Bomben i Karlstad

Vet faktiskt inte vad jag ska säga. Skulle ha varit på matchen, men valde att åka hem eftersom det skulle ge mig längre tid hemma. Vad är det för idioter i landet? Äkta hockeysupporters? Det här är i vilket fall helt skandal. Och vad resultatet blir? Ja... jag hoppas att det inte blir helt omspel. Och att spela en match med 7 minuter vet jag inte heller... Jaja...

En slapp lördag

Jepp. Eller... har väl grejat lite. Hjälpte pappa med gräsklippare och andra tekniska prylar. Flyttade fåtöljen. Fissilus tyckte det var jätteotäckt så hon reste ragg och gormade ute i hundgården. Tänk vad en svart stol kan göra för illa=)

Käkade räkor igår. Skulle kolla Deal or no deal. Grattis Liza. Somnade kvart över åtta. Vaknade vid elva tror jag det var.

Kollade Mors Elling igår. Jag gillade Elling bättre. Faktiskt.

Idag ska vi kolla Beck jag å kusse. Å käka tacopaj. Äkta gott brukar det bli när Nordéns är i farten.

Kul att ni fortfarande läser min blogg=) Inte lika spännande som i somras kanske. Pappa har pratat med mig om tjänsterna. Jag blir ju kvar till juni, men tänkte skicka in brev och berätta hur min framtid ser ut. Kanske är det någon som nappar och jag därmed har jobbet klart i augusti=). Fast... som ni kanske redan vet tvivlar jag på min framtid inom yrket. Får se hur det blir. Kanske kommer jag ur svackan snart. Box 21 tyckte jag var bra, vad tyckte du/ni? Jag har Odjuret  av samma författare som jag  gärna lånar ut.

Jaha, vad göra nu? Drevus är i skogen och Bullbert är också borta.Trist.

Gårdagen äckligaste: Dreva hade två feta fästingar på sig som jag vägrade ta bort (har aldrig gjort det och kommer aldrig göra det). Pappa pillade bort dem och de låg på verkstadsgolvet. När jag sen skulle ge hunden mat så tänkte jag göra ett experiment. Flådisarna låg fortfarande på golvet och var äckliga. Liza tog stora hammaren och klappade till. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Vidrigt. Såg ut som värsta blodbadet på golvet när de hade spruckit. Fick lov att torka upp det så inte folk börjar fundera. Hata fästingar 4ever=)

Och idol... varför Linda???? En av mina favvisar ju!

Installerat och klart

Jepp. Jag och datorer är som ett. Fast e lite läskigt tangentbord.

Igår var jag chaufför åt min lilla direktör. Hoolabaloo.

Idag skulle jag egentligen följa med på harjakt, men jag sov istället. Vaknade likförbannat halv nio. Suck. Så då var det att kopiera gamla hårddisken och sen installera den nya.

efter det ringde jag pappa, tänkte kolla om jag skulle åka upp och hälsa på dem. Jaha. Röjning mitt i skogen. Nej tack. Så jag tog min kamrat Bullbert på en promenix istället- tänkte ju ha med honom annars i skogen. Iaf. Skulle gå och mitt upp på skogen står en bil. Grattis. Inget koppel till hunden, men då... då visade han hur lydig han är. Så jag sa bara "fot" och han gick alldeles vid sidan. Nere i en dunge stod det ett par och plockade något.- Bullen vek inte av från sidan och vi gick förbi-. Sen var det bara att mana på och känguruhoppen var back in buisiness igen=) Imponerande!

Sen böt vi vatten och käkade frolic. Och mockade bajs. Kul kul. Not not. Och nu. nu e jag inne igen-.

Vad ska man säga

Kanske bara suck?

Bara fredag kvar, sen lov. Tack gode gud.

Fissilus here I come.

Som en norrman

Jepp. Jag har nu kommit hem från grannlandet. Var helt okej. Över all förväntan. En helt ny arbetsform, både fördelar och nackdelar. Fick däremot lite idéer som jag nu ska göra "the Liza-style" och sen se vart det leder.

Sms är kul. Haha.

Ja och nu när man kommer hem. Vet varför jag tycker du är en idiot. Vet iofs inte vad som hänt. Men jag vet iaf. Det beror på att du är en idiot. Enkelt. Försvinn. Prata inte med mig. Jag ska dissa dig. Mer än vad jag redan gör.

Ska hem på fredag. Gud va skönt. Och hem. Ja det är det. Kusse har kollat jobb. Kanske man ska slänga in en intresseanmälan och se vart det slutar. Hmm. Vill till voffsen. Vill till familjen. Ska till Klucken under lovet. Ska träffa Karlsson. Ska se direktörn. Ska leka med Ami.

Och nu? Soffläge och försöka få bort skiten ur huvudet. Ska till Sthlm imorrn. Blir långa dagar det här känner jag.

Och chauffören körde fel eller nåt. Blev senare än planerat,. Sket i hockeyn och ringde Tarja. När hon svarade så var det stunden jag bestämde mig för att åka hem istf till Nobel.

Adios alla nämnvärda.

Så anti

Blä. Såna här gånger man känner "Why"???? För lixom. Det går inte en dag utan att jag frågar mig själv om jag gjort bort mig när jga sagt ja. Suck. Och ändå får jag glimtar och positiva grejer. Men det räcker inte. Jag måste vara en grymt krävande person.

Suck. All I have to say.

Fast jag har haft det skoj på slutet och gjort en kalender. Hihi.

Vill inte vill inte

Vill inte jobba. Vill ligga hemma och vara sjuk. Vill tycka synd om mig själv. Vill sova.

Är så trött och mår så dåligt. Jag undrar om jag verkligen börjar bli sjuk på riktigt eller vad det här är.

Blä.

Public service

Var gårdagens gala det bästa svt kunde få fram? Jag saknade gamla klipp. Jag saknade kvalitet.

Jag torskade gårdagens Deal or no deal. 50 öre fick jag. 400 000 fick min motståndare. Jag har ingen webcam. Haha.

Ont i ryggen. Som fasen. Måste sluta sova i soffan. Skit.

Söndag. Måste jobba,.  Ska göra det under dagen. Skit igen.

Idé till kusin!

Jag har kommit på en aktivitet för oss under lovet! Kan inte höra av mig nu, du sover=) Jag ska antyda saker så kanske du kan lista ut. Hör av dig via sms isåfall.

För det första har jag beställt en dvd-box med alla de 6 gamla Beckfilmerna. Asså de med Gösta Ekman. Förhoppningsvis hinner jag få fram dem innan fredag. Vad säger du om den?
Vi kan under veckan dessutom kolla på en annan film. Samma sak fast med andra skådespelare. Hör av dig iaf... :D

Det ser väldigt lovande ut iaf!


Lycklig

JAAAAA!!!! Ser ju att nästa Harryfilm har premiär 13 juli 2007!!!! Nedräkningen har börjat!

En vanlig lördag och Sentosa

Jepp. Läste någons blogg som skulle till Singapore och kanske Sentosa, minnen väcktes till liv. Visst. Det var dyrt, men så här i efterhand så är det verkligen en upplevelse. Och delfinen ser jag varje dag. Har kortet  på välgenomtänkt plats.

Andra minnen väcktes oxå till liv idag. Tyvärr inte de bättre. Hoppas allting blir bra.


Skulle till Paris, men resekamraten blev nog sjuk.

Däremot har jag gjort klart SIFOundersökningen på 44 sidor. Vet inte om jag fattade en fråga fel, men skit samma. Så nu ska jag skicka in den och vinna en massa pengar förhoppningsvis.

Vart ska man resa nästa gång nu då? Genom att jag läste om Sentosa så blev jag sugen på Singapore igen. Nackdelen var ju att det är inte precis sandstränder i närheten. Fördelen är att det är djurfritt och rent =)

Jeje. Ska återgå till min pojke. Harry. Han är på g nu. Iofs bara nummer ett än, men det kommer...

Planerat helgen

Blir Linnebäck alldeles strax. Sen hem ikväll. Sen blir det Paris imorgon. Och sen. Sen är det julkoll. Och sen. Sen måste Harry få sin tid.


Thåströmgenen väcktes till liv igen. Var riktigt kul. tyckte jag iaf...

Förkyld

Skit. Hatar att vara snorig. Så den här helgen. Tja...

Asså, är inbjuden att sova kvar i Linnebäck ikväll. Är inbjuden att gå på Woodys imorgon,. Hade tänkt att kanske göra bägge, men... jag är snorig. Piss. Trött och snorig och ont i halsen. Kanske är dax att stänga fönstren. Hmm.

Blev irri igår kväll. Man ringer inte så sent. Så det så.

Har bara ett kvar nu. Gårdagens gick väl under omständigheterna bra. Vet inte om jag kanske som vanligt ... måste lära mig. Menmen.

Bara en vecka kvar, och den ser ju bra ut. Tror jag iaf...

Mån: Vanlig
Tis: Åker till Norge kl 14.
Ons: Åker hem från Norge kl 14.
Tors: Stockholm riksdagsbesök
Fre: Sista dagen, en rätt soft dag planerad tror jag. Hämta data, lämna laptop. Äby.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!


Fissilus, värm täcket, för snart kommer jag.

Magen och torsdag

Blä. Tankar som gnager och magen som skriker. Jeje, märks väl om några timmar. Är ju hemma om 11 så... Kom igen nu Liza, morgonens peptalk. Det här fixar du. Så det så.

Annars är jag bara trött. Så trött så trött. Imorgon så ska jag inte till Äby. Drar hem direkt, stannar nog till och handlar för helgen och sen kan jag bara vara i lägenheten och sova. Och ha Harrymaraton.

Jepp. Och sen kom jag på att vecka 44 är en bra vecka för Fissilus att börja träna på att vara inne. Vi ska sussa på tisdagen. Så det så. Det är redan bestämt.

Ny vän

Polarknäcke - min vän i nöden.

Den odefinierbara maträtten ligger i slasken. Fram med ostsmörgås!

Mer ingredienser

Hittade nog lök oxå. Och det KAN vara saffran. Men hm... låter det stå öppet.

Äckelmat

Blä. Har jag fryst in sånt crap. Vette tusan vad det är jag stoppar i munnen nu. Är i af tagliatelle och kräftstjärtar och ananas (så mkt för min gissning på kyckling) och en skitsnuskig kryddning. Luktar illa och smakar inte gott. Men vad gör man. Bara att äta sin frunchdag (lizas nya ord för frukost, lunch, middag).

Min garderob

Är nog full av påsar av vardagens bekymmer=) Men tack ändå. Och datan kommer hem, alldeles säkert.

Hittade någon matlåda i frysen. Orkade inte laga mat. HUvudet tokvärker. Bara 4 kvar... Iaf. Hoppas matlådan tinar i min micro. Vette tusan vad det var, emn det ser ut som pasta med räkor och kyckling. Hmm, Undrar om det är mitt test med tacokrydda. Återstår att se.

Inte ens hockey. Eller.- Vet inte vad det blev. Suttit på jobbet istället.

Och nu? En vila inför morgondagen.

Och jag och Elin ska på minisemester :D

Benådning och kändisbilder

Jaha. Eller. Juha. Åmselemorden. Är det livstid så är det livstid. Tre människoliv slocknade, men nu pratar Finland om benådning. Benådning till någon som inte ens skött sitt fängelsestraff. Är det rymningar och annat som hänt under tiden, så fattar jag inte varför man ens tänker tanken.

För att gå vidare. Kändisbilder. Har inte fotografer något bättre för sig än att superzooma kändisar och kränga bilder. Låt dem vara i fred. Blanda inte in ungar. Listan kan göras lång.

Och Sven-Erik Magnusson. Jag struntar i att det är en folkkär artist, jag hoppas det blir en bedömning där alla titlar och antal skrivna autografer läggs bort.

Yxmördad under älgjakt... Jag sätter en femma på att det är kamraten som lämnat ett konstigt vittnesmål. Helt sjukt iaf. Vart är världen på väg?

Och jag? Jag är på väg till duschen och sen jobbet. Ibland är det skönt med sovmorgon, bara det att jag inte utnyttjar den som jag ska.

Ganska nöjd

Asså. Min dag har varit berg- och dalbana som vanligt. Tack och lov slutade dagens åktur med att jag klev ur vagnen med ett väldans stort leende på läpparna. Tack.

Matreklam

Asså. Jag fattar nog inte skämt. Men den med korvarna och pappan i kalsonger. Why? Why? Fanns det inga bättre idéer till reklamfilm?

Och jag, jag har bokat in min helg. Med min älskling. Harry. Harry Potter. Blir ett Pottermaraton med ett Hogwartstema. Vänta ni bara tills ni får se min meny.

Apropå det. Fränaste hittills var nog vår Robinson-middag. Med träpinnar och menyer a´la söderhavsö. Missing the old times. Sehr much.

Inbrott och trött

Trött som en vilse i öken. Vill bara sova, men nu när jag väl är hemma så kan jag inte. Har för många måsten över mig.

Kom hem. Glömde det där skiten om avlopp. Eller. Tänkte att dagen var slut. Efter 10 min kom vicevärden. Jag öppnade i sunkkläder och utan BH. Bra Liza. Asså. Inte i bar överkropp, sån exhibitionist är jag inte, men illa nog med ett för tajt och för urringat linne utan BH. Med en vicevärd mittemot sig så känner man hur illa valt det var.

Iaf. Han berättade att han i helgen gjort inbrott hos mig. Öh, tänkte jag. Genast flög tanken om hur skitigt jag hade det, men tror det var rätt undanplockat. Alltid skräckscenariot. Iaf. Grannarna hade ringt och klagat. Jepp. Och jag som inte ens var hemma. Men det hade varit ett jäklans liv i min lägenhet under en bra lång tid. Började fundera över vad han menade. Och sen pekade han uppåt. På ringklockan. Den hade stått och ringt och aldrig slutat. Jag tycker ju den varit knepig och plingar lixom till, men inte under längre perioder. Så nu hade den alltså hakat upp sig och jag var ju inte hemma så det hade varit för grannarna att ringt och klaga så någon med huvudnyckel fick komma in och öppna. Inget samtal till mig. Bara det visar sån extrem koll det är här i det här huset. Så nu kom han iaf och berättade. Var schysst. Slipper jag skämmas=)

Vet inte om det hade hörts att jag spolat när jag kom hem. Skiter jag i. Jag har mina ritualer när jag kommer hem. Sen spelar det ingen roll om de grejar med avlopp eller ej. 

Och inbrott.. inget försvann. Bara en massa oljud och det lär jag inte få ut på försäkringen.  

Ryktenas stad

Karlskoga. Där en fjäder inte bara blir en höna utan gärna en hel kycklingfarm.Där man inte vet vilka som är ens vänner. Där vännerna har många vänner. Där vännerna och vännernas vänner inte har närminne nog att komma ihåg vad ursprungshistorien blir. Det är stället jag bor på. Iallafall ett tag till.

Så för att klargöra mycket.
1) Jag längtar hem. Det är ingen hemlighet.
2) Jag ska flytta hem. Frågan är bara när.
3) Jag flyttar hem i juni. Om inte annat ändrar sig under tiden.

Så är utgångspunkterna. Har alltid varit. Kommer alltid att vara.

Vad som sker emellan, det vet jag inte. Vet inte mer än att det inte låter så. Inte när det kommer tillbaka till mig.

Jaha. Man kanske skulle ta och dikta ihop någon historia om sig själv. Se vart det slutar. Så ni, ni som vill veta direkt från källan - kontakta mig gärna så ska jag berätta. Det finns inga hemligheter. Det är andra som gör det till det.

Lördagen och nej, söndag

Jopp. Igår var det först handling med mamma. Hon tog en gratis kokbok. Gratis är gott. Typ. Fast nu fick man göra det goda själv. INte lika kul. Tror jag. Vi kom aldrig så långt. Vi gick en sväng med Dreva och Bullen ist. Bullbert lekte känguru och Fissilus ägde skogen och trängde bort såna som var i vägen (läs mamma). Vi kom inte långt med dem heller. Gick runt Julanhällarna. Men det räckte. Raskt. Som fasen.

Sen var det att leka CarlJan. Typ. Käkade det sista av vildsvinet. Satans gott. Fast det inte är gratis. Och till kom den klassiska rödtutan. Flashade på med en Irish Coffee igår. Jag ska bli bartender.

Liza somnade tidigt. Sov till kvart i åtta. Sen tog jag på mig rollen osm arbetsledare. Igen. Så idag har det varit att ha åkt upp med en soffa, kolla till på skogen (ingen njurpaj eller fultupp), vänt båten, rensat ur ett förråd och sen kapa upp den. OCH. Skotern funkar. Ljuvligt. Ljuvligt. Kanske man kan leka lite i vinter. Startgas och 5-56 är det man behöver här i livet. Fast skotern nöjde sig med startgasen.

Sen var det pappersskrivning och fiskrenseri. Eller.. akvarierenseri kanske jag ska säga så det inte misstolkas. Och jag har även beställt en ny dator=) Så söndagen har varit aktiv. Åkte tidigt idag för att slippa skogen i mörker och komma hem skapligt.

Vad tror ni händer? Vid typ Tärnsjö kommer jag på att plånboken med tankkort ligger i mammas handväska. Jag hade inte mkt bensin och fick halvpanik. Var bara att ringa hem. Tur att man har snälla föräldrar som slängde sig i bilen och mötte mig vid typ Finnböle. Och då tjöt Liza. Så jävlans less på att mina planer jämt skiter sig. Jag ville inte åka till Karlskoga och det är alltid lika svårt att säga hejdå. Idag gick jag inte ens ut till Dreva. Kommer snart  igen känns det som.

Och nu? Nu är jag i Kga. Och bara vill härifrån. Bra avslutning på veckan.

Imorgon medarbetarsamtal. Sen? Soffa.

Hare.

Fredagens kväll

Japp. Liza körde ovanligt lagligt till Gävle. Lyssnade på Gardell som talbok och hade en skön stund kändes det som. Hämtade upp kusin. In till stan. Filmstaden. Valde The Guardian. Två minuter innan filmen började steg vi in i salong 1. Inte mycket folk. Men mycket popcorn=)

Filmen var väl ingen höjdare tycker jag iaf. Ganska lätt att förutse. Alltför mycket Top Gun. Och Kevin Costner. Har aldrig varit ett fans av honom. Inte ens när alla suckade och stönade efter Dansar med vargar. Kevin Costner är inte min typ. Inte förr, inte nu och inte sen. Fast Kelso var ju kul att få se i en seriös roll.

Iaf. Roligaste på bion var efter 2 timmar typ. Kolsvart. Och sen... sen lampor. "Ojoj, filmen har visst gått av, vi jobbar så fort vi kan." Burop i salongen. När filmen väl kom igång kändes det som om man missat en minut iaf. Och sen, efter en halvtimme, börjar texten att rulla på duken. Surr i publiken. Och sen, sen när Costner står och grillar, då helt plötsligt är de inne och dricker öl. Hmm... vad missade man emellan?

Iaf. Filmen var slut och vi gick ut. Svinkallt utanför. Och inte med den vanliga diskussionen om bion man sett, pratade väl lite allmänt om den, men inte så som man brukar göra. Bara det är tecken på att den inte var en femplussare.

Till mAx. pratade desto mer där.

Skjutsade hem Sandra och sen hem till Äby. Med Jonas Gardell på bilstereon. En skön stund.


Illamående

Usch. Är på väg att kräkas. Mår illa. Hulkar. Vad är fel?? INte fredag, kan inte ta karens idag... Snorig och ont i kroppen. Grattis Liza, gnäll lite mer.

Ska HEEEEEM idag. Vill inte ligga som slakt där... Jeje. Bara att bita ihop tror jag...

Sen kväll men bra ändå

Oh yes. Först kollade jag på "Dom kallar oss Mods" och sen har jag pratat. Trevligt. Sehr trevligt.

INte gjort ett dugg som jag skulle ha gjort idag heller. Illa Liza. Riktigt illa. Klockan på ringning 5.45 imorrn... suck...

Jo, jag har gjort en sak.. burit ner akvariet... så nu ska det hem...

Seinfeld fem minuter tidigare idag. Sen e det väl soffa å sussa. Nån timme... Och imorrn. Imorrn e det kusindax på kvällen med bio=)
Och sen ... sen ska jag sova. Och vara med Fissilus.

Mmmm.....

Lika trött den här morgonen

Förstår inte vad det är för fel.. Och gårdagens schema blev en flopp. Rejäl. Men jag kollade iaf på de PrisonBreakavsnitt jag hittills missat. VAd viktigt Liza...

Idag? Måste hinna packa (fast det är inte mycket alls) och så måste jag ta ner akvariumet. Undrar jag om man ska göra det på morgonen nu redan... Hm...

Slutar halv två. Ska dra direkt igen. Så det så. Men måste verkligen få saker gjorda....

Och sen imorgon... Äby.... Eller rättare sagt, först Gävle med kusse. Bio. Å sånt. Sen e det lördag och det är Västanån. Å Fissilus=) Tyckaom min tramsiga hund.

Nä. Så här blir ingenting gjort. Hörs sen...

Pinsamhetsfaktor

Bonde söker fru... jepp.... vågar ju fasen inte kolla nästan. Skäms ju.

Vad ska man säga?

Kanke: varför sänder man såna program? Det här är ju hur pinsamt som helst. Inte ens gulligt som en del tycker. Eller... ibland kanske. Men mest überpinsamt.

Ge upp! Ojoj.

Ett litet schema

Jopp. Hade man gjort så jag skulle följa det när jag kom hem. Och ni som känner mig - hur mycket tror ni att jag har gjort?

Sanslöst Liza... Men är ändå rätt nöjd ändå hittills med vad jag uträttat på eftermiddagen...

Idag fick jag en glad överraskning. Me like tårta!!

Så fruktansvärt trött

Hjälp mig. Vill inte vara så trött. Kan inte sova på kvällen. Blir sedan akut trött och slocknar. Och efter bara någon timme ringer klockan. Måste sova idag. Verkligen. Slutar halv tre så ska nog dra som en avlöning så jag får någon timme extra när jag kommer hem.

Känner redan blä. Och usch. Skit också.

Kom och värm mig

Fasen vad kallt jag har här hemma. Kan iofs bero på att fönstren e öppna, men inbillar mig at blommorna vill ha frisk luft.

Irritationsmoment i kvadrat. Iddis!

Idag skulle jag kolla på femmans dokumentär, men jag fixade inte det. Handlade om dem som åt 33000 kalorier om dagen. Brukar gilla deras dockusar men inte idag.

Jaha. VAd ska jag nu skriva om?
Annat än att min planering på fredag sket sig. Jeje. Får vl fixa det ändå.

Lägga sig ner. Med ett täcke över huvudet. Inte behöva vakna förrän livet ser ljusare ut. Hur skulle det vara tro?


Måndagskväll

Jepp. Och vad har jag gjort. Nada och inget. Ska kolla Seinfeld fem i elva. Måste lära mig att lägga mig i tid. Äh. Shit the same.

Och nu har man skickat iväg jobbansökan. Fast den kändes ihopslängd bara. Inte als nöjd med den. Inte precis som om man har vanan inne längre att skriva såna.

Kollat igenom alla idol-låtar och även andra klipp. Är smygkär i den där japanen med kameran och Oasis.

Jaha. Och nu? Det gamla vanliga.

Ont i magen, warum? Kanske man börjar bli sjuk, *hoppas hoppas hoppas*.

Pratat med Ami via nätet. Hon har en egen sjuttiofemma. Jag är glad att jag inte har det.

Over and out, doh!

Snabbvisit till Paris

Eller... typ 2 timmar. Väldigt trevligt och som vanligt god mat.

2 edgars skjutna idag. Åååå vill höra MrMooney och Edgar igen. MÅste rota på Skranta om det finns kvar där.

Annars... inget nytt på min front.

Diggar dej. Grymt.


Haft en bra helg

Jepp. Men nu är den tyvärr slut.

Så. Fredag, drog som en avlöning. Var hemma på Västanå vid kvart över sex. Och då, då var det räkor och rödtuta. Och sen var det att umgås och gå och sova i skön säng. Sov som en stock, men halv sex ringde klockan.

Jag och pappa hade en harjaktdag på lördagen. Som jag sa gick jag upp halv sex och vi var väl ute i skogen vid sju (fråga inte vad det var som tog sån tid). Vi släppte Fissilus och vid halv nio var det harjakt. Vi lysnade på hunden och på vägen hem plockade vi svamp. Egentligen skulle jag ha åkt med direktörn till Rättvik, men det blev så sent innan far och dotter kom hem. Dreva var dyngsur och jag var trött. Hem, käkade lunch, in till stan och kusin. Kollade film och käkade poppis med vindruvor. Hem. Fläskfilé och rödtuta. Sen somnade Liza. Som vanligt. I soffan.

Gick väl och la mig vid halv elva i sängen. Vaknade vid halv nio och gick ut och kollade på när de stekte nejonögon. Jag och mamma skulle gå en kort sväng med Bullen men han stack ifrån oss. Bettan har kommit till storstan så nu är Bullbert och Drevus sambos igen under älgjakten.

Efter nejonögat gick jag in och käkade frulle och rensade svamp. Sen satt jag mig med pissjobb. Vid fyra gick jag och Dreva på promenix rut Julanhällarna. Alldeles jobbigt att gå i sanden i den farten. Pust.

Runt sex åkte jag mot Karlskoga. Ville inte. Inte alls. Och nu. Nu är jag hemma. I soffan. Som vanligt...

Nästa helg Äby igen. Måste ta tag i det här. Vet bara inte hur. Lägg till 5 timmar varje dygn så kanske jag skulle ha en chans att komma ikapp med allt och samtidigt kunna ha en vila.

Och vem faaaaaan e det som ringer så mycket? E inte första gången. Inse att du måste ha ringt fel.

CV

Ska skriva ett CV. Nu är det Liza som söker extrajobb i Gävle :D

Hihi. Jaha. Och vad händer OM det blir något då?


Har mailat Expressen också.. ska inte skriva osanningar om Bofors. Länkade dessutom till en vilmsnutt om hur det var när det hände.. Bara inte mitt namn kommer i tidningen. Jaja... ytterligare en anledning att gå under jorden :D

En dag kvar

Jepp. Sen är det heaven =) Måste vara effektiv ikväll, emn det vet jag ju hur det brukar bli med.

Satt på jobbet till nästan halv sex... fast fick inget gjort. Pratade med BAsson istället och det var mycket roligare=)

Och nu? Nu Simpsons....

Fortfarande inne på att fullfölja mina idéer, men lär erkänna att jag gillar att höra att andra inte uppskattar det. Kommer sakna er, men avståndet är ju lika långt åt andra hållet om man säger så=)

Middag? Korv med bröd. Stabilt. Inte ätit lunch heller. Vette fasen vad det var som tog tid. Åsså har jag diskuterat betyg med lärarkandidaten Per. Mycket roligt.

Återkommer väl... och ja,, jag kände mig stolt idag=)Tack för det!

Pinsam hockey

Ojojoj. Persson. Vilken man. Kan inte vara svårt att bli domare om nivån är sån. Sån som Persson.

Fast.... Bofors sög. Rejält.

Var hem till Tarja innan och käkade. Gottgott. Jag gillar att vara försökskanin.

Ringde och frågade om jag fick komma hem två helger på rad=) Vet att jag inte behöver ringa, men ville förvarna. Så det så. Fissilus äger lika mycket som Bofors suger multiplicerat med Perssons kasshet. Då kan ni förstå hur bra Drevus är.

Och nu... farliga popcorn från ICA. Vi ska alla dö iallafall någongång.

Being Bingo

Alltså. Jag vet inte ens om jag ska säga något. Finns ingenting att säga.

Eller: Varför finns såna människor?

Just nu känns det som om det är dött lopp mellan Bingo och Ernst på min lista...

Apropå Ernst. Hade en trevlig lunchdejt idag. Fast det var pinsamt att gå in och sen vända på samma ställe. Men Liza drog en vit lögn och räddade situationen.

Haft en slö kväll. Massor av måsten hängandes över mig. Pratat med både Karlsson och Direktörn.

Nu? Seinfeld. I min soffa. Som vanligt.

Dataintrång

Asså. Den här härvan. Som nu kallas Leijongate. Jag kan liksom inte låta bli att lägga mig i. Fast jag inte har med det att göra. Nu har en SSUare erkänt att det var han som läckte inloggningsuppgifterna. Och visst, det är fortfarande ett brott som Folkpartiet gjort sig skyldigt till. Men det är skillnad på att hacka sig in och att använda sig av utgivna inloggningar.

Det jag nu funderar över är om detta kommer att bli efterspel för Socialdemokraterna. Intrånget kom ju lägligt i valarbetet och missgynnade Folkpartiet. Kommentarer från Persson som syftade på detta med spionaget. Och sen visar det sig att det är en ur de egna leden som föranlett det hela.

Leijonborg fick påbackningar om avgång. Nu ska Persson i och för sig redan avgå, men vad blir det för efterspel för dem? Eller är det som jag hela tiden förutspått - att media ger en vänstervriden syn?

Jag undrar vidare vad som är värst - att göra dataintrång eller att fildela... Just a question...

Tisdag. Jaha.

Ytterligare en dag i mitt lilla liv. Idag har jag fått positiva vibbar nästan hela dagen. Behövdes. Men det hjälper inte. Har bestämt mig.

Just nu är budet 400kronor=) Fast det är iofs inte seriöst. Måste kolla jobb och sånt innan jag gör ngt. Men samtidigt... Varför måste jag jämt fixa allt? Alla andra kan ju få det fixat?

Bläsch. Vekrligen inte på g. Käkade korv med bröd igen. Bra Liza. Riktig stabil. Och soffan... jorå.. den funkar som säng fortfarande.

Ibland önskar jag att jag bara kunde flyga. Flyga bort. Bort från skiten. Och flyga mot det ljusa.


Trött och bara tisdag

Kan det inte bara vara helg?
Jag är trött. Fast jag sovit relativt länge och bra.
Suck.

Tillbaka och säljtankar

Bläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläblä. Och blä.

Lägenhet till salu - högstbjudande någon ? Utfyttningsdatum? Osäkert.

Jobb hemma någon? Högstbjudande ;)

Dessutom fattar jag inte varför ComHem skickar nytt modem. Kanske man ska sälja sitt förra=) Högstbjudande någon?


Nä, bidragsfuskare och pensionär, är mina drömyrken just nu.


So long och auf wiedersehen. Typ.

Akvarium och FC Z

Jepp. Efter 4 månader nästan har jag äntligen tagit mig i kragen och städat ur akvariet. Allt under pauserna till säsongstarten av FC Z. Fattar inte att jag inte gjort det tidigare. Men nu är det gjort. Akvarium på torkning i köket och numera en jordglob och blomma på bordet bredvid soffan. Jepp. Men ingen duk så det bidde en kökshandduk :D

Och FC Z. Vilka hjältar. TAck för att det var dax att starta en ny säsong nu, ett verkligt ljus i höstmörkret.

Och som vanligt grät jag under 2 scener i Konungens återkomst. Har alltid gjort det. KOmmer alltid att göra det. Vad det är? När Aragorn säger åt hoberna att de inte ska buga för någon och själv ställer sig på knä med resten av folket. Den andra är när det är dax för Frodo att säga hejdå till sina vänner. Kommer alltid en eller två tårar då.

Apropå tårar, fick ett nytt favvouttryck idag.
Översättning från Gandalf: "Jag ska inte säga : "Gråt inte", ty alla tårar är inte av ondo."

Trean har den här helgen haft repris på Hell´s kitchen. Jag flashade till i Heaven´s kitchen med spagetti och en pastasås på kräftstjärtar samt en stark vitlökssås. Mums. Undrar om de kunde laga sån mat i det där lyxköket. Tveksamt.

Ska planera nu på kvällen, har inte blivit något efter mitt rättningsryck i morse. Suck. Är allt jag kan säga.

Och direktören kom med roliga nyheter. Jag vill oxå ha varit med och sett allt=)

Me and my direktör

Jepp. Finns ingen som han=) Äkta bra är vi. Saknar direktören på kortare avstånd. Men nu ska vi styra upp allt. Känns bra, inget tvång att behöva prata om allt, bara att ta det som det är och ändå känna att det - när jag behöver det - bara är att komma för att prata.

Är inne på sista filmen nu. Den med flest rysningar i.

Vaknade tidigt, satte mig och rättade. Helt sanslöst.

Återigen har det bevisats att det är du i främsta rummet. Jag behöver bara titta på för att se hur allt ligger till. Känns skönt att jag gjort rätt bedömning.

Direktören och jag ska på medlemsmöte nästa vecka. Haha.

hits