En helt okej dag

Jepp. Vet inte vad det var for fel igar. Toksov. Hela tiden. Och ju mer jag sov desto trottare blev jag. Sa i morse klev jag upp vid halv nio, magen gillar inte Singapore av ngn anledning. Sen gick jag ner vid kvart over nio, motte staderskan igen ochjag fattar fortfarande inte vad hon sager. Men hon ger mig dubbelt av allt, sa jag har packat enr Singaporekakor i resvaskan =)

Kom ner till receptionen, var gubben dar. Han e trevlig, men jag fattar inte vad han sager heller typ. Sa jag fragade iaf om det fanns en strand har. Han sa att det fanns en men att den inte var ngt att satsa pa. Jag ville inte aka till Sentosa igen eftersom det va sa javlans dyrt. Han sa att det fanns swimmingpool och det e alldeles ypperligt bra tyckte jag. Sa att jag skulle ta MRT'n ( tunnelbanan typ) , jag blev skraj. Hatar att aka sant sjalv nar jag aldrig gjort det forr, men fasen vad latt det va. Angrar att jag inte gjort det mer under min lilla vistelse. En enkel biljett kostade typ 6 kr. Det e inte ens startavgiften hos taxi. ... Sa jag kom fram, och lyckades tillochmed komma fram till SwimmingComplex som det hette. 4 pooler (alla sana simbassanger men skit samma). INtradet = 5 svenska kronor knappt. Perfekt. Upp, la mig i en stol (byggda for fjaderlatta asiater bor tillaggas) och skulle pressa. Pa med solskyddsfaktor sa gott jag kunde. E inte latt nar man e ensam. Och sen va det att ligga dar. Efter typ 2 och en halv timme gick jag och simmade 100 meter och sen upp igen. Moln. Kul jul. Loste korsord, men det e ju sa svart sa jag kan inget mer. Borjar trottna pa det dar. Nar klockan var tio over tre sa gav jag upp. Det enda jag ser nar jag kom hem e lite rodaktig farg pa armarna och ytterst lite i ansiktet. Nu blir det att vara utan solskydd de sista 2 dagarna (eller 1, far se hur det blir pa fredag). Det som hande nar jag lag dar var att jag fjallade. Kul jul igen. Fattar inte vad det e for fel pa mig. Nastan sa man tror att man e skapt till att inte va brun, menar, vi e ju vita vi nordbor annars. Sa nu e det ba att langta lite till vintern nar man ska ha skoteroverall pa sig och inte bry sig om man e brun eller inte *skratt*.

Jag vill bli mjolkchokladsbrun. Just nu e jag sota-persikor-orange. Kanns det som.

Asiater anvander oxa solskyddsfaktor. Jag va ensam tjej att sola, sen kom det tva till, men annars bara killar i Speedobadbrallor.

Nar jag kom tillbax till receptionen sa ryggade gubben tillbax och sa att jag skulle ha solskyddsfaktor. Det var dar jag tankte: JAAAAA jag har fatt farg, atminstone rodfarg.
Jag fattar inte vad han menar, for det e verkligen inte rott alls. Ja, lite som jag skrev innan. Rott for mig e hur jag sag ut i Krabi.

Ngn som kan gissa vad det blev for mat idag? Just det. McDonald. Passade pa med en McSpicy igen. Ljuvligt god men stark. Och nu har jag borjat fa in GarlicChiliSauce. Hett som fasen. Har tagit hem sana oxa =)

Packade igar... Orolig for det dar med bagagevikten, men ska lura dem och packa tungt i handbagaget. Om det gar sa checkar jag in alla tre vaskor. Ja just det, tre vaskor... fast de e inte superpackade som ryggsacken var forr, nu e de lagom packade. TYcker att 2 knappt vager ngt, sa jag borde klara mig med kilona. Och for skojs skull gjorde jag en lista pa vad jag handlat igar nar jag packade allt. Det e fasiken en hel del ser jag nu nar jag har det pa papper. E nog en hel del onodigt, men skit samma. =)

Sag nar jag kom med MRT att man aven kan aka till ChangiAirport. Funderar pa att kolla vad det kostar sa kanske jag gor det istallet. Bor ju va mycket billigare an med taxi. Kruxet e ju att bara skiten som ska med, men det ordnar jag nog. E 10 minuters promenix harifran sa det e ju inte overdrivet langt.

Hade tankt att aka till Indonesiska oarna imorgon, men skiter i det. Dels for att alla har sager att det e onaturligt dyrt att aka dit. Men aven for att de pa TV nu varnar for pirater. Ja, ni laste ratt. Pirater. Vet inte om det sagts pa TV hemma. Men tydligen har 2 skepp anfallits av just pirater i de indonesiska vattnen. Nu e det iofs i Ache (eller vad det heter)-provinsen, men kanns som om Indonesien e Indonesien och det e inte vart det. Vem vet, kanske kommer tillbax hit igen och kan ta det da istallet.

Hade aven tankt att ta nattsafarin, men struntar i det. Mycket beroende pa kameran. Jag vet, det e jag som ska uppleva det och behover inte ta kort, men kanns anda som om jag kan undvara djur pa natten.

Och aven polisen i Singapore har slagit till. Om jag kommer ihag ratt var det 122 massageinstitut (som de sa fint heter) som utsatts for polisrazzia och man har gripit 79 st som arbetar olagligt. Jag tvivlar pa att det e massage de arbetar med. Och apropa det. Jag bor typ granne med en affar dar man maste vara 25 ar for att ga in i. Skyltfonstret bestar av sexleksaker och andra pornografiska "lightmaterial". Vill inte veta vad som finns innanfor de dar vaggarna.

2 natter kvar... pa hotellet... sen e det en natt pa flygplanet. Funderar pa att lagga upp de 2 kvarvarande dagarna med att ta mig till poolomradet och pressa. Idag har jag typ gjort av med 50 spann pa mat, resor och pool sa det e ju helt okej =)

Far se hur det blir, man vet ju aldrig med mig...

Och en bla tandborste blir jattebra!! Finns det andra farger?? Fick ju oxa en bla namligen...

Och apropa bla... Foppatofflorna... maste fixa mina blasor. Vagrar ge upp skorna nu, de e grymt skona anda =) Och jag tycker de e snygga. Kopte ett bar oranga igar oxa. Det dar med storlekar verkar vara ngt godtyckligt. Jag provade oranga i den bla storlekn, kunde inte ha dem alls, alltsa, fick inte in fotterna. Stoppade sedan in dem i en storre storlek (som jag drunknade i i andra farger) och de satt ratt okej. Sa jag tog dem. Helt sjukt. Hittat Singapores "originaltofflor". INte riktiga Foppa saklart, men de kostar typ 150 svenska, sa jag har gjort ett kap tycker jag. Sen far vi se hur det e med kvaliteten, men jag ger inte sa mkt overhuvudtaget for asiatisk kvalitet.

Nej. KLockan e fem,... snart dax att sova. Haha. Bast att lagga in med svenska vanorna nu, eller vad sager du Kluck?

Kramisar kramisar fran mig=-)

Kommentarer:
Postat av: klara

svenska vanor de e bra det! Läggdags klockan 9.De e grejer det! Man kan ju inte bli en natt uggla?!! kram

2006-07-05 @ 19:41:03
Postat av: Stefan och Eva

Hej!
Du blir brun när du kommer hem till den tropiska värmen i Sverige. Det går bara att sitta i skuggan. Intressant det här med blogg. Nu kollar jag den varje dag.
Eva och Stefan.

2006-07-05 @ 21:31:50

Skriv gärna en rad eller två!

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Så här tycker jag:

Trackback
hits