Äntligen fredag, eller?

Som vanligt atrött när klockan ringde, låg och glodde på Oz igår. Var hundra på att han skulle dö och var beredd att blunda när strömmen skulle slås på, men icke.

 

Måste ner och handla idag till mamma och pappa. Fick förfrågan igår om det skulle vara fjäskmat, haha, ja, så kan man också uttrycka det. De ska minsann inte få se mitt tomma kylskåp.

 

Vaknade och kände knappt igen mig, varför kan jag aldrig ha städat jämt? Är ju riktigt snyggt ändå...Lär käka frulle. Premiär i mitt nya kök =) På återseende.

 

Senare...

Har stressat som en toka idag men är ändå nöjd, trots att halva lönen försvann känns det som. Har tillåme vart ute i spåret med mamma så här på fredagskvällen. Kollade sista kvarten av det program jag inte ens tänker nämna, kan antyda om vad det var genom att säga: Jag hoppas jag aldrig behöver träffa nån som dom i trafiken.

Kände idag att skämten gått över en gräns. Kanske är det mitt eget fel, jag vet inte, Strunt samma, det är som det är. Har idag förevigat mitt kylskåp, måste ha som bildbevis när folk annars tror att det alltid är tomt. På något skumt sätt så känns det ändå som om det är flashigt, lyxigt, moget och vuxet genom att ha ett välfyllt kylskåp. Har verkligen de rätta sakerna där nu. Och vad är det för ansträngning egentligen? Kostar inte så mycket om man väljer rätt produkter. Kanske dax för mig att börja bli vuxen på riktigt.

Träffade på Bodds turban idag igen. Höll på att dö av skratt här hemma på lumchen när vi mötte honom vid min ingång. Senare såg jag honom på bolaget. Helt otroligt. Bodd vände sig om iaf, haha, jag undrar jag om hennes kommentar på Mackedonken i onsdags hördes. Mohaha.

Pumpat upp min nya madrass idag (inköp Jysk 598 kr) och vet nu att den låter fruktansvärt mycket. Ska aldrig pumpa den mitt i natten, kommer garanterat att få en vräkning då...

Får se om jag ska hålla mig vaken på sista Oz nu. Hittade inget band att spela in det på. Besöket har lagt sig. Skrattar på mig efter alla kommentarer. Papsen tycker det är som att vara på sjön, e bara ett metspö och mask som saknades menar han. Det guppar så hemskt. haha.

Nej, adjö med er!


Första inlägget, första dagboken

Välkommen till min nya blogg!

 

Jaha, detta var då något nytt. Har länge funderat på att skaffa mig ett ställe att skriva av mig på och nu av någon outgrundlig anledning kom detta framför min näsa. Har precis avslutat ett träningspass a´la städning, har gnolat och putsat i alldeles för lång tid. Dessutom har jag ändå inte hunnit med att torka golv. Illa illa. Vadan denna städmani? Är ju definitivt inte likt mig... Mamsen och papsen kommer ju imorrn! Längtar längtar längtar. Iofs var det inte sååå länge sen vi sågs men det känns som en evighet. Planerna är väl inte många, käka och umgås typ. Ska till Linnebäck på lördag och käka en lunch. Förhoppningsvis är vädret bättre än nu, vill verkligen sitta ute och käka grillad mat.

Känns också som om jag vill att allt ska ta slut snart. Fasen vilka dryga veckor det varit. Är i valet och kvalet kring fortsättningen men har väl motvilligt beslutat mig för att bita ihop och köra på. Skickat en del SMS til mamma under dagarna, bara känner att jag vill få ur mig skiten till nån som inte är uppe i smeten. Hon undrar många gånger hur det är med mig. Pappa hade tydligen sagt hemma att han skulle hämta hem mig om det blev nåt mer skit, men jag tror nog att han inte riktigt står vid sitt ord. Hehe.

Har tänkt en hel del under den senaste tiden. Funderat över livets små egenheter, funderat över vilka som är ens riktiga vänner och vilka man kanske skulle koppla bort på ett fint sätt. Eller fint... varför ska allt vara så pluttinuttigt jämt när jag håller på? Varför inte säga rakt ut till en människa att man är fruktansvärt besviken och ledsen på den och att man egentligen önskar att den kunde fara till ett varmare ställe och att vi kanske inte har så mycket gemensamt och därför skulle bryta kontakten? Nädå, typiskt mig att altid svälja allt med hull och hår och samtidigt som någon via telefon gör mig så arg så sitter jag ändå och mjäkar med. Varför ska jag vara den som slätar över allt? Vad gör det egentligen om det finns några här i världen som jag ryker ihop med?

 "Jag har haft så mycket att göra [typ suttit hemma och räknat dammtussar]och jag förstår dig [men du förstår aldrig mig], det kan inte vara lätt [vad brukar man säga - som man bäddar får man ligga] , klart jag finns för dig om det är något [men du finns ju inte för mig din egotrippade uppblåsta pajas], du kan ringa närsomhelst på dygnet vet du [va f*n säger jag nu då? Inte när som helst, vill sova istället för att prata med dig din idiot], sköt om dig du med [sköt - skjut], hejdå."

Sluta tyck synd om dig själv nu då! Gör nåt vettigt av det. Har iaf en på min LFlista =) Ska börja bli seriös. Jag lovar. Men inte idag. Det kommer. Nångång.


hits