Har man inte fickor får man lösa leversnac...

dsc_0215 (MMS)

Har man inte fickor får man lösa leversnacksproblemet på annat sätt. Glasögonfodral is the shit! // Einstein


Smärta mer ajaj och buhu buhu. Jopp. Min ...

Smärta mer ajaj och buhu buhu. Jopp. Min Michael Jackson-snok går in i en ny division. Jag har fått en finne mitt i vecket där det gör ont. Försökte med min onda och med min goda hand klämma sattyget. Tror jag lyckades men nu är snoken om möjligt ännu rödare. // Rudolf


Dagens i-landsproblem

Min näsa går snart av i äkta Michael Jackson- anda. Seriöst. Efter alla jävla snytningar och torka-snor-med-armen-händelser ömmar snoken så fort jag rör den. Jag tror fan att jag fått ett märke över den till och med. Buhu buhu.

Buhu buhu part 45609843

Trodde tumsingen var på bättringsvägen. Tatt av bandaget. Viftat. Greppat. Försökt funka normalt. Resultat? Nu är det aj aj aj igen. Bidde ett självhjälpsförsök och få på bandaget själv. Jag är inte bra på det. Men nu är det på plats. The Liza-way...
Buhu buhu buhu.

Ute i god tid... Pappa har precis lämnat i...

Ute i god tid... Pappa har precis lämnat in min snöslunga på service. Satan i gatan vad jag ska skotta i vinter.


Men var fan hamnar mina styckesindelningar...

Men var fan hamnar mina styckesindelningar??? Morr!


Världens bästa!

Det slog mig idag. Nu när jag är som ämligast och ligger med Niagarafallen i snoken. När jag känner mig mest värdelös och att jag inte gör nån nytta... Precis i det ögonblicket slår det mig att jag har världens bästa föräldrar och att vi har ett kick-ass-samarbete när vi väl gör nåt.
Nu är det ju ett långtida projekt. Och det är inte på långa vägar klart. Men... fan så långt vi har kommit. Pratar såklart om lägenhetsrusten i min lilla fastighet. Jag lovar att det kommer bilder före och efter. Men i dagsläget suger jag på den karamellen. Iaf. I slutet av juni fick jag tillgång till lägenheten. Det är typ 2 månader sen. På dessa månader har vi:
* rivit i stort sett allt (dock stora rivningar kvar)
* fått upp en ny ingång till kommande ettan
* reglat nytt tak i badrum, sovrum, vardagsrum (med viss hjälp av hantverkare)
* takisolerat ovanstående rum
* salat kök och vardagsrum
* ny storlek på badrum (dvs större dusch, med ny golvbrunn)
* målat 2 ½ garderob
* satt tak i badrum
* dragit hel ny el men mer kommer det (tack Bosse eldoktor)
Har säkert glömt nåt. Och nu rullar det på med sånt som vi inte fixar själv.
* i morgon kommer rörmokaren och byter avlopp till övervåningen samt kollar köket
* i morgon kommer badrumsfixarna och kollar vår förberedelse innan de sätter igång
* i veckan kommer målaren och börjar spackla, måla dörrar och räkna ut tapetrullar
* på måndag eller tisdag sätts taket i vardagsrum och sovrum
Det innebär i praktiken även att det börjar närma sig köksinköp. Ritningarna är klara sedan juli.
Det innebär oxå att det börjar bli en lägenhet att kunna visa upp.
Köket är väl det största nu, men även projektet att såga upp i hallen och bestämma om en eventuell bröstpanel.
Och sen? Haha. Fick förfrågan idag om när vi drar ner häcken. Tja. Känns som om det blir ett helgevent i september med kanske en matbit som belöning på kvällen. Den 11 september ska vi käka kräftor med 22an och 26an så vem vet... ;)
Nåt annat jag tänkt på är kostnaden för rusten. Okej, det har gått några tusenlappar och köket kommer ju att dra iväg med det ytterligare. Men ändå... i och med att pappa fixat allt. Och då menar jag ALLT. Så har ju kostnaden verkligen stannat lågt. Och jag har även utnyttjat material jag haft i verkstad och även tagit sånt som blivit kvar sen 24ans rust på olika områden. Det är även fascinerande att pappa som egentligen inte är nån hantverkare, grejar allt och det med galant resultat. Han går in och pular med sina projekt när han har lust. Och det är då jag tänker - hur fort kunde det ha gått? Men samtidigt, på det här sättet känns det mer äkta och inte lika stor press. Vi har väl satt ett litet inofficiellt mål att vara klara med tvåan till årsskiftet, och dit är det ju 4 månader... Jag kan  ju ibland känna att jag inte har direkt lust att rusta när man ska /har jobba/jobbat men vi tar det som sagt pö om oö och en timme här och en timme där ger ju resultat det oxå. Jag brukar säga att arge snickaren skulle vara stolt ibland, för det är relativt städat på arbetsplatsen. Fast ibland kanske vi inte maxar effektiviteten... men med diskussioner kommer man långt och två skallar tänker oftast bättre än en. Det har varit kul att tillsammans nå lösningar och jag börjar känna att jag har fått lite bättre koll på bygg-grejer =)
Så satans förkylning och satans hand. Jag känner mig oduglig. Men skallen tänker iaf ....
Nu lunch. Moder servar klockrent och jag behöver bara pallra mig upp ur soffan.
Tack världens bästa!

Finns det hjärterum finns det stjärterum. ...

dsc_0213 (MMS)

Finns det hjärterum finns det stjärterum. Kaiza har varit ute och jagat Stampe. Dreva var hemma och vaktade mattes säng. En räv i fällan idag, första för i år. Nu ligger alla tre flickor Nordén i soffan och vilar. Ute är det kallt, blåsigt och regnsjukt så det här med två varma hundar känns som en bra idé efterson någon (läs Dreva ) har lagt beslag på lillmattes täcke.


Skillnad på vinnarskalle och vinnarskalle....

Skillnad på vinnarskalle och vinnarskalle. Eller ska jag säga patriot och pengastyrd? Finnkampen går av stapeln, är ju inte direkt toppresultat men själva tävlingen är ju en klassiker. Och vad händer? Diamond league var igår, Pitkämäki deltog och reste sen till Helsingfors idag för att ge finnarna segern i spjut. Då kontrar Sverige... Emma Green åker hem, Christian Olsson vågar inte riskera en skada, Johan Wissman tycker det är för kallt. Vad fan! De två första kan gå in i tävlingen, göra ett hopp och sen inkassera grenseger. Den sista kan gå på 75% av kapacitet. Så jävla less på töntsvenskar. Buhu buhu,synd om mig, buhu buhu. Heja Finland och dess sisu!


Se så synd det är om mig! Buhu buhu. Fast ...

dsc_0207 (MMS)

Se så synd det är om mig! Buhu buhu. Fast det är bättre idag, måste vara all självömkan som lindrar. Fortfarande glassugen men glasstomt hemma. Kanske ska prova köra bil och införskaffa mig nåt smaskens... Läkartid imöra. Gud så spännande... Hade jag varit fotbollsspelare hade jag blivit utburen på bår. // Kapten Krok


Buhu buhu

Känner att det är mycket fredagen den trettonde över mig nu. Vaknade i natt av att jag hade ont i tummen/ handen men tänkte att jag förmodligen sovit konstigt på den och somnade om. Vid halv åtta klev jag upp och skulle duscha. Jämrade mig för att schamponeringen gjorde så satans ont. Sen ropade jag upp mamma som fick komma och sätta på mig bh och shorts. Sen ringde jag jobbet och beordrades att ta kontakt med läkare. Inom en timme fick jag komma ner, med mamsen som chaufför. Och där vet vi inte vad som hänt, men slutade med bandage och stödskena. Till att börja med. På fredag har jag återbesök så får vi se då. Förhoppningsvis har skiten gått över tills dess, annars blir det förmodligen ivägskickning på nytt ställe.
Jag känner mig så jävla usel när man ringer och sjukanmäler. Känns som om det alltid är nåt fel på mig och som om jag simulerar. Åsså blir jag  ju så ledsen. Men jag har aldrig känt mig så hjälplös som när mamma fick klä mig i morse. Jag är för fan snart 31 och fixar inte vardagen själv. Vi skämtade om hur det kommer vara när hon jobbar men jag håller tummarna (en iaf...) att det är över imorgon.
Väldigt spännande dag i mitt liv... not...
//Fröken höger

Så var premiären avklarad

Så var jaktsäsongen igång för året. Igår fick man släppa hunden men eftersom jag jobbade blev det lite svårt. Vi drog ut imorse istället med Dreva. 11 år och still going strong. Kvart i fem var vovve lös och vi gick in på morgonens termoskaffe. Planen var att inte vara ute så länge. Flizan ska ju ut och jobba 12...
Drevus lullade runt och när vi efter 1 ½ timme skulle bege oss mot bilen så måste en hare flugit upp för hunden började vovva. Blev aldrig nåt riktigt tryck, men lite skoj att det redan första dagen hände något.
Lätt att gå utan bössa, blir ju först 1a september som den är med.
När vi kom hem möttes vi av trumpetkonsert i f-moll. Kaiza var sååå glad att vi var hemma igen. Drevus delade med sig av flådisarna som hon tagit med hem från skogen.
Nu sussa lite, sen jobbet. Imorgon får vi se vad som händer.
Dreva, lillmattes snuttegull =)

Byggare Bob is back in town! Eller inte......

dsc_0193 (MMS)

Byggare Bob is back in town! Eller inte... Idag har Bosse eldoktor varit och lekt med mig och papsen. Jag har inte gjort så mycket nytta annat än att spackla,sandpappra och sopat. Sen började de använda såna högljudda verktyg att jag drog på mig hörselkåpor och vips kände jag mig riktigt händig. Fast det var nog bara en känsla. Jag funderar seriöst på att ha kåpor på även hemma. Gud så tyst det var, förutom nåt gnisslande ljud. Var säkert mina lösa skruvar.


Idag är jag ledig. Det har jag firat. Men ...

dsc00356 (MMS)

Idag är jag ledig. Det har jag firat. Men inte med sprit. Nej nej. Fixat bokföringen. Skjutit jaktstig. Tvättat två maskiner. Lyxtvättat rättare sagt. Alla miljönissar kastar ruttna tomater på mig om de såg hur jag tvättat. En maskin med jobbkläder. Det är två plagg. En maskin med mina pensionärsstödstrumpor och en veckas underkläder. Vad blir det? Fyra plagg? Nä,så äcklig är jag inte. Sen lunchat och sen stödja Konsum. Nu jävlar är det soffläge som gäller. Kanske lyxsoffa sig och gå till sin egna soffa? Ikväll funderar vi på att eliminera en räv eller grävling eller en kråka eller vad fan som helst. Jag går all in på kaffetermosen istället tror jag. // Ragnar Skanåker


Dagens idol! Den rockande akutläkaren! Cit...

dsc_0183 (MMS)

Dagens idol! Den rockande akutläkaren! Citatet om att Bergenborna var extremt otåliga och otacksamma samt sökte vård för allt är nog det roligaste jag läst på länge!


Jokkamero! Love it! Fy fan vad jag snålar ...

dsc_0182 (MMS)

Jokkamero! Love it! Fy fan vad jag snålar på läskkontot nowadays.


Mamma är lite kort i rocken...

dsc_0180 (MMS)

Mamma är lite kort i rocken...


Men faaaan! Glömde hämta ut paketet idag i...

Men faaaan! Glömde hämta ut paketet idag igen. Suck. Imorrn innan jobb får det bli. Nu är pappa ute och dubbelcyklar med vovvarna. Vi får se hur det slutar...


Scoobas badrumsresultat. En bild säger mer...

dsc_0176 (MMS)

Scoobas badrumsresultat. En bild säger mer än tusen ord...


Idag reglar vi tak. Hurra vad kul. Sen få...

Idag reglar vi tak. Hurra vad kul. Sen får jag besök som jag håller en extra tumme för. Och sen avlönat jobb från halv fyra. Fullspäckat schema med andra ord. Men just nu har jag smitit undan och är på dass. Det är här jag tänker som bäst:-)


Haft middagsdejt på Lams med kusse. Pad t...

Haft middagsdejt på Lams med kusse. Pad thai. Satan i gatan vad gött! Sen var jag wild and crazy och testade sesambollar med bönfyllning. Nu är jag äckligt mätt. Men det lilla äcklet inom mig har varit lugn idag. Idag har robotorna cleanat. Jag åt maoam,drack saft och kollade simning. Fy fan vad livet är rättvist ibland.


SURPRIIIISE! Tadaaam,gissa vad jag har för...

dsc_0016 (MMS)

SURPRIIIISE! Tadaaam,gissa vad jag har för väder efter en regnig weekend i Kga?... SHITTY!


Sicket genius jag e

Nu blir Fia impad... ;) Hahaha. Nu kan jag mms´a igen.
Projekt ta tag i bloggen är härmed startat.

Welcome.

bom digi bom di deng di deng digig

Vi testar att mmsa till bloggfan igen. Som...

liza (MMS)

Vi testar att mmsa till bloggfan igen. Sommarfest när den e som bäst;-)


Slut som artist

Jag är inte 14 längre. Jag är inte ens nåt på 20. Jag är fucking jävla 30 och 11 månader. Och jag har orkat med en 4dagars. High five för mig! Okej, vi pratar inte 4dagars a´la spritrace med Klucken för sisådär 10 år sen på Berget. På Fiskarfesten. På random place man kunde/inte kunde parta på.  Vi pratar inte spritbuffé a´la kryssning med Ami och vi pratar definitivt inte vinmaraton till sex på morron a´la Fialotta. Men ändå, jag har hållt ut på ett rätt vuxet 4dagarssätt. Nu jävlar är jag nykter veckan ut...
sammanfattat Pip 2010:
*regn
*gulgul =)
*skratt
*OLA <3<3<3<3
* old students som fick mig att lyfta all time
* förhäng med LF <3
* ljummen öl
* taskig mathållning
*regn
*kanske lite regn
*bästa "vad du vill" eeeeeveeeer
*wooooohoooo
*regn
* TEDDYBEARS "GOOOOOOOOOOD DAAAAAAAAAMN!"
* regn
*langos
*regn?
*lunchdejtsmaraton
*HÄSTPOJKEN!! <3<3
*regn!
*pensionat
*Nora instead
*hörde jag regn?
Tack alla. Nästa gång kör vi gulgul-förbjudna konserter... PÖSS
//Halsbränna och Losec mups

hits