Irriterande internet

Suck. Allt jag kan säga. Går sakta eller går inte alls.

Nä. Soffan. Fasen vad kul man är... =(

Äntligen!

Jag vet att jag har halva befolkningen emot mig (okej, överdrift... men nästan). Igår åkte äntligen Johan Palm hem. Jag skrattade så jag grät när han sjöng sin andra låt och hon bruttan i publiken skrek som om det vore hennes sista minut i livet. Sen drogs hon upp på scenen och fortsatte eländet.

Håhå jaja. Dessa ungdomar... =)

Nu kanske man kan kolla på sattyget utan att skämmas alltför mycket. För igår.

En helt ny värld

Jag har de senaste dagarna varit utan glasögon för jag tycker att jag ser bättre utan dem. Igår rengjorde jag glasen. Och vips uppenbarade sig en helt ny värld. så nu är det glasögon på igen för jag ser jku bättre med dem har jag förstått. Förstår inte riktigt vad som gjort de så skitiga, men kanske är det en blandning mellan flottiga fingrar och blöta hundnosar och sträva hundtungor.

Mamma kom upp igår för att säga hur fint det var i fönstret. Halleluja. Stjärngardinen gjorde tydligen succé. Låter fanskapet lysa under dagen så får jag se själv hur det ser ut. Korrigering - slänger på en timer innan jag åker.

Dåliga nyheter på morgonen - hoppas de hittar henne. Pluttan =(

Dålig humor

Haha, ja, asså jag säger såhär: jag är sååå glad att jag hamnade med Anna =) Herregud, två tokstollar ihop. Har ju utvecklingssamtalsveckor nu. Vi kör highfive på dem. Typ om vi är nöjda så kan vi säga mitt under ett samtal: "Highfive" och så gör vi det. Sen brukar vi skoja. Och eftersom vi nu haft en del samtal så blir ju hjärnan lite trött. Igår höll jag mig från skratt men eleven tittade på mig och flinade. Anna hängde inte med, så jag berättade för henne igår om hur hon omedvetet gjort bort sig. Hahaha.
Idag skulle vi skicka hem mail till några. Det sista mailet handlade om spanskan. Jag skrattade så jag hade ont i magen och båda grät och var röda i ansiktet. Sen gick Anna och tittade bakom hörnet och då satt det en kollega och försökte jobba där. Hahaha, stackars man =) Vi fick dock revidera mailet innan vi drog iväg det, men kände oss fortfarande lite osäkra om det var för "låg" nivå på innehållet. Fast nu när jag kom hem och kollade så hade jag fått svar från en och det var samma glada och uppsluppna sätt där=)

Idag på vägen hem så stannade jag för att handla. Jag impulsköpte en stjärngardin (alltså med ljus). Den har jag satt upp i sovrummet så nu är det 1,8 meter stjärngardin som lyser glatt. Så här julig har jag inte varit på många år. Jag nästan mår illa över hur det ser ut. Fastän jag bara satt upp stjärngardinen och plockat fram ljusstakarna (utan att tända!!).

Nä. Soffa. Mamma Mia. KöpDVD. Den brända jäkeln laggade bara =/

Adios =)

Snögumma

Mer om helgen sen, men först: jag ser ut som en snögumma! På förmiddagen kände jag mig verkligen uppskattad - Direktörn kom med en traktor och skottade åt oss. Bara sådär. Pappa var nog ännu mer nöjd än mig=)

Sen har jag åkt två stafetter och vunnit två medaljer. För ett tag sen hörde jag snöslungor och såg pappa, Conny och Katta. Så jag klädde på mig. Mitt hittills bästa klädköp ever : mina jaktbyxor. Inga långkalsingar under, behövs inte=) dessutom vattentäta. I love them.  Åsså Goose på det. Eskimåklädd alltså. Med gul Olle-mössa. Hahaha. Det är den mest använda julklappen nånsin - GävleCissis (aka Sthlm-Cissi aka Smålands-Cissi) bästa present! Den hänger i och den är fortfarande i perfekt skick.

Iaf. Gick ut och karade och papsen slungade. Sen släppte han ut Kaiza på min begäran och Katta släppte ut Bullen. Michael Schumacher - släng dig i väggen. Bullen syntes knappt i  snön i hagen (dit jag såklart pulsade) och Kaiza hade snö upp på halva kroppen. Nu lär jag säga till Bullens försvar att han som sagt fick ploga genom snön men när han sprang för fullt såg det ut som om Kaiza småjoggade på sidan. Och sen skulle hon på och busa med honom. Det kommer bli en riktig madam det där.

När det väl var slut på det roliga ville hon inte höra ett dugg utan hon stack till Monas bro och sen ett varv runt huset. Men nu är illbattingen inne hos Dreva (som hör och häpna var ut i snövädret).

Kul kul=) Och säkert bra muskelträning för vovve i snö=)

Nu soffa igen. Fast borde jobba =/ Äh. Blir pirattvåan. Kollade ettan i morse så det är dax för lite Sparrow igen=)

Bara få minutrar kvar

Tjohoooo. Ska snart dra=) Hihihoho.

Partajus=)

One more night...

Okej, fredag imorgon. Inget att planera inför. Love fredagar på det sättet. Imorgon spansk musik till förmiddagsfikat=) Nu soffa och rödtut.  Imorgon blanksprit i Kga.

Det smakar inte så illa

Har vant mig vid billighetssmaken. Idag gick det ingen nöd på mig utan jag har filosoferat under kvällen ihop med rödtutan. Glömde böckerna på jobbet så ingen planering. Imorgon kör jag av vana. Svisch svisch. En lektion som kan bli weird, men det tar jag. Har funkat så bra iaf ett tag nu=)

Nä. Soffa ett tag och sen sussa sött. Har varit duktig och tvättat inför helgen. Så nu kommer jag till Kga med tvättmedelsdoftande kläder. =)

Rödtuta lättar upp livet

Håhå jaja. Idag så ommöblerade jag en detalj - lampan på högtalaren står numera på tv-bänken och på högtalaren står vinboxstället.

Så nu har jag haft i mig ett billighetsvin från Bolaget och vips så känns världen lite roligare igen.

Dessutom har jag powerpointat till imorgon om prepositioner. Jag nästan satt och fnittrade åt hur kul det kunde vara med ordklasser.

Har dessutom grejat till Mamma mia så nu ska jag kolla på den och kanske dra ett glas till. Alternativt värma upp en konjaksglögg som jag nästan höll på att få en dejt för igår.

Skandal att jag somnade från Boston igår. Kanske får straffa mig själv med en 4a tequila...

Imorgon möten. 5 stycken. Det innebär 5 glas vin när jag kommer hem. Ett möte är dubbelt så jobbigt som de andra, så med enkel matematik borde det bli 9 glas vin istället.

Fy fan vad bra jag kommer att vara sen.

Bet mig i tungan

Idag har jag varit ytterst nära att sjunka till ofattbar låg nivå. Men jag bet mig i tungan och försökte vara vuxen. Men faan vad arg jag blev. Sen stormade Alfred & Alfred till hövdingen. Nu ska jag önska mig en boxboll eftersom man inte får slå riktiga människor.

Idag tog vi den första chokladbiten. Nu är det 23 kvar.

Fredagsplanering

Alla bitar faller på plats=) Kan nog med tur kunna sluta klockan 11=) Hahaha. Ha en lektion och sen bege mig mot Norahållet. Kanske ska man fixa barret oxå... men det skiter jag i. Hihihoho. I lööööv när saker ramlar på plats så att  mina ursprungliga planer helt plötsligt blir nån annans samt att det nästan blir beordrat. Hihi.

Jag borde bli strateg. Så är det bara.


Köpte en kalender åt Anna och mig igår. Vi är så braiga. Och choklaiga.

Idag pisslång dag. Men mötet igår blev inställt så det blev lite kortare igår. Sitter och funderar om jag verkligen har koll idag men tror nog att jag håller mig flytande. Är det där 90minuterspasset som kanske kan ställa till det. Men men, smällar man får ta... =)

Snabb tanke

Om man är äldre - har man då rätt att lägga sig i när man öppnar en dörr?

Just nu - blä. Inte kids. Jo, lite, men mest arbetsokamrater.
Mer blä är att det är potatisbullar/ blodpudding idag som mat. Jag tänker åka till Ronald jag.

Fasen, jag som blivit så duktig att äta skolmaten en period =(

Ska minsann kolla med kusse om ny biodejt i veckan. Alltid lika najs.

Vuxenparty och pangpang

Igår var det tjejfnitter hos Klara med demonstration från Himmelriket. Idag kom haren till sitt himmelrike. Pang sa det. Men mer om det på hundbloggen=)

Dreggel-dejt

Jopp. Onsdag. Kusse och jag äntrade Church street. Fick en nyanställd (fasen vad vi analyserar allt och alla). Moffade i oss comboplate och sen breast of chicken... ovanligt...  dreggel 1.

Sen dreggel 2. Kollade på Bond. James motherfuckingsexy Bond. Jag har i förra filmen (första) inte gillat Daniel Craig. Kändes som om jag saknade min lovely Pierce Brosnan. Men idag... mamma mia... kom med den bringan så ska jag bringa dig lycka....

Nu soffan. Och kanske dreggla där med...

Nostalgi-lycka

Det har hänt två roliga saker de senaste tio minutrarna:

1. Jag har msn-dejt med Strand. Hahahaha.

2. Jag har hittat en gammal goding i datorn=)


// Måndagslycka

Alla suktar vi efter nåt

Och äntligen!! Äntligen fick jag se det jag länge gått och varit sugen på=) Böckling! Så  nu tröck jag i mig flera böcklingmackor till kvällsmaten (hmm, vågar man erkänna vad... pölsa och fläsk. hahaha. Mat för en skogshuggare).

På lördag ska man hem till Klucken igen på vuxenparty med bara tjejer. Klockan sex (passande) ska spektaklet börja. Fyra öppnas första korken så man hinner partaja på och slappna av lite innan pinsamheterna börjar.

Jahapp. Soffa nu och tror minsann att jag ska avnjuta en liten Dooleys=) Passar bra med Tavegylen ;)

Måndag-fucking-morgon

Jag tycker inte om morgnar. Jag tycker definitivt inte om måndagsmorgnar. Jag rent av hatar att jag är så seg och inte gör det jag ska i tid. Så nu har jag suttit sen klockan sex och gjort ett pp-spel om verb. Det blev sådär. Inga finesser som de andra. Skiter i det. Bara det är gjort.

Fattar inte varför jag inte gjort pp förr?? Det innebär ju att jag har 4 lektioner färdiga och behöver inte skriva en massa info som kidsen ska skriva av. Fatta vad tidssparande detta är! Och här har dumma jag gått omkring år efter år och envisats med att skriva.

Å andra sidan - det är första svängen som jag har en kanon i taket. Så till mitt försvar så har jag inte haft förutsättningarna innan.

In i duschen. Sen iväg. Tes med 9 och sen fritt till 11 när det är svenska 7. Och sen nada till kvart i tre då det är möte. Jag ska inte klaga på måndagarna,. I know. Men det känns lik förbannat jobbigt en måndagsmorgon.

Ps. Jag sov i sängen i natt. Det var ju riktigt skönt...  hahaha.

7 sanningar...

Mr Seawall har ju utmanat mig på 7 sanningar, så lär väl göra pojken glad=)

1. Jag tokskadade knät och dras fortfarande med sviter efter operationer av det tack vare att jag blev förbannad på skolidrotten i nian under en basketmatch och skulle tackla en klass(o)kompis. Tyvärr smet hon undan och resultatet blev pajad menisk och korsband.

2. Ett av de roligaste skämten Klara och jag hade när vi var yngre (å ja, inte sååå unga) var att lägga i personers namn som vi inte gillade så mycket i Korpens dragningslåda på Västanå. Skämtet blev ännu roligare när en klasskompis en dag kom och hade en Korpen-mössa på sig som han fått hemskickad som vinst.

3. Jag vill som 30årspresent ha en tavla målad av Pricasso.

4. Jag har mer än en gång skyllt på min mage för att slippa något när det egentligen inte är något fel på mig.

5. Pga "analfobi" fick jag sövas när jag skulle genomgå endoskopi. Detta var efter mycket om och men eftersom det normalt sett inte är brukligt.

6. Min alkoholkonsumtion har blivit drastiskt mycket mindre än mot tidigare år. Möjligtvis att jag kanske ökar kvoten när jag är i Nora ;)

7. Jag ska tatuera mig igen men jag vet inte vad eller var eller vem. Vore svincoolt att få en kändistatuering i form av Miami/LA ink.

Så...  det var väl det=)

Bytt till vinterskrud

Familjen böt däck på Hondan. Sen försökte papsen greja antennen. Han är bra full i fan men tyvärr funkade inte hans tre idéer hundraprocentigt.

Idag har det varit älgjakt. Jag har varit hemma. Böt gardiner i sovrummet. Och som alltid är det skitlånga grejer så jag har gjort en Liza-lösning. Jag är full i fan jag oxå. Hittade fyra stycken gardinklammor som jag hade till två längder. Hmm.. vad ska jag då ha på de två som återstod? Hihi. Så nu sitter fyra hårspännen istället=) Vägra lära mig att sy och kunna sy upp gardiner.

Satte upp ljusstaken dessutom men inte tänt - men nu är den iaf på plats för jag vet aldrig när nästa husliga ryck kommer. Har ju till och med bytt lampor i köksrampen så nu är det rätt mysigt att komma in igen=)

Har dessutom fått ett element i sovrummet. Funderar på att flytta in dit igen och separera från min soffa. Nuförtiden har jag ju knappa 21 grader all over så det börjar bli varmt... =)

Nä. Adjö. Ska ta och göra Seawalls pr-kupps-utmaning senare.


När allt inte är hundra

* En sedan tidigare limmad antenn som gått tvär-av. Jag är inte en sån som ringer eller går och klagar.

* Blogginlägg som förvinner pga av sidtjafs.

* En cirkus över en sån liten skitdetalj och jag som står mitt i den känns det som.

* Maktlöshet över en situation på jobbet.

* Att behöva känna ilska och besvikelse över något som jag egentligen tycker är roligt men som nu blir en börda.

* Kommentarer som får mig att känna än mer press.

Jag har sagt det förr, jag säger det igen: (saxat från bloggen september -05) "Däremot, när jag åker "hem". Vad ska jag hinna med? Ja just det... Varför ska ni alla finnas med i min tidsplanering när ni uppenbart inte bryr er om att lägga in mig i er? Det är säkert så, det är nu paybacktimen har kommit... jag är inte längre någon ni jämt kan lita på. Jag har varit för snäll. Jag har aldrig sagt ifrån,men nu är det slut med det. Försök inte. "

Jag har sagt det förr. Jag kommer att säga det igen. Men nu är det slut. Jag tänker inte längre göra något. Inte ett skit. Hur jag än gör eller inte gör så är det alltid någon som blir sur.

Nä. Till Idol. Kolla på det och se om jag tycker att det är lika dåligt som sist.

Skål.

Angående yrkesbanan igen

Jag ska ta åt mig av alla råd  och inte vänta till 55. Jag har ju för övrigt planer på att gå i pension nu vid 30 genom att ta två triss i veckan och bli miljardär. Den planen tror jag stenhårt på=)

Yes we can!

Jag som skulle blänga på Filip och Fredriks valvaka - det sket sig. No I can´t!
Klucken och jag som skulle på hockey och vara ute i god tid och inte skämma ut oss (Kluck grejade att jag fick krama Brynäs maskot tigern...) - No we can´t!
Jag som skulle göra ett flashigt powerpoint till kidsen - No I can´t!

Men Obama - han kan han. Ska vi gratta USA? - Yes we can!

Ny yrkesbana?

Frågan är bara vad jag vill bli när jag blir stor. Vad är jag bra på? Ska iaf inte vara lärare, det är ett som är säkert. Säger såhär: det är inte som förr....

Vill inte att det ska vara måndag

Jag har haft höstlov. På det hade jag en lång lista på saker som SKULLE göras. Pyttsan. Jag vill ha en vecka till ledigt. Det är bara att inse - jag är inte skapt för att arbeta.

hits