Grannmiddag och mobillös

Var ner till Stefan och Sussi för att grilla. Jag gick hem nu, kände ändå att det funkat rätt okej. Två gånger toa, minimalt med mat och en del dricka. Det riktigt jävliga var att jag tyckte potatisgratängen var kanon. Typiskt att man inte kan käka "normalt" bara därför.

Nu avklädnad och påbörjan att knapra på nästa medicin, Imodiumet är slut och det verkar inte ha hjälpt allt för mycket. Mest kul idag på magfronten är att jag sist jag var på toa var gasig kombinerat med juiceförpackningen.... fast iofs känns juicen mer som när man häller läsk på långt håll - lite lagom fart sådär...

Och mobilen... ja... jag ger upp. Kom igen nu min lilla röda. Klarar vi av skogsproblem så klarar vi av en hagelskur. Fast just nu vette fan... Så om jag inte svarar på sms eller påringningar - well... sorry=)

Hagel, åska och spöregn

Faktiskt rätt skönt att det blev en sån utladdning och det innebär att jag inte alls behöver känna press att ligg aute och pressa=) Hagel är rätt coolt. Faktiskt. Och åskan är jag impad av. Regnet däremot... fast å andra sidan är det rätt mysigt när det bara smattrar mot taket och fönstren och när man ser att det bara forsar från stuprännorna. Dessutom sjönk tempen med 4 grader bara sådär huxflux.

Åter till korsordet.

Neeeeeeeeeeeeeej. Kom på att jag lagt min mobil ute. Jihoooo. Precis när den hämtat sig nästan från skogschocken så kommer nu hagelstormen och attackerar.... Bra där Liza...

Lite yr av min nya kärlek

Gjorde en sån jordgubbssak här hemma. Det gick rakt upp i bollen. Men perfekt var den inte så jag kommer att prova mig fram=) In i dimman kamrater.

I val och kval

Jag mår bra. Om man bortser från magen. Men är inte lika seg som igår eller tisdags. Tror minsann att jag ska lägga mig på ballen ett tag. Och mamma är och handlar, har fått en inköpslista att komm aihåg av mig: avocadon (just in case jag ska kräkas, vill återuppleva den fräscha doften), potatisskruvar (för att de är salta o less fat - hallååå värsta dieten jag har nu ju), colalight (min drog, dåligt med det de här dagarna) och... en liten flarra Dakiiiiiiiri (hahahaa). Så här ska blandas drink idag. Jag förstår inte att jag inte tänkt tanken innan... att med sprit så dödar man bakterier. Så nu blir det nyttig drink här....

Nä, madrass ut.

Jag verkar ha haft fel

I Gävle finns det en hel drös med bockar utplacerade och de är målade på olika sätt. Jag har för mig att kusse surrade om att det var nån konstnärsutställning fast vi tyckte väl att bockarna inte alltid var så snygga. jahapp. Känns som om vi haft fel... för idag kunde man läsa det här i Arbetarbladet. Say no more...

En ny dag med samma bekymmer

Har faktiskt sovit hela natten utan problem, men så fort jag slog upp ögonen så var det toan som gällde och jag återkom snabbt till verkligheten. Ner, åt ett kex och en mugg te och nu toa igen. Kroppen måste ha grymt med slaggprodukter eftersom jag omöjligt kan ha nåt att skita ut=)

Idag varmt. Igen. Och jag tänker lägga mig i soffan.

Ett nytt skede

Oh yes. Min lilla sjukdom har nu äntrat steg 2. Och med det innebär det att jag numera är lös i båda ändar. Så efter att ha varit rätt pigg och varit ner till mamma och pappa för att käka så befinner jag mig återigen på övervåningen - 2 kg lättare. Så känsliga läsare varnas...

Men man hinner iaf tänka en del när man börjar må illa. Riktigt illa. När man känner att det alldeles strax är dags. Och när mår jag illa? Jo, när byxorna är nere och magen är i uppror. Eftersom jag inte hade nån hink nära till hands så var jag ändå så pass smart att jag torkade mig i bak, tog av mig glasögonen och satte mig ner på knäna på en handduk (just in case trycket i fram gör att trycket bak fortsätter). Jag brukar aldrig bry mig riktigt när jag kräks. Inte så att jag tycker att det är kul, men jag blir heller inte sådär jätteäcklad av det. Så idag konstaterade jag att både rårivna morötter, mosad potatis och lax kom upp. Men sen var det nåt konstigt. Det var en fräsch doft (hur nu spyor kan vara fräscha). Så mitt i kaskaderna så kom jag på svaret - avocado.

Efter avklarad kräkning var det bara att vända på Liza och fortsätta kaskaderna ur baken. Meningsfull middag...

Nu? Soffan? Fast jag känner mig relativt pigg iaf. Mamma och pappa fick besök av Stefan och Eva, kanske man ska gå ner och vara social men känns ändå som om att jag hellre ligger uppe hos mig och har nära till toalett.

Fast jag ser ruggigt intelligent ut med glasisarna... och jag har löst mycket korsord och nu har jag dejt med farbror ev på fredag för att lösa tillsammans=)

Vampyrer i Skutskär

Kanske har jag fått ett bett av en sån här och blivit dålig på köpet...

Ännu mera negativa toner

Kusse hörde av sig och frågade om jag skulle med och bada och sola innan jobbet. Förklarade att jag inte ska jobba och att jag inte vill ha längre än 10 meter till en toalett. Och då slog det mig - jihooo superväder som skulle innebära superbränna och jag ligger inne. Fan. Blir ett klippkort på solarium tror jag. Jag som vill bli brun. Jag som tycker om att ligga på balkongen och lapa i mig sol. Helvete. Men jag orkar inte ligga ute i värmen när jag mår piss.

Ååååååååååååååååå.

Riktigt jävla illa

Var på jobbet drygt en timme igår. Sen var det hemskickning. För att ge en väldigt privat liknelse så kan jag säga att min konsistens på toabesöken är som att hälla en juiceförpackning direkt i slasken. Varannan timme är det att gå och juica ur sig. Mamma kokade ris med räkor igår och extra salt för att jag skulle få i mig nåt. Det gick sådär. Fast jag fick i mig allt inom några timmar. Skickade sms till chefen igår kväll om att jag skulle bli hemma även idag och ringde även på morgonen.

Till frulle har det blivit Imodium. Och en halv macka och te. Sen var det toabesök igen och vips var mackan ute igen i det fria.

Blä säger jag bara. Och in i helvetes jävla varmt. Och inte orkar jag nåt. Och ont i ryggen för att ha legat för mycket. Herregud vad positiv jag är.

En tomat

Det är vad jag ätit idag. Sen klockan 12 har jag legat nedbäddad under två filtar. Nu ska jag iväg och jobba. Hurra för jordens huvudvärk. Hurra för illamåendet. Hurra för magen.

En släng av Nora-sjukan

Ja, det var vad mor min trodde iaf. Har sprängande huvudvärk, mår illa och magen är i lös form. Jag försökte tro att det hade med glasögonen att göra, men är bara huvudvärken isåfall som jag kan få med där (och kanske eventuellt illamående för att jag blir yr av att se världen med nya ögon). Men att magen är i kass form kan jag inte skylla på Synsam...

Ska ta och lösa korsord iaf. Och sen lite bränna om det går.

Roligast på förmiddagen var att titta på hundarna (som alltid). Kaiza hade span på en skata men orkade inte engagera sig alltför mycket så då la hon huvudet på Drevas rygg (de låg ner bägge två) för att få stöd. Sen orkade hon inte med det heller och sträckte ut sig och då såg jag att de låg typ skavfötters (heter det skav- eller ska-fötters???) och Kaiza hade sina små gulliga tassar på Drevas ansikte. Haha. De har ingen fotfobi (tassfobi) ;)

Dagens jobbflirt

Bilförsäljaren (som numera går under kodnamnet "Snyggast i Gävle" på jobbet) kom in. Solbränd och fin. Så pratade vi bilar (of course) men nu har vi börjat känna varandra så nu pratar vi även "privat".
L: "Har du semester?"
BF: " Började jobba idag, har haft två veckor"
L: "2 veckor... det var snålt"
BF: "Haha, ja det tycker jag med. "
L: "Typiskt att börja jobba när finvädret kommit, fast du ser ut att ha fått bra med sol på dig ändå"
BF: "Ja, vi, eller JAG (superbetonar JAAAAG) har varit i Grekland"


hahahaha. Längtar redan till nästa gång vi ses=) Hahaha. Och jag frågade INTE om min gamla pärla. Det mest lustiga är att de man jobbar med vet vem han är eftersom de reagerat på hans utseende (så det är alltså inte från mig kodnamnet kommer. hahah)

Alkostopp hos polisen

Körde hem från jobbet i godan ro och vid Harnäskiosken stod farbror och faster blå ute i gatan och signalerade rött så det var bara att svänga in och stanna.Klockan 23.35. Körde i mina nya brillor eftersom jag vill känna på dem och även bli van. Följande samtal är inte konstruerat utan helt och riktigt sant vad som hände:

Faster Blå: "Hej hej, kan jag få se ditt körkort"
Liza: "Hejhej, jodå, måste bara tända lampan så jag ser nåt"
(Under tiden går FB och lyser med ficklampan på bilen och kollar regnummer. Jag hinner tänka Fan fan fan över att jag inte satt på skattemärket)
FB: "Har du hittat körkortet?"
L: "Japp" (bara väntar på kommentar om skattemärke)
FB: "Och nu ska du få blåsa, har du fått gjort det förr?"
L: Jarå, jag vet hur man gör"
FB sträcker fram maskinen.
L: "Asså jag lär ta av mig glasögonen. Det är första dagen med dem och jag ser inget"
FB: "Ja, då får du ta av dig dem, men det vore ju bra om du såg i trafiken när du kör"
L blåser.
FB sätter på sig en viktig min och jag börjar känna att det är lika spännande som en deckarfilm.
Maskinen står 0.0.
FB: "Ja, du var nykter och kan fortsätta åka. "
L: "Vilken tur, för jag har ju jobbat"

Och sen önskade vi varandra en fortsatt trevlig kväll.
Funderar på att ta en sväng till och få blåsa ytterligare.

hahaha

Det där med ord

Asså... bra där... det har ju jag sagt länge. Så jag måste ha blivit Västanåstekare utan att ha vetat om det. Kanske till och med trendsättare. Eller nej... kommer ju från Strand när jag tänker efter och han är ju och klänger i ställningar i El Stockholmo. Å andra sidan är inte Strand nån Stureplanare.

Och apropå Strand. Fick minsann nya numret igår så efterlysningen kommer att utebli. Ska terra honom på hans semester, hade tre veckor kvar. Och jag jobbar ju som ett as i iaf 2 så terrorn kommer att bli kort.

Nä. Duschen och sen Synsam och sen jobb.

Schooo mannen!

Sista tiden som ointelligent

Jopp. För snart ska jag hämta glajjorna (kan det vara ett stekarord?) och bli supersmart. Hoppas bara att Synsam har fått hem dem.

Legat ute på gräsmattan, klippt klor på snuppesnos och nu ska jag ut och ligga ett tag till innan jag duschar av mig gräsdoften och far in till stan för att arbeta och hämta brills (nytt stekarord?).

Mamma har dratt ihop släkt så det blir en dagskryss på åländska farvatten. Jag ska dricka nyttiga drinkar om jag följer med.

Da dunk, tömning och nyttiga drinkar

Haha ja... hemma på kära lilla Västanån efter en omtumlande helg i ööö Bergslagen?? Geokunskaper är inte på topp.

Fredag: åkte ny bil med ny bensin och nybrända skivor till Nora. Stannade i Örebro och gjorde ett impulsköp på en gps. Så nu hittar jag hem ;) Till Norafamily, da dunk fram och sen god mat och mycket snack. Kvart i fem sa vi tack och godnatt. Sofia hade hittat ett uttryck som hon efter x antal glas vin inledde varje mening med "Det roliga är..." Haha.


Lördag: Skulle ligga ute och bränna lite men var så in i skogens varmt så det bidde dåligt med det där. Åkte in till Örebro med bössön (sådär låter det om man bor i Karlskoga typ) och satte oss på Harrys. Jag tog en drink. Sen en drink till "Jag vill ha en sån som hon haft (pekandes på en kvinna)". Sen kunde jag inte uttala namnet men det behövdes inte. På Harrys införde vi även kodord: Båstad och Stockholm. Alltså såna som trodde de var stekare (ska nog läsa den där stekarskolan) och såna vi trodde var gay och skulle vara på Pridefestivalen. Räkkryss (trång å så men rätt okej iaf). Jag var övertygad om att det var Björn.... och så frågade jag om Dan ville ha en tömning. Tänk att ni jämt ska märka mina ord :) Sen kom vi iland och då blevd et en parkbänk i Örebro. Jag har kommit underfund med att det verkar lätt att få vänner om man skulle vilja bli a-lagare. Kom ju fram tre stycken mer eller mindre suspekta personer och bjöd på dricka.

Sen drog Karlskogingarna hem och jag och Fia gick på Harrys istället där jag fortsatte med mina nyttiga drinkar (haha, men det känns ju så) och jag lärde Fia Kluckens och mitt uttryck när det gällde folk man inte orkade ens säga nåt om "Idiot" (med en spec betoning). Säger lixom allt. Nån töntig vimmelfotograf var där oxå men han kom inte ens fram till vårt bord (okej, vi skulle ju dissa honom men är ju svårt när man inte ens får chansen). Messade med gamle grannen och nu ska jag få följa med på IronMaiden nästa gång. Försökte även få kontakt med Strand men han lär jag allvarligt skicka ut en efterlysning på .

Sen gick vi till bussen och där fick vi sällskap av en annan väl bekant Norabo. Numera tror jag även att herr Nybloggare är välkänd även i Örebro. Eller var det där vardagsmat? Jag säger som kanadagässen "Uh" och "Öh". ...

Hem. Fyllde på med mat i magen. Sussiluss efter att ha försökt jaga en bautaspindel. Utan resultat. Spindeln försvann ovanför skallen. Uh.

Vaknade av att nån slickade mig i ansiktet. Det var inte Fia. Det var Diva och sen sjöng lilltösa så det blev lite Nickolodeon innan morgon(förmiddag,lunch)kaffet intogs. Ut på altanen. Surr med karln i huset (jag vill oxå ha en bastu ;) hahaa) och sen kom Sleeping Beuaty upp. Jag badade i poolen och försökte få boobsen att vara kvar i bikinin. Diskuterade bröststorlek angående en fråga i Aftonbladet. (Haha, apropå det... efter en drink kommit in på bordet på kryssningen (jag säger kryssning) igår och hade enbart två ynka isbitar i sig utbrast jag "Bartendern har inte läst aftonbladet". Björn utan B skrattade och tyckte nóg vi var rätt skojiga där). Diva jagade en groda som var typ av samma storlek som min nattspindel och när den kom upp på altanen skrek jag.Modig jägare som man är.

Sen lunch (lovade Althea att inte ta konstig ost på) och sen badade hon och jag och boobsen. Åska, regn och altan med myspys och sen begav jag mig hemåt. Nya leksaken funkade bra och jag kom hem på en ny bästatid.

Tack för denna gång, vi ses snart igen=) Och välkommen till frysfacket...


I love Nero

Varför har jag inte installerat det på denna dator? Svisch svisch säger det bara och det blir klart. Har nämligen laddat inför min resa idag. Hihi. Nya bilen med ACC och så .... E-TYPE =) Hahahaha. Men har även fixat Kokosnöten så Klucken och jag kan lära oss den till nästa trubadur ;)

Helgen och kommande bravader

Idag ska jag till darling i Nora, men först fixa naglarna så jag kan rivas ordentligt=)

Ikväll blir det väl att sitta och snurra ett tag kan jag tänka mig, imorgon är det Örebro och sen hemfärd söndag.

Roligast idag är att jag fått inbjudan till klassfest=) Hahaha. Med betald biljett/bensin och allt. Inte illa pinkat! Men nån annan gång... hahaha...

Slutsats: nåt bra måste jag ha gjort under min lärarkarriär...

Ny dag

Hahaha just ja, det var första gången jag skrev förnamn och hängde ut dig kära Noratös. Var nog Bard som fick mig lite ur balans. Du skulle sett honom dansa igår, iförd sina kortbyxor...

Nu har jag duschat. Jiho. Skulle vilja sova nån timme till men jobbet kallar... Kom på att jag skulle ha bokat frisstid men det har jag minsann glömt bort=)

Groupieidé som bojkottats

Skickade sms till Sofia idag. Hon tyckte mest jag var äcklig. Kollade nämligen på BWO och vi har ju våra interna sjuka perversa tankar om olika folk -  och jag har Alexander Bard. Så jag diktade ihop ett om att jag skulle spara ut Bard-skägg därnere och färga det rött och på det sättet få bli groupie. Verkar som om det bara var jag som tyckte det var en bra idé=)

Kusse och jag churchade idag. Sen hittade vi på Kerstin och kollade på BWO med henne.
Nu hemma med Maxmage (Churchmage)

Imorgon 8-18. Synsam??

Why, oh why?

Klart konstaterat: jag är ingen morgonmänniska och jag är ingen människa som kan somna i tid heller. Så nu är det bara att fara in till stan för att jobba 8-16, sen hem till kusse och äta där. Senare på kvällen ska vi ner på stan och lyssna på gratis BWO=)

Kanske senare...

Tisdagsplaner

Hej hå hej hå... ska till Uppsala med omnejd i form av besök på vapenaffären Svante Nilsson och innan det Fullerö.

Findus är bra rolig. Han har fått ett eget rum och ligger bara och myser i soffan. Grannkatten is the shit.

Och Dreva och Kaiza har charmat på morgonen. Tydligen. Kaiza kan ju numera hoppa upp på lådan så Dreva har därmed ingen plats som bara är hennes. Och i morse hade mamma pratat med Katta vid hundgårdarna. Dreva stod och var lugn som bara Dreva kan, men då kom Kaiza och hoppade över hennes rygg. Eller - hon hade hoppat över med framtassarna och magen men fastnat med bakbenen. Så hade hon typ sparkat för att komma vidare och Dreva hade bara stått lugnt kvar. Dreva is the real shit, coolast i byn=) Kaiza är verkligen en glad hund, tror hon fått alla här att le med sin spontanitet. Kaiza is the next real shit=)

Hemgångskontroll

Första gången jag (och Hanna) varit med om nåt sånt. Fast vi skrattade mest. Det var ju trots allt den lille gullige butikskontrollanten. Så där kom jag med min hink (halva priset som Johanna tipsade om), Festis och choklad. Åsså viftade jag med kvittot. Sen var det koll i väskan. Och då säger jag bara : har ni tittat i en tjejs handväska nångång? Vad har man inte? Så min kommentar blev : "Ja, asså, det kanske ser konstigt ut, men det här är en RedBull som blev kvar sen i lördags. Ska man in till stan tar man ju en Trocaderoflaska som inte är Trocadero och några burkar RedBull. Tyvärr hade vi mer RedBull än Troca denna gång så den är kvar." Har jag inte blivit idiotförklarad innan så blev jag nog det nu. Haha. Sen pratade vi om den hemlöse som varit inne idag och fnyst åt kontrollanten som kom inspringandes när han såg den där mannen.

Hanna och jag pratade sen innan jag åkte hem. Asså, hur ska man kunna bevisa att saker inte är stulna om man har med det hemifrån? Man springer ju inte omkring med alla möjliga kvitton. Och vad är det som säger att man inte stulit en vara även om man har ett kvitto från en annan affär? Samma det där med mat. Det har jag frågat förr men inte fått nåt bra svar på än av nån. Lek med tanken att jag tar med mig en Billys panpizza till jobbet för att äta (skulle ju inte vara så konstigt om man har en sån i frysen hemma menar jag) och så sitter man och äter och får en sån personalrumskontroll. Hur ska jag kunna styrka att panpizzan är hemifrån? Måste jag lägga den i matlåda innan jag kan ta med den?

Var iaf lite kul att vara med om en sån. Trodde nästan inte att de existerade.

Nu? Intagit Festis och choklad. Red Bullen får ligga kvar i väskan till nästa gång=)

Bestämt och beställt

Jopp. Glasögonen fixade. Ska hämtas nästa måndag. Hade trott jag kunde lekt intelligent i Nora i helgen men det får bli nån annan gång=) Och billigt blev det... eller... inte riktigt lika dyrt som jag trott. Det är ju bra iaf...

Kusse och jag

Har plöjt tre filmer och gjort ett försök att göra Church-mat. Hihi.

Nu är iaf lägenheten rensad igen, gick oväntat fort faktiskt. Imorgon ska jag diska av efter vår lilla matorgie idag.

Soffan=)

Det här med att välja glasögon

Det är en djungel. Helt otroligt. I fredags var jag ju in till Synsam innan jobbet och gjorde en undersökning. Fick frågan om hur jag tyckte att jag såg och jag svarade som det var: att jag ser bra, men ibland blir det suddigt och jag får ont i ögonen - att det känns som om man är nyvaken och har en dimma i ögonen innan man gnussat undan nattsömnen. Optikern skrattade men han förstod exakt vad jag menade och innan han började med sin  maskin så tittade han mig djupt in i ögonen och sa: "Jag ser redan nu att dina ögon är överansträngda".

Sen var det undersökning som gick på ett huj. Att läsa de där raderna har aldrig förr varit något problem för mig, men nu fick jag superkoncentrera mig och det gick sådär med resultatet. Efter 5 minuter reste jag mitt arsel från stolen och vi traskade ut i butiken. För jodå, jag hade full koll på hur jag såg och han undrade bara hur jag ville göra i framtiden - köra på som nu eller få hjälp av glasögon. Svaret blev glasögon. Asså såna som jag bestämmer själv när jag ska ha, eller rättare sagt - mina ögon bestämmer när de vill ha hjälp. Felet var ett litet brytningsfel i höger öga så vänster+höger samarbetar inte så bra förklarade han.

Jag fick ta hem 4 bågar. Då hade jag provat säkert 20. En del var skrattretande. En del var hmm. En del var helt okej. Så nu har jag trackat folk med att titta på mina bågar. Jag har haft ett par som favorit och alla (nästan alla...minus mamma och Klara) hade de som favorit oxå. Men sen började Bertil och pappa att ändra sig. Asså pappa hade 2 bågar som tänkbara. Bertil hade par 2 som favorit. Jag tänkte iaf hålla fast vid par 1. Men så idag.... står jag och provar glasögonen. Är ju i valet och kvalet mellan 1 och 2. Men ju mer jag provade desto mer kände jag att jag drogs åt par 2.  Så nu har jag bytt favvopar. Och imorgon ska jag lämna besked. Om jag ska ha nåt par eller göra om samma procedur med nya bågar.

Jag är mest anti priset... men vill man vara fin så får plånboken lida pin.
Par 1 - MaxMara
Par 2 - Marc Jacobs
Par 3 - Sand
Par 4 - Vendela

Och blir det 2an så  får jag väl lov att skaffa en handväska från MJ oxå... =)

Ett bevis på att jag gjort något rätt

Jag känner mig hedrad över förtroendet, och jag kommer att följa dig vart det än leder. Tack killen!

Nu dusch, sen lunch med släkt, sen kommer Klara och det blir utepartaj. Hejhåhejhå.

Full agenda

Suck säger jag bara. Och i chock är jag. Får väl säga grattis, men nu börjar det bli lite vääääl mycket=)

En dyr kompis

Jopp. Jag har en vän som kostar mig ruggigt mycket. Min plånbok skriker efter att vi umgåtts. Fast vad gör det om plånboken är tom men jag är hel? =)

Tack Klucken för att du impulshandlar med mig. Utan dig skulle min garderob aldrig fyllas på. Puss=)

Och Kusse och Adde har lånat Hondan och premiärar dragkroken. Själv ska jag ta moppen ner till stugan, hjälpa till lite (eller bara lösa korsord med Roger) och sen hem till Klara för att käka.

Imorgon jobb. Då kanske jag får nåt gjort iaf...

En ny ledig dag

Igår var det Church. Jag tog nåt annat från menyn. Det gjorde inte kusse. Jag ska testa ytterligare nåt nytt nästa gång, för tja... jag var inte riktigt nöjd med det jag tog.

Sen var vi på Nordman, Gratis. Det var väl helt okej. Har tydligen fått fyra stjärnor i tidningen,. Så okej var det inte.

Kusse och jag har bestämt en ny dejt denna vecka. Söndag närmare bestämt. Då ska vi laga mat hemma hos mig. Ett försök att slå Church Street fast utan dollarchips=)

Klucken har haft massdöd i natt. Ska försöka leka med henne idag.

Funderar skarpt på att åka in och göra en synundersökning. Har skjutit upp det tillräckligt länge nu...

Kussetajm igen

Jopp. Idag har vi kört skräp och garvat. Sen var vi ner och luncjade med Roger och jag ska ingå i hans korsordsklubb. Nu snart dusch och sen in till stan igen. Hejhåhejhå, bilen får gå=)

Och apropå bil... jag såg min älskade golf idag! Knäppte kort och mms´ade Klucken att min gamla kärlek var på gatan. Hihi.

En fördel trots allt

Det här med att min tele inte e som den ska... Jag har kommit på en fördel där... Nuförtiden stänger jag lixom av den på kvällen, bara för att jag har nån sjuk idé om att den återhämtar sig bättre... Det innebär att jag inte heller behöver väckas av sena/tidiga telefonaktiviteter. Jag har hittat något positivt i skiten trots allt.

Idag har jag en lista att göra. Funkar bättre så. Är bara så.

Och jag är fortfarande mätt... men ikväll blir det Church. Ännu mättare kan jag bara säga=) Funderar starkt på att ta nåt annat på menyn än kycklingen med smält ost.  Fast det sa jag sist med Klucken också och det vet vi ju hur det blev med det=)

http://churchstreetsaloon.se/start.html (Smygreklam) =)

Kussedejt all day long

Jopp. Så först hälsning till Cicci: såg ditt meddelande först nu=/ Telefonen e inte som den ska heller så e inte lätt att nå mig där. Trist att du åker redan imorgon, och trist att jag som alltid är uppbokad på annat! Men next time sweetie=)


iaf. Kusse och jag träffades här vid 10 och flyttade ut alla möbler från lekstugan in i verkstaden. Tjejer kan. Trots att det var tungt. En timme tog workouten. Tänkte rensa ut en massa skit men ingen idé när det inte är ens egna pinaler. Men men... ska inte säga allt jag tänker... För om jag säger allt jag tänker är jag bara en sur bitch, fast det vet jag ju att jag är ändå...

Sen duschade jag och in till stan. Åt räkor med massor av vitlök, kollade film, käkade smulpaj och sen ner på SF för att kolla på bio. Idag var det Mamma Mia. Vi sänkte medelåldern.

Jag är kär. I Stellan. Och Mr Darcy. Och Bond.

Roligast på bion var när tanten på raden framför oss tappade sina popcorn i knät på gubben som satt på platsen bredvid och som var i ett annat sällskap. Näst roligast var när Sandra hällde ut vatten på sig själv. Och nu har vi bestämt oss för maaaaassor av filmer att gå på. Hon går på Narnia med mig och jag går på Arkiv X för henne. Kommentar "Men tänk om jag blir lika frälst i Narnia som jag blev i Arn?" Hahahaha.

Sen släppte jag av Sandra. Och vi blev irriterade på en kille som vägrade flytta sig så jag var tvungen att backa.

Imorrn är det kussedejt igen. Då är det Church street och sen Nordman. Gratis.

På torsdag skulle Adde och Sandra ner till stugan och jobba och hjälpa till. Får se om jag är ledig, drar ner dit då tror jag och drar mitt strå till stacken (ytterligare ett). Och nu ska jag sluta tänka på det där för att hålla kvar mitt lilla glada sinne. I och för sig behövs det klyvas mer ved och staplas också så det kan komma ner till stugan, så får se vad det blir för aktivitet.

Nej. Nu soffa. Fortfarande tvärmätt på räkorna.

Pisstelefon

Fattar inte. Ibland funkar den men mesta delen inte. Suck. Och inte vet jag vart jag gjort av pappren som alltid...

Morgondagen planerad

Kusse och jag ska dejta två dagar i rad. Imorgon blir det räkor, vitlök, film hemma och sen Mamma mia. På onsdag blir det Church (tror vi) och sommarkväll i Gävle.

Hej hå hej hå.

Och ikväll jobb.

Vedklyvning igen

Efter att pappa och jag käkat lunch vilade vi oss lite. Han har bilat hål i väggen idag för nya pumpen. Jag har legat på balkongen med små hejarop. Iaf. Sen gick vi ut och klöv ved. Det är kul efteråt när man ser resultat i form hur hög stapeln blivit. Lade av och skulle gå, så kollade vi upp mot skyn. Hej hå hej hå. Svartlila. Så nu bara väntar jag in ovädret.

Under tiden jag sitter och väntar på störtskurarna och åskan så var jag bara tvungen att lyssna på Bon Jovi. Tack girlie!! Måste erkänna att jag berättade om penisanekdoten ute på vedbacken för pappa och Katta. Båda skrattade gott och Katta tyckte det var extra kul att man vid sån ung ålder visste vad man ville ha. Så nu skulle hon fråga Conny om hon kunde få knäppa kort på hans, åsså skulle hon fråga om den var rosa och lika stor som termos=) Hahaha. Så anekdoten har roat fler. <3

Vän-liga tankar

Har slagit mig de senaste dagarna. Att det här med vänner är ruggigt komplicerat. Jag ids inte ens fortsätta mina tankar här öppet på bloggen, med risk för att bli ovän-liga tankar. Men okej, jag kan inte låta bli.

Det finns en person som vägrat ge upp, och det är jag tacksam för. En person som visat omtanke och uppriktig oro. Okej. Jag kanske ska säga två (den andra gjorde ju även nåt i praktiken). Skit samma. Men 2 personer... av hur många? Återigen hamnar jag i ett läge som jag varit i tidigare. Det läget är helt enkelt: bete mig på samma sätt tillbaka. Fast i slutändan vet jag att jag inte gör det. Att jag kommer att finnas där iallafall, lyssna, trösta och förstå. Det jävliga är just att när jag behöver någon, bli hörd, bli tröstad och bli förstådd så finns inte alla där. Det är det som gör mig så pissed. På riktigt.

Och nu kommer jag få förklaringar till detta, men snälla - bespara mig. Det är inget synd om mig egentligen. Fattar väl jag också. För mina problem är aldrig lika hemska som andras. Jag klarar mig alltid och är ju så redig att jag fixar allt själv. För det vet ju alla att jag inte vill ta plats eller sno dyrbar tid för andra. Så det är bara att gaska upp mig och fortsätta som om inget hänt. Och inget hände ju... egentligen....

Dagens martyr...

Så en hälsning till två av dem som jag vet finns där.
1. Tack för anekdoten om penisutseende. Det gjorde min kväll mer leende än annars. Och tack för att du verkligen brytt dig. Love U!

2. Tack för visselpipan och det praktiska försöket. Och för kvällen som var så trevlig så att vi bestämde oss för att göra om det. Hoppas du haft det bra i söder...

Balkongbio

Jopp. Har legat i solstolen och kollat på film på bärbara ute på balkongen. Nackdelen är att det är svårt att se skärmen i solen, men men... man kan inte få allt i livet.

Kroppstatus: blåmärken har nu fått den där fina lila färgen. Knät är dubbelt så stort som det andra. Sårskorpor är svåra att pilla av, men när man lyckas bldöer det fint.

Nu? Dax för en till film tror jag...

Och betyg på den förra... jag är inte lika impad som de andra varit. Men det är väl nåt fel på mig. =)

En stel lördag

Igår slocknade jag i soffan, vaknade halv sex och sen sov jag till halv nio i sängen. Käkade frulle, sen ner  till pappa. Vi åkte runt skogen. Hem. Klöv ved, fast det gick dåligt. Har ingen kraft i kroppen och jag är stel. Tänkte att det skulle bli bättre av att röra på sig. Katta kom och skulle iväg och jobba. Följde med henne och plockade död fisk. Sen hem, lunch. Ut med Katta, pojkarna och båda tjejerna. Herregud vilket kaos av hundar=) Sen satt vi och surrade vid hemkomst. Spöregn och jag gick in till mina girliesar för att dra in täcket. Satt och gosade med dem under åskvädret. Kaiza snyltade godis ur byxfickan. Dreva låg inne i kuren och sen kom Kaiza och la sig i mitt knä. Haha. 

In. Somnade. Vaknade. Ner till pappa (som hade besök av hertigen...Findus...) Sen hämtade pappa pizza medan jag gick och släppte in Molly (som inte gått ut sen dess). Glott lite på tv och nu uppe hos mig för att vila vidare. 

Såg i spegeln idag en helbild över mina ben. Jag säger bara Herregud. 

 

Elak kisse

Ungefär den reaktionen jag fått idag angående hur jag ser ut. För de flesta har jag bara sagt "Kanske det", för ett fåtal har jag berättat vad som hänt. Kan inte rå för det, men jag skäms...

Och jag är ledsen att jag inte fixade en Noravistelse..

Och telefonen har k*kat ur igen.

Men jag klarade en arbetsdag. Fastän mamma fick väcka mig i morse eftersom telen inte plingat till. Och natten? Mardrömmar. Och de slutade inte på samma sätt som verkligheten. När mamma kom upp imorse så berättade hon att hennes första tanke när hon hörde en gladare röst var Barnen från Frostmofjället. Fast i filmen var det inte Kaiza utan Gullspira....

Kroppstatus: som att ha gått en match mot en proffsboxare och fått fett med stryk. Hela kroppen ömmar. Jag är blå. Jag är sårskorpig. Jag är inte i balans.

Idag grilla med pappa och sen film. Imorgon: dra täcket över huvudet och vänta in bättre tider.

Alkolösaren

Klara och jag tog Upptåget till stan. Käkade church, cider på Berggrenska och drink på Söderhielmska. Sen buss hem. Mamma och pappa hämtade i Skutskär. En mycket trevlig tjejkväll som givetvis handlat en hel del om dagens bravader. Efter att ha suttit på Church kunde jag knappt gå. Det gör fortfarande ont och jag pendlar från lycklig till tillbakaseende.

Mest impad av pappa idag som visste exakt vart jag varit och hämtade båda kängorna. Så nu är de tvättade.

Kaiza hade varit mycket dämpad på eftermiddagen, tacka fan för det efter den här upplevelsen. Mitt lilla hjärtegull.

En av två världens bästa

Kaiza, min nya skatt. Dreva är ju redan min lilla juvel, men idag (av förklarliga skäl) finns hon inte med på bild. Men nästa gång. Och ja. Kameran lever igen.







Panik, tårar och ett lyckligt slut

Just nu tror jag inte att jag ens orkar dra allt. Sitter med en starköl och försöker lugna ner mig. Kan sammanfatta det såhär iaf: kamera död, telefon död, båda skogskängorna borta. Hela jag ömmar och så här mycket tårar har jag inte fällt på evigheter. Paniken har lagt sig, men det återkommer lite då och då. Har slagit upp ena ärret på knät och har ont i hela kroppen. Rispor, blodig och skitig. 

Jag återkommer när jag är mer människa igen. 
Noratösen (om du läser det här): kan inte kontakta dig eftersom mobilen är död. Jag försöker under kvällen. Men iaf, som läget just nu är vet jag inte om jag kommer i helgen. Får jag bara lugna ner mig så kanske. Men jag återkommer... 

En sak är iaf säker (och nu faller tårarna igen) och det är att Kaiza är en alldeles underbar voffe som slickar bort tårarna från lillmattes kinder. Lilla vännen min, och det gick ju bra att åka bil. Och Drevus som var så glad som bara Dreva kan när vi kom hem. 

Och tack mamma. Och pappa. Och Klara. Jag vet Klucken, nån gång kommer jag att kunna skratta åt allt, men just nu är det lite svårt. 

Älskar er, fastän jag aldrig säger det...  

Good morning sunshine

Ny dag, ledig. Kan knappt förstå det själv=) Undrar vad jag ska göra. Solen lyser nu iaf, så kanske balkong äntligen?

Jobbflirt

haha. Under tiden jag och Maelona plockade läsk idag surrade vi om pojkar. Så nu var hennes briljanta idé att jag ska fixa dejt på jobbet. Hahaha. Jag försökte förklara att jag hade kanelbullen men hon gillade inte riktigt mitt kap=)

Dagens ris och ros

Dagens ris: Till mig själv som är så jävla snål att jag rotar i soporna för 7 burkar

Dagens ros: Till mig själv som är så ekonomisk att jag rotar i soporna för 7 burkar

Snåla jag

Fy för mig själv. Idag har jag sjunkit så lågt att jag tog upp pantburkar från soporna på affären. Är ju såna PowerKing som är svåra att få maskinen att ta, men med rätt knyck så fixar man det. Jag blev tre och femtio rikare för att jag gjorde detta lågvattensmärke.

Sen fortsatte jag i samma anda och köpte kaffe på halva priset, rabattvaror såsom ostschnitzlar, passionsfrukt och halloumiost.

När jag kom hem skämdes jag nästan för mitt snåla beteende.

Roligast idag Direktörn. Han skulle gissa vad bilen drog, åsså gissar han på typ 2 liter per mil. Jag svarade att den drog 0,86. "Vad är du för jävla pensionär?Gasar du inget?"  Tack Oskar. Hahaha.

Den försvann

Solen. Hallå?? Nä. Åker ner och pantar och lämnar småpengar istället...

Att hitta rätt försäkringsbolag

Jaha. Så har jag ringt till fyra försäkringsbolag. Bara för att kolla vad det ska kosta att försäkra bilen. Det första samtalet var också det som blev billigast. Och det är det bolag som jag redan har på Seat (hade) och moped. Det slog mig när jag ringde runt hur pressade de verkar vara att sälja en försäkring. Fick två direktnummer till två av killarna bara för att kunna ringa dem personligen. Sorry guys, jag står kvar där jag  nu befinner mig. Efter tre månader utgår nämligen min försäkring som jag fick från Bilmetro (läs köpa till ett bra pris) och det företag som jag står hos ska skicka ut papper i mitten av augusti typ. Jaha, sa jag, då behöver jag alltså inte ringa er om jag inte ska ha kvar försäkringen. Men jodå, han ville minsann att jag skulle ringa.

Nä. Nu ska jag åka ut dessa tre månader till ett bra pris och sen ska jag ta det bästa alternativet, och jag tror till och med det trevligaste per telefon.

Balkongdax

Idag ska jag ligga på balkongen. Är bara så. Solen lyser och jag ska vila inför eftermiddagens jobb. Kan inte bli bättre än att ligga och läsa i solstolen=)

Nattliga tankar

Varför tänker jag bäst på natten? Fast just nu vill jag inte tänka. Från att ha varit så positiv en grej så känner jag nu inte alls samma geist. Fan.

Fotsvamp

Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp

Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp

Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp

Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp

Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp

Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp

Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp

Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp

Nu vore det väl fan om det inte mitt test ska funka!

Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp

Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp

Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp

Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp Fotsvamp


Rolig reklam

Ja, ni kanske kommer ihåg mitt försök med ordet analplugg. Det lixom sket sig. Men idag, när jag tjatat om golfswing... vad får jag då? Jo, att göra swingerstest och kolla vad jag tänker på när jag hör ordet trekant. Vad är det för fel på reklamen på bloggen??? Ska bara därför skriva ett testinlägg igen om fotsvamp. Bara för att se om det finns medel som kommer som reklam=)

Thailändskt gift

Haft myggmedel på mig i skogen idag. Jag har inte fått en mygga som suttit på mig men däremot har de surrat runt skallen. Sen lyckades jag med konststycket att spruta (jaa, myggmedel på sprutburk) det thailändska myggmedlet på läpparna. Det har resulterat i att jag varit bortdomnad i muntrakten den senaste timmen. Känner att jag börjar få tillbaka lite känsel i och med att det sticker i dem för tillfället. Inte smakar det gott heller eftersom jag inte kan låta bli att slicka mig om läpparna.

Jag ska nog sluta köpa "medicin" när jag är i Thailand...

Missarna

Vi har det tätt med katter hemma. Fast hos oss existerar bara en. Och det är Findus. Det är liksom katternas katt. Hertigen av Västanå. Åsså kommer ju Molly, Smulan och Kotten på en delad andraplats. Och efter det alla andra katter runt om. Men Findus är liksom the shit.

Ibland (ofta) kommer han in till oss för att njuta av vår gästfrihet. Då får han stå ut med att bli fotad. Findus är typ den största katt jag nånsin sett. Han har kattpondus. =)

 
Findus på matbordet
 
Findus myser
 
Findus på köksmattan

Findus slaskar sardin i tomatsås

Smulan på klätteräventyr
 
Smulan spanar utsikt

Smulan kastar ankare

En ganska rolig tjej

Haha. Pratar givetvis om min favoritperson på denna jord. Mig själv. =) Just nu har jag kommit på att jag har världens bästa musik på datan så nu sitter jag och diggar den skithögt på högtalarna. What is it? Ja, så sjunger han nu.... Dr Alban. I löööööv Dr Alban. Ska ta och sätta på en skiva med bara Alban på. No more wicked people, what is left? One love...  Klassiker ffs! Bara att leta upp No coke oxå. Min Albanfavvo all time.

Dagens ris och ros

Veeet, har varit dålig att uppdatera den:

Dagens ris: Till min golfswing som inte är som den borde. Tappar man så snabbt =/

Dagens ros: Till min älskade nya bil som inte alls slukar så mycket bensin som jag trodde.

En dags aktiviteter

Ami kom hit, sen tog vi min bil till golfen och slog en och en halv hink var. Dagens ord var utan konkurrens: OJ.

Sen in till stan och käkade kebab. Mums. Fast vi gick in och käkade, var lite kallt. Och precis när maten kom ut slaskade jag sallad med sås på tröjan så jag käkade upp det och pizzeriakillen bara log. Efter en och en halv timmes chitchat så drog vi iväg och tankade bilen. Och jag är sååå lycklig. Vet ni vad den drar? Hihihoho. 0,86l / mil. Hade räknat med minst en liter. Fasen, Seaten låg ju på typ 0.78l / mil. Var tvungen att ringa pappa och fråga vad hans bil drog, men fick bara ett grymtande till svar.

Sen ner på stan, in på Mackedonk där Ami tog en milkshake efter mycket velande (fegis... hihi) och jag en McFlurry med Ahlgrens bilar. Ut på torget och gliste på folk. Och sen hem. Till toa. Och nu är jag tömd. Helt fascinerande egentligen vad lite onyttig mat kan göra för underverk med magsystemet mitt=)

Har tvättat jobbkläderna, det får räcka med arbete idag. Ska nog ta och kolla in bag-in-boxen idag och sen imorrn är det jobb igen. Latööör.

Säkerhetsdosor

Asså. Jag blir inte klok. Böt batteri nyss i min bankdosa. Jahapp. Och nu fattas det bitar av siffrorna. Jippie. Så nu får jag väl åka ner till banken och byta dosa helt och hållet. IGEN. Jag har ju ffs köpt ett batteri för 30 pix, jag är en sniken person så ska nog plocka ut batteriet =) Eller vad är det för fel?? Suck. Fast å andra sidan kan jag pass apå att tömma min resburk. Alltid nåt. Slår två flugor i en smäll. Eller som min gamle filosofilärare Curt sa på Vasa: "Göra två flugor på smällen".

Vilka tider... Träffade Hillman förförra veckan utanför Hemköp i Skutskär. Han fattade inte heller att det är 10 år sen vi satt på lastbilsflaket och skrek hur jävla bra vi var. (Är). Amazing. ..

Nej. Dusch. =)

Lediga planer

Idag är jag ledig. Igår ringde jag och bokade aktiviteter. Ami kommer hit vid tio och sen drar vi upp till golfen och slår lite bollar. Idag är det fint väder dessutom. Kanske lunch utomhus?

Ska iaf tvätta jobbkläderna oxå. Jiho.

Sussat gott men kommer som alltid i säng för sent. Jag är usel på det sättet. Nä, in i duschen...

Vad är det för föräldrar?

Lång story kort. Vi har en kille, kanske 8-9-års-åldern som kommer in säkert 10 gånger om dagen, minst, på jobbet. Han cyklar och är alltid klädd i halvsunkig t-shirt och ett par avklippta mysbyxor. Flera gånger har vi pratat om denna krabat, eftersom det blir lite drygt att ha honom där. Och vi har alltid hamnat hos föräldrarna till slut.

Idag stängde jag och Johanna. Vi gick ut och hon gluttade på min bil. Så hör vi: "Hallå!" och vem kommer på cykel om inte denna lilla kille. Vi frågade vad han gjorde ute så sent, nästan halv tolv och svaret var att han skulle vänta på en kompis och sen cykla ner på stan för att stajla. Dumma som vi är frågade vi varför han skulle stajla. Svaret var att det var ju nu som buset var ute. Jag försökte få till det att alla snygga brudar var ute men det örat lyssnade han inte på. Sen ville han visa för oss att han kunde cykla nån meter på bakhjulet.

Jag körde Johanna till korsningen. Det är 150 meter. Bara för att vi skulle komma därifrån. Och vi tycker synd om honom.

Återigen hamnar jag på "Vad är det för föräldrar?" Funderar på att anmäla det nånstans men hur? Vet ju inte ens vad han heter mer än i förnamn, vet inget alls mer. Johanna berättade att han tiggt rå potatis av henne när hon jobbat förr en dag. Asså, hon skulle slänga nån skruttpotatis och då var han där och frågade om han inte kunde få dem istället. Och när han handlar är det alltid typ godis som han möljer i sig. Får han ingen mat? Eller vad är det för konstigt?

Usch. Må hända att han är lite smådryg. Men ett barn ska inte vara ute så sent och cykla. Det är bara inte rätt.

Kedjemail som gick in

Fick ett sånt kedjebrev idag på mailen. Igen. Och man skulle göra ett test och bla bla bla (been there, done that). Iaf. Det första var en önskning. Jag önskade att testet skulle ta slut. Så även fast det stog att man skulle skicka till minst fem personer så föll min önskan in. Det du...

Wejky pejky

Vaknar av att vara kissnödig. Och att ryggen ömmar. Tror att det är mitt egna tecken på att jag sovit för länge. Pisstråkigt väder och om fem timmar är det jobbdags. Herregud vilken kul dag =)

Fick två kuponger av Tessan igår från restauranghäftet. Nästa gång det kommer ut ska jag oxå inhandla ett. Så är det bara.

Nä. Moving forward to the sofa....


Ni får vad ni vill

Jag är en snäll person och lyssnar på mina vänner. Så Noratösen får numera bli F och Cissi mitt A & O. Iaf får ni blir det för stunden, för nästa gång kanske ni är ngt helt annat=)

Jag har förresten fått en ny ingrediens i min fruktsallad: lökar. Fast jag tror inte det blir så bra med banan=)

Min LF (LifeFriend, ni ser, förkortning även där) hörde av sig idag. Till och med messade. Att det var Very important. Så jag ringde upp på vägen hem från jobbet. Haha. Mina nycklar från Haren var hittade. Och nu pratar vi om nycklar innan dörrbytet. Haha. That´s why jag inte ger mina nycklar till folk. Inte om de hittar dem först tre år senare=)

One more night

Imorgon en ny jobbdag 16-23. Sen är den här sessionen över.
Veckan som var:
Må : 14-23
Ti: 16-23
On: 15-22
To : ledig
Fr: 16-23
Lö: 14-23
Sö: 14-23

Veckan som kommer:
Må: 16-23
Ti: ledig
On: 16-23
To: ledig
Fr: 7.30-16.30
Lö+Sö ledig

Jag ska sitta med bag-in-boxen hela jävla helgen. Bara för att ta igen allt jag missat=)


Det gick upp ett ljus

Mitt i natten. Då man tänker som bäst? Eller? Men efter att ha lagt ihop saker som kommit fram från olika personer så kan jag nu förstå vad det är som händer och sker. Jag är inte så dum trots allt. Alla neggosaker jag hört från person A om person B beror i stort på att person C och person B har råkat i onåd hos varandra och person A har en relation med person C. Herregud vad jag är smart. Har inte fattat varför person A varit så jädrans anti den senaste tiden men nu gick ljuset upp för mig.

Fast personligen hejar jag på person B... =)

Nu nattsömn. Imorgon jobb 14-23 men först dejta kusse kl 9.45. Det kommer bli en lååååång dag.

55 minuters promenad

Oh yes. I skogen, med foppisar och bara en hund. Tack och lov. Hade jag haft bägge vette fasen hur det hade gått. Dreva fick vara hemma och tugga på ett grisöra=) Sen kom jag hem och surrade med grannarna och sen drog jag till Äby för att köpa färsk strömming av Ola. Billigt!  Eller så har jag ingen koll.

Nu blir det nog balkong (balle, tihi nytt ord jag lärt mig) eller så blir det soffa. Oavsett vilket så blir det lunch oxå. Fördelen med att ha haft vänner på besök är att det finns/fanns smarrig mat att äta upp.

Är ju fint väder ute, hmm, fast satc säsong 3 är oxå fint. Jeje...

Dagens problem är  ju min firre. Som låg på sidan i morse. Såg lite skrumpen ut. Och nu simmar den glatt med alla andra igen. Weird.

Promenix

Nu SKA jag ut med voffsen. Eller en voff. Vi får se hur det där blir.

Igår var det bio med kusse men först lunch på Lam´s terass. Riktigt gott. Satt på uteserveringen. Sen var det Sex and the city. Som jag har längtat!

Jag är inte riktigt i form. Skulle oxå behöva fem barbröstade karlar på garageuppfarten ;)

Uteöl någon?

Perfekt väder. Perfekt tid. Perfekt lagom mycket folk. Perfekt sugen. Operfekta vänner. Av en eller anledning har samtliga tillfrågade vänner tackat nej till att glisa på folk under tiden man insveper en iskall öl. En del vänner har jag inte frågat av den anledningen att jag redan vet vad svaret blir. Jahapp. När jag för en gångs skull är ledig (only day in the week) så måste alla andra promt jobba kväll, jobba sju imorgon, vara i Sthlm etc.

Ska nog sätta mig på balkongen i skuggan och glo på bilar själv istället. Eller så sitter jag väl nykter och spar levern ett tag till.

Asså... jag veeeeet att ni inte kan, men ändå. Liiite synd om mig iaf... Nu när jag till och med ansträngde mig för att komma ut och träffa enorma människor...

Svisch sa klockan

Amazing. Satte på uppläsningen från Aftonbladet om Clark Olofsson, sussade gott snart=) Så nu har jag sovit i två timmar till. Bra planer för dagen sket sig direkt=)

Nu sen frulle och sen stan om ett tag...

Jag är ingen morgonmänniska

Sju skulle jag upp. Jag snoozade till halv åtta. Nu har jag iaf satt igång en tvättmaskin. Hundarna sussade så fint på uteplatsen så jag ska nog inte dra iväg med nån av dem. Tror jag. Eller så gör jag det så är det klart... fast tror det blir soffan och sussa lite mer själv=)

Den som lever får se....

Å andra sidan är jag ju hemma skaplig tid ikväll så då kan mna ju dra med sig mamma ut och på det viset slippa ha två hundar själv=)

På språng

Snoozade till tio idag igen, skulle precis lägga mig i soffan och käka frulle framför andra säsongen av SATC. Telefonen ringer. Klucken. Så nu blev det hopp in i duschen och dra iväg med henne istället. Bra att ha nån som "ärtchar" (hur stavar man det ordet???!!!) upp en.

Hade tänkt att åka bil med Kaiza men får bli en annan dag. E ledig imorrn så funderar på att kliva upp tidigt (slutar ju faktiskt 22 idag...) och dra iväg på morgonkvisten istället. Sen imorrn är det Lams terass med kusse och sen SATC-filmen 15.20. Mina dagar är fulltecknade känns det som=)

Nä. Kläder på.

Jobbkompisarnas senaste flirt

Hahaha, ja jag kan inte annat än skratta. Min, eller "min" bilförsäljare kom in idag igen. Surrade lite. Även om Seaten, som har fått en gubbe som intressent. Iaf. Efter han gått ut så kommer två stycken arbetskamrater till mig:
 "Vem var det där??",  
"Vad trevlig han var",
"Faaaan vad snygg han va"

Åsså berättade jag vem det var.
 "Ja men då fattar vi varför du köpte en bil".
 Och sen surrade vi vidare om vikten av att ha en snygg försäljare kontra en ful försäljare. Jag bävar för nästa gång bilhandlaren kommer in, då står väl personalen i klasar och slåss om vem som ska få betjäna.

Snooza på eftermiddagen

Jag har sovit till nu, kvart i tre. Helt amazing. I och för sig mer eller mindre eftersom jag cokså kolat film. Men ändå... nu in i duschen, sen jobbet.

Hade tänkt att åka bil med Kaiza, men får bli nån annan dag=)

En välbekant känsla

Har haft den länge nu men den blir bara starkare och starkare. Fanskap säger jag bara. Pratar givetvis om min visdomstand som börjar röra på sig igen. Asså. Jag borde veta att typ vartannat år är det dags, men jag trodde inte att tiden gått sååå fort. Det jävliga är att jag vet att denna inledande "smärta" är bara förstadiumet till nåt riktigt, riktigt vidrigt. Sist det begav sig var februari 2006. (Finns ett inlägg men jag vet inte hur man länkar för det funkar inte). Ni ser, jag har stenkoll på att det är vartannat år. Iaf. Den gången fick jag ju till och med åka akut med tanden. Åsså knaprade jag starkare medicin. Kan bara kallt konstatera att denna gång är en sån ullegullegång som bara betyder att tanden rör på sig och sen that´s it...

Nattfilm

Borde sova men kan inte. Är bara så. Var iaf in och lämnade nycklarna till Seaten idag, börjar känna slite sådär halvflört med bilhandlaren. Och sen var han in på Hemköp oxå. Haha, fast lite rolig är han allt.

Annars inget speciellt, jag verkar dra till mig konstigt folk. Fast det visste jag redan iofs. En stamkund, modell knark & sprit bytte kassa till och med eftersom hon "tycker om " mig. Så sa hon. "Jag tycker om dig". Och sen skrattade hon för allt jag sa. Innan det var en annan stammis inne och han skrattade bara åt mina försök till fjäskkomplimanger eftersom vi inte hade blommor hemma. Vi enades om att han skulle säga "Du är min lilla blomma" när han kom hem och överräcka choklad.

Ibland känns det som det flyter på och då funkar det faktiskt rätt bra...

Och nu? Jönsson. Nattinatt.

hits