunders? Eller är det enbart min bok och kommer den isåfall att bli värd miljoner i framtiden...

Dålig matte

Jag har förlorat en miniFilip. Jag är en usel husdjursägare. Värsta är att jag inte sett den ligga och guppa så den kanske antingen är a)uppäten eller b)ligger och ruttnar. Hinner fan aldrig med det där akvariet., Imorgon jobbar jag 8-16 så då måste jag hinna på kvällen efter det.

Huvudsaken är ändå att jag inte tappat bort Fissilus, fast just nu känns det som det, var ju länge sen hon ocg jag hade soffamys. Jag är nog en dålig matte där också.


Funderar på att få bort lördagens jobb. Får se hur jag gör.

Helt sjukt

Japp. Hade klockan på att ringa vid kvart i nio eftersom jag skulle upp och få nåt gjort innan jobbet. Somnade om och vaknade kvart över tolv. Är bara att äta frulle/lunch (gröt) och duscha för att sen till jobbet. 14-21 idag.Har sovit oroligt och drömt en massa hemska saker, jävla jävla jävla skit.

Hej svejs

Sömnproblem

Ligger och vrider mig i sängen och kan inte sova. Lyssnar på radio i nya leksaken. Och nej,den gamla drunknade inte:) och jag är ledsen ami, kommer inte ihåg bartendern men påminn mig gärna så ska du se att minnet kommer tillbaka. Gick väl bra att jobba, lite av vad jag tyckte kom fram. Tyvärr avslutades kvällen otrevligt och jag blev rätt skak. I efterhand ligger man ju och tänker på vad som kunnat ske. Nä måste försöka sova. Förresten, ett nytt steg mot tjejigheten idag genom en makeupgenomgång...

Premiär för att mobilblogga

Jaha,sitter och har rast. Ska jobba extra flera dagar nu. Känns bra för lönen kan jag lova. Lite sur på mig själv bara att jag inte säger det jag hela tiden tänker på. Skit samma. Någon gång ska jag. Nya telefonen är fin, men det tar ett litet tag innan jag får ihop det jag ska skriva. Bara fem timmar kvar... Later:)

Ny mobil

Stör mig inte, jag har ny mobil och fattar inte hur den fungerar. Men den är fin iallafall.

Måndag i byn

Och jag har ätit gröt till frulle.

Och Noratösen.... haha billig =) Hahaha, tyckte jag var lite lustigt. Men du vet, högstbjudande =)


Igår blev jag anti igen. Vet inte vad det är för fel på bitchen nuförtiden, börjar återkomma till gamla sinnesstämningar.
Ska knåpa ihop en ansökan idag tror jag. Måste-listan blir längre och längre och jag är anti det mesta.


Väntar på en ny telefon, hoppas den kommer tidigare än utlovat.

När huvudet gör sig påmint

Taskig tajming med en bultande huvudvärk just nu. Ska iväg och jobba 17-23 idag igen. Roligast igår:

Jag hade dåligt med 50öringar och skulle ge en kille i 25årsåldern tillbaka växel. Lek att han handlat för 33,50 och lämnade 40 spänn.

Liza: Har du en 50öring möjligtvis?
Kille: Men om jag får sex av dig är jag nöjd.

Efter det visste jag inte riktigt vad jag skulle säga och hans kompis som stod bakom i kassan utbrister: "Men va sa du nu???". Killen kom på sig själv och började att bli generad=)


Haha. Riktigt skojigt. Annars var det väl inte så skoj. Massor av tankar som satt igång. Blir så jävlans besviken och arg. Men så är väl livet.

Skulle ha jagat hare idag igen men somnade om istället. Drevus hade iaf fått upp en vid Röjders. Dussig hund.


Kanske later...

Min favoritsysselsättning

Idag har det varit harjakt i skogen, eller jakt är fel att säga. Dreva var ute och luftade sig iaf. Vid hemkomst var jag svinigt trött. La mig i soffan under täcket och det dröjde inte länge innan jag fick sällskap av en pysmyshund. Inget slår de timmar i soffan som jag har med henne.

Nu? Jobba 17-23.

Med risk att såga sig själv

I och med detta blogginlägg är nog mina chanser till att ses som en normal, trevlig tjej som bortblåsta.

Jobbade häcken av mig idag (eller iaf högerfoten som det känns). Helt plötsligt tänker jag: "Åå nej, det luktar gammal gubbsvett, var är den skyldige?"

Börjar kolla mig runt men är ensam. Lyfter diskret på armen och sticker dit skallen. I samma ögonblick som det går upp ett Liljeholmens så kommer jag ihåg att jag glömt ha på deo och parfym i morse.


Kul jul. Fick ingen kommentar som jag brukar idag, ni vet den "Åå du luktar jämt så gott, vad e det för parfym?" Nu kommer jag istället att få menande blickar och tvättlappar i present.

Eftersom skadan redan är skedd kan jag lika gärna börja gå i brynja och svettas hela dagar i fortsättningen. Kanske ska jag lägga in en prilla också för att stärka min nya image.

Uppdatering om middagen

Jag kommer aldrig att få se Pärleporten. Hur kunde jag glömma my beloved Christer??!! Uppdatering av matlistan sker därför nu. Christer Sjögren, min egna Ol´man river...

Ett nytt steg till att bli tjejigare

Idag har jag varit på ansiktbehandling. Ångbad och pormaskklämning och annat smått och gott. Samtidigt färgade jag bryn och fransar igen. Nästa vecka ska jag på makeupvisning. Jag börjar fundera på om det syns någon skillnad=)

Middagsgäster typ

Om jag någongång i framtiden ska ha en middag all-time-snackis så har jag en liten inbjudningslista redan. Förutom alla såna saker (läs vänner och bekanter) man har kring sig vill jag gärna att följande folk infinner sig: (listan kan komma att revideras..)


I ingen specifik ordning...

1. Leif GW Persson. (Jag och pappa har redan pratat om att ha honom som bordsgranne. Störtskön typ).
2. Per Morberg. (Han får gärna laga maten oxå. Sen ska vi se om munnen knullas. )
3. Mikael Persbrandt. (Motivering överflödig. Om inte Morbergs mat redan gjort det med mig får Gunvald gärna rycka in... haha.)
4. Robert Aschberg. (Då ska jag sjunga Robbelibobbelirobban för honom)
5. Daniel Breitholtz. (Anledningen till att jag ens kollar på Idol. )
6. Peter Jihde (Fast lämna 70talskostymen hemma)
7. Ola Salo. (Iklädd sina svarta vingar. Jag smälter.)
8. Håkan Hellström (För att se om han är lika energisk när han sitter på en middag)
9. Filip och Fredrik
10. Fredrik och Filip
11. Magnus Uggla. (Gillar hans blogg mer och mer)
12. Christer Sjögren (Han ska få sjunga andliga sånger mellan varje tugga. )

Gamla dagböcker

Hittade en dagbok i den där kassen igår. Inte mycket skrivet och som vanligt aldrig skrivet när jag verkligen behövt, sökte även på bloggen men även där har jag sopat igen alla spår genom att inte ha publicerat mina tankar. Jag kan inte rå för att känna avsky när jag läser mina egna anteckningar. Jag trodde att jag kommit över händelser men genom att se dem på papper så kommer den där känslan igen. Det jävliga är att jag tycker vissa saker som jag skrivit är riktigt bra.

Någon gång i framtiden kanske allt kommer fram, men just nu är det inte läge.

Något som det däremot är läge för är Pirat3an. Fick hem den på posten idag. Så nu är det lite dregglande och Häagen-Dazs som ska få mig att återkomma till nutid.

I små kassar

...kan man hitta både det ena och det andra. Letade efter ett intyg och hittade det inte först. Sen började jag leta i mitt minne och rafsade fram en överfylld pappkasse (Lizas sätt att städa snabbt). I där fanns både smått och gott. Intyget hittade jag givetvis och började därefter att reda upp i röran. Och vad hittar jag? Ett kursbetyg på en distanskurs i Kuturgeografi. Fick tydligen VG i slutbetyg, hahaa. Kommer nämligen ihåg den där kursen och 2 år senare kan jag bara säga att jag inte skulle ha så högt. Men jag tackar någon för min fantasi och för att kunna formulera mig. För som jag brukar säga till mina lärarkollegor: Om du inte kan ett svar så hitta på ett och få det att låta trovärdigt. Och exakt så ska jag erkänna att denna kurs var. Ja jävlar. VG. Inte illa pinkat. Vidare in i sorterandet!

Ännu en softardag

Dreva är en riktig fryslort nuförtiden men det gör inget eftersom jag är likadan. De senaste dagarna har vi inte gjort ett skit viktigt utan bara legat i soffan och värmt varandra. Jag funderar starkt på hur nästa skogstripp blir för hunden, kanske borde jag fixa raggsockor till småtassarna.


Fick samtal nu på kvällskvisten, prata på ni bara för jag blir glad så länge det funkar för mig. Inte jag som står som ansvarig.

Och apropå samtal, idag har jag haft kvalitetstid via telefon med både Tarja och Bodil. Samtal som inte klaras av på en kväll utan måste ha fler tillfällen. Me like!


Nu... desperata lite slött sådär.

På Hemköp kan allt hända

Ja jävlar vilken kväll. Två speciella händelser denna afton:

Söt kille, 25-30 år: Och sen vill jag önska dig en trevlig kväll.
Liza, knappt 15: Tack detsamma.
Söt kille: Ja, för det har jag tänkt på ett tag nu.  (Lämnar butiken).



Träffade även Lotta=) Som hade sökt på Liza på Eniro men inte hittat mig. Haha. Men nu fick hon mina nummer och lämnade mig nyfiken. Jobb på gång? =)


Det allra bästa är att inget kostade. Så för att fira denna roliga kväll flashade jag på med en Burn och en Geishakaka för totalt 25,50.

Drevas bakelse

Pappa och jag käkade korv, pommes och räksallad till middag. Sen flashade vi med prinsessbakelse, det tyckte hunden var kanon. Hon körde tallriken runt runt som tack. Efter det somnade vi till Idol. Sanna musikälskare som vi är.

Me and my dog

Hihi, jag och Dreva har legat inne idag och kollat tjejfilmer och sovit. Min hund. Sen snarkade hon och då blev hon nån annans hund.

Imorgon är det nagel vid nio och sen hem med fart och in till soffan och mer Drevatid=)

Idolrepris

Kollar idol på reprisen. Garvar när jag hör Kishti. Jag föredrar NoraKishti. Hahahaha.

En helg i siffror

Åkte till Noratösen igår och var framme vid halv fyra typ. Lite senare kanske. Käkade god mat med hemlagad bea (så lätt att göra...) och umgicks. Sen vet jag inte vad som låter bäst av följande: 3, 1 ½, 11, 4... möjligheterna är många. Drack två drinkar och annat slank också ner. La mig strax innan tre. Vaknade halv 7 och sen 9. Upp halv tio,käkade hotellfrulle. Umgicks mer. Käkade dagen-efter-mat. Läste om Christer Sjögren. Åkte hem vid kvart över fyra och hemma nu strax före åtta. Så även om jag inte stannade 1000 dagar denna gång så kände jag mig ändå som hemma. När blir nästa gång? =)


Har även frångått en viss princip jag haft. Resultatet var inte det jag väntat mig. Men en glad överraskning och en ursäkt är inte fy skam det heller. Nu glömmer jag allat annat för just denna person, hoppas det blir bra nu!

På väg till my Biiaatch

Ska alldeles strax sätta mig i bilen och bege mig mot Nora. Först ett Hydrostopp. Håller tummarna för att snön försvinner fort längs vägarna. Spann ute på garageuppfarten nu när jag körde ut bilen.

Later=)

Tankar om dagen

Jobbat till elva. Har skrattat ganska mycket. Återigen är parfymen på tapeten (och jag säger fortfarande att jag inte känner något, trist, verkligen). Iaf. Följande dialog hände:

Ungt par, 20årsåldern, är och handlar. Killen ska betala. Tjejen packar varor och helt plötsligt slängde hon sig i princip fram emot mig.
Tjej: Jag måste bara säga att det luktar jämt så gott om dig när du sitter i kassan.
Liza: Oh, tack så mycket.
Kille: Jaha, tror du att du ska få parfym i julkapp eller?

Haha. Lustigt må jag säga. Fast det känns så himla kul med såna spontana "komplimanger". Fast ingen som frågat om sorten än. Inte av kunderna iaf. Personalen däremot.

Något annat lustigt var att jag träffade Strand. Tyvärr är det alltid folk så jag hinner aldrig prata med "kändisar". Varit in fler såna idag=) Hann iaf prata med Norpan om eventuell träning på söndag i form av latinogympa. Ska ringa dit om det blir bra tid på söndag eftermiddag.

Efter stängningsdax var det tydligen en överförfriskad som ville komma in och hade kickat på rutan. Fick vaktförstärkning. Spännande värre.

Mest spännande är den där snön. Kul att åka bil med sommarpjucks på. Måtte Berra ringa på måndag och säga att däcken är klara. Lite orolig för att ta mig ner till Nora imorgon bara och hem.

Kom hem runt kvart i. Låste upp. Gick uppför trappan. Och då... då hör jag: "Jaaaaa lillmatte är hemma" (fast på Dreva-gnäll). Total kärlek. Oavsett tid på dygnet. Tänkte släppa upp hunden men sket i det. Kanske hinner ses imorgon innan hon ska ut i skogen.

Läste kommentar av mamma. Kul att det smakade, blir säkert fler gånger. Frågan är bara vad jag ska komma på till nästa maträtt. Ska filura lite=)

Nu? Har ätit middag och ska toppa med en HäagenDazs. Miniatyrerna var kanon, frågan är bara nu vad jag ska få för favorit.

Satans snöhelvete

Jahapp. Årets (fel) vinterhalvårets första snö faller. Och jag har sommardäck och Foppatofflor.

Dussig tjej

Oh yes. Har varit och tränat en dryg timmes airbox. Sitter nu och glor Seinfeld ihop med Häagen-Dazs. Yummie=)

hits