En bra affär och konstig livsstil

Jopp, ska tydligen göra en affär på mina 7-för-hundra. Sa till mamma att jag bjuder på en, men hon tror inte jag får det. Hihi- fett betalt.

Bio med kusse imöra å sen go mat. Ser fram emot det. Dessutom fick man ett fetare lönebesked denna månad, gött mos.

Apropå mos eller inte. Jag fattar inte hur min nuvarande livsstil kan ge sånt resultat. Men kanske ska man ge det som bästa diettips istället: må skit så går du ner. Sanslöst. Beror kanske på stressen, men ändå. Känns som om jag knappt ätit hemlagat på evigheter.

Hem... home sweet home. Längtar så det gör ont i kroppen. Två helger på rad dessutom. Sen är det bara två helger kvar å sen e det jullov. Ni kan inte föreställa er hur jag känner det. Konstigt hur man längtar efter såna konstiga saker. Hunden är ju en av grejerna som jag suktar efter, hennes gnällande, hennes dreglande, hennes lukt, hennes hårda och stickiga pälshår som fastnar under strumporna och borrar in sig i fotsulorna. Toksakna.

Saknar mina vänner, dom som man kan bli så arg på så man bara håller på att spy men som man ändå är överlycklig för att man har i sin närhet.

Och apropå home sweet home... tänker på dig. Hela tiden. Jag hoppas att du vet det. Jag vet att jag inte ska klaga när jag har det så bra. Du och jag mot hela världen. Igen.

Skinkan blev mager kändes det som. Like I care. Jag kissade ändå=)

Pratat med Jonkan. Rödtuta kanske. Man tackar, man tackar. Men jag vill ha Strand en kväll oxå, länge sen ju din anonyma tomte. Dessutom måste jag få tag på Blomman. Blomman är min okrönte konung.

Up up ey, när kommer Cartman? Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiick aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaass.
Jag kickar ass med mina sånger. Idag sjöng jag om könssjukdomar. Sen hittade jag på en egen.  Sen grät jag för jag var så trött och lättroad. Ska slipa på den där banansången som kliar iaf. Sen ska jag trakassera vidare på jobbet. Haha. Och nej, jag är inte fucking high, bara fucking tired :D

Nä, ska checka lite på DOH!

Kommentarer:

Skriv gärna en rad eller två!

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Så här tycker jag:

Trackback
hits