Hemma i gamla vanor

Kom hem igår efter att ha varit på minisemester i Kga och Nora. Idag är det jobb. Och just nu sitter jag i telefonkö till a-kassan. Känns skönt att vara hemma...

Igår hade jag och robot vårt första gräl. Han slängde en glaslampa i golvet. Som straff stängdes han in i sovrummet och jag slevade med Gordon istället... =)

Bajsa guld

Jag har svalt mitt tandsmycke tydligen. Undrar hur guld luktar när det kommer ut den andra vägen. Tack för alla dessa år då... frågan är vad jag ska hitta på i käften i framtiden.

Nu ner till voffe efter att jag betalt lite räkningar och sen Kga. Baj(s)baj(s).

Påskdag hos kusin

Efter jobbet drog jag hem till Sandra och Adde med bakpotatisingredienser. Sen moffade vi i rejält mycket vitlök. Haha. Kollade Hairspray (inte Adde), spelade Mario och käkade upp Addes påskgodis, surrade kussesnack, drack Adde special och surrade mer. Klockan blev mycket mer än beräknat, men har man trevligt så har man.

Ikväll packa för Kga/Nora-tripp. Imorgon hoppas jag att Seaten håller hela vägen denna gång...


Ps. Oskar är gullig fastän han ringer missinassen aprak och ska önska glad påsk. I like dirren.. Fast han är en utbränd hypokondriker. Mer Oskar till alla!

Lååååååångfredag

Summa efter dagens slut: har inte gjort ett skit idag. Inte ett jota. Eller. Tja... åkte till jobbet och hämtade bankkortet och passade på att lämna papper. Och så har jag ju faktiskt gått en yttepyttesväng med Dreva. Och så har Roomba cleanat hallen.

Jag själv har legat i soffan och sms´at glatt, käkat påskgodis, kollat American Idol. kollat filmer, käkat glass och päron med pappa och hunden, kollat Let´s dance och pratat i telefon med nära och kära.  Herregud vilken jobbig dag.

Nu skriker soffan efter company igen...

Nåt fel i kroppen

Uuu seriöst... jag är mer off än vanligt. Men nu är det bara att bege sig vidare till nästa destination. Apropå det... låg och läste Vagabond. VILL ut och resa. NU.

Smörgåstjuven

Drevus hittade minsann en rostad brödbit från i morse på diskbänken. Den tog hon i munnen, smög in i sovrummet och mumsade på. Sen viftade hon på svansen. Drevus is the shit. Bara för att hon inte gillar virkade gula gardiner.

Man får inte skämta om Jesus

Var och handlade med mamma. Av nån anledning har jag fått en hang-up på att vi ska käka lamm i påsk. Svischade fram till köttdisken, slängde i en färdig lammstek provencale (asså, färdig i bemärkelse av att den är färdigmarinerad och späckad med vitlök). Iaf. Vidare runt i affären. Träffar Ylva (som skulle hämta kartonger till tomglas). Ställde frågan till henne om vad man har till lammstek. Hon skrattade och hade ingen aning. Hennes förslag var lammsås (asgarv). Så kom det då:
 "Jag brukar inte äta lamm" Ylva
"Inte vi heller, men i år ska vi testa. Är ju påsk trots allt och man lär väl fira Jesus" Liza

Sen skrattade vi lite gott.

Och ni som vet vem jag är vet att jag pratar högt och är inte särskilt diskret. Så efter att vi gått iväg en bit blir jag förskräckt och säger till mamma: "Shit, tänk om hon är kristen"

Förlåt Herre min skapare för att jag skämtade om Jesus. Är ju fan inget att fira att nån dör. Skulle iofs vara .. nej tyst nu Liza.

Ps. Det blev rödvinssås till lammhelvetet. Fru Steka visste inget heller men sa att den där rödvinssåsen var god och den var kanon med liten beaklick i. Jag tänkte fråga om herr Steka hade den såsen till Stampe men glömde bort/vågade inte (Jesus var fortfarande över mig där).

Mysteriumet med lösgodis

Asså. Jag fattar inget. Seriöst. Var och handlade idag och fyndade lösgodis för 39 kr kilot. Iaf. Så nu har jag hällt upp det i en skål (vuxna livet har börjat...) och egentligen borde jag ju bara ta en godis, stoppa den i käften och tugga. Men icke! Här letar jag efter det jag tycker ät gott och det slår aldrig fel, i slutändan är det samma godisar kvar som man "tvingar" i sig.

Mysteriumet är ju att jag bara tar sorter jag tycker är goda (är ju det som är meningen med lösgodis) så teoretiskt sett så borde det inte vara nåt problem. Men varför letar man då godbitarna?? Då kan man ju lika gärna ta en påse bara med en sort?

Nån som har en bra lösning?

I övrigt rätt okej. Garvade åt Oskar idag, skönt med en sån bekant=)

Dagens stora no-no-no: tappade kassalådan innan jag skulle räkna. Tjoflöjt. Stog på alla 4 och letade pengar. Lådan hamnade upp och ner. Jippie. Så diffar dt imorrn så vet jag varför =/

Tvärslut

Sov i soffan hela hockeymatchen i stort sett. Hade ju svårt att sova natten som var och sen genom att det var uppstigning tidigt imorse så blev det inte mång timmars sömn. Mamma kom upp och skulle väcka mig och jag fattade inte varför mobilen inte börjat tuta. Så kommer hon in med den i sovrummet, haha, hade lämnat den på spisen tror jag innan jag gick och la mig.

Hockeyn ja... imorgon vid duschning ska jag raka mig under armarna. Blev ju inte sånt långt slutspelsskägg på ty p en vecka=) Fast lite trist att MoDo torskade. Jaja, sånt är livet. Så nu håller jag på Timrå och håller tummarna att kaffelaget torskar.

Nä. Soffläge igen. Nu har jag väl sovit bort tröttheten och samma skit inatt igen. Och imorgon är det upp ännu tidigare eftersom jag ska jobba dag.

Såld

Idag har vi  haft familjeutflykt till Knivsta och kollade inte valpisarna. Jag kunde ta hem alla 7 på en gång. Ska försöka få in bild, men just nu orkar jag inte. En tik somnade mot min hals (jag nynnade lite tyst och hunden satt kvar, haha...) så hon får väl räknas som favorit. Men får se vem det blir.

På vägen hem åt vi nog på en av Sveriges sämsta krogar. Tre pers där innan, varav 2 var halvfulla. En av dem spydde och maten tog över 10 minuter.  Efter att vi ätit var hela familjen gasig i magen och ingen fiser rosor.

Skulle ha tränat idag men inställt. Och imorgon har jag fått ändrad jobbtid. Tack=)

Latöörr.

Bara nån timme kvar

Pust och suck och sen jobba.... Idag är pensionärsgenen starkare än nånsin tror jag.

Vad är det för en dag? Jo det är Drevas 9årsdag, hurrahurrahurra.

Ska käka ananaspaj och glass med henne sen, hihi, värsta kalaset=)

Lördagens lärdomar

Inga festar så bra som vi... eller hur Klucken? =)

Besviken över alla resultat som inte blev som jag ville, men är glad över att fått oväntat stöd från miniKarlsson, hahaha.

In till stan, Bishops, snurrade med Åke Båt och Älgdräparn och nu är väl kryssningen om möjligt ännu mer galen. Sen var det kaxiga vakter på Heartan, men jag snurrade med gamla klasskompisar och sen tog vi en taxi hem. Klucken fortsatte ännu längre medan jag telefonterrade people.

Idag soffläge och haft lunchbesök som byggde koja och klev i hundvattenskålen. Sen åkte jag och tränade. Har lärt mig flera saker under denna helg:

1. Blanda ingen sprit - håll mig till en sort (faaan vad gocka det gick och till slut var det knappt nån Sprite)
2. Undvik alltid redbull och vodka.
3. Tänk inte tanken på redbull och jäger.
4. Sortera bekantskapskrets
5. Övertala fyllechaufförer i god tid
6. Inte ens med bar under eller underbar eller jordens charm får man en fyllechaufför från långtbortistan.
7. Träna inte dagen efter ett party.
8. Var med smidig med vad man säger. Hahaha, blir nog ingen bröllopsinbjudan Klucken efter den sura minen, hahahaa.


Nä. Till soffan igen. Medan jag körde spinning så cleanade Roomba köket. Pappa har tagit den lilla krabaten till sig och var tydligen upp och kollade och har tankar om hur man gör hemmet mer robotvänligt.

Och... jag har fått nytt golv nere vid trappen. Hihi. Najsigt kalajsigt.

Lördagspartaj

Snart sätts det igång. Idag är det planering på hög nivå. Fjortisfylla AB. Haha. Och Roomba har cleanat tv-rummet. Den hittade en strumpa. Jag mår mest illa över hur jävla dammigt jag verkligen har det. På det sättet är det här en skitsak att ha köpt... är ju jag som får tömma den och då ser jag ju på nära håll hur mycket som finns i mitt hem. BLÄ! Eller som hon i rent hus skulle säga : Äckelpäckel.

Ska tipsa mot Cicci. Ujuj. Känns som om det blir en lååång dag när vi ska få i oss alla tipsölar! (Neeej vad heter det>? En öl, två ölar... nej det blir ju två öl... suck.)

Okej. here we go:
Skellefteå-HV - satsar på högt odds och säger en 1a. Renberg tar revansch över den missade straffen sen sist.
Djurgården-Linköping - Djurgården jämnar ut i form av Stockholmsluft och schlagerpåverkan. Sker i sudden.
Timrå-MoDo - kom igen nu mitt lilla MoDo! Vik er inte för den där travdvärgen i Timråbåset! (Love ya lite iaf Challe...)
Frölunda - Färjestad - Frölunda piskar upp Jörgen Jönsson, solklar 1

Mello: Haha. Ja... mitt hjärta dunkar för BWO, men jag sätter ändå en öl på Christer Sjögren (Fylkings kampanj kanske har haft inverkan) men bubblare blir Nordman. Perrelli i all ära, men nej... Så... Christer till Europa.

Ciccis exjobbsrapport - dödas imorgon. Idag är det alldeles för mycket annat på schemat. Mitt tips blir sent på söndagskväll.
Ciccis kök - avklaras idag innan mello
Cicci vs öl - klar seger för Cicci som spöar skiten ur ölen och tar därmed en till.

Ny rad: Liza i partyhumör lördag vs Liza minns partyhumöret söndag - Jag skiter i resultatet, idag ska jag göra allt för att förtränga söndagen. Ha en najsig kväll! Vi ses nån gång med 20 plattor ;)

Nya byxor

Igår när jag och Klucken var på stan (note to myself: åk in till stan nästa gång istället för Köpis - känner inte igen mig längre...) så traskade jag in på Stadium och köpte nya mjukisbrallor (uuu andra paret på en och en halv månad). Den här gången blev det svarta och ytterligare en storlek mindre - perfekta! Satt nästan och tänkte att jag kunde jobba i dem eftersom de är svarta, haha. Ska kanske vara sån hängmodell (som de grå är), men dessa sitter nästan skönare. Så nu har jag byxor för varje tillfälle=) Nästa "planerade" inköp är nya Fred Perrys.

Igår gick jag även in på Åhléns och gjorde av med presentkorten jag fått från alla mina nätundersökningar. Peppar peppar så funkade de. Så 200 spänn har jag tjänat genom att bara svara på lite enkäter. Plus att det ligger ett 50kronors hemma också.  Nätundersökningar är inte så tokiga ändå=)

Nu ner i källaren och hämta nytvättade jobbarkläder. Har sett reklam för en tumlare som "stryker" och eftersom vi inte har en tumlare så kanske det kan vara en bra investering. Gillar saker som underlättar mitt liv och gör att jag slipper göra trista saker=)

Jag vet att jag tjatar

Men herregud vilket kanoninköp! Sitter nu och bloggar medan den lilla krabaten städar datarummet. Det som ställs lite krav på mig är att det är skapligt undanplockat på golv. Kan erkänna att det var länge sen det var så här cleant hos mig. Så nu ska jag bara fortsätta med projekt röjning. Golvytorna tar lilla Roomba hand om. Jobbar till nio idag. Funderar på att låta stackarn jobba i tv-rummet när jag kommer hem eller så är det morgondagens projekt. Fast under soffan kommer den nog inte. I detta rum verkar den perfekt. Körde ju även på badrummet igår. Förvånansvärt bra vid toastolen! Helt klart värt pengarna så här långt.


Nä. Börjar bli dax att gå och duscha. Nästan så man blir lite bortskämd. Haha.

Ont sen kraschen igår

Stressad och skulle åka på stepen igår. Kom på att jag glömt handduk, springer upp och hämtar och sen ut igen. På min trappa (av trä) var det snorhalt och foppatofflorna har knappt nån sula. Tjoff sa det och sen brak. Höger ben kanade ner för trappan, jag satt mig på arslet på översta steget och ljumsken hamnade alltså i en inte alltför trevlig position. Grinade, ont, skitig, sur. Åkte upp och tränade, funkade väl faktiskt rätt okej. Sen hem och idag har jag sådär lagom ont.

Men imorrn ska jag och Klucken sprita. Då försvinner alla bekymmer och vi skaffar oss nya.

Drevus gillar inte roboten. Idag har den dammsugit nere i hennes sovrum. God daaamn. Men den irrade bort sig så jag tror inte den var överallt... Nu laddar den och sen ska jag nog skärma av så den bara kör datarummet. Ligger tonvis av äckliga flugor här känns det som.

Snart dusch. Sen jobb 14-21.

Oväntat resultat

Alltså. Min nya leksak är min nya bästa vän. Fyyy faaan vad massa skit den hittar. Idag har hallen (utan att ramla ner för trappan), toan, sovrum och kök fått sig en genomkörare. Samt att jag tog ned den till päronens nystädade (igår) kök. Den hittar så himla mycket som man inte trodde skulle finnas...

Imorgon ska den först jobba i päronens sovrum och sen ska jag försöka hinna få undan skit i datarum och tv-rum. Jihooo. Under tiden den städat idag så har jag tränat, kollat slutspelshockey och internetat. Jag känner redan hur bra jag utnyttjat tiden=)

Gårdagens tumult

Vid 21tiden tog vi kassörskor en snattare. Killen drog men tjejen blev kvar. Ringde Securitas men även tjejen hann sticka. Bilnummer taget. Fan vad arg jag blir. Adrenalinet visade sig återigen genom att händerna skakade efteråt. Det är bara att konstatera: det är stora handväskor nuförtiden...

Hoppas iaf att de inte dyker upp nå fler gånger. Suck. Men det blev ingen frukost på det matbordet i morse iaf...

Ibland är det roligt att dammsuga

I detta nu dammsugs köket. Jag har ätit frulle och sitter nu vid datorn istället. Hämtade ut min Roomba igår (självgående dammsugare) och idag är det premiär för att visa vad den går för. Hittills är jag nöjd, den tar i och för sig grym tid på sig men det spelar inte mig nån roll, liksom ett rum tar ca 40 minuter. Hunden kom upp och kollade och var lite skeptisk.. Sen hade hon ner en stol som jag hängt upp på bordet så den damp i golv och då blev hon rädd och pep iväg. Har iaf kommit på att jag måste göra mitt hem Roombavänligt. Så jag har tillexempel flyttat ut köksbordet en decimeter och ska kolla upp alla sladdar. Hihihi.

Dessutom är den riktigt söt....

Ska försöka mig på en fuling

Ser på nätet att paketet kommit till Posten. Så innan jag ska iväg och jobba tänkte jag åka runt och försöka få ut paketet en dag för tidigt. Hihi. Då kan jag leka som number one imorgon bitti.

Latööör.

Jag kissar på mig av skratt

Hahahhaa, jag döööööör. Har pratat med Klara för en stund sen. Sitter ju och försöker städa (läs flytta skit till en annan plats) och har hittat gamla kort och brev,hahahaha. En del har åkt i soporna men en del godbitar kommer att sparas. Haha. Bäst hittills är brevet som har ett ritat hjärta och i hjärtat står ordet SPRIT. Hahahahaha. Eller kortet där Klucken knäpper från min bil, fastnar själv i sidospegeln och motivet är en viss gående människa.Hahahahhaa humor.

Något jag hittade som gjorde mig glad var milleniumfirandet i Oslo - korten från Truls lägenhet på gänget (jag, Sara, Lina, Emma, Munken, Robban, Calle och Monty). Skojskoj! En liten fundering bara är bilden där jag ser ut att ge en norsk invandrarchaufför en kindpuss. Men är det milleniumskifte så är det.

Åååå lovely old days!

En vanlig onsdag

Dreva och jag har lekt pussleken ett tag. Det går lite segt men funkar. Man måste tänka på att vara i pusshöjd har jag märkt.

Annars inväntar jag bara jobbet. 16-23 idag. Ska försöka hinna dra av lite extra skit här hemma.

Kollade på leveransstatus för min nya leksak. Den var sorterad igår kväll så det innebär att den måste finnas i Äby idag. Imorgon är jag ledig så då ska jag förhoppningsvis leka med den=) Hahaha. Berättade igår på jobbet. Ingmarie skrattade så hon grät och var tvungen att ta av sig glasögonen. Hahaha.

Nä. Dax att sätta igång.

På tisdag

Hihi. På tisdag ska vi åka och kolla på voffen.

Dreva är roligast. Jag har lärt henne ett nytt trick. Det funkar sådär. Vad det är? Haha. Man säger puss. Och sen pussar hunden en på munnen. Men givetvis vill hon ha betalt efteråt i form av godis.

Tävlingsregler för kryssningstävlingen kommer. Vet bara inte om man ska publicera dem här...=)

Nackdelen med att inte ha koll

Återigen ser jag att jag har dubletter av pocketböcker. Fördelen med detta är iaf att mina bekanta också läser böcker. Och en present är alltid uppskattad=)

Blir riktigt bra det här med rummet. Kanske till och med var bra att laptopen pajade. Min lilla datorhörna=)

Nu duscha (har inte kommit så långt än...) och sen hem till Klucken och sen jobba 14-21. Latööör!

Ett nytt ryck

Svisch svisch svisch. Så har man möblerat om i datarummet. Bort med trebyrån, åkte in på kallgarderoben (projekt walk-in-closet) och ser riktigt bra ut där, databordet dit byrån varit och skruvat ihop lampan som jag hade i Kga (jag veeeet, är ju snart ett år sen jag flyttade och har än inte packat upp allt). Nästan så jag tyckte att rummet blev lite större.

Nästa projekt här inne är att kasta dvd-byrån (lådor paj) och att sätta in en gästsäng istället like old days. Kanske ska jag yra med pappa om den sängen han tänkt på en längre tid.

Och i och med att jag varit sååå kreativ så innebär det även mindre kablar på golvet. Svisch svisch svisch ska min nya leksak säga när den kommer. Hahahaha. Jag undrar jag  hur lång tid det tar. Kanske har den i slutet av veckan och då ska jag ha nystädat i helgen=) Hihihi.
Kan säga såhär: pappa var GRYMT skeptisk, Klucken inte långt efter (men hon skrattade iaf), mamma ställde frågor (kan i och för sig ha att göra med att det kanske är en leksak som passar hennes intressen.... intressen som jag inte delar). Ett krux bara med trappan. Vet inte om den är intelligent nog att stanna, men man får väl kolla. Om inte annat får man väl sätta upp en grind där ute=) Får ju valpbebis så det kanske är en bra idé hur som helst=)

Nu duscha. Snart lunch hos Kluck. Funderar på att käka liten lätt frule innan bara. Tar på krafterna det här=)

Ny dag, nya bekymmer

Först: Herregud Cicci vad du kliver upp tidigt!! Och jahaa, då är jag med.... lycka till på torsdag och låt mig veta vad du tyckte!

Klucken ringde och väckte mig. Men det blir våfflor klockan 12. Mums!

Och på lördag kanske familjen åker till Knivsta på förmiddagen. Hihi. Se den lilla voffisen...

Nej, funderar på att möblera om innei detta trista datarum. Blä. Adapter nu! Men var restad såg jag... men det finns hopp. Kostade under 400 spänn så det är taget. Laptopen kommer att leva igen=)

Inte min kväll alls

Jag har trasslat till det för mig. Tappade ner laptopen i golvet och tänkte inte mer på det. Nu på kvällen försökte jag slå på den men det gick inte så bra. Stod att jag skulle ladda batteriet. Vafaan. Och sen ser jag... pluppen till batterigrejen e av. Inte undra på att det inte funkade. Och inte har jag nåt som passar dit heller. Så nu får jag sitta vid stationära. Va faaaan.

Och som inte det vore nog så tröck jag in fel sladd i fel hål så den fastnade och jag slet nästan av den. Va faaan. Ska kolla upp möjligheter att köpa en ny laddare. Om inte det går vet jag inte. Kanske var detta slutet på min kära laptop. Men orka sitta här inne... då lär man ju fan städa till att börja med.

Hmm... jag blir nyfiken på dig min anonyme kommentator. Men jag gillade tanken på tävling om hår istället för karaoke! Värt en funderare.

Och Cicci... är det inte step på torsdag? Skit samma. Kul att se dig! Eller menar du nästa torsdag kanske? =)

Hundens hårda svans

Drevus piskade sönder datan nere för ett tag sen. Tjoff sa det bara så låg en lucka på golvet. Men hon var glad ändå.

Jag är också glad. Jag har fått vykort från Alperna. Haha.

Hinner inte tvätta

Hade det varit lite fart i mig idag hade jag satt igång en maskin med jobbkläder. Men som vanligt tänkte jag att jag kan göra det sen. Nu ringde Ylva. Jag ska jobba imorgon 14-21. Kläderna skiter jag i. Det får bli på torsdag istället...


Haha jag som nästan sett fram emot att få nytvättade kläder men de får väl hålla ut 2 dar till.

Kom iaf fram efter 12 minuter till barnmorskan. Jag får recept hemskickad. Och det var inte samma röst på riktigt som på svararen.

Wieee. OCh dessutom samtal från Anders som meddelade att det är boxning kl 19 istället om jag inte hör nåt annat. Kanon! En timme tidigare innebär att jag till och med kan se måndagens skitprogram på tv=)

En ny leksak

Hej hå hej hå, nu väntar jag bara på leverans. Sen ska här dammsugas=) Klucken - jag tar med mig leksaken hem till dig så ska du få se=)

Jag undrar jag... men nu får nog Rolfy gå i pension en sväng.

Varit iväg med papper

Herregud. Jag skojar inte. En hel bil full med skit. Och detta i form av papper, kartonger och frigolit.Det jävliga är att det inte syns nån större skillnad hemma.  Direktörn var snäll och upplyste mig om hur man sorterade frigolit men jag litade som vanligt inte på honom och googlade. Dirren hade rätt.

När jag väl kom upp till insamlingen, iklädd mina myspysbyxor och barfota i Foppatofflor, så möttes jag av lerpölar. Gud vad kul. Ännu en anledning till att inte få ryck och försöka städa.

Nu? Ska kolla upp en sån där robot som Klucken garvar åt. 2000 spänn kan det vara värt. Later!

Ett ryck

Svisch svisch svisch. Så låter det när jag får ett ryck. På rycket har jag slängt ihop alla julsaker i en banankartong och även haft ut tv-kartongen. Nu tog rycket slut. Funderar på att åka till nån pappstation oxå. Hallen börjar se ut som en egen pappinsamling=/

Värsta partyskivan jag hittat i växlaren. Härlig tidigt 2000-tals-disco eller nåt. Bomba bompa. Det var bättre förr.

Den lilla valpen

Ingen har väl undgått att familjen ska få en tillökning i form av en fyrbent gobit. 20 april är förslaget att vi ska hämta hem henne (henne är Caiza, Cajsa, Caisa, whatever enligt mig. Osäker på hur jag vill stava det.) Jag har fortfarande hårtankarna i skallen. Vad mysigt valpen kommer att få! Kunna krypa in under mina armar och säga "Tittuuut" (eller kanske voff i hennes fall) och sen leka med det fladdrande håret.

Armar - Ben
  1       -    0

Tre hockeynotiser i mitt huvud

1. Peter Forsberg är skadad igen. I ljumskarna.

2. Bäckis gör självmål.

3. Brynäs har skrivit på med Niklas Czarnecki (Bofors) och han ska tillsammans med Boork träna Brynäs i kvalserien. Olof Östblom får ansvar för mat, resor och träningstider. Vilket lyft....

Och enligt Arbetarbladet har Czarnecki varit i kvalserien med Bofors. Jaha? När då? Bofors har inte spelat i kvalserien under den tid jag har haft koll på Karlskoga.

Slut på notiser. Nu ska jag göra nåt vettigt.

Slutspelsskägg del 3

Har precis fått svar från min MoDokompis. Jag blir konfunderad och bestämmer mig för att ta ett eget beslut. "Det är väl ett jämnt skägg på den!!". Den?? Nejnejnej. Eller är jag ute och cyklar?

Ska köra sten sax påse med mig själv under dagen för att bestämma om det blir armar eller ben. Sen ska jag lägga ut ett pressmeddelande. Och ska även göra före och efter bilder. Ser ju att det är värsta modet på andra ställen. Så jag ska bli moderiktig. Fast på ett eget sätt.

Vad kan det handla om? Max 21 matcher. Börjar på tisdag. Hmm om jag räknar rätt så är det max typ slutet v 17, början v 18. Det borde man väl fixa. Så nu ska jag klunsa eller komma på nåt annat sätt.

Vad är det med folk och telefontider egentligen?

Alltså. Jag blir matt. Nu är det dags för nästa fars. Ringde barnmorskan för att beställa nya piller (iofs en karta kvar men jag är ju numera vuxen och kan planera mitt lilla liv) och möttes av en telefonsvarare. För det första så kan man nästan höra när mna kommit till en barnmorsketelefonsvarare. Rösten som talar är liksom mjuk, långsam och omtänksam men ändå töntig på något vis. Iaf. Rösten meddelar att de har bytt telefontider denna vecka. Kan någon gissa vilka?

17-17.30. Det tål att upprepas. 17-17.30. En sketen halvtimme. En sketen halvtimme typ hur "sent" som helst. Om jag var gravid och hade akuta besvär så skulle jag ringa förlossningen i stan. Jag är inte akut gravid. Jag vill ha piller för att undgå detta.

Lek med tanken att jag inte har akuta besvär med min graviditet. Jag kanske känner att "äh, det går över" och väntar snällt hemma till klockan 17 då jag ringer. Och mitt under samtalet så bara "Splash" : Oj, nu är det nog akut för vattnet gick precis". Äh, inte vet jag hur det är att trycka ut en unge men jag tycker det skulle vara kul bara för att det var ett roligt telefonsamtal på den generösa telefontiden.

Klockan 17 ska jag ringa, och jag ska lägga på en mjuk, långsam, omtänksam och töntig röst.

God förmiddag gulle mig

Hade klockan på att ringa halv nio, stängde av och skulle bara dra mig lite. Vaknade tjugo i elva. Hahaha.

Har iaf slängt in ett sms till Tobbe Pop så kanske jag får lite hjälp på vägen med mitt hårsparande.

Och blev riktigt glad för kommentaren Rödstrumpa! I mångt och mycket håller jag med. Ändå arbetar hyveln mycket. Förr tänkte jag mycket på varför inte det är tvärtom: alltså varför det just är tjejer och inte killar som "måste" raka sig. Skullevara bra mycket "roligare" med killar som rakade benen var och varannan dag för att de skulle vara släta. Eller under armarna. Eller var som helst på kroppen. Men så är det ju inte.

Fast om jag ska vara lite sådär halvärlig om mitt rakande så erkänner jag att just nu är benen inte alls babystjärtslena (bra liknelse apropå pedofili). Och att jag nog rakar mest när jag känner för det. Fördelen att vara ensam=)

Men när kryssningen kommer... tja... ben eller armar kommer att vara hairy beroende på vad jag nu får för tips. OCh sen kanske jag blir så känd att jag får vara med i Aftonbladet *ironi*.


Nån gång ska jag satsa mer än futtiga tior, men jag är glad ändå när mina odds går in=) Hihi.

Jag hade ju nästan redan glömt

Fialotta, du påminde mig precis! Är ju ffs slutspelsskägg nu. Måste ta kontakt med Tobbe Pop bara=) Frågan är ju iaf vad jag ska spara. Jag var ju inne på att spara ut håret på benen och sen färga det men det tror jag inte att jag fixar och det blir ju inte långt. Sen var jag inne på att spara ut därnere, men det känns inte heller aktuellt för det visar man inte upp. Så det blir nog buskage under armarna. Det jävliga är att jag ska på kryssning så det känns ju inte som mest lägligt heller eller så får MoDo åka ut tidigt i år =)

Och längsta ögonfransar vinner jag ändå Klucken =) Hahaha.

Och till anonym: tror inte heller att jag vill bli känd för att ha längst arselhår.

Är inte så många fler ställen att spara på. Hmm... Kul raggningsreplik: "Tja, vill du följa med hem och kolla på mitt hår under armarna?"

Fortsättning följer.

Långa öronhår

Aftonbladet slår idag på stort och visar världes längsta öronhår. De är 13 cm långa. Och de kammas.

Jag kanske ska satsa på nåt sånt sjukt och bli känd. Frågan är vad jag ska odla.

Citat från filmen

Hahaa, så skön:
"Ja du Rosencrantz, nu sitter du allt med arslet i brödrosten."

Den ska jag börja köra med. Arslet i brödrosten. Grymt.

Svensk filmklassiker

Nionde kompaniet på fyran=) Men som vanligt hinner jag inte kolla på hela filmen. Håller på till fem. Och jag ska duscha fyra och sen åka till jobbet.

Har varit i källaren med pappa och flått hare. Den var extremt ullig. Kanske ska införskaffa mig en harmössa till nån vinter. Verkar vara varmt.

Drevus är fisnödig. Haha. Hon är så sjukt söt när hon fiser. Liksom. Är såna pysfisar. Sen kollar hon på arslet ett bra tag och ser ut att fundera vad det var som lät. Sen kollar hon på nån annan med en blick som säger "Fy fan vad du är äcklig som fiser".

Nu soffläge. I like soffläge.

Lite tankar om Androla

Var ju ett faktum igår att Nordman skrällde och därmed skickade bort Androla. Idag sitter jag och läser lite på nättidningarna. En sak slår mig - det mesta handlar om Carola. Okej. Jag fattar. Andreas Johnson är som en prao i jämförelse med henne kanske, men ändå - han är en "stor" artist han ensam. Vad hade hänt om Johnson gjort en egen låt?  Final är mitt tips.

Nu slås allt upp med typ: "Carolas besvikelse", "Carola tröstades", "Carola fick stöd från familjen", "Intervju med Carola" osv. Ni ser mönstret. Var är Andreas rubriker?

Carolas egna analys var att folk kanske var mätta på dem. Jag tror att folk är mätta på Carola. Och här går många åsikter isär, men enligt mig är hon en segerviss diva. Och återigen hamnar Johnson i bakgrunden. Folk röstade inte på Androla, de röstade mot Carola. Jag lär erkänna att jag tog det som en seger när hon inte gick vidare. Men så kom jag att tänka på Johnson igen....

Lite "lustigt" att två av Sveriges mest folkkära artister (återigen är Johnson en prao i detta sammanhang) försvann. Det måste bara betyda att Carola"hatet" är större än "kärleken". Stör mig också på hennes uttalande om att Norge skäms för Sverige och på radion sa hon att Israel hade ringt men ville inte säga vad de ville. (Nu låter det som om länderna ringer, haha).



Andreas - skit i duetterna, jag lovar att det går bättre.


I finalen håller jag stenhårt på BWO. Och Christer...

Usel filmmänniska

Igår kväll blev jag riktigt glad. Var Young guns på tv. Började kolla. Jahapp. Sen somnade jag. Vaknade när klockan ringde och tänkte sussa vidare men sen sket jag i det. Nu ska jag blänga alpint istället. Kanske kan man somna lite till det också.

Ner till Drevus och mysa=)

Har man inte jobb så skaffar man sig...

...så sant som det är sagt.

Scenariot:
Aftonbladet slut. Hittar mer i skåpet under. Ska slänga upp tidningarna. Skåpet välter. Över pocketboksstället. Som välter över blomhink med vatten. Som skvimpar ut. Som böcker hamnar i.

Fan vad arg jag blir. Är bara tre hjul på det skåpet och tydligen måste man ställa det på ett visst sätt.

Suck. Megasuck.

Men herregud GRATTIS NORDMAN! Jubel på Hemköp=)



Klucken -  förklara mer om Sivan =)

Väderomslag

I morse hade jag klockan på att ringa 7.05. Allt för att ringa jobbet. Pratade med Alex, samtalet tog 30 sekunder, men direkt efter så kopplade jag av. Har legat och grubblat på det där. Virriga Liza. Iaf. Hon bara skrattade. Måste nu komma ihåg det idag.

7.05 var det tyst ute. 7.30 dundrade det. Jag vet inte om det var snö,. regn eller hagel. Men det såg ut som snö, lät som hagel men takten var mer regn. 8.00 snoozade jag till halv nio. Och nu skiner solen.

Jahapp. Ska nog gå ner en sväng till Dreva innan jag beger mig.

Dagens gnällpensionärslista:
* Ont i högerfot
* Musklerna i kroppen är stela
* Jag har skavsår mellan benen och har fortfarande problem om hur dagen ska gå
* Ryggen... men Christian lovade att jag skulle få roliga tabletter. Hahahaha.

Ses väl ikväll då... och Cicci: hälsa ölen! Missar tyvärr Andra chansen helt. Har inte radiofunktion i bilen, men funderar på att ta hörlurar till telefonen och på det sättet lyssna när jag åker hem=)

Enformigt liv kanske

Jobbade idag och eftersom de tog snattare så blev jag senare än jag tänkt. Jahapp. Sen till kusse och det uppstod ett missförstånd men det ordnade sig snabbt=) Vidare till Lilla Saigon där de klagade på att jag åt fel och typ "förstört" maten. Hahahaha. Jag skyllde på kusin. Hahhaa. Sen till Filmstaden och kollade på film. Säg så såhär: Persbrandt var behållningen - filmen var INTE vår smak. Jahapp. Men najsigt sällskap under kvällen. Tack Sandra för trevligt snack ;)

Nu hemma. Ändrat tills imorrn. Istället för att jobba 17-23 så ska jag jobba 10-21. Fina pengar i slutet av månaden om inte annat. Fast har fått skavsår mellan benen igen av de sablans byxorna. Åååå. Hur ska jag lyckas kurera det tills imorrn? Hmm... kan ju inte gå med myspysbrallor på jobbet=)

Nassinass..

Att inte gilla katter

Skrattade gott när mamma berättade om gårdagens besök i form av Johansson. Han skulle låna en cirkelsåg av pappa. Bara för att han var trött på Kotten (Kattas svarta), eller den svarta kattfan som han sagt. Så nu skulle han såga i ytterdörren nere och även i dörren till lägenheten så kattfan fick gå som han ville. (Tydligen jamar Kotten ofta och vill gå ut). Hahaha. Jag undrade mest vad Roger säger om detta. Men det var väl grönt=)

Och återigen tänker jag på hur det är att bo så som jag gör kontra i stan. I och för sig helt andra premisser... men... vilken hyresgäst kan såga i dörrar utan problem hos andra hyresvärdar? Hahaha.

Kotten och Smulan har funnit sig tillrätta på Västanå. Men de är bara tronarvingar än. Kung Findus har tydligen tagit sig ett rejält snack med dem och berättat vem som styr på området. Findus som förövrigt tycker det är otäckt med snö och kyla och nuförtiden vilar sig i form inomhus till vår och sommar. Kattintrigerna fortsätter, haha.

Ändrade planer som vanligt

Idag skulle jag vara fri som en fågel. Det blir inte så. Dagens schema:

* Kopiera arbetsgivarintyg
* Duscha
* Skicka in arbetsgivarintyg a-kassa
* Jobba från klockan 10 och framåt till okänd tid. typ 17-18.
* Hämta kusse 18.30
* Lilla Saigon
* Bio med kusse 20.30
* Hem, kolla nätet vem som åkte ut på Let´s dance (något jag annars skulle ha sett hade jag tänkt)


Jahapp. Bara att sätta igång snart då. Med ett stort gäsp.

Gårdagen visade att det rör sig mycket idioter runt oss. Herre min skapare.

Dax alldeles strax

Ska in i duschen och sen jobba. Trött. Neggo. Berg-ochdalbana. Helst vill jag vara pensionär. Men för varje dag som går är jag ett steg närmare dit.

Aaaa found it!

Nu är ju kruxet bara vem som har dem. Hihi. Min modell är kvar. Den är tidlös. Ska införskaffas innan jul.

Shepherdtofflorna

Googlade i hopp om att hitta nya. Men nej då. Min modell verkar vara en modell som utgått. Vafaaaan. Jag vill inte ha såna man stoppar fötterna i. Jag vill ha mina med ludd på. Leta vidare!

En halvtimme iallafall

Satt ute på balkongen. Bidde lite kallare än jag trott. Solfan flyttar sig snabbare nu än på sommaren. Bara att inse. Menar. I vanliga fall kan man ligga och pressa till typ ett-tiden. Nu bidde det kyligt så fort den kom bakom trädet. Men men. Liten soldos iallafall och mer lär det bli.

Har ju beställt tid för fransförlängning innan kryssningen, jag funderar redan på hur resultatet blir. Haha.

Så... min förmiddag i bilder.... klicka för större...

 Marsutsikten från balkongen
    The sun i egen hög person
 Mina beloved tofflor! Måste införskaffas nya. Diggar dessutom hur mycket snö, med innetofflor på=)

Blankt papper

Seaten rullar på vägarna ett år till. Idag blev betyget ett blankt papper. Jag jublar och ska fira med en solsiesta på balkongen denna härliga marsdag.

Angående krokodilbilden

Idag har både Expressen och Aftonbladet med en artikel om den israeliske backpackern Novon som var i Australien och såg en krokodil i vattnet. Han ville bli fotograferad med den men krokodilen ville annat. Iaf. Jag tycker iaf att bilden när krokodilen går till attack är fan så mycket bättre att ha i fotoalbumet än de mesbilderna innan... Snyfta inte Novon! Du har fått en kanonbra semesterbild!

Tycker även att formuleringen "fick springa för livet" är ganska rolig. Novon är i en båt. Hur långt går det att springa...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1989509.ab

Jag är så trött

Uuuu. Fattar inte. Och morgonsnorig as usual.

Idag bilbesiktning. Sen jobb 16-23. Imorgon fri som en fågel. Kanske bio med kusse.

Latööör. <Kom igen nu Seaten!

Jag ska plugga texter

Först och främst ska jag bara komma på vad Liza Minelli sjunger. Sen ska jag öva. Och sen ska jag skriva autograf. Humor.

Mindre humor. Ont i ryggen. Som fan.

Jag har stigit i graderna

Har haft celebert besök idag på förmiddagen av Klucken och Kalle Tvärnit (Liam). Idag måste jag ha slagit rekord för han ville stanna hela förmiddagen och komma tillbaka igen. Annat var det sist... då drog han snabbare än en avlöning., Men å andra sidan hade jag fika idag. Haha.

Så. Nu får vi se när nästa lekdag blir. Går ju riktigt fint det här. Eller vad säger du Klucken? =) Hahaha eller Profil eller Mamba =) Hahahaha, varför kallades vi så? Måste nog gå igenom de där breven innan jag slänger dem. Hittade ju roligt vykort idag. Hahaha.

Och nu har vi nya partyidéer. Fast verkar dödfött. Men då blir det party like old days. Inte illa det heller.

Nej. Nu jobbet,. Har precis duschat. Och lär säga att det är bra att få besök, då rivs den gamla skiten undan och det ser riktigt nystädat ut. Hahaha.

Latöör.

Solsken

Idag vaknar man av solen. Tror fasiken att jag ska ta en bok och sätta mig under ett fönster i lä på förmiddagen. Börjar jobba 12. Fast... det är skönt att sussa lite oxå så det blir nog att vara inne=)

Nu ska jag iaf ringa lite på morgonen. Ska ner och väcka Drevus oxå=) Tror att hon är inne. Hihi,.

Vimshöna

Jag blir tokig på mig själv snart oxå. Helt inställd på att besikta bilen imorrn. Så dubbelkollar jag. Jahapp. På torsdag. Ååååååååååååå. Fast å andra sidan glad att jag kollade nu så jag inte glömmer...

Inte min dag idag... heller..

Vad förbannad jag blir

Seriöst. Vad är det för inkompetent folk som sitter på diverse instanser i samhället? Jag som var på riktigt bra humör dessutom.

Jobbat - ringde hem och frågade om mitt arbetsgivarintyg kommit. Jodå. Det hade det gjort. Bra tänkte jag, har iaf ringt a-kassan och fått uppskov en vecka utifallatt.

Åkte hem - myspys med snarkande voffe. Och så skulle jag gå till mig och lägga mig. Öppnade arbetsgivarintyget och kollade. Var beställt ett för år 2007 eftersom det är det som saknas. Vad har jag fått? För januari månad 2008. Jippie.

Så nu är det bara att ringa denna uppgiftslämnare imorgon och begära ett intyg för den period jag redan begärt för. Och eftersom detta har tagit ca 2 veckor så räknar jag med 2 veckor till och det innebär att a-kassan nog får ett samtal till imorgon och fråga om jag kan få ytterligare tid. Fy fan vad arg jag blir. Hatar när saker drabbar mig som jag själv inte kan styra över men som påverkar mig. För om nu inte a-kassan får in rätt papper så grundar de ersättning på det de fått in, jag förlorar alltså 6 månaders inkomst till deras matteuppgift. 6 månaders inkomst är en hel del. Åååååååååååå.

Så. Imorgon. Två samtal. Jag hoppas att det räcker så.

Mina Filipfirrar

Haha, har precis matat firrisarna. Asså. De där praktbotiorna. De är ju bara för tjusiga. Om jag blir fisk i mitt nästa liv ska jag vara en praktbotia.- Snyggast i akvariet utan tvivel.

Nu jobbet. Först ner i källaren och hämta jobbkläderna. Hoppas de är torra...

Bevis att jag är slö

Jag skiter i alla måsten idag. Det är en dag imorgon också. Istället ska jag kolla på lunchtv. Eventuellt åker jag iväg med pappersinsamling men det kan jag lika gärna göra imorgon,,.. sagt och gjort. Men jag ska iaf lägga på brev.

Nu tv-tajm. Adjöken.

Ändrade planer

Efter att ha ringt a-kassan och fått vänta x antal minuter så ringde telen,. Fick erbjudande  om att jobba 14-21 ikväll så jag tackade ja och ringde och avbokade latinon. Endast en träning denna vecka alltså....

Måste försöka ta tag i lite nytta idag. Supernajsigt väder ute, skulle funka för promenix men det ar jag imorrn.... ska försöka komma iväg med papper istället och lägga på lite brev=)

Sms från Klucken

Klara meddelade den tragiska nyheten via sms att Max Söder har brunnit. Sjuk som jag är svarade jag att det blev iaf välgrillade hamburgare.

Lte trist att det stått i lågor, tur är ändå att Norr är kvar.

Ryggvärk

Kände redan igår av det men idag på morgonen blev det värre. Illa.

Idag har jag en del att försöka uträtta. Men lär erkänna att latmasken i mig inte har nån lust. Så vi får se... =)

Boxats färdigt för idag

Asså. Det funkar bra. Men kroppen och huvudet hänger inte ihop. Idag fick jag kommentar om att jag såg brun ut. Jag fattar inte varför. Jag kontrade med att jag var svettig. Hahha. Jahapp. Vad har vi gjort idag då? Mycket parövningar, tack för det! Cirkelträning, halvmåneträning 5 mot 5 (plus säcken Nisse), slagkombinationer, kickar och knän. Kändes bättre att knäa Nisse. Faktiskt.

Mamma frågade när jag kom hem om jag anlagt ny frilla. Svett+mitt hår=baaad combination.

Och som om inte det vore nog med träning hade bilhelvetesjävlafan fryst i listerna så jag fick åla mig in från passegararsidan och sen åka runt en liten raggarsväng för att få upp värmen och dämed tina lister och kunna komma ut. Pust.

Imorgon latino. Och sen "vila" till måndag igen. Då är det svett igen på boxning.

Myndighetssverige del 9888764

Ringde a-kassan eftersom inte mitt arbetsgivarintyg kommit idag. Heller. Det var världens längsta telefontid. 2 timmar varje dag. Varje förmiddag. Och detta pga för hög arbetsbelastning.

Imorgon ska jag hänga på telefonluren. I 2 timmar.

Nu är det slutstädat för idag

Herre min skapare vad grejer man hittar när man väl börjar. Det sjuka är att det inte syns nån skillnad heller. Men nu har jag fått ihop ytterligare en sprängfylld pappkasse med papper. Den här gången slänger jag gamla uppsatser från universitetet. När hade jag tänkt att läsa dem?? Har jag inte läst dem sen 2002 så lär jag inte göra det de närmsta 5 åren heller...

Skulle ha dammsugit, torkat golv och lite andra grejer oxå men nu skiter jag i det för idag. Imorgon är en annan dag.

Idag har jag:
* Sorterat papper i köket - ny pärm
* Tvättat 3 maskiner
* Handlat
* Renbäddat
* Timer i kök och sovrum
* Strykt gardiner
* Bytt gardiner i tv-rum (men faan va långa de är....)
* Gått igenom 3 mappar i datarummet och genom det fått ihop en kasse papper att slänga
* Slängt mitt gamla Nintendo (hahaha, varför sparar man sånt egentligen??). Har alltså startat en elektronikpåse.


Imorgon ska jag försöka:
*Köra iväg med papper och kartonger (även tv-kartongen om jag får plats)
* Dammsuga
* Torka golv
* Städa av toaletten grundligt
* Diska
* Få ihop 2 kassar till med skit

Varit ganska effektiv

Har hittills gjort en hel del av vad jag skulle hinna idag. Nu lunchbrejk och sen ner i källaren och byta maskin. Igen. Hittat en massa gamla brev från tid och otid. Kastat rubbet. 2 påsar papper och även två kartonger. Och mer lär det bli=)

Heja heja heja Liza!

To do this monday

Har en waaaaay to long lista på saker jag ska göra idag. Om jag känner mig själv rätt så blir en bråkdel gjorda. Kan iaf stoltsera med att jag redan hunnit renbädda sängen. Bra där Norden.....

Får väl se hur mycket det hinns med. Och ikväll 90 minuters svett.

Spinning avklarat

Oh yes, 45 minuter spinning. Minus en kisspaus. Ingen höjdare att sitta på cykelsadeln och känna att man håller på att pissa på sig. Funkade riktigt bra idag, jobbigt för benen bara=)

Imorgon boxning. Och tisdag latino. Sen är det sluttränat för veckan. Jobbar ons, tors, lör och sön.

Matat firrisarna med larver. De verkar inte ha sett dem än eller så väntar de på att king of the aquarium ska komma fram och mumsa i sig. Bigga slammisen verkar ha pms. Jävlar vad irri den är.

Nu? Väntan på Köpingborna.

Söndag... so what...

Usch. Är inte på topp idag. Inte alls. Är som ett stort frågetecken här just nu. Och jag är inte förvånad alls hur det utvecklade sig.

En annan sak är iaf fixad. Så för min del är det klart. Nu ska jag bara invänta andras delar. Jag gissar på att jag får vänta ett tag.

Ska spinna idag. Inte ens det gör mig muntrare.

Namnger inte, men mina voodoodockor (om jag hade haft några) skulle påmint er om mig. Men jag är van. Och snart finns det inga ursäkter kvar.

Men gasa på

Jag kommer aldrig att åka Vasaloppet live själv. Det tar ju sån tid. Herre min je. Gasa på nu då.

Drevus snarkade i soffan nere så nu är jag uppe i min egna istället.

Idag lämna in bilen och sen träning. Kanske man kan gå upp ett halvt kilo till.

Fattar inget alls

Hade ju klockan på ringning för Vasaloppet.... men vaknade nu, hallå? Vad hände? Och av Oskar hörs inget. Han ligger väl och sover antar jag. Haha.

Nej, ska ta mitt täcke och gå ner till Dreva. Hedda.

Jag och dirren

Kom precis hem från Oskar. Vi hade poängsättning och tyckte inte lika om nåt tror jag. Hahahaa. Imorgon ska vi åka Vasalopp han och jag. Jag tvivlar på att han är vaken så tidigt.

Verkar vara väldigt svårt för folk att göra vissa elementära saker. Jag kommer härmed att införa Härma John. Som man själv vill bli bemött bemöter man andra....

Vidare yrar Klucken...=) Om du menar mina fransar så är svaret: Ja jag vet att jag inte får blöta dem. På 24 timmar. Och inte använda vissa removrar. Eller menar du nåt annat jag inte får blöta ;)

Nä. Nu bojkottar jag världen. Det är steg ett i Härma John.

Superlördag

Den här är  ju bara för bra. Först mys med hunden. Och sen nagelfixning med ny bokning av ditten och datten. Sen grillning. Och sen melodifestivaldax med Oskar. Direktörn och jag. Eliten. Hahahaha. Latöör.

hits