Suck och stön

Men nuhar jag fött fram en skrivuppgift tills imorrn. Oh my god vad jag jobbar bra under press.

Idag helt soft. Faktiskt. Men jag tycker fortfarande att måndag är djävulens otyg.

Två saker som jag tycker är störande just nu:
* Maghelvetet
* Halshelvetet

I och för sig vet jag att punkt två kommer från punkt ett. De där sura uppstötningarna är inte att leka med. Undrar jag om det kanske är dax att börja knapra tyngre medicin igen.

Nu ska jag tröstäta munkar. Och skölja på med cola lighten. Inte undra på att punkt ett och två aldrig blir bättre....


// Kokt fisk

Grillpremiär

Oh yes! I det härliga vädret så kom grillen fram idag (Seawall - jag knäppte ett kort till dig som jag ska sätta upp i bloggen... temp på 18,7 grader ute och inte en snöflinga från himlen). Gott gott med grillat och sen gick vi en sväng med vovvarna. Drevus har redan kommit på hur man kommer in genom altandörren en meter upp. Hahaha.

Nu Sex and the city. Programmet när Samantha träffar en munk. Hahahaha.

Sommartidstankar

Okej, jag är inget stort fan av att ställa fram och tillbaka klockan två gånger om året men jag köper det. MEN. (Som Tony Irving säger). Då förväntar jag mig givetvis att samhället i stort följer detta! Här kommer jag som enskild person och gör allt lydigt med att ställa fram klockfan en timme så jag missar en timme. Kan då någon vänlig själ förklara för mig varför tv-kanalerna inte gör detsamma??? Jävla tv4 och tv4 +, på grund av att ni inte ändrat tablåerna på boxern så har jag missat det jag skulle/ville se.

// Man ställer FRAM utemöblerna

Bortskänkes!

Bortskänkes: mage.
Beskrivning: du behöver aldrig känna dig ensam eftersom magen låter konstant och pratar. Du behöver heller inte äta eftersom det går ett tag och sen vill inte magen behålla det du äter.


Låter det som något du vill ha? Hör av dig så skickar jag magen på posten.

JAG ÄR SÅ JÄVLA LESS!!!

Linslusen

I torsdags var familjen på trav. Pappas farsdagspresent skulle ju starta. Okej. Så långt allt normalt. Jag hade en hundring med mig som jag tänkt sätta på kusen, men sen slog snålvargen till och jag hade lappen kvar i fickan.

Kusen vann. Hurra hurra. Och eftersom ägare får stå vid vinnarcirkeln så stod givetvis en hel hop med folk där. Jag bland annat. Som inte ens har en andel. Så kommer marknadschefen med en mivk och säger att han ska fråga någon av alla lyckliga ägare. Han går fram. Till mig.

- Hur känns det?
- (Snabbt tänker jag fram nåt) Det känns RUGGIGT skönt!
- Fnissfniss, vad tänkte du de sista 200?
- (Vad är det? Vad ska man svara? Öhh.. snabbt tänka igen). Nä, då visste jag att det var klart.
- Haha, tack så mycket.

Strax efter kommer kusken. Tittar på mig och kramar om mig och säger grattis. Vad ska man svara på det? Jag säger grattis tillbaka. Hahaha.

Efter segerintervju med kusk så ska ägarna ut på banan och fotas med kusen. Jag går inte ut. Men då kommer marknadschefen och manar på mig att gå dit. Så jodå, nu är linslusen med på bild. Hahaha.

Tlött

Jopp, jag är tlött (kusse och jag kör alltid med det).  Kom på att det inte är många timmar jag är hemma egentligen...  Hmm, idag jobb till fyra och sen hinner jag f örhoppningsvis hem och lämna bilen och sen in till stan för trav. Pappas farsdags-present ska ju starta på hemmabanan...  Eller så får jag möta upp päronen i stan. Eller så skiter jag i travet och åker hem.  Finns så mycket jag skulle vilja hinna med. Äh, får väl ta det i helgen. Men just ja, då ska jag ju ut...

I-lands-problem!

Och fler i-lands-problem: jag är så jävla snorig. Jag måste seriöst producera mest snor per dag i världen. Typ.

Världens bästa SF!

Igår var jag och kusse först på Lilla saigon där de måste ha bytt ägare. Kusse körde på min gamla testmat - scampi. Hahaha, vi är ju så okunniga om hur man äter=) Sen skulle vi på bio. En shopaholics bekännelse. Gick inte att hämta ut biljetterna. Så när vi stod och yrade i kassan så säger kassörskan: Men de var bokade till igår! Men som tur var så gjorde de ersättningsbiljetter åt oss så vi slapp betala extra. Ska fasen skicka in dagens ros bara för det=) Världens bästa SF!

Nu åker ju kusse till Thailand. Och aproåp kusse - hon har världens bästa Adde som har räddat mig =) Hihihoho. Det filmförrådet ska jag utnyttja fler gånger, men kanske vara ute i bättre tid ;)

Soo looong.

Dagens ord : Fjams. Hahahahahahaahaha.

Livsviktig fråga

Förresten... igår hamnade jag i en diskussion och fastnade på frågan om varför man inte kokar falukorv?? Seriöst, varför gör man inte det? Man kokar ju varenda jävla korv annars! Jag ska bli falukorvsprofessor...

9 dagar kvar...

... sen påsklov. God daaaamn vad jag längtar.

Igår grejade jag nailsen och fransarna, fy fasen vad det sved. Men men... vill man bli finare får man lida pin. På kvällen hade jag debatt med Fia som alltid=) Jag bävar för den dagen då sms´en hamnar fel. Hahaha.

Tvärsomnade mitt under Project Runway igår men vaknade lagom till utröstningen. Jahapp. Värdelösa jag som inte kan hålla mig vaken när det är favvoprogram.

Idag Lilla Saigon och bio med kusse. Hon ska ju till Thailand. Utan mig. Och utan biodejter på nån vecka...

Latööör.

Hemma igen

Sitetr och försöker kolla igenom vad jag missat.... så just nu är det repris på Mästarnas mästare. Jag har av någon anledning haft svårt för Erica Johansson förr och jag måste säga att det fortsätter. Okej att man kan bli besviken på sig själv men fan hon ger ju upp och är ju mer negativ än nån felladdad jon. Tror fasen att Emma Igelström gjort bättre ifrån sig. Fan, Erica har ju gnällt på allt. När hon torskat tävlingar så har hon alltid skyllt på andra och gnällt på förutsättningarna.

Nä. Bye bye.

Själv ska jag lägga mig i soffan och kolla fast jag vet hur det går.

Adios=)

På vift

Jopp. Drar till Charleswood idag och hemma söndag. Men tro inte att ni kommer undan - jag kräver full rapport om vad som händer =)

Det slog mig...

... att det är balkongväder. Vad gör jag? Jobbar. Men snart min lilla balcony så är jag din=)

Drog in några jobbansökningar för sommaren igår. Jag vet att jag borde vara ledig men kan inte slappna av - måste ha en inkomst. Fan vet när jag slappade senast en sommar... jo det vet jag, 2006... Så kanske inte ska gnälla så hemskt men... det vore skönt med en vanlig semester nån gång.

Jag känner också mig uppbokad. Den här feelingen har jag haft förr och jag vet hur det slutade.

Nu duscha och sen jobb, måste dra ut en grej och kopiera innan klockan 8. Jag känner hur urusel jag varit i veckan. Riktigt dålig till och med. Men det är nåt som jag inte kan sätta fingret på...

Adios.

Kussedejt

Jag och kusin lekte igår. Vi lekte Church street och Benjmin Button. Hihi. Vi är så bra på att på leka, måste vara ett släktdrag.

Idag tidig dag, ska nog hem till Klucken efter jobbet och fika. Sen hem och inte göra ett skit. Igen =)

Typiskt mig

Hahhahaa, jag dööööör.

Okej.

1. Jag ramlade på skolgården. Det var i och för sig inget kul eftersom jag slog i knät och skrapade mig. Jävla skit att det blir snorhalt när det regnar.

2. Brukar ju sitta på bord när jag är i klassrum. Så även i morse. Satt längst fram, sen reste jag mig och skulle sätta mig igen. Lutade arslet mot bordet och hela bordet rasar. Hahahahahaha. Snacka om garv hos kidsen. Så nu bar vi in bordet i ett rum och snodde ett nytt istället. Hahahaha, Fattar inte att jag jämt lyckas.

Nu ner och kopiera =) Sen läsa lite=)

Nu är det fasen inte roligt längre

Jag måste seriöst göra en positiv boost för att klara av att jobba i 35 år till. Men ärligt - jag skulle kunna vara hemma från och med idag. Jag vill sova, jag vill vara hemma. Punkt slut.

Igår hade vi ett projekt till vovvarna, får se hur väl det håller =) Haha. Och Kaiza som hade en egen variant av Hela havet stormar...

Förresten är grannens katt en riktig gourmet. Igår skulle han få kallrökt lax tyckte jag. Han åt lite grann och sen vände han bort skallen. Hahahaha. Men när man äter räkor så slafsar han i sig allt minsann - en riktigt bortskämd misse...

Nä. Duschen. Hurra.

Ut på vift

Var övertygad om att det var imorgon men var tydligen idag... så nu ska det bära iväg på hundutställning i Heby. Mössa på eftersom nån dusch inte står på schemat ju. Haha fräscho....

Inför mellon ikväll

Fasen, jag har ju inte gett några mello-synpunkter i år. Men nu kör vi!

Final ikväll och här kommer expertens utlåtande,

1. Måns Zelmerlöw - Hope & glory
Jorå, typisk Måns-låt. Jag fattar bara inte varför dansarna ska ha så kort kort och lite halvporr? Personligen föredrar jag Cara Mia, men denna låt kommer nog att sätta sig efter några lyssningar. Jag är dessutom beredd att gå med i Kusses fanclub... MEN det är en slående likhet med Teacake! Fortfarande!

2. Caroline af Ugglas - Snälla snälla
Jag fixar inte att se henne så ska därför bara lyssna på själva låten. Det hemska är att man ser henne ändå framför sig... Kom igen nu Liza, lyssna bara (jag förstår inte varför jag inte kan kolla på henne??). Själva låten måste jag erkänna att om man bara lyssnar så skulle jag kunna ha den på i bilen eller så. Vinnare i mellosammanhang? Helst inte. Ikväll blir det att blunda när hon sjunger =) Testa det om ni innna har haft svårt för låten - den blir faktiskt bättre....

3. Agnes - Love love love
Jag funderar på om jag ska bara lyssna på alla och inte se artisterna. Jag har svårt för starten (exakt två första sekunderna när hon sjunger), låter falskt eller osäkert. Undrar hur bekväm den där guldoverallen är... Annars är det väl den vanliga up-tempo-låten som oftast finns i mellos. Grattis till en radiohit, men ingen mellovinst.

4. Heat - 1000 miles
Det märks att jag lyssnar på Rockklassiker nuförtiden för jag gillar låten. Lite Europe-varning i refrängen. Skickas inte till ESC men kommer att få många röster och placera sig högt. Mer pyro i mello! Men skaffa en ny frisör ;) Och mer bilder på bara överkroppen bakom trummorna tack.

5. Emilia - You´re my world
Den här gillade jag inte första gången och inte nu heller. Kommer att falla tungt. Inte låter det bra när hon sjöng heller. (Nu börjar jag känna kritikern växa inuti i mig). Passa på att gå på toa under denna låt ...

6. Alcazar - Stay the night
Jag gillar den här låten, kommer att bli en partydänga som jag kommer att tjuta "uuhhuuuhuuu" i. Jag vet att Andreas är gay och med Hiv-positiv och har inga problem med det överhuvudtaget men jag fattar inte varför de har sminkat honom så att han ser übergay ut? Tycker han ser sliskig ut, haha. Topplåt whatever, med eller utan smink. Kan slåss om biljetten till Esc.

7. Sarah Dawn Finer - Moving on
Först kommer ytliga Liza - vad är det för en klänning hon har på sig? Ser ut som en stor gardin! Och apropå stor - jag har kommenterat det förr i ett sms - men vilken hylla =) Nog om detta. Hon sjunger grymt, det har jag alltid tyckt. Kanske är inte låten den starkaste men den växer och det här är faktiskt den första låten som det rös i kroppen hos mig på. Svårtippat, är det balladernas år? Nja... men jag tror att den hamnar högt ändå trots att det var en andra chans-låt som gick vidare.

8. EMD - Baby goodbye
Jag ska bli fjortislikt fans och gallskrika... inte för själva EMD utan för Erik =) Jag diggar låten, kanske lite seg och att den inte riktigt kommer igång men det är en helt okej mellolåt iaf. Vinnare? Nej nej, många röster men nej nej.

9. Sofia - Alla
Big NO. Och varför har de Batman-trummor eller vad det är de slår på? Det här var väl internationella juryns val (Vad är det för nytt trams de börjat med??) så låt internationella juryn lyssna på den och då kan vi andra passa på att hämta en drink eller nåt annat under tiden. På tre minuter hinner man mycket - så lycka till med vad ni än gör...

10. Molly Sandén - Så vill stjärnorna
Den här gillade jag inte heller när den var i kvalomgången. Tycker den är sååå boooring, men det tyckte tydligen inte svenska befolkningen. Kommer säkert högt upp men inte hos mig. Och ingen Escfinal iaf! Jag tror att jag tycker den är så tråkig för att den är sååå perfekt. Mjukt, soft, gullipluttinutt. Nej tack.

11. Malena Ernman - La Voix
Hon har Sandviken-härkomst. Ska väl vara det som är något positivt. Jag gillar inte den här. Sure, bruden är begåvad men neeeej. Kanske skulle den passa i Esc - skule säkert locka mer röster än de vanliga bidragen..,. men ....


Lizas gissning:
Det står mellan två:
Måns och Alcazar 

Bubblare
Kan EMD-s fans hjälpa upp dem?  
Balladår? Jag lägger min röst på SDF istället för Molly.
Rock on ?

Jokrar som inte ska räknas bort och som kan skrälla:
Ugglas och Ernman.

Sådär... låt spektaklet börja...

Ps. Pappa sa igår: Den där operan vinner.

Vad är det för fel på mig?

Jag vaknade klockan tio i sju. Hurra vad roligt. Måste ha somnat ifrån Let´s dance igår så nu får jag gå på nätet och kolla vem som åkte hem. Vilken pensionär man är =)

Och vad vaknade jag av? Pappa som nös i köket nere. (Är ju under mitt vardagsrum typ). Jag måste ha lika bra hörsel som Stålmannen.....

Igår träffade jag Drevus, hahahaha. Frågan är vem som var gladast att se den andra. Sen fick Dreva en ny filt för av nån anledning hade hon ingen i sängen. Sen la mamma ut ett lakan på golvet eftersom snöslungans vatten rinner in i hundrummet. Det tyckte jag var att leka med ödet så nu får vi se hur länge det ligger kvar.... Kaiza tycker nämligen att det är såååå mycket bättre om allt ligger ute.

Apropå Kaiza. Hon (och Dreva) fick ananas igår. Har hört att det ska vara bra mot det problem vi har. Slurp sa det. Sen var ananasen borta. Bara att konstatera - de är allätare =) (Utom Dreva som petar bort sallad om hon skulle få sånt i maten, hahaha).

Nä. Kolla runt i cyberspace och sen ner och nya ikapp med papsen tror jag.

Kan det bli bättre?

Young guns II på tv (min favvofilm när jag var yngre) , en påse popcorn, Trocadero och helgledighet. Det kallar jag för perfekt.

Kräftat klart

HIhi kusse och jag har dejtat med Madagaskar 2 och kräftor och räkor och vitlök och annat mums. Sen hade vi McFlurry som efterrätt =) Idag var jag duktig på Nintendot, hahaha, brukar vara tvärtom annars. Så har varit en mycket najsig kväll (som tyvärr satt min Noradarling i frysfacket... men nu så... hahaha)

I övrigt både bra och anus.

Dagens ord: enough (iiiiiinafffff, hahahaha)

Jag fixade det!

Japp. Har grejat min planering till fullo! Bra där Liza.... dessutom har mitt paket kommit. Hihi. Så nu har jag suttit och spelat Mario Kart ett tag oxå =) Haha. Jag är störd.

Roligast idag är min mamma trots allt. Hon skulle testa Wii Fit. Hhahaahaha, ja jävlar i min låda.

Pappa kom med familjeutflyktsförslag på söndag. Jag tyckte att det var en bra idé men att vi borde ha anmält Lizas lilla monsterunge... talar givetvis om stövarutställning =) Men Kaiza får vara hemma. Men nån gång ska vi upp i ringen och visa vart skåpet ska stå .

Blev förresten lite fundersam idag. Har inte sett Dreva på flera dar. Men hon lever... fast det snöar ute och är inget roligt väder så Drevus trycker i sängen istället och kissar precis utanför dörren. Drevus längtar till våren och sommaren när hon kan ligga och pressa.

Läste i en tidning att det är först när hunden är ett år som den ska gå i typ en timme. Kaiza var ute i en timme bara efter nån månad. Och nu när hon är i skogen är hon ju borta som max 6 timmar. Men man ska inte tro på allt som står i tidningen.

Nä. Nu ska jag göra det jag ska - slappisch =)

Det är bara att inse...

... Klucken och jag är så sjuka. verkar inte finnas nån hejd på det..

Idag har jag en plan:
* Duscha
* Jobbet
* Satsdelsgenomgång
* Bius
* Hej hej drama
* Handla avocados och apelsiner
* Till banken och skriva pensionspapper
* Hem
* Slöa


Jag borde klara den planeringen.... jobbar bäst under press =)

Off fast borde inte vara det

Suck. Jag oooorkar inte göra det jag ska. Gör det imorgon. Har iaf rengjort pumpen åt firrarnao ch ska försöka sänka värmen. De hade för fasen 28 grader. Kanske inte undra på att min bautahaj dog...

Igår var jag och KLucken på impulshockey. Jag kom återigen fram till att Wallin är mumma. På vägen in fastnade vi i en poliskontroll. Där fick vi ragg. Seriöst så måste vi börja bete oss... men mer om allt sen. Har inte ens redogjort för helgen (fast...  vem bryr sig?).

Nä nu 2 ½ män. 

Bara jag kan lyckas...

... sitter fortfarande och gäspar. Okej, vi säger såhär. Slog igen ögonen vid 3 i lördagsnatt. Vaknade skitpigg vid kvart i 8. Det höll bara nån timme för sen somnade jag. Och sov. Och sov. Och... sov. Vaknade ibland för att gå på toa. Tvingade mig själv att äta en sväng. Vaknade kvart i nio på söndagskvällen, kollade repris på Så ska det låta och Mästarnas mästare och sen somnade jag igen. Och nu ringde klockan kvart över 6 och jag vill sova mer. Jag har, efter egen uträkning, sovit 23 timmar på 27 och en halv möjliga. Oh my god...


Nu klä på  mig (har ju redan duschat) och sen till jobbet. Idag ska jag börja med en ny sak - återkommer om jag gjorde det... Sen hem och ska ´fan inte sova förrän det är dags...

------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

så har min dag sett ut.  Bara legat i soffan och sovit. Jag återkommer imorgon när man har återgått till att vara människa igen.

Bara Liza...

... misslyckas med att sova en timme... det blev fler. Hahaha.

Något jag borde sluta med är att lufta hemma. Men det är så skönt. Hahaha. Helt seriöst så tror jag  fasen att kläderna åker av så fort jag kommer hem men de finns givetvis i närheten ifall nån skulle komma=)


Fick samtal från Skåne. Om ett erbjudande. Skulle få några knivar och något nummer av en tidning. Man fick välja på tre tidningar. Skånetjejen mumlar fram frågan: "Vilken tidning vill du ha?". Jag svarar: "Ingen". Hon blev tyst och sen ändrades hennes tonläge drastiskt och hon blev tjurig och kort. Det skiter jag i. Jag vill inte ha nån. Samtidigt blir jag lite sur över deras försäljningsteknik, givetvis så svarar ju folk en tidning på den där frågan och då är man ju fast.

Blä.

Karlsson ringde precis. Karlsson är taggad. Hahaha . Jävlar vad vi ska dominera =) Sen kanske det blir Blue Moon, har inte varit där och kan ju vara kul att testa nåt annat än Heartbreak. Men vi får se,,,

Taggad!

God daaaamn. Idag är det discobowling (fan vad jag hatar det ordet) och sen mat på Mingel & Bar för att sedan göra Gävle osäkert. Och vad händer? Liza vaknar klockan 7.

Men men. Nu Fight Quest på tv, sen blänga på en Asterix-film tänkte jag och sen sova en timme innan man börjar röja hemma. Vet inte om vi tar förgädda här men kan ju vara trevligt att ha städat ändå... hosthost.

Schkål

Så oduglig

Jag tror jag ska söka jobb som såsare. Jag gör inte ett skit. Haha. Men jag är damn good at it !

Imorrn ska jag kolla på Fyran - skolan är med i ett inslag. Jag är dock inte med. Tror att det numera finns ett foto a´la "Most wanted" på alla nyhetsställen  som föreställer mig. Kan fan slå vad om att undertexten lyder:
"Varning för hysterisk lärare som svamlar sig igenom intervjuer och är röd i fejan".

Skulle ha visats idag på kvällen det där men nu körs det typ halv med timmarna  7, 8,9 och 10. Kryptiska jag. 

Imorgon ska jag städa mitt skrivbord. Det ska skina som en nypolerad julskinka. Dvs nästan i Bettan-klass (det du Noradarling...)

Nu Gordon på tv. Tror att jag har en crush on him=)

// Ordning och reda

 

En helt vanlig dag i mitt lilla liv...

... vad kan man då säga idag? Hmm... inte mycket=)  Sitter med såna starka cheez crunchers. Klockers säger jag bara! Glömde handla firremat så lär göra det imorgon.

Karlsson ringde så nu är det bokat=) På lördag blir det dubbeldejt (hahahaha) med discobowling och sen Mingel & Bar för att sen göra stan ännu mer osäker.

Nä. Ska glutta vidare. Snart helg...

Och Noradarling - vad har Rosing som jag saknar? ;) Hahaha.

Känner mig som Törnrosa

Fyyyy. Får skylla mig själv, satt uppe till efter ett igår. Lik förbannat inte klar, men är bara 5 st kvar och det hinner jag på jobbet. Gjorde däremot en extra klass på en annan sak så ligger före där...

Gäspar kopiöst mycket och stort så ska ta mig ini duschen för att vakna till. Sen jobbet. Slutar fyra idag (torsdagar is not the shit, de är skit). Efter ska jag hem. Och sen skiter jag i allt annat som har med jobbet att göra idag. Imorgon fredag, halleluja, och det ska bli såååå skönt!

Det jag faktiskt känner mig nöjd med är att jag ändå ligger mer före i saker än vad jag brukar göra. Jag har liten marginal att falla.

Nä. Cii yaa.
Och nu är jag glad eftersom min darling FB´ade igår . Hahaha. Ha en bra dag bruden! Jag säger som Grynet : Ta ingen skit..

I love Facebook!

Okej. Lite överdrivet. Men herregud vad jag är glad över att ha kommit i kontakt med en grymt saknad vän! Och det jäkliga var att hon hela tiden fanns så nära...

Men nu så... n u har vi suttit via nätet i nästan 2 timmar och babblat. Undrar om kidsen godtar Facebook som ursäkt om inte vissa saker ärklara tills imorgon som jag sagt... Hahaha.

// Hacker


Fast jag saknar fortfarande en....
Och jag fick komma in i värmen ett tag men nu är det kallt igen...

Äkta pensionär

Jag sover med strumporna på. Herregud vad skönt det är men jag blir samtidigt fundersam på hur gammal jag är...

En ny dag till ända

Okej. Mitt liv är en berg-ochdalbana. För tillfället vill jag ha nyttiga drinkar i kopiösa mängder och sen bara sitta och älta med Noradarling. Så är det.

Hämtade kusse och vi drog till Church (fick maten först av alla...) och sen bio i form av Män som hatar kvinnor. Vi var rörande överens om att den filmen hamnar i topp av dem vi sett i år. (Jag håller fortfarande kommande Harry som number one of course...)

Roligast på bion var när jag skulle sätta mig efter jag varit på toa (innan filmen). Kliver in på vår rad, stegar fram till dem som satt i vägen och lutade mig framåt och sa "Ursäkta..." Damen vänder på huvudet och svarar "Jaa?" Försökte få fram att jag ville komma förbi. Hahaha. Kusse och jag skrattader gott åt det där, vad trodde hon? Att jag skulle ställa frågor?


Imorgon åker jag till huvudkontoret. Det är det huset med roliga markiser, hihi jag är inne i HK-svängen... =)


Nere i svacka, som vanligt vet jag vad jag tycker och som vanligt är det bara jag som bryr mig. Ibland har jag god lust att be om ursäkt att jag finns till och bara är till besvär.

Nu soffläge, kan inte sova heller. Cii yaaa (och Hillman vill ha mig som statsminister, hahahaha)

Lycka är..

... när man vaknar kissnödig, tittar på klockan och ser att den är kvart över fem. Det innebär att man får somna om en timme efter toabesöket. Lovely!

Ikväll blir det sen kväll igen. Ska duscha nu och sen dra till jobbet. Slutar fyra (måste komma iväg då!!), möta upp med kusse och sen gå och käka på Church street. Sen har vi bokat bio och det blir Män som hatar kvinnor.

// Sova får man göra när man bli pensionär...

Vettigt liv...

... hmm...

* Jobb - åkte 7.00
* Hemma 19.00
* Dejtade pappa till 20.00
* Pratade med Tarja till 21.30
* Pratade med kusin till 21.57
* Kollar Project runway (Äntligen!!)
* Dax att sova kanske?

// Nya tag imorgon

Matlista

Okej. Jag är störd i huvudet. Jag är kass i magen och sitter och mobilbloggar på skolans toa. Ska göra en lista på saker jag inte ska äta för att tänka på det bästa för min mage. Dagens rätt att bojkotta blir således kebabtallrik. I övrigt är det rätt okej,inget blod ur snoken förutom något gammalt skit:) adjö...

Röd dusch

Stod och rakade mig under armarna i duschen, smällde av hyveln och på min vita vägg blir det röda blodstänk. Undersöker eventuella skador under armarna men utan resultat. Splash. En ny bloddroppe träffar golvet. Jahapp. Teorin med att jag petar näsan kan strykas... varför blöder jag näsblod???

Så nu med bomullstuss i snoken ska jag åka till jobbet - vill ha mer ledigt!! Ska nog ta med en ombyteströja ifall jag börjar blöda på en lektion=)

// Blodet droppar, blodet droppar...

Näsblod

Jag blir tokig. Fjärde gången nu sen igår kväll. Undrar om det är för att jag petar näsan så mycket ? =) Haha. Och det värsta är - förlåt att jag är en äcklig person - att jag faktiskt gillar en sak med näsblod och det är när själva proppen släpper. Känns som om det kommer ett ton näsblodsnor ut ur snoken då och man känner sig så lycklig=) Hahaha.

// Är det inte det ena så är det det andra sa flickan som blödde näsblod..

hits